91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#70490 -
sakkay #70489 Most kezdődik az ivós hetem..na már látom mi a non plus ultra! -
#70488 Tepertős Károly a tegnapi italozás után jött rá a szuperképességére. Két liter konyak elfogyasztása fél óra alatt nagyon kemény, de ez se rossz! — itt: Humbákfalva.
-
artivizsla #70487 Kávé mellé.
Duna fentről. -
#70486 Majdnem...de ez csak egy Tupolev TB-3-as.
Wikipedia TB-3 -
Amaymon #70485 Dűne =) -
Amaymon #70484 Az miaz? 2 percnél a repülő "hajó"? :) -
zmok #70483 OFF:
Közben, a jó öreg 1946-is alakulgat!
http://www.youtube.com/watch?v=oUybNFyuqg8
Köszi Sanyo!!!
ON. -
GálTomi #70482 Tettem fel pár friss fotót a Leventéről a Pumaszállásra... -
sakkay #70481 Tenda...de nem az enyém, én csak mondtam legyen már új, mert mindig lerohadt a régi.. -
lala42 #70480 Milyen a routered?
-
sakkay #70479 Na be tudtam lépni a router menübe, de mivel a saját gépemről állítgatok nem akarok valami drasztikusat lépni. Mert ha nem érzékeli a gépem pakolhatnám át fizikailag is a gépem a a routeres lakásba. -
sakkay #70478 -
#70477 Pedig egyértelmű. :))) -
Fürtös #70476 Ha már Arakis:
Ezt lehet sokan nem fogják érteni:D
-
sakkay #70475 Fokozza a helyzetemet, hogy kocsma fölött lakok!
"Az Arakis azért van , hogy megedze az igazhitűeket!"
Már maaarha igazhitű lettem. -
#70474 "az a életvitelem miatt 4 hétből egyen ihatok"
Ez sajnálatos. Hogy tudsz így létezni?:)
Ja van egy jó képem.
-
sakkay #70473 Mármint nem az ivás miatt,(az a életvitelem miatt 4 hétből egyen ihatok) hanem merj jó pénz! -
#70472 Az regenerálódik! Higgyé az öregnek:)) -
Solt #70471 :D -
sakkay #70470 Ha így folytatom lassan a májam is. -
sakkay #70469 Aha..szóval régóta használom egy bt stick-el. A gond az, hogy most valamiért összeakadt a wifi, meg ez a fretrack cucc. Gondoltam ha kiiktatom a bt stic-et(mert állítólag ugyanaz a frekvenciája mint a netnek) akkor talán működni fog. Csak azt nem tudtam , hogy ezt a wii remote-ot össze lehet e dugni direkt a géppel. -
Solt #70468 Mit szenvedsz vele? Laca TIR-je eladó... :)) -
#70467 Hát, a wii mote-ot szerintem nem. Maga a kontroller csak BT-n keresztül ad le jelet.
Persze lehet, hogy szét lehet szedni a cuccot és valami monyákkal meg lehet csinálni, ezt nem vitatom :) De ennek tényleg utána kell járni. :) -
#70466 Én úgy olvastam ,hogy meglehet csinálni. -
#70465 http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1198862638&no=602
És még alatta néhány.
Valamint tényleg! Az USB csak naftát ad. Kell egy BT és kell a blue soleil szoftver. -
GPx8 #70464 Nem. Bluetooth kell hozzá és ahhoz is valami fizetős program, ami tudja kezelni. Persze, lehet szerezni. -
#70463 :)
-
#70462 Akkor nem nézek utána:) -
#70461 Én használtam annak idején a free izével :) Freetrack vagy mi.Csináltam fasza leírást is a freetrack honlapján. A fórumban.
Kell a bluesoleil vagy mi... -
#70460 Asszem igen de lehet valamit tajkolni kell.
Pill utána nézek.
-
#70459 Simán -
sakkay #70458 Srácok a wii controllert-én kamerának használom-össze lehet dugni usb-keresztül a számítógéppel? -
#70457 Na bakker. Ma este 7 től egyhuzamban 3 NFL meccset lenyomnak a sport2 -n.
-
artivizsla #70456 Na, mikor ez szóba kerül, akkor kezdik az embert nacionalistának, vagy újabban divatosan fasisztának bélyegezni, pedig csak békében akar élni az ember a környezetével és ezt az övéivel könnyebben teheti meg. -
#70455 Korlátok kellenek.A liberalizmusnak kb annyi is mára ,egyszerűen zsákutca .Ezt nagyjából mindenhol kezdik megérteni .
Jelzem a homogénebb országoknak könnyebb dolguk is van visszaszorítani a káros következményeit.
-
sakkay #70454 Egy multikulti' működött a történelemben-és az a római. Mégpedig úgy, hogy bármit hozhattál otthonról, kivéve olyat ami nem illett be a római rendszerbe. Ha olyat csináltál amivel szembementél a törvény ésvagy szokás joggal, annyi volt. Európával az a baj, hogy mindenki be hozhat minden szart-nem szoktál fürödni?-nem gond..vágod a gyereked fejét pengével vallási okokból?-nem gond..odaszarsz ahol vagy?..az kicsit gond na de hát meg lehet érteni...leakarod szedni az ősi vallási jelképeket Európa utcáiról? hát igen végül is...
Aztán a sok gyökér liberális egyszer csak azt veszi észre, hogy a saria törvénykezés miatt éppen kövezik halálra a belvárosában. -
#70453 Jaja ő az.
Az nagyon megmaradt bennem amikor elmesélte,hogy kisgyerekként milyen hatások érték és ezek hogyan motíválták. A falu ahol azaz ami mellett éltek (konkrétan nomád körülmények között) ,na szóval a helység plébánosa kitalálta,hogy a cigány gyerekek hetente elmehettek egy egy ottani családhoz egy napra. Ha jól rémlik még vallási dolog sem játszott közre ,mert zsidó családoktól a keresztényekig mindenhova mentek.És mivel látta,hogy lehet asztalnál enni,tiszta ruhákban járni,rendezett körülmények között élni ez őt inspirálta.
Persze sokakat nem ,na de a nevelés a példamutatás itt kell hogy kezdődjön. Engem nagyon megfogott a kisöreg az tény. -
#70452 Bizony Laca!!! Már megint :)
Choli bácsi -
"És ez zömmel a mindenkori politika hibája!"
Mán megint :)
Volt ez az öreg cigány emberről egy műsor ,most meg nem mondom a nevét asszem ő volt az édesapja annak a szóvivőnek aki öngyilkos lett.
Na az nagyon tanulságos és érdekes volt.