IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Meg úgy a HD redy képfelbontást sem értem, hogy jött nekik ez ki,mert azon nativba nem lehet még filmet nézni sem,mivel nem egyezik meg a 2 felbontás. meg a 16:10es képarány is elvileg a szélesvászon azért lett hogy a fekete csikok eltunjenek a képernyõrõl,hát akkor ez hogy ?
Na mindegy nem itt offolonm szét ezzel a topicot.
www.pumaszallas.hu
Egyébként azt hittem, hogy a 3D-s tartalomnál csak az számit hogy mit tol ki a VGA és csak a páros páratlan képeket válogatja szét a hardver.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként itt a TV leírása (NVDVBEU2E-HUN.pdf, a 124.oldalon van a táblázat, hogy milyen forrásnál milyen felbontásban mennyi frekit tud. Gondolom ez általános szabvány, mert nvidia oldalán is ezeket emlegetik. (ez a TV képernyõpanel frissítési frekvenciájától független dolog, az ennél is 200Hz. Ez a videokártyától (HD szabványtól) függ, hogy az mennyit présel ki magából)
Amirõl nem beszéltem az elõbb, az az 1080i. Itt ugyan 60Hz-et ír, de nvidia control panelen ezt beállítva nem kapcsol be a 3D, de ha bekapcsolna, akkor sem biztos, hogy játszható lenne (1080i-nél 60Hz-el csak minden második sort váltja, ha a teljes képet nézed, a freki itt is 30Hz, ami rohadt kevés a játékokhoz). Nem is kísérleteztem az 1080i-vel sokat (már a windows is zizis vele).
Média formátumot mindent lejátszik, amit általában elérhetõ. mkv-nál van annyi galiba (az a régebbi Samsung TV-nél is van), hogy néhány dual audio videónál a 2. hangsáv (ált az a magyar) csak akkor választható, ha pendrive-on van a tv-re dugva, amikor helyi hálón osztom meg (routerbõl egy kábelt kapott a TV is) akkor csak az elsõdlegeset játsza le. Ezért letöltött filmeknél van, hogy pendrive-ozni kell, hiába van a winyó megosztva. De végeredményben minden megy.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
A lényeg ,hogy nincs többé olimpiai úszó medence érzetem,nincsenek random kikötõk,és olyan amilyennek lennie kell.
Engem a többi már hidegen is hagy😊
Soltot felhatalmaztam,hogy üssön fejbe egy szívlapáttal ha még egyszer ilyenre vetemedek😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A képfrissitésnél nem számit javulásnak ha a TV 100 vagy 200hz-es képfrissitést is tud kezelni?A média tipusoknál a legelterjetteb formátumokat lejátsza? vagy jó ha van egy erre a célra gyártott box? A netes tartalmak használhatóak a TV-rõl is vagy jobb ha a PC-s részt használja hozzá az ember.
Egy 32" HDready-rõl váltanék majd valami 40-46"ig És az ilyen dolgok rendszerint kimaradnak a manualokból.Csak ugy mint hogy optikain csak stereoban megy KI PC-rõl a hang játék alatt hiába 7.1es a hangkártya 😞
Eõször is ez nem monitor-tv, hanem sima led-es tv, tehát csak HDMI csatlakozót tud fogadni (Monitor tv-t Magyarországon csak 22-23 colosakat forgalmaznak, és azokból is elég szerény a választék. Neten rendelõs oldalakat, és a horror drága cuccokat hanyagoltam). Nekem a DVI kimenetrõl egy átalakító kébelen jut a jel a tv-be. A HDMI szabványnak van egy olyan megkötése, hogy játékoknál 3D-ben 60 Hz-en csak 720-as HD-t tud kezelni, ami 1280x720 pixeles felbontást jelent. Az 1920x1080-as 3D-t csak 27 Hz-en kezeli, ami mozgóképhez nagyon kevés. Ezen nem lehet sem programmal, sem máshogy segíteni, a PC-s szabvány ennyit tud (XBox pl HDMI-n kezeli az 1080p HD-t 3D-vel 60Hz-en). A nem 3D-s dolgokban, vagy ha a 3D filmet nézek PC-rõl vagy pendrive-ról, akkor ilyen gond nincs. Ez csakis és kizárólag a PC-rõl játszott 3D-s játékokra vonatkozik. Tapasztalataim alapján filmekben a 720-as HD egész jó, azt gondoltam a clodhoz is elég. Nos, nem. Elõször is nem natív felbontás miatt a képminõség alapból rosszabb lett. Igaz, hogy a távoli kontaktok jól láthatók a nagy pixelek miatt, de az azonosításuk már sokkal problémásabb. A kabinban a mûszerek is nagyon pixelesek. A felbontás mellett a 3D technológiában is van pro és kontra. Földközelben, kabinban nézelõdve, fel és leszállásnál baromi jó, hogy térben érzed is, mi milyen távol van tõled. A revi belóg a kabinba, a motor elõre nyúlik, a revi célzókörét tényleg térben, 30-40 méterrel a gép elõtt érzed. Ez a része qrvajó. Negatívum viszont, hogy a távoli objektumok, amik csak egy pixelesek, azokat nem térben érzékeltem, hanem a monitor síkjában (mint bármilyen más, nem 3D-s feliratot, ikont, satöbbit). Hiba még, hogy a nagyon világos részeknél jobban érezni a szemüveg letakarását, ezért azok vibráltak kicsit (nap besütött a kabinba, akkor akol élesen csillant a fény, ott pl). Ja, és volt még egy gond, a tenger felszíne zizis lett a horizont közelében. A felbontás mellett ez volt talán a legzavaróbb. Érdekes, hogy a Falcon 4 BMS qrvajó 3D-ben, ott ilyen gondok nem voltak, és ott a 720-as HD-t sem éreztem ennyire rossznak (talán mert másképp mûködik a zoom, mint clodban). ROF-ot még nem próbáltam. Lövöldözõsökben a célzás miatt az alacsony felbontás nagyon rossz, de ott pl más gond nem volt. Diablo, Starcraft az egész jó, ott is csak a 720-as HD vel lehet gond.
Negatívumnak meg kell említeni még, hogy 3D TV kezeléséhez az Nvidiához meg kell venni egy 40$-os szoftvert, az Nvidia 3DTV Play-t. Qrvaaynjukat. Ez kell ahhoz, hogy az Nvidia 3D Vision szemüveg helyett a TV szemüvegét tudja kezelni a kártya.
Nos, az eddigiekbõl látszik, hogy igazán nem nyûgözött le a dolog, sokkal többet vártam tõle. A 32 colos kijelzõ full HD-ben 3D nélkül is qrvajó (melómhoz is) ezért már biztos nem váltok vissza a 23 colos monitorra, a 3D megoldás filmekben és sok játékban teljesen jó, szal valszeg a 3D típus is marad, de ha valaki szimulátorra akar 3D-s naaaagy kijelzõt, akkor ezekkel legyen tisztában.
(Korábban kipróbáltam az LG passzív 3D technológiát, de az PC-hez nem jó. Nagyon távol kell ülni a készüléktõl. TV-hez jó lehet, de az nálam ez nem szempont. Az aktív szemüveges 3D-nél viszont gyakorlatilag nincs távolsági megkötés, monitorként használva is teljesen jó a kép.)
www.pumaszallas.hu

Már megfogadtam párszor,hogy soha többet Radeont ,de a kíváncsiság hajtott.
Nem baj mert legalább most újra megfogadom😊
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Már nem is repkedtem mostanában mert ha megláttam a csíkos tengert elment a kedvem. Ezt meg egy hónaposan megkapom 110 ért .
Eleve nem is adnak el 680 at radeonból meg Dunát lehet rekeszteni
880-ig csak kihúzom vele 😄
De ha ilyen lesz a játék ipar felhozatala akkor amíg megy addig ez lesz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez a 7970 es is ASUS DC II ami most van.
Én meg megyek egy twinforz MSI 680 Lighnitért.
De tudod mit. Én aszondom,hogy mivel úgy is veszek majd 780 at akkor ezt a 680 at el fogom adni,az még legalább 2-3 hónap. Addig gyûjtögess és akkor csak neked adom oda. Higgyé Laca bátyádnak.Nem egy kategória😊))
Ez az a kártya?
Pár napot adj átgondolom, ha kell, szombaton átveszem.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Te tegnap este egy nagyobb messer köteléket kisértél? Mert én is azokhoz csatlakoztam be. oldalról és felülrõl kisértem õket, hátha találok pár tommy-t.
1. IL2 4.11.1
2. HSFX 6.0-át bemásolni a fõmappába
3. HSFX 6.01 Patch 1 telepítés a fõmappába
4. HSFX History Mod Patch 6.0.11 - 6.0.17 ( ez helyettesíti az Auto Updater-t )
1. A 4.11.1-re tegyétek az elsõ patch-et !
2. A patch-eket letöltés után egy üres mappába tömörítsétek ki és utána
másoljátok be az IL2 fõmappájába. Nekem is csak így sikerült, ha
egybõl a fõmappába csomagoltam, nem mûködött a mod.
3. A JSGME-ben a HSFX Hystory mod-ot aktiválni kell.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról