91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
  • sakkay
    Most kezdődik az ivós hetem..na már látom mi a non plus ultra!
  • Her Laca
    Tepertős Károly a tegnapi italozás után jött rá a szuperképességére. Két liter konyak elfogyasztása fél óra alatt nagyon kemény, de ez se rossz! — itt: Humbákfalva.
  • artivizsla #70487
    Kávé mellé.

Duna fentről.
  • Zpogi
    Majdnem...de ez csak egy Tupolev TB-3-as.

Wikipedia TB-3
  • Amaymon
    Dűne =)
  • Amaymon
    Az miaz? 2 percnél a repülő "hajó"? :)
  • zmok
    OFF:

Közben, a jó öreg 1946-is alakulgat!
    http://www.youtube.com/watch?v=oUybNFyuqg8

Köszi Sanyo!!!

ON.
  • GálTomi
    Tettem fel pár friss fotót a Leventéről a Pumaszállásra...
  • sakkay
    Tenda...de nem az enyém, én csak mondtam legyen már új, mert mindig lerohadt a régi..
  • lala42
    Milyen a routered?
  • sakkay
    Na be tudtam lépni a router menübe, de mivel a saját gépemről állítgatok nem akarok valami drasztikusat lépni. Mert ha nem érzékeli a gépem pakolhatnám át fizikailag is a gépem a a routeres lakásba.
  • sakkay
  • whiteskull
    Pedig egyértelmű. :)))
  • Fürtös
    Ha már Arakis:
    Ezt lehet sokan nem fogják érteni:D
  • sakkay
    Fokozza a helyzetemet, hogy kocsma fölött lakok!
    "Az Arakis azért van , hogy megedze az igazhitűeket!"
    Már maaarha igazhitű lettem.
  • Her Laca
    "az a életvitelem miatt 4 hétből egyen ihatok"

Ez sajnálatos. Hogy tudsz így létezni?:)

Ja van egy jó képem.
  • sakkay
    Mármint nem az ivás miatt,(az a életvitelem miatt 4 hétből egyen ihatok) hanem merj jó pénz!
  • Her Laca
    Az regenerálódik! Higgyé az öregnek:))
  • Solt
    :D
  • sakkay
    Ha így folytatom lassan a májam is.
  • sakkay
    Aha..szóval régóta használom egy bt stick-el. A gond az, hogy most valamiért összeakadt a wifi, meg ez a fretrack cucc. Gondoltam ha kiiktatom a bt stic-et(mert állítólag ugyanaz a frekvenciája mint a netnek) akkor talán működni fog. Csak azt nem tudtam , hogy ezt a wii remote-ot össze lehet e dugni direkt a géppel.
  • Solt
    Mit szenvedsz vele? Laca TIR-je eladó... :))
  • LeonSilver
    Hát, a wii mote-ot szerintem nem. Maga a kontroller csak BT-n keresztül ad le jelet.
    Persze lehet, hogy szét lehet szedni a cuccot és valami monyákkal meg lehet csinálni, ezt nem vitatom :) De ennek tényleg utána kell járni. :)
  • Her Laca
    Én úgy olvastam ,hogy meglehet csinálni.
  • LeonSilver
    http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1198862638&no=602

És még alatta néhány.

Valamint tényleg! Az USB csak naftát ad. Kell egy BT és kell a blue soleil szoftver.
  • GPx8
    Nem. Bluetooth kell hozzá és ahhoz is valami fizetős program, ami tudja kezelni. Persze, lehet szerezni.
  • LeonSilver
    :)
  • Her Laca
    Akkor nem nézek utána:)
  • LeonSilver
    Én használtam annak idején a free izével :) Freetrack vagy mi.Csináltam fasza leírást is a freetrack honlapján. A fórumban.
    Kell a bluesoleil vagy mi...
  • Her Laca
    Asszem igen de lehet valamit tajkolni kell.
    Pill utána nézek.
  • LeonSilver
    Simán
  • sakkay
    Srácok a wii controllert-én kamerának használom-össze lehet dugni usb-keresztül a számítógéppel?
  • Her Laca
    Na bakker. Ma este 7 től egyhuzamban 3 NFL meccset lenyomnak a sport2 -n.
  • artivizsla #70456
    Na, mikor ez szóba kerül, akkor kezdik az embert nacionalistának, vagy újabban divatosan fasisztának bélyegezni, pedig csak békében akar élni az ember a környezetével és ezt az övéivel könnyebben teheti meg.
  • Her Laca
    Korlátok kellenek.A liberalizmusnak kb annyi is mára ,egyszerűen zsákutca .Ezt nagyjából mindenhol kezdik megérteni .
    Jelzem a homogénebb országoknak könnyebb dolguk is van visszaszorítani a káros következményeit.
  • sakkay
    Egy multikulti' működött a történelemben-és az a római. Mégpedig úgy, hogy bármit hozhattál otthonról, kivéve olyat ami nem illett be a római rendszerbe. Ha olyat csináltál amivel szembementél a törvény ésvagy szokás joggal, annyi volt. Európával az a baj, hogy mindenki be hozhat minden szart-nem szoktál fürödni?-nem gond..vágod a gyereked fejét pengével vallási okokból?-nem gond..odaszarsz ahol vagy?..az kicsit gond na de hát meg lehet érteni...leakarod szedni az ősi vallási jelképeket Európa utcáiról? hát igen végül is...
    Aztán a sok gyökér liberális egyszer csak azt veszi észre, hogy a saria törvénykezés miatt éppen kövezik halálra a belvárosában.
  • Her Laca
    Jaja ő az.
    Az nagyon megmaradt bennem amikor elmesélte,hogy kisgyerekként milyen hatások érték és ezek hogyan motíválták. A falu ahol azaz ami mellett éltek (konkrétan nomád körülmények között) ,na szóval a helység plébánosa kitalálta,hogy a cigány gyerekek hetente elmehettek egy egy ottani családhoz egy napra. Ha jól rémlik még vallási dolog sem játszott közre ,mert zsidó családoktól a keresztényekig mindenhova mentek.És mivel látta,hogy lehet asztalnál enni,tiszta ruhákban járni,rendezett körülmények között élni ez őt inspirálta.
    Persze sokakat nem ,na de a nevelés a példamutatás itt kell hogy kezdődjön. Engem nagyon megfogott a kisöreg az tény.
  • LeonSilver
    Bizony Laca!!! Már megint :)

Choli bácsi
  • Her Laca

"És ez zömmel a mindenkori politika hibája!"
    Mán megint :)

Volt ez az öreg cigány emberről egy műsor ,most meg nem mondom a nevét asszem ő volt az édesapja annak a szóvivőnek aki öngyilkos lett.
    Na az nagyon tanulságos és érdekes volt.