IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyerekek, más kaszt' maradjunk ennyiben. Ne úgy nézzétek õket mint egy átlag normális embert. Nézzed meg egy két nagyon!! extrém sportos családját, akkor már kicsit érthetõ. És ez még a jobbik eset, mert a csaj is fanatikus hegymászó. Szenvedhet? mint a kutya..normális a reakciója? nem..kemény de egyfajta sokkos állapotban van az egyértelmû..le vannak tiltva az érzelmek.

Bizony bizony... Aki rendszeresen köszön a halálnak, másként fog viszonyulni hozzá. Legyen az onkológián dolgozó orvos vagy SS katona...

Her Laca
Ok Tom😊 Te így látod én amúgy.
Szerintem egy kemény asszony,a gyászát nem mutogatja,és mint mondtam az a nevetgélés teljesen emberi dolog. Ne akard megismerni ,hogy miért is.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
És gyalog max a garázsig ha elmegy😊 Egy kisebb dombba belehalna😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Gyõzike Béja asszonya bezzeg mekkora hisztis sírás zokogást le tudott volna vágni hasonló esetben. :-) Persze Gyõzikéék nem székelyek

Ritkán értünk egyet, de most ilyen eset áll fenn... 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Én ülök fordítva a lovon? A feleség tök nyugodtan, érthetõen, tárgyilagosan levezette a két riporternek, hogy a férje meghalt, harmadik éjszakát 8000 fölött nincs esélyük kibírni. Õ is mászott, tudja ezt nagyon jól. Erre te azt mondod, hogy fel sem fogta még mi történt? Azt mondod, hogy ha eközben, ahogy ezt levezeti, közben nevetgél kicsit a riporterekkel, akkor az micsoda lenyûgözõ dolog, mert hogy kemény a csaj? Hát nekem qrvára nem ez jön át. És ehhez teljesen lényegtelen, hogy Erõss mekkora sportember volt, és mekkora kockázatot vállalt.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
ÉS! A krapeknak már pár végtagja maradt különbözõ magasságokban,egy két láb új,fél láb,stb. Ez olyan mint a drog. Ilyen karcolások nem rettentik el az ilyen embereket.Szerintem két mûlábbal is elindult volna.
De én úgy vagyok ezzel,hogy õ élete ,õ dolga,ha neki ez örömöt okozott akkor hajrá.

Her Laca
Tom😊 Te fordítva ülsz a lovon ,ezt minden tiszteletem mellett mondom neked.😊

Ezeknek az embereknek ez volt az életük,a hegy,az azt körülölelõ körülmények. Lévén nem együgyû emberekrõl van szó,nem is amatõr túrázókról,tisztában vannak,voltak minden lehetõséggel ami egy "épeszû" (ezt azért kihangsúlyoznám,hogy épeszû az emberek többsége szerint) ember be sem merne vállalni. Ez különbözteti meg ezen embereket az átlagtól.
Én nem mászok hegyet,nem merülök mélyre búvárkodás közben ,és sok egyebet sem csinálok ami veszélyes,de abszolút meg tudom érteni ezeket az arcokat Egy 8+ ezres hegy az 50-50% esélyt,vagy bukást ad. A felesége is járt már ilyen helyeken vele ,ismeri õ is a nehézségeket az akadályokat ,azt is mit bír el egy ember,ergo reálisan látja a helyzetet.
Az a pár kuncogás meg inkább a párjának szólt (szerintem még nem fogta fel teljesen ami érthetõ is) a közös emlékeknek ,szerintem megjelent a gondolataibn ,hogy õ mit reagált volna egy ilyen kérdésre. Mit tudjuk mi ,hogy milyen kapcsolat volt köztük,lehet mindig vele lesz a gondolataiban továbbra is. Na nem akarok itt ódákat írni,én így látom.
A krapek nagyra tört ,és sajna elérte a végzete. Én tisztelem az ilyet.

A székely emberek - és vélhetõen a feleség is az - másként élik ezt meg mint egy tipikus belvárosi

A hypoxiás tünetek része, hogy lelassulnak, tompulna, beálmosodnak... a lényeg, hogy a tudatuk beszûkül. Ezért is esnek le a meredek részeken, már azt sem tudják, merre az elõre és kóvályognak mint a részeg ember... Ha meg elalszanak megfagynak...
A nagymagasságú repüléskor is hasonló, ha elmegy a maszkból az oxigén, de nyilván ott sokkal gyorsabb a jelenség.

VO101Tom
Csendes, békés? Ezt mi alapján mondod? Két napig küzdöttek a hideggel, végtagelfagyással, kiszáradással, kimerültséggel, és valszeg jó elõre tudták is, hogy soha nem jutnak haza. Én azért el tudok képzelni annál szebbet is, hogy kopogósra fagyjak az isten háta mögött, ahol jó eséllyel csak akkor találnak majd meg, ha leolvad a hegy.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Kemény vagy sem, az nyilvánvaló, hogy a férje halála nem igazán izgatja.

www.pumaszallas.hu

Csendes békés halál... talán a legszebbek egyike

Her Laca
Ez azért megtévesztõ ám.
Biztos vagyok benne,hogy nem jókedvében volt az.
Kemény nõ véleményem szerint ,tisztában van a dolgokkal,és úgy is kezeli õket.Azért õ is volt fent párszor és csak hajszál választotta el õt is a haláltól ezt ne feledd.

VO101Tom
Ahhoz képest, hogy a férje fagyott meg a hegyen, elég jól elnevetgélt...

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Her Laca
Ez a NÕ lenyûgözött.

A két riporter csak pislogott.

Her Laca

Her Laca
Van az úgy ,hogy érzi az ember,hogy nem kell erõltetni😊

Her Laca
Baxxa meg nem látszik. 24 fokos alaphelyzetben.

Her Laca
Na most kicsit hüvibb van,de meglepõdtem.
ANNÓ AZ ASUS sem volt ilyen hûvös.

Her Laca
Bakker ez a Lightnigh egy állat.

3. Kicsit már dühösen felszállok, találtam pár gépet-messzerek-gondoltam beállok a kötelékbe. Szemben 4 kontakt(némileg magasabban),frontális támadás, egy pillanatra sok volt figyelni a kötelék tagjai merre tartanak, felrántom-hát nem az utolsó spit orra elé?!(még annyit sikerült mondanom mert elõre láttam a sorsom-ba****g!!<#nevetes1> Pk. azonnal.
<#ticking>Gondoltam mára elég is lesz.
<#vigyor>

Amikor már azt hittem sejtek valamit a Clodban..három halál 2 óra alatt<#alien>.
1<#bdead>. látom éppen nagyon alacsonyan egy Spit cincál egy bombert, uzsgyi rácsapok(éppen csak megcsippentettem a Spitet), magassági kormány leszakad,de még nagy nehezen elevickéltem saját terület fölé(nemtom' fontos-e amúgy), tök nyugodt körülmények között kiugrok kb 2 km-en, zuhanás végén nem nyílik az ernyõ....
2.<#bdead>látok 2 kontaktot becserkészem õket, észrevesznek, emelkedõ spirál,-beszopják, vígan zuhanok rájuk, elemeléskor derül ki , hogy hárman vannak<#fejvakaras>..ugye a hat óra ellenõrzés elmaradt közben.

Her Laca

Az Euróvízió rég nem a jó zenérõl szól és ha már Wolf Katit így lehúzták tavaly, már tök mindegy, hogy kit küldünk ki a késõbbiekben is. Byealex beválasztása fricska volt a nézõk részérõl a sok díjhalmozó egynapos celeb énekesek részére, ráadásul be is jött az országnak. Egyébként tényleg szörnyû ahogy énekel, bár érdekes és dallamos a dala, de ha egyszer ez kell a mai sms-ezõ korosztálynak, akkor ez van. Egyébként, ha már kiment, én szurkoltam neki, de a szlovákokat is meg tudom érteni, akik pénzhiányra hivatkozva nem küldtek ki senkit, mert talán tényleg nincs is.
Her Laca
Mi meg azokon nõttünk fel,és szerintem semmi baj sincs velük😊
Tudod Szepy tesó ízlések és pofonok.
Inkább tíz Szikora mint egy valamilyen Atya😊 Tudodki😊Na az rettenet.Szerintem.

Meg még sorolhatnám, de minek? Nincs párjuk. Mellé még ott a HOBO. :-)
Épp a multkor beszélgettem a gyerekekkel, hogy nem lehet a jót ûberelni. Ezek a zenészek már megcsinálták a jót, nem lehet jobbat csinálni. Próbálkozni lehet, de ugye tudjuk,hogy azt csak a kutya teszi.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Én ezt küldtem volna ki.

Vagy ezt

vagy ezt

amúgy újabban egyre több igazán jó és tehetséges magyar énekes van igényes zenékkel. Ilyen pl Péterfy Bori, Ruzsa Magdi, de vannak akikrõl nem is gondolnád hogy magyarok. pl: carbon fools, polar dear, compact disco stb.

Kocsiban sokszor inkább rádiót hallgatok mint mp3-at és sokszor kellemesen meglepõdök. Annó szikoráktól meg katonakláriktól és dollyrolloktól sugárban tudtam hányni annyira gyûlöltem õket.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

nem alternatív, hanem hypster <#nevetes1> legalább is újabban így hívják magukat.

de nekem akkor is csak "tarisznyarák". Egyetemen sok volt az ilyen trendkívüli emberke. Rögtön tudtad róluk, hogy bölcsész valami nagyon értelmes és hasznos szakon <#eplus2>

speciel ezt a számát utálom, de amivel befutott és amivel felkapta a Petõfi rádió az tényleg egy nagyon szép lírai dal.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Azzal egyet értek, hogy õt küldték, az más kérdés hogy a NOX és Wolf Kati is elõkelõbb helyezést érdemelt volna, mint amit kaptak, hozzájuk képest sehol sincs ByeAlex. Annak viszont örültem, hogy a Dalból õt szavazták be a nézõk. Tetszik a dal ritmusa, a szövegrõl inkább ne beszéljünk.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Ugyanerre a megállapításra jutottam, csak gondoltam megkérdezek olyanokat akik értenek is hozzá. Mindenesetre leteszteltem nem-e kamu:alapon 100m-rõl a 20.-as frankón a két szárnyon csinálta a lyukakat... ráállítottam 100-re és egybõl a géptörzsön volt..pont. De ahogyan írtátok 200+tól nagyon nehéz volt lõni, arról nem beszélve , hogy már 200-on "x"volt a lõ pálya<#nevetes1>. De azért jó lesz már ha kijön az "f". Nagyon kellene az gépágyú középen.

Willenbrock
Nekem ez az alternatív mûfaj nem jött be.Wolf Kati múltkori dala szerintem jobban megérdemelte volna az elismerést.A kalapácsra meg rendesen lestek volna az biztos 😄

Her Laca
Ja azért azt szögezzük le ,hogy énekelni azt nem tud oly nagyon😊)Van ott hamis hang dúsan.
Fogadásom van rá,hogy szegénynek itt és most véget is ért a zenei karrierje.Vagy marad neki a romkocsmák közönsége.

Her Laca
Semmivel nem rosszabb mint akárki eddig aki ott danolászott.
Egy alternatív srác,a maga alternatív dalával.
Ennek a mûfajnak is van tábora.
Még mindig jobb mint a Compact disco vagy mi😊Szerintem.
De akkor is KALAPÁCS!!! 😊

Willenbrock
Csak az õszintét! 😄

Willenbrock

Her Laca
Mit szeretnél ,hogy szóljunk hozzá?😊

Én Kalapács Józsit küldtem volna ki,hogy legyen mán ott egy kis élet.

Willenbrock
Egy kis off: Byealex 10. lett az Eurovízión,mit szóltok hozzá? Vajon jó lenne a zenéje repülõs videó alá?

Her Laca
Ja az jó😊

Õ hát ezeket a 6850-nél már megszoktam😮)Bár az akadások borítanajk ki leginkább.<#falbav>
Most ezzel szemezek erõsen.
Her Laca
Gondolom ugyanaz,mint a 7970 el.
Tengeren csíkok,néha mólóként benyúló földnyelvszerû valamik a parton,élsimítás nem sok. Meg még az apró.

Emberek,7850-nel ha van valakinek tapasztalata(CloD)akkor írja már le legyen kedves.Köszi!
Her Laca
Ja és ilyenem van hozzá!.

Meg a doboza is szép.😊

Her Laca
Elnéztem. 57-58 fok metro alatt.

Her Laca
No Solt mester.
Teszteltem az új szerzeményt rendesen.
A legújabb beta driverrel már majdnem 2000 pontot hozott valley ben kb 100 pontot rátett a radeonra.
De nem is ez a lényeg. Tükör sima a futása,míg a 7970 es nél röcögött.
Mindamellett alapon 27-28 fokos!!!! fullra terhelve teljes csöndben max 65 volt de inkább 60 a nagy átlag.Bitang a hûtése .Reggel kivettem jól megnézegettem,tényleg egy mûremek.

VO101Tom
Alapon van nekem is (ott a 20-asnál a vertikális és a horizontális összetartás más, nézd meg a rajzot amit Pogi linkelt tegnap). Ezt azért elég jól kitalálták anno, mégis vannak, akik valamilyen megfontolásból 100-150 méterre rakják, az azért rossz, mert olyan közelrõl tökmindegy az összetartás, úgyis eltalálsz mindent, viszont ahova tényleg célozni kell (200m+), oda meg teljesen használhatatlan az egész. 1v1-ben próbálgattuk sokat, hidd el, az alap a legjobb.

www.pumaszallas.hu