IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem egy kemény asszony,a gyászát nem mutogatja,és mint mondtam az a nevetgélés teljesen emberi dolog. Ne akard megismerni ,hogy miért is.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
De én úgy vagyok ezzel,hogy õ élete ,õ dolga,ha neki ez örömöt okozott akkor hajrá.
Ezeknek az embereknek ez volt az életük,a hegy,az azt körülölelõ körülmények. Lévén nem együgyû emberekrõl van szó,nem is amatõr túrázókról,tisztában vannak,voltak minden lehetõséggel ami egy "épeszû" (ezt azért kihangsúlyoznám,hogy épeszû az emberek többsége szerint) ember be sem merne vállalni. Ez különbözteti meg ezen embereket az átlagtól.
Én nem mászok hegyet,nem merülök mélyre búvárkodás közben ,és sok egyebet sem csinálok ami veszélyes,de abszolút meg tudom érteni ezeket az arcokat Egy 8+ ezres hegy az 50-50% esélyt,vagy bukást ad. A felesége is járt már ilyen helyeken vele ,ismeri õ is a nehézségeket az akadályokat ,azt is mit bír el egy ember,ergo reálisan látja a helyzetet.
Az a pár kuncogás meg inkább a párjának szólt (szerintem még nem fogta fel teljesen ami érthetõ is) a közös emlékeknek ,szerintem megjelent a gondolataibn ,hogy õ mit reagált volna egy ilyen kérdésre. Mit tudjuk mi ,hogy milyen kapcsolat volt köztük,lehet mindig vele lesz a gondolataiban továbbra is. Na nem akarok itt ódákat írni,én így látom.
A krapek nagyra tört ,és sajna elérte a végzete. Én tisztelem az ilyet.
A nagymagasságú repüléskor is hasonló, ha elmegy a maszkból az oxigén, de nyilván ott sokkal gyorsabb a jelenség.
www.pumaszallas.hu
Biztos vagyok benne,hogy nem jókedvében volt az.
Kemény nõ véleményem szerint ,tisztában van a dolgokkal,és úgy is kezeli õket.Azért õ is volt fent párszor és csak hajszál választotta el õt is a haláltól ezt ne feledd.
ANNÓ AZ ASUS sem volt ilyen hûvös.

<#ticking>#ticking>Gondoltam mára elég is lesz.
<#vigyor>#vigyor>
1<#bdead>#bdead>. látom éppen nagyon alacsonyan egy Spit cincál egy bombert, uzsgyi rácsapok(éppen csak megcsippentettem a Spitet), magassági kormány leszakad,de még nagy nehezen elevickéltem saját terület fölé(nemtom' fontos-e amúgy), tök nyugodt körülmények között kiugrok kb 2 km-en, zuhanás végén nem nyílik az ernyõ....
2.<#bdead>#bdead>látok 2 kontaktot becserkészem õket, észrevesznek, emelkedõ spirál,-beszopják, vígan zuhanok rájuk, elemeléskor derül ki , hogy hárman vannak<#fejvakaras>#fejvakaras>..ugye a hat óra ellenõrzés elmaradt közben.
Tudod Szepy tesó ízlések és pofonok.
Inkább tíz Szikora mint egy valamilyen Atya😊 Tudodki😊Na az rettenet.Szerintem.
Épp a multkor beszélgettem a gyerekekkel, hogy nem lehet a jót ûberelni. Ezek a zenészek már megcsinálták a jót, nem lehet jobbat csinálni. Próbálkozni lehet, de ugye tudjuk,hogy azt csak a kutya teszi.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Vagy ezt
vagy ezt
Kocsiban sokszor inkább rádiót hallgatok mint mp3-at és sokszor kellemesen meglepõdök. Annó szikoráktól meg katonakláriktól és dollyrolloktól sugárban tudtam hányni annyira gyûlöltem õket.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
de nekem akkor is csak "tarisznyarák". Egyetemen sok volt az ilyen trendkívüli emberke. Rögtön tudtad róluk, hogy bölcsész valami nagyon értelmes és hasznos szakon <#eplus2>#eplus2>
speciel ezt a számát utálom, de amivel befutott és amivel felkapta a Petõfi rádió az tényleg egy nagyon szép lírai dal.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Fogadásom van rá,hogy szegénynek itt és most véget is ért a zenei karrierje.Vagy marad neki a romkocsmák közönsége.
Egy alternatív srác,a maga alternatív dalával.
Ennek a mûfajnak is van tábora.
Még mindig jobb mint a Compact disco vagy mi😊Szerintem.
De akkor is KALAPÁCS!!! 😊
Én Kalapács Józsit küldtem volna ki,hogy legyen mán ott egy kis élet.
Most ezzel szemezek erõsen.
Tengeren csíkok,néha mólóként benyúló földnyelvszerû valamik a parton,élsimítás nem sok. Meg még az apró.

Meg a doboza is szép.😊

Teszteltem az új szerzeményt rendesen.
A legújabb beta driverrel már majdnem 2000 pontot hozott valley ben kb 100 pontot rátett a radeonra.
De nem is ez a lényeg. Tükör sima a futása,míg a 7970 es nél röcögött.
Mindamellett alapon 27-28 fokos!!!! fullra terhelve teljes csöndben max 65 volt de inkább 60 a nagy átlag.Bitang a hûtése .Reggel kivettem jól megnézegettem,tényleg egy mûremek.
www.pumaszallas.hu