91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#70530 És ezzel még csak a felét sem mondtad el. :)))
-
#70529 Látom te is Alfa megszállott vagy:) -
#70528 Erre nincs is mit mondani. Főleg mivel hasonlót már átéltem egyszer.
Bár hozzáteszem így utólag visszagondolva, végül is így lett jó.
Hát én azért néha a nagy lelkesedésben sikeresen túllövök a célon. :))) -
#70527 Anyagilag nagyon sokba van a gyerek.:(
Most már komolyan kezdem unni ,hogy isten pénze nem elég neki,úgy hogy behúztam a kéziféket egy pöttyet.
Tudod ,most van a ruházkodás,smink ,buli, mifaxom időszak.
Minap megjegyzi amikor nemet mondtam,hogy akkor én miért veszek pl pipát.
Majdnem hozzávágtam valamit ,úgy csitított az asszony,habzott a szám rendesen.
-
artivizsla #70526 Egy ilyen rajz után mennyibe "fájt" neked a leányzó bulija ? Gondolom, hogy nem csak a BKV jegy árával húzott le ? :) -
#70525 Kérlek szépen,csak minőségit!És mértékkel persze.
Múltkor is éreztem egy társaságban,hogy pont elég és hiába töltögettek ,otthagytam. Nem hiányzik nekem a másnaposság.
Már a páleszt sem iszom meg ,vagyis nem mindenfélét.
Mint ahogy Szepy is mondta,ha egyszer iszol tényleg finomat akkor rádöbbensz,hogy eddig mit ittál? kérdésre.
-
#70524 Minap kúráltam a barátom megittunk egy üveg ír whiskyt,asszonya kirugta.
Csak úgy.
Ember nem iszik,nem csavarog ,szereti a családját,mondhatnám példás életet él,ugyan most kicsit nehezebben megy neki (hűtőgép szerelő) de azért nem az éhhaláltól kell félniük. Koma 43 éves, ezer éve együtt vannak,erre a neje karácsonykor mondta neki,hogy pakoljon.
Nem győztem vigasztalni szegényt.Csak pityergett itt nálam .
Én nem tudok kiigazodni az embereken komolyan mondom.
Meg vannak bolondulva a némberek.
Na de majd jön egy semmirekellő ,kocsmába járó ,mindent lexaró krapek ,oszt az majd jó lesz. -
#70523 Hehe! :) Jó szomszéd aranyat ér. :)))
Mondjuk a jó whiskey-től még másnapos sem leszel. :))) -
#70522 Hová gondolsz!
Szó nem lehet róla,hogy ne bontsam fel a tegnap vételezett whisky-met.
Eleve van új dohányom és ki kell próbálnom!
Már felvettem a kapcsolatot a helyi szervekkel,(szomszéd) ,hogyha köll menni akkor biztosítsanak egy fuvart számomra:) Villogóval mifenével. -
#70521 Igazad lehet. Dumálni már ugyanúgy tud mint az anyja. :)))
Mondjuk így holnap reggel egy szép rajzod lesz másnaposság helyett. :))) -
#70520 Meg ellesik az anyjuktól!
Nem tűnt még fel nektek,hogy minden asszony előbb utóbb hőbörgős lesz?
Mindegy miért ,csak mondhassa a magáét.
Elméletem a következő.
Biztos nem így születtek.
De a minta ott volt előttük (az ősidők óta változatlan ,gondolom Éva már ilyen volt) és észrevehető, ahogyan cseperednek ,szépen ugyan olyanok lesznek .
Lányomnak ma tervei vannak ugye (buli ) és nem volt rest tegnap NEKEM rajzolni ,hogy kedveskedjen.
Még büszke is vagyok rá ,sok képét kiraktuk már bekeretezve,csak tudom hogy nem lesz felhőtlen a szilveszterem.
Taxizhatok.
-
#70519 Az őszülés, kopaszodás és a pia nem zavar. :)))
-
artivizsla #70518 Laca is megmondta, az idő előrehaladtával a lehetőségeid csak romlani fognak. Bakker, ezeknek a génjeikben van valami, amit ráadásul jól is használnak. Annyi vigaszod azért lehet majd neked is, hogy ha úgy 30 éves kora körül majd valahogy rá tudod venni, hogy férjhez menjen, a leendő vejkónak tovább fog tartani a vesződés, bár ahogy elnézem a 50-es apukákat, ahogy őszülnek, kopaszodnak és rászoknak a piára, elég starpás az első 30 év is. :)) -
#70517 Ezek alapján a 8 éves lányom is megpróbál mindent, hogy eladósorba kerüljön. :))) -
artivizsla #70516 Akkor ez az oka annak, hogy régebben az apukák minél előbb "szabadulni" akartak a lányaiktól ? Mégis csak a legszebb öröm a káröröm? :)) -
#70515 Üdvözöllek a kamaszlányok apukáinak körében.
És ez rosszabb lesz! -
artivizsla #70514 Rájöttem arra, hogy akár férjhez is adhatnám már a lányomat, mert a legtöbb dolgot már tudja, amit egy feleségnek kell :
- állandóan lehúz lóvéval
- szarik rá, hogy mit mondok neki
- állandóan hülyének néz
- legalább, ha kell neki valami, akkor odabújik hozzám, és pislog nagy szempilláival.
-
#70513 No akkor megbeszéltük.
Visszatérünk rá jövőre:)
Pár napig a fű se nő :)
Van hozzá vezetékes is azt is adok,meg a sapkára szerelhető valami.
Heckernek is jut a ledesből. -
artivizsla #70512 Igen, kell a TR. Gyereket megkérem majd, hogy vegye át tőled, mint a múltkorit. Fülesem már van tőled, ha van plusz, küldjél nyugodtan belőle Heckernek. -
#70511 No akkor köll a TR neked? -
#70510 Na akkor.
Összegezzük.
Most akkor mi is legyen?
A Joy 35.
A TR az 20.
Most vagy elküldöm Hecker kartársnak az egészet és elbótoljátok ,vagy Neki a joyt Vizslának a TR-t.
Mi légyen?
Jelezzétek nekem mind 1.
Az biztos,hogy csakis futárcéggel küldöm,annak a költsége a joy ra kb 5 ezer,mert nagy a csomag ,persze a TR is belefér a dobozba.
Ha külön küldöm a TR -t az olyan 2-3 ezer ahogy tapasztaltam. -
#70509 TrackIR-em van az nem fontos, mondjuk a fülesre a cucc az kéne. -
#70508 Boldog és égő spitekben gazdag új évet kívánok minden kedves fórumozónak! :)
-
artivizsla #70507 Ha beszélsz vele, mond neki, hogy külön-külön 55.000, akkor majd nem fog kelleni neki. :)) -
#70506 :)
Ezt beszéld meg Heckerrel:))
Na most komolyan. Nem tudom neki mind a kettőre szüksége van e ,de nekem ez így egyszerűbb.
Persze ha neki nem kellene a TR (mert van pl) akkor valamit lehet variálni,én nagy barátotok vagyok :)
Jut eszembe.
Elmegyek sétálni egyet ,aztán csinálok egy utolsó repülést ,azt jól felveszem és megörökítem:)
És nyugdíjazom magam:) -
artivizsla #70505 Olyat lehet kérni, hogy Hecker-től kérjél úgy 50.000-et, akkor nekem már csak 5.000-be fájna, nég beleférne Karácsony után a 8 napba ? :)) -
artivizsla #70504 Én meg vinném a TrackIr-t. -
#70503 Ok majd délelőtt felhívlak. -
#70502 PÜ ment. -
#70501 Postára nem bízom. Max futárcég.
Privibe küld el a telefonszámod oszt majd holnap felhívlak . -
#70500 Debrecen.
TS-en vagy Skype-on meg tudjuk beszélni ha még is elpostázod :) -
#70499 Hol laksz? -
#70498 Laca mester posta biztos nem játszik?
Úgy is G940 és Warthog között vacilálok -
#70497 Igen ez elég érdekes.. fősulis, gimis koromban h örültem volna ennyi játéknak, meg ilyen gépeknek, szimuknak. Nem mondom, h nem játszom, de nagyságrendekkel kevesebbet mint akár 3-4 éve is. Jó mondjuk most n+1 dolog van ami előjött az életemben, de annyira már nem hoznak lázba a játékok. (A ROF sem.) De remélem ez csak átmeneti. :) -
#70496 Mondhatom ,hogy hál istennek kezdek leszokni a netről,inkább más elfoglaltságot keresek magamnak. Ilyenkor esténként olvasgatok itt meg fórumozgatok ,de komolyan mondom eszemben sincs elindítani egy játékot sem.
Régebben azért toltam az órákat bele a szimbe.
Szóval inkább pipát vásárolok:)) Azokat babusgatom mostanság meg kitaláltam,hogy készítek is saját magam egyet. Lehet venni ,tömböt és én faragom ki .:)) -
#70495 És!
Régebben folyékonyan játszottam. Most meg az a rohadt atag (fps 100+) dadog.És egyre jobb VGA-m van!!!! Mondhatnánk ,menjek máshova,de ugye máshol meg nincs embör:)
Bezárult a kör. -
#70494 Mondjuk én is alig repülök, szinte soha, de tudom rávenni magam, h eladjam.. :) De most ez az időszak sem valami jó. Remélem egy félév múlva jobb lesz. :) -
#70493 Ja:)
De már mondtam régebben is.
Már nem köt le,unom.Nagyon unom.
Majd ha lesz valami ami érdekel ,veszek másik cuccot,de ahogy nézem ez a veszély mostanában nem fog fenyegetni.
Egyik szarabb mint a másik:)
A CLOD is vacak már, és hiába csinálnak új gépeket ,térképeket ,nincs időjárás (régi IL be volt) ,no meg nem tetszik hogy kényre kedvre variálnak a gépekkel.Mert gipsz jakab aszt mondta ,meg az angol tesztek,meg a lófaxt a seggükbe:) A 20 as akkor sebez ha éppen úgy gondolja:)
Az a BOS meg ,na azt hagyjuk:) Inkább nem is megyek bele ,mert még megint vitát generálok. -
#70492 Abbahagyod a repülést Laca? -
#70491 Mellesleg megszabadulnék a G940 től meg a TR em se köll.
Ha érdekel valakit a kettő 55 pénzé vihető. Azé annyi mert ennyibe fáj egy pipa amit kinéztem magamnak:) Olcsóbban nem adom:)
Lehetőleg egybe adnám oda ,mindegyik hibátlan a joy nagy generál után van,a TR hez adok egy raklap csiptetős izét olyan ledes vackot.
A menete a következő. Polgár eljön,megnézi ,kipróbálja ,kifizeti ,onnantól kapugarancia:) Nem viszem sehova,nem postázom.
Na jó Savinak igen:))De neki nem köll:)