91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kferro #70661 Szerintem csak ezt keresi. :)
(a dupla krátertől jobbra) :) -
lala42 #70660 Ez gagyi. :-) -
Lacusch69 #70659 Persze. Kergeti a nácikat a Holdon á la Iron Sky...
-
lala42 #70658 Mármint ez? -
lala42 #70657 -
lala42 #70656
Ez a Holdon van? -
Igen,guruláskor kell is,mert a repülőtereken sok akadály van,lassan ideje lesz szereznem egy TR-t is. -
artivizsla #70654 Jópofa dolog mint a BOS-ban, hogy ki lehet hajolni a fülkéből. -
Ó:) Szvsz nincs semmi negatív :) Realitások:) inkább így nevezném.
Bár szurkolok,hogy minden legyen happy de erős kétségeim vannak sajna.
Ahogy olvasom nálatok miket írnak a srácok a BOS ról,vagy amiket a CLOD ban én tapasztaltam,nem igazán adnak okot a bizakodásra.
De ne legyen igazam! -
VO101 tvr #70652 Mi ez a negatív hangulat? Anno a CloD másfél évig konkrétan játszhatatlan volt, mégis lelkesedtetek érte. -
Az A2A csinált csinált egy pónit cfs3-hoz is,így néz ki,ha érdekel valakit:
-
Lysandus #70650 Hagyjanak már békén! Jönnek mindenféle effektekkel. Nekem, aki lebutított grafikán játszik. :-) Kezdem azt hinni, hogy végleg elgurult a gyógyszerük... -
Elolvasván tudod mi jutott eszembe?
Ha a szart elég sokáig és elhivatottan paskoljuk ,előbb utóbb fos lesz belőle.
Az a baj,hogy hiába az elhivatottság ,és még a szakértelem is de a lényegbe nem tudnak belenyúlni. -
Team Fusion Friday Update -
A tajtékpipáknak van szép tokjuk .Na ott vannak gyönyörű darabok. -
Nagyszüleimnek volt pipagyűjteményük,volt pipa,hogy a szárába róka volt faragva,de teljes kis szobor volt,nem csak dombormű.Meg volt igen hosszú szárú csőszpipájuk,ami cserépből volt és fémkupak is volt rajta.Néhány pipának még bőrtokja is volt. -
Készítettem egy Churchwarden pipát (egyházközségi elöljáró, presbiter)
de nálunk csak csibuknak híják:) mint azt már Leon asszem említette.
Ez volt az első pipám,és megrepedt a szárán a csap ,oszt tajkoltam.
Gyerekek ez remek . Üldögélek ölemben a feje,nem is kell tartanom ,oszt révedek a nagy büdös semmibe.
-
Köszi magam se tudtam volna szebbet :) -
Bármikor küldtem eddig velük pontosak voltak,gondolom ez az újévi első pár napjuk kicsit necces. Tegnapra nem is vállalták ,hogy jönnek. -
okés! :)
Sejtettem, hogy csesztek még érte menni... engem meg majd korán reggel felver az ágyból aztán majd délutánra ideér vele, látom előre
-
Nincs mit pogikám.
Rohadt futárt várom már reggel óta,most hívtam őket,hogy nekem is lenne azért dolgom,hogyrohadnának meg. Állítólag 10 perc ,úgy hogy Hecker koma ,hívlak ha elvitték:) -
Na, kicsit ráállítottam és jó lett, :) úgy hogy köszönöm szépen még egyszer Laca. -
Nem.:) Ott van a neten ,annó én is onnan néztem meg.Most elő nem bányászom,rajzolni meg had ne:)
De asszem 10 ohm os ellenállás kell ,sorba van kötve a három led és az ellenállást az első elé kell berakni.
Nem ég le a gép:))Lévén csak energiát szedünk le róla ,csak a piros és a fekete szál van használva. De én szeretem ha függetlenek ezen dolgok az alaplapomtól:) Biztos ami ziher.
De mint mondtam használtam úgy is sokat még régebben.
Na jó rendes vagyok:)
-
Tudsz egy kapcsolási rajzot küldeni arról , hogy mekkora ellenállás és milyen bekötés kell az USB csatlakozóra, hogy ne égjen le a gép a rossz kötés miatt ? -
No én nem leszek köztük:) -
Van egy szavazás ATAG fórumon, hogy ki mennyi idős, már 9-en vannak a 60-70 közöttiek. :)
LINK -
Igen pls :) -
Küldjem a címem?
-
Te egy úr vagy!
jelentkezem, ha lehet.
-
No urak. Kész van egy ledes cucc. Kinek köll először.
A többi is folyamatban van hétfőre azok is kész lesznek.
-
artivizsla #70631
-
Az oktatóról a saját oktatóm jutott eszembe,(nem rally,csak sima B kategória) pont ilyen stílusban nyomta,csak kevesebbet bazdmegolt.Mi az,hogy vége van egy gyorsasági versenynek? Olyan nincs! :D -
Szepy2884 #70629 Egy kis off, de nem bánjátok meg 
-
artivizsla #70628 Már mint ott a magtárszerű épület a háttérben, nagy platz előtte, virtuális pilótákból nincs hiány... -
artivizsla #70627 Szóval, egy ilyen jó kis tanyát akarsz csinálni ?
-
Lacusch69 #70626 Mit picsogsz? Ugyanaz a konszern... -
artivizsla #70625 Ha működik majd a képfeltöltés, akkor megmutatom. Gondolom mindenki most tölti fel a net-re a képeit, azért nem megy a képkezelő. -
artivizsla #70624 Gyanús vagy nekem !
Csak nem ilyet akarsz csinálni ?
-
Látnád belülről!
Mellette folyik egy patak,kis duzzasztóval,van ott egy kis épület,szerintem valamit hajtottak a vízzel.
-
Lysandus #70622 Hát, nem kis munka, amíg ezt helyrepofozza valaki. De az biztos, hogy gyönyörű dolgot lehetne belőle csinálni.