91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Kferro
    Szerintem csak ezt keresi. :)

(a dupla krátertől jobbra) :)
  • lala42
    Ez gagyi. :-)
  • Lacusch69
    Persze. Kergeti a nácikat a Holdon á la Iron Sky...
  • lala42
    Mármint ez?
  • lala42
  • lala42

Ez a Holdon van?
  • Willenbrock
    Igen,guruláskor kell is,mert a repülőtereken sok akadály van,lassan ideje lesz szereznem egy TR-t is.
  • artivizsla #70654
    Jópofa dolog mint a BOS-ban, hogy ki lehet hajolni a fülkéből.
  • Her Laca
    Ó:) Szvsz nincs semmi negatív :) Realitások:) inkább így nevezném.
    Bár szurkolok,hogy minden legyen happy de erős kétségeim vannak sajna.
    Ahogy olvasom nálatok miket írnak a srácok a BOS ról,vagy amiket a CLOD ban én tapasztaltam,nem igazán adnak okot a bizakodásra.
    De ne legyen igazam!
  • VO101 tvr
    Mi ez a negatív hangulat? Anno a CloD másfél évig konkrétan játszhatatlan volt, mégis lelkesedtetek érte.
  • Willenbrock
    Az A2A csinált csinált egy pónit cfs3-hoz is,így néz ki,ha érdekel valakit:

• Lysandus
    Hagyjanak már békén! Jönnek mindenféle effektekkel. Nekem, aki lebutított grafikán játszik. :-) Kezdem azt hinni, hogy végleg elgurult a gyógyszerük...
  • Her Laca
    Elolvasván tudod mi jutott eszembe?
    Ha a szart elég sokáig és elhivatottan paskoljuk ,előbb utóbb fos lesz belőle.
    Az a baj,hogy hiába az elhivatottság ,és még a szakértelem is de a lényegbe nem tudnak belenyúlni.
  • Zpogi
    Team Fusion Friday Update
  • Her Laca
    A tajtékpipáknak van szép tokjuk .Na ott vannak gyönyörű darabok.
  • Willenbrock
    Nagyszüleimnek volt pipagyűjteményük,volt pipa,hogy a szárába róka volt faragva,de teljes kis szobor volt,nem csak dombormű.Meg volt igen hosszú szárú csőszpipájuk,ami cserépből volt és fémkupak is volt rajta.Néhány pipának még bőrtokja is volt.
  • Her Laca
    Készítettem egy Churchwarden pipát (egyházközségi elöljáró, presbiter)
    de nálunk csak csibuknak híják:) mint azt már Leon asszem említette.
    Ez volt az első pipám,és megrepedt a szárán a csap ,oszt tajkoltam.
    Gyerekek ez remek . Üldögélek ölemben a feje,nem is kell tartanom ,oszt révedek a nagy büdös semmibe.
  • repvez
    Köszi magam se tudtam volna szebbet :)
  • Her Laca
    Bármikor küldtem eddig velük pontosak voltak,gondolom ez az újévi első pár napjuk kicsit necces. Tegnapra nem is vállalták ,hogy jönnek.
  • Hecker007
    okés! :)
    Sejtettem, hogy csesztek még érte menni... engem meg majd korán reggel felver az ágyból aztán majd délutánra ideér vele, látom előre
  • Her Laca
    Nincs mit pogikám.
    Rohadt futárt várom már reggel óta,most hívtam őket,hogy nekem is lenne azért dolgom,hogyrohadnának meg. Állítólag 10 perc ,úgy hogy Hecker koma ,hívlak ha elvitték:)
  • Zpogi
    Na, kicsit ráállítottam és jó lett, :) úgy hogy köszönöm szépen még egyszer Laca.
  • Her Laca
    Nem.:) Ott van a neten ,annó én is onnan néztem meg.Most elő nem bányászom,rajzolni meg had ne:)
    De asszem 10 ohm os ellenállás kell ,sorba van kötve a három led és az ellenállást az első elé kell berakni.
    Nem ég le a gép:))Lévén csak energiát szedünk le róla ,csak a piros és a fekete szál van használva. De én szeretem ha függetlenek ezen dolgok az alaplapomtól:) Biztos ami ziher.
    De mint mondtam használtam úgy is sokat még régebben.

Na jó rendes vagyok:)

• repvez
    Tudsz egy kapcsolási rajzot küldeni arról , hogy mekkora ellenállás és milyen bekötés kell az USB csatlakozóra, hogy ne égjen le a gép a rossz kötés miatt ?
  • Her Laca
    No én nem leszek köztük:)
  • Zpogi
    Van egy szavazás ATAG fórumon, hogy ki mennyi idős, már 9-en vannak a 60-70 közöttiek. :)

LINK
  • Zpogi
    Igen pls :)
  • Her Laca
    Küldjem a címem?
  • Zpogi
    Te egy úr vagy! jelentkezem, ha lehet.
  • Her Laca
    No urak. Kész van egy ledes cucc. Kinek köll először.
    A többi is folyamatban van hétfőre azok is kész lesznek.
  • artivizsla #70631
  • Willenbrock
    Az oktatóról a saját oktatóm jutott eszembe,(nem rally,csak sima B kategória) pont ilyen stílusban nyomta,csak kevesebbet bazdmegolt.Mi az,hogy vége van egy gyorsasági versenynek? Olyan nincs! :D
  • Szepy2884
    Egy kis off, de nem bánjátok meg

• artivizsla #70628
    Már mint ott a magtárszerű épület a háttérben, nagy platz előtte, virtuális pilótákból nincs hiány...
  • artivizsla #70627
    Szóval, egy ilyen jó kis tanyát akarsz csinálni ?

• Lacusch69
    Mit picsogsz? Ugyanaz a konszern...
  • artivizsla #70625
    Ha működik majd a képfeltöltés, akkor megmutatom. Gondolom mindenki most tölti fel a net-re a képeit, azért nem megy a képkezelő.
  • artivizsla #70624
    Gyanús vagy nekem !

Csak nem ilyet akarsz csinálni ?

• Her Laca
    Látnád belülről!
    Mellette folyik egy patak,kis duzzasztóval,van ott egy kis épület,szerintem valamit hajtottak a vízzel.
  • Lysandus
    Hát, nem kis munka, amíg ezt helyrepofozza valaki. De az biztos, hogy gyönyörű dolgot lehetne belőle csinálni.