IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik waron emiatt tévesztettem el az irányt és csináltam egy csúnya kitérõt.
Nem nagyon van jelentkezõ a G940-re, lehet inkább eszkábálni kéne rá egy hosszabb botot... vélemény? 😊
www.smart-bus.hu
Monitor függõ ,hogy melyik kezeli . Nekem bevált ,lehet másnak nem fog.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Magamon is meglepõdtem,hogy majd egy hónapig elbíbelõdtem vele,no de a jóból is megárt a sok,és most minden rendben ,újra a légi harcra tudok koncentrálni😊
Több fórumot olvastam ezen egy hónap alatt mint egész életemben😊
www.smart-bus.hu
Nem babráltál el valamit a CCC-ben? Dobj egy képet a nyûgödrõl...
www.smart-bus.hu
Annyit csinálj ,hogy az épületeket vagy miket vedd le high ra és jó lesz az.
Nekem a láthatósággal nem volt nyûgöm amúgy.
www.smart-bus.hu
Én is csak utólag verem a fejem a falba, tök fölösleges volt kidobnom a pénzt 7970-re, mert alapból a játszhatatlan kategóriát súrolja. Lehet a felbontással mahinálni, stb, de egy szar az egész. Van egy fasza gépem, de kénytelen vagyok a CLOD-ot középkori grafikán játszani, hogy lássak is valamit. Ennyi erõvel el is égethettem volna azt a majd 100 ezer forintot a kályhában...
NVidiát vegyél, mert a CLOD-hoz más nem jó!!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Lassan újra kell repkednem mert még beelõztök😊 És az nem szép dolog😊
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
D9
Sok pénzem nem volt, így egy hónapon keresztül éltem konzerveken, és dobozos sörön.<#smile>#smile>
A parton állók csak néztek, és szerintem ez járt a fejükben:
- Ez a barom itt fog meghalni "nyomorultul"...
Azt persze nem látták, hogy elõtte 2órát ácsorogtam a folyóparton, és figyeltem a hullámtöréseket, örvényeket, és a folyó sodrását...
Utána beültem a kajakba, és "megcsináltam"...
Tudnod K E L L, hogy hol vannak a határaid!
D9
D9
Kapkodás volt.
Nem ismervén de gondolom konok egy ember lehetett (mint a székely barátaim többsége) és ha a fejébe vett valamit attól nem tágított. Valszeg nem döntött jól,és ez lett a vesztük.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Egy mûremek az az MSI komolyan mondom.
Jelen pillanatban 26 fokos. 60 ha játszom.És halk. Meg kéken világít.Meg van rajta GPU reaktor😊 Meg a tököm tudja még mi😊)
Ez kell neked!

Szerintem sem véletlen,hogy a srácot vitte magával. De eszemben sincs most pálcát törni ,Kiss Péter-t se fegyverrel kényszerítették.
A motorozással kapcsolatban itt is említett már valaki, hogy a gyerek születése után vissza kellett venni a veszélyekbõl, a józan ész mindenesetre szerintem is ezt diktálná. A felesége tényleg nem "mindennapi" módon reagál a történésekre, de lehet, hogy õ a tragédiára már korábban felkészült és nem is pont a mostani hegymászás alkalmával. Mivel képzett 8000-es hegymászó õ is, voltak fogalmai a férjére váró veszélyekrõl, talán ezért is mondott le róla elég korán.