IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kabinvariációk :

Ámen! :D De majd nyilatkozz, hogy milyen... ;)

www.smart-bus.hu

Hecker007
woow ez nagyon jó ár!
Vendégem vagy egy sörre :D

Papa01
Szia! :)

Igen, csinálgatom az oldalra hírt, de szerintem csak holnapra lesz meg.
Azért van még ott rendesen gép szerintem.. :)

Bocs az OFF-ért! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Tessék! :) Ha pikk-pakk pontba vagy hova rendeled, akkor ezer alatt van a szállítás... :)

www.smart-bus.hu

Szia Papa. Ja gondoltam. Néztem a Rof híreket is. Az a baj, már megint 2 fõs gép..mondjuk már nem maradt sok alternatíva.

Papa01
Ez kérlek reklám, amiért õt bannolni fogják.. :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Én meg annyit , hogy egy nevenincsen' fokozaton álló programról készült képrõl, még ne vonjatok le messzemenõ következtetéseket. Nem ismerem eme messzer<#vigyor> belsejét, de ha a mutatók, és kütyük a helyén vannak, az már jó. Ha meg mûködni fog minden az nagyon jó. Ráhúznak egy + textúrát, aztán egybõl ott van a szépség is.<#nevetes1>

Mi a fa* ez?<#fejvakaras>

Hecker007
Ehhez kéne még egy átalakító, mert a kártyán is meg a monitoron is teljes méretû csatlakozó van, az meg iponon is 5k-nál kezdõdik plusz ugye a szállítás. HDMI átalakítóm az van, de mivel nem aktív így az is kilõve :(
Õszintén szólva 7-8k-t sajnálok 1db vezetékért kiadni, mondjuk az is haladás hogy náluk ennyiért van. Debrecenben mikor kérdeztem 10k-ról indult a legolcsóbb, mondom ok... annyiért nem kell.

www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...aaa
Her Laca
Haggyad mán:) 777 ! Én csak ennyit mondok.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hát nem olyan szép mint a CloD kabin... :S De ez várható volt... DX9... :(

www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu

Hecker007
Akkor ezért nem találom, nekem DVI van egyelõre, HDMI sajnos nincs a monitoron csak Display Port amihez természetesen lehetetlen emberi áron kábelt venni...

Pumás lelet.
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nem.

Kérdés akart lenni<#nevetes1>.

Van valami "geforce experience"nevû cucc az új nv frissítésben..használjátok.

Her Laca
NV control panel,asztal színbeállítások,digitális színformátum.
Nekem jó másnak nem ,de asszem akkor jó ha HDMI vel van összekötve ,no meg a monitor tudja kezelni,mert ez állítólag a TV-k hez való.

Múlik a drivereken is ez természetes, de sok múlik a fejlesztõn is! :) A RoF jó példa erre... ha a fejlesztõ teszi a dolgát rendesen, akkor drivert is lehet írni a munkájához! ;)

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Na, akkor ha ilyen hiteles személy mondja, akkor most már csak elhiszed, hogy tényleg létezik olyan (sõt, rendszerint ez az oka), hogy egyik gépen valami szar, másikon meg jó mindössze az miatt, mert az egyik gyártó tud drivert írni, a másik meg nem? <#eljen>

www.pumaszallas.hu

De a RoF-ban nincs is semmilyen grafikai hiba... tõle ez hitelesen hangzik! :))

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Várjá! Ezt a ROF-os fejlesztõ bácsi mondta, nem a csúnya lefizetett (egykori) 1C-sek! ;)

www.pumaszallas.hu

Köszönöm... azt a driver-t kivesszük, és egyet is értek! :D

www.smart-bus.hu

Kb:

"Alapvetõen nem lesz különbség. Rendszerint az eltérések csak azokból a hibákból adódnak, amelyet a driver fejlesztõk elkövetnek. Néha ez ahhoz vezet, hogy az egyik vagy a másik platform jobb teljesítményt mutat egyes részletekben. Mi nem teszünk különbséget közöttük."
Hecker007
ezt hol lehet beállítani?

Hogy is hangzik ez pontos magyar fordításban? :)

www.smart-bus.hu

Srácok köszi mindenkinek az infót<#worship>
Her Laca
Juj,ez hosszú.
Jut eszembe van egy srác árulja õ is az MSI lightningot .
Szóval én 87 ért eladtam ezt a retket (93 ról indultam,de a kutya nem vette,így minden nap engedtem az árból) aztán csak elvitték.
Osztán Gombcomp (én annó tõle vettem a TR -t is) eladóvá tette ezt a gyöngyszemet mert vett 7990 et (de õ csak pontszámokat csinál) és ideges lett mert pofátlanul alá akartak menni a kért árnak és azt mondta nekem,hogy 110 ért odaadja CSAK! nekem ha kell,a régi kapcsolatunk miatt.Mán hogyne kellett volna. Ergo egy 20 ast +3 at dobtam rá.

Her Laca
Nem kiröhögni:)
http://www.youtube.com/v/ltVbvfAth2Q&version=3

i5K - vmi 3570. MSI mpower alaplap (az is certificated :-)))), szal qrva sokat költöttem rá, de azt már nagyon bánom, hogy radeon kártyát tettem bele... Ezért írtam Ferónak, hogy nagyon gondolja meg, mert nagyon megbánhatja...

Te hol tudtad elcserélni a 7970-et? És mennyit kellett ráfizetni a 680-ra?
Her Laca
Én nekem sose vót más beállításon:)
Mondom a radeonnal csak pár de annál idegesítõbb problémám volt. Csíkos tenger.3 hét nyomozás,de nulla eredmény. Földnyelvek keletkezése és eltûnése.Ugyanaz. (tiszta X akták) TR szarakodott vele ,mondjuk azt 3 nap után orvosoltam. Microlaggok. +4 nap de nagyjából jó lett.

Milyen a procid hozzá?

CCC? Nem piszkáltam...

Te a Team Fusion kieg. után próbáltad fullon? Mert elõtte játszhatatlan volt úgy...
Her Laca
Tegyél maxra mindent ,azt az radeonhoz való valamit ne állítsd be ,( mi a tököm a neve nem ugrik be) ,és úgy próbáld ki.
De amint átállítottad indítsd újra a játékot.

Her Laca
Nem. Egy raklap videót a radeonnal csináltam meg is nézheted. Ott valamit elkalibráltál de nagyon én aszondom.

Most már nem. Úgy nem láttam semmit.

Felbontás: legszarabb +1 (legszarabb felbontáson a kör nem kör, hanem tojás), többi minden alap (kivéve az effektek, az full), fák stb. ki, csak az utak vannak bekapcsolva (elméletileg azért, hogy tudjak navigálni).

Neked fullon nem volt különbség a láthatóságban a két kártya között?
Her Laca
Te full beállításon használod?

Nem csak móló csessze meg!!! Egyszer megpróbáltam követni, kiderült, hogy egy hosszú földnyelvszerûségnek látszik, ami összeköti a csatorna két partját... Persze ahogy közelednél hozzá, úgy távolodik. Úgy jártam, mint Yossarian, aki az éjszakai navigációs gyakorlaton talált egy folyót, azt mondta, hogy nézzék meg a másik partját, majd elvezet valahova. Csak a folyóról kiderült, hogy az Atlanti óceán... :-)
Her Laca
Hol van a korrekt orosz hozzáállás kérdezem én?
Mán ezekben sem bízhat az ember?
Mindig is gyanúsak voltak nekem ezek a 777 esek.
Mi az ,hogy nem az NV nek kedveznek? Skandallum.

Oké... kíváncsi vagyok... hátha találunk megoldást. :)

www.smart-bus.hu

Nohab
Ha nem felejtem el, akkor vasárnap mutatok párat.
Óóóóóó... édes drága jó Istenem... szerelmes vagyok, ez az egész gyönyörû!!!! :))

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Van új dev update a BoS-hoz. Ebben kérdezik LOFT-ot, hogy a BoS az nvidia vagy Ati barát játék lesz-e... kitalálod mit válaszolt? ;)

- 6) NVIDIA or ATI? What platform BoS will give preference??
- There will be no any difference of principle. Usually, the difference arises only because of the mistakes that make the driver developer makes. Sometimes this allows one or the other platform to show better performance in some tasks. We don't make any distinction between them.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Semmit .Határolót kell köré építeni ,már egy ATAGOS srác megcsinálta ,és hibátlan.
De akkor mán Ilyet kéne tákolni:)

Her Laca
Na ja azok a grafikai bugok. 5 K ról mólók nyúlnak be a tengerbe:) Codálatos:) És az úszó medence feeeeeling?:))

Lehet ez lesz a vége... bagóért nem adom el, hosszabb bottal meg jóval pontosabb lenne szerintem. :) Más kérdés, hogy az FFB motorok mit szólnának hozzá! :)

www.smart-bus.hu

Csináljatok már képet errõl légy szíves...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Tesó:) Ha odaadod én ráérõ idõmben ígérem csinálok egy olyan messzer cuccot belõle ,hogy besírsz:)

Tán még markolatot is szerzek.