IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Igen, csinálgatom az oldalra hírt, de szerintem csak holnapra lesz meg.
Azért van még ott rendesen gép szerintem.. :)
Bocs az OFF-ért! :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Õszintén szólva 7-8k-t sajnálok 1db vezetékért kiadni, mondjuk az is haladás hogy náluk ennyiért van. Debrecenben mikor kérdeztem 10k-ról indult a legolcsóbb, mondom ok... annyiért nem kell.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nekem jó másnak nem ,de asszem akkor jó ha HDMI vel van összekötve ,no meg a monitor tudja kezelni,mert ez állítólag a TV-k hez való.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
"Alapvetõen nem lesz különbség. Rendszerint az eltérések csak azokból a hibákból adódnak, amelyet a driver fejlesztõk elkövetnek. Néha ez ahhoz vezet, hogy az egyik vagy a másik platform jobb teljesítményt mutat egyes részletekben. Mi nem teszünk különbséget közöttük."
www.smart-bus.hu
Jut eszembe van egy srác árulja õ is az MSI lightningot .
Szóval én 87 ért eladtam ezt a retket (93 ról indultam,de a kutya nem vette,így minden nap engedtem az árból) aztán csak elvitték.
Osztán Gombcomp (én annó tõle vettem a TR -t is) eladóvá tette ezt a gyöngyszemet mert vett 7990 et (de õ csak pontszámokat csinál) és ideges lett mert pofátlanul alá akartak menni a kért árnak és azt mondta nekem,hogy 110 ért odaadja CSAK! nekem ha kell,a régi kapcsolatunk miatt.Mán hogyne kellett volna. Ergo egy 20 ast +3 at dobtam rá.
Te hol tudtad elcserélni a 7970-et? És mennyit kellett ráfizetni a 680-ra?
Mondom a radeonnal csak pár de annál idegesítõbb problémám volt. Csíkos tenger.3 hét nyomozás,de nulla eredmény. Földnyelvek keletkezése és eltûnése.Ugyanaz. (tiszta X akták) TR szarakodott vele ,mondjuk azt 3 nap után orvosoltam. Microlaggok. +4 nap de nagyjából jó lett.
Milyen a procid hozzá?
Te a Team Fusion kieg. után próbáltad fullon? Mert elõtte játszhatatlan volt úgy...
De amint átállítottad indítsd újra a játékot.
Felbontás: legszarabb +1 (legszarabb felbontáson a kör nem kör, hanem tojás), többi minden alap (kivéve az effektek, az full), fák stb. ki, csak az utak vannak bekapcsolva (elméletileg azért, hogy tudjak navigálni).
Neked fullon nem volt különbség a láthatóságban a két kártya között?
Mán ezekben sem bízhat az ember?
Mindig is gyanúsak voltak nekem ezek a 777 esek.
Mi az ,hogy nem az NV nek kedveznek? Skandallum.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
- 6) NVIDIA or ATI? What platform BoS will give preference??
- There will be no any difference of principle. Usually, the difference arises only because of the mistakes that make the driver developer makes. Sometimes this allows one or the other platform to show better performance in some tasks. We don't make any distinction between them.
www.pumaszallas.hu
De akkor mán Ilyet kéne tákolni:)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tán még markolatot is szerzek.