91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#71010 Mivel? Én csak számon kértem azt ami a papírra volt írva. Vagy megcsinálja ,vagy írja oda azt amit csinált. Huzakodhat velem ,de annak sok értelme nincs. :) -
Solt #71009 Mennyit kérsz érte? :) -
VO101 tvr #71008 Ezzel az a baj, hogy az utóbbi időben annyira komoly hatósági jogköröket kaptak a kéményseprők, hogy nem érdemes szarakodni velük. Ha nagyon akarnak tudnak fogást találni. És vissza is élnek vele. -
#71007 Először ide írtam ,nehogy elkapkodják a PH-n:) -
#71006 Ja! Ha valakit érdekel eladom a GTX 780 amat. MSI Gaming vagy mi.
Pár hónapos 3 év garral iponba. Nem köll már. -
#71005 Nem csak erről van szó.
Példa.
Jön a kötelező ellenőrzésre a kéményseprő.Várom ,beengedem ,egy műszert odatesz a kazán mellé ,10 másodperc ,majd elémtól egy papírt ,hogy írjam alá. Lévén nem vagyok hülye elolvasom mit is kéne aláfirkálnom.
Aszongya,hogy átvizsgálta,kitakarította a készüléket ,majd a kéményt is.
Mondom neki . Drága barátom! Nem is láttad a kéményt,nem hogy takarítottad volna,de a készülékhez sem nyúltál egy újjal sem.
Őőőőőőő ,hát nem kell. Ok ,de akkor azt írd a papírra,hogy egy műszert elétartottál és az szerint minden rendben van ,a többire nem vállalsz felelőséget,na meg ezért a 10 másodpercért akkor egy elfogadható összeget számlázzatok.De ezt kell aláírni mondja ő.
Mondom minden további nélkül ha megcsinálod ami itt szerepel.
Néz bambán a kollegájára. Mondom ,na ne vakarózzunk,vagy felkúsztok a tetőre és halljam ahogy keféled a kéményt ,és a másik szépen kitörli a kazánt ,vagy mennyetek a fenébe mer nekem erre nincs időm.És még megsértődtek:)
-
Lysandus #71004 Nekem anno a boton csinálta ezt a tekerős oldalkormány. De csak az. Nyomtam rá egy kis WD 40-et és megjavult. Bár itt vannak akik arra esküsznek, hogy WD 40-et nem szabad, csak valami finom műszerzsírt. -
#71003 Ez a "műtét" nagyon kemény! :) Bár,ha jelenlegi irányban fejlődik a hazai egészségügy,lassan így fognak a kórházakban is műteni. -
77pxdumbo #71002 JaAAA! Megnyugodtam.
Az elsővel én is így jártam. Mondjuk csak egy kicsit ugrált, de a precíz repülést, vagy a helikopterezést már az is hazavágta. De a bot mai napig pontos.
Azé a vuduzás jöhet, biztos ami ziher -
#71001 Persze Lacám! Tervezett elavulás! Mint az én első Panasonic cd olvasóm. Kétszeres volt és vagy 20-25e forint volt. Persze valamikor a 90-es évek közepén, végén... Akkor az a 20 ropi egy vagyon volt és ez a cd olvasó a mai napig üzelem. Most meg vesz az ember egyet és 1 év +2 nap múlva dobhatja ki.
Drága nagyapámnak volt fasza, háborús töltényhüvelyből készített, benyás öngyújtója... :) Abba is csak benya, kanóc meg tűzkő kell.
Sajnos nem én "szereztem" meg :( -
#71000 Várjá Leonom! Ronson öngyújtó! Egy rahedli pénz! Mi van ráírva egy kis matricára alul! Kitalálod?
Már szervizelnem kellett,hogy jól működjön. Érdekes ,hogy fatertól kapott ugyanezen márka öngyújtója (csak 20 évvel korábbi,és nem kis maszatos sárga kezek eszkábálták) hibátlan!!! Mindig is az volt. Szvsz amíg élek ez működni fog ,de lehet még az én unokám is tudna vele tüzet csiholni. -
#70999 Az egész kibaszott világunk a becsapásra épül lassan.
Csak a szart nyomják ezerrel a csóró polgár felé.
Mondok egy példát.
Ugye most volt szó a borotváról.
Az elektromos kütyük szót sem érdemelnek,ha nem szánsz rá megfelelő összeget akkor egy kalaap kakit kapsz ,mindegy mi van rá írva.
No de! Ugye bezazultam és kitaláltam,hogy késsel beretválok.
Természetesen hót hülye vagyok a dologhoz,beballagtam a megfelelő bóltba és lévén kezdés gyanánt nem a drágább kategóriás kések felé fordult a figyelmem. Mert mit lehessen tudni lehet nem is tetszik ugye.
Mielőtt megvettem volna a kiszemelt cuccot ,elkezdtem utána nézni a dolognak,mert ugye az eladó (szerintem szart sem értett a dologhoz,mint semmilyen bolti eladó sem sehol) nem mond semmit,szerinte minden remek.
Na elég az hozzá,hogy ha nem mélyedek bele és nem kérdezek (szerintem nem az én dolgom lenne ) akkor megveszek egy szobadíszt mert amit kinéztem az természetesen szorgos kis sárga kezek munkája és alkalmatlan arra amire árulják. Amúgy szép meg minden ,meg van díszdoboz. Meg nem mondod,hogy van különbség egy drágább és e között,de nem is hívják fel a figyelmed rá . Utálok mindenkit:) -
#70998 X52-ről beszélek. -
#70997 Becsapás és kuruzslás! Márpedig a kuruzslás MA IS büntetendő!
" Csinálok egy fantom műtétet a gerincével" ... anyád te szar
-
#70996 :)
Ritkán jövök ki a sodromból, de ezek mindig felbosszantanak. Főleg az ilyen tihanyi félék! Kihasználják, hogy egy beteg ember az utolsó szalmaszálba is próbál belekapaszkodni, bármi áron. Undorítóak! Irány Romániába, sóbányába. AZ összessel! -
#70995 Leonom!!! Tudom,hogy nem fogyasztasz alkoholt ,de most azonnal vételezz egy kis páleszt mielőtt a guta megüt! Hogy kikeltél magadból:)
No de igazságod vagyon . -
#70994 Sok tudatlan, retardált faszparaszt. Ezek a ótvarok a fizika óra helyett a szaros plázákban baszták a tepsiszájú ribancokat. Egyszerűen elképesztő az emberi hülyeség baszki! TANULT ember viszi a pénzét a jóshoz vagy mi a faszomhoz, hogy ÉGETÉSSEL leszedje róla a rontást. TV-ben csinál gerincműtétet egy fasztarisznya, a kertvkben tobzódnak az igazlátóktól kezdve a kutyafaszán keresztül a jósokig minden..... ELKÉPESZTŐ baszki! -
#70993 De ne károgok tovább mert Savitól már megkaptam,hogy szerintem minden szar:)
Pedig ha jobban belegondolok akkor de! -
#70992 Dumbokám:) Nem mindegy minek nevezzük ha bexarik. Akkor az szarik be ami benne van. Én is ezeket olvastam róla,pl istenuccse azt se tudtam,hogy Vogel nak ilyen van.
De nyugi ! A tied örökélet meg egy nap! Soha semmi baja nem lesz. Megvuduzom:) -
77pxdumbo #70991 A gázkarban mégis poti lenne? A gyártó honlapján egyértelműen, hall-effect szenzort ír, méghozzá 14-bit érzékenységgel, a Warthog esetében -
#70990 Nálam megadta magát a gázkar potija. Egyre nagyobb lett a deadzone, végül ugrálni kezdett. -
#70989 Úgy legyen:)
-
77pxdumbo #70988 Hát az adatai alapján nem sok poti van benne. Az elődje a Cougar volt híres v inkább hírhedt a potméterek meghibásodásáról. Lehetett is külön javítókészletet venni hozzá. Pont ez miatt nem is vettem, pedig mikor kiadták, nagyon tetszett.
Erről még csak jókat hallottam. Itt fórumon is van már néhány emberkének.
A bot és a gázkar is hall-effect szenzoros. Azt x52-ben 7 év alatt nem sikerült hazavágni, máig is teljesen pontos és stabil a jele. -
#70987 Nagyon elterjedtek mostanság ezek a chemtrail hívők. Nézzétek csak a kommenteket!
Ezt meg csak úgy: 1 lb = 0,45 kg
-
#70986 Aszongyák ,hogy pont a potikkal van a nyűgje.
Sokan panaszkodtak rá,hogy gagyi alkatrészek vannak benne,de lehet ,hogy már javították ezt a dolgot.
Eldobható szar már minden mostanában bakker. -
77pxdumbo #70985 Hát ha az lenne, nem állna meg az asztalon
Amúgy mi a nyűgje? Nem nagyon vágom az angolt. Ebben a gázkar is hall-effect szenzoros, (az egyedüli) így helikopterhez tökéletes lesz. Az x52-m potija már kicsit ugrált. -
#70984 Jó repkedést vele! DE! Tudod e ,hogy az sem gömbölyded teljesen?Van nyűgje azoknak is ahogy utána néztem.Bár ha garis akkor mind1:)
Na nem elbaxni akarom az örömödet ,csak gondoltam szólok. -
#70983 -
77pxdumbo #70982 Érkezőben -
#70981 Kiolvadnak az I.VH katonák az alpokban. -
#70980 Ez kurvajó! -
artivizsla #70979 -
#70978 Leon! ezt néz meg mindet,nem hosszúak. -
#70977 Nekem Remington a hajvágóm,annyi a bajom vele,hogy párszor kijött a konnektorból az adapter,és leesett.Az érintkező tüskéket vissza kellett görbíteni,mert elhajlottak.Ha bedöglik az adapter,letörik a tüske,nem tudom újra lehet-e majd zsinórozni.Meg letörtek az egyik vezető toldalék fogai,ha lehet is szerezni hozzá,állítólag több ezer forint.Arcszőr vágásra a Gilette mach 3-m jött be leginkább,igaz drága a penge,de 4 darab több mint fél évig elég. -
#70976 na! Csak nem megvetted? Mesélj!:) -
#70975 Erre gondoltam:)
-
77pxdumbo #70974 Üdv!
Ha valakinek van esetleg eladó Thrustmaster MFD Cougar Pck-ja, akkor már talált is rá vevőt, személyemben.
Írjatok, ha akad valakinél egy elfekvő db. -
sakkay #70973 Na..utánnanézek. -
Solt #70972 Én egy ilyet használok most. Tölthető, mosható, erős... nullásra állítva úgy levágja a képemről a szőrt, hogy olyan mintha két napja borotválkoztam volna pengével... :)
Ráadásul a némberek is ezzel vágják a punciról a bundájukat... családi darab lett! :D -
sakkay #70971 Most hal meg a régi hajnyíróm..azért is gondoltam egy másikra. Két hét után is akkora a fej szőröm, hogy először gép, aztán borotva. Mondjuk a kopasz fej az marad..max pár mili haj. Azt talán elviselem.