IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Én magyar vagyok, engem nem zavar egyik sem a gépeken. Nem politizálni akarok, csak úgy eszembe jutott.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.pumaszallas.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.pumaszallas.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A G50 hajtõmûvét hogyan lehet leállítani? Benzincsap nem mûködik rajta és a Magnetokat is hiába tekerem le...
Többedjére sem ugrik ki a katonám a gépbõl, akárhogy is próbálom.
Bug-os?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
2./Az a parlamenti hangnem, valamint légkör.
3./Én vagyok az Úr.
4./Azok az elõzmények, melyek ezt a törvényt kisérték.
Nem vagyok (még vagy 2 hónapig)itt az emeleten érdekelt csak figyelemmel kisértem.
Ne legyen igazam, de lesz ott még kutyább dolog is. Ismerve ill. tudva néhány dolgot.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Off, vagy UFF ?
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
CloD-ban lehet egérrel nézelõdni?
www.smart-bus.hu
Most a serezés ideje aktuális nálam😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
- A TS akkor rendben
- 4.11.1, vagy 4.12-es patch. A 4.11.1-est még ne temessük, mert a létszámot tekintve még ez a nyerõbb a mostani állás szerint
- péntek este egyeztessünk a játék idõpontjáról
- akkor eddig zmok, Frenky és én mennénk együtt
www.pumaszallas.hu
Nem tudok jönni nem leszek itthon vasárnap délutánig de köszönöm a bizalmat.😮)
D9
Más. A SAS mod aktivátorral össze lehet hozni a hsfx -t ?
www.pumaszallas.hu
- hétvége jó nekem is
- a 4.12-es verzió is megfelel
- Tom adott jelszót TS-re, így tudnánk kommunikálni
- szerintem is elég felmenni egyenlõre egy 4.12-es serverre
- nem egymás ellen gondoltam, hanem 2-3-4-en összeállnánk és egymást segítve mennénk közösen pl. egy támad, kettõ meg fedezi, ill. zárja a menekülési utakat stb.
- ha ez mûködne és örömünket leljük benne, akkor majd eldöntenénk a továbbiakat
Fero Flex-nek és zmok-nak átadható, ha nekik még nincs meg ?
Hétvégén nekem a szombat vagy vasárnap délelõtti idõpont lenne jó, soXor nehéz is ezt a többiekkel egyeztetni.
Írjátok + kinek mikor lenne jó. Nekem most a 4.12 patch van fent én azokon a szervereken tudok játszani, semmi MOD.
Persze csinálhatok egy másolatot, amit HSFX (tudtommal 4.11.1-ig jó) vagy UP3_al feljavítok.
TS szeró jó lenne, talán itt a Fórum_os Vezérek tudnak segíteni.. Elég az is ha a Lobby_n felmegyünk egy szerverre,
de ott adott a map és mások is jöhetnek, persze ez nem gond.
(Régebben volt egy saját szerverünk, ott indítottam egy dedikált játékot,ami az IL2SC_vel be volt állítva, úgy hogy a hyperlobby is látta) jó is volt csak ugye akkor is kevesen voltunk...
Véleményem szerint ma már minden „háztartásban” van elég sávszél, hogy bár ki tudjon indítani egy Lobby_t.
Ebben az esetben a Routert is meg kell nyitni, mert akkor nem látjuk majd a hostoló játékát.
Én már régen szeretnék egy jó csapatot, ahol az IL-2 Sturmovik 1946-al tudnánk közösen repülni,
csatázni, esetleg köteléket gyakorlolni, stb. Részemrõl OK. Üdv. Frenky
A Béna.