IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Kijelentkezel, és ahol a nevet és a jelszót írod be, ott az Ok-ra klikkelésnél nyomod a Ctrl és a Shift gombot is.

www.pumaszallas.hu

Hamár a horogkeresztnél járunk, az ATAGon lehet horogkeresztes festéssel reppeni, vagy nem. Ne hogy már valamelyik antifasisztàt megbántsam. Én is ugy gondolom, hogy a német gépekhez hozzátartoznak kampók!

Tom. A lobbyn hogy lehet megváltoztatni az elérési útvonalat? Tegnap engedte,ha a kapcsolatot megszüntettem, de ma megint nem tudom. Ha az IL2 1946-ot választom, automatikusan elindul a beállított útvonalról, ami most a 4.12-es verzióra mutat.
Kellene a beállításokhoz egy szvasztika on/off opció. De ez nem lehetséges, mert túl egyszerû lenne.
Én magyar vagyok, engem nem zavar egyik sem a gépeken. Nem politizálni akarok, csak úgy eszembe jutott.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

VO101Tom
Oroszoknál és a németeknél is tiltott jelvény. Ez meg egy játék, nem történelmi dokumentum. Pont.

www.pumaszallas.hu

Ez már ugyi politika. Hogy vöröscsillag miért és a horogkereszt miért nem. Nyilván, mert nem minden áldozat egyenlõ <#conf>

Nem tudom mit kell tõle f.sni. Ennyi erõvel akkor vörös csillag sem lehetne. Nem realisztikusak a gépek festései a "horgas kereszt" nélkül.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

VO101Tom
A G.50-en bugos, nem érzékeli az egér klikkelését. Állíts be gombokat a magneto +- -ra és jó lesz.

www.pumaszallas.hu

V43 1105
Majd a festésekre fogékony játékosok, modderek (én utóbbi közé sorolom magam inkább .. <#hehe>) majd mi felfestjük! <#smile>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

acidrain
A szvasztikát nem merik felfesteni a gépre. Jó kis szimulátor lesz. :/

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Come stai Ragazzi <#nevetes1>
A G50 hajtõmûvét hogyan lehet leállítani? Benzincsap nem mûködik rajta és a Magnetokat is hiába tekerem le...
Többedjére sem ugrik ki a katonám a gépbõl, akárhogy is próbálom.
Bug-os?

Jó lett volna négány kocka a belsõ nézetrõl is. Eddig nem rossz. Jó a koszolása.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

1./Csend, vagy kiüritettema termet.
2./Az a parlamenti hangnem, valamint légkör.
3./Én vagyok az Úr.
4./Azok az elõzmények, melyek ezt a törvényt kisérték.
Nem vagyok (még vagy 2 hónapig)itt az emeleten érdekelt csak figyelemmel kisértem.
Ne legyen igazam, de lesz ott még kutyább dolog is. Ismerve ill. tudva néhány dolgot.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Hogy jön a földtörvény szavazásához 1936?

Sanyo
Gépismeret <#nevetes1>

Többször elõfordult már hogy nem tudtam eldönteni hogy az "ellenségem" ellensége az tényleg a barátom? Mert néha nem úgy nézett ki 😄
Köszönöm Uram! 😊

www.smart-bus.hu

Lehet! F10 a váltókapcsolója.

Urak!

CloD-ban lehet egérrel nézelõdni?

www.smart-bus.hu

Annyira rettegik az olasz gépet, hogy félórás-órás repülés alatt egyszer biztosan lelõ egy 109-es :-) Hiába nem pamacsol a légvédelem saját terület felett, biztos ami biztos alapon :-)

Jó volt a repülés, meg érdekes is, köszi srácok!

Megint egy repülõs lelet.
Megoldódott. A kapcsolat bontása után már engedi az új elérési útvonalat megadni.
Csakhogy nekem nincs olyan fájlom, hogy "hyperlobby.ini", a lobby pedig induláskor a 4.11.1-re lett beállítva és most nem tudom átállítani másik verzióra.
Pedig ha tudnád hogy rettegik az olasz ipar gyöngyszemét!Én is csak pont más miatt!
Her Laca
Tomcsikám😊 Én ebbe a dög melegbe meló után ,amikor még a cerka hegyérõl is patakokban folyt az izzadság,oda nem ülnék a gép elé 5-6 percnél többet😊
Most a serezés ideje aktuális nálam😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ma hivatalosan bebizonyosodott, hogy a CloD káros az egészségemre! Ma nyomtatták ki a 24 órás vérnyomás diagramot. Egész nap a ideális érték körül volt de este 20.00-22.00-ig kiugróan magas! Nem akarta a háziorvosom elhinni hogy akkor szoktam kikapcsolódni és pihenni. <#hamm>
Akkor, ahogy most állunk :

- A TS akkor rendben
- 4.11.1, vagy 4.12-es patch. A 4.11.1-est még ne temessük, mert a létszámot tekintve még ez a nyerõbb a mostani állás szerint
- péntek este egyeztessünk a játék idõpontjáról
- akkor eddig zmok, Frenky és én mennénk együtt
VO101Tom
Kint van a mai repülés briefingje is.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Puma fórumon kint van a hamarosan induló új online war (clod) szabálytervezete. A csütörtöki repülésektõl független.

www.pumaszallas.hu

Köszönöm a Ts-t.😮)

Nem tudok jönni nem leszek itthon vasárnap délutánig de köszönöm a bizalmat.😮)
Köszi! <#eljen>

D9

Ma rohangálok egész nap és két elmenetel között nézek rá a forumra, így egy kis zavar támadt az erõben, mert egy pillanatra kevertem a két nevet, a Frenkyt és a FeroFlexet. Jönnél te is IL2 online a hétvégén ?
Továbbítottam zmok és FeroFlex mellett, neked is a TS adatokat.
OK. Akkor a privit továbbítom zmoknak, ill. FeroFlexnek. Köszi.
Szerintem valami még nem jó a 4.12-nél, mert offline kampányt akarnék repülni, de csak azokat tudom elindítani amelyiknek van egy fekete-fehér bevezetõ videoja... 😞
Más. A SAS mod aktivátorral össze lehet hozni a hsfx -t ?
Akkor kérhetek egy privát üzit a hozzáféréssel? Thx.

Részemrõl okés...

VO101Tom
Akik ide rendszeresen írnak, nekik megadható. Nyilvános helyre viszont nem kerülhet ki sem az IP, sem a jelszó.

www.pumaszallas.hu

Hali !

- hétvége jó nekem is
- a 4.12-es verzió is megfelel
- Tom adott jelszót TS-re, így tudnánk kommunikálni
- szerintem is elég felmenni egyenlõre egy 4.12-es serverre
- nem egymás ellen gondoltam, hanem 2-3-4-en összeállnánk és egymást segítve mennénk közösen pl. egy támad, kettõ meg fedezi, ill. zárja a menekülési utakat stb.
- ha ez mûködne és örömünket leljük benne, akkor majd eldöntenénk a továbbiakat
Egy kis kikapcsolódás...

Kösz, megkaptam.
Fero Flex-nek és zmok-nak átadható, ha nekik még nincs meg ?
ITT keresgélj.
Hi! Lenne egy kérdésem, az UltraPack hangjai szerintem a legjobbak. Hogyan és mit kellene kimásolni, hogy a jelenlegi 4.12 játékomban azok legyenek, úgy, hogy az UP3 nem telepítem ebbe a játékba? Vagy csak a MOD_al mûXik? Az UP 3.0RC4 jelenleg csak a 4.10.1 verzióval jó, ezért nem akarom "visszapatch_elni" :-)

Hi! Szerintem egyszerre csak 1 játékot lát. hyperlobby.ini és ott kell átírni ha MOD_os szerverre akarsz menni, szerintem elég macerás. Nálam így néz ki: gamepath=D:\Games\IL-2 Sturmovik 1946

Hi!
Hétvégén nekem a szombat vagy vasárnap délelõtti idõpont lenne jó, soXor nehéz is ezt a többiekkel egyeztetni.
Írjátok + kinek mikor lenne jó. Nekem most a 4.12 patch van fent én azokon a szervereken tudok játszani, semmi MOD.
Persze csinálhatok egy másolatot, amit HSFX (tudtommal 4.11.1-ig jó) vagy UP3_al feljavítok.
TS szeró jó lenne, talán itt a Fórum_os Vezérek tudnak segíteni.. Elég az is ha a Lobby_n felmegyünk egy szerverre,
de ott adott a map és mások is jöhetnek, persze ez nem gond.
(Régebben volt egy saját szerverünk, ott indítottam egy dedikált játékot,ami az IL2SC_vel be volt állítva, úgy hogy a hyperlobby is látta) jó is volt csak ugye akkor is kevesen voltunk...
Véleményem szerint ma már minden „háztartásban” van elég sávszél, hogy bár ki tudjon indítani egy Lobby_t.
Ebben az esetben a Routert is meg kell nyitni, mert akkor nem látjuk majd a hostoló játékát.
Én már régen szeretnék egy jó csapatot, ahol az IL-2 Sturmovik 1946-al tudnánk közösen repülni,
csatázni, esetleg köteléket gyakorlolni, stb. Részemrõl OK. Üdv. Frenky

A naturalpoint.com-ról. Cimborám hozza haza.

Valahogy úgy körül.

A Béna.