IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nagyon jo hir,mert a dcs mint szim nagyon rendben van,persze bugos szar ez is de azert elketyeg<#nezze>#nezze>
Ez magyarazatot adhat az uj grafikai engine csuszasara is,mert ugye reg kesz kellene lennie a Nevada mappal egyutt.
(Gondolom osszedugtak a buksikat es most ezerrel irjak ujra az uj kollegak tapasztalataival kibovitve)
A Béna.
www.pcpilot.hu
Az ED egyetlen ww2-es szimulátora a DCS P-51, de annak a legnagyobb hibája, hogy a játékban nincs hozzá korabeli térkép és korabeli ellenfelek, mert betették ebbe a modern környezetbe. Online P-51 vs P-51 dogfightok mennek csak, ami még a clodhoz képest is nevetségesen kevés, pedig ez sincs eleresztve gépek terén. Azt reméljük, hogy Luthierék ezt a ww2 vonalat fogják felturbózni kicsit, de egyenlõre semmi részletet nem árult el. Majd szeptember 1-én.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Nem volt még szerencsém a DCS😛51-hez (mint ahogy a DCS egyik részéhez sem), így meg tudnátok mondani, az milyen? A képek alapján nagyon jónak tûnik.
Bár, ha mindketten hozzák a formájukat akkor 10 év múlva kapunk egy bug tengert, ami véglegesre soha nem készül el... ebben ED kiváló partner lesz! 😄
www.smart-bus.hu
Ezek alapján úgy néz ki,hogy van remény azok számára akik inkább a CoD féle vonalban gondolkodnak,mint a BoS féle "ne foglalkozzon a játékos az üza. rendszerrel,megy az magától,ha szét nem lövik" elgondolásban.
Ilja eredeti posztja: Itt

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
A Béna.
Ide írok, hátha van valaki aki hasonló problémával küzd. Asszonypajti vett magának egy Lenovo laptopot, amin a fülesnek egy azaz 1 darab bemenete van, ebbe kéne olyan jack dugós fejhallgató, ami 1 kábelen vezérli a mikrofont és a fülest is. Szóval ilyen headset style. Ismertek esetleg olyan fej/fülhallgatót, ami ezt tudja? Hol kellene körülnézni?
Köszi elõre is!
G.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
http://www.luftwaffe39-45.historia.nom.br/ases/ases1.htm
Akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van vmi hiba és csak én nem látok semmit.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Itt felülrõ a 4 és az 5 hsz helyén csak én nem látok semmit?
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Hogy legyen összehasonlítás a többiekkel :
Top German Tank Killers...
1 Oberst Hans-Ulrich Rudel 519+ tanks 11 Air to air Kills
2 Ofw. Anton Hübsch 120+ 8 kills
3 Hptm. Gerhard Stüdemann 117
4 Ofw. Alois Wosnitza 104 2 kills
5 Lt. Jacob Jenster 100+
6 Hptm. Hendrik Stahl 100+
7 Lt. Anton Korol 99
8 Oblt. Wilhelm Joswig 88
9 Oblt. Max Diepold 87
10 Lt. Wilhelm Noller 86

Ez azt jelenti, hogy sz@r gép volt, vagy azt, hogy 30- esetben megmentette az életét? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Õszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre!
D9
<#taps>#taps><#violent>#violent>
D9
- Egy igencsak idõs ( 75+ )bácsika mesélte nekik egyszer, hogy neki még teljesen rendben van "odalent" minden és használná is a mamánál rendszeresen, de amikor az odanyúl a hideg kezével, mindent elront egybõl !
Mondjuk az asszisztencia ámult is egy jó nagyot, pedig az egészségügyis lányok/asszonyok nem egy ijedõs fajtából valók, szoktak ott történni "érdekes" dolgok, szét tudnám offolni a fórumot rövid idõn belül, ha csak töredékét mesélném el, amirõl én tudok !😊
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
- Mi a répát csinálsz ember ! Na gyere csak ide és közben adjál magadnak két jó nagy pofont !
Csak azért írom, mert van kollégám, aki konkrétan így járt, de azért az élmény megmaradt neki. 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64