91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Indi69 #71530 -
#71529 GYerekként le nem lehetett volna vakarni a TV-ről ha ez ment :) -
#71528 De, az :) -
#71527 Bakker:) És tényleg. Pedig első hallásra nem is tűnt fel:))Amit te linkeltél az Morricone ,ez a másik nem tudom akkor mi. -
#71526 Ez nem Morricone? Amúgy nem tudom:) -
#71525 ITT az eredeti!! -
#71524 Nem ez volt ám az EREDETI zenéje! Azt tudod? -
#71523 Tápos meg allergiás, asztmás is a legtöbb gyerek. És pontosan attól, hogy a széltől is óvják őket! MI meg?? Árokpartról szedett sóska, mosatlan gyümölcs. Vagy nézd meg a TV-t! Elesik a gyerek, lehorzsolja a lábát.... egyből neogranormon kenőcs... Hát a lónak a faszát, azt! -
Indi69 #71522 ha már őrjárat -
#71521 -
#71520 -
#71519 Retro hangulatban ébredtem:)
-
#71518 -
#71517 Emlékeztek erre?:)
http://kepkezelo.com/images/qmjs4nx23dxu50gk5hep.jpg
Még a tetejére is felmásztunk,hol volt akkor még EU szabályozás,oszt nem emlékszem ,hogy bárkinek bármi baja lett volna.
Ma meg azt látom,hogy a játszótéren az anyukák már attól pánikba esnek ha a csemete rámegy a fűre ,vagy felmászik egy 20 centis tuskóra. -
feca1229 #71516 Azért szerencsére itt még nem tartunk! :D -
#71515 Szerintem pakold szépen vissza azokat a filctollakat a monitor mellé :) Haverom kislánya egy szöggel rajzolt a Seat ajtajára szép figurákat :) -
sakkay #71514 -
#71513 De milyen rendes volt,hogy megetette,nem sajnálta tőle :D -
bucsher #71512 ez lesz a befutó.
sztori 10 pont.
előadásmód 10 pont.
:D -
77pxdumbo #71511 Az én fiam két éves volt kb amikor a nem kicsi kulcscsomómat belevarázsolta a villanyradiátorba, s mindezt az idő alatt, amíg hazaérkezve levetettük az asszonnyal a kabátokat. 1 cm széles nyílások vannak rajta. Már ránézésre is lehetetlennek tűnt. Szét kellett, szednem a cuccost. Aztán hetekig próbálgattam, Én belegyömöszkölni, de egyszer sem sikerült. -
#71510 Nekem a lányom volt nagy Leonardo. Még kisebb volt ,talán 6-7 éves ,a szobája összes falát telerajzolta zsírkrétával és filccel ,tokától bokáig. No most a filc eltüntetése egy vakolt és festett falról nem a legegyszerűbb mutatvány a földön.
Máig találgatjuk,hogy a fenébe ért fel olyan magasra -
Lacusch69 #71509 arcszesz... -
Lacusch69 #71508 A lányom kb. 2 éves koráig olyan 10-12db távirányítót rágott szét vagy dugott el hónapokra.
Már "nagy lány" (3éves), és nem csinálja... -
sakkay #71507 Egyszer az én fiam-azóta sem értem a szitut ,hogy volt erre képes- majd 4 évesen egy vasárnap reggel..szóval arra kelek , hogy húzkodja a vécét. Gondoltam megnézem mit csinál már. A látvány:a wc-ből kilóg a párnája amit elmélyülten nyomkod bele és közben próbálja húzkodni a láncot. Persze elordítottam magam odaugrok kirántom a párnát! Alatta van egy kis dömper! Kiveszem azt is,láto ám , hogy alatta mindenféle katona, kocka, kis biszbasz, na azokat már vödörbe...mi volt az alján? Egy danonos puding, amit megevett a kis nyomi, és úgy akart eltüntetni, hogy lehúzza a wc-én. Csak mivel nem ment le, gondolta segít neki.Az anyagi kár nem volt jelentős, csak a lelki. -
feca1229 #71506 Na tehàt, sikerült megoldani kártékony csemetém alkoholos filctollal történő pingálását. Találtam egy jò pár éves SIGMA nevezetű monitor tisztitòt és azzal kezdtem el dörzsölgetni, először nem akarta leszedni, de kicsit erősebben dörzsőltem aztán szép lassan lejött. Azért elpakoltam a gép mellől az összes rajzeszközt.
Köszönöm a jótanácsokat! -
Indi69 #71505 hehe, nem találtam a tv távirányítót. majd egyszer szétszedtem a számítógépem portalanítás okán, és láss csodát. a mai napig nem értem :) -
bucsher #71504 Itt a nyomtató gyűrte össze a lapokat amíg meg nem találtam benne a lego darabokat :) -
#71503 naaaaaaaa. Akkor a kinek a gyereke volt a legkártékonyabb vetélkedő következik:))) -
#71502 Váááááá :) AZ én fiam meccccsssssbokszot, képeslapot és logikai izét (ált. ikolások használták, biztos ismered... négyszög, kör háromszög, különböző színek, méret, stb..) tömött bele :) -
artivizsla #71501 Könnyen vagy, mert ma már nem használnak VHS magnót. Az sem volt semmi, amikor nem tudtam betolni a kazettát, mert valamitől megakadt, oszt mikor benéztem látom ám, hogy meg van tömve háztartási keksszel. -
#71500 Ja! Gyereket meg beadni átnevelő táborba:) Ezek a kis művészek mindig mindent összefirkálnak:) -
#71499 Patikában vegyél tisztaszeszt, próbűld azzal. -
#71498 Cilint? De a gyógyszertári alkohol az tuti lehozza. -
feca1229 #71497 próbáltam alkohollal (házipálesz), ecettel, de nem váltak be. körömlakk lemosóval, na azzal nem merem. Kipróbálom majd amit írtál talán segít. -
#71496 Ez mondjuk csak a TrackIr-re vonatkozik...
A fórumon mások is panaszkodnak erre. -
GálTomi #71495 Úgynevezett monitor tisztító hab. Enyhén alkoholos azt hiszem. -
101per7Jani #71494 Szia Pogi! Kipróbálom, de a beállításoknál a TrackIr-t alapon hagytam. A joy-t is defaultra kell tenni ezek szerint? -
feca1229 #71493 A 3 éves gyerekem összerajzolta filctollal a TFT monitoromat, mivel tudom leszedni, hogy ne basszam haza a monitorom képernyőjét? -
#71492 Szia Jani!
Ezt találtam róla, próbáld meg hátha.
"Had to go into the controls and reset everything to default in the TrackIR column" -
101per7Jani #71491 Sziasztok! DCS P51-el kapcsolatban lenne kérdésem. Feltelepítettem gyári DVD-ről a programot. Alapból a 1.2.1 patch van rajta. Minden működik ( TrackIr, X52 ) . Mivel ha online akarok játszani a legújabb patch kell, így feltelepítést engedtem a programnak. Fel is pakolja úgy, hogy az 1.2.7 patch lesz rajta. El is indul a játék, de itt jön a gubanc. Ülök a fülkében, az egérrel minden kapcsolót tudok kapcsolni VISZONT a TrackIr és a Joy nem üzemel. Olyan mintha be se lennének dugva. A trackir szoftver újratelepítését is megcsináltam, de az sem segített.Viszont a beállításoknál simán látja a TrackIr-t és az X52-t is. Ha valaki tudja a megoldást, és nekem is megmondja, azt köszönettel venném.