IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Gyere fel, és ha ledob akkor sincs semmi. Lehet hogy pont jó lesz.

A bajom az, hogy olyannyira hektikus a net, hogy néha elmegy pár percre, aztán fasza órákig, utána meg 0,2 MB\sec több órán át.<#fejvakaras>

macleody
Ja 😊
VO101Tom
Ha ledob, akkor ledob. A vasárnapi reppenések komolyabbak, a csütörtöki csak amolyan gyakorlás féle. A körítés hasonló, de sincs sok jelentõsége annak, hogy ki hogy teljesít, vagy ki meddig van bent, mivel nem függenek a küldik egymástól.

www.pumaszallas.hu

Mennék nagyon, csak még mindig instabil a netem..addig nem merek nagyon ilyen komoly dologba belefogni.

Most néztem nem csak nekem volt ez az elsõ reakcióm!

Baszki!!!!!!!!!!<#nevetes1>

VO101Tom
Ma este megint lesz "csütörtöki" össznépi reppenés SOWC-on, aki akar jöhet.
Puma fórumon kint van a briefing.

www.pumaszallas.hu

Papa01
LOL! 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

macleody
Baszki 😄
Nagyon jó!! 😊 Lassan nálam is aktuális, de azért az utolsó bekezdést nem erõltetném... nem szívesen nyalnám ki a lányom barátját! 😄D

www.smart-bus.hu

Nyaralás alatt kezdtem el olvasgatni az alábbi könyvet :

Nagyon érdekes képet fest a 30-as évek Amerikájáról és arról a generációról, akik megnyerték végül a háborút és velük együtt nagykorú lett maga az ország is.
Jellemzõ volt rájuk, hogy nagyon fiatalok - a többség a háború végén is csak alig múlt 20-22 éves - hazafias érzelmûek és rettenetesen szegények voltak.A többség még autót sem vezetett, mikor már egy B-24-es ülésében találta magát, minden nap jóllakhatott és már az országon belül is olyan helyekre juthatott el, amirõl addig álmodni sem mertek.
Nálam semmi gond se offline, se online módban a magyarosított verzióval.
Lányos apukáknak ajánlom.
Ha valaki készíttetni akar, bezálok én is, mert lassan nagy szükségem lesz rá.

Nem biztos hogy ez minden esetben használ... Nálam konkrétan nem lehetett offline kampányt indítani ez miatt. Amikor vissza írtam a "locale=" -t minden megjavult...
Köszönöm! 😊

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

A "conf.ini" fájlban a vége felé, az részben a "locale=" után írd be, hogy : HU, így tehet részben magyar nyelvû verzióvá a játékot.

;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=HU
S! A lányom szeretne ismét játszani a játékkal. Sajnos a számítógép hibája miatt a fent lévõ verzió elveszett. Azt láttam, hogy a CD galaxisban 2000 a játék. Viszont a régi játék ha nem is tökéletesen, de magyar volt, mert még a magyar nyelvû 1.22 volt az alapja. Onnan lettek valami fájlok áttéve az 1946-ba. Tudna valaki nekem ebben segíteni? Elõre is köszönöm! (V.4_Hans)

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Zpogi

Ez így rögtön használható vagy kell még valami kiegészítõ hozzá?
Zpogi
=VNVV=Stoyanov látogatást tett a BoS székhelyén, ITT egy kis beszámoló a játékról. Elég ígéretesnek hangzik!

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Tudnátok tanácsot adni idehaza forgalmaz-e valaki Track Ir-t vagy külföldrõl honnan érdemes, biztonságos rendelni?
De az én anyukám jobban szeret mint tééged, beebeeee <#crazya><#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

De igen is nagyon szeret az anyukám csak a repüléshez nem ért. Különben is én vagyok a legkisebb nagy fia <#nevetes1>
Anyukád nem szeret <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Anyukám azt mondta ha repülsz csak lassan és alacsonyan nehogy baj legyen!
Na. Megmondta az anyukám, repülni veszélyes...
[/url][/img]

Si vis pacem, para bellum.

[url=]Megmondta az anyukám, hogy repülni veszélyes...

V43 1105
Mai napig korrekt kártya.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

erröl mi a vélemény?
ASUS HD 6970 2GB GDDR5 256bit
jobb mint a engt DCi2 oc 1gb

A sirályok tudvalev&otilde;leg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik

Jééééééééé!!!!!!!!!!! <#wave>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Szia! <#wave>
(Biztosan van pár jó sztorid, a régi-szép idõkbõl!?)(IL-2 1946) <#wink>

D9

galimatika
Üdv Mindenkinek! Rég jártam erre. Gondoltam rátok köszönök 😊

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Ismét repülõs lelet.
Off
Köszönjük. 😊
Én már átéltem, de csak kétkormányos gépekkel, mert örök kezdõ vagyok... 😄
(Klasszikus "fehér" géppel még nem repültem).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Kávé mellé.

Köszönöm mindenkinek a kedves gratulációkat <#worship><#worship><#worship>

Szívbõl kívánom hogy Ti is éljetek át ugyan ezt, de minimum hasonlókat <#integet2>

Hálám jeléül, most újra szét offolnám a fórumot a mai nap életképeivel 😊
Aki szereti a dugattyús motorok öblös hangját, pláne ha az ráadásul egy 1000 LE-õs 9 hengeres csillag motor akkor az talán nem veszi tolakodásnak a most következõ kis videót:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uhkQncHZyEQ#at=315

(valamiért nem megy a videó beszúrás) Az An-2 hangja nálam olyan számba megy mint egy jó kis V8-as Hemi motor vagy a egy Bell Huey <#nevetes1> Borsódzik tõle a hátam és egyszerûen immádom <#taps>

i robot
Állat lesz ez a Star Wars mod. Lézernyalábok szeletelik a He-111-et, és van egy csodás kép a Halálcsillag-ról is. <#taps><#smile>

Gratulálok!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Köszönöm, mûködik a trimmes dolog.

Nohab
Mondjuk elég érdekesen néz ki a reflektor fénye.
Zpogi
Ahogy Pogi is írta. Bekapcsolt level stabilizátornál az oldalkormány trimmelésével tudod pontsítani rárepülés pontosságát! Ezt hiányzik nekem a Clod-ból ott nem tudom oylan pontosan rajta tartania szálkeresztet a célterületen
Zpogi
Én konkrétan az oldalkormány trimmjére gondolok azzal lehetett fordulni úgy is, hogy be volt kapcsolva a level stabilizer.

VO101Tom
Kikapcsolod, rálépsz kicsit visszakapcsolod. A level stab rögzít minden kormányt.

www.pumaszallas.hu

Igen, 46. Megnézem, bár elsõ kísérletre nem történt semmi az oldalkormánnyal sem.