IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.pumaszallas.hu
Puma fórumon kint van a briefing.
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Nagyon érdekes képet fest a 30-as évek Amerikájáról és arról a generációról, akik megnyerték végül a háborút és velük együtt nagykorú lett maga az ország is.
Jellemzõ volt rájuk, hogy nagyon fiatalok - a többség a háború végén is csak alig múlt 20-22 éves - hazafias érzelmûek és rettenetesen szegények voltak.A többség még autót sem vezetett, mikor már egy B-24-es ülésében találta magát, minden nap jóllakhatott és már az országon belül is olyan helyekre juthatott el, amirõl addig álmodni sem mertek.
Ha valaki készíttetni akar, bezálok én is, mert lassan nagy szükségem lesz rá.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=HU
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
[/url][/img]
Si vis pacem, para bellum.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS HD 6970 2GB GDDR5 256bit
jobb mint a engt DCi2 oc 1gb
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
(Biztosan van pár jó sztorid, a régi-szép idõkbõl!?)(IL-2 1946) <#wink>#wink>
D9
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Köszönjük. 😊
Én már átéltem, de csak kétkormányos gépekkel, mert örök kezdõ vagyok... 😄
(Klasszikus "fehér" géppel még nem repültem).
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Szívbõl kívánom hogy Ti is éljetek át ugyan ezt, de minimum hasonlókat <#integet2>#integet2>
Hálám jeléül, most újra szét offolnám a fórumot a mai nap életképeivel 😊
Aki szereti a dugattyús motorok öblös hangját, pláne ha az ráadásul egy 1000 LE-õs 9 hengeres csillag motor akkor az talán nem veszi tolakodásnak a most következõ kis videót:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uhkQncHZyEQ#at=315
(valamiért nem megy a videó beszúrás) Az An-2 hangja nálam olyan számba megy mint egy jó kis V8-as Hemi motor vagy a egy Bell Huey <#nevetes1>#nevetes1> Borsódzik tõle a hátam és egyszerûen immádom <#taps>#taps>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.pumaszallas.hu