91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Óóó köszi szépen!

Vicc, de én tényleg nem találtam meg, pedig tök egyszerű a címe
  • artivizsla #71569
    4.13-as patch-ről nincs valami hír ?
  • artivizsla #71568
  • Her Laca
    Nono! Nekem vannak gyerekkori képeim,és igenis volt (még 3-4 évesen is) szép öltönyöm. De a 70 es évek volt pl a trapper farmer kora,szép kék lett a combunk tőle,de legalább 2 nap alatt koptatottat tudtunk csinálni belőle. A tisza cipő meg istencsászár volt,nézd csak meg most mibe is kerül. Drágább mint egy pipás márka! És az bőrből volt már akkor is! Nem nosztalgia,de akkortájt azért a minőség az minőség volt!
  • Willenbrock
    Régen csak Senior melegítő meg Tisza cipő volt,ezek voltak a menők (a Puma később jött be).Melegítő narancssárgában,citromsárgában,kékben meg pirosban volt.Ünneplő ruha alatt pedig a kisdobos egyenruhát kellett érteni.
  • sakkay
    Na ez jó.
  • LeonSilver
    Srácok. Tök véletlenül nincs meg valakinek EZ ???
  • Her Laca

• Zpogi
    Egy hat részes angol filmsorozat az angliai csatából.
  • bucsher
  • sakkay
    Nem tudom jó-e' az irány, hogy ennyi erőt fektetnek bele a látvány javításába, amikor azzal van a legkevesebb gond. Bár ritkán repülöm, de még nekem sem ezek lennének a legfontosabbak. Arról nem beszélve , hogy a repülő állomány jó része nem tudja őket használni, lévén örülnek ha eddig is elment közép-magas grafikán.
  • Hecker007
    Hát ahogy írták is a videó alatt még optimalizálniuk kell mert 20-25FPS van az új köd/füst effekttel, ami elég kevés. Még az is kérdéses, hogy milyen géppel tesztelték, de gondolom nem szarral gurigáznak.
  • sakkay
    Marha jól néz ki. Kérdés, hogy mennyivel növekedett meg a gépigény.
  • artivizsla #71557

• artivizsla #71556
    Kávé mellé.

1.

2.
  • Zpogi
    TF. Dev. Update Jan. 31.
  • L Viper #71554
  • Her Laca
    Csak szerényen jelezném,hogy Budapest Ma is gyönyörű:)
  • Szepy2884
    A tápos korosztály az aki a számítógép előtt nőtt fel és nem a jólevegőn :D

Sajnos pont 10 évesen kaptam meg az első számítógépem. Akkor nem, de ma már kicsit sajnálom, hogy korán rákaptam...
  • Szepy2884
    Az meglehet :D

De amúgy nekem nagyon tetszik a 20-as 30-as évek is. Egyszer láttam egy 30-as években készült úti filmet Magyarországról. Svédek készítették a filmet az akkori utazó közönséget csalogatták Mo.-ra. Hallatlanúl korrekt és szép leírása volt az országunknak. Csodálatos filmen mutatták be Budapestet, az alföldet, a balatont. Azóta is keresem ezt a filmet. Bevallom, engem annyira megfogott az akkori világ, hogy meg is könnyeztem. Budapest még tiszta, rendezett és igazi gyönyörű világváros volt. Az épületek tipp topp állapotban, az emberek elegánsak, jól öltözöttek. Egyszerűen fantasztikus volt!

Tetszik még a 40-es 50-es évek is, de az sajnos inkább az amerikai világ. Mert itt ügye pont akkor volt a pokol.

60-as 70-es évek már nem.
  • 101per7Jani
    Pogi! Sikerült meggyógyítanom a DCS p51-et. Minden műxik f@szán. :D . Amit beszéltünk az nálad is fog működni, mert én is úgy tettem fel, nem DVD-ről!
  • Her Laca
    Jó de te már a tápos korosztályt képviseled a szemünkben:))
    No meg az öltözködés,az olyan volt amit kapni lehetett a boltban ,tudod nem volt még annyi se mint a te gyerekkorodban.
  • Indi69
    ezen berosáltok
  • LeonSilver
    30 év múlva meg az általad favorizált kor lesz gáz. Ez van..
  • artivizsla #71546
    Valamelyik nap volt pont a TV-ben.
  • Szepy2884
    Amikor adták a tv-ben többszöri nekifutásra sem bírtam végignézne egyetlen részt sem, pedig rohadtúl érdekelt hogy a szülővárosom hogyan nézett ki annó. Iszonyatosan borzalmas és rettentően gáz milyen súlyos fejekkel és sérókkal jártak abban a korban. Meg az öltözködés is rárakott egy lapáttal.

Tudom most sokak lelkivilágába és emlékeibe beletaposok, de nekem a 70-es évek annyira gáznak tűnik. A korosztályomból is sokan gondolkodnak hasonlóképp szóval nem vagyok egyedi eset. Viszont a kora 90-es évek iránt meg nekem van írtó nagy nosztalgiám.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Pontosabban! Mert nem volt jó az előbbi. Tehát nagyon ritkán ,lehet csak egyszer kétszer előfordul az ,hogy megszületik a földön Isten tökéletes mása ,természetesen egy csomó olyan képességgel amit csak irigyelhetünk.
  • Her Laca
    Van egy elméletem! Ha Isten a maga képmására alkotta meg az embert ,és akkortájt még nem voltunk ennyien a glóbuson,lehet hogy többen hasonlítottak egymásra,ergo ,de facto Őrá is ,így mi ez ha nem bizonyossága Chuck isteni származásának ? Így már érthetőek is a mendemondák a cselekedeteiről!
  • Lacusch69
    Chuck 70%-ban neandervölgyi lehet...
  • Her Laca
    Hát rohadjak meg ha ez nem olyan mint Chuck.
  • Her Laca
    Szomorúan olvasom

Nagy ember volt!

Még kér a nép megszületéséről ezt mondta: "a Még kér a nép idején én már Olaszországban éltem, és ott jöttem rá, hogy rohadtabb dolgot, mint a korai, gyilkos kapitalizmus, a föld nem hord a hátán. Pontosan fedi a valóságot az a mondás, hogy a tulajdon lopás. A politika pedig nem más, mint az a lehetőség, hogy belekerülj abba a körbe, amelyiknek módja van lopni. A Még kér a nép ebből a felismerésből született."
  • VO101 tvr
    Le a cipővel
  • Indi69
    és az ember a kutyától származik. enyim kulup:) baz ülök itt egyedül és szétröhögöm a fejem
  • Her Laca
    Igen:) Gazsi bácsi :)))) Kis kertjében ahogy megközelítették:))
  • Indi69
    Gazsi bácsi lótetű :)
  • Indi69
  • Her Laca
    Melyik az a film amikor egy szigetre mennek nyaralni a kölkök a Dunán. És megvannak bízva a helyi lakosok ,hogy figyeljenek rájuk?
  • Her Laca
    Az tény,hogy volt mikor tetőtől talpig összehorzsolva mentünk haza ,anyám max jól lecsutakolt mosószappannal:) Fatert ilyen marhaságok nem nagyon érdekelték.:)
    Van egy jó kis sztorim az öregekről.
    Elmentünk az évi rendes Balatoni nyaralásra (2 hét ) és ugye az öregek kártyáztak ,meccset néztek ,ittak stb. (ez a mostani kölkökről jutott eszembe ,hogy programot kell csinálni nekik,nehogy unatkozzanak),na szóval mi is nyűglődtünk hugival ,hogy menjünk valahova ,mert nekünk ez nem buli.fateréket meg se karcolta a mi problémánk:) Oldjátok meg közölték,nem is értették mi a retket akarunk mi tőlük:) Osztán csak összeverődtünk gyerekek ott vagy 20 an , a végére már senki sem volt kíváncsi a szülőkre,úgy elteltek a két hetek,hogy csuda. Talán a legszebb nyaralásaink voltak.
  • Indi69
    az egész film minden zenéje Morricone :)