IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1>

acidrain
Olyan aranyosan mikrolaggol 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Ezt soha nem értettem, de megérteni pláne nem tudtam. Ha egy rossz dolog mellé egy másikat állítunk párhuzamba, akkor a kettõ kioltja egymást? Engem úgy neveltek, hogy nem.
Senki nem állítja, hogy kiadáskor a CloD jó program lett volna. Sõt. A legutolsó patch után került egy erõs béta állapotába... De mondom, ez nem mentesít senkit...

A hivatalos közlésben említik azt , hogy nem lehet manuálisan állítani?

Nem tisztem védeni a BOS-t, de a Clod éles bemutatkozás után ennél 20* durvább dolgokat produkált..nemdebár?!<#alien>dedebár!

A Damaga model bemutatásánál 8:40-nél jön be a gép, odaveri, a légcsavar talajt fog, motor megakad, de a légcsavar tollai sértetlenek maradnak. Ha már aprólékos kidolgozás <#action>

Ha már az automata állítani tudja (állítólag), akkor semmi értelme nem lenne, hogy ne lehessen kézzel állítani. Ez minden logikának ellentmond.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Most lehet az angol tudásom gyenge(nem lehet, biztos) de itt nem arról van szó, hogy milyen komoly a fizika, és a motor szimulálása?! Pl. Nekem az jött le , hogy állítható az állásszög-ha már egyszer külön megemlítik! Vagy?

Ízlés, tetszés szubjektív ... de az nem vitás, hogy a CloD-hoz képest visszalépés.

Sanyo
Rohadt net-5 részletben tudom megnézni ezt a k*rva 50 seces videót!<#falbav>

Az árnyékolás a Clodban is kiváló..ez itt meg alfa verzió még.

Árnyékolás, és kabin..
nekem az effektek jobban tetszenek..

VO101Tom
Most vettem észre (szakmai ártalom), amit linkeltél F-4 belsõ, abban a clod textúrái vannak benne. A Magneto kapcsoló és a vészeldobó karon még a karcolások, festék lepattogzások is pontosan ugyanott vannak 😊
Na nem mintha ez bármilyen szinten gond lenne, csak feltûnt 😊

www.pumaszallas.hu

Hecker007
A CloD kabin szerintem is jobban néz ki.
Lehet hogy itt kicsitt kopottabb a cucc, de nekem eléggé mosottnak tûnik ez a textúra, mintha kicsi lenne a felbontása. A másik meg az árnyékok hiánya, lehet hogy csak ezen a képen nem látszanak úgy nem tudom, de a CloD kabinárnyékai nagyon el vannak találva.
De hiába puffogunk ezen sajnos kicsi közösség vagyunk a fejlesztõknek 😞
Õk inkább egy tuningolt WarThundert csinálnak amit eladnak jó sok pízért.
Inkább maradok a bugos ED szimeknél meg ennél a közösség által foltozgatot CloDnál. Aztán lehet, hogy pár év múlva megközelíti a CloD szintet. Végülis a kávédarálós játék is majdhogynem szemétrevaló volt mikor kijött, legalábbis a mostani állapotához képest.

Her Laca

Ne mondja nekem senki,hogy ez szebb mint a Clod BF kabinja. És ebben semmi elfogultság nincs a részemrõl.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
De ez a játékból van ,amit meg a Bos nál láttunk annak semmi köze a játékhoz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Én nem a földi egységekre céloztam. 5 K -n pont lexarom azok milyenek😊 A kabin pl a messzának nekem nem tetszik. A Clodé szebb. Ez olyan mint az Il2 ben. De mint mondtam engem hidegen hagy ,ha félszimulátor lesz. Nekem a Rof se tetszik ,ha ez olyan lesz akkor ez se fog.

Her Laca
Ja láttam😊 Bocs de hetek óta be se kapcsoltam a gépet ,nem volt idõm semmire. Na de ma feladtam a vackot. Nem tartozol semmivel. Hétfõn kedden megérkezik.

Hecker007
Laca küldtem pm-et. 😊

Nos a BoS bemutató videója olyan, amilyen-nek lenni kell. Emlékezzetek erre:

Itt is inkább a külsõ nézet dominált. Anno ha megnézzük olyan tiszták voltak a gépek, ahogy a gyárból kikerültek.
A BoS-nál már látszik némi használat is. Hogy milyen lesz az irányítás? Az még egy külön téma. Nem igazán tudjuk, nem igazán látjuk. Én nem ásnám el ilyen hamar. Próbáljuk meg kivárni.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

VO101Tom
Te szoktál ezzel játszani rendszeresen? Milyen most? Kb 1 éve néztük meg (újra) Lecsoval, de nagyon nem volt benne élet.

A clod vezethetõ tankjait már megcsinálta a TF, valamelyik patchban benne lesz (nem biztos, hogy a következõben). Gyalogosokat sosem terveztek, de légvédelmi ágyúkat és tankokat lehet majd vezetni. Kicsit más jellege lesz az online waroknak, ha a földi egységeket is valakik vezetik 😊

www.pumaszallas.hu

WWII online

A grafika szar,a fizika jó (õk ezt mondják).
Viszont az a tudat,hogy bármikor eltalálsz valami akkor a vonal másik végén valaki káromkodik,na az priceless😄

Most van free trial,valaki próbálja ki milyen a repmoddel.

Na a CLOD is valami ilyen lett volna.

A Béna.

A Clod all surface szimulátornak készült,még ha nem is hangoztatták ezt.
Most komolyan azt hisszük,hogy van akkora közönsége a CLOD nak ami hosszú távon eltart egy fejlesztõgárdát?

Valami olyasmi volt a cél mint anno a WWII online (most Battleground Europa néven fut) Ami több mint tíz éve töretlenül sikeres és szépen termeli a pénzt.

Ha egy programba beleölsz éveket ,mert tényleg jót akarsz csinálni abból nem lehet megélni. Ebbe buktak bele õk is nem akarták õk ezt kiadni csak elfogyott a lóvé.
Az egyetlen müködõképes megoldás az amit a ROF vagy az ED csinál,megkapod az alap szoftwaret és szépen fizetsz mindenért,máshogy nem lehet eltartani a gárdát.

A Béna.

Ha csak annyi lenne a baj, hogy a földi egységek nem néznek ki olyan jól mint a CLOD-ba, az nem lenne gond, mert meggyõzõdésem az egyik legnagyobb felesleges erõpocsékolás volt a Clod-gárda részérõl a pl bicikli tökéletes kidolgozása stb..a gépek nem rosszabbak, a táj meg téli, tehát nagyon nem lehet összehasonlítani. Az effektek a kabinban a videón nekem! sokkal jobban tetszettek és vannak fák-amik vannak is!<#nevetes1>
Ha viszont nem lesz megközelítõleg olyan gépkezelés mint a CLOD-ba ,cseszhetik. Amúgy a niknémen' vigyorogtam, ezt már régen is csinálták(engem nem zavarna ha csak ilyen gondok' lennének, ha valaki kretén és erre van pénze, tegye-vegye) a ROF-ban pl. tudtál venni színes sálat!- és különbözõ pisztolyt! amivel lõdözhettél a kabinból....<#vigyor>Ok mûködött,de mindig kíváncsi voltam ki veszi meg és miéért. Engem pl soha nem lõtt le senki pisztollyal<#buck>. Ja, viszont egyszer fejbe lõttem magam a jelzõ-rakéta pisztollyal, de azt is túléltem. Mondjuk a Rof fizikai alapoknak örülnék,ha játszhatnék..de azért izgulok most. Ha viszont hamarosan indul a béta, nemsokára minden kiderül.

Her Laca
Lesz közönsége. Csak nem azok akik valóban szimulátorban gondolkodnak.
Engem hidegen hagy . Egy petákot sem vagyok hajlandó adni érte.
A képeket elnézve ez nem mutat elõre lépést még látványban sem ,ha meg amint Tom írta ,egyszerû lesz a gépek kezelése,mint a faék (sanszos a dolog ,pláne ha az orosz gépek kezeléstechnikai hiányosságát nézzük) akkor köll a francnak.
Na de nem keltem a hangulatot😊
Eleve nem szimpatikus,hogy a prémiumért majd dupla árat kérnek ,mert van benne két gép,meg majd kapsz becenevet.
Becenév! Eszem megáll. Ez gyerekeknek való bakker.

Willenbrock
Azért még bízok benne,hogy hátha tûrhetõ kompromisszumot csinálnak az árkád és a vérprofi szimulátor között,bár egy új szimulátor esetében a kompromisszum eleve rosszat jelent.Az Il-2 mikor megjelent,akkori mércével mérve nem igazán volt benne semmi kompromisszum,ez volt a vonzereje.

Willenbrock
Leginkább a Wings of Prey-re fog ez hasonlítani én úgy látom.

Her Laca
"Special Label: Buyers of the Premium Edition will get a special label inside the game interface next to their nickname which will stand out from the other players in multiplayer mode.You can turn it off or on as you wish."

Na ezen besírtam😊
Mert ettõl jobb lesz a györök :XD
Mit meg nem tesznek az eladásokért. Szánalom.
A La 5 és a Fókáról már nem is akarok beszélni.

Her Laca
A képek alapján ez egy szar. Ha sokáig pofozgatják még akkor még fos is lehet belõle.
Ennyit tudok mondani.

VO101Tom
Ez nem ingame video, csak egy intró. Valszeg a játék modelljeit használták hozzá, de a "film" nem a játékban készült.

Itt vannak képek amiket a sajtónak szántak, ezek vannak a játékból:
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3814642/IL2_Battle_of_Stalingrad_scree#Post3814642

www.pumaszallas.hu

Ezzel is vitatkoznék. A CloD-al szebb promo videót lehetne csinálni meggyõzõdésem.

acidrain
Lehet hogy fos lesz, de legalább jól néz ki. Legalábbis a videó alapján.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Most olvasom a fórumon, Jason írja, hogy ne higgyünk a pletykáknak, akik arcade játéknak írják le a BoS-t, mert ez annyira harcore lesz, amennyire "ígérték" (hmm...mennyire is?), és kéri a beta tesztereket, hogy ugyanezt erõsítsék majd meg õk is... nos, minden további komment nélkül, ez elég világos beszéd, hát akkor pár hónap múlva meglátjuk, mennyire lesz árkád vagy hárdkór a cucc 😊

www.pumaszallas.hu

Nem, ennél a RoF jobb. 😊

www.smart-bus.hu

RoF 2?

Nohab
"Special Aircraft Set: Buyers of the Premium Edition will also get access to a couple more special aircraft (La-5 and FW-190 A-3) which cannot be obtained in the game, but can be purchased in our store after launch."

Kutyából nem lesz szalonna... <#action>

Nesu: Nem.
Nesuten
ez volt már ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Ezt így ebben a formában nulla, kenjék a hajukra.

www.smart-bus.hu

Na igen..ez komoly érv. Ha így van(lesz) anyagilag(is)rábasznak. Az biztos.

VO101Tom
Vranac nem fejlesztõ, csak egy Szerb faszi, akivel sokat repkedünk online. Semmi érdeke nem fûzõdik ahhoz, hogy mást mondjon, mint ami az orosz fórumon téma. És mivel a fejlesztõk is oroszok, kétlem, hogy ott mehetne a bullshit. De persze ettõl még nem szentírás, de az gyanús, hogy pont ezekrõl sosincs szó az angol részen.

www.pumaszallas.hu

Ez mondjuk akkora öngól lenne, hogy nem tudom elhinni...mondjuk köztudottan elfogult vagyok..<#alien>

Egy nagy szar lesz ez így, nem szimulátor. Ezt nekik <#action>

Ha olyan szintû lesz, hogy még a radiátort meg a légcsavart sem lehet állítani-még én sem veszem meg! <#fejvakaras>Remélem nem lesz ilyen a kiadáskor.

VO101Tom
Nem lesz vegyes, mert nem lesz kikapcsolható.
Vranac szó szerint ezt írta:
"I think FM will be good but all the planes will have same commands, not historical ones (all wil have autopilot even fighters) automatic assistents (auto rad, auto pitch...) will not be possible to control in the server settings."
"Azt gondolom a repülési modell jó lesz, de minden gépnek azonos irányítása lesz, nem történelmi (mindegyiknek lesz robotpilótája, a vadászoknak is), az automatikus segítségek (auto radiátor, autó légcsavarállásszög állítás) nem állíthatók a szerver beállításoknál."

www.pumaszallas.hu

Hecker007
Szóval picit komolyabb lesz mint a WarThunder, de kb a régi il2 szintet se közelíti meg... hát ez így nem ér 10 dollárt se az ingyenes WarThunder mellett. Full real módban az is egész jó és ott legalább van gép bõven.

ROF-ban is lehet automatára kapcsolni a radiátort, de attól még mûködtethetõ kézzel is. Ha online-ban vegyes lesz az "arcade" és a "real" módben történõ repülés egy hoston belül, az akkor gáz.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

VO101Tom
Viszont jönnek a rossz hírek is. Bemásolom ide is, amit puma fórumon beszéltünk errõl:

Most írta Vranac a SOWC fórumon (téma lett ott is ez az elõrendelés), hogy az il-2 orosz fórumán jóval több infó van a játék leendõ tudásáról (miért nem lepõdök meg ezen?). A repülési modell és a sérülési modell szerinte jó és pontos lesz, ROF szintû (nem fog egyben leesni a szárny, hanem tényleg sérülni fog pl), viszont a gépek kezelése nagyon leegyszerûsített, "nem történelmi" lesz. Mondott pár példát: minden gépet ugyanazokkal a kontroll beállítással lehet vezetni, minden gépnek lesz például robotpilótája, még a vadászoknak is, függetlenül attól, hogy anno volt-e vagy sem. Sok rendszer lesz automatizált, pl a radiátor, vagy a légcsavar állásszög állítás, és ez szerver szinten sem lesz állítható.

Magyarán árkád irányítás, jó fizikával (de ezek után arra meg azt mondom, hiszem ha látom. FM grafikonoka különösen kíváncsi lennék)...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja ja, terjednek a hírek elég gyorsan 😊

www.pumaszallas.hu

Papa01
Oké, ez most esett le! 😄 Bocsi!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb