IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senki nem állítja, hogy kiadáskor a CloD jó program lett volna. Sõt. A legutolsó patch után került egy erõs béta állapotába... De mondom, ez nem mentesít senkit...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.pcpilot.hu
Na nem mintha ez bármilyen szinten gond lenne, csak feltûnt 😊
www.pumaszallas.hu
Lehet hogy itt kicsitt kopottabb a cucc, de nekem eléggé mosottnak tûnik ez a textúra, mintha kicsi lenne a felbontása. A másik meg az árnyékok hiánya, lehet hogy csak ezen a képen nem látszanak úgy nem tudom, de a CloD kabinárnyékai nagyon el vannak találva.
De hiába puffogunk ezen sajnos kicsi közösség vagyunk a fejlesztõknek 😞
Õk inkább egy tuningolt WarThundert csinálnak amit eladnak jó sok pízért.
Inkább maradok a bugos ED szimeknél meg ennél a közösség által foltozgatot CloDnál. Aztán lehet, hogy pár év múlva megközelíti a CloD szintet. Végülis a kávédarálós játék is majdhogynem szemétrevaló volt mikor kijött, legalábbis a mostani állapotához képest.
Ne mondja nekem senki,hogy ez szebb mint a Clod BF kabinja. És ebben semmi elfogultság nincs a részemrõl.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Itt is inkább a külsõ nézet dominált. Anno ha megnézzük olyan tiszták voltak a gépek, ahogy a gyárból kikerültek.
A BoS-nál már látszik némi használat is. Hogy milyen lesz az irányítás? Az még egy külön téma. Nem igazán tudjuk, nem igazán látjuk. Én nem ásnám el ilyen hamar. Próbáljuk meg kivárni.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A clod vezethetõ tankjait már megcsinálta a TF, valamelyik patchban benne lesz (nem biztos, hogy a következõben). Gyalogosokat sosem terveztek, de légvédelmi ágyúkat és tankokat lehet majd vezetni. Kicsit más jellege lesz az online waroknak, ha a földi egységeket is valakik vezetik 😊
www.pumaszallas.hu
A grafika szar,a fizika jó (õk ezt mondják).
Viszont az a tudat,hogy bármikor eltalálsz valami akkor a vonal másik végén valaki káromkodik,na az priceless😄
Most van free trial,valaki próbálja ki milyen a repmoddel.
Na a CLOD is valami ilyen lett volna.
A Béna.
Most komolyan azt hisszük,hogy van akkora közönsége a CLOD nak ami hosszú távon eltart egy fejlesztõgárdát?
Valami olyasmi volt a cél mint anno a WWII online (most Battleground Europa néven fut) Ami több mint tíz éve töretlenül sikeres és szépen termeli a pénzt.
Ha egy programba beleölsz éveket ,mert tényleg jót akarsz csinálni abból nem lehet megélni. Ebbe buktak bele õk is nem akarták õk ezt kiadni csak elfogyott a lóvé.
Az egyetlen müködõképes megoldás az amit a ROF vagy az ED csinál,megkapod az alap szoftwaret és szépen fizetsz mindenért,máshogy nem lehet eltartani a gárdát.
A Béna.
Ha viszont nem lesz megközelítõleg olyan gépkezelés mint a CLOD-ba ,cseszhetik. Amúgy a niknémen' vigyorogtam, ezt már régen is csinálták(engem nem zavarna ha csak ilyen gondok' lennének, ha valaki kretén és erre van pénze, tegye-vegye) a ROF-ban pl. tudtál venni színes sálat!- és különbözõ pisztolyt! amivel lõdözhettél a kabinból....<#vigyor>#vigyor>Ok mûködött,de mindig kíváncsi voltam ki veszi meg és miéért. Engem pl soha nem lõtt le senki pisztollyal<#buck>#buck>. Ja, viszont egyszer fejbe lõttem magam a jelzõ-rakéta pisztollyal, de azt is túléltem. Mondjuk a Rof fizikai alapoknak örülnék,ha játszhatnék..de azért izgulok most. Ha viszont hamarosan indul a béta, nemsokára minden kiderül.
Engem hidegen hagy . Egy petákot sem vagyok hajlandó adni érte.
A képeket elnézve ez nem mutat elõre lépést még látványban sem ,ha meg amint Tom írta ,egyszerû lesz a gépek kezelése,mint a faék (sanszos a dolog ,pláne ha az orosz gépek kezeléstechnikai hiányosságát nézzük) akkor köll a francnak.
Na de nem keltem a hangulatot😊
Eleve nem szimpatikus,hogy a prémiumért majd dupla árat kérnek ,mert van benne két gép,meg majd kapsz becenevet.
Becenév! Eszem megáll. Ez gyerekeknek való bakker.
Na ezen besírtam😊
Mert ettõl jobb lesz a györök :XD
Mit meg nem tesznek az eladásokért. Szánalom.
A La 5 és a Fókáról már nem is akarok beszélni.
Ennyit tudok mondani.
Itt vannak képek amiket a sajtónak szántak, ezek vannak a játékból:
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3814642/IL2_Battle_of_Stalingrad_scree#Post3814642
www.pumaszallas.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Kutyából nem lesz szalonna... <#action>#action>
Nesu: Nem.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Vranac szó szerint ezt írta:
"I think FM will be good but all the planes will have same commands, not historical ones (all wil have autopilot even fighters) automatic assistents (auto rad, auto pitch...) will not be possible to control in the server settings."
"Azt gondolom a repülési modell jó lesz, de minden gépnek azonos irányítása lesz, nem történelmi (mindegyiknek lesz robotpilótája, a vadászoknak is), az automatikus segítségek (auto radiátor, autó légcsavarállásszög állítás) nem állíthatók a szerver beállításoknál."
www.pumaszallas.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Most írta Vranac a SOWC fórumon (téma lett ott is ez az elõrendelés), hogy az il-2 orosz fórumán jóval több infó van a játék leendõ tudásáról (miért nem lepõdök meg ezen?). A repülési modell és a sérülési modell szerinte jó és pontos lesz, ROF szintû (nem fog egyben leesni a szárny, hanem tényleg sérülni fog pl), viszont a gépek kezelése nagyon leegyszerûsített, "nem történelmi" lesz. Mondott pár példát: minden gépet ugyanazokkal a kontroll beállítással lehet vezetni, minden gépnek lesz például robotpilótája, még a vadászoknak is, függetlenül attól, hogy anno volt-e vagy sem. Sok rendszer lesz automatizált, pl a radiátor, vagy a légcsavar állásszög állítás, és ez szerver szinten sem lesz állítható.
Magyarán árkád irányítás, jó fizikával (de ezek után arra meg azt mondom, hiszem ha látom. FM grafikonoka különösen kíváncsi lennék)...
www.pumaszallas.hu