91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#71611 Ezt hallgatom lassan napok óta :)
-
#71610 Hát az a gép már ránézésre sem igazán néz ki repképesnek,talán jobban jártak volna,ha vesznek valahol egy kiszuperált Cessnát :) -
Szepy2884 #71609
Én is nagyra becsülöm az ilyet.
Sokan talán kinevetik, lebecsülik és megvetéssel tekintenek a próbálkozásaikra, de attól hogy szegények nem adják fel az álmaikat és képesek érte cselekedni mi több, összefogni.
Bizony megható ilyesmit látni. Gyerekkoromban láttam a tv-ban hogy afrikai gyerekek hogy készítettek maguknak játékot drótokbol meg kólás dobozokból. Meglepően ügyes és élethű játékok voltak. Velem egy idősek lehettek a képen. Rögtön átértékelődött bennem valami, amikor eszembe jutott hogy egyszer kicsaptam a hisztit a játékbolt előtt, mert nem kaptam meg valami lego-t amit akartam... -
Johann Wind #71608 Sztem kocka vagy, mert ilyen sosem hallott oldalakra írsz.;)
Milyen tehetséges emberek vannak Afrikában, nézzétek csak!
Csodálatos, majdnem repülő emberek Afrikából. -
#71607 Persze,meg ijesztően furcsák stb.Azért a P-40E (amit akkor még nem is használtak) hogy utolérte a zérót emelkedésben,nem volt semmi.A lényeg az,hogy a jó győzött,a gonosz pedig megbűnhődött. -
#71606 Mert ez így is van:) Mármint ,hogy qrva kevés embert érdekel:) -
Lacusch69 #71605 Egy mozifilmes blogban legagyiztam a Pearl Harbor c. filmet, elsősorban a légi jeleneteit.
Erre megkaptam, hogy kocka vagyok, mert senki mást nem érdekelnek ezek... -
#71604 Miért? -
Lacusch69 #71603 Off...(?)
Kockák lennénk? -
sakkay #71602 Ebbe nagyon könnyen meg lehet halni...mondjuk idősebb csákóval nem csinálnám meg. Vagy szívbeteggel. -
artivizsla #71601 Betegek ezek a Japánok.
-
zmok #71600 Nálunk is járt ilyen marketinges "csodagyerek", két nap alatt 1.5 millát szakított le a cégről...
"Hála" neki, 16év után kirúgtak (munkanélküli lettem), mert ki vagyok "égve"...
(Gátlástalanul röhögtem azon a sok f@szságon, amit megpróbált lenyomni a torkunkon...) -
#71599 Ez az érdekes nem a politika:) -
sakkay #71598 Milyen tokot' használtok a pisztolynál?...ami amúgy Para? -
#71597 Most 1dollár a játék! Itt! -
#71596 Ma voltam lövészeten. Lelőttem a kötelezőt pisztollyal és karabéllyal, majd utána volt lehetőség egy kicsit lazább gyakorlásra :) Ráfeküdtem egy 20-as sorozatra, de csak a Szabó-család dőlt :D A pisztoly kapáslövés az ment könnyedén. -
#71595 Hijnye de jó ,hogy látlak:) Hívtalak.XD
-
VO101 tvr #71594 Hétköznapi marketingesek, reklámos emberek is 15-20e/órától kezdődnek egy kisvállalkozó számára is. -
Solt #71593 DE... Más forrásból is megtalálható, de hirtelen most ezt találtam... -
#71592 50000 óránként,ez ugye nem komoly? -
Romeo One #71591 A mostani balodal egy ajándék a fidesznek. Gyk a kampány felét megússzák... Hátradőlve figyelhetik, ahogy a vakok között félszemű is király elv érvényesül. -
#71590 Szerinted ez pl és még sok más is mért mostanában került nyílvánosságra?:) Fűrészelik egymást ahol érik,mondjuk ezek a mostani a baloldaliak már nem azok a vén dörzsölt rókák akik régen vitték a primet:) -
Solt #71589 Ezek az uszítások (roni húzása volt a 23 millió román bevándorlóval való riogatás) nálam sem találnak táptalajt... Jó lenne már túl lenni az egészen... :) -
#71588 Mindjárt itt a választás,fogunk kapni ezekből a senkiháziakból épp eleget ,én aszondom ne foglalkozzunk velük:) Egyikkel sem. Nekem momentán kisebb gondom is nagyobb annál ,hogy mint szapulják majd egymást ,és hogy őszinte legyek nem is nagyon érdekel,hogy az egyik tolvaj anyázza a másik tolvajt. -
#71587 Azt hittem valami érdekes lesz ,és nem vettem észre:) Hallottam én ilyet élőben többet is mint akartam:) -
#71586 Hát kell még más is? :) -
Solt #71585 És itt van a ron werber gyerek is megint, úgyhogy gyűlölet kampányból sem lesz hiány... :) 50 ezerért óránként... :) -
#71584 Mi van 5.00 ,hogy kell a hangerő? Csak a lövéseket hallom. -
#71583 Mielőtt elindítanátok adjatok rá hangerőt :) 5:00-nál
-
#71582 Személyi edző tanfolyam indul. Jelentkezni Kolompár rafaellónál... Tel: 555-.....
-
artivizsla #71581 Egy kis OFF :
Az elfuserált hamis bajai videóval az MSZP saját magát szúrta tökön, most meg a Simon üggyel még meg is forgatta magában a kést a biztonság kedvéért.
Most komolyan, lehet ezekre bízni egy ország vezetését, mikor még lopni sem tudnak rendesen, olyan töketlen egy társaság ?
Egyébként egy újságírónak feltűnt, hogy Bajnai Amerikában volt "továbbképzésen", mielőtt itthon megtartotta azt a híres tömeggyűlését, ahol kikiáltotta magát a leendő miniszterelnök jelöltnek, majd miután ez a projekt látványosan megbukott vele együtt, most Mesterházi "miniszterjelölt" ment "továbbképzésre" az USA-ba a közelgő választások előtt. -
#71580 -
#71579 Ezen ma egész konkrétan beszartam :D
-
#71578 Ha koreás kiegészítővel akarok játszani,akkor melyik kiegészítőt kell most feltelepíteni? Online módban sokan vannak a koreás szerveren? -
#71576 -
Johann Wind #71575 Szerintem is Mölders. -
#71574 A 80-as évek hősei. -
Lacusch69 #71573 1. Nem igazán láttam elbaxott nagy brit légifölényt.
2. A Cerkák meglehetősen lent oldották a szeretetcsomagokat, meglepődhettek az angolok.
3. 7.33-nál az Mölders? -
#71572 -