IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Az alapcsomagban 6 repülhetõ gép lesz, a 3 orosz közül csak a LaGG-3 a vadász. Hogy limitálhatnák pont azt?

www.pumaszallas.hu

A ROF-ban ezt úgy oldják meg, hogy a nagyon durva de létezõ gépeket pl. Camel 17-ben limitálják az adott serveren...így aki éppen szerencsés használja, de tömegben nem..talán itt is így lesz megoldva.

Lehet azért globális, mert mikrotranzakció alapú lesz, mint a RoF. Megveszed az alap játékot és a sok kis felszerelést, modifikációt $$$-ért kell beszerezni. Ha pedig pénzt adott érte valaki ne legyen letiltható.
Re-2000 Hungarian Airforce Russia 1942

"Hey guys,
in preview of my next campaign for IL-2 1946, here are 9 + 1 (+ 1 is nomarking) Skins for Re-2000 Heja of Hungarian Airforce, Russia 1942."
VO101Tom
Az il-2 fórumon fel van téve link, felvették TS szövegeléssel együtt. Laggolt néha, ez nem yt-os hiba:
http://www.youtube.com/watch?v=7xnIFk9Baf0&feature=player_embedded

Ez élõ stream volt az orosz közösségnek, LOFT-ot hallani a háttérben oroszul beszélni. Jason meg kommentálta angolul. Illetve a TS-en fent lévõ 30+ ember is.

Maga a mûsor nem volt hosszú, Lagg-3-assal repült a téli táj felett. A gépet mutatta hogyan indítja be a motort, hogyan száll fel, utána pár manõvert, dugót. Egyszer földhöz is verte, az ottani effektekre mondta Jason, hogy azok még egy-az-egyben vannak átvéve ROF-ból, az nem végleges. A gép mozgása nekem tetszett, kabin is szépen néz ki, különösen jól sikerült a plexi és a revi is.

Amit viszont nagy faszságnak tartok, hogy Karaya megkérdezi Jasont, hogy az NS37 ágyú, ami a Lagg-3-hoz "ki lehet lockolni" single küldetésekben (így lesz LaGG-3 IT), az nagyon ritka volt, és vajon ezeket hogy lehet szerver szinten letiltani. A válasz, hogy nem lehet, a szerver üzemeltetõje csak globálisan tilthatja le a fegyver modokat, viszont akkor az mindenkire vonatkozik. Nebazz... Én kizártnak tartom, hogy a fegyver mod opció tiltva legyen a "ranked" szervereken (amik olyan setuppal futnak, hogy az azon elért stat a nagy központi statba is beleszámít), és ha mindenki LaGG-3 IT-vel rohangálhat (úgy, hogy az a fegyver a maga 150 kg-jával még a repülési teljesítménynek sem ver oda), akkor bombázóba ülni kb felesleges is lesz :/

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
egyik kedvenc versem. Gyóni Géza pártolta a háborút, aztán amikor átélte a borzalmait megtébolyodott. Durva...

GOOBY, pls

a BoS-ról végül lehetett megtudni valami újat a tegnapi adást követõen ?
Off..bár nem annyira. Ez az egyik kedvenc versem,annyira nem ismert, bár ha jól emlékszem még mindig kötelezõ.Elösször nem tetszett, hogy nézi a súgót, de annyira jól mondja a végére, hogy mindegy is. Általában a téma-hiába a szimulátoron keresztül-de mégis a háború itt. Mindenkinek javaslom végignézni, de fõleg a fiatal állománynak.http://www.youtube.com/v/v37ji33NzX0&version=3

Fel is robbant?!<#nevetes1> Nem találom sehol..

VO101Tom
Elvileg Jason kommentálná angolul, hogy mit látunk, csak épp lefagyott a gépe...

www.pumaszallas.hu

Ez a jelszó, de nincs értelme bemenni mert tele van ruszkival: EAF19_March
Her Laca
Atagon már nincs E4? Akármikor ránézek mindig csak E3 E1 van.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Nem, valaki majd felteszi a youtube-ra.

Elvileg itt lesz látható:LINK

Felveszed?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Zpogi
A Stream csatornához jelszó kell amit majd csak késõbb adnak meg, de amint meglesz beírom ide.

Zpogi
Magyar idõ szerint 18 órakor BoS bemutató lesz a Live stream-en Twitch TV. Sajnos oroszul lesz a comment,de Jason angolul válaszol a kérdésekre a ROF TS-én,melynek itt az elérhetõsége:
Adress: 37.139.8.9:7777

PW: 1917

Twitch-en nyomatnak online csatákat, azt is érdemes nézni :)

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Willenbrock
A Mig-15 videóban nem látok nagy gondot a repmodellel,de itt a Me-262 viszont nagyon nem úgy repül mint ami jellemzõ volt rá.Kis magasságban fordulóharcot vív,ilyen folyamatos manõvereket nem lehetett azzal csinálni,mert hamar vesztett sebességet,és nagyon lassan gyorsult fel újra.Egyáltalán nem volt fordulóharcos gép ahogy tudom.Itt látszik,hogy azért ez még frb módban sem igazán szimulátor.

http://www.youtube.com/v/_thZeQviQ6w&version=3

Gondoltam átlesek :)

3 játék mód van Laca:

Árkád: Vérpistiknek (nincs fülke, elétartás jelzõ, nagy gombócban kocsmai bunyó kb, egerezés)
Historical Battle (HB): Itt sincs fülke, de a gépek már reálisabban repülnek, viszont van rásegítés a gép részérõl h ne álljon bele mindenki a földbe. Egérrel is nyomják sokan.

Full Real Battle (FRB): Na itt van fülke, csak Joy-al irányítható (egérrel kb felszállni se lehet), majdnem mindenki fejmozgáskövetõvel tolja. Ez áll közel az il2-höz: egy gomb az indítás, aztán trimmelgetsz és felszállsz, emelkedsz, lesed a ontaktokat, és lõdözöl az enemy-re akiket persze nem jelölnek ikonok (csak a sajátokat 1km-rõl). Én az utóbbi idõben ezzel mentem, és megközelíti az il2-s élményt. Persze nem egy CLoD, de nem is annak a szakközönségnek írták :)

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Her Laca
Nekem aszonták,hogy a joy hátrány. Persze lehet avval is ,de az egerezõk majd jóóóóól lelövik a bátor szimest:)Aztán lehet mégsem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Ebben a FRB módban már csak nem.Néztem a vezérlõ beállításokat,mindent lehet rendelni hozzá.

Her Laca
Ahogy hallottam egy a lényeg. Egérrel köll játszani:)

Willenbrock
Sejtem :D Egy esélyt azért adok ennek,csak mert olyan jól néz ki.Aztán ha nem,akkor nem.Végül is ingyen van,nem vesztek vele semmit.

Her Laca
Szóhoz nem jutok:)

Willenbrock
Egy kis off: Ehez mit szóltok? Ebben a full real battle módban már nem tûnik rossznak a fizika sem a War Thunderban. A grafika meg gyönyörû,a fülkék tökéletesek.El is szántam rá magam,hogy eljutok eddig,csak az árkád pontszerzõs hülyeségeken legyen türelmem keresztülverekedni magam.

http://www.youtube.com/v/SK-6U6RtLhg&version=3

Her Laca
A többségét láttuk már. Az a B roll címû az nagyon ütõs ,fõleg a Lagg3 nál a célmegjelölõ radar vagy mi a szösz.
Ez egy rakat szar szvsz.

Sziasztok,
nem tudom volt-e már de a Mikelaw709 Youtube oldalán van egy-két érdekes videó a BoS-ról:
http://www.youtube.com/user/Mikelaw709/videos
Jó nagy lehet belülrõl. Mennyi ember elférne benne a hazaúton !<#eplus2>
Her Laca

Fóka lelet,amibõl elég kevés került elõ eddig az országban.
Nyilván ezt írják ... az Il-2 évei alatt is ez volt a hivatalos álláspont.
A keleti fronton viszont a La-7 és Jak-3 elõtti idõszakban igencsak 'asszimetrikus' volt a gépek teljesítménye.

Kávé mellé.

1.

"Aircraft will not be balanced (for "game" reasons) and built/modeled as they were."
acidrain
Hát a Meszán is alakíthatnának valamit, most jövok az Atag-ról, éppen erõs hányingerem van az egész "szimulátor"-tól.

Legalább a hátpáncélt berakhatnák az E4-be. A többit már lesz@rom.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Tudom, már volt róla szó, hogy társadalmi munkában készítik a patcheket, de mivel nekik is meg kell valamibõl élni és gondolom, hogy a szabadidõ nekik is korlátozottan áll rendelkezésre, valahol a végén mégis csak szerepe van a pénznek is.
VO101Tom
A leendõ planesetrõl már korábban volt szó, Buzzsaw mondta chaten, hogy az összes 1940-es gépett meg akarják csinálni, de csak a jelenlegi modellek átalakításában és AI-k repülhetõvé tételében gondolkoztak akkor. Azóta ez változott, kitolódott kicsit, és is 3D-s modelleket fogok nekik csinálni ha kész lesz az a megfelelõ szoftver, de egyenlõre -ez sem titok- a mostani pacthben debütáló vezethetõ földi cuccokkal kapcsolatban. Új gépek, kabinok késõbb.

tvr. A fókát valóban sokan várják, biztos vagyok benne, hogy elõbb-utóbb meg lesz építve. De egyenlõre nincs napirenden.

Artivizsla. Mivel a TF minden egyes tagja hobbiból, normál melójuk mellett készíti, a pénz -kvázi- nincs az egyenletben. Csak az idõ, a lelkesedés meg a forrásanyagok. Szerencsére ezekrõl rengeteg dokumentáció van, lelkesedéssel sincs gond, úgyhogy csak idõ kérdése a dolog :)

TOmCSI. Francia gépekrõl alig van dokumentáció. FM-et normálisan lemodellezni azok nélkül nem nagyon lehet. Ráadásul BoB elõtti idõkben nem is gondolkoznak. Ha lesz teljesen új típus, akkor az az adott hadszíntéren tényleg nagy számban bevetett, jelentõs típusról van szó.

www.pumaszallas.hu

Vagy akár a francia típusok teljes hiánya. (Ha már lehet panaszkodni :) )
Nyilván olyan ez, mint a 22-es csapdája. Vszeg nem kevés idõ és pénz lenne olyan minõségben elkészíteni, mint a Messzát, viszont ennek hiánya hosszútávon nem segíti a játék népszerûsítését és akkor az ami gépek hiányáról nem is beszélnék.
Azzal együtt, hogy nekem semmi belsõ info-m sincs, vélelmezem, hogy ha módjuk és lehetõségük lesz kidolgozni egy teljesen új gépet, a Fóka belekerül... Az esetlegesen várható 41-es repülõgépek (Spit V, 109F) a mostani modellek több-kevesebb átírásával megvalósíthatóak. Kivétel a Fóka :-)

Privátban sem férne bele, legalább annyi, hogy egyszer, majd, az idõk végezete utáni idõben várható német "radial engine" ?
VO101Tom
Publikus nincs. Épp minap láttam, hogy Sanyó pcpilot.hu oldalát mutogatták zárt topikban, hogy milyen érdekes, hogy nem angol oldalak is említik õket. Ez a fórum is túl nyilvános ahhoz, hogy ilyesmiket felrakjak - és mint írtam, az sem biztos, hogy tényleg megvalósul amit egy-két listán láttam...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja, hogy ott? Félreértettél akkor, nekem nincs semmilyen hozzáférésem a BoS-os zárt topikokhoz, az a prémium edition amit most BlaxcSix-tõl kaptam, az tök ugynaz mint bárki másnak, aki fizet érte. Majd õsszel repülhetek vele. De ennyi, extra jogok nem járnak vele.

A Clod-os Team Fusion zárt topikjaihoz férek hozzá, de nyilvános helyeken persze nem beszélhetünk arról, hogy mi van ott. Nem is akarnám lelõni elõre a poént, fõleg hogy még rengeteg dolog WIP, nem biztos, hogy mindent úgy lehet majd csinálni, ahogy most elképzelik. De azt jó tudni, hogy a clod is fejlõdik, és egyre több minden jön majd (lassan szivárognak át a SaS-os srácok is).

Hogy a BoS szórakoztató játék lesz-e, azt nem tudom. Valszeg igen, ahogy a régi il-2 is az a mai napig. De ugye a nagy kérdés az, hogy vajon lesz-e olyan jó szimulátor, hogy a ROF-ot, CloD-ot, régi il2-õt otthagyva, elsõdlegesen ezzel repüljön az ember? Kiadáskor kiderül.

Még egy érdekesség, Laca ezt neked sem mondtam, IvanK kilépett a Team Fusionból, nagyon sok FM melót õ végzett, de írta, hogy kevés a szabadideje, és -mivel rákérdeztek- elárulta, hogy Luthiernek fog dolgozni rövidesen. Szept 1-én az is kiderül, hogy az ED mit tervez velük.

www.pumaszallas.hu

Gépbõvítésrõl van publikus adat a jövõt illetõen?
Köszi.

Sanyo
Team Fusion, vagyis az ATAG akik a CloD modon dolgoznak.

www.pcpilot.hu

Micsoda? Mi az a TF?

Ja bocs, félreértettem..azt hittem a BOS belsõ tobikja.

Hecker007
Csak akkor ne neveznék szimulátornak :/

Her Laca
Amit Tom elmondott annak alapján asszem Nagyon erõs konkurenciája lesz a BOS nak:) SÕT!

Her Laca
Azt értsd meg,hogy pont leszarják a hard szimeseket. Üzleti szempontokat tesznek elõtérbe. Az, hogy egy két száz játékos nem fog foglalkozni vele ,jóval kisebb baj nekik, bõven kompenzálja szerintük a többi vevõ majd ezt a kiesést.
Persze a játék jövõje közel sem biztos,hogy ezzel garantált lesz szerintem.