IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
"Hey guys,
in preview of my next campaign for IL-2 1946, here are 9 + 1 (+ 1 is nomarking) Skins for Re-2000 Heja of Hungarian Airforce, Russia 1942."
http://www.youtube.com/watch?v=7xnIFk9Baf0&feature=player_embedded
Ez élõ stream volt az orosz közösségnek, LOFT-ot hallani a háttérben oroszul beszélni. Jason meg kommentálta angolul. Illetve a TS-en fent lévõ 30+ ember is.
Maga a mûsor nem volt hosszú, Lagg-3-assal repült a téli táj felett. A gépet mutatta hogyan indítja be a motort, hogyan száll fel, utána pár manõvert, dugót. Egyszer földhöz is verte, az ottani effektekre mondta Jason, hogy azok még egy-az-egyben vannak átvéve ROF-ból, az nem végleges. A gép mozgása nekem tetszett, kabin is szépen néz ki, különösen jól sikerült a plexi és a revi is.
Amit viszont nagy faszságnak tartok, hogy Karaya megkérdezi Jasont, hogy az NS37 ágyú, ami a Lagg-3-hoz "ki lehet lockolni" single küldetésekben (így lesz LaGG-3 IT), az nagyon ritka volt, és vajon ezeket hogy lehet szerver szinten letiltani. A válasz, hogy nem lehet, a szerver üzemeltetõje csak globálisan tilthatja le a fegyver modokat, viszont akkor az mindenkire vonatkozik. Nebazz... Én kizártnak tartom, hogy a fegyver mod opció tiltva legyen a "ranked" szervereken (amik olyan setuppal futnak, hogy az azon elért stat a nagy központi statba is beleszámít), és ha mindenki LaGG-3 IT-vel rohangálhat (úgy, hogy az a fegyver a maga 150 kg-jával még a repülési teljesítménynek sem ver oda), akkor bombázóba ülni kb felesleges is lesz :/
www.pumaszallas.hu
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Adress: 37.139.8.9:7777
PW: 1917
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
3 játék mód van Laca:
Árkád: Vérpistiknek (nincs fülke, elétartás jelzõ, nagy gombócban kocsmai bunyó kb, egerezés)
Historical Battle (HB): Itt sincs fülke, de a gépek már reálisabban repülnek, viszont van rásegítés a gép részérõl h ne álljon bele mindenki a földbe. Egérrel is nyomják sokan.
Full Real Battle (FRB): Na itt van fülke, csak Joy-al irányítható (egérrel kb felszállni se lehet), majdnem mindenki fejmozgáskövetõvel tolja. Ez áll közel az il2-höz: egy gomb az indítás, aztán trimmelgetsz és felszállsz, emelkedsz, lesed a ontaktokat, és lõdözöl az enemy-re akiket persze nem jelölnek ikonok (csak a sajátokat 1km-rõl). Én az utóbbi idõben ezzel mentem, és megközelíti az il2-s élményt. Persze nem egy CLoD, de nem is annak a szakközönségnek írták :)
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez egy rakat szar szvsz.
nem tudom volt-e már de a Mikelaw709 Youtube oldalán van egy-két érdekes videó a BoS-ról:
http://www.youtube.com/user/Mikelaw709/videos
A keleti fronton viszont a La-7 és Jak-3 elõtti idõszakban igencsak 'asszimetrikus' volt a gépek teljesítménye.
Legalább a hátpáncélt berakhatnák az E4-be. A többit már lesz@rom.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
tvr. A fókát valóban sokan várják, biztos vagyok benne, hogy elõbb-utóbb meg lesz építve. De egyenlõre nincs napirenden.
Artivizsla. Mivel a TF minden egyes tagja hobbiból, normál melójuk mellett készíti, a pénz -kvázi- nincs az egyenletben. Csak az idõ, a lelkesedés meg a forrásanyagok. Szerencsére ezekrõl rengeteg dokumentáció van, lelkesedéssel sincs gond, úgyhogy csak idõ kérdése a dolog :)
TOmCSI. Francia gépekrõl alig van dokumentáció. FM-et normálisan lemodellezni azok nélkül nem nagyon lehet. Ráadásul BoB elõtti idõkben nem is gondolkoznak. Ha lesz teljesen új típus, akkor az az adott hadszíntéren tényleg nagy számban bevetett, jelentõs típusról van szó.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A Clod-os Team Fusion zárt topikjaihoz férek hozzá, de nyilvános helyeken persze nem beszélhetünk arról, hogy mi van ott. Nem is akarnám lelõni elõre a poént, fõleg hogy még rengeteg dolog WIP, nem biztos, hogy mindent úgy lehet majd csinálni, ahogy most elképzelik. De azt jó tudni, hogy a clod is fejlõdik, és egyre több minden jön majd (lassan szivárognak át a SaS-os srácok is).
Hogy a BoS szórakoztató játék lesz-e, azt nem tudom. Valszeg igen, ahogy a régi il-2 is az a mai napig. De ugye a nagy kérdés az, hogy vajon lesz-e olyan jó szimulátor, hogy a ROF-ot, CloD-ot, régi il2-õt otthagyva, elsõdlegesen ezzel repüljön az ember? Kiadáskor kiderül.
Még egy érdekesség, Laca ezt neked sem mondtam, IvanK kilépett a Team Fusionból, nagyon sok FM melót õ végzett, de írta, hogy kevés a szabadideje, és -mivel rákérdeztek- elárulta, hogy Luthiernek fog dolgozni rövidesen. Szept 1-én az is kiderül, hogy az ED mit tervez velük.
www.pumaszallas.hu
Persze a játék jövõje közel sem biztos,hogy ezzel garantált lesz szerintem.