91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Imádom olvasni amiket írtok.
    Bevallom őszintén, néha direkt provokállak benneteket ;)
  • Her Laca
    Ha ez így lenne akkor nagyon komolyan mondom ,lenne olyan bajunk ,hogy attól kódulnánk. Már a mostaniak is szálkák a nyugatabbra levők szemében,de ha a Jobbik alakíthatna kormányt akár be is zárhatnánk a boltot.
    Azok ahogy néztem sem nyugatra,sem keletre nem kíváncsiak,a többiről nem is beszélek. Nem is tudom mi lenne itt,komolyan mondom.
  • Lacusch69
    Semennyire sem reprezentatív, de érdekes...

Választás2014
  • Her Laca
    Semekkorák. Ezt borítékolom. Azt ne feledd,hogy Sintér Sanya a belügy miniszter! :)Mindent lehet rá mondani ,de hogy amatőr lenne azt nem:)
  • Her Laca
    Ezzel nem azt akarom mondani ,hogy a mostani vezetés az nagytiszteletű úriemberek gyülekezete !! Nagy hóhányók azok is . De nincs más egyelőre.
    A Jobbik vállalhatatlan a világban , a többi meg szóra sem érdemes.
  • Willenbrock
    Kíváncsi leszek,most Március 15-én mekkora cirkuszok lesznek :/
  • Her Laca
    Különben kár ezen rugóznunk,én azt gondolom ,hogy végre felébredt a népünk a sok éves kómából amibe tartották.El tudják dönteni ,hogy mi is az ami jó az országnak szerintem,és itt van már pár fiatal generáció is akik szavazhatnak. A szociknak annyi szerintem legalábbis ezeknek ,még 10 év és ember nem fog rájuk voksolni. Talán majd egy tiszta baloldalra ,mert azért arra szükség lenne,de kis hazánkban a baloldal az már lassan szitok szónak számít.
  • artivizsla #71804
    egy kis elírás volt az előbb .:

...családban meg van a 100.000 Ft/hó jövedelem, akkor már nem jár nekik a családi pótlék és a gyes sem, aztán ha meg nem tudtam volna túlórázni...
  • Her Laca
    Mondom épkézláb!!! Hülyeségeket én is tudok mondogatni ugyi,de ettől még nem szavaznak rám a népek.
  • artivizsla #71802
    Ja és megint előjött Fletónál az ingatlan adó, ami az ingatlan értékének azt hiszem 0,5 %-a lenne évente, mert evvel tudná pótolni azt a forrást, amit most a bankadó és társai fedeznek, amit persze megszüntetnének.
  • Willenbrock
    Az "igazságtalan" rezsicsökkentésnek véget vetnének,az egykulcsos adót azt hiszem ismét eltörölnék.A határon túliak nem szavazhatnának és valószínűleg megint együtt ünnepelnék trianont a románokkal.A székely autonómia törekvéseknek annyi lenne,a tótok sejhaját meg fényesre nyalogatnák.Paks 2 szerződéstől elállnának,stb.A maradék földet is gondolom elprivatizálnák ivóvízkészletestül.
  • artivizsla #71800
    Igen. Bruttó 300.000 Ft-nál jönne a 2. adósáv, 500.00 Ft-nál meg a 3. Sok 10.000 Ft bukta már ebben a szegmensben.
  • artivizsla #71799
    94-ben visszajöttek az elvtársak, ahogy ez meg volt írva a nagykönyvben. Az is meg volt írva a nagykönyvben, hogy az SZDSZ-nek kell majd nyerni 90-ben, csak valami nem egészen úgy jött össze és az MDF nyert végül. Hogy az előre eltervezett "rend" helyreálljon, bedobták a taxis blokádot, megbuktatandó az Antal kormányt, de nem jött be nekik. A "független" Göncz papa és a szintén "független" sajtó hathatós támogatásával aztán elkaszálták őket és így jöhettek Gyulusék vissza, majd megkezdődött az "eredeti" ( 80-as években megírt forgatókönyv ) tervek szerinti országkifosztás. Ja, közben elfelejtettek kormányozni, az infláció elszaladt, aztán amikor a nagy országkifosztás közben valakinek az elvtársak közül eszébe jutott, hogy most azért mégis csak ők kormányoznak, már majdnem fizetésképtelenek lettünk. Na, akkor jött a Bokros és az ő kis csomagja. Hogy mi volt ez ? Az embereket rendre hazavágni a maradék pénzüket elszedni és a még megmaradt állami vagyont - köztük az energiaszektort - gyorsan privatizálni. A pénzügyi helyzetünket nem az ő fene nagy okossága hozta helyre, hanem a gyors privatizációból befolyt összeg és az IMF hitel. Az AB egy csomó ötletet elkaszált - ennyit a jogállamról - a privatizáló cégeknek meg "fix" árrést garantáltunk, mert mi annyira gazdagok voltunk, hogy még ezt is megtehettük. Nekem ebben az időben született a fiam, nejem így gyesen volt én meg havi 250-300 órákat dolgoztam, hogy tudjunk építkezni, fizessem az OTP-t és a rezsit, meg eltarthassam a családomat. Ennek a tetvedéknek volt az ötlete, hogy ha egy családban meg van a 1000 Ft/hó jövedelem, akkor már nem jár nekik a családi pótlék és a gyes sem, aztán ha meg tudtam volna túlórázni, éhen is hallhattunk volna felőle, mert ezt a pénzt nem az íróasztal mellett kerestem azért meg 8 órában. 98-ban el is zavarték őket, jött az első Orbán kormány, aminek a végén azért maradt 320 milliárd forint tartalék, amire még soha nem volt példa ebben az országban, amit Megyó jól ki is osztogatott a népnek. (pl. 19.000 Ft a nyugdíjasoknak, emlékszel ? )Az elvtársak megint addig-addig osztogattak, meg fosztogattak, míg megint az IMF-hez kellett segítségért fordulni, de hát ez már csak így van, ha a baloldalon olyan nagy okos emberek irányítják az országot, mint a Bokros, Meggyesi, Békési...
  • Lacusch69
    Van egy sztori a 90-es évek második feléből.
    Megkérdezték a pártelnököket, hogy mennyibe kerül egy kiló karaj, meg mennyibe kerül egy kiló kenyér.
    Ketten tudták megmondani: Thürmer és Csurka...
  • Her Laca
    Valaki hallott valami épkézláb tervet a baloldalról,hogy mit is akarnának csinálni? Csak kérdezem ,mert én néha -néha olvasgatok ezt azt , de azon kívül,hogy vektor ellen ágálnak ,én nem hallottam semmi előremutató tervet tőlük.
    Thürmer meg ugye olyan amilyen (szerintem van egy kis beütése) ,de annak legalább van gerince ,ami lássuk be a többiről nem nagyon mondható el.
  • Solt
    Esetleg ezt nézd meg... hátha...

Vagy ez... itt, ha jól látom le van írva a static ip beállítása...
  • Solt
    Esetleg ezt nézd meg... hátha...
  • LeonSilver
    Tudod kin szoktam én jókat derülni?
    A Thürmeren :D Ma is volt reggel (asszem ma vót) és szentül meg van győződve arról, hogy bekerül a parlamentbe... :D
    Szegény bolond.
  • Lysandus
    Aki Bokrost tanítja, az érdekelt volt az általa fémjelzett elcseszett privatizációban. Normális ellenzékre meg szerintem is szükség lenne, de ha így folytatják, akkor a 15 százalékuk is veszélybe kerül...
  • LeonSilver
    Fix IP-t akarok állítani a cuccoknak. A DCS-ben a Huey műszereit ki lehet küldeni tabletre. De ha lejár az ip akkor mindig állítgani kell.
    Biztos lehet adni fixet, de nem lelem sehol. Kínai fos.
  • Solt
    Tudom én, hogy nem mondtad... :) Én csupán arra céloztam, hogy a Boros féle megszorítás tipikusan baloldali gazdaságpolitika. Látható az eredménye az IMF által pátyolgatott országokban... :) Az pedig, hogy ezt tanítják, csak azt bizonyítja, hogy nekünk átlagembereknek ez kurvára nem jó! :)

Sajnos nem... uram... router ügyben én is totál kuka vagyok. :S
  • LeonSilver
    Attól nem kell félni. Akkora balfaszok, hogy a saját sírjukat ássák.
    Felőlem a fütyesz is maradhatna, MEGFELELŐ ellenzékkel és nem "kétharmaddal".
  • LeonSilver
    Te már megint félreértesz cimbi! ÉN azt hiszem sehol sem mondtam olyant, hogy kegyen baloldali kormány.

Ugyan már! Még Varga is eldobta magát eltolcsi faszágától baszki! Persze nem mondta, hogy rohadj meg Huba, de azért finoman célzott rá a híradóban.

Amúgy értesz ehhez a zsutyokhoz??? ZTE ZXDSL 931VII Ez egy ilyen xDSL baszás.
  • Solt
    Az áruló vörös város lelki állapotát tükrözi, hogy az a majom taxis ennyi ideig a nyakunkon lehetett! :) Utána is csak a kosz, káosz, mocsok maradt...

Egyébként meg, ha ezek után visszaszavazzák őket a hatalomba, akkor megérdemli mindenki a sorsát! :)
  • LeonSilver
    Igen, elolvastam. És bár ellenben Veled én nem értek hozzá, azért talán nem véletlen, hogy nem matolcsi elbaszott szarját tanítják.
    Ennyi.
  • Solt
    Én csak azt tudom mesterem, hogy baloldali kormány = megszorítás, válság. Ahányszor ezek a hatalomra kerülnek, mindig csak a káosz marad utánuk...

Lehet, hogy egy fasz, ráadásul unszimpatikus is, de, hogy a gazdasági eredmények össze sem hasonlíthatóak, az fix! ;)
  • Lysandus
    Demszky még él és virul...

Előkerül még ő is, hidd el! :-)
  • Lysandus
    Te tanulmányoztad, amit linkeltél? Mert akkor láthatnád, hogy a Bokros-csomag kb. 90 százalékát a vámpótlék bevezetése, és a forintleértékelés adta. Egyszeri 9 százalékos forintleértékelés, és havi 1,9, majd 1,3 százalékos "csúszó" leértékelés. Ez csak az első évben kb. 9+21 százalékos, összesen 30 százalékos leértékelést jelentett. És a csúszó leértékelés még évekig folyt!

A Bokros csomag összes többi eleme csak habverés volt, a családtámogatások megszüntetése, stb nem jelentett semmit a költségvetésnek, csak a tömeges privatizációról terelte el a figyelmet. Úgyhogy a Bokros-csomagra elég rendesen ráfázott az ország...
  • LeonSilver
    Jaj Solt! Ne csinálj már úgy, mintha hülye lennél. Nem áll jól :p
    A legritkább esetben jön össze az, hogy fasza is legyen meg a probléma is megoldódjon.
    Nagyon sok szakember szerint egy elkerülhetetlen rossz lépést mert mejátszani Bokros, és ha nem teszi meg, akkor sokkal szarabb lett volna.
    Hogy ez valóban így van e, azt sohasem tudjuk meg. Mint ahogy máshol sem, úgy itt sem játszik a "mi lett volna ha"..

Ami viszont biztos az az, hogy eltolcsi egy fasz. Vagy kettő.. :D

• Solt
    A kérdés csak az, hogy kinek volt jobb... mert, hogy nekünk nem, az fix! :D
  • LeonSilver
    Hát.. persze szar volt, de ha nincs aBokros-csomag, akkor elég rendesen rábasztunk vonla.
    Javaslom tanulmányozd EZT az írást.
    Én nagyívben leszarom, hogy jobboldali vagy baloldali, az viszont biztos, hogy kuszaszemnél lényegesen jobb lenne Bokros az MNB élén.
    Matolcsy György Huba egy retardált, leszerepelt ügynök, aki nem sokat ért a pénzügyekhez.
  • Solt
    Csak a gyulus nehogy feltámadjon... :D
  • artivizsla #71779
    Off : Na, összenő, ami összetartozik a végére a jó öreg Bokros Lajos is befutott a baloldalon, mint főtanácsadó, hogy ha netán összejönne nekik valami áprilisban, akkor majd megint nagyszerű kis tanácsokat tudjon adni, mint anno tette ezt a '90-es évek közepén. Mesterházi szerint remek tanácsok voltak ezek, aminek a hasznát élvezte később a Fidesz kormány is, csak éppen elherdálta azt a ciklus végére.
  • artivizsla #71778
    Új messza lelet.

Hozzá egy kis érdekesség.
  • Feró Flex
    pontosan
  • Willenbrock
    Azt állítja nem a politikáról szól,csak belelátják egyesek.Szerintem vastagon politika és nem is burkolt,hanem szájbarágós fajta.Arra lennék kíváncsi,vajon a balos kormány alatt is elsütöttek volna valami hasonlót? Nem emlékszem rá,hogy Gyurcsányék alatt kijött volna ilyen kritikus dalokkal.
  • Her Laca
    Volt sérült ahogy olvastam. Nem hinném,hogy játék fegyverekkel kóricálnak az Oroszok BMV ben:)
    Apropó. Tegnap beosontam egyik ismerőshöz egy autó kereskedésbe,oszt majdnem rábeszéltek agy 2007 es 5 ös 2000 es dajzel 330000 ezret futott Bömbire. Még jó,hogy nem ittam előtte:))Mondjuk csuda szép volt ,meg látszott,hogy nem széthajtották ,na de na:)
  • Lacusch69
    Jó eséllyel szerelt gumisokkal pufogtattak.
    Ott legális, Banánisztánban nem...
  • Her Laca
    Szerintem ceruzával:) Gimibe jár ,de ahogy nézem fogalma sincs még mit is akar az életben csinálni. Csapong még. Majd kialakul:)Egyszer ügyvéd,majd máskor fotós, aztán manager akar lenni. Minap elment egy nyílt napra valami magán felsőoktatási intézménybe oszt boldogan jött haza,hogy ő biza oda akar majd menni mert a kapcsolatok meg mitököm fontosak ,és csak egy milla / fél év. Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól van kislányom ,mondtam:)) Hát hogyne.
  • Lysandus
    A magyarországi páholy vezetője, mit vársz tőle?