91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #71891 Láttam, sőt lőttem is vele! :) A videót viszont nem néztem meg, nem sokkolom magam... azért gondoltam dragunovra, mert délután láttam pár képet, ahogy azzal mászkáltak a lövészek...
Egyes hírek most arról szólnak, hogy orosz mesterlövészek lövöldözik a tüntetőket... :S Ezen a videón látható a fegyvere is a lövésznek, de az nem dragunov amennyire ki tudom venni...
-
#71890 Az még majd egy év:) -
#71889 Majd ha kijön a BoS :D -
#71888 Mi már csak így nyomjuk itten. Elárulom ,hogy a repszimekről esik itt a legkevesebb szó:) -
#71887 Indi! Még valamit ne felejts el. Ezen emberek azaz a belügy "katonái" orosz kiképzést kaptak.Nem tudom,te találkoztál e már orosz katonával ,én voltam is kis ideig együtt velük,na ott olyan nem létezik,hogy ha a góré aszongya,hogy lőjél és a pacák meg nem lő. Elképzelhetetlen! Lehetetlen!Nincs rá más szó. Ergo azt kell megbüntetni aki kiadta a parancsot. De ahogy hallom leváltották a hadsereg vezetőjét mert nem volt hajlandó a katonákat a saját népe ellen vezetni. Meg több városban országszerte már átvették a hatalmat a felkelők,és a karhatalom is átállt hozzájuk. Remélem hamar lerendezik Kievben a dolgot és béke lesz . -
#71886 Ha azzal lövik térden akkor ott térd nem marad. Láttál már szvd lőszert? -
Indi69 #71885 te vagy a tárgyilagos? vagy ez az arany közép? az mondjuk nem létezik. nem látom az arányosságot, sem a molotoval, sem a kövekkel szemben. esküszöm azt se értem miről beszélsz. még egyszer, ez egy sima köztörvényes gyilok több emberen elkövetve! és az eu töketlensége és szégyene, hogy ezt meg tehetik. vissza olvasva kicsit személyeskedő lett. bocs -
#71884 Il2-sturmovik-avagy az ukrán helyzet. :D -
#71883 A molotov, meg a hajítógép mi a tököm ha nem fegyver? Nem karabély meg mesterlövész puska az oké, de elég komoly sérüléseket lehet vele okozni és azért kevésbé szar lehet a golyó okozta seb mint a molotovtól kigyulladni...
Nem jobb itt egyik oldal sem a másiknál. -
Indi69 #71882 nnnaaaaaaaaaaa etten van a lényeg, ha lenne fegyverük, deeee nincsen! mint a palesztin kölök aki kővel dobál egy tankot és kap egy 9mm a fejébe, hogy esélye se legyen. egyébként ha nem akarod védeni őket, pedig olyan -
artivizsla #71881 Szerintem érthető, hogy kezd elszakadni a cérna mindkét fél részéről, azért tettek erről bőben az elmúlt hónapokban. Mondjuk, mikor a rendőrök fejére potyogtak a molotov koktélok és gyulladtak ki a ruha alatt, legalább olyan szarul éreztem magam, mint amikor azt kellett nézni, hogy lövik a népet. A felkelők azért hónapokig cibálták az oroszlán bajszát, gondolni lehetett, hogy egy idő után kezdenek begurulni. Mondjuk az óriás csúzli + macskakő kombó elég kreatív egy eszköz, de egyben gyilkos gépezet is, vaktában lövöldözni vele legalább olyan durva dolog, mint AK-ból osztani az áldást. -
#71880 Ja abból a videóból annyi látszik hogy pajzsokkal mennek a tüntetők és kész, de a lövész szemszögéből nem látjuk azt se tudjuk mivel lőtt, nem hogy azt hogy milyen távcső volt és azon keresztül mit lát... nem védeni akarom én se őket, de azért a tüntetők se jobbak semmivel, ha lenne fegyverük akkor lőnének ők is ugyanúgy... -
Solt #71879 Tiszteletben tartom... :)
Egyébként teljesen érthető a dühöd, de gondolj bele abba, hogy parancs nélkül ez nem lenne... azt kéne elsőnek kibelezni, aki ilyenre parancsot ad. -
Indi69 #71878 ezt én nem így látom. és ha azt kapják amit kívánok nekik, a pokol tüzén főnek az idők végezetéig -
Indi69 #71877 milyen vezetők? erre nincs indok, nézd már meg azt a kurva videot. a távcsövön pontosan látja mi a téma. azért lő, mert egy kibaszott pszihopata tetű. semmi mentsége nem lehet. rohadt gyilkos -
Solt #71876 A belbiztonsági szervek mesterlövészei tüzelnek... ezek mind árva gyerekek, akiket állat módjára a gyilkolásra képeznek ki kiskoruk óta. Nem hiszem, hogy ők a hibásak...
Ez olyan dolog, mintha a követ hibáztatnád, ha agyondobsz valakit... nem a kő a hibás, hanem aki eldobja.
Ha ezek kiskatonák, vagy mezei rendőrök lennének, akik a normális társadalomban szocializálódtak, akkor elvárható lenne ilyenkor egy parancsmegtagadás... de ezektől... -
#71875 Azért azt se kell elfelejteni, hogy nem is olyan rég még a tüntetők dobálták a molotov koktélt a rendőrökre, ha rám dobolták volna én is gondolkozás nélkül közéjük lőnék.
Azt meg honnan tudja aki lő, hogy esetleg nem megint molotvval dobálóznának vagy valami házilag tákolt robbanószert akarnak odavinni a pajzsok mögött? Sose lehet tudni hogy mire készülnek a tüntetők. Lenne persze jobb megoldás a lövöldözésnél, meg a molotovnál, de állítottak már katapultot is a tüntetők.... Szerintem nem a kis emberrel van itt a baj vagy a rendőrökkel, hanem azokkal a vezetőkkel akik ezt az egészet irányítják. -
Indi69 #71874 parancs? ki nem szarja le a kurva parancsaikat? mindig e mögé a szar mögé bújnak, jó kurva anyát az ilyen isten verte barom állatnak, bazd nem térek magamhoz -
Solt #71873 Gyerek koruk óta ilyen állatnak nevelik őket. Tény, hogy megérdemelnék a karóbahúzást, de jobb lenne azt elkapni, aki parancsot ad arra, hogy testvér lőjön testvérre... -
Indi69 #71872 imát mondok azért, hogy ezeket a rendőröket meg találják és kivégezzék. ezek nem emberek. üvölteni tudnék -
Solt #71871 A kárpátaljai régió rendőrfőnöke bejelentette, hogy hűek a lakossághoz, és nem fognak fegyvert rájuk, semmilyen kijevből érkező alkotmányellenes parancsot nem hajtanak végre. -
Solt #71870 Szerintem dragunov... -
Feró Flex #71869 Valahogy Trianoni megemlékezések ügyében nem láttam a milliárdokat repkedni meg az emlékév sem tünt fel nekem pedig volt egy 90-ik is már. -
artivizsla #71868 Tipikus esete a van sapkád, nincs sapkád effektusnak. Ha nincs ünnep, az a baj, ha meg van, akkor meg az, lényeg, hogy lehessen a feszkót gerjeszteni. -
#71867 Persze, hogy nem. Hadsereget (???) odaküldeni meg botorság volna. -
Feró Flex #71866 "Ez a cikk nem kommentelhető",ez azért beszédes! -
#71865 A mazsihisz tiltakozik a német megszállás emlékmű ellen.Szerintük az történelemhamisítás,és ismerjük el,hogy mi vagyunk a bűnösök deportálás ügyben: CIKK
Nem igazán értem,hogy a megszállás tényében mi a történelemhamisítás... -
VO101 tvr #71864 Arra értem, hogy ez a buli nem az ukrán és a szíriai emberek szabadságáról, a demokráciáról és a korrupció elleni harcról szól. Mint ahogy a II.vh sem ezekről szólt, még ha a mai napig is emberek milliói hiszik ezt.
Két hatalmi övezet ismét megtalálta egymást.
Kié lesz Sziria? Ukrajna nyilván nem kérdés. Ott rendet csinálnak majd az oroszok. Vagy így vagy úgy. Vagy pénzügyi összeomlás által (demokratikus-liberális módszerrel) vagy páncélosokkal (mint Kína 1989-ben).
De őszintén. Ki hiszi el, hogy nyugat ukrajna és kárpátalja kiválhat Ukrajnából? Az EU nem fog ezért 1 katonát sem beáldozni. Lásd Sarajevó, Srebrenica. 10e embert öltek le szisztematikusan a kéksisakosok szeme előtt. -
#71863 Nem valószínű,hogy azt hagynák az ukránok.Mi meg jelen helyzetünkben sajnos nem sokat tehetnénk katonailag. -
artivizsla #71862 Jó sok közük van nekik is hozzá, biztosan.
Kárpátalján a belügyi csapatok már átálltak. Kicsit olyan ez, mint amikor 56-ról minket nézett a fél világ kívülről. Sajnáltak minket, de kevesen segítettek. -
#71861 Ezt csinálta Nyugat-Európa a spanyol polgárháború alatt is. -
Feró Flex #71860 Gyors és komoly döntés született:Az Eu Ukrajnával szemben fegyverembargót vezet be,nesze semmi fogd meg jól. -
Glo #71859 Az a térdlövés azért fájhatott.. -
#71858 Ez a kislány tudósít onnan a twitteren -
#71857 Mindamellett ahogy tájékozódom,a tüntetések fő kirobbantója az a korrupció elleni szó emelés ,a szegénység,az elkeseredés volt. Nem olyan egyszerű ,ahogy leírjuk,biztosan több szálon futnak a cselekmények. -
Feró Flex #71856 Attól félek lesznek majd ide meg oda hű,ilyen meg olyan erők=polgárháború.A hadsereg meg nem kicsi nem kevés cuccal.
Ez a kormány menni fog kérdés milyen áron és hányan fognak meghalni,megnyomorodni.Ami még érdekes Julija Timosenko-t senki nem akarja kiszabadítaní. -
#71855 Talán szétesik Ukrajna.... Jó lenne, ha el tudna szakadni Kárpátalja Ukrajnától. -
#71854 Mármint? Mire érted?
-
Lysandus #71853 Engem csak Kárpátalja érdekel... -
VO101 tvr #71852 Srácok! Lehet fogadni :-) USA/Isr/EU vs Oroszok