91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • V43 1105
    Aham, érzékeim nem csalnak.. Kedves Starfärer alreg/feltört account.. ennyi. :-)

Kedves Topiklakók egy troll/alreg/hackerrel van dolgotok.. :-)
  • 77pxdumbo
    Nagyjából igen...
    Azért ha összehasonlítjuk ATV és HTV műsorait, az utóbbiban ált. jóval erősebben és agresszívebben fogalmaznak. Persze ők nem gyűlölködnek csak az isteni (mármint ovi) igazságot hirdetik ki a birkáknak.
  • asw27
    Ezt a topikot alapvetően a repülésért rajongók olvassák és írják.
    A repülés meglehetősen összetett dolog, ergó némi intelligenciát feltételez. Hogy kerülsz ide?
  • Solt
    Dehogynem, de ilyen kontextusban eszembe nem jutna használni... :D No meg én lemaradtam a dagadt indiánnál... ( gömbvillám ) :D
  • LeonSilver
    Drága tezsvírem!!! Nem olvastál indiános könyveket?????
  • asw27
    Borsodért alapvetően az 50-es évek elhibázott gazdaságpolitikája tehet.
    Vas és acél országa, ha még emlékszel rá.
  • V43 1105
    ATV -> Legnagyobb politikai szennyet gyártó csatorna, amely az agyatlan hülyékez zombivá teszi.. Jeeees..
  • Solt
    Jaj, ne már... :)
  • asw27
    Ha nem nézed az ATV-t, akkor honnét tudod mi van benne mostanság?
    Mellesleg, dicsértem valaha az MSZP-t?
    Vagy aki nem kedveli viktort, az csak ellenség lehet?
  • Solt
  • Solt
    "nézem az ATV-t"

Ez észrevehető... ;)
  • asw27
    Napi szinten tájékozódom, nézem az ATV-t de még a HIR-tv-is.
    A betelefonálós műsorokat többnyire hanyagolom, mert agymosott emberek telefonálnak be mindkét csatornán. És még internetem is van.
  • artivizsla #72200
    Csak finoman jelezném, hogy a Borsod megye sokáig az MSZP fő hátországa, fennhatósága volt, tehát akkor ki a felelős az ottani állapotokért ?
  • Solt
    Honnan veszed ezeket a neveket?? :D Kész vagyok... :D
  • Solt
    Most viccelsz velem? :D Nézz meg egy ATV-s politikai műsort... na ott megy a gyűlölködés... vagy hallgass bele a club rádió betelefonálós műsoraiba.

Az öszödi beszéd meg sajnos megint aktuális, ugyanis most derülnek ki a részletek... (fecó is benne volt a kiszivárogtatásban)

Nem szeretnélek megbántani, tisztelem a véleményed, de valahogy olyan érzésem van, hogy nem nagyon vagy képben.
  • artivizsla #72197
    Keleten mikortól létezik a "másik" Magyarország ?
  • artivizsla #72196
    Emlékszünk, az volt az a választás, amikor megjött Ron Werber ?
  • LeonSilver
    Nekem van egy előnyöm. Egyformán rühellem az összeset.
    Az, hogy most orsós bőrharisnya van terítéken nálam, csak azért van, mert most ő a főnök. Ha majd torgyi lesz a góré, akkor őt fogom szapulni.
  • asw27
    Javaslom, nézz meg egy Híradót az M1-en.
    90% gyűlölködés, köpködés már hetek óta.
    Újra elővették az öszödi beszédet. Könyörgöm, 8 évvel ezelőtt volt.
    Kit érdekel már?
  • Her Laca
    Mondom ezt úgy,hogy véletlenül,mindig több pénzem ,melóm volt ha éppen ők voltak! Mert olyan cégeknek melóztam akik náluk feküdtek . Hány miniszternél megfordúltam annak idején te jó isten. Köztük a jokernél aki ,volt minden pénz ,meg a faxtudja még milyen ,az a kopirnyó magas. Na az az életben is egy féreg.
  • Her Laca
    Én nem szeressem egyiket sem ,de 100X ovi,mint egyszer a baloldal.
    Azoknál kártékonyabb lény nincs a földön az hétszentség.
  • Solt
    Van-e jelentőség? Igen van... ő hozta be ezt a gyűlölködést, amit te már sikeresen ov nyakába vartál. (Ergo jól a dolgozott az a féreg)

Van vaj a fején bőven, de ez konkrétan nem az ő sara...
  • asw27
    És, van ennek jelentősége? Netán jobban ismeritek a családom?
    Pont ezért hoztam saját példát.
  • Lacusch69
    Tudod, hogy melyik országból jött? Azt is, hogy milyen "race"?
  • Solt
    Igen, a gyűlölet kampány pedig hozzá köthető... több helyen sikerrel eljátszotta már ezt, ezért hozták anno ide is... most is itt van.
  • asw27
    Egy választási tanácsadó netán?
  • Solt
    Tudod ki az a ron werber?
  • asw27
    Szerintem igen.
  • Solt
    Tehát erről is ov tehet... zseniális! :D
  • asw27
    Javaslom, nézz körül, hol élsz. Van olyan országrész, ahová ömlik a pénz, van, ahol megszűntek a munkahelyek és csak a nyomor maradt.
  • asw27
    Ez a viselkedés családokat tud tönkretenni.
    A mi családunkban mindkét csapat megtalálható. Néhány éve már megtanulta a zöm, hogy családi eseményen nem beszélünk politikáról. Volt már ebből elég veszekedés, ordibálás korábban. Érdekes módon, ez nem volt jellemző az MDF alatt, de még Horn alatt sem. Miután Orbán hatalomra került, majd jött a következő választási kampány, na azóta van ez így nálunk.
  • artivizsla #72181
    Ha lehet választani a józan ész és az érzelem között, akkor én maradnék az előbbinél. Anno engem nem az érzelem vitt elsősorban a jobboldal felé, hanem az indulat"taszított" el a baloldal mellől. ( már meséltem, hogy ilyen volt pl. a bokros-csomag )

Írták itt többen, hogy rosszabbul élnek a jobboldali kormányok alatt. Én lassan 30 éve ugyanott dolgozom és élek, tehát az almát össze tudom hasonlítani az almával és mindig az jön ki, hogy a baloldali kormányok alatt szopás van, a jobboldali kormány alatt meg könnyebb valahogy az életem. Azért kíváncsi lennék arra, hogy ha 2010-ben mondjuk fletó harmadjára is kormányt alakíthatott volna, azok akik annyira ekézik a Viktort, most hogy is állnának a helyzet értékelésével, mert szerintem meg igen csak le lenne görbülve a száj széle és akkor még finoman fogalmaztam.

• Her Laca
    De jó:) Akkor én a kisebbséghez tartozom. Egyformán rühelem az összeset.
  • asw27
    A politikai hovatartozás alapvetően érzelmi döntésen múlik. Az érzelmi döntések, függetlenek a józan észtől. Egy hithű fideszest/MSZP-st nem lehet meggyőzni logikus érvekkel. Egyszerűen kiszűri a tudata a számára kellemetlen információt. Csak azt hallja meg, ami a választottjára nézve pozitív, vagy az ellenfelére nézve negatív. Ha valamit elbaszarint a kiválasztottja, és az számára kárt okoz, akkor arra ideológiát kreál, hogy az elkerülhetetlen lépés volt. Így működik az emberek jelentős része. Pszichológusok hada oktatja a politikusokat erre.
  • asw27
    Vége az olimpiának, mostantól ráérnek polgárháborút csinálni.
    Meg van ez már tervezve, mi meg csak nézgelődünk itt bambán.
    Már hónapok óta tüntetnek Kijevben, és senkit sem érdekelt. Érdekes módon mi hirtelen fölkészülünk a menekültáradatra, még azelőtt, hogy a tüntetőkre lőttek volna. Vikorunk hazajön Moszkvából és megvilágosodik, felállítják a menekültügyi bizottságot, és rá egy bő hétre elkezdenek a mesterlövészek lövöldözni. Ez tuti véletlen.
  • artivizsla #72177
    Az, hogy kelettel kereskedünk - pl. Paks II. - még nem mond ellent ennek a beszédnek.
  • artivizsla #72176
    A kikötő létkérdés az oroszok számára, gondolom pénzben nem lesz itt hiány, akarom mondani, rubelben.
  • artivizsla #72175
    Nekem meg van és olvastam is. :)
  • Her Laca
    No kezdődik:(
  • LeonSilver
    Én EZT ma láttam először, és hát....
    Orgován Winnetou úgyan úgy elmondhatná a saját Őszödi beszédét, mint a másik vadszamár. A Feltó gyerek. Azt csodálom, hogy nap mint nap nem okádja saját magát szemközt.