IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Mindamellett az emberi természet mellett a vallási (bármilyen) fanatizmus az egyik leg! kártékonyabb dolog a világon. Mondjuk hozzá csaphatjuk ,még a nacionalizmust,a különbözõ politikai oldalakat fanatikusan követõket is.
És mivel az ember irányítható ( a többség mindenféleképp),így pikk pakk összejöhet bárhol egy jó kis dzsembori ,még messzire sem kell ezért menni mint megjegyezte itt valaki ugye. Kortól sem függ a dolog. Egy 8-10 éves gyerek is képes gyilkolni. Persze ha éppen õ kap egy sérülést akkor torka szakadtából tud sírni (elvégre gyerek még ) ,bár láttam én már felnõtt férfiakat is hasonlóan viselkedni.
A közel keleten addig nem lesz béke és rend sem,amíg a vallás ilyetén mértékben befolyásolhatja az életüket sajnos. Vagyis pontosítanék.
Ott diktatúrának kell lennie,máskülönben ez van.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Köszi.Érdekes mert pl a sógun2-nél egyértelmûen 15% rosszabbul futott. Majd tesztelem.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

A virtu MVP azt csinálja, hogy valahogy az alaplapi integrált videókártya és a videókártya teljesítményét "összehozza". Besegít egyik a másiknak. Ártani nem árthat, kapcsold be, ha gondolod.
Sanyo
Köszönöm. :)

www.pcpilot.hu

ja. én sem értem mi ez...Nem is agyalnék rajta, csak hát a 3dmark nem olyan szar teszt progi...bár ezek szerint minimum korrupt..<#nevetes1>

LeonSilver
Ebbõl gondolom: "Step 1: Connect the monitor cable to an onboard graphics port."

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Ha mexikóban ahbarozó arcok gyilkolásznak 8 tól 60 éves korig akkor lehet onnan is.

LeonSilver
Fingom nincs, hogy mi ez :D de nekem úgy tûnik, hogy az integrált VGA-val mûködik. Vagy nem...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Biztosan szíriai felvételek voltak?
A kaotic.com-on fõleg mexikóinak (drogháború) mondják az ilyen jellegû filmeket.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Srácok <#alien> intelesek...mivel én kb a celeron óta AMD használok-tam eddig, nem nagyon vagyok tisztába az Inteles dolgokkal. Na most van ez a virtu MVP dolog-rajta volt a telepítõ CD
(i-5 3750k+Asrockz77 pro3 alaplap).
Ha bekapcsolom mark 11-ben 6300 pont helyett<#wow1> 7800-at kapok...De viszont nem tûnt saját szemmel egyértelmûnek a dolog, és bizony játékok-rof,clod,esetében nincs is változás. Kérdésem: ez valami parasztvakítás, vagy jó ez, csak nem használják a progik. Amúgy a ROF rajta van az MVP listán is.

Sanyo USA barát politikájának is kedvezzünk annyiban, hogy ezen háború esetében, szégyen-szemre az USA-nak kellett, a világ csendõre szerepére hivatkozva rendet vágni a térségben, a b@lfasz-tehetettlen EU-s politikusok helyett, jó példát mutatva arra, hogy egy beavatkozásnak lehet jó következménye is. ( Az, hogy közben az oroszoknak néha nyomtak egy kis fricskát itt-ott, az belefér a nagypolitikába. )
Nyilván. Ami változott, hogy akkor még nem volt internet, éppen csak a mobiltelefon terjedt.

Annyit azért hozzá lehetne tenni, hogy egy kis erõszakért nem kell messzire menni, a Délszláv háború nem is olyan régen zajlott Európa közepén és brutalitásban semmiben sem maradt el az arab tavasztól és azt is fotelból nézte élõ adásban a hozzáértõ közönség.
És tényleg levették a videot. Mondjuk a mindentõl függetlenül is durva volt nagyon. A lefejezésnél egy darabig csapkodott, nem egy szamurájkarddal dolgozott. Nem utolsósorban láthattunk több 10 évesforma kiccsákót fegyveresen a katonák között, igencsak arrogáns fizimiskával.
Nem vagyok meglepve, hogy visszakapják a gázt. Megfordult a széljárás...

Igen, csak a nyugat álláspontja jelenleg az, hogy van a csúnya kormányoldal és a támogatandó felkelõk. Mégis mit vártak, mikor látták, hogy az egész arab tavasz félresiklott és jól destabilizálták a közel-keletet? Vagy pont ezt akarták ?
Abszolút nem védve õket-van ott akkora felfordulás, nincs olyan , hogy egységes"felkelõk", van a kormányerõk, meg egy csomó ilyen olyan okból összeállt szervezet'. Pont ezért nem merik(ték) eddig õket teljes erõbõl támogatni, mert egyre jobban nyilvánvalóvá válik a r. iszlamista szervezetek hatása. Amúgy az igaz..párszor bemutatnám ezeket élesbe a tv, had lássák páran mirõl is beszélünk.

Hát, az én linkem ehhez képest matiné. (T72-est semlegesítik (IED?), egyik srác elfut belõle, a másik nagy nehezen kimászik leszakadt lábszárral, a felkelõk meg céllövészetet tartanak, amikor egy lábbal menekülni akar...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Fejbelövések, kivégzések, lefejezések, kibelezések élõben, kitakarás nélkül, minden mennyiségben. A felvételeken a nyugat által támogatott demokratikus ellenzék fegyveresei láthatók, de mondjuk ez mindegy is, mert a háború ezen szakaszában már napi szinte megtörténnek ezen dolgok bárhol Szíriában.
Én nem láttam, törölhették (a link csak a kezdõlapot adja).
Kb. mirõl szólt?

Lacáét megnéztem tegnap, elég volt az is, sõt...
Biztosan lesz "virágbóti" verzió is az elején, az alapján el lehet dönteni, hogy foglalkozzunk-e vele.

Betettem egy videót pár napja a HT topikba, milyen lovagiasak a felkelõk... (18+!)

LeonSilver
Szintén zenész!
Egyrészt a CloD is jól nézett ki videókon és az, hogy egyre faszább a cucc NEM az 1c érdeme, ugye! Pedig mint látjuk lehetett volna sikeres is, nem is kicsit a cucc.

Mennyit is csengettünk annak idején fater?? 50$-t ugye?

Her Laca
Igazad van. Ki kell próbálni. Éppen ezért és a múlt béli tapasztalatok tükrében nincs az az isten, hogy én pénzt adjak érte pusztán ígérgetésekre alapozva.

Játékos szempontjából talán az lett volna mégis a legjobb, ha a két szimulátor - Clod/BoS - helyett egy marad és az fejlõdik nagyobb ütemben tovább. Szerintem, még az is belefért volna, hogy a bõvítésért valamit fizetni kellett volna, ha már az alapjáték szinte ingyen volt a végefelé.
Kávé mellé.

1.

Én ezeket a videókat betenném a híradóba józanodásképpen, mind az átlag emberek, mind a harcias politikusok részére.
Sziasztok.Habár vagy 1.5 éve olvasom ezt a fórumot, most írok elõször. Megrendeltem a játékot, jóllehet full CloD szimpatizáns vagyok. Olvasva a német fórumokat úgy érzem, ebbõl még akár jó is lehet. Tetszik - nem tetszik kérdés akkor dõl el, amikor elõször kipróbálja valaki a játékot. Addig az egész csak találgatás.( persze a feltett videók alapján már elõre lehet várni valamit ). Remélem jó lesz , üdv minenkinek 101/7_Jani!
Már a pre-order sem tetszik, de a fizetõs negyed/félkész-demoktól tudok a falra mászni, ami kezd elterjedni a szimulátorok körében.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Gondolom, hogy a szíreknek - mindegy melyik oldalnak, de fõleg a civileknek - más sem hiányzik jobban, mint egy jó kis Nato bombázás, enélkül nem is lenne teljes már az életük.
Her Laca
Õ sütemény az ebem:)

Her Laca

Az elsõ képe alján látható egy kutya ( vagy nagyobb macska ), a másodikon viszont már nem . Gondolom, hogy nincs összefüggés a teli bogrács és a négylábú eltûnése között, nem mintha aggódnom kéne, végül is nem voltam feliratkozva a vendéglistára, csak úgy feltûnt a dolog. :)
Her Laca
De inkább itt az egész.
Na ezért vagyok zabos ezekre.

"Fejlesztõi blog # 30

Kedves Pilóták!

A mai 30. évfordulóját Dev blog megjegyzés tökéletes alkalom némi ajándékot, nem gondolod?

Már öt hete indítottuk az IL-2: BOS pre-order programot. Azt mondjuk, köszönet mindenkinek, aki elõre elrendelt vagy kiadás szeptember 1.! Az elismerést mindazoknak, akik elõre megrendelték ezt a dátumot, akkor kap két bónusz az in-game IL-2 repülõgép:

Fegyver módosítás a ShKAS géppuska a hátsó.
Egyedi álcázás bõrt.
Mindkét kiegészítések elérhetõ lesz az Ön számára az elsõ napon, amikor az IL-2: BOS szabadul. Az IL-2-bõr egyedi, és nem lehet kinyitni játék közben.

Még egy jó hír - úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítja a korai hozzáférés pre-order programot még egy hónap, amíg október 1 st! Az elmúlt hetekben kiderült, több és több információt a projektrõl, a technológia, a csapat és a céljaink. Most sokkal több potenciális pilóta lehet, hogy tájékozott döntést BOS és még mindig részt vesz a pre-order programot. Reméljük akarnak majd, hogy csatlakozzanak hozzád az égbolt felett Sztálingrád ebben az évben.

Amellett, hogy kiterjeszti a pre-order programot bárki, aki már forgalomba hozott vagy fog megrendelés októbere elõtt 1. kap egy különleges bõr a Bf-109 F4. Ez csak egy a számos egyéb bónuszokat, hogy kerül be azok számára, akik azt a helyet a pre-order a határidõ elõtt. Maradjanak velünk!

És végül, a legnagyobb hír eddig - mind a Standard és a Premium kiadásában BOS most az összes 8 repülhetõ repülõgépek elindítása sor repülõgép! Mindig figyelj a közösség véleményét, és tiszteletben tartjuk a bemeneti és aggodalmait. Ezért úgy döntöttek, hogy minden felhasználó a Jak-1 és Bf-109 G2 részeként alapcsomag. A dogfights biztosan epikus szórakozás az egész."

Her Laca
Most nézem a leveleimet.
Küldtek megint 1C tõl.
Na csak kiragadom ezt:)
Gondolom qrva sokan elõrendelték:)))
Majd ha bizonyítanak,talán.
Én még egyszer oroszoknak nem hiszek:)

" Még egy jó hír - úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítja a korai hozzáférés pre-order programot még egy hónap, amíg október 1 st! Az elmúlt hetekben kiderült, több és több információt a projektrõl, a technológia, a csapat és a céljaink. Most sokkal több potenciális pilóta lehet, hogy tájékozott döntést BOS és még mindig részt vesz a pre-order programot. Reméljük akarnak majd, hogy csatlakozzanak hozzád az égbolt felett Sztálingrád ebben az évben."

LeonSilver
Ez még TV-ben láttam elõször, kb. 2000 évvel ezelõtt. De akárhányszor látom (pedig nem kevésszer) beszabehu!

LeonSilver
Bizony LacAI!!!

repvez
Bocs az OFF-ért, de itt a 2. része, gondolom ez is bejön :
<#taps>
http://www.youtube.com/v/aRxokmanzgk&version=3
Her Laca
Biztos ,hogy nem. Nagyobb hülyét mint amilyen vagyok már nem csinálok magamból:)
Amúgy hogy gondolod:)
http://www.youtube.com/v/wKaGfQ7zxTk&version=3

Her Laca
Na most hót komolyan eme mondatot amit írtál a képek mögé be akartam pötyögni ,osztán elfelejtettem:) Egy srófra jár az agyunk na,ez már többször bebizonyosodott:)

<#eljen>

LeonSilver
<#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps>

Ez az élet Babolcsai néni...!!!

Elsõk közt leszel aki erre vált Laca!<#alien>
Kár is tagadni.
Gondolom a képek alapján az este szín józanul fog telni..<#vigyor>

Her Laca
Én meg inkább így múlatom az idõt Csikánók:)
És szarok az alkotmányra:)

Her Laca
Ne hülyéskedj már:)
Az egy marhaság ,már a TR is nevetséges ha jobban belegondolunk, (szarvval a fejünkön forgolódunk,egy idegen meglát és tuti hülyének néz) de jó hogy nem már egy búvár maszkban üldögélünk majd a gép elõtt.
Azért pl én mindenre már nem vagyok hajlandó. Bilit mikor teszünk a kobakra?

Persze!! ;)

www.smart-bus.hu

Ha majd megveszed, meglátogathatlak? <#wave>