IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosan ez történt velem is csak "Klivlendben" 99'-ben.A "Bakáj-ródón" laktunk ott aztán volt minden,éjjel még a rendõrök is kettesével jártak mellényben 12mm-sel.
Ez minden nációra jellemzõ... kimész külföldre, ismeretlen helyre, értelemszerûen valami biztos pontot keresel, aminek egy hazád fia pont megfelel. Na most ezt a gerincoszlop nélküliek hajlamosak kihasználni. Thaiföldön is ezt játsszák egymással a lengyelek, románok, oroszok, németek, és "természetesen" a magyarok is. "Iparág" épül az otthonról jövõk lehúzására... :S

www.smart-bus.hu

Sanyo
A mexikóiakkal nagyon jól kijöttünk, õk spanyolul tanítottak, én meg õket magyarul. Az egyik annyira tökélyre fejlesztette, hogy reggeli közben majdnem tökéletes magyarsággal bekiabált az amcsi fõnöknek (aki egyébként rettentõ jó fej volt), hogy "hé te, faszfej!". 😄

www.pcpilot.hu

Sanyo
Észak Karolinában éltem fél évet, 13 éve. Azóta sok minden változhatott, de a feketéket nem nagyon szerették. Nekem úgy tûnt, hogy a mexikóiakkal nem volt különösebb gondjuk, talán azért mert azok is sokat dolgoztak, mint mi.

A politikusokról ugyanúgy megvolt a véleményük, mint mindenhol máshol, kb. akkor választották meg Bokor Gyurit elnöknek, könnyesre röhögték magukat a bugyuta vicceken. 😊

Akinél laktunk az két munkahelyen dolgozott, hogy fenn tudja magát tartani. Szépen bejártuk Goldsborót, késõbb mondták hogy melyik utcákba ne menjünk éjjel, de nappal nem volt semmi gond. A Walmart parkolóban próbált lehúzni egy csoki (elfogyott a benzinje és kéne pár dolcsi), úgy tettem mint aki nem érti, sorry és el.

Azt is el kell mondanom, hogy a Greyhound busztársaságnál iszonyat sok fekete dolgozott akkor, a sofõrök között volt fehér is. Akik nekünk segítettek eligazodni, tájékozódni és pakolni, a feketék voltak. Pozitívan álltam mindenkihez és ezt értékelték is. Aki ott velem kicseszett az a másik magyar, így ha bárhol is vagyok külföldön, igyekszem elkerülni a legközelebbi magyart. Nagy ívben.

www.pcpilot.hu

<#integet2>
Arról azért írhatnál pár sort, hogy Amerikában hogyan élik meg a multi-kulti világot, meg a rengeteg kultúra egymás mellett élését. Mindenki azt mondja, hogy sok kérdésben nagyon más sófra jár az agyuk, de õk ezt egyébként otthon hogy kezelik? ( arabok, zsidók, négerek,spanyolok...)
Azt látni, hogy itt Európában ez egyre nagyobb probléma és nem is nagyon tudja - akarja - senki kezelni elfogadható mértékben és ez elég nagy problémát fog még okozni szerintem a közeli jövõben.

Tegnap olvastam egyfajta kezelési módot a problémára :
"...Nem a putrit kell a városba vinni, hanem a törvényeket a putriba..."
Megnéztem...2 bõl semmi.<#nevetes1>

Hecker007
Játékban nézd meg a különbséget, ne ilyen kamu 3trémárkban, ezek a programok akkor is hazudnak ha bezárod õket...

Mondom, 3dmarkban-legalábbis az fps szerint így van.<#fejvakaras>
Na majd mindennél megnézem.

A diktatúra az eddig is meg volt a térség országaiban, ebbe tenyereltek bele az öböl háborúval és az arab tavasszal. Mondjuk, ha a diktátorok egy kis mannát juttattak volna vissza a népnek is, lehet, hogy még most is maradhattak volna a helyükön. Azért Szíria mégis megérne egy misét. A térség egyik legszilárdabb arab állama, a radikálisok labdába sem rúghattak és a fiatal Asszaddal a nyugat is szót tudott érteni és mikor láttak, hogy az általuk kirobbantott arab tavasz kisiklott, mégis meglépték azt, hogy megborítják ezt az országot is, amely egyébként jó úton haladt az Izraellel való békekötésben is. Az eredményt láthatjuk itt a neten is.
LeonSilver
Erre azért kíváncsi lennék...!!

"A Virtu MVP az integrált videó vezérlõ és a videokártya teljesítményének összevonására is képes, így a renderelés teljesítménye hatékonyan növelhetõ.A Virtu MVP persze picivel több, mint egy egyszerû virtualizációs technológia. A repertoár része a Virtual Vsync eljárás is, amely lehetõvé teszi, hogy az adott játékon belül a képkocka/másodperces sebesség a megjelenítõ képfrissítési rátája fölé emelkedjen, méghozzá úgy, hogy eközben nem okoz akadozást, azaz ún. „tearing”-et. Az elgondolás célja a beviteli reszponzivitás növelése a tradicionális Vsync eljáráshoz képest. A Virtual Vsync eljárás mellett a HyperFormance technológia is rendelkezésre áll, amely a hatékony renderelésben segédkezik, így a sebességet – és a reszponzivitást – akár 30%-kal is képes növelni. A felsorolt technológiákban rejlõ lehetõségek persze nem minden játékban aknázhatóak ki, csak azokban, amelyek kínálnak Virtu MVP támogatást."

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
"A Virtu MVP tulajdonképpen nem más, mint egy GPU virtualizációs szolgáltatás, amely lehetõvé teszi, hogy a rendszer az aktuális terhelés függvényében észrevétlenül, automatikusan váltogasson az integrált videó vezérlõ és a videokártya között. Ezzel a módszerrel mindig az adott feladatnak legmegfelelõbb vezérlõre támaszkodhat a rendszer, ami hatékony energiafelhasználást tesz lehetõvé."

" Rendszermemóriából 2 GB-nyi ajánlott. "

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Mindamellett az emberi természet mellett a vallási (bármilyen) fanatizmus az egyik leg! kártékonyabb dolog a világon. Mondjuk hozzá csaphatjuk ,még a nacionalizmust,a különbözõ politikai oldalakat fanatikusan követõket is.
És mivel az ember irányítható ( a többség mindenféleképp),így pikk pakk összejöhet bárhol egy jó kis dzsembori ,még messzire sem kell ezért menni mint megjegyezte itt valaki ugye. Kortól sem függ a dolog. Egy 8-10 éves gyerek is képes gyilkolni. Persze ha éppen õ kap egy sérülést akkor torka szakadtából tud sírni (elvégre gyerek még ) ,bár láttam én már felnõtt férfiakat is hasonlóan viselkedni.
A közel keleten addig nem lesz béke és rend sem,amíg a vallás ilyetén mértékben befolyásolhatja az életüket sajnos. Vagyis pontosítanék.
Ott diktatúrának kell lennie,máskülönben ez van.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Köszi.Érdekes mert pl a sógun2-nél egyértelmûen 15% rosszabbul futott. Majd tesztelem.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

A virtu MVP azt csinálja, hogy valahogy az alaplapi integrált videókártya és a videókártya teljesítményét "összehozza". Besegít egyik a másiknak. Ártani nem árthat, kapcsold be, ha gondolod.
Sanyo
Köszönöm. 😊

www.pcpilot.hu

ja. én sem értem mi ez...Nem is agyalnék rajta, csak hát a 3dmark nem olyan szar teszt progi...bár ezek szerint minimum korrupt..<#nevetes1>

LeonSilver
Ebbõl gondolom: "Step 1: Connect the monitor cable to an onboard graphics port."

Her Laca
Ha mexikóban ahbarozó arcok gyilkolásznak 8 tól 60 éves korig akkor lehet onnan is.

LeonSilver
Fingom nincs, hogy mi ez 😄 de nekem úgy tûnik, hogy az integrált VGA-val mûködik. Vagy nem...

Biztosan szíriai felvételek voltak?
A kaotic.com-on fõleg mexikóinak (drogháború) mondják az ilyen jellegû filmeket.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Srácok <#alien> intelesek...mivel én kb a celeron óta AMD használok-tam eddig, nem nagyon vagyok tisztába az Inteles dolgokkal. Na most van ez a virtu MVP dolog-rajta volt a telepítõ CD
(i-5 3750k+Asrockz77 pro3 alaplap).
Ha bekapcsolom mark 11-ben 6300 pont helyett<#wow1> 7800-at kapok...De viszont nem tûnt saját szemmel egyértelmûnek a dolog, és bizony játékok-rof,clod,esetében nincs is változás. Kérdésem: ez valami parasztvakítás, vagy jó ez, csak nem használják a progik. Amúgy a ROF rajta van az MVP listán is.

Sanyo USA barát politikájának is kedvezzünk annyiban, hogy ezen háború esetében, szégyen-szemre az USA-nak kellett, a világ csendõre szerepére hivatkozva rendet vágni a térségben, a b@lfasz-tehetettlen EU-s politikusok helyett, jó példát mutatva arra, hogy egy beavatkozásnak lehet jó következménye is. ( Az, hogy közben az oroszoknak néha nyomtak egy kis fricskát itt-ott, az belefér a nagypolitikába. )
Nyilván. Ami változott, hogy akkor még nem volt internet, éppen csak a mobiltelefon terjedt.

Annyit azért hozzá lehetne tenni, hogy egy kis erõszakért nem kell messzire menni, a Délszláv háború nem is olyan régen zajlott Európa közepén és brutalitásban semmiben sem maradt el az arab tavasztól és azt is fotelból nézte élõ adásban a hozzáértõ közönség.
És tényleg levették a videot. Mondjuk a mindentõl függetlenül is durva volt nagyon. A lefejezésnél egy darabig csapkodott, nem egy szamurájkarddal dolgozott. Nem utolsósorban láthattunk több 10 évesforma kiccsákót fegyveresen a katonák között, igencsak arrogáns fizimiskával.
Nem vagyok meglepve, hogy visszakapják a gázt. Megfordult a széljárás...

Igen, csak a nyugat álláspontja jelenleg az, hogy van a csúnya kormányoldal és a támogatandó felkelõk. Mégis mit vártak, mikor látták, hogy az egész arab tavasz félresiklott és jól destabilizálták a közel-keletet? Vagy pont ezt akarták ?
Abszolút nem védve õket-van ott akkora felfordulás, nincs olyan , hogy egységes"felkelõk", van a kormányerõk, meg egy csomó ilyen olyan okból összeállt szervezet'. Pont ezért nem merik(ték) eddig õket teljes erõbõl támogatni, mert egyre jobban nyilvánvalóvá válik a r. iszlamista szervezetek hatása. Amúgy az igaz..párszor bemutatnám ezeket élesbe a tv, had lássák páran mirõl is beszélünk.

Hát, az én linkem ehhez képest matiné. (T72-est semlegesítik (IED?), egyik srác elfut belõle, a másik nagy nehezen kimászik leszakadt lábszárral, a felkelõk meg céllövészetet tartanak, amikor egy lábbal menekülni akar...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Fejbelövések, kivégzések, lefejezések, kibelezések élõben, kitakarás nélkül, minden mennyiségben. A felvételeken a nyugat által támogatott demokratikus ellenzék fegyveresei láthatók, de mondjuk ez mindegy is, mert a háború ezen szakaszában már napi szinte megtörténnek ezen dolgok bárhol Szíriában.
Én nem láttam, törölhették (a link csak a kezdõlapot adja).
Kb. mirõl szólt?

Lacáét megnéztem tegnap, elég volt az is, sõt...
Biztosan lesz "virágbóti" verzió is az elején, az alapján el lehet dönteni, hogy foglalkozzunk-e vele.

Betettem egy videót pár napja a HT topikba, milyen lovagiasak a felkelõk... (18+!)

LeonSilver
Szintén zenész!
Egyrészt a CloD is jól nézett ki videókon és az, hogy egyre faszább a cucc NEM az 1c érdeme, ugye! Pedig mint látjuk lehetett volna sikeres is, nem is kicsit a cucc.

Mennyit is csengettünk annak idején fater?? 50$-t ugye?

Her Laca
Igazad van. Ki kell próbálni. Éppen ezért és a múlt béli tapasztalatok tükrében nincs az az isten, hogy én pénzt adjak érte pusztán ígérgetésekre alapozva.

Játékos szempontjából talán az lett volna mégis a legjobb, ha a két szimulátor - Clod/BoS - helyett egy marad és az fejlõdik nagyobb ütemben tovább. Szerintem, még az is belefért volna, hogy a bõvítésért valamit fizetni kellett volna, ha már az alapjáték szinte ingyen volt a végefelé.
Kávé mellé.

1.

Én ezeket a videókat betenném a híradóba józanodásképpen, mind az átlag emberek, mind a harcias politikusok részére.
Sziasztok.Habár vagy 1.5 éve olvasom ezt a fórumot, most írok elõször. Megrendeltem a játékot, jóllehet full CloD szimpatizáns vagyok. Olvasva a német fórumokat úgy érzem, ebbõl még akár jó is lehet. Tetszik - nem tetszik kérdés akkor dõl el, amikor elõször kipróbálja valaki a játékot. Addig az egész csak találgatás.( persze a feltett videók alapján már elõre lehet várni valamit ). Remélem jó lesz , üdv minenkinek 101/7_Jani!
Már a pre-order sem tetszik, de a fizetõs negyed/félkész-demoktól tudok a falra mászni, ami kezd elterjedni a szimulátorok körében.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Gondolom, hogy a szíreknek - mindegy melyik oldalnak, de fõleg a civileknek - más sem hiányzik jobban, mint egy jó kis Nato bombázás, enélkül nem is lenne teljes már az életük.
Her Laca
Õ sütemény az ebem😊

Her Laca

Az elsõ képe alján látható egy kutya ( vagy nagyobb macska ), a másodikon viszont már nem . Gondolom, hogy nincs összefüggés a teli bogrács és a négylábú eltûnése között, nem mintha aggódnom kéne, végül is nem voltam feliratkozva a vendéglistára, csak úgy feltûnt a dolog. 😊
Her Laca
De inkább itt az egész.
Na ezért vagyok zabos ezekre.

"Fejlesztõi blog # 30

Kedves Pilóták!

A mai 30. évfordulóját Dev blog megjegyzés tökéletes alkalom némi ajándékot, nem gondolod?

Már öt hete indítottuk az IL-2: BOS pre-order programot. Azt mondjuk, köszönet mindenkinek, aki elõre elrendelt vagy kiadás szeptember 1.! Az elismerést mindazoknak, akik elõre megrendelték ezt a dátumot, akkor kap két bónusz az in-game IL-2 repülõgép:

Fegyver módosítás a ShKAS géppuska a hátsó.
Egyedi álcázás bõrt.
Mindkét kiegészítések elérhetõ lesz az Ön számára az elsõ napon, amikor az IL-2: BOS szabadul. Az IL-2-bõr egyedi, és nem lehet kinyitni játék közben.

Még egy jó hír - úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítja a korai hozzáférés pre-order programot még egy hónap, amíg október 1 st! Az elmúlt hetekben kiderült, több és több információt a projektrõl, a technológia, a csapat és a céljaink. Most sokkal több potenciális pilóta lehet, hogy tájékozott döntést BOS és még mindig részt vesz a pre-order programot. Reméljük akarnak majd, hogy csatlakozzanak hozzád az égbolt felett Sztálingrád ebben az évben.

Amellett, hogy kiterjeszti a pre-order programot bárki, aki már forgalomba hozott vagy fog megrendelés októbere elõtt 1. kap egy különleges bõr a Bf-109 F4. Ez csak egy a számos egyéb bónuszokat, hogy kerül be azok számára, akik azt a helyet a pre-order a határidõ elõtt. Maradjanak velünk!

És végül, a legnagyobb hír eddig - mind a Standard és a Premium kiadásában BOS most az összes 8 repülhetõ repülõgépek elindítása sor repülõgép! Mindig figyelj a közösség véleményét, és tiszteletben tartjuk a bemeneti és aggodalmait. Ezért úgy döntöttek, hogy minden felhasználó a Jak-1 és Bf-109 G2 részeként alapcsomag. A dogfights biztosan epikus szórakozás az egész."

Her Laca
Most nézem a leveleimet.
Küldtek megint 1C tõl.
Na csak kiragadom ezt😊
Gondolom qrva sokan elõrendelték😊))
Majd ha bizonyítanak,talán.
Én még egyszer oroszoknak nem hiszek😊

" Még egy jó hír - úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítja a korai hozzáférés pre-order programot még egy hónap, amíg október 1 st! Az elmúlt hetekben kiderült, több és több információt a projektrõl, a technológia, a csapat és a céljaink. Most sokkal több potenciális pilóta lehet, hogy tájékozott döntést BOS és még mindig részt vesz a pre-order programot. Reméljük akarnak majd, hogy csatlakozzanak hozzád az égbolt felett Sztálingrád ebben az évben."

LeonSilver
Ez még TV-ben láttam elõször, kb. 2000 évvel ezelõtt. De akárhányszor látom (pedig nem kevésszer) beszabehu!