IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mivel az ember irányítható ( a többség mindenféleképp),így pikk pakk összejöhet bárhol egy jó kis dzsembori ,még messzire sem kell ezért menni mint megjegyezte itt valaki ugye. Kortól sem függ a dolog. Egy 8-10 éves gyerek is képes gyilkolni. Persze ha éppen õ kap egy sérülést akkor torka szakadtából tud sírni (elvégre gyerek még ) ,bár láttam én már felnõtt férfiakat is hasonlóan viselkedni.
A közel keleten addig nem lesz béke és rend sem,amíg a vallás ilyetén mértékben befolyásolhatja az életüket sajnos. Vagyis pontosítanék.
Ott diktatúrának kell lennie,máskülönben ez van.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A kaotic.com-on fõleg mexikóinak (drogháború) mondják az ilyen jellegû filmeket.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
(i-5 3750k+Asrockz77 pro3 alaplap).
Ha bekapcsolom mark 11-ben 6300 pont helyett<#wow1>#wow1> 7800-at kapok...De viszont nem tûnt saját szemmel egyértelmûnek a dolog, és bizony játékok-rof,clod,esetében nincs is változás. Kérdésem: ez valami parasztvakítás, vagy jó ez, csak nem használják a progik. Amúgy a ROF rajta van az MVP listán is.
Nem vagyok meglepve, hogy visszakapják a gázt. Megfordult a széljárás...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kb. mirõl szólt?
Egyrészt a CloD is jól nézett ki videókon és az, hogy egyre faszább a cucc NEM az 1c érdeme, ugye! Pedig mint látjuk lehetett volna sikeres is, nem is kicsit a cucc.
Mennyit is csengettünk annak idején fater?? 50$-t ugye?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Na ezért vagyok zabos ezekre.
"Fejlesztõi blog # 30
Kedves Pilóták!
A mai 30. évfordulóját Dev blog megjegyzés tökéletes alkalom némi ajándékot, nem gondolod?
Már öt hete indítottuk az IL-2: BOS pre-order programot. Azt mondjuk, köszönet mindenkinek, aki elõre elrendelt vagy kiadás szeptember 1.! Az elismerést mindazoknak, akik elõre megrendelték ezt a dátumot, akkor kap két bónusz az in-game IL-2 repülõgép:
Fegyver módosítás a ShKAS géppuska a hátsó.
Egyedi álcázás bõrt.
Mindkét kiegészítések elérhetõ lesz az Ön számára az elsõ napon, amikor az IL-2: BOS szabadul. Az IL-2-bõr egyedi, és nem lehet kinyitni játék közben.
Még egy jó hír - úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítja a korai hozzáférés pre-order programot még egy hónap, amíg október 1 st! Az elmúlt hetekben kiderült, több és több információt a projektrõl, a technológia, a csapat és a céljaink. Most sokkal több potenciális pilóta lehet, hogy tájékozott döntést BOS és még mindig részt vesz a pre-order programot. Reméljük akarnak majd, hogy csatlakozzanak hozzád az égbolt felett Sztálingrád ebben az évben.
Amellett, hogy kiterjeszti a pre-order programot bárki, aki már forgalomba hozott vagy fog megrendelés októbere elõtt 1. kap egy különleges bõr a Bf-109 F4. Ez csak egy a számos egyéb bónuszokat, hogy kerül be azok számára, akik azt a helyet a pre-order a határidõ elõtt. Maradjanak velünk!
És végül, a legnagyobb hír eddig - mind a Standard és a Premium kiadásában BOS most az összes 8 repülhetõ repülõgépek elindítása sor repülõgép! Mindig figyelj a közösség véleményét, és tiszteletben tartjuk a bemeneti és aggodalmait. Ezért úgy döntöttek, hogy minden felhasználó a Jak-1 és Bf-109 G2 részeként alapcsomag. A dogfights biztosan epikus szórakozás az egész."
Küldtek megint 1C tõl.
Na csak kiragadom ezt:)
Gondolom qrva sokan elõrendelték:)))
Majd ha bizonyítanak,talán.
Én még egyszer oroszoknak nem hiszek:)
" Még egy jó hír - úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítja a korai hozzáférés pre-order programot még egy hónap, amíg október 1 st! Az elmúlt hetekben kiderült, több és több információt a projektrõl, a technológia, a csapat és a céljaink. Most sokkal több potenciális pilóta lehet, hogy tájékozott döntést BOS és még mindig részt vesz a pre-order programot. Reméljük akarnak majd, hogy csatlakozzanak hozzád az égbolt felett Sztálingrád ebben az évben."
<#taps>#taps>
Amúgy hogy gondolod:)
Ez az élet Babolcsai néni...!!!
Kár is tagadni.
Gondolom a képek alapján az este szín józanul fog telni..<#vigyor>#vigyor>
És szarok az alkotmányra:)

Az egy marhaság ,már a TR is nevetséges ha jobban belegondolunk, (szarvval a fejünkön forgolódunk,egy idegen meglát és tuti hülyének néz) de jó hogy nem már egy búvár maszkban üldögélünk majd a gép elõtt.
Azért pl én mindenre már nem vagyok hajlandó. Bilit mikor teszünk a kobakra?
www.smart-bus.hu