IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Vérszemet kap 😄 Ez valami fícsör?? Próbáltam én is, de nem kaptam semmi iylent
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Idézet jön
"
de amikor a veszedelmes Stukával megyek hiába kapok vérszemet nem tudok mit tenni ellenük :S"
A VESZEDELMES jelzõre szeretném felhívni a figyelmet.
Azé a stukát hívták már mindennek ahogy emlékszem,de ezt a jelzõt én még nem hallottam róla.
De ezentúl én is így fogom nevezni ammá biztos.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azé nézzél meg egy USa beli burkolót ,vagy Kanadait (velük már melóztam együtt) ,hogy mit jelent nekik a rohadt sok munka. egy nap alatt (lazán ) többet csinálok mint ezek egy hét alatt,az igaz,hogy õk pont 10x több pénzt kapnak a munkájukért😊
Ahogy beül otthon az autóba már ketyeg a pénze,és akkor áll meg amikor kiszáll a lakása elõtt délután.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nézd meg mekkora valaguk van 😄 😄
Gyakran én is telóval netezek, igaz, csak 4"-on (nem akartam nagyobbat).
De a híreket elolvasni reggeli közben, vagy a klotyón, arra tökéletes.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Különben mióta megvettem ezt a sony telót jószerivel csak azzal netezek.
Már csak elvétve kapcsolom be a gépet,na akkor reppenek egyet (max egy kör) konstatálom,hogy qrva jó vagyok,és kikapcsolom😊
Ez a 4,6 col teljesen elégnek tûnik.
De az a rohadt mahjong...<#idiota>#idiota>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A pasziánsz szaggat még?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ehhh.. ez a Solt! A kákán is a csomót keresgéli 😉
pl hirtelen fordulatnál megröccen a kép széle úgy a látóhatár végénél vagy mi😊))
www.smart-bus.hu
A BOS ra sem vagyok hajlandó egy petákot sem elõlegezni ,pedig ott már videók is vannak😊
Ezek a muszkák eltévedtek rendesen ahogy nézem😊))
De jó! <#eplus2>#eplus2>
Amikor multiban lövi a haverom a földi célpontokat nekem meg leseik az Fps 15-re az király. 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu
DCS:WWII bejelentés
Fröccsöt a géphez (vagy mit szoktál inni), én is hozom a sörömet, és nekilódulunk az angélusok irányába.
Egyébként fasza kis kavics. 😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Kristálycsillár és kosztüm a szíriai atombunkerben
Egyszer fent, egyszer lent. Forog a kerék... Hitlert is az év emberének választották a háború elõtt 1-2 évvel. Aztán jött a démonizálás.
Tavaly izraeli, kém Vörös vércsét fogtak Törökországban. Úgy látszik a kémmûholdak ideje lejárt és eljött a kémmadarak ideje. XD 😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Ha nem fagyott le a cucc, akkor vagy Jakab volt a balpénisz, vagy a krekkelt szarja. Ha legyott, akkor lehetett keresni, hogy mitõl. Egy csomo, felesleges melótól megmentette az embert.
Amúgy egy dologra tényleg jó, függetlenül összehasonlítani két gépet...arra jó. Legalábbis az összkép, tényleg reális. De ezek szerint a pontvadászoknak erre is van tuning. Azon röhögtem, hogy a 3dmar a teszt végén ki is írta!!,hogy frissítsem az adott progit. Mi köze hozzá...
Én azt utoljára akkor futtattam, amikor (már nem emlékszem pontosan) valami tehenek között lehetett szambázni vagy valami hasonló 😊
Leteszteltem konkrétan a RoF-ba 10 fps mínusz...<#mf2>#mf2>
Ennyit errõl Leon<#nevetes1>#nevetes1>. Azért majd szép lassan megnézegetem annál a 4-5 dolognál amit én használok.
Lényeg a nézettség, és ilyesmivel (is) lehet fokozni.
(Egyébként én sem szoktam ilyet nézni, nem vagyok rá kíváncsi. Túl sok barátom halt már meg ahhoz, hogy ennyibe vegyek egy emberi életet, vagy hogy szórakozzak rajta)
Gondolkodtam már rajta,hogy megírom a sztorimat a határátkelõnek,mert az én történetem eléggé kalandos és talán érdekes.Ha majd elkészül a mû,itt adom közre elõször<#nezze>#nezze>
De röviden pár dolog,amit a Luton, Milton Keynes ,Bedford környékén tapasztaltam: A pakisztániak rettenetesen összetartanak,õk uralják lassan angliát,nem nagyon szeretik õket de az idõsebb generációt annyira belenevelték a toleranciába,hogy nem nagyon hangoztatják.
A fiatalabbak már igen,sok a nyilt konfliktus is köztük,volt egy nagyon fiatal tanuló srác egy ideig mellettem,mesélt érdekes dolgokat.
Mindezeket úgy ,hogy ezeken a helyeken a közbiztonság azért elég jó.
Kivéve Lutont,ott rendszeresek voltak a lövöldözések és a késelések éjjelente, jellemzõen Paki vs fekete vs török vonalon. Fehér ember nem nagyon gengszterkedik erreflé. A problémás fehérek itt a white trash néven ismert segélyen élõ,egész nap piázó meg füvezõ emberkék,õk adják a klasszikus piti bûnözõ/lehúzós réteget.
Én különös helyzetben vagyok,mert a melóm miatt gyakorlatilag a középosztályból kikerülõ népek forognak körülöttem.
(azért az elején voltak érdekességek a pakisztáni taxi garázsról tudnék mesélni ami az elsõ melóm volt itt kint<#violent>#violent>)
Ezek az emberek egy kicsit tartózkodóak,de ha látják ,hogy jó vagy valamiben vagy igyekszel akkor azt nagyon elismerik.
Itt általánosságában a munkamorál olyan mint amire otthon azt mondanánk,hogy munkakerülõ,mindenki csak a nagyon minimumot csinálja azt is szarul. Itt nem szokás kirugni embereket ha már benn vagy akkor ha csak nem csinálsz nagy baromságot akkor bent is maradsz, én dolgoztam együtt 2 emberrel írd és mond a másfél év alatt nem láttam õket konkrétan dolgozni<#banplz>#banplz>
De ez jellemzõen a középréteg,arra viszont lassan õk is rájönnek,hogy a bevándorlók nélkül pont meghalnának egy héten belül...
Na egyelõre ennyi ha van igény akkor még írhatok😄
A Béna.
A 3dmark-ra meg ne alapozz!!!!! Miközben kerestem errõl aszarról valamit, valahol olvastam, hogy a 3dmark képes detektálni, bla-bla-bla... szóval szerintem hazudik a teljesítményrõl, ami ugye nem meglepõ a cég ügyeit tekintve.
www.pcpilot.hu