91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    :D :D Na ja!
  • Glo
    Egyből felmenne a bab meg a káposzta ára :D
  • LeonSilver
  • Her Laca
    Én kötelezővé tenném a fing összegyűjtését:) Na az jó kis energia forrás:)
  • Glo
    Pláne, hogy a geoföldrajzi adottságaink se olyan jók, mint kéne.
  • LeonSilver
    Persze,értem! Én is csak azért említettem,mert Paks kacsán azzal jönnek, hogy ki lehet váltani megújulóval. Hát ki a faszt, azt.
  • Glo
    Csupán arra akartam rávillantani, hogy a nagy arányú megújuló energiára építeni nem egy főnyeremény.
  • LeonSilver
    http://444.hu/2014/02/27/oroszorszag-harckeszultsegben/
  • LeonSilver
    Félre ne érts! Leszarom a germánokat. Itt élek, nem germániában.

Szombathelyen akartak csinálni egy hőerőművet, amit a szaros lignittel akartak fűteni. A lignitet pedig a környékünkön akarták kitermelni. KÜLSZINI fejtéssel! Hát a lófaszt! Inkább paksi atom, mint egy ilyen förmedvény!
  • Glo
    A németeknek elég nagy százalékban van megújuló energiájuk (vannak ugye folyók, hegyek, ez az), mégis az energetikai megbízhatatlanságukról híresek. Pedig ott se hülyék a mérnökök.
  • LeonSilver
    Persze, hogy lenne és (szerintem) kell is bővítés. Az fasság, hogy megújuló energiával ki lehetne váltani paksot.
    Ki lehetne, ha mondjuk lenne még néhány tucat folyónk, viszonylag nagy eséssel. Éjjel & nappal fújna a szél és a fél országot egész évben sütné a nap. Én azt is elfogadom, hogy csinálják a ruszkik, hisz' eleve az ő technológiájuk.Nekem ne akarja bebeszélni senki, hogy a büdös franciák (hinnye, de utálom őket a sok szarjukkal együtt) jobban ismerik.
    És még csak azt sem gondolom, hogy népszavazás kellene a témában. Mert tök igaz, hogy a népek 99%-a kurvára nem ért hozzá és pusztán érzelmi alapon szavazna. Csak a módszer, na az nem tetszik.
    Egyéb tekintetben szerintem tök jó írás.
  • Her Laca
    Leonom:) Aki egy csöppet gondolkodik (magamat nem tartom egy géniusznak de!!! azért idióta sem vagyok) tudja,hogy propaganda van minden mögött.
    Ahogy a szocik is trükköztek,úgy emezek sem csinálnak mást.
    Magyarország NEM teljesít jobban . Ezt leszögezhetjük.
    Alapvetően annyi a különbség talán a két kormányzás között,hogy bár mindkét alkalommal szívtunk ,most (pontosan a propaganda miatt) jobb szívvel teszi ezt a nép. Örök igazság,ha valamit sokat ,és állandóan mondanak neked akkor a végén elhiszed ugye.
    Pl az ,hogy nem tartozunk az IMF nek tök jól hangzik ,viszont tartozunk másnak,alapvetően az egyszeri parasztnak tök mindegy kinek is.Az csak az adott kormánynak nem mindegy ,hisz így nincs behatárolva a mozgástere.
    Ez a Paks dolog meg most fel van fújva, ha mások lennének hatalmon akkor is lenne bővítés ,hisz tervbe volt véve ,csak akkor más csinálná,másnak tartoznánk. Részünkről hótmindegy asszem.
    Mindamellett vannak ennek a kormánynak jó intézkedései is azt azért nem szabad eltagadni,igaz nem sok de van. Az biztos ,hogy bár komoly megszorításokkal (persze ez a kommunikáció miatt szóba se kerül) stabilabb az ország helyzete,és talán lesz valami alapja a majdani fejlődésnek.
    Én egyet látok. A semmiből nem nagyon lehet valamit csinálni,lett légyen az vörös ,vagy narancs, a kérdés számomra inkább az,hogy hogy értük el a semmit! És ez nagyban a szocik hibája! Én ezért orrolok rájuk legfőképp. Mint mondtam szerintem nincs aljasabb társaság a saját népével szemben náluk. Ha most nyernének akkor megint csak elherdálnák amit emezek összekapartak ,oszt kezdődne minden elölről. Persze lenne egy jó négy évünk. Én már írtam,szerintem nyárra ki fog derülni,hogy mi is a valódi helyzet ,én pesszimista vagyok amúgy,persze remélem nem lesz igazam.
    Majd meglássuk én aszondom.
  • LeonSilver
    Tessék feleim! El lehet olvasni, lehet vele vitatkozni. Bár lehet, ahogy én úgy a cikk írója sem ért az egészhez és Teknővájó Ülőbika mégiscsak a Kárpátok géniusza....

"Aki ezt a „következtetést” kitalálta, még a pozitív és a negatív előjel használatával sincs tisztában. Vagy – ez a valószínűbb – rólunk gondolja ugyanezt. Mert a hitelt – akármilyen jól mutat is a bankszámlánkon – egyszer vissza kell fizetni, mégpedig kamatostul. Ez bizony a könyvelés során a „tartozik” rovatba fog kerülni. Ebben különbözik a hitel, a kölcsön az ajándéktól. Orbán pedig nem ajándékot hozott nekünk Moszkvából, hanem egy kétes kimenetelű, de kétségtelenül rengetegbe kerülő előszerződést. Szóval nem hozott, hanem vitt. Pénzt tőlünk – Moszkvának."

• Her Laca
    Így kell ezt csinálni:) 110 essel!

• Her Laca
    Mert én vezetem :) Mint Joda fenntartom a légben:)
  • Her Laca
    Nyomom az egér gombját mint egy vakegér és lövök. Van ilyen célzást segítő elétartást mutató szarság is:) Mondom jó móka. Most már elég ügyi vagyok rágcsálóval is.
    Mondom ki kell próbálni! Ne szimnek fogd fel,hanem unaloműzőnek. Amúgy meg tényleg szép.
  • macleody
    Áá, hát milyen játék már ez ahol a szita is tud repülni? :)
  • Solt
    Ááá... kizárt... arra lettem volna kíváncsi, hogy aprítod őket! :)
  • Her Laca
    Ne bomolj. Nem állok én neki felvenni meg feltölteni,töltsd le ingyé van ,oszt próbáld ki. Agyatlan egy lövöldözés,nem kell semmi hozzá áááááárkádban, én tök jól elszórakozgatok vele. Na nem úgy mint egy szimmel, megyek egy két kanyart ,az kb 10 perc oszt annyi.
  • Solt
    Mondom, V I D E Ó-t!!!! :))
  • Her Laca
    5 öt lőttem:) De így nézett ki utána. Csak 110 essel hatajkodok,nagyon jó kis gép ez.
  • Her Laca
    Nem de végül is van idő rá ,hogy megszervezzem Foglalok a kastélyban szobát ,mi baj lehet:)
  • LeonSilver
    De faszányos lenne Laca!!!!

Még nem dőlt el, hogy mikor jössz amúgy?
  • Her Laca
    Én most hirtelen meg nem ígérem,de majd 99%. Megszervezem.
  • LeonSilver
    Drágáim! Szombathelyen május 1-2-3-4 a röptéren lesz valami happening. Majális (NEM a régi idők sör-virsli majálisa), röppenés meg minden. Kaptam egy felkérést, hogy települjek ki a géppel és akinek van kedve az két röpcsizés között kipróbálhatja a szimulátorozást. Még nem döntöttem, de hajlok arra, hogy kimenjek.

Nincs kedvetek kirándulni egyet május elején? Mondjuk szombathelyre? :)
  • Her Laca
    A HA-n van a hangsúly:) Ezeket a tódozgatott ,foltózgatott szarok már nem érdekelnek. Mondtam már,csak öltem bele a pénzt és egyre szarabb pl a CLOD is. Jó tudom Tom szerint egyre jobb. Mindegy is akinek megfelel az játszik vele. De ahogy nézem kb mindenki le is szokott róla,van tán 1-4 emberke még akik húzzák:)
    Ez a war thunder meg qrva jó kikapcsolódás. Szép ,de legalább egyszerű mint a faék:)
  • 77pxdumbo
    Ebben igazad van, bár én azért remélem fogunk még együtt repkedni. Ez ugye azt is jelenti, hogy valamelyik repszim überfasza istenvsászár módjára meg lesz csinálva, hogy egyszerűen nem tudsz majd ellenáni.
  • Her Laca
    Mittudom én. Valami űbergagyi ratyion.Volt vagy 20 on párezer. Netezni ,Diablózni,meg ezt a war thundet játszogatni hibátlan. Úgyse repkedek ,minek álljon itt egy 150 ezres kártya.
  • 77pxdumbo
    Asszem rossz helyre válaszoltam.
    No szóval, mesélj Laca milyen csodára tettél szert?
  • V43 1105
    B17-est farmold ki.. egérrel egy akkora böszme dögöt vezetni.. :-DDD
  • 77pxdumbo
    Nem mert ott van nekünk kína, esetleg vissza nyalhatjuk magunkat az orosz segghez is. Kár volt belerúgni talán annakidején ovinak akkorát. Végül is így igazságos, hogy ő nyaljon bele a legnagyobbat.
  • Solt
    Videóóóót... :D
  • Her Laca
    Nekem most AMD-s csúúúúúúúúcs VGA-m van. War thunder t viszi mint a pinty:)
    110 essel operálok,tök jó idétlenség.Egérrel!!! :)
  • Solt
    Így-így... példát kell venni a mi AMD vs NV vitáinkról... ráadásul az sokkal fontosabb téma is! XD
  • V43 1105
    De vajon kell-e az Euró ..
  • Her Laca
    Na! nehogy eldurvuljunk itt!!!!! Arra kérnék mindenkit vigyázzunk.
    Mindenkinek van véleménye ,amit olyan amilyen (Mint a fing pl,mindenki csinálja csak senki mást nem érdekel ) ,meghallgatjuk ,elmondjuk a sajátot,DE!!!!! nem minősítünk!!
  • Solt
    No Urak... szerintem most dobjuk a témát... :)
  • R4ng3r
    Il2-avagy az alregek támadása
  • artivizsla #72214
    Lehet szidni a narancsot, meg nem szeretni Viktort, de nézzük már reálisan meg, hogy honnan-hová jutottunk a 4 év alatt, miközben nyakunkon volt még a válság, ki kellett fizetni az IMF-et, hogy ne legyen megkötve a kormány keze, meg folyamatosan csörtézni kellett az Unióval, akinél boldog-boldogtalan bepanaszolt minket. Matolcsit lehet nem szeretni, de az, hogy nem jutottunk a görögök sorsára, hanem "unortodox" módszerekkel magunkat kezdtük kihúzni - egyébként ki a franc segített volna rajtunk - a fekáliából. Kaptunk érte hideget-meleget, de ma már sok országban kezdik másolni ezeket a módszereket és ma ott tartunk, hogy lassan megszűnik az infláció és tartjuk a 3 %-os hiánycélt, ami előfeltétele az euró bevezetésének.
  • 77pxdumbo
    Ezen gondolkodtam én is éppen