IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
10? Minek nézel engem😊 Így múlat egy magyar úr, nem garasoskodunk.
Most mondtam asszonynak,hogy nem megy fodrászhoz.<#mf1>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ja-ja. 2000 dollárért berakják az arcod a játékba (az egyik AI-nak Laca képe lesz<#circling>)

5000 dollárért a hangod is megkapja valamelyik AI (Pumásoknak ez még ingyen volt a régi Il-2-ben, igaz megdolgoztak érte),

7500-ért meg szerepelhetsz a játékban, az egyik single kampányban te leszel valamelyik ÁSZ karakter :-)
Her Laca
Sanyó. Hova kell ezt utalni?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Ez a végösszeg, ha több jön össze, akkor további tartalmakkal bõvül. Az egyedi jómunkásembertõl 10 dolcsi is elég a bétához. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Aham😊) Akkor sorry.😊
Na ha így van 40 dodót én is beáldozok. Ha meg nem jön össze ,akkor több is veszett már mohácsnál. Max nem iszom egy hétig.<#pias><#eplus2>

Laca, ez azt mutatja, hogy mit csinálnak meg a játékban, ha ennyit és ennyit gyûjtenek össze.

375 ezer dolcsi után lesz repülhetõ Typhoon IB és A5-ös fóka.

ha elérik a 550 ezret a gyûjtéssel, akkor lesz A-26 és 262-es, és így tovább...
Her Laca
Én erre értettem.Nem a támogatásra. Vagy most akkor mi van?

$100,000

Standard project features

$375,000

Everything at the previous level, plus:
A flyable Hawker Typhoon IB
A flyable FW.190A-5
Single-player campaign for the Typhoon
Single-player campaign for the FW.190

$550,000

A flyable Douglas A-26B-15 Invader
A flyable Messerschmitt Me.262A-1
Ardennes, new large gameplay map
Single-player campaign for the A-26
Single-player campaign for the Me.262
A Luftwaffe Fighter and a US Fighter campaign for the Battle of the Bulge.

$750,000

A flyable Lockheed P-38J-15
A flyable de Havilland Mosquito FB.VI
Single-player campaign for the P-38
Single-player campaign for the Mosquito

$1,000,000

A flyable Boeing B-17
A flyable Luftwaffe plane (Me 410 A or Ju 88, as voted for by the backers)
Romania, new large gameplay map
4 new single-player campaigns for the new aircraft and theaters

Sanyo
A 10 dolcsit külön beleírtam a cikkbe, csak el kell olvasni. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Teljesen félreolvasod, 1000 dolcsiért bekeretezett képet kapsz valamelyik géprõl, skype-on fülelheted a fejlesztõk heti megbeszélését, véleményt kérnek tõled, stb. 😊 10 dolcsiért már játszhatsz a zárt bétával.

www.pcpilot.hu

És még csak egy szerencsétlen repülõt sem adnak hozzá ennyi pénzért? <#idiota><#mf1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
😊Na de nem 1000!!!<#wow1> Már mint amit írnak,hogy egy fullos játék kb annyi lesz. Vagy nem jól értelmeztem?
Bakker abból évekig tajrészegre iszom magam.

Sanyo
Oleg és Ilja neve elég, 41 dolcsit bedobtam.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Úgy hírtelen erre én is felkaptam a fejem. Nem vagyok az a szarrágó típus ,fõleg ha repszimrõl van szó ami még jó is,de 1000 dodót én játékért ki nem adnék soha az életben😊)

Sanyo
EZER dolcsiért??????????<#csodalk><#wow1><#conf><#fejvakaras><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ez a piros-fehér csíkos D9 skin nem Falkenhorsté volt?<#csodalk>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ja meg megvan még a lockon 1 is. még azóta is nyitni kell a kabintetõt multiban hogy legyen hang. és ezek után valaki megveszi a dcs-t. ? 😞
meg elõre fizet ezeknek. ?

akkor te egy örök optimista vagy hozzám képest.
én már az arma1-nél megfogadtam, hogy ezek tõlem egy fillért nem látnak többet 😊 azt a bugos szart, az talán még a clodot is lenyomta...

Sturmovik lelet.
"A kormányfõ arra kérte a drukkereket, hogy adjanak leckét európai viselkedésmódból"

www.smart-bus.hu

Her Laca

Nekem csak németországról meg a vele szomszédos országokról van tapasztalatom. A német csajok átlagosak vagy csúnyák. Aki ott jól néz ki, az vagy lengyel, vagy török, de ha egy német csaj szép, akkor az nagyon szép. A szép csajok itt élnek Magyarországban, Felvidéken, Lengyelországban, Ukrajnában meg a ruszkiknál.

Apró ruszkik! Én nekem csak negatív elõítéletem volt az oroszokról, ezért kellemes meglepetés volt, hogy az orosz és ukrán csajok milyen csinosak. Ennek két oka van. Nincs kocsijuk, a tömegközlekedés túlzsúfoltak ezért rengeteget gyalogolnak (távolság pedig van bõven a városokban) a gyorskajáldákat pedig nem tudják megfizetni. Még mindig alacsony ott az életszínvonal. Óriási a társadalmi szakadék. A középosztály alig létezik és a magyar viszonylathoz képest is kifejezetten csórónak számítanak. Akinek meg van pénze, annak sok van. Moszkvában 2 féle autó van: a lada és a luxus terepjárók. A terepjáró nagyon praktikus, mert a jobb minõségû utak csak a nagyvárosokban vannak és azok is jellemzõen sugár utak akár 6-8 sávosak is (mert eredetileg a tankoknak építették õket) ami meg nem fõ út, az katasztrófa.

Az orosz férfiak amúgy nagyon vendégszeretõek, de szerintem kifejezetten ellenszenves fejük van. Túl kerek a fejük és túl közel ülnek a szemeik. Ez amolyan szláv vonás, a nõk feje is szélesebb cseppet a járom csontnál és halántéknál. Ha isznak, akkor mulatnak, és õk nem sírós részegek mint mi magyarok, hanem agresszívak.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Az a jó ,hog ha este akárhová nyúlsz az ágyban ,mindenhol a nõt fogod.
Mondjuk nekem csak a szám jár😊 én megrettenek a "nagy" nõktõl😊

Szerintem, mi kb.egyívásúak vagyunk, a fõnököm meg egy 30-assal több.
Sanyo
Fogalmazásból egyes, hajnal 3 óta ébren vagyok és este 7-re értem haza. Holnap mégegyszer ugyanez, megyek is aludni.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Eddig nem tudtam ki õ, de kinti viszonyok szerint vékony. 😊 Mielõtt bárki félreértene, frekventáltabb helyeken több a jó csaj, de Karolinában nem láttunk túl sokat. Vannak szép csajok, de ahol mi voltunk nem láttunk nagyon sokat.

www.pcpilot.hu

Pl. Maritza Mendez? <#wow1>

40 éves filmsorozat...

Sanyo
Az ottani pasik is a husit szeretik, a mexikóiak meg kifejezetten odavannak értük. 😊 Természetesen nincs baj azzal, hogy ha egy nõn van mit fogni, de ami odakint van az már túl sok. 😊

www.pcpilot.hu

Kiváló megfogalmazás... kéne! 😄

www.smart-bus.hu

Az ottani férfiakat ez nem zavarja ? Mindenkire nem juthat egy magyar bébiszitter. A fõnököm mondta egyszer, hogy amikor kint volt elõször az USA-ban és kilépett a repülõtér épületébõl, ledöbbent, mert csak kövér emberek jöttek vele szembe és az utcanépe nagyon nem úgy nézett ki, mint a San-Francisco utcáiban megismerhettünk.
Hecker007
Pedig azzal pont alacsonyan kéne kommandózni nem? 😄

A '90-es évek elején elég sokszor voltam Münchenben.
Az utcán, aki jó csaj volt, az magyarul vagy törökül beszélt...
(Fene azt a finnyás fajtánkat.)

Sanyo
Fél év alatt 2 (kettõ) darab jó csajt. Itthon elég ha csak kinézel az ablakon. 😄

www.pcpilot.hu

Sanyo
Sokat dolgoznak és szar kajákat esznek. Még a kenyérben is cukor van, de mindenre büszkén rá van írva, hogy 'fat free' (zsírmentes). 😊

Észak Karolinában fél év alatt láttunk magyar szemmel szép csajt, a többi mint kétajtós ruhásszekrény volt.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Hiteleket fizetnek belõle, autó, trailer ház pl. Fogorvos vagy bármilyen doki egyszeri meglátogatása simán elvisz többhavi fizetést is.

www.pcpilot.hu

Sanyo. Dolgoznak az amik, vagy csak kajálnak, mert itt kételyek merültek fel ?
Plusz a cápával föld közelben harmadolódik az fps... :S

www.smart-bus.hu

Hecker007
Még ha csak a multival lenne gond... nekem a kampány közben is hajlamos kifagyni az utolsó patch óta....

Sanyo
Jól bevált, mert még mindig el tudják adni. 😊

www.pcpilot.hu

Hááát, ha azt tekinthetjük helyrepofozottnak... 😊)

Ismerem a DCS-t, nekem is megvan pár modul, a Mig-21-t pedig én is nagyon várom...

De ettõl még az alap egy raklap fos... ha követed a topikot, akkor láthatod, hogy a többiek miket szívnak a multival. ( én ezért bele sem kezdek ) Jön egy javítás, elbassza azt is ami addig jó volt... ráadásul ott is csak a folyamatos ígérgetés megy... Ez az EDGE motor is olyan mint a Jeti... mindenki beszél róla, de még senki nem látta! 😄 Ráadásul most már erre a motorra hivatkozva még pénzt is akarnak elõre...

Tisztelem õket, örülök, hogy van a DCS sorozat, de azért mindennek van határa! 😊

www.smart-bus.hu

Szép.
(Azért a tipikus "laposkerék"-effektus itt is megvan...) 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Egy hiányzik a sorozatból, az eladó a nagyszüleitõl örökölte.

Lehet, hogy fordulat áll be a szíriai gáztámadás ügyében és a felkelõk a hunyók, meg Szaúd-Arábia ?
Az elõbb ez lemaradt:

Ahogy a Sanyo által írt cikkben is szerepel,végül is õ pofozta helyre a Cliffs of Dovert. A másik ami miatt reménykeltõ,hogy az ED-nél az utóbbi idõben baromira rámentek a maximális realizmusra. A P-51 mellé hamarosan megjelenik a német FW-190.
Amit én DCS vonalon nagyon várok az viszont Becz Laci MiG-21-ese,és a fehéroroszokkal(Belsimtek) közösen összedobott Mi-8 MTV2 szimulátor.
A Mi-8MTV-2-rõl most jelent meg az elsõ videó. A hajtómûindítást és a gép egyéb rendszereinek életre keltését mutatja be. A Belsimtek vezetõje egyébként a seregben a Mi-8-as család különféle változatain volt pilóta,tudomásom szerint jelenleg is aktívan repül,de természetesen már civilként.

Dolgoztunk apámmal 3 napot (nem röhög!) Németországban egy JVA-ban (fiatalkorú bûnelkövetõk javító-nevelõ intézete), mint mûszaki tanácsadók.
Érdekes volt:
8-kor dudaszó - kezdõdött a meló (hát nem szakadtak bele...)
12-kor dudaszó - gyakorlatilag abban a másodpercben kiesett a kezükbõl a szerszám ott, ahol éppen voltak. És ez volt a természetes...
Egy öntõmérnök srác (nem elítélt) hozott-vitt minket a szállás és a sitt között.
Megkérdezte, mennyit kértünk ezért a melóért.
Fater megmondta az összeget, a srác meg csodálkozott, hogy mi a fenéért kértünk ilyen aprópénzt, többszörösét is megadta volna a fõnökasszony.
Az alatt a 3 nap alatt megkerestem a havi fizetésemet...

Más.

ÉRDEKES blog lesz...

Júúúúúúúúúúúj... <#taps><#worship><#worship>

www.smart-bus.hu

Nagyon ott vagytok<#worship>