IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
meg elõre fizet ezeknek. ?
én már az arma1-nél megfogadtam, hogy ezek tõlem egy fillért nem látnak többet 😊 azt a bugos szart, az talán még a clodot is lenyomta...
www.smart-bus.hu
Apró ruszkik! Én nekem csak negatív elõítéletem volt az oroszokról, ezért kellemes meglepetés volt, hogy az orosz és ukrán csajok milyen csinosak. Ennek két oka van. Nincs kocsijuk, a tömegközlekedés túlzsúfoltak ezért rengeteget gyalogolnak (távolság pedig van bõven a városokban) a gyorskajáldákat pedig nem tudják megfizetni. Még mindig alacsony ott az életszínvonal. Óriási a társadalmi szakadék. A középosztály alig létezik és a magyar viszonylathoz képest is kifejezetten csórónak számítanak. Akinek meg van pénze, annak sok van. Moszkvában 2 féle autó van: a lada és a luxus terepjárók. A terepjáró nagyon praktikus, mert a jobb minõségû utak csak a nagyvárosokban vannak és azok is jellemzõen sugár utak akár 6-8 sávosak is (mert eredetileg a tankoknak építették õket) ami meg nem fõ út, az katasztrófa.
Az orosz férfiak amúgy nagyon vendégszeretõek, de szerintem kifejezetten ellenszenves fejük van. Túl kerek a fejük és túl közel ülnek a szemeik. Ez amolyan szláv vonás, a nõk feje is szélesebb cseppet a járom csontnál és halántéknál. Ha isznak, akkor mulatnak, és õk nem sírós részegek mint mi magyarok, hanem agresszívak.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mondjuk nekem csak a szám jár😊 én megrettenek a "nagy" nõktõl😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Az utcán, aki jó csaj volt, az magyarul vagy törökül beszélt...
(Fene azt a finnyás fajtánkat.)
www.pcpilot.hu
Észak Karolinában fél év alatt láttunk magyar szemmel szép csajt, a többi mint kétajtós ruhásszekrény volt.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Ismerem a DCS-t, nekem is megvan pár modul, a Mig-21-t pedig én is nagyon várom...
De ettõl még az alap egy raklap fos... ha követed a topikot, akkor láthatod, hogy a többiek miket szívnak a multival. ( én ezért bele sem kezdek ) Jön egy javítás, elbassza azt is ami addig jó volt... ráadásul ott is csak a folyamatos ígérgetés megy... Ez az EDGE motor is olyan mint a Jeti... mindenki beszél róla, de még senki nem látta! 😄 Ráadásul most már erre a motorra hivatkozva még pénzt is akarnak elõre...
Tisztelem õket, örülök, hogy van a DCS sorozat, de azért mindennek van határa! 😊
www.smart-bus.hu
(Azért a tipikus "laposkerék"-effektus itt is megvan...) 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Lehet, hogy fordulat áll be a szíriai gáztámadás ügyében és a felkelõk a hunyók, meg Szaúd-Arábia ?
Amit én DCS vonalon nagyon várok az viszont Becz Laci MiG-21-ese,és a fehéroroszokkal(Belsimtek) közösen összedobott Mi-8 MTV2 szimulátor.
A Mi-8MTV-2-rõl most jelent meg az elsõ videó. A hajtómûindítást és a gép egyéb rendszereinek életre keltését mutatja be. A Belsimtek vezetõje egyébként a seregben a Mi-8-as család különféle változatain volt pilóta,tudomásom szerint jelenleg is aktívan repül,de természetesen már civilként.
Érdekes volt:
8-kor dudaszó - kezdõdött a meló (hát nem szakadtak bele...)
12-kor dudaszó - gyakorlatilag abban a másodpercben kiesett a kezükbõl a szerszám ott, ahol éppen voltak. És ez volt a természetes...
Egy öntõmérnök srác (nem elítélt) hozott-vitt minket a szállás és a sitt között.
Megkérdezte, mennyit kértünk ezért a melóért.
Fater megmondta az összeget, a srác meg csodálkozott, hogy mi a fenéért kértünk ilyen aprópénzt, többszörösét is megadta volna a fõnökasszony.
Az alatt a 3 nap alatt megkerestem a havi fizetésemet...
Más.
ÉRDEKES blog lesz...
www.smart-bus.hu
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Vérszemet kap 😄 Ez valami fícsör?? Próbáltam én is, de nem kaptam semmi iylent
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Idézet jön
"
de amikor a veszedelmes Stukával megyek hiába kapok vérszemet nem tudok mit tenni ellenük :S"
A VESZEDELMES jelzõre szeretném felhívni a figyelmet.
Azé a stukát hívták már mindennek ahogy emlékszem,de ezt a jelzõt én még nem hallottam róla.
De ezentúl én is így fogom nevezni ammá biztos.
Azé nézzél meg egy USa beli burkolót ,vagy Kanadait (velük már melóztam együtt) ,hogy mit jelent nekik a rohadt sok munka. egy nap alatt (lazán ) többet csinálok mint ezek egy hét alatt,az igaz,hogy õk pont 10x több pénzt kapnak a munkájukért😊
Ahogy beül otthon az autóba már ketyeg a pénze,és akkor áll meg amikor kiszáll a lakása elõtt délután.
Nézd meg mekkora valaguk van 😄 😄
Gyakran én is telóval netezek, igaz, csak 4"-on (nem akartam nagyobbat).
De a híreket elolvasni reggeli közben, vagy a klotyón, arra tökéletes.
Különben mióta megvettem ezt a sony telót jószerivel csak azzal netezek.
Már csak elvétve kapcsolom be a gépet,na akkor reppenek egyet (max egy kör) konstatálom,hogy qrva jó vagyok,és kikapcsolom😊
Ez a 4,6 col teljesen elégnek tûnik.