IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lehet az AB védelmük, átmentek egy vizesárkon, oszt dõlt be a víz a küzdõtérbe.
Her Laca
1
2
3
4
6
7

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Hogy rohadjon meg

Her Laca

Her Laca

Nekem a videót valamiért nem rakta ide,remélem most sikerül.

Köszi hogy eljöttetek! Sokkal könnyebb ha az ember arcot is tud a megszokott hang mellé párosítani! Nem sok kép de párat készítettek ismerõseim: képek
Tegnap kerestem pont én is rá, mert hallottam róla az induláskor, gondoltam, hogy lesz már róla anyag a neten :

Amit csináltál clip-et, az nem jó ?
Elõbb ez lemaradt,az egyik állami TV csatorna adása a versenyrõl. A mûsorvezetõ sportriporter,szerintem kicsit túl sokat beszél,de ettõl még jól össze lett rakva a mûsor:

Az oroszoknál egy új technkai sportot találtak ki,a harckocsi biatlont. A lényeg a személyzet és a gépek felkészültségének felmérésén van. A versenyre a csapatok a különbözõ katonai körzetekbõl érkeztek (központi,nyugati,keleti,déli). Elõválogatás után a legjobbakat küldték ki. A különbözõ katonai körzetek személyzetei a jó megkülönböztethetõség érdekében eltérõ színû harckocsikkal versenyeznek,mindenki egységesen a T-72B típussal. A tankoknak egy nehéz akadályokkal telerakott versenypályán kell végigmenniük,a pályán különbözõ helyeken meg kell álljanak lõni a harckocsi ágyúval illetve a fedélzeti NSZVT géppuskával. A géppuska esetén csak 20 lõszert hevederezhetnek annyival kell eltalálják a 900 méterre lévõ célt. A harckocsi ágyúhoz lõszert nem vihetnek magukkal,azt csak a lõállásnál vételezhetnek,ezzel a is személyzet gyorsaságát mérik. Ha valaki nem találja el a célt,akkor a harckocsival büntetõkört(strafnoj krug) kell menjenek vagy pedig 90 másodperces idõbüntetést kapnak.
Az oroszok VB-t akarnak szervezni ebbõl az új sportágból jövõre,az olaszokat,a jenkiket és a németeket is meghívták már. A jelenlegi versenyen is voltak külföldi csapatok.Fehéroroszok,örmények és kazahok.

Clipet lehet külön venni az amazonnál meg e bayen. Nézzetek szét lehet sokkal olcsóbban kijön ha a clipet külön rendelitek a magyarhoz.
Sajna én már nem tudok segíteni,jövõ héten cuccolok át Németoországba,de ha ott kialakultak a dolgok akkor megint feldobom ide az ajánlatot miszerint szívesen hazaszállítom a megrendelt cuccokat. Onnan valószínû gyakrabban járok majd haza.

A Béna.

Her Laca

LeonSilver
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Hazai de nem olcsóbb lévén a Track Clip nincs hozzá... Én is néztem 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Ja ehhez nincs clip.

Her Laca

LeonSilver
Én a Gamer Set-et vettem meg. A belsejében van egy kuponkód, amivel egy DCS modult 60%-os kedvezménnyel lehet megvenni.

LeonSilver
Parancsolj Barátom!

Her Laca
Még nincs. De ha Leon megosztja a tutit akkor majd én is onnan szerzem be.

Her Laca
Adnál egy elérhetõséget. Hálám üldözzön😊

LeonSilver
Én a germánoktól vettem. Megint.
~208
Hétfõn iccaka megrendeltem, prénteken hozta a zember.

Kávé mellé.

Laca : A TrackIr 5-ös beszerzésére van már projekted, mert egy érdekelne engem is ?
Her Laca
Persze. Az mindenre jó.

LeonSilver
Ez MSI Afterburner? És nem MSI cuccal is megy vajh?

Her Laca

Her Laca
Skacok. Aki fel akar venni videót az próbálja ki az MSI AB-t . Észre nem venni,hogy megy és vígan 60fps el vesz,nem úgy mint a fraps.
Kobolddal harcászkodtunk,felvettem most tákolom a filmet. Lesz vagy 20 perc.

Her Laca

22:30 -nál a dugó nagyon élethû.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Her Laca
Én meg mint már itt egyszer megjegyeztem ,lehet ez a világ legjobb szimje is ,de akkor is köpködni fogok rá. Ha tetszene is azt is titokban tartanám😊 Ha még az üzletpolitikájuk is szimpatikus lenne ,na akkor már nagyon komoly bajban lennék ,de te tõlem akkor se fogod hallani,hogy ez egy remek cucc lett😊
És ,hogy miért. Csak😊Meg mert idióta ,konok vagyok.

Laca egy másik topikban régebben írtam, hogy baromi illogikusnak találom, azt hogy fullra kidolgozzák a gépeket minden téren, aztán robotokkal butítják le. De így nekem az jön le a robot csak egy opció lesz.

Sanyo cikke a Battle of Stalingradról:
ITT

Papa01
Zéti is így járt a RoF fórumon. Töröltem az üres HSZ-eket és jó lett. 😊 Próbáld ki, hátha jó lesz itt is! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nem is annyira a "mi"-vel, hanem inkább a "hogyan"-nal van a bajom. Mivel van saját tulajdonom nekem is, úgy vagyok evvel, hogy ami a másé, azt inkább ne tegyük tönkre, mert nem dolgoztunk meg érte. A román-magyar viszony egy más kérdés, de az utcai rongálással nem tudok én sem mit kezdeni. Mondjuk, amikor az MTV székház ostroma kezdetekor a Balónak a Skodája gyulladt ki elõször, nem sírtam tele egy 100-as papírzsepi csomagot, állhatott volna rendesen a parkolóba, mint egy mezei tv-s, de nem, neki a fõbejárat elé kellett parkolni, mert õ a "Baló".
Ezt eddig is tudta a legtöbb ember, legalább most õ is bevallja.
A faxom kivan ezzel a képfeltököléssel. Hogy semmi nem jó?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ma reppentünk vagy kettõt az ATAG-on :-)

Her Laca
Haggyá mán😊 A rend õrei (van pár barátom köztük) még ha fényképük is van valakirõl sem találnak meg senkit.
De ez a veszély nem fenyeget,lévén kb 20+ éve nem ültem semmiféle tömegközlekedési eszközön,és ne is szándékozom a jövõben sem.😊

Hecker007
Személy leírást kérnek a sofõrtõl, a tanúktól, lehet hogy valaki csinál közben egy képet telefonnal, 1-2 nap és már meg is találják az embert, hála a digitális kornak.
Te nem nézel helyszínelõs sorozatokat? <#idiota>
Egyébként lásd Tolvajkergetõk, 1 rossz minõségû kép alapján elõ tudják keríteni a delikvenseket és nekik szerintem kisebb erõforrás áll rendelkezésükre mint a rendõröknek.

Her Laca
Már hogyne akartam volna😊 Csak lévén több hónapja nem fogtam joy-t így gondoltam még közelebb kéne surranni😊
Ma is reppentem egyet ,asszem bele kell rázódni ismét ,no de itt vannak a hideg esték ,délutánok, most jön el az én idõm újra😊

Her Laca
No akkor megkövetek mindenkit. Pusztán csak egyenlõek vagyunk velük.

Amúgy ki csuk le? Mert ha kapna egy kokit(végsõ eset mondjuk) akkor elõtte még bemutatkozom ,majd odaadom az okmányaimat ,de mindenképpen megvárom egy arra járó rendõr járõr érkeztét. Ugyan már😊

Lõnöd kellett volna amikor elõtted volt. Vagy nem akartad meglepetésszerûen leszedni?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

LeonSilver
😄
Ez az ezsgé egyre szarabb lesz...

Király voltál.😊

Románia. Hagyták megerõszakolni a nõt fényes nappal: http://www.hir24.hu/kulfold/2013/09/12/hagytak-megeroszakolni-fenyes-nappal-az-utcan/

Ha szájba vágod a busz sofõrt lecsuknak.

Hecker007
Egy bizonyos karaktermennyiség után sajnos üres üzenet lesz a vége a hozzászólásnak, elvileg már tudnak róla az illetékesek és csinálják a fejlesztés fejlesztését...