91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ezt csináljuk évek óta:) Bár tegnap erősen gondolkoztam ,hogy csinálok egy külön topikot ahol bármiről beszélgethet az ember a barátaival,mert nem akarom sérteni egyesek lelkivilágát a "jelentős szerepemmel". De aztán úgy voltam vele ,hogy lexarom.
  • LeonSilver
    Egyébként BÁRMILYEN röpcsis témát is fel lehet dobni! Vagy mit tudom én.. Csak beszélgessünk valamiről.
  • artivizsla #72450
    IL2 4.13-as patch-re mióta is várunk, kb. 4 hónapja ?
  • LeonSilver
    Na azért azzal csak óvatosan. A NAV nagyon rá van kattanva. Elég sok bevétel kiesett
  • Her Laca
    Még az sincs ,hogy oda kell adni a pénzt neki,(hál istennek van neki bőven) nem csinál ilyen tételekből problémát. Most dohányt csempésztetek vele:)))
  • LeonSilver
    Oké Laca, adott esetben élni fogok a lehetőséggel!
  • Her Laca
    De ha kell majd szóljál,van egy jó barátom ő kamionozik egész európában ,ha már lehet kapni,bemegy egy boltba oszt megveszi és hazahozza. Nem kell variálni. Nekem hozott most pipát. Mondjuk azért ez vicc,hogy ide nehézkes mindent megrendelni.
  • Her Laca
    Amazonon asszem
  • LeonSilver
    Lehet előrendelni tőlünk is? Mert korábban csak asszem az amiknak lehetett.
  • Her Laca
    Nekem is tetszik. Az biztos,hogy Logit én még egyszer nem vennék ,annó a sima X52 (pedig volt pár darabom) az tökéletes volt. Még egy pedál mellé és kb megvan 60 ból az egész. Ahogy néztem 40 ezer most ha előrendelném.
    Bár kérdéses milyen lesz a felhozatal majd nyárra ,mert csak azért nem vételezek,hogy legyen.
  • LeonSilver
    Én tuti beújítok egyet. Az összes ünnepi és hétköznapi pöcölöm kivan az x52proval...
  • Her Laca
    Nézegettem zet a X55 Rhino botot. Mondjuk úgy is csak árprilisban fog megjelenni de tetszetős.
  • PhantomAss
    nem értem mire ez a nagy elégedetlenkedés
    1- mivel il2 témában már nem nagyon van új hír, ezért időről időre előjönnek az aktuális kérdések. Ez miért baj? Én pl. szeretem olvasni mindenki véleményét amíg kulturáltan tudunk beszélgetni. Rendszeresen olvasom a fórumot, de általába nem szólok csak követem a diskurzust, és egyáltalán nem zavar ha nem il2 téma van. Nekem mindegy hogy Laca pipája a téma, vagy a választások, vagy Paks, vagy épp egy repszim. Mindenből lehet tanulni és infót szerezni.
    2. ha valakinek van a fórumhoz kapcsolódó mondanivalója akkor mondja, senki sem fog nyafogni érte, hiszen ez az elsődleges
    3. ez egy baráti társaság amibe ez a sokrétű társalgás bőven belefér szerintem
  • acidrain
  • lala42
    Ukrán helyzet='56. Mármint a hátsó erők ténykedését illeti.
  • lala42
    Az új előhadjárat CloD
    Nos itt vannak nagyjából, akik reppennek. Sok ismeretlen név van. Tépik a spit-et, a hurrit, mint a rongyot. ( ez nem menti meg az életüket.) :-)
  • Her Laca
    És? Nem érdekel nem olvasod amit itt mi barátilag beszélgetünk.
    Beszélünk itt mindenről,most ez jött elő, de lévén jóban vagyunk egymással és mondhatni baráti a légkör így nem értem ezzel mi a baj.
    Mindamellett nincs asszem megtiltva ,hogy akinek kedve van az az Il2 ről,vagy a CLOD ról ,vagy bármi ehhez kapcsolódó témáról írjon.
    Én azt látom,hogy néha idejön valaki és ezt így elmondja,de az eszébe nem jut,hogy tegyen valamit a hiányérzete pótlására. Jobban érezné magát bárki,ha két hónapos hozzászólások lennének ha éppen benéz? Csak kérdem.

De Savi nem ezt írta ,konkrétan én tudom miért írta amit írt és qrvára nem értek egyet vele,mi több sértve érzem magam.
    Amíg aktívan repkedtem mindig csináltam videókat ,kedvcsinálókat ,írtam a játékról .
  • VO101 tvr
    Gyerekek. Ismét megy az elégedetlenkedés. Tessék akkor nyomni az Il-2-ről a dolgokat... Lehet mesélni az online élményeket. Feltenni a videokat. Nagyon szívesen nézegetném. Lehetőleg HD minőségben, hogy látszódjék is valami.
    CloD. A TF4.0 után várjuk a 4.01 hotfix-et 5 azaz öt hónapja. Hotfix nincs, de legalább, vélhetően e hónapban már kijön mint TF 4.2 számos többlettartalommal. De ősz óta a CloD terén semmi. Most indulgat majd egy online kampány.
    A BoS egy vicc. A készültsége a 20%-ról felment 42%-ra ősz óta. Remek. Erről sem igazán van mit beszélni.
    A DCS pedig betűt sem érdmel, amióta a Beczl Stúdióval az történt ami.
  • R4ng3r
    Szerintem túlzóan írt egy kicsit,igazság szerint túl sok a politika a topicban az a baj. Én inkább csak olvasom a topicot il2 hírek és infok miatt,de 1 hete kb csak politikai szenny van itt..... Ezt beismerheted te is.
  • Feró Flex
  • Her Laca
    Na hazaértem. Utoljára még ennyit,mert még mindig paprikás a hangulatom.

Idézlek!!!
    "Lehetne írni a BoS és a CloD fejlesztéséről, de én nem fogok, mert nem sok értelmét látom."

És ezért én (IS )vagyok a hibás,vagy ennek én (IS) vagyok az oka? Miért nem látod értelmét? Gondolod nem érdekel senkit? Vagy csak szimplán nem akarod az időt erre fordítani? Vagy mi ? Olyanok vagytok mostanság mint a sértődött gyerekek komolyan. Képzeld engem is érdekel, főleg azok véleménye akik még használják is a programokat.
    Na befejeztem ,csakazértse fogok gutaütést kapni. Még hogy jelentős szerepem van ,beszarok. Mert megtiltottam,hogy ne játsszanak vele mi!
    Részemről ennyi Savi,de komolyan nem értelek és ne is beszélgessünk asszem az a biztos.
  • Her Laca
  • feca1229
    Végül is a Bos-t előrendeltem, mert nekem a Rof is teljesen bejön tetszik a hangulata és az első v.h. gépek mindig is érdekesek voltak nekem. Gondoltam ugyan ez az életérzés lesz a Bos-al is csak II v.h. gépekkel. A legelején a Bosban nekem furcsának tünt a gépek repülési fizikája, bár Jasonék szerint ez igy tökéletes volt. Hát a f@szom tudja nem repültem még igazi messerrel biztos ugy van, szerintem inkább valami Rof-is rep. fizikai számitást pròbáltak ráeröltetni a játékra. Nem tudom nem értek hozzá csak igy gondolom bár lehet nagy baromság amit irtam. Minden esetre szerintem változtattak rajta és hozzá adták a g. erőt. Azért azt nefelejtsük el, hogy 42% van a Bos. Azért grafikai megjelenitésben a Clodot nem fogja überelni. Azért vannak érdekes és ujszerű grafikai megjelenitések a Bosban. A felszállás és a landolás valódi kihivást jelent keményen dolgozni az oldalkormánnyal. Ha kész lesz szerintem egészen jó kis rep szim lehet belőle. Bocsànat a helyesirásért a telefonrol irok mert a gyerekem ül a gép elött és ő a főnök :-)
  • Vogel
    MH létszáma 27e fő.
    Tényleges harcoló: 6-9e (de minden egyenrucis tud lőni, szóval növelhető pár ezerrel :))
    A 34. Bercsényi 100 fővel a saját szolgálatát nem tudná ellátni, vannak azok vagy 600-an.
    A többi egység pedig nagyobb létszámmal tud tipikusan harcoló egységeket kiállítani:
    MH 5. Bocskai István Lövészdandár
    MH 25. Klapka György Lövészdandár
    MH 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj
    MH 25/88. Könnyű Vegyes Zászlóalj
    Az egységek jellemzően nincsenek feltöltve teljesen, mivel a közkatona fizetése nem igazán fényes, így még a rotáció is magas.
    Alapvetően minden katona "lövész" saját fegyverrel a helyőrségben, így még én is tudok lőni repműszakisként, ami +1-el növeli a "sereg" létszámát.
  • LeonSilver
    Akkor adott a feladat, írj róla.
  • feca1229
    Engem érdekelnek Bos és Clod fejlesztések, és még többeket is szerintem. Nekem éppen megvan Bos... ezért érdekel minden vele kapcsolatos dolog.
  • Her Laca
    Egyikről sem akart lenni.Telefon:) Amúgy ne vedd már át Tom hülyeségét. Ha van véleményem azért azt csak leírhatom de majd előtte engedéjeztetem veletek ha így megfelel.
  • Her Laca
    Mi van? Milyen szerepem van nekem? Nem értékelsz te túl engem? Egy rohadt szót se szólok ügyekről sem, az hogy rajtatok kívül nem nagyon használják már nehogy miattam legyen bakker. Mindamellett asszem nem sokan tettek annyit a clod népszerűsítéséért mint én, ha ez nem hangzik szerénytelenségnek.
    Azt a qrva most felidegeltél.
  • acidrain
    Laca, az hogy senki sem repked, nem igazán fedi a valóságot.
    Mik a hírek?
    Az IL-2 topic átvedlett politikai vitafórummá.
    Aki még írna az IL-2 vel kapcsolatban már nem teszi, mivel le van fujjogva mind a három szimulátor, és ebben jelentős szereped van.

Lehetne írni a BoS és a CloD fejlesztéséről, de én nem fogok, mert nem sok értelmét látom.
  • LeonSilver
    Lacám (és mindenki). Május 1-2-3-4 Szombathelyen reptéri majális.
    Lesz többek között vitorlázó és motoros műrepülés. És lehet menni megfelelő pénzmagért akár motoros vagy vitorlázó műrepülővel is.

Fészbúkos izé
  • artivizsla #72422
    Mondjuk én láttam olyat is, amikor egy JCB markoló felemelt tolólappal ment a rendőrsorfalnak, meg amikor a visszavonuló rendőrök közül az utolsókat a felkelők sorban "lekapcsolták", pont úgy, ahogy a II. vh.-ban a leszakadozó bombázókat intézték el a vadászok. Na, tessék, máris kapcsolódunk a repüléshez.

Amennyi molotovkoktél repült a rendőrök nyakába, csodálom hogy nem volt több halott egyáltalán a felkelők közül.

Figyu, szerintem csak egy gond van veled, hogy túl komolyan veszed a politikát és az érzelmeid erősebben hatnak rád, mint a józan ész, páran viszont akik itt erről írogatnak "marhaságokat", meg már túl vannak életük ezen szakaszán.

Ez most nem személyeskedés akart lenni, de tényleg, inkább csak egy észrevétel.
  • Johann Wind
    Engem semmi más nem zavar ezen az oldalon csak a POLITIKA. Illetve ez a sok marhaság amit elkezdtetek itt az oroszukrán (direktegybe) balhéról írni.
    Minden mást nagyon szívesen olvasok itt és nem zavar!!!! Csak ez a sok mostani sz.rság. Kikapcsolódás képpen szoktam olvasgatni a fórumot, ha f.szságokról akarok olvasni, akkor olyan oldalra megyek. De igaz valóban, nem kötelező olvasnom a fórumot.:)
  • VO101 tvr
    Pusztán a medicina oldaláról megközelítve:
    Az égési sérülés ugyanúgy halálos tud lenni, ha megfelelő nagyságú felületen és mélységben ég meg a bőr. Viszont borzasztó fájdalmas és lassú biztos halál lesz. A molotov koktélok olajos éghető anyagai nehezen olthatóak, a műszálas ruházatot átitatják és beleégetik a bőr mélységébe.
    Szóval van az az égési sérülés, aminél kéri a sérült a fejlövést.
    Ugyanakkor a tüntetőket azért nem lőtték nagy kaliberrel, nem géppuskázták a tömeget... mint Bp-en 56-ban.
  • Her Laca
    Végül is jut eszembe megégni sokkal jobb.
  • Her Laca
    "A molotov koktél erősebb az éles lőszernél?"
    Nézd ezt nagyon könnyen megtudhatod. Kérj meg valakit,hogy vágjon hozzád egyet. De előbb lőjenek mondjuk karon vagy lábon . Aztán majd eldöntöd.

A fotelpolitikussággal meg nem értek egyet ,lévén véleménye bárkinek bármiről lehet,max nem ért vele más egyet ,ha neked nem tetszik fogod magad oszt nem olvasod el. Engem nem zavar ,hogy itt megbeszélünk ezt azt ,téged igen?
  • Glo
    10 millió fociedző, autószerelő és politológus országa vagyunk, ez nyilvánvaló :))
  • Johann Wind
    Fantasztikus, hogy ebben az országban mennyi fotelpolitikus van egyébként.:)
    Ebben is tuti világelsők vagyunk.:)
  • Johann Wind
    A molotov koktél erősebb az éles lőszernél? Ez nekem új. A nagy molotov zuhé tudtommal akkor jött, mikor lőni kezdték a tüntetőket ill. amikor a BTR-ek rájuk akarták dönteni a barikádokat. Egyébként te tudod pontosan hogy kik dobáltak a rendőrökre molotov koktélokat? Nekem amúgy is érthetetlen, amikor az ember a saját fajtájára támad, rosszabbak vagyunk, mint az állatok.:)
  • VO101 tvr
    A bel- és pártpolitikát én is skippelgetem. Politikai fórumnak viszont kultúrált és visszafogott, ez nem vitás.
  • Her Laca
    Lévén senki sem repked semmivel:) így nem nagyon van miről irkálni,csak az aktuális dolgokról amik éppen a világban történnek:)

Tényleg mik a hírek Il2,Clod,meg az a BOS háza táján?