IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mégis lett update:

TF friday update

Téli táj egy új 109-es változattal, az okosok arra tippelnek, hogy E1/B

A téli táj egész jó lett! Mondjuk a füst bodorodhatna még a kéményekbõl! :-)

Viccet félretéve: Nagyon szép lett a téli táj. Most már tényleg téli! Na ugye, hogy érdemes volt szólni! :-D
Her Laca
Szóval fáradt vagyok,meg ilyesmik,de azért jó kis harc volt.
Persze nem figyeltem a hûtõre <#rinya><#falbav>
,ezért aztán hõsiesen olajra léptem a végén😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Bakker mekkorát harcoltam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Tervbe van😊)

LeonSilver
Egészen pontosan 22 000,- Ft-ot kapott mindösszesen...

""Gyanús szerzõdések vannak, amikben minden jogunkról le kell mondanunk" - árulja el Galbenisz, 2006-ban próbapert kezdtek a jogvédõ hivatal javaslatára, ami most lép majd a bírósági szakaszba. A dvd-forgalmazásból és az ismétlésekbõl is kellene részesülniük a szinkronszínészeknek, de ez sem történik meg."

Ez 2007-ben volt. Hogy azóta mi történt, kitudja...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ez lehet azt mondani, hogy egyfajta sláger lett. És Galbenisz Tomasz aki szinkronizálta és aki énekli, alig kapott valami kevéske pénzt a szinkronért..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Skacok nektek mûködik a steam?

macleody
Her Laca
<#pias>Most keresem a Balu kapitány fõcímdalát😊 Az mekkora lesz egy videó alá😊

acidrain
Atyaég, Laca inkább igyál valamit. Vagy ne igyál többet. 😄

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Aztat még erõsen tesztelik😊
Majd kiadják ha kész lesz ,a srác aki a nagyja melót csinálja ,kicsit elcsúszott vele,lévén van rendes melója ,és most ott is sok a munka,vagy valami ilyesmi ahogy Tom mondta😊

Ezeket én is megkapom, de most a TF 4.00 jobban érdekel, hamarabb lehet vele jáccani! :-)
Her Laca
Azt nem tudom de ehelyett a 777 álnéven 1C küldözget jó híreket ,meg csináltak valamit ,amivel könnyedén elõ tudom rendelni a remek játékot ami már szinte kész van és qrva jó.

Her Laca
De ez 😊)

Her Laca

Pá ulica hágyila
Bálsája krákágyila
Áná, áná
Ziljonájjá bilá...
Her Laca
Erre a zenére kell csinálnom egy videót😊

Her Laca

Her Laca
Azaz 109 a bf helyett 😊

Her Laca
Tudom bennem van a hiba de mi az, hogy skilles ?'
No meg milyen bf? Abba én voltam 😊

Nincs ma TF friday update, vagy csak én nem találom? <#conf>
Erre én is gondoltam,hogy ez lehet a baja! Köszi!
Az utolsó elõtti 109 az nagyon skilles volt. Itt IL2-ben lehetetlen lerázni, ha valaki követ, mert viszonylag nehéz elveszteni a LOD miatt. Fõleg egy spitit.
Zpogi
Csak egy tipp. A Win7 talán háromszor annyi RAM-ot eszik mint az XP, nem lehet hogy kevés a RAM-od?

Már elég régóta nem használom az öreg IL2-t, így nincs jobb ötletem.

Her Laca
Én ezt most reppentem.
Bár nem túl látványos (mondhatnám unalmas) ,meg gyáva féreg is vagyok,meg nem is népszerû,de mán csak így öregesen csinálgatom .Nem jók már annyira a reflexeim ,hogy alant bobózzak ezekkel😊
Viszont! Nem halálozom!😊

Lehet hogy a spitesek örülnek egy ilyen baleknak, de a többség nettó hülyének nézi a 109-es gyereket hogy lemegy nullára forgolódni.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Zpogi
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni! Az ILL-2-es játékom az XP ment Windowz 7-en pedig nagyon akadozik,lehetetlen vele játszani.Volna valami megoldásotok rá?????????? Elõre is köszönöm!
Her Laca
A videó is érdekes de a hozzászólások is.

Úgy látom az angelusok szemében az a legény aki lemegy közéjük forgolódni.😊

Ment privi.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ha azt fogja mondani, hogy "Nem fog fájni", akkor kielégítõ lesz a válasz? 😊)
Na erre én is kíváncsi vagyok 😊)))

Biztos, hogy ide akartad írni? 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Zpogi
Kobold, mondtad valamelyik nap, hogy a Noctua hûtõhöz elküldték a 1150-es lefogatót is. Mit is kellett csinálni ezért? Köszi az infót.

PhantomAss
okés, bár csak a hét végén tudom megnézni hogy mi hiányzik. Összeírom és szólok.
Köszi elõre is!

GOOBY, pls

Zpogi
Írd le ,hogy melyikek kellenének én pedig megnézem milyen állapotban vannak, aztán megbeszéljük.

PhantomAss
hello
nekem megvolt az összes szám, de néhány elkallódott belõle (kb 10-20 db)
Esetleg külön azok a példányok nem eladók? Mert akkor megbeszélhetnénk egy árat és vevõ lennék rájuk! (ha elfogadható állapotban vannak)
köszi

GOOBY, pls

Az original...

www.smart-bus.hu

Azon kívül hogy tényleg nagyon gyenge volt, én úgy tudom hogy volt vmi kavarás a pénzügyek körül is.......

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

LeonSilver
Srácok. A video beállításoknál az "original" vagy a "high" a jobb?

Eredetileg apám nagybátyját kerestem, meg is találtam, aztán jutott eszembe egy szomorú ÉRDEKESSÉG.
(kép nagyítható)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
38.30 körül ahog a pónik dobják a tököket és borítanak ,látszik,hogy az egyiknek fent maradt egy a bal szárnyán. Érdekes lehetett a ficaknak😊

Anno más volt Tõrös I.(fõszerk.) és J. von Ferenczy (lapkiadó tulaj) elképzelése az újság további szerkezetét illetõen. (Más infó szerint a kiadó csõdbe ment, és a nevet más felvásárolta)
Akkor maradt a Top Gun és lett a Top Fly. Aztán az utóbbi (2 szám után, úgy rémlik) inkább az Aranysas címet vette fel.
A Top Gun (Hardy M. volt a fõszerk. az emlékeim szerint) eltûnt a piacról. Mondjuk nem csodálom, botrányosan xar volt...

A kezdetekrõl

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Úgy meg nem igen adják el, de egyébként vennél 20-30.000 ft-ért egy egész évadot, már ahogy a vaterás árakat elnézem ?

Talán ma már publikus lehet, hogy anno miért szûnt meg a Top Gun és miért futott tovább Aranysas néven?
Zpogi
Hát igen nálunk is úgy lett téma, hogy azt mondja asszony: a gyerekek újságot gyûjtenek az iskolába, kirándulás lesz belõle és odaadná õket.

Nagyon sajnálom õket,de csak a helyet foglalják. Gondoltam hátha eladható, viszont így lehet, hogy beáldozom a szent cél érdekében 😊

Néztem a Vaterán, ott egy komplett évfolyamot 3500 körül árulnak, én egy tízesre gondoltam kompletten, de lehet, hogy évekig árulnám mire elmenne.

Her Laca
Mondjuk összefûzve talán értéket képviselne nem?

Mivel a szekrényben, pincében és padláson tárolják - én is - általában a régi példányokat, gondolhatod, hogy mennyit érnek manapság?
LeonSilver
Hááát... max gyûjtõnek érne valamit.
Ahogy LacAI mondta, vatera, jófogás, apród, mit tudom én.. De sokat ne remélj tõle.

Her Laca
Nekem fogalmam sincs ér e egyáltalán valamit ,vagy csak annyit amit a MÉH be adnak érte ,de pl nézz körül a vaterán,hogy egyáltalán foglalkoznak e ilyesmivel az emberek.
Nekem is van egy szekérderék aranysas ,(de lehet csak vót,asszony rendezkedik mindig) .😊

Zpogi
Egy kis segítséget szeretnék kérni, van egy kisebb Aranysas és Aero magazin gyûjteményem. Nem mind hibátlan(egy pár megázott kicsit + néhány szakadt), de a többségük ép. Mennyit érhetnek, ha elakarnám adni õket?

Aranysas
2009.november; 2010 teljes évad; 2011. okt. nov. hiányzik; 2012 teljes évad; 2013.1-8.hóig.

Aero magazin
2010.2. 4. 6. 7. 10. 11; 2011. október hiányzik; 2012. teljes évad + júniusi különszám; 2013.1-8. hóig.