91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #72532 A Honvéd idegenben játszott egy "frissen" alapított csapatnál, akiknek szinte csak a családtagok szurkolnak. :) Bármennyire is kevesen vannak kint, még mindig a magyar foci a legnépszerűbb itthon. :) Volt egy műsor a Sport2-n, és egy Nemzeti Sportok csóka azt mondta, hogy az NB1-s közvetítéseiket többen olvassák mint a BL meccseket... :) Tudod, kicsi, savanyú, de a miénk! :) -
bucsher #72531 Szép! :) -
sakkay #72530 Tudom az is van, hogy a, b, c, d stb.. -
artivizsla #72529 Na, végre valaki megmondta a frankót ! Fókát a népeknek a többivel meg nem kell foglalkozni.
-
bucsher #72528 Na remélem nem kezdik elölről hogy E1-3-4 mert felvágom az ereimet, hanem belecsapnak végre az A3-4-5-6-7-8-ba :D -
#72527 Egyébként a moszkvai térképpel mi lett amit a CLodhoz készitettek?
Meg ha jól emlékszem, olyan hirek is voltak, hogy a CLOD motorra épül majd valami koreai hadszintér is sugaras képekkel is .
Ezek mind mentek a kukába a fejlesztökkel együtt vagy lehet reménykedni, hogy az uj BOS motorral megvalósulhatnak ezek a tervek? -
Amaymon #72526 Szerintem is lassabban jönnek majd hozzá a kiegek, bonyolultabb modellű gépek, totál eltérő hadszínterek, térképek stb. Ha jól megy a biznisz szvsz jó pár hadszíneret megcsinálnak majdan, a szavazó topikban meg lehet nézni mik várhatóak. (jó sok az opciók) -
#72525 nana! Azért az nem olyan egyszerű,hogy E1,3,4:) -
sakkay #72524 A gépek tekintetében bizonyosan nehezebb megalkotni mint a ROF-ban. Viszont szerintem ha belelendülnek azért félévente ki tudnak dobni egy kisebb gép csomagot.Arról nem beszélve , hogy itt egy idő után leginkább verzió kiadásról lesz szó:E-1, E-3, E-4 és azon belül is a betűk stb.. A térkép már nagyon más tészta. Gondolom már most alakul(dolgozgatnak) valami nem téli' terepen. -
#72523 Soltom:) Most nem azért ,de ha scak a foci "népszerűségét " firtatom:) akkor azért ez sok mindent elárul a stadion építések miértjének kérdésében:)))
Honvéd -Puskás Akadémia 500 azaz Ötszáz ,értsd ÖTSZÁZ néző . Ebből fizető max 10.
-
#72522 Csak ez nem ugyanaz mint a ROF. Meglehetősen limitált gépparkról beszélhetünk egy időszakban ,és ha a történelmi hűséget is fontosnak tartják akkor nem csak gépeket (az sem olyan egyszerű ,FM,DM stb) hanem térképet is kell gyártani hozzá.Max pár bombázót meg még kevésbé használt gépeket kiadhatnak . Ha most ilyen tempóban haladnak akkor kb az várható,hogy évente tudnak kiadni valamit szerintem. Bármilyen is lesz ezt nem lehet majd a ROF hoz hasonlítani véleményem szerint. -
feca1229 #72521 Szerintem ha beindul az üzlet, akkor simán 3-4 havonta fogják a gépeket kiadni, a rof-ban nagyjából ennyi idő telt el két kiadása gép között. -
artivizsla #72520 Nekem is sokszor eszembe jutott már ugyanez. Szanaszét hevert mindenhol a technika, de gondoljunk csak bele, a rendszerváltás után még a jó öreg csepelekből sem nagyon tettünk félre. -
sakkay #72519 Arra sokat gondoltam, ha 45-ben valaki elrejt pár gépet egy ilyen(3.pont) elhagyott gép temetőben és 50 év múlva-de elég 30-előveszi, nem kicsit lenne milliomos. Vagy magyar értelemben akár milliárdos. -
#72518 A grafika megfelelő,remélem később 1944-45 planeset is lesz hozzá Európa térképpel, Me-262-vel. -
artivizsla #72517 Kávé mellé.
Vegyes I..
Vegyes II.
Vegyes III. -
#72516 Qrva alacsonyra került a kifutó végére és ahogy felhúzta a gépet a függőleges vezérsík a talajhoz ért.
Esélye sem volt.. :( -
#72515 RIP Kíváncsi vagyok mi történhetett,de gondolom valamilyen pilótahiba lehetett. -
Solt #72514 Basszus... :(( Nyugodjon békében... -
Solt #72513
Én szimplán böllérnek hívnám... :D -
Indi69 #72512 kovács úr -
#72511 Csak óvatosan az ilyen nevekkel, félreértésre adhat okot. :)
A szomszédban mi is egyszer hallottuk, hogy a Karcsit elküldik melegebb éghajlatra és minden egyéb kacifántos szitokszóval megspékelve ,Na gondoltam balhé van a szomszédban, mire kiderült, hogy a kutyát hivták Karcsinak. -
Szepy2884 #72510 -
#72509 Édesapám talált egyszer egy nagyon-nagyon kicsit tacskó szerű kutyát.
Hazavitte, nevelgettem. Elképesztően okos állat volt!!! Utálta a madarakat, még a fára is fel-fel mászott !
Én adtam neki nevet. Először mondom legyen Sztalin.. de mondom elviszik a fater a seriffek, ha a kertben nekiáll ordibálni, hogy Sztalin-Sztalin... Így hát Churchill lett a böcsületes neve, a beceneve pedig Csöri :)
Édesapám sokszor hazavitte, fürödni meg ilyenek. Soha nem volt tantva szobatisztaságra, de soha az életben nem piszkított a lakásba!! Volt, hogy édesapám később ébredt, a Csöri az ajtóban várta, annyira kellett neki pisilni, hogy remegett szegény de tartotta magát! A gyerekek imádták a Csöri pedig imádott Velük játszani :)
-
#72508 Mondom:) Csak még holnap megkérdem Bélám a szomszédot,hogy mit szólna hozzá:) -
#72507 Én Bélára szavazok! (tudod, Béláim az úrban..) -
77pxdumbo #72506 Hát akkora azért nincs.
Kutya az a négylábú állat ami nagyobb egy macskánál és ugat. -
#72505 Vagy NaCsá.Valamelyik filmben hívtak így egy majmot.
Ötletelünk. Kis vakarék itt fekszik a lábamnál,egy tapodtat nem mozdúlna mellőlem. -
#72504 Ez is volt opció. Még nincs eldöntve. Addig csak kutya.
-
77pxdumbo #72503 Pedig olyan Samu képe van :) -
#72502 Jesszus Mária:( -
77pxdumbo #72501 Egy perc néma gyász :( -
#72500 Vagy Herrlaca:) -
#72499 Asszem Béla lesz a neve. Vagy Kovács Úr. -
#72498 A KURVA ANYJÁT annak, aki kitette... -
#72497 Képzeljétek. Megyek haza erre majdnem elütök egy kiskutyát. Kiszállok odajön,se nyakörv se semmi. Hazavittem megfürdettem tele csimbókkal a kis árva, meg sebbel. Elvittem állatorvosunkhoz,hogy a chippet olvassa ki de bakker kivágták belőle. Sebet elláttuk ,hétfőn fiszem vissza,(korrekt volt egy fillért sem fogadott el) ,nos úgy látszik Süti kutyám mellé nyertem még egyet. Nincs szívem menhelyre vinni. Okos kis jószág:)
-
#72496 Ha lefordítaná valaki az jó lenne.
Én azt bogarásztam ki pl ,hogy az E4N nek visszavettek ,de lehet tévedek.
Addig nem mondok semmit mert aztán én leszek a gonosz troll:) -
#72495 Majd ha kész lesz.Engem addig nem érdekel egyetlen Orosz cég munkálya sem,és akkor is csak akkor ,ha minimum 20 an azt mondják,hogy perfekt. Addig lehet itt videókat nyomni ,emlékszem a Clod videói is milyen jók voltak. -
#72494 Jaja, pont ott. -
#72493 Nagyon nagy reményeim vannak e játékkal kapcsolatban... Nagyon remélem nem lesz ez is egy átbaszás!
A videok alapján nagyon ott lesz...