IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bálsája krákágyila
Áná, áná
Ziljonájjá bilá...
No meg milyen bf? Abba én voltam 😊
Már elég régóta nem használom az öreg IL2-t, így nincs jobb ötletem.
Bár nem túl látványos (mondhatnám unalmas) ,meg gyáva féreg is vagyok,meg nem is népszerû,de mán csak így öregesen csinálgatom .Nem jók már annyira a reflexeim ,hogy alant bobózzak ezekkel😊
Viszont! Nem halálozom!😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Úgy látom az angelusok szemében az a legény aki lemegy közéjük forgolódni.😊
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Biztos, hogy ide akartad írni? 😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Köszi elõre is!
GOOBY, pls
nekem megvolt az összes szám, de néhány elkallódott belõle (kb 10-20 db)
Esetleg külön azok a példányok nem eladók? Mert akkor megbeszélhetnénk egy árat és vevõ lennék rájuk! (ha elfogadható állapotban vannak)
köszi
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
(kép nagyítható)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Akkor maradt a Top Gun és lett a Top Fly. Aztán az utóbbi (2 szám után, úgy rémlik) inkább az Aranysas címet vette fel.
A Top Gun (Hardy M. volt a fõszerk. az emlékeim szerint) eltûnt a piacról. Mondjuk nem csodálom, botrányosan xar volt...
A kezdetekrõl
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Talán ma már publikus lehet, hogy anno miért szûnt meg a Top Gun és miért futott tovább Aranysas néven?
Nagyon sajnálom õket,de csak a helyet foglalják. Gondoltam hátha eladható, viszont így lehet, hogy beáldozom a szent cél érdekében 😊
Néztem a Vaterán, ott egy komplett évfolyamot 3500 körül árulnak, én egy tízesre gondoltam kompletten, de lehet, hogy évekig árulnám mire elmenne.
Ahogy LacAI mondta, vatera, jófogás, apród, mit tudom én.. De sokat ne remélj tõle.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nekem is van egy szekérderék aranysas ,(de lehet csak vót,asszony rendezkedik mindig) .😊
Aranysas
2009.november; 2010 teljes évad; 2011. okt. nov. hiányzik; 2012 teljes évad; 2013.1-8.hóig.
Aero magazin
2010.2. 4. 6. 7. 10. 11; 2011. október hiányzik; 2012. teljes évad + júniusi különszám; 2013.1-8. hóig.
www.smart-bus.hu
Lámpavasra azért nem ment, mert olyan 400e ember nem vonatozott 44 nyarán.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A helyesirási hibám ellenére. :-)
És nem volt sem kicsi, sem nagy megmondás.
Téma lezárva részemrõl.
Juszt sem járok templomba.
Az a baj,hogy azt hiszik az emberek,hogy a szavazással bármin is tudnak változtatni,pedig mindegy kire szavazol ugyanazt kapod.
Rátermettség alapján kell a vezetõket választani.
Lásd Izland példáját.
A Béna.