IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom a szerzot de a kispesti könyvtárból kölcsönöztem ki annó:
Bombázók vagy valmi ilyesmi volt a címe, egy német stuka pilótáról szól,õ meséli eél az életét,kalandjait.
Ha esetleg valaki felismeri és tudja a címét nagyon megköszönném!
<#worship>

A Béna.

Heinz Knocke A hazámért repültem
Stephen Ambrose Vad égbolt
Fegyvertársak most passz a szerzõ

Hirtelen ennyi, de otthon még sok.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Köszönöm mindenkinek. :)

Akkor majd ezeket figyelem a könyvesboltokban.

Her Laca
Tadeusz H.: Rolski: Fehér sas kék mezõben
KRASCSENICS : Egy magyar királyi vadászrepülõ visszaemlékezései
Walter Lord: Hihetetlen gyõzelem ( ez azért nem csak repülésrõl szól)
Norbert Hannig A Luftwaffe szolgálatában
Tomor Lászéó Harcok az orosz égen
Így hirtelen de még gondolkozom:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Kellene egy kis segítség. Most pilóta karrierben szórakoztatom magam, Il-2 1946-ban, de nem tudok a bevetésekrõl videót(track) felvenni. Pontosabban lerepülök egy bevetést 50 perc alatt, felveszem, de visszanézni már nem tudom, mert a videón az látszik hogy kb. a bevetés 29.percében a földnek repülök............................ Kibaszottul idegesítõ és rohadtul unom már. Mi a jó büdös fene lehet ez????????? Videókártya hiba? A 4.12.1-es patch miatt van? Régebben is volt ilyen, de nem állandóan. Il a D-meghatóra telepítve, videókártya GTX560. Valamiért a gép is rohadtul felmelegszik pl. a Crysis-nél is, mondjuk il2-nél nem. Kártyára gyanakszom, már azon is eszembe, hogy kiszedem a gépbõl és széttaposom......

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Ha magyarokról szeretnél olvasni, akkor Becze Csaba és Tobak Tibor könyveit ajánlom ill. a Légiháború Magyarország felett I-II kötetét.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sziasztok. Kicsit OFF, de szerintem ti tudtok segíteni.

Tudnátok nekem ajánlani könyveket II.VH-s repülõs témában?

Eddig Len Deigton:Vadászrepülõket olvastam el. Ezt is véletlen túrtam ki a családi könyvek között, nem mai darab 80,-Ft-ba került. :)

Valami hasonló könyvre gondoltam, megfelelõ szakmai dolgok le vannak írva, tényszerû, ugyanakkor olvasmányos. Jah és könnyen beszerezhetõ. Tehát most besétálok egy könyvesbolba és akár meg is vehetem. :)

Her Laca
http://www.youtube.com/v/1a2o6eMPbE0&version=3

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Kevés DCS felhasználó van köztük, abban biztos vagyok! :D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mert a WWII fanatikusok összedobták:) Ha koppannak, többet nem fognak adakozni:)

Na itt a kulcs momentum! Egyrészrõl örülök neki, hogy sikerült, másrészrõl az is meglep, hogy az elõzmények után, illetve a DCS-l jelenlegi állapotát figyelembe véve egyáltalán ennyi pénz összejött!

Kereslet lenne, de a bizalmat már rég eljátszották!

www.smart-bus.hu

Her Laca
http://www.youtube.com/v/9KnwIYwEh6o&version=3

Her Laca
Nem a kereslet ,hanem a bizalom a kevés:) szerintem.
Én anyámnak se hiszek már,nem ,hogy ilyen oroszoknak:))

A júzereknek sem lesz jó. A DCS:1944 kickstarter adatai mutatják, hogy alig van érdemi kereslet erre a piaci szegmensre. És ez nem fog több programot érdemben hosszabb ideig eltartani.

Lassan lesz egy tucat "félig kész" repülõs szoftver, a júzereken kívül kinek lesz ez jó ?
Her Laca
Mi ez a negatív hozzáállás?
Bezzeg amikor jött a hír,hogy a 777 micsoda jó kis szimet fog csinálni ,ment a lelkendezés mi:)<#ravasz1> Ez legalább full szim lesz ha egyszer elkészül:)

LeonSilver
<#nyes>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Van della szarásig...<#taps>
Az alfát, amit két hét múlva pénteken frissítenek... XD

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Unokáink örömmel használják majd..

DCS WWII Europe 1944: Megvan a 100.000 USD!

Véleményt inkább nem fûzök hozzá! :D Bízom benne, hogy nem az lesz a végkifejlet, amire gondolok... :)

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Vagy ez,ugyan csak 7:20 a hossza:
http://www.youtube.com/v/gHRPtzGWMNA&version=3

Willenbrock
Esetleg?
http://www.youtube.com/v/sWGOEWdV13M&version=3
http://www.youtube.com/v/eHg9PJc1Nds&version=3

acidrain
<#eljen><#taps>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Urak . Kéne valami jó zenei ötlet ,egy kb 12 perces videóhoz.
Ne fogjátok vissza magatokat:) Nekem most semmi ötletem,legalábbis semmi nem tetszik:)

Her Laca
Kívánságodra.
http://www.youtube.com/v/1OBYotY0IhA&version=3

LeonSilver
<#eljen><#eljen>

Her Laca
<#taps><#worship>

LeonSilver
Kill 'Em All

Her Laca
Ez melyik albumon van?
Van egy csomó tõlük,had ne keresgéljek:)

acidrain
Rakd alá EZT zenének.

Her Laca
Na ja:) Tegnap is gyûjtöttem anyagot Savival csak várom az ihletet, valami különlegeset kéne csinálni.

LeonSilver
Tiszta videó készítõ szakértõ lettél mán' :D

Kávé mellé.
<#vigyor><#taps>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ezt is tegnap csináltam ,még a négy gép elõtt.Innen mentem éppen hazafele.
http://www.youtube.com/v/zLrDHgCQXEU&version=3
Ezt pedig csak úgy magyarázatképpen,ha netán valaki új kollegának hasznos lenne.
Többiek tudom,hogy tudják:)
http://www.youtube.com/v/WeQBHZHflaA&version=3

Her Laca
Legutóbb amikor próbáltam mûködött ,de csak bizonyos reptereknél,meg az se mindegy hol és hogy állsz,na meg miket kapcsolsz ki be.
A retek bajlódik vele:) Leszállok aztán be egy másik gépbe:)

Üdv, mûködik valakinek a refuel and rearm (<rr) az ATAG-on?
Beírom a menüben az üzenet ablakba, enter, de nem töténik semmi.

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Mégis lett update:

TF friday update

Téli táj egy új 109-es változattal, az okosok arra tippelnek, hogy E1/B

A téli táj egész jó lett! Mondjuk a füst bodorodhatna még a kéményekbõl! :-)

Viccet félretéve: Nagyon szép lett a téli táj. Most már tényleg téli! Na ugye, hogy érdemes volt szólni! :-D
Her Laca
Szóval fáradt vagyok,meg ilyesmik,de azért jó kis harc volt.
Persze nem figyeltem a hûtõre <#rinya><#falbav>
,ezért aztán hõsiesen olajra léptem a végén:)
http://www.youtube.com/v/4mzgfL7dmHk&version=3

Her Laca
Bakker mekkorát harcoltam.

Her Laca
Tervbe van:))

LeonSilver
Egészen pontosan 22 000,- Ft-ot kapott mindösszesen...

""Gyanús szerzõdések vannak, amikben minden jogunkról le kell mondanunk" - árulja el Galbenisz, 2006-ban próbapert kezdtek a jogvédõ hivatal javaslatára, ami most lép majd a bírósági szakaszba. A dvd-forgalmazásból és az ismétlésekbõl is kellene részesülniük a szinkronszínészeknek, de ez sem történik meg."

Ez 2007-ben volt. Hogy azóta mi történt, kitudja...

LeonSilver
Ez lehet azt mondani, hogy egyfajta sláger lett. És Galbenisz Tomasz aki szinkronizálta és aki énekli, alig kapott valami kevéske pénzt a szinkronért..

Her Laca
Skacok nektek mûködik a steam?

macleody
Her Laca
<#pias>Most keresem a Balu kapitány fõcímdalát:) Az mekkora lesz egy videó alá:)

acidrain
Atyaég, Laca inkább igyál valamit. Vagy ne igyál többet. :D

Her Laca
Aztat még erõsen tesztelik:)
Majd kiadják ha kész lesz ,a srác aki a nagyja melót csinálja ,kicsit elcsúszott vele,lévén van rendes melója ,és most ott is sok a munka,vagy valami ilyesmi ahogy Tom mondta:)