IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszasírom azokat a csíkokat, más bajom nem volt vele, a 780-l meg gyakorlatilag csak az FM2013-t tudom játszani! 😊)
Fél éve piacon van a vga, és még egy olyan driver nem jött hozzá, ami kifejezetten az új szérián javítana bármit is... kapják be!
www.smart-bus.hu
<#law>#law><#worship>#worship>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Gondoltam az elõbb ,hogy linkelem amit most te ,de nem tudtam biztosra ,hogy termékeny talajra hullik az én (egyik ) kedvencem😊
Zoránt szeressem amúgy . SÕT!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nekem ez a (az egyik!) kedvencem
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze a 7970 is az volt,mert pl szaggatott vonalakat ,meg csíkokat ,meg kikötõket más VGA-k még véletlenül sem tudtak produkálni,fõleg olyan szépen😊
www.smart-bus.hu
Viszont, ami most van, az sajnos elég lehangoló PC-s szemmel. Az oké, hogy a PC hardvere erõsebb, ha mondjuk GFLOPS adatokat mérünk, de ez csak elvben igaz, ugyanis ezt az erõt erõsen visszafogja, korlátozza a DX API. A konzolos API sokkal fejlettebb, ráadásul az APU-k felépítése miatt bizony igencsak elhúzott a most megjelenõ konzol széria. Lásd például a PC-s PCI-E korlátai...
De nem is nagyon akarom ezt itt mélyebben fejtegetni, linkelek pár cikket, amit átrágva jobban képben leszel. 😊
PC és konzol...
A PC gyorsabb, de...
DX 11.1
www.smart-bus.hu
Sokkal erõsebb géped van mint nekem,és ahogy ismerlek mindig is az lesz😊
Na ne. Volt egy idõszak, amikor a konzol tényleg olyat adott, ami PC-n kivitelezhetetlen. Ma már az x86-os nextgen konzol architektúra miatt a pc mindig jobb lesz, még ha drágább is. Ezért a PC-s címeknek a multiplatform egy horgony. Talán az elején nem, amikor megjelenik, mert jól ki lesz optimalizálva, de a fejlõdés hw limit miatt befagy.
Azt meg már kb megbeszéltük, hogy ez meg mennyi idõbe én pénzbe kerülne...
www.smart-bus.hu
De fõleg a fejlesztõkkel van itt a gond! Gondolod bármelyik szimulátoros brigád ír neked a nulláról egy olyan motort, ami kezeli az egységes API-t konzolon? Utána meg párhuzamos támogatást nyújtanak mind a konzolos réteg, mind a PC-s réteg számára? Mert biztos vagyok benne, hogy sokan nem vennének emiatt konzolt, inkább maradnának PC-n...
Csak úgy tudom ezt elképzelni, hogy folyamatosan állnak át, mint mondjuk a Fifa, vagy a GTA sorozat. Az új konzolon a Fifa-ban már olyan fizika lesz, ami PC-n kivitelezhetetlen. A következõ résznél már sokan elgondolkoznak egy váltáson emiatt... A GTAV meg lehet meg sem jelenik már PC-n...
Na de ezek óriás cégek milliós eladásokkal, és a GTA fejlesztõi még így is úgy vannak vele, hogy PC-re nem éri meg. Gondolj bele milyen teher lenne ez egy ilyen kis biszem-baszom szimulátoros stúdiónak.
Lehet én látok rosszul valamit, de ez egyelõre álomvilág szerintem.
www.smart-bus.hu
Egyáltalán mennyi most egy konzol?! Lehet, hogy az 550-bõl kijönne a plazma, konzol, játékvezérlõk, és még a mindennapi számítógépes munkára, netezésre egy notebook is? Arról nem is beszélve, hogy megmenekülne az ember egy csomó hardverügyi idegeskedéstõl... (Nekem utóbbi már megérné.)
Így leírva nem bonyolult, de ezt finanszírozni... Ráadásul az átállás ideje alatt mindkét platformot folyamatosan támogatni kéne, ami ilyen kis stúdiók esetében, halál anyagilag.
Azt tudnám elképzelni, hogy mondjuk a következõ ( nem a most megjelenõre ) konzolra elkészíti valamelyik stúdió a konzolos verziót, mert ennek fizikai akadálya már nincs. Sõt, sokkal jobb fizikát lehetne írni rájuk... De akkor ott van még a különbözõ kiegészítõk kezelése, a játékosok plusz anyagi terhelés ( új konzol ára ), stb.
Nem olyan egyszerû dolog ezt végig vinni szerintem.
www.smart-bus.hu
A baj az, hogy ez túl álomszerû egyelõre! 😊 Bár nincs messze a dedikált VGA piac vége, viszont a szimulátor fejlesztõk olyan csúnyán le vannak maradva, hogy egy ilyen egységesített hardver és szoftver verzió szerintem a halálukat is jelentené. A szimek java része 10 év körüli alapokon fekszik, azt toldozzák foltozzák, sokuk még mindig a DX9-nél tart, aki elõrelépett azok is ilyen félmegoldások...
Látod magad elõtt, ahogy mondjuk a DCS szériát újraírják egy egységes API keretein belül erre a 3 fix hardverre?? 😄 Hát én nem... 😄
www.smart-bus.hu
Másrészt lassan azok közül, akik "hardcore"-ban nyomják a repülõgép-szimulátort, én leszek az egyetlen "humán" beállítódottságú. Mindenki más már "mûszakis" itt. És ez nem véletlen. Kérdeztétek, hogy miért nem adom el a Radeon 7970-est és veszek egy 670-est vagy 680-ast. Azért mert ki sem tudom szerelni a gépbõl. Illetve jobb, ha nem nyúlok hozzá! :-))) Mert nagy az esélye, hogy ha kiszerelem, akkor elrontom, illetve annak, hogy rám sóznak egy gagyit cserébe.
Basszus, augusztusban, a vétel után nyolc hónappal sikerült összerakatnom RENDESEN a gépet, amit KIFIZETTEM! Az összerakást és a tesztelést is. Fél éves kutakodás után jöttem rá, hogy valószínûleg az SSD firmware-t kell frissíteni. Addig háromszor vittem vissza a gépet, de nem foglalkoztak vele. Ja, és ahhoz, hogy megcsinálják, beszélnem kellett a tulajjal is, akit ismertem korábbról.
Szóval van pár ember, akinek úgy hiányzik a hardverrel kapcsolatos huzavona, mint púp a hátára. Ha lenne egységesített hardver, ami a hardcore játékot lehetõvé teszi, akkor szerintem lenne pár érdeklõdõ...
Minél több embert céloz meg valami, az annál satnyább lesz, mivel az átlagnak akarnak vele kedvezni. Nézd meg az ArmA szériát... a grafika fejlõdik, a tartalom csökken, egyre inkább egy arcade fos. Idáig szimulátorról beszéltek, most már fél hivatalosan nem hívják annak. Megcsapta õket a bevétel szele ( dayz ), és már a programozókat is inkább oda irányítják át...
A rétegjátékosoknak és a rétegjátékoknak a konzolosodás, a "tömegtermék" egyenlõ a halállal. Szerintem...
www.smart-bus.hu
Bármit csinálok a graf qrva szar marad.
Ilyen a gém
Beállítás
Feltettem azt a modot is, találtam valami sf_fix_widescreen_bug.rar -t is, feltettem de semmi változás. <#falbav>#falbav>
Így a sok-sok Vér István máshol lopja a napot.. 😊
Twitch
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Abban tudnál-e még segíteni, hogy hogyan tudom ntrk-ba rögzíteni? Sajnos nem értek az ilyen "kompúterekhez".😞
" Én csak vezetem a tankot, de hogy mitõl megy, azt nem tudom."
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
komolyra fordítva a szót ha tracket veszel fel a játékból akkor két féle fájlformátum lehetséges. Az egyik a *.trk , a másik pedig a *.ntrk
a kettõ között az a különbség hogy a trk azt jegyzi meg hogy hogyan mozgattad a joystickot, milyen gombokat nyomtál meg,ez valamiért ha elcsúszik, a visszajátszásban olyan mintha az eget lõnéd ,pedig ott ai-nak kéne lennie. A ntrk pedig videófelvételt készít a bevetésrõl.
tehát a megoldás az ,hogy ne trk-ba rögzíts, hanem ntrk-ba
(ezt letöltöm és kipróbálom, feltettem valamelyik nap a Kharkovot, de hiába állítottam felbontást, a játékban nem változott semmi és felbaszta a cukromat 😄 )
Mindegy is. Egyik nagyobb író mint a másik <#mf1>#mf1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Qrvára nem értem, hogy annyi szar mellett egy fasza tankszimet miért nem csinált még eddig senki.
Volt egy-két igen gyenge próbálkozás, de semmi komoly. Pedig szerintem lenne piaca.
Itten ni😊
Megjelenés után két nappal nálad legyen😊
www.smart-bus.hu
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Egyébként a második adásban, most 21-én a mûsorvezetõ is poénkodott vízbefolyással kapcsolatban: "a versenyünkön hagyomány,hogy a srácok párszor menet közben hideg fürdõt vesznek".
Valentin Mikula : Stuka
Adolf Galland : 104 légigyõzelmem
Kelemen Antal : A szétzilált szivárvány
Ha kell még, szerintem hamar összedobunk neked egy terjedelmes listát a repülõs könyvekrõl.
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb