91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    A messza repmodelljébe nem nagyon nyúltak bele pont ha jól olvastam:)Csak ,hogy lohasszam a lelkesedésedet:)) Pontosabban nem hinném ,hogy te észrevennéd a változásokat így hirtelen.
  • Her Laca
    Majd nézd meg a spitet is:) Gondolom jóóóó gyors lett:)Mindenhol.
  • Her Laca
  • sakkay
    Ja ja.
    Repkedek vele alapvetően én csak, de tényleg látszik, hogy sokat dolgoztak rajta. Mondjuk vagy én repültem vele régen, vagy tényleg, de más a repmodell a messzánál, és nekem tetszik.
  • Her Laca
    Mit próbáljak rajta?:)Lényegi dolgot nem tudtak csinálni, az újításokat 1 nap alatt megszokja mindenki és ugyan az lesz mint eddig. Játszik vele 10 ember innen.
    Meg nem is vagyok rá kíváncsi ,ha érdekelne nem adtam volna el a dolgokat.
    A gépet is alig kapcsolom be (hál istennek teszem hozzá) .
    Majd ti megmondjátok milyen is lett ,én csak örülök ha nektek tetszeni fog.
    De még ha kipróbálnám sem véleményezném mert rám lett szólva tudod:)
  • sakkay
    Közben azt is megtaláltam..nagy nehezen.
  • sakkay
    És most nem bassza az agyadat, hogy nem tudod kipróbálni?
  • Her Laca
    Mindent nem. :) Maga az alap gép az megvan ,proci, ram, stb.
    Joyt-VGA-t TR-t adtam el.
  • sakkay
    Mintha az lett volna , hogy eladtál mindent...de akkor ezek szerint én értettem félre valamit. Vagy_?
  • Her Laca
    Miért is?
  • sakkay
    Laca? Tényleg nincsen most géped-mármint normális?
  • sakkay
    Bakker hülye voltam, mert a steamban az integrity cache...opciót választottam, így a 4.0 is elment..ahhoz nem tudsz linket?
  • lala42
    Jön már :-) Véletlenül leállítottam :-)
  • Sanyo
    Zip a letöltéseknél.
  • lala42
    Nem jön lefele a pöcs! A pcpilot-on megadott torrentről. Van valakinek más linkje?
  • Her Laca
    Radeon nem játszik,mert csíkozza a tengert:)) meg mólókat rak a partra,meg ilyesmik:XD
  • sakkay
    Közben megtaláltam a Puma fórumon..
  • sakkay
    Valaki tud linket? Mondjuk gondolom omlik minden.
  • sakkay
    Na! Nagyon kíváncsi vagyok!
  • Lysandus
    Itt egy videó három monitorral:

http://www.youtube.com/watch?v=jO0MYcI344c
  • Lysandus
    Esetleg 2 erős 3GB-os (ATI) vagy 4 GB-os (NV) kártya crossfire-ben vagy SLI-ben... Az is kérdés, hogy milyen és hány kimenet lesz összesen...
  • 77pxdumbo
    Nem mondasz hülyeséget... Hogy erre nem gondoltam
  • Lysandus
    Szerintem annyi kártya kell, ahány monitor. Azzal nagyon nem lőhet mellé...
  • Lysandus
    A többmonitoros ötlet jó, szerintem jobb, mint az oculus rift, de nem biztos, hogy a CloD támogassa...
  • 77pxdumbo
    Egy nagy monitor mellé akarok 3-4 kicsit a műszereknek. Nem panoráma falat tervezek 30" kijelzőkből.
    Ez is szépen elboldogul az 1 db 27" FH-s és egy 19" 1280*1024 monitorral + még a FH-s Pana plazmámon is nézik a filmet.
    De a kemény multihoz már kevés.
  • 77pxdumbo
    Ez Dodó kacsa után szabadon
  • Her Laca
    Azért nézz utána a többmoncsis dolognak mielőtt belevágsz,mert mint mondtam oda egy kártya lófing sajna.
  • Lysandus
    Erről mindig az jut eszembe, amikor Gorcsev Iván ebédelteti Vanek úrat Nizza legmenőbb szállójának teraszán a Tizennégy karátos autóban:

- Ha akarja elmondhatom, hogyan süllyedtem idáig - mondja csámcsogva Vanek úr.
    - Sajnálom öregem, de ennél előkelőbb helyre már nem vihetem - válaszolja Gorcsev Iván...
  • 77pxdumbo
    No ez nem sikerült :icon_crazy:
  • 77pxdumbo
    Újat, erősebbet, gyorsabbat, nagyobbat akarok, akarok még még még...[URL=http://www.pumaszallas.hu/forum/images/smilies/icon_crazy.gif
  • Her Laca
    Meg mennyi?:)
  • Her Laca
    Minek adod el?
  • 77pxdumbo
    Hu sszameg! Én meg pont most adom el a videokarim. ASUS GTX680 DCuIITop. Ha valakinek kellene, Elővásárlási jogotok van
  • Lysandus
    Na végre! :-)
  • acidrain
    Ma este 7-kor jön a TF 4.3-as patch a CloD-hoz.
  • Romeo One
    Ááá, se szombaton, se vasárnap nem mentek a csövesek!
    :)))))))))
    Hétfőtől péntekig viszont folyamatosan láttam/hallottam őket. Néha egy, de legtöbbször kettő.
    Persze lehet, hogy csak a hosszú téli hónapok kihagyása után lerepülték az első félévi adagot. Mondom lehet.....
    :)))))))
  • Her Laca
    Ahogy így észlelem a beszámolóidból,ezek ott egy hét alatt több kerozint égetnek el,mint mi egy év alatt:)
  • Romeo One
    Újúlt erővel állék vissza munkába. Azért a múlt heti nézelődésemben egy dolog megfogott.
    A völgyben 3 Superpuma. Fölöttük 2k körüli csúcsról 10-12 siklóernyős emelkedett. Tíz percre benézett közéjük egy korán ébredő vitorla. Jött vagy két-három kisgép. Közben a csövesek dogot gyakoroltak. meg délben megjelent egy F-18 géppár olyan razgon-félén. Az eszem tudja, hogy ez így jó, de az MHSZ-en szocializálódott lelkem gyermeki döbbenettel figyelte, hogy ezt lehet.
    :)))))
  • Her Laca
  • Her Laca
    Ez a lényeg uraim:)