91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Igen Leon hatalmas különbség lenne..mert pár dologban nem lehet középen állni, és bizony valamelyik oldalról kell' nézni a dolgokat. Ha nem vagy érintett na akkor lehet helyezkedni könnyen a skálán. Pl. úgy nehéz ha már agyonbaszták valakidet. Én nagyon nem akarok itt részletekbe belemenni, de talán annyit mondok a világ nem fekete és fehér ad abszurdum a palesztin rendőr nem feltétlenül látja ugyanúgy egyazon szitut, mint a zsidó eje katona. De az alaptéziseddel természetesen egyetértek, én is az embert nézem.
  • Lysandus
    Az érdekes dolgok a szárnyprofil változtatásoknál vannak. De nem akarom elkiabálni, várjuk ki a végét. Én most már úgy vagyok vele, hogy semmit nem akarok siettetni, had molyoljanak rajta. A readme-ből az derül ki, hogy tisztában vannak a problémákkal, igyekeznek is változtatni a dolgokon, hogy történelmileg hiteles repmodellek legyenek, de garancia semmire nincs. Ugyanis a programkód visszafejtése nagyon bonyolult, és próba szerencse alapon dolgoznak. De dolgoznak, és ez tiszteletre méltó.
  • VO101 tvr
    Éppen ez a baj. Kimondva-kimondatlanul egyre inkább rád akarják erőltetni.
  • LeonSilver
    És ha az lennél?? Most őszintén, változtatna ez valamin?? Mert szerintem nem. Én speciel leszarom, hogy kinek mi a vallása, bőre színe, kekszuális beállítottsága, pilitikai nézete addig, amíg rám nem akarja erőszakolni.
  • Solt
    Aaaaaaaaaaaz... agresszív, piromániás, perverz állatok... imádom őket! :D
  • sakkay
    Halkan jegyzem meg a totál "csak a jóra emlékezünk" legalább annyira káros mint ha csak szórjuk a hamut a fejünkre olyan 4-600 évig. Azért a halálgyár az halál gyár..a gulág meg gulág...a szőnyeg bombázás sem szép dolog ott is éppen halálra égtek és robbantak ártatlanok-és sorolhatnám.
  • artivizsla #72607
    Én is sokszor ezt gondolom, de néha meg ha jobban belegondolunk, akkor be kell látni, hogy műszaki innováció tekintetében azért a nyugati hatalmak sem voltak olyan nagyon lemaradva.

B29
    atombomba
    F-80
    anyahajók és még lehetne folytatni.
  • Indi69
    éreztem az iróniát:) igen szerintem értem. bűntudat ide vagy oda, ez a világ qrvára nem ott tartana ahol most van ha nincsenek a 2vh német mérnökök.
  • sakkay
    Hazánknak annyi "legsötétebb időszaka" volt, hogy csomagokban is lehetne írni róla.
  • sakkay
    De röviden válaszolva igen annak gondolja a többség. Amúgy a Rammsteinhez való hozzászólásomban pont ezért is ironikusan írtam ezt. Nem sok időnek kell eltelni szerintem, hogy inkább majd a jóra emlékeznek, ha érted mire gondolok.
  • sakkay
    Énnekem van némi tapasztalatom. A téma alapvetően hivatalosan tabu. A Német öntudat még a sportban is csak pár éve mert spontán megmutatkozni..a Németek-okkal ok nélkül-még mindig szégyenlik amit a nagyapáik tettek-akár tudtak a dolgokról akár nem. Na most az ilyen mesterségesen fenn és kitartott bűntudat nem egészséges, és szerintem hosszútávon pont az ellenkezőjét éri el. Pont ezt gondolom az állandó holokausztozásra is. Éppen nemrég beszéltem erről egy zsidó pappal. Magam nem vagyok az mielőtt valaki erre gondolna, csak ott volt aztán gondoltam kihasználom az alkalmat.
  • VO101 tvr
    Itthon ki emlegeti az ötvenes éveket hazánk legsötétebb éveiként? És 1944-et? Ennyi... Nézőpont kérdése.
  • Indi69
    üdv. nem akarok vita indító lenni megint, de a németek is olyan sötétnek gondolják azokat az időket? ezt úgy kérdezem, hogy nincs német ismerős. tehát csak elképzelésem van és az más. offff ajaj:)
  • Szepy2884
    Lehet, hogy madárral ütközött?
  • sakkay
    Borzalmasan agresszív zene, és bizony néha emlékeztet pár momentum Németország legsötétebb időire....
    Mindezt magasról leszarva az egyik kedvenc zenekarom!
  • Solt
    Béláim az Úrban...

• VO101 tvr
    Sajnos a lényegen már nem változtat....
    Kiélezett helyzetekben elég egy apró egyébként ártalmatlan szösszenet és borul a bili.
  • LeonSilver
    "JETfly: A baleset óta több videofelvétel is eljutott hozzánk, az egyiken jól látható, mintha madárral ütközött volna a gép. Ti mit láttatok ebből?

Tóth László: "Igen, ezt a felvétel mi is láttuk, mi is csak megerősíteni tudjuk. A gép földbecsapódása előtt két fekete mozgó tárgy látható, mely mozgása nagyon hasonlít a madár szárnycsapásaira. A gép szárnyán a madár feltételezett becsapódási helyén szövetmaradványokat talált a hatóság, ezek DNS vizsgálata folyamatban. Csak a vizsgálat után tudhatjuk meg, hogy például milyen madár volt vagy lehetett. De ha nem is ütközött vele, a pilótát megzavarhatta és ez vezethetett a tragédiához.""

http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/madarral-utkozott-nadas-tamas-repulogepe/
  • majonur
    "Olyan is volt hogy gondolt egyett és semmilyen profilerben beállított cucc nem ment."
    hat ez elofordulhat, pl. olyankor mikor az ember gondol egyet es nyom egy pauset a szimben, kozben kilep a windowsba (alt+tab) es elkezdi finomitgatni a profile editort.
    Ilyenkor arra kell figyelni, hogy miutan elmenti a profile valtozasokat, a windows ora mellett levo saitek control systembe ujra tolse be az eppen jatszott szimhez keszitett profilt, majd mindenkepp csukja be a profile editort, mert egyebkent a joy addig nem frissiti a profil valtozasokat, es nyitott editornal default uzemmodban (clear profile) mukodik jatek kozben
  • Hecker007
    Várjunk még ezzel a cserélhető nyéllel, még nem mutattak semmit amire cserélni lehetne, addig ez az opció számomra kilőve :)
  • Her Laca

NYC, 1945. Damage to the Empire State Building from a Plane Collision

• Her Laca
    Hindenburg 1936
  • LeonSilver
    A "nyele" meg cserélhető lesz! :)
  • Hecker007
    Én sokat szívtam az EVO-val is meg a FLY5-el is. Beállítottam a makrót és volt hogy beragadt mikor használni akartam volna, ha a játékban állítottam be a gombokra akkor semmi gond nem volt vele. Olyan is volt hogy gondolt egyett és semmilyen profilerben beállított cucc nem ment.
    Ezektől függetlenül én is kíváncsi vagyok mit fog tudni az X55, a gázkarja különösen tetszik.
  • sakkay
    Esetleg az itt fórumozók között nincsen olyan akinek van eladó gtx 760 vagy 770, vagy a közeljövőben valamikor eladóvá váló..ezzel együtt nekem pedig lesz egy eladó ASUS engtx 580itt látható, ami nyárig még garis is.
  • majonur
    en nagyon szeretem a saitek x52 pro hoz a mad catz editort, szerintem annyira atlathato es egyszeru, minden gombot, csuszkat, tekerot at lehet varialni, akar egyszeru bill.parancsoka tehetsz tekeroket, csuszkakat , stb, es elmenteni kulon profilba, az egy hiba , ami egyebkent nem egy nagy dolog , hogy neked kell atkapcsolni a az ora mellett levo ikonnal , hogy melyik jatekprofilt szeretned hasznalni. A TrackIr legalabb automat atkapcsolja a jatekhoz rendelt profiljat, ha akarod.
  • LeonSilver
    Remélem a Rhinon is lesz valamiféle "mod' váltó. Azzal együtt szinte kimeríthetetlen variációt lehet leprogramozni.
    Na, de majd meglássuk.. Én nagyon bízom benne lévén a sima x52 is qrva jól sikerült cucc. A pro is fasza, némi kis hibától eltekintve.
  • macleody
    Bezony, én az A-10c-t full joyról nyomom, a billentyűhöz hozzá sem nyúlok. Pár dolog van amit kattintgatok a gépben, mint pl. az indítási procedúra.
  • LeonSilver
    Biztos be lehet :) Én amúgy kifejezetten kedveltem a profilert. Tényleg szinte bármit meg lehet vele csinálni.
  • Hecker007
    És vajon be is lehet programozni rendesen? :D
    Én ezzel a szar Saitek profilerrel csak szívtam eddig bármelyik termékükről legyen is szó :(
  • Solt
    Amit művelsz? Az tényleg az, végre egyetértünk.
  • asw27
    Ez már inkább szánalmas.
  • Solt
    Mindenkivel őszintén, mindenkivel az ő szintjén.
  • asw27
    Kizárólag a köpködés.
    Ezen kívül képes vagy másra is?
  • LeonSilver
    Nem ám :) Sok-sok kütyü van rajta amit lehet tekerni, nyomogatni, kapcsolgatni :) ÉN is nagyon várom már :)
  • Solt
    Azt hittem legalább gerinced van...
  • asw27
    A te tiszteleted megalázó lenne nekem.
    A topikot a kezdetektől olvasom, és az elődjét is.
    Távolról sem vagyok új itt, csak ritkán írok ide.
  • majonur
    Remek. Maris nem csak en erzem egyedul az " ez kell nekem. erzest". :)
  • Solt
    Onnantól értelmetlen, amikor kijelentő módban beszélsz olyan témáról , amihez nem értesz. Nincsenek meg a kellő infók, de határozott véleményed van, ergo érzelmi síkon közelíted meg a kérdést, aminek értelme nem sok van, mert kizárólag csak sértődés lehet a vége! Ha vetted volna a fáradtságot, és a kijelentő mód után amikor megkértelek rá utána nézel a dolognak, akkor beszélgethettünk volna tovább normálisan.

Nem tetted, inkább tőlem vártál válaszokat, majd amikor nem kaptál, én voltam a rossz. Ha a véleménynyilvánítás helyett kérdezel, biztos vagyok benne, hogy semmi probléma nem lett volna.

Én nem a véleményemet írtam le rólad, hanem jeleztem, hogy nem tartalak méltónak arra, hogy energiát fektessek az érdemi beszélgetésbe. Ez nem azért van, mert rossz ember vagy, és nem azért, mert nem tetszik a véleményed, hanem azért mert nem tetszik a stílusod, ráadásul mivel új vagy itt, még a tiszteletért sem dolgoztál meg.

Nyilvános fórumon, ha hozzászólsz a témához, akkor mindenkinek írsz aki részt vesz a beszélgetésben.

Asw27-nek ment...
  • Solt
    Onnantól értelmetlen, amikor kijelentő módban beszélsz olyan témáról , amihez nem értesz. Nincsenek meg a kellő infók, de határozott véleményed van, ergo érzelmi síkon közelíted meg a kérdést, aminek értelme nem sok van, mert kizárólag csak sértődés lehet a vége! Ha vetted volna a fáradtságot, és a kijelentő mód után amikor megkértelek rá utána nézel a dolognak, akkor beszélgethettünk volna tovább normálisan.

Nem tetted, inkább tőlem vártál válaszokat, majd amikor nem kaptál, én voltam a rossz. Ha a véleménynyilvánítás helyett kérdezel, biztos vagyok benne, hogy semmi probléma nem lett volna.

Én nem a véleményemet írtam le rólad, hanem jeleztem, hogy nem tartalak méltónak arra, hogy energiát fektessek az érdemi beszélgetésbe. Ez nem azért van, mert rossz ember vagy, és nem azért, mert nem tetszik a véleményed, hanem azért mert nem tetszik a stílusod, ráadásul mivel új vagy itt, még a tiszteletért sem dolgoztál meg.

Nyilvános fórumon, ha hozzászólsz a témához, akkor mindenkinek írsz aki részt vesz a beszélgetésben.