IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
OZC-Vertex3 120Gb SATA6 van.
Chrome van nekem is azt hiszem ennél nem lehet elpakolni sehova.
Sakkay: 2500k ilyen, gyárilag túl van fesszelve :D
I5 2500K:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"konzolba beírni hogy powercfg -h off "
Ez miez? Hova kell ezt írni?
Amúgy Cromot használok
Szerk.: Jah hogy 3570K, azt ne is akard nagyon fentebb húzni, az Ivy-ket nem lehet annyira meghúzni mint a Sandykat viszont kicsivel kisebb órajelen ugyanazt a teljesítményt hozzák kb, lõdd be 4.2-re aztán annyi, úgy kb azonos a teljesítmény egy [email protected] procival.
( http://www.pcpilot.hu/dcs/3442-dcs-world-ez-lesz-az-edge.html )
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez volt már?
Viszont a hogy Tom mondta nekem ,minden bizbaszt lehet és kell kapcsolgatni a megfelelõ sorrendben.
A múltkori videóból ítélve talán a Battle of Stalingrados srácok is leakadnak az "automata majd mindent megold,ne terheljük túl a játékost a sok állítgatással és kapcsolgatással" szemléletmódról. Úgy tûnik,hogy ez csak egy lehetõség,amit ha valaki akar bekapcsol,aki pedig nem,az kiszolgálja a gépet. Ez már így sokkal reménykeltõbb. Ez már komoly elõrelépést jelent a BoS számára a szimulátor irányba. Szóval elképzelhetõ,hogy jövõre kettõ igen minõségi második világháborús repülõszimulátort kap a kezébe a közönség.
Nekem most 4.1, + feszko adás nélkül. Innen már kell az is...és még?
"Szia. Nekem is ugyan ez a bajom, iil. csak volt a bajom.:)
Menj be a fõoldalon a "Controls" menübe és ott a Quick/save track menünél(majdnem legalul van) jelölj ki egy olyan gombot a billentyûzeten amit nem használsz (én az "A" billentyût jelöltem ki) és amikor indul a bevetés, akkor nyomd meg amit kijelöltél(ez nálam az "A") és máris indul a felvétel ntrk-ban és akkor nem trk-ban vesz fel, így elvileg nem lesz hibás a track.:):) zzr1
Itt van egyszerûbben leírva, de nem kell variálni vele, csináld azt amit én: http://www.pcpilot.hu/szoftver/596-fraps-video-keszitese-az-il-2-1946-bol.html#prettyPhoto
Nagyon szépen köszönöm zzr1 fórum társnak és a pcpilot.hu-nak, mert ott olvastam a megoldást.:):):):):):)
Remélem most már megoldódik a problémám a track-ekkel!:)"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"