91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ok:) Nekem mind1:) Legyen hiteles. Mintha emlékeim szerint pl a szárnyfegyvereket a németek sem szerették túlzottan a pontatlanságuk miatt,ha jól rémlik .Tán Rall ez említette is egy portré filmben.
    De nehogy félre értsd,pusztán objektív akarnék lenni,nekem tök mind1 ,hogy most éppen EZ a hiteles:) Majd a köv patch ban más lesz:)
  • Her Laca
    Még egy gondolat.Csak úgy a partvonal mellől.
    Nem értem,hogy mit is jelent ez a pontosabb lett a fegyver kifejezés.Meg ,hogy máshoz nem nyúltak hozzá.
    Nincs ,vagy kicsi szórása? Vagy kevésbé konyul a lőszer? Ettől vajon miért több a PK? És miért több a lelövés?
    Mert ugye volt olyan is,hogy hiába volt találat ,nem volt semmi hatása,vagy elenyésző. Ennek semmi köze a pontossághoz szerintem.
    Még a 4.0 előtt számtalanszor lehetett egy egy jó sorozattal szétkapni a gépeket,aztán már nem volt jellemző ,most ismét.
    Éppen kinek milyen kedve van aki az értékeket beírkálja ?
  • Lysandus
    Laca, ez nem kívánságműsor. Mármint nem neked írom, hanem az angoloknak. Csak ők most nincsenek itt. :-))) Itt egyetlen egy mérce van, a történelmi hitelesség. Nem pedig mindenféle álságos kiegyensúlyozás.
  • Her Laca
    Én nem tudom:) Csak azt írtam amit olvastam.
    Csak ha ez lesz a tendencia,hogy az angelus pilcsik orrba szájba hullanak majd mint a legyek ,lehet egy idő után nem lesz kire "reálisan" lövöldözni.
    Volt már rá példa ,én emlékszem olyan időszakra is:)
    De mondom majd kíváncsi leszek arra is,hogy ők mit mondanak,vagy ,hogy mennyire sérül a német oldal is.Mert ha ugyan úgy akkor nincs baj.
  • Lysandus
    Szerintem meg ez így reális.
  • Lysandus
    Meg arra lennék kíváncsi, hogy olyan mint az Oculus Rift jelenleg, hogy nem lát ki alóla az ember, vagy ki lehet kukkantani a billentyűzetre...
  • Lysandus
    Ebbe nincs hangszóró?
  • Her Laca
    No meg a másik oldal,egy srác akit ismerek és német géppel repül is szóvá tette,hogy könnyű a légi győzelem,túl könnyű.
  • LeonSilver
    http://ipon.hu/hir/bemutatkozott_a_sony_vr_szemuvege/29050
  • Her Laca
    No már olvasom,hogy a pirosak felvonják a szemöldököt,hogy kicsit sok a PK:) Mondjuk úgy nagyon sok:) Na ez az a ló bizonyos túloldala.
  • Lysandus
    Tegnap nem láttam, de megmondom őszintén nem arra figyeltem...
  • Her Laca
    Nemsokára lehet azt kapni.
    Apropó.
    Ezt másoktól.
    Radeonnal eltűntek a csíkok? Meg a kiálló móló szerű képződmények?
  • LeonSilver
    Azt a rinocéroszt és is várom :) Elég erős a gyanúm, hogy jelentős hiánycikk lesz jó darabig :(
  • Her Laca
    Ez egy körforgás:) Hol egyiknek ,hol másiknak kedvez a dolog,olyan nem lesz ,hogy minden oldal elégedett legyen.
    Egy éve is olyan volt a messzer,hogy ahova lőttem az oda ment ,nem egyszer volt,hogy egy felszállással 7-8 gépet leszedtem. Aztán vagy a fegyverekbe nyúltak bele,vagy betonból csinálták a spitet ,de pumpálhattam bele a lőszert meg se karcolta. Most megint szétesnek.
    A probléma ezzel az ,hogy amíg az egyik fél örömködik addig majd a másiknak elmegy a kedve,bár azért én megvárnám hogy azok mit szólnak hozzá akik vörös gépekkel vitézkednek. Lehet a messza is jobban sérül pl.
    Régen pl tökéletesen láttam mindent, a 4.0 ban ezt korlátozták,mert állítólag ott ilyenek a légköri viszonyok. Most ezek szerint mégsem:)

Mondjuk én régebben sem tapasztaltam,hogy nagyon átesős lenne a bf ,igaz nem is dogoltam vagyis nem erőltettem.
    Na majd ha megjelenik az új saitek joy akkor lehet beinvesztálok újra meg addigra talán ez a Bos is mutat valamit,most úgyis itt a nyár ,sütés ,főzés,nyaralás.
  • LeonSilver
    Nekem is azonnal ez jutott eszembe reggel... Majd megint megy a sírás & rívás, és a következő peccsben megint el lesz qrva az egész.
  • Her Laca
    Ilyen régebben is volt,mármint,hogy oda ment a lövedék ahova akartam.
    Ezek szerint visszaállították. Kérdés a veres kollegák mennyire fogják ezt a fölényt tolerálni:))
    Ha egyszer újra kedvet éreznék ,csakis piros oldalon vitézkednék .
  • lala42
    Na pá, megyek rabszolgálni.
  • lala42
    Javult a láthatóság.(Igaz eddig is láttam) Jobban viselkedik a 109-es. Grafikailag is szebb lett. Már elértük azt, hogy ahova lövök, oda megy a skuló. Tegnap Savas 13-16 közötti győzelem, Én 11-13 között. ( nem vártam meg a végét. Pontosan nem néztem. Mindez E3-al. ( nem volt 4-es.)
    Nem akar minden áron átesni a gép.
    A taxizás közben viszont ha nem figyelsz, könnyen rádlizol. Jobbak lettek a hangok. Szóval összességében -itt a húsvét, itt a nyúl, a sok vörös mind lehull.- :-)
  • LeonSilver
    Ohohoooo, lehet előszedem megint. SOKKAL jobb lett, mint vót :)
    Igaz még csak kipróbáltam két bomberen, de égnek mint a kalapgyár 56-ban :)
  • lala42
    Mert hullanak mint a legyek. Jól sikerült ez a patch.
  • Her Laca
    Miért?
  • lala42
    Nagyon fognak utálni bennünket a vörösök
  • sakkay
    Ilyen nincs is...
  • feca1229
    de legalább nem kerül sokba!
  • V43 1105
    Biztonsági kamerákat kezelnek vele :-)
  • Her Laca
    Ez meg mi a tököm?
  • sakkay
    Tényleg.
  • bucsher
    Megszűnt? Ezt már mondtátok párszor. Vagy most tényleg megszűnt? Mert akkor ki kell próbálnom :)
  • sakkay
    Pont ezért írtam, mert én is ezt olvastam. A oldalkormány szerintem akkor is egész más-de jobb. Lehet csak én repültem régen,de azt is írtam.
    Ja és megszűnt a microlag. Az meg már nem semmi.
  • Her Laca
    A messza repmodelljébe nem nagyon nyúltak bele pont ha jól olvastam:)Csak ,hogy lohasszam a lelkesedésedet:)) Pontosabban nem hinném ,hogy te észrevennéd a változásokat így hirtelen.
  • Her Laca
    Majd nézd meg a spitet is:) Gondolom jóóóó gyors lett:)Mindenhol.
  • Her Laca
  • sakkay
    Ja ja.
    Repkedek vele alapvetően én csak, de tényleg látszik, hogy sokat dolgoztak rajta. Mondjuk vagy én repültem vele régen, vagy tényleg, de más a repmodell a messzánál, és nekem tetszik.
  • Her Laca
    Mit próbáljak rajta?:)Lényegi dolgot nem tudtak csinálni, az újításokat 1 nap alatt megszokja mindenki és ugyan az lesz mint eddig. Játszik vele 10 ember innen.
    Meg nem is vagyok rá kíváncsi ,ha érdekelne nem adtam volna el a dolgokat.
    A gépet is alig kapcsolom be (hál istennek teszem hozzá) .
    Majd ti megmondjátok milyen is lett ,én csak örülök ha nektek tetszeni fog.
    De még ha kipróbálnám sem véleményezném mert rám lett szólva tudod:)
  • sakkay
    Közben azt is megtaláltam..nagy nehezen.
  • sakkay
    És most nem bassza az agyadat, hogy nem tudod kipróbálni?
  • Her Laca
    Mindent nem. :) Maga az alap gép az megvan ,proci, ram, stb.
    Joyt-VGA-t TR-t adtam el.
  • sakkay
    Mintha az lett volna , hogy eladtál mindent...de akkor ezek szerint én értettem félre valamit. Vagy_?
  • Her Laca
    Miért is?
  • sakkay
    Laca? Tényleg nincsen most géped-mármint normális?