91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#72733 Ok:) Nekem mind1:) Legyen hiteles. Mintha emlékeim szerint pl a szárnyfegyvereket a németek sem szerették túlzottan a pontatlanságuk miatt,ha jól rémlik .Tán Rall ez említette is egy portré filmben.
De nehogy félre értsd,pusztán objektív akarnék lenni,nekem tök mind1 ,hogy most éppen EZ a hiteles:) Majd a köv patch ban más lesz:) -
#72732 Még egy gondolat.Csak úgy a partvonal mellől.
Nem értem,hogy mit is jelent ez a pontosabb lett a fegyver kifejezés.Meg ,hogy máshoz nem nyúltak hozzá.
Nincs ,vagy kicsi szórása? Vagy kevésbé konyul a lőszer? Ettől vajon miért több a PK? És miért több a lelövés?
Mert ugye volt olyan is,hogy hiába volt találat ,nem volt semmi hatása,vagy elenyésző. Ennek semmi köze a pontossághoz szerintem.
Még a 4.0 előtt számtalanszor lehetett egy egy jó sorozattal szétkapni a gépeket,aztán már nem volt jellemző ,most ismét.
Éppen kinek milyen kedve van aki az értékeket beírkálja ?
-
Lysandus #72731 Laca, ez nem kívánságműsor. Mármint nem neked írom, hanem az angoloknak. Csak ők most nincsenek itt. :-))) Itt egyetlen egy mérce van, a történelmi hitelesség. Nem pedig mindenféle álságos kiegyensúlyozás. -
#72730 Én nem tudom:) Csak azt írtam amit olvastam.
Csak ha ez lesz a tendencia,hogy az angelus pilcsik orrba szájba hullanak majd mint a legyek ,lehet egy idő után nem lesz kire "reálisan" lövöldözni.
Volt már rá példa ,én emlékszem olyan időszakra is:)
De mondom majd kíváncsi leszek arra is,hogy ők mit mondanak,vagy ,hogy mennyire sérül a német oldal is.Mert ha ugyan úgy akkor nincs baj. -
Lysandus #72729 Szerintem meg ez így reális. -
Lysandus #72728 Meg arra lennék kíváncsi, hogy olyan mint az Oculus Rift jelenleg, hogy nem lát ki alóla az ember, vagy ki lehet kukkantani a billentyűzetre... -
Lysandus #72727 Ebbe nincs hangszóró? -
#72726 No meg a másik oldal,egy srác akit ismerek és német géppel repül is szóvá tette,hogy könnyű a légi győzelem,túl könnyű. -
#72725 http://ipon.hu/hir/bemutatkozott_a_sony_vr_szemuvege/29050 -
#72724 No már olvasom,hogy a pirosak felvonják a szemöldököt,hogy kicsit sok a PK:) Mondjuk úgy nagyon sok:) Na ez az a ló bizonyos túloldala. -
Lysandus #72723 Tegnap nem láttam, de megmondom őszintén nem arra figyeltem... -
#72722 Nemsokára lehet azt kapni.
Apropó.
Ezt másoktól.
Radeonnal eltűntek a csíkok? Meg a kiálló móló szerű képződmények? -
#72721 Azt a rinocéroszt és is várom :) Elég erős a gyanúm, hogy jelentős hiánycikk lesz jó darabig :( -
#72720 Ez egy körforgás:) Hol egyiknek ,hol másiknak kedvez a dolog,olyan nem lesz ,hogy minden oldal elégedett legyen.
Egy éve is olyan volt a messzer,hogy ahova lőttem az oda ment ,nem egyszer volt,hogy egy felszállással 7-8 gépet leszedtem. Aztán vagy a fegyverekbe nyúltak bele,vagy betonból csinálták a spitet ,de pumpálhattam bele a lőszert meg se karcolta. Most megint szétesnek.
A probléma ezzel az ,hogy amíg az egyik fél örömködik addig majd a másiknak elmegy a kedve,bár azért én megvárnám hogy azok mit szólnak hozzá akik vörös gépekkel vitézkednek. Lehet a messza is jobban sérül pl.
Régen pl tökéletesen láttam mindent, a 4.0 ban ezt korlátozták,mert állítólag ott ilyenek a légköri viszonyok. Most ezek szerint mégsem:)
Mondjuk én régebben sem tapasztaltam,hogy nagyon átesős lenne a bf ,igaz nem is dogoltam vagyis nem erőltettem.
Na majd ha megjelenik az új saitek joy akkor lehet beinvesztálok újra meg addigra talán ez a Bos is mutat valamit,most úgyis itt a nyár ,sütés ,főzés,nyaralás. -
#72719 Nekem is azonnal ez jutott eszembe reggel... Majd megint megy a sírás & rívás, és a következő peccsben megint el lesz qrva az egész. -
#72718 Ilyen régebben is volt,mármint,hogy oda ment a lövedék ahova akartam.
Ezek szerint visszaállították. Kérdés a veres kollegák mennyire fogják ezt a fölényt tolerálni:))
Ha egyszer újra kedvet éreznék ,csakis piros oldalon vitézkednék . -
lala42 #72717 Na pá, megyek rabszolgálni. -
lala42 #72716 Javult a láthatóság.(Igaz eddig is láttam) Jobban viselkedik a 109-es. Grafikailag is szebb lett. Már elértük azt, hogy ahova lövök, oda megy a skuló. Tegnap Savas 13-16 közötti győzelem, Én 11-13 között. ( nem vártam meg a végét. Pontosan nem néztem. Mindez E3-al. ( nem volt 4-es.)
Nem akar minden áron átesni a gép.
A taxizás közben viszont ha nem figyelsz, könnyen rádlizol. Jobbak lettek a hangok. Szóval összességében -itt a húsvét, itt a nyúl, a sok vörös mind lehull.- :-) -
#72715 Ohohoooo, lehet előszedem megint. SOKKAL jobb lett, mint vót :)
Igaz még csak kipróbáltam két bomberen, de égnek mint a kalapgyár 56-ban :) -
lala42 #72714 Mert hullanak mint a legyek. Jól sikerült ez a patch. -
#72713 Miért? -
lala42 #72712 Nagyon fognak utálni bennünket a vörösök -
sakkay #72711 Ilyen nincs is... -
feca1229 #72710 de legalább nem kerül sokba! -
#72709 Biztonsági kamerákat kezelnek vele :-) -
#72708 Ez meg mi a tököm? -
sakkay #72707 Tényleg. -
bucsher #72706 Megszűnt? Ezt már mondtátok párszor. Vagy most tényleg megszűnt? Mert akkor ki kell próbálnom :) -
sakkay #72705 Pont ezért írtam, mert én is ezt olvastam. A oldalkormány szerintem akkor is egész más-de jobb. Lehet csak én repültem régen,de azt is írtam.
Ja és megszűnt a microlag. Az meg már nem semmi. -
#72704 A messza repmodelljébe nem nagyon nyúltak bele pont ha jól olvastam:)Csak ,hogy lohasszam a lelkesedésedet:)) Pontosabban nem hinném ,hogy te észrevennéd a változásokat így hirtelen. -
#72703 Majd nézd meg a spitet is:) Gondolom jóóóó gyors lett:)Mindenhol. -
#72702 -
sakkay #72701 Ja ja.
Repkedek vele alapvetően én csak, de tényleg látszik, hogy sokat dolgoztak rajta. Mondjuk vagy én repültem vele régen, vagy tényleg, de más a repmodell a messzánál, és nekem tetszik. -
#72700 Mit próbáljak rajta?:)Lényegi dolgot nem tudtak csinálni, az újításokat 1 nap alatt megszokja mindenki és ugyan az lesz mint eddig. Játszik vele 10 ember innen.
Meg nem is vagyok rá kíváncsi ,ha érdekelne nem adtam volna el a dolgokat.
A gépet is alig kapcsolom be (hál istennek teszem hozzá) .
Majd ti megmondjátok milyen is lett ,én csak örülök ha nektek tetszeni fog.
De még ha kipróbálnám sem véleményezném mert rám lett szólva tudod:) -
sakkay #72699 Közben azt is megtaláltam..nagy nehezen. -
sakkay #72698 És most nem bassza az agyadat, hogy nem tudod kipróbálni? -
#72697 Mindent nem. :) Maga az alap gép az megvan ,proci, ram, stb.
Joyt-VGA-t TR-t adtam el. -
sakkay #72696 Mintha az lett volna , hogy eladtál mindent...de akkor ezek szerint én értettem félre valamit. Vagy_? -
#72695 Miért is?
-
sakkay #72694 Laca? Tényleg nincsen most géped-mármint normális?