IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
"Vagy pedig ezt (ez fészbúkos, a tecsöveden is fent van, de az országunkban le van tiltva, hogy rohagggyyanak meg. remélem meg tudod nézni)"

De testvírem:)) Ez egy másik dimenzió:) Más univerzum.:) Ez övön aluli annak a kis csajnak:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Ha pedig ilyen tinglitangli zene, akkor max ezt .... ;)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nem Laca, de nincs ebben semmi rossz! Nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek minden!!!! Én, (ahogyan Te sem) nem csinálok ebbõl problémát.

Én inkább ezt hallgatom ;)

vagy ezt

Vagy pedig ezt (ez fészbúkos, a tecsöveden is fent van, de az országunkban le van tiltva, hogy rohagggyyanak meg. remélem meg tudod nézni)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Nem tetszik a dal? Nekem bejön.
Ja ezt olvasd még el:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Lenne néhány ötletem, hogy mit nyalogasson... nem, nem azt. Inkább a háromnyócvanat

Her Laca
<#eljen>

http://www.youtube.com/v/My2FRPA3Gf8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
Amúgy elmondom mi a stajsz.
neked ratyin kell a gépedbe,mert azzal kb semmi bajod. Nekem pl meg NV mert szintúgy. Ha én betenném a te 780 adat az én vasamba ,hidd el semmi bajom nem lenne vele,ebben biztos vagyok. Úgy hogy ne nyûglõdj,add csak ide na:)

Her Laca
akkor is!

Kölcsön van, na... :DD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mi ez a 7950????????? Barátom! Nem is ismerlek. Hogy engedhetsz a gépedbe egy középszerû hardvert? Még ilyet:)

Itt van nálam egy HD7950-s, most tesztelgetek... ha kiderül, hogy a 780 a ludas TIR mizériámban, akkor viheted! :D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ugyan ,ugyan:) Gyere cseréljünk:) Az én kis Lignitem hibátlan:)))) És nyugodt leszel.
Bánja kánya elszöszölök a gigafos 780 addal ,bár azt a márkát nem szeressem. Mondjuk nem tudom miért ,de nem és kész.

Én még egyszer megjelenés után 3 hónapnál hamarabb semmit nem fogok megvenni! :) A 780 megtanított erre... :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Jut eszembe. Megrendelted már az istencsászár Ratyiont? Állítólag mindent visz.:) Mondjuk nem egy occo darab ahogy rebesgetik:)

Her Laca
Ja látom van:)

Her Laca
Itt olyan nincs. Akkor mi a retket kapcsoljak?

Akkor, ha az SSAA ( Super Sampling ) bevan kapcsolva. :) Ha nincs, akkor makulátlanul fut még a legnagyobb város felett, alacsonyan is. :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem igaz!:) Mert a fejforgolódásodnál akadtam problemák,és nekem is ha jól emlékszem.
És ez most igy néz ki.

Nekem nem ilyenek az emlékeim a 7970-rõl! :)) Ha nem használtam SSAA-t, akkor fix 60 fps volt nálam is mindenhol. Egyébként meg teljesen elképzelhetõ, hogy NV-n valamivel jobban megy, DX9 alatt jobban teljesítenek a zöldek általában.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja várjá. Tegnap véletlenül elindítottam a Rof ot. Egyik 680 al sem próbáltam ki,de pl a 7970 el igen. Na most mindent ,de mindent felbaxtam maxra és tök mindegy mit csinálok a bal sarokban ott virít a 60 fps.
Radeonnál emlékeim szerint ugrált. GCN ide vagy oda:))

Hecker007
SC2-vel nekem se volt sok bajom, de mikor tolnánk a Diablo3-at és laggol az egész az rohadt idegesítõ, meg hogy ha nem veszel goldot az AH-zás esélytelen a wizardot alig gyõzöm golddal nem hogy még 2-3 karaktert :/
Szerencsére erre mondjuk jön a javítás.

Biztos nem lesz olyan részletes soha mint mondjuk a DCS széria, viszont amit letesznek az asztalra, az használható lesz belátható idõn belül, és mindegy lesz milyen VGA-t veszel hozzá! :))

www.smart-bus.hu

Hát vannak hülye dolgaim az tény, de egyelõre ellenállok! :DD Azt például megálltam, hogy a DCS brigádnak pénzt adjak elõre! :D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem tudom:) Nekem a Starcraft az isten,a D3 is. Semmi bajom velük a kezdetek óta ,és nem bántam meg,hogy pofátlanul nagy összeget kifizettem értük:)

Hecker007
A blizzard se jobb semmivel :D
Lehúzós banda az is, még rosszabb mint a ruszkik.

Her Laca
Te sosem változol:)))
Anno a CLOD ból is micsoda képek,videók jöttek,én meg rohantam kora reggel a boltba,hogy megvegyem (szerintem az elsõ tízben ott voltam ) oszt ugye milyen lett.
Én oroszoknak nem hiszek többé. Ezek nem a Blizzard osok.
Majd ha megjelenik és jó lesz,vagyis nagyon jó,és pl Tom (akinek ugyen megvan ,lesz vagy mi,no meg adok a véleményére) aszongya,hogy okés a game,na akkor nagy duzzogva ,de szûk segglukkal megveszem:)

Ja amúgy ajándékba kaptam az asszonytól. :-D

Teljesen igazad van, nekem bejön a ROF-nak a hangulata, gondolom csak nem bas*zák el a játékot! Habár azzal tisztában vagyok, hogy nem lesz olyan mint a CLOD. Így olcsóbban jutottam hozzá, igaz tiszta lutri az egész, de én úgy gondolom, hogy sokan jártunk már úgy hogy megvettük a szoftvert és kicsit sem volt olyan mint amilyenek beigérték, most pedig pár lelkes ember próbálja meg rendbe tenni! :-D (clod)

Nem kell kapkodni gyerekek. Attól nem lesz hamarabb kész a program. Ezek a képek és videok éppen ezért születnek, hogy mihamarabb beugrassák a potenciális vásárlójelölteket.

Én tegnap elõrendeltem, most már nagyon kiváncsian várom, hogy milyen lesz? Bízok benne, hogy nem egy árkádos szim lesz, hanem egy normális szimulátor, végül is már volt olyan bemutató, hogy a Lag-nak a prop állásszögét állítgaták, tehát gondolom több lesz attól, hogy benyomom az "I" gombot és gázt neki... remélem.

Hmmm... ez így meg tovább, lehet elõrendelem! :D

www.smart-bus.hu

Zpogi
BoS Developer Diary 35

Khöm, hogy úgy mondjam qrva jól néz ki ez a Stuka.

Her Laca
http://www.youtube.com/v/RTrXdfe5idw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LeonSilver
e-penis LacAI! e-penis!

Her Laca
Úgy látszik megcsinálták.
De ,hogy ez miért jó bárkinek is?

Hirtelen beugrott hogy mikor Balaton térképek mentek az online warokon a szerb srácok (102nd,PE) nem voltak hajlandóak vörös oldalon amcsi gépekkel repülni inkább átültek kéknek és nemzeti érzelemtõl túlfûtve lõtték a hamburger zabálókat akik nem is olyan sokkal elõtte élesben bombázták a hazájukat. Lehellel még közös TS-re is bementünk hozzájuk õ volt a tolmács)
A spanyol C.A.D.-on történt ahol számolták az elvesztett gépeket is. Jó rég volt. Rendesek voltak akkor az adminok mert miután megnézték a személyes statom pár napra rá visszaállították az összesített statisztikákban is. Lehet hogy nosztalgikus de azért annak az bellumnak és még az utána következõ kópiáinak is volt némi hangulata. Azért nem volt semmi hogy azért kellett várnod hogy beférj valahová nem arra hogy legyen valami játék!
Az a röhej, hogy volt már ilyen, vagy ehhez hasonló. Amikor Tomcsi már hónapok óta vezette a Bellum (vagy valamelyik Bellum-klón) War statját, akkor valaki feltörte a honlapot és törölte az adatait! <#boxer>
Laca lelõtt valakit akit nem kellett volna... <#vigyor>

www.smart-bus.hu

Hecker007
Lehet csak valami rosszakaró, szólt a hackereknek hogy törjék fel az oldalt.

Willenbrock
Pedig az ATAG nem is olyan közismert,vagy forgalmas szerver,ráadásul semmi hasznuk nem lehet a megszerzett jelszavakból.Mire jó ez nekik?Hogy megmutassák,hogy nem olyan nagy a biztonság?

LeonSilver
Ja, úgy tûnik. Sok kis szarjancsi!
Valami buzi, köcsög algéria vagy mi a faszom nyomorékok azzal szórakoztak, hogy a szegedi, Dr. Farkasinszky Terézia Ifjusági Drog Centrum honlapját baszták szét. Retardáltak...

Her Laca

Her Laca
Mi az isten van? Feltörték az ATAG honlapját?

WM
Rá szavazok :)

Hans Joachim Marseille minden idõk legjobb vadászpilótája!!!<#worship>

D9

Her Laca
http://www.youtube.com/v/UxwFrpjOgeg&version=3

Willenbrock
Tényleg,rosszul írtam be.

Her Laca

Willenbrock
A RoF-nak már nincs is topikja? Rékerestem és semmi találat.