IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Ezt el kell újságolnom:) Solt mester írta a radeon topikba!

Idézném
"Pár napot nálam volt egy 7950, így tudtam egy picit tesztelni. Sajnos a TrackIr nyûgöm a 7950-l is jelen volt, tehát meg kell követnem az NV-t, nem az õ driverük a hiba forrása. "

<#ravasz1><#eplus2><#pias>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

repvez
Nem rossz, de nekem a Storm és a lacrimosa jobban tetszik , ennek a vége egy kicsit összemosott minden egyszerre szól és igy nem érvényesül a dallam .
Her Laca
<#eljen>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Na most lesz jó.
http://www.youtube.com/v/rwMYcyo0slc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Na feltöltöttem, van vagy 40 perc,de még szar a minõsége.
Mindegy itt a link.
http://www.youtube.com/v/QFotD1HLJKk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nemsokára ott vagyok. Kezdõdik az X-traktor... <#violent>
acidrain
20:15 környékén én is leszek.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Én már bent vagyok ATAG-on :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Elképzelem... :)

Én 4870-l játszottam a RoF-t, ami nem sokkal erõsebb a 3850-nél, és 1680x1050-ben nagyon szépen vitte... nyilván nem maximális beállításokkal, de stabilan futott. Ugyanezt a DCS BS-rõl nem mondhatom el... Drasztikus fps esések, és kismillió egyéb bug, ami megkeserítette az ember életét.

Programozási minõség szempontjából a két játék összehasonlíthatatlan... a RoF fényévekkel veri a DCS-t ilyen szempontból! ;) ( Ettõl függetlenül imádom a cápát, de ez sajnos ettõl még tény. )

www.smart-bus.hu

Her Laca
Urak. 7-8 körül nem verõdünk össze mint tegnap,kéne csinálnom egy csoportos felszállásról felvételt,vagy csak ahogy taxizgatunk,meg akár géppárokban felszállunk.Persze ha harc is esik abból baj nem lehet aszondom.:)

Nem szentségtörés az a havidíj azért... Korrekt kereteket adhat a szoftvernek és a továbbfejlõdésnek. Természetesen perfekt program kell hozzá (minimum mint a CloD TF 4.0) ami folyamatosan fejlõdik és folyamatos tartalomutánpótlás.

Her Laca
Az Air Ratiot nézzétek meg ,arra kattintva lehet megnézni a sorrendet ki ,hogy áll valójában .

Her Laca
LeonSilver
Miért köveznének meg Laca? Szerintem a mûvészeteket és a tudományokat NEM kell(ene) összekeverni politikai dolgokkal.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát igen. A Blizzard nálam egyenlõ a lehúzással. Havidíjat kérnek például a WoW-ért,ráadásul nem is keveset. Kiváncsi lennék,hányan szimulátoroznának,ha mondjuk például ED kitalálta volna,hogy mostantól havi 6000 forintért ülhetsz be mondjuk akedvenc Kamovodba,vagy bármibe ami a DCS-ben repülhetõ.Esetleg mondjuk Ilja kitalálta volna annak idején,hogy havidíjköteles lesz a CoD,hogy legyen elég pénz a típusválaszték növelésére,és új hadszínterek elkészítésére :D

Her Laca
Ó:) Itt nincs vita kettõnk közt Solt mesterrel,de szeressem baxpgatni:) (mert jól tûri)<#eplus2>

Her Laca
Basszus Leon. Böngészgetek oszt több éve nem hallgatott dalokra akadok amiket szeretek.Na most lehet megköveznek sokan de Szimonov verse Darvas elõadásában csodálatos.
http://www.youtube.com/v/ep9YF4bmuk0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Azt képzeld el,hogy én megvettem a Rise of Flight-ot.Mert tetszett a videók alapján.Még 2 éve a CDGalaxisban. A gépem a minimum követelmények felett van,ehhez képest zõd paca harca volt a sárga pacával. 1024x768-ban mindent minimumra véve is akadozott úgy,hogy egyedül repültem. Szóval 4 nap szenvedés után töröltem,a játék ott figyel a polcon a dobozában,hogy ha egyszer lesz jobb asztali gépem,akkor felkerüljön rá. Teszem hozzá,hogy ugyanezen konfiguráción a DCS:Black Shark 1.02 pedig elfut. Multizni ugyan nem szoktam vele,de a csak úgy repkedéseknél,és a kampányban is viszonylag ritkán akad,fõleg a KGMU oldásoknál.Egyébként a DCS-ben nem is kellett alapra vegyek mindent. ATI videókártyám van. Még a jó öreg HD-3850-es típus AGP csatlakozóval. Nem akarok nagyon beszállni a Herr Lacával folytatott videókártya vitádba,csak azért írtam le,mert ezt tapasztaltam. A notebookomon valószínûleg már jobban menne mivel az erõsebb,de ahhoz se, joystick se pedál,billentyûzettel meg nem fogok szenvedni.

LeonSilver
"Mondjuk Cseh Tamás :)"

Hát igen!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Kutakodok és mikre lelek.
Leon! Ez király!
Mondjuk Cseh Tamás :)
http://www.youtube.com/v/257yBKhbBF0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
http://www.youtube.com/v/fO5jDdYgicI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
<#eljen>

http://www.youtube.com/v/eT-piSszd8E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
Mit találtam:)
Mindegy milyen ,de a pilóták és a repülõk a téma:)

http://www.youtube.com/v/oyIPLC6JSFI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
Most vágatlanul feltöltöm a tegnapi repülést zene meg minden nélkül,lesz vagy 30-40 perc,de majd akarok csinálni belõle valami jót is.

Her Laca
Tökéletes Leon:))<#taps><#pias><#eljen><#worship>

LeonSilver
:)

Töltsd le õket fater, tedd fel és használd egészséggel! Tényleg fasza kis szoftverek!

Her Laca
Jóóóóóvan na:) Mi vagyok én informatikus? Egyszerû parasztgyerek vónék na.

LeonSilver
Én mind a kettõt használom évek óta, teljes mértékben elégedett vagyok velük!!! Két qrva jó és ingyenes szoftver faterkám!

Her Laca
A 36. perc környéki dologról lenne szó:)

LeonSilver
Nem a f**zt :)

http://www.freemake.com/hu/

Her Laca
De én le akarom tölteni ,hogy kivágja belõle egy két részletet:) És a tecsövedrõl nem tudom:)

A Youtubon fent van.

http://www.youtube.com/v/fznU9nRuBFc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Még sincs.:(

Her Laca
Megvan

Her Laca
Ja és a Magyar Sasokat honnan tudnám letölteni?

Her Laca
Srácok. Az miért van,hogy az MSI AB vel veszem fel a filmeket mindent tökéletesen vesz de az én TS szövegem nem. Valaki aki ért hozzá ránézne,hogy mit kell beállítanom. Ugye a TS gombra van téve ,de nem tudom mi köze lehet ehhez.

Zpogi
Már elég rég nem játszottam vele, de most elõszedtem újra :)

Nesuten
Most Vasárnap tudok jönni Vonalban repülni ,ha van még ..
úgy látszik vissza kapom a szárnyaimat ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Her Laca
Ma az atagon nagy hiriget rendeztünk . Lett vagy egy óra anyag az MKHL ügyködésérõl.

Hecker007
Off:
Én csak az RMAH-t zárnám be, meg megcsinálnám hogy ne lehessen aranyat venni pénzért. így nem lennének milliárdokért feltéve a cuccok.
On.

Ó, ez ne zavarjon. Az AH napjai meg vannak számlálva. A Blzzardnak is tele lett a hócipõje vele.

Si vis pacem, para bellum.

Nem is tudtam,hogy tolod a betölfíldet.<#integet2><#violent>
25%-on járok a letöltésben.
A Mig-15 és az F-86-os csak a mod-okban található meg, az alapjátékban nem. Mi van meg eddig a játékból?

Her Laca
ATAGON van egy csóka,qrva jó neve van. The Problem. Isteni névválasztás!

Her Laca
Na mond:)Kipróbálnám.

Zpogi
OFF

Ha valakit érdekel tölthetõ a Battlefield 4 Open Beta.

Her Laca
Ezt nézd át. De ez a GYIK ben is ott van vagyis ugyan az.
De majd jönnek Savasék akik tudják a tutit és mindenben eligazítanak,lévén õk még aktívan nyüstölik a játékot asszem.

Borisz80
Sziasztok!
Nem IL-2 -ztem soha, viszont minap felkeltette az érdeklõdésemet -miközben a neten böngésztem-, hogy a progit át lehet alakítani különféle modokkal Koreai hadszintérré. Repülhetõ F-86, Phanter, MiG-15 stb gépek...
Ez ügyben fordulnék hozzátok, hiszen ti jobban tudjátok hogy mi merre az IL-2 háza táján (én azt sem tudom hogy milyen IL-2 verziók léteznek), hogy melyik alap IL-2-höz kellenek és milyen kiegészítõk, patch-ek stb, hogy Koreai hadszintérré alakítsam?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Üdv!

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

LeonSilver
<#eljen>

Her Laca
Én spec a mai napig hallgatok Deep Purple-t.
Ritchie Blackmore! ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ