91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #72893 Nagyjából kizártnak tartom a nyarat. Kivéve ha fejlesztik a létszámot és így is valami augusztus 31 jut eszembe.
Köszi Papa. Fogunk mi még együtt repkedni meglásd. -
VO101 tvr #72892 Pont ezért megy a poénkodás a nyárral. Ősz óta jutottak 45%-ig, kb 6 hónap alatt. -
#72891 Gratula a vásárláshoz, örülök, hogy tetszik. :) A videó, amit linkeltél nagyon látványos. A 45%-al kapcsolatban pedig, tudhatod, hogy alapos munkához idő kell.. :) ;) -
sakkay #72890 Na ja..többek között ezért is vettem meg..45% most és mindjárt április. -
#72889 Ez annak a továbbfejlesztett változata,de az alapja az a ROF.
Ha jól tudom DX9 vagy 10 es .Minden tekintetben fejletlenebb ,de mint mondtam ettől még akár lehet ,hogy jó lesz. -
#72888 Melyik nyárra? :D
(csak gonoszkodok) -
sakkay #72887 Meglátjuk Laca. Az ,hogy mennyire a ROF motor ez, abban nem egyezik a véleményünk. De minden kiderül nyárra. -
#72886 Kössz Laca! -
#72885 Lezuhant egy siklóernyős Egernél. -
#72884 No de befejezem mert mindjárt megint kapok ezért:))
-
#72883 Dehogy ette:) Ellentétben veled:XD én repültem London fölött sok emberrel online amikor bombázták. A 30 FPS mindig megvolt .
Ami tény,hogy a Bos az grafikailag ,de legalábbis a grafikai motor szintjén egy elavultabb cucc mint a Clod. Ettől még csinálhatnak remek dolgot belőle,de én azért tisztes tartózkodással kezelem addig amíg kész nem lesz:) -
sakkay #72882 Na igen csak ha betettél volna csak egy 10% kitakaró füstöt-vagy felhőt, megette azonnal. -
#72881 Charles Godefroy flies his biplane through the Arc de Triomphe in Paris on August 7th, 1919.
-
#72880 És az valami? London felett a Clod is többet tud maxon:))És az ugyi egy pöttyet nagyobb:) no meg nem a hófehér textúrák vannak többségben,csak hogy ne maradjon ki egy kis negatív se:))) -
sakkay #72879 Ja és ami nagyon fontos volt nekem a grafikai dolgokban..sem a felhők, sem semmi nem ugrik elő..egyszerűen mindent látsz ameddig életszerű. Nagyon fasza. Bár Sztálingrádi füstöket még nem teszteltem 10 km-ről, majd megnézem. -
sakkay #72878 Viszont nézd meg a talajt..szerintem beszarás. Ja és Sztálingrád fölött 16 géppel 30 fps max grafikán, nem kis füstfelhővel. Na az sem rossz. -
#72877 Úgy mint a Clodban. Az szerintem remekül meg van ott oldva,ez így olyan IL2 ős érzet. -
#72876 Na bakker leesett:) Nézd ami tény az tény,én sose a levegőbe beszélek,ha kritizálok annak van oka,ha meg valami jó akkor az jó.
De van idő én csak megvárom amíg egy egész lesz aztán ,vagy ismét veszek cuccot ,vagy hanyagolom az online repülést a továbbiakban is.
Mondjuk ha ez is olyan tömegeket mozgatna mint annó az IL2 ő akkor talán,sajna a Clod az nem lett olyan akármilyenre is csinálják azóta.
Tényleg azzal hogy állsz? -
sakkay #72875 Hát igen ez nem szép..de mire gondolsz pontosan? Van egy olyan opció, hogy billegjen-e a pilóta az erőhatások miatt(és vele együtt a nézet is), vagy nem. -
sakkay #72874 Gondoltam itt arra, hogy eleddig még egyszer sem nyilatkoztál pozitívan a BOS-ról! Semmilyen tekintetben. -
#72873 Mit törtek fel? -
#72872 Gondolok itt konkrétan erre. Meg olyan mintha a revire lenne ragasztva a fej,nem mozog,billeg ,vagy ezt lehet fixálni?
-
sakkay #72871 De legalább ha nekimész letépi az arcodat! -
sakkay #72870 Ez nem lehet a Laca! Megint feltörték a rendszert?!
Amúgy én most per pillanat nem bántam meg. Pedig rendesen be voltam szarva megmondom őszintén..
Amúgy nem is tudtam , hogy az MSI-vel lehet.
-
#72869 Viszont azok a téli fák vagy minek nevezzem (azok a kiégett valamik az út mentén),hát elég nevetségesek. -
#72868 MSI afterburnerrel szoktam. -
#72867 Azt el kell ismernem ,hogy így a videót nézve a sebesség érzet valóban korrektebb mint eddig bármiben. -
sakkay #72866 Egyrészt a sebesség élményt érdemes nézni, másrészt a füst..na az nem semmi. Amúgy mivel érdemes videót csinálni? -
sakkay #72865 -
#72864 Leon!
Ez egy igen érdekes írás ,legalábbis nekem az volt. -
#72863 -
sakkay #72862 Legalább tudom , hogy bétáért füzetek. Arról nem beszélve , hogy már most jobban megy mint a CLOD annak idején, amikor előrendelésben megvettem...aztán csak néztem mint hal a szatyorban, hogy mi ez.
Amúgy jó lesz ez...csak ne engedjenek a szokásos unbalance!!!ordibálásnak. Kurva jó a messzer. Viszont az orosz gépekből sokkal jobb a kilátás. Kivéve az IL, az tényleg olyan mint egy tank. A LAGGal nagyon érdekes a leszállás. Persze sok minden nem műkszik, de legalább van rá magyarázat. Nagyon remélem, hogy minden meg lesz csinálva a gépészkedésnél is..a fórumon van rá igény. -
#72861 Jól tetted:)
Én megvártam volna a helyedben amíg kiadják,de ugyi mindenki azt csinál amit akar. Tesztelésért fizetni?:)
Az a szomorú ,hogy a kiadás után vagy már a kiadás napján olcsóbb lesz ,erre mérget is mernék venni.
Most nagy divat ez az előre vedd meg aztán meg majd lesz valami. -
#72860 http://velvet.hu/celeb/2010/05/12/pista_bacsi/ -
Feró Flex #72859 Felment a pumpám ettől. -
#72858 Miért nem tudok vásárolni a DCS oldalán, visszadobja folyamatosan, valakinek van ötlete? -
Solt #72857 Van ez a + - gomb, ezzel lehet az adott hozzászólást minősíteni, oszt, ha valakinek túl sok negatív gyűlik össze, akkor elrejti a hozzászólását. :) -
sakkay #72856 Na most nézegetem a sérülés modellt-fegyverek által.
Az il 2 ha nem használsz nagy kalibert nagyon jól bírja..füstöl lyukas, de repül. Nagy kalibernél eszméletlen jó a becsapódás, meg a leröpülő kis darabok. Mikor eltaláltam a szárnyat egy ideig még rajta volt majd leszakadt róla pár másodperc múlva. Az irányítás nagy sebességnél viszonylag könnyű-de nagyon hiányzik a trim-kis sebességnél azért figyelni kell. De más mint a CLOD..nem is tudnám elkapni pontosan miben. Zuhanásnál elég hamar ki lehet végezni a motort nagy sebességnél. -
sakkay #72855 Na az első óra után...igazán ígéretes. A terep részletesség-a havas táj ellenére-nagyon brutál. Éppen ezért a sebesség érzet nagyon ott van. A fák léteznek, éppen ezért amikor gyorsan le kell rakni a gépet,máris nem kis probléma helyet találni, még ha amúgy sík is. A törés már most sokkal jobb mint minden másban.A gép sebességéből adódó robbanás(becsapódáskor) a legjobb amit eddig bárhol láttam. Eltörtem leszálláskor a törzset de csak elhajlott, éppen csak tartotta valami. Na most mikor lementem a hóba, jobban letapadt és lehúzta' rólam a farkat. A kabin érzet az hatalmas, a sok kis karcolás megcsillan meg a kosz nagyon jó.
Sok dolog nem működik még. Illetve megnéztem mire van bill. kiosztás(hogy mire lehet számítani):pro pich,motor , olaj keverék, olaj és víz hűtő,(+valami a motorral kapcsolatban az nem tudom mi)fékszárnyak,,trim. Így elsőre. Szóval szerintem nem lesz ez rossz. A klikkelhető kabin hiányzik, de ha minden meglesz, szarok rá. Én csak a messzert néztem egyenlőre, azzal a fel és leszállás nem volt nehéz, jól van megcsinálva a szél is. Mivel én nem értek nagyon a CEM részhez, mi hiányzik szerintetek? Ja 45%!! -
#72854 Kicsit feltápoltalak én is :)