IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egyik magyar fociakadémián a felsõsök a teljes ellátás mellé havi 120.000 Ft-ot kapnak, az NB1-esek pedig millás fizetést. Én nem vagyok oda a fociért, de kíváncsi lennék rá, hogy a szponzorok - akik ezt a nagy lét összeadják - mikor térnek észhez és kezdik a pénzcsapot elzárni, ne adj Isten, más, kevésbé "trendi" sportágakra fordítani ?
Valami hír az atag patchrõl?

repvez
Tegnap telepitették fel a holland import windows 8.1-et
mijki
Hollandia - Magyarország 8-1 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szerintem aktuális a holland-magyarra is...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Vszeg egy Fóka roncs.
Kamu : +1
DonZorro
Biztos kamu! :$
Ki lenne az a hülye aki odaáll?

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Willenbrock
Ez meg de durva,vajon nem trükkfilm ez? Mutatvány

Nem értek Én az ilyesmihez de azt mondon a ház alapja a tetõ<#eljen>
ha már felmerült ez az eset, akkor érdemes megnézni ezt a videót

Her Laca
De nem javítás! Ha engem kihívnak 2 m2 burkolatot felrakni,vagy javítani,én se m2 árat mondok.Majd 4-6 ezerért elbaxok egy napot ,meg benzint. 😊
Mibõl veszek akkor új VGA-t?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

asztakurva...
5700ft/m2?Ennyiért vadi új tetõt raknak neked komplette.<#ejnye1>
Nekem a szomszédom, amikor beépítette a tetõteret, utólag rakta fel a tetõfóliát belülrõl. Kicsit oroszos, de õ sem akarta megbontani a tetõt. A szarufára kis léccel szegelte fel a fóliát, majd a tetõléc alatt elhúzta azt a következõ szarufáig, ahol szintén lécekkel fogatta oda.
Willenbrock
A kéményszegélynél alákentek,meg megtoldották bádoggal.A cserép Bramac,tehát minõségben jó.Bízok benne,hogy egyelõre meg fog felelni így.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Erõs szélben beázol a fólia nélkül, mert a cserép alá fújja a vizet a szél, ill. ha máz nélküli a csereped és kifogtál egy mészkukacos szériát, akkor simán is átázik a cserép. Ha fóliáztatsz, akkor a kéményszegély, tetõhajlatok, összeeresztések a kritikusa részek, itt nem kell sajnálni a fólia egymásra lapolását.
Her Laca
De nagy videó!

Willenbrock
Kösz a választ,komolyan megnyugodtam valamennyire.Ez most csak egy gyors tûzoltó jellegû munka volt,nagy tetõ átrakásra egyelõre nem tellne.

Her Laca
Ráadásul a fólia sak akkor ér valamit ha az egész tetõ megkapja,na most akkor cserép le ,fa szerkezet kijavít ,megerõsít,fólia fel,cserépléc vissza ,rá a cserép,és máris közel jártok az egy millához.

Her Laca
Ha rendesen megvan csinálva a cserepezés,akkor nem ázik az be. Lévén régen se tette fóliát alá mégse esett a nyakunkba az esõlé😊

A munkadíj nem sok,hisz ha megnézed egy 3 fõs brigád ,fejenként minimum egy 10 est szeretne hazavinni per nap,plusz valami anyagot csak tettek oda (ami ziher,hogy nem 35 ,legalábbis nekik:XD ) de ez neked mind1.Plusz költségek is felmerülnek ugyi,mint benya ,sör ,cigi satöbbi😊

Na megyek ATAG-ra

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Sütemény meg a cukrászdában is kapható édességek gyûjtõneve,meg a kutyám.😊

Sebastian a Kis Hableányban a rák volt :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Willenbrock
Off témában kérek tanácsot,tudván,hogy vannak itt építõiparban jártas emberek is.
A házunk régi kb 30-as évekbeli.A tetõcserepek nincsenek aláfóliázva,most beázik a tetõ kb 8-10 nm-en.3 fõs társaság úgymond kikente,és bádogtoldalékot tett a sarkokra,fóliát viszont nem tettek alá.Így most 57-et kérnek érte,állítólag 35 csak az anyag.Az érdekelne,ez így normális ár-e,valamint lehetséges-e,hogy fólia nélkül is megállítható legyen a beázás?Attól tartok,hogy ugyanúgy beázik majd,õk meg lelépnek esetleg.Rendes szerzõdéssel még drágább lenne állítólag,amit azért furcsállok,tekintettel arra,hogy kb 10nm-rõl van szó.

Her Laca
Én már megettem Süteményt ,no meg magamat is egy nagy tál sólettel,most szopogatok egy kis sert ,de kell még pár perc amíg a vér visszamegy az agyamba😊 Kissé elnehezültem😊

Összeszedem magam, megetetem Sebastiant :-) és jövök.

Her Laca
Nekem mindig van😊

Nincs kedvetek 1 ATAG-ra?

Gatti
Köszönöm most már mûködik! 😊
Amúgy játszik még akkor valaki az 1946 al online?

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

LeonSilver
Naaa?? Mit mondtam én?? Ugye, hogy már meg is indultak a hírre a pirézek?? 😄 😄

"Elfogták az ároktõi szökevényeket
A két rablógyilkost Svájcban kapták el szerda este. Pénteken szöktek meg a háziõrizetbõl."

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Jajajajajaaaa!!! 😄

Her Laca

Her Laca
Mennyé mán😊 Ki ne emlékezne erre skacok😊

Tudna vki nekem adni egy páncélátütési táblázatot MG FF il. MG FF/M 20 mm-es rep.fedélzeti gépágyúhoz? Jöhet privátban is.
Ha igen, akkor azt elõre is köszönöm.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Haladni kell a korral kérem.

Her Laca
Komoly gépecskéik is vannak .Tiszta ámerika😊)

Amúgy tényleg komoly, persze ez erõsen promó film is egyben. Az tény , hogy-mivel nagyon komoly terror cselekmények is vannak ott-sok a pénz is a szakmára. Na meg ugye folyamatosan "majdnem háborús helyzetben" gyakorolhatnak a végeken élesben a srácok...

acidrain
Szia!

Conf.iniben a Chat szerkció nálam ilyen:

region=(dx=0.99930555,dy=0.11851852,x=6.9444446E-4,y=-0.0018518518)
adr0=ALL
adr1=MY_ARMY
msg3=
msg1=
msg4=
msg2=
msg5=<timeleft
msg6=<nextmap
msg7=<gunstat
msg8=
msg0=
msg9=
adr9=ju00F3u0020u00E9jt

A játékban a Controls alatt a MISC szekcióban a Chat ablakra konfigolj be egy billentyût.
Ha ezt már megtetted, és mégsem jön fel az ablak, akkor lehet, hogy összehúztad, egérrel bazirgálva szét lehet húzni valahogyan, de nem emlékszem rá, hogy hogyan.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

<#alien> Igen alakulnak alakulnak. A keménységgel soha nem volt gond olyanok mint a vidia. Mostanában néha még a túszok is túlélik.<#nevetes1> Alakul.

Her Laca
Felhívnám a figyelmet az erdõs rész végén a táborhely eltüntetésének felettébb egyszerû és gyors megoldására.

Her Laca

Nem tudom! :-( Én már nagyon rég nem játszottam vele...
Gatti

region=(dx=0.6925,dy=0.071666665,x=0.0,y=0.0)

ez lehet az nem?

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Gatti
az is lehet? bár nem variálta vele semmit 😊 azt is a config.ini fájlba találom?

Valahogy lehet variálni a chat ablak méretével. Nem lehet, hogy véletlenül összehúztad nullára, és azért nem ír ki semmit?
Gatti
amúgy játszik ezzel még valaki?😊 (aki fórumozik)