IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mibõl veszek akkor új VGA-t?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A munkadíj nem sok,hisz ha megnézed egy 3 fõs brigád ,fejenként minimum egy 10 est szeretne hazavinni per nap,plusz valami anyagot csak tettek oda (ami ziher,hogy nem 35 ,legalábbis nekik:XD ) de ez neked mind1.Plusz költségek is felmerülnek ugyi,mint benya ,sör ,cigi satöbbi😊
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A házunk régi kb 30-as évekbeli.A tetõcserepek nincsenek aláfóliázva,most beázik a tetõ kb 8-10 nm-en.3 fõs társaság úgymond kikente,és bádogtoldalékot tett a sarkokra,fóliát viszont nem tettek alá.Így most 57-et kérnek érte,állítólag 35 csak az anyag.Az érdekelne,ez így normális ár-e,valamint lehetséges-e,hogy fólia nélkül is megállítható legyen a beázás?Attól tartok,hogy ugyanúgy beázik majd,õk meg lelépnek esetleg.Rendes szerzõdéssel még drágább lenne állítólag,amit azért furcsállok,tekintettel arra,hogy kb 10nm-rõl van szó.
Amúgy játszik még akkor valaki az 1946 al online?
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
"Elfogták az ároktõi szökevényeket
A két rablógyilkost Svájcban kapták el szerda este. Pénteken szöktek meg a háziõrizetbõl."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha igen, akkor azt elõre is köszönöm.😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Conf.iniben a Chat szerkció nálam ilyen:
region=(dx=0.99930555,dy=0.11851852,x=6.9444446E-4,y=-0.0018518518)
adr0=ALL
adr1=MY_ARMY
msg3=
msg1=
msg4=
msg2=
msg5=<timeleft
msg6=<nextmap
msg7=<gunstat
msg8=
msg0=
msg9=
adr9=ju00F3u0020u00E9jt
A játékban a Controls alatt a MISC szekcióban a Chat ablakra konfigolj be egy billentyût.
Ha ezt már megtetted, és mégsem jön fel az ablak, akkor lehet, hogy összehúztad, egérrel bazirgálva szét lehet húzni valahogyan, de nem emlékszem rá, hogy hogyan.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
region=(dx=0.6925,dy=0.071666665,x=0.0,y=0.0)
ez lehet az nem?
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series