91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Nem olyan korrekt dolog 45% leírni egy szimulátort, főleg úgy , hogy a másik oldalon egy CLOD van. Amit ha nem csinálgattok vagy 1 éve ingyen elhivatottságból, akkor még mindig egy 60% álló valami lenne. Amit ha jól emlékszem 100% adtak ki a készítők. Tök mindegy mi okból, a tények makacs dolgok. Erre itt van ez a BOS-még egyszer 45%-aztán mindenek el van mondva szerencsétlen, csak nem fehér embernek nem. Miközben már nem egy dologban simán jobb mint most a CLOD, gondolok itt a sérülés modellre, vagy a talajra.
  • sakkay
    Nekem nem szólt senki..én pumpálok lelkesen, mint a jó gyerek.
  • Her Laca
    Jelzem már régóta nem kell pumpálni:))Csak úgy eszembe jutott:)
    Ráadásul annak a karnak asszem nem is az volt a szerepe:)
  • Her Laca
    Azért én nem mondok semmi konkrét véleményt róla. Lehet jó lesz , majd ha elkészül meglássuk. Mint mondtam én nem remegek a megjelenésre várva:)
    Addig is vannak lelkes tagok akik tesztelgetik legalább és így vannak hírmorzsák.

• VO101 tvr
    Ennek így nem sok értelme van részemről.
    Erre a ott van a DCS sorozat. Ott rendelkezésre áll a szimmetrikus harcászat.
  • Her Laca
    Gondolj bele ,mondjuk a Fóka az mecsoda csoda volt akkoriban ,főleg az oroszoknál. Még az angelusok is elsírták magukat amikor megjelent ,akkor mit csináltak azok az oroszoknál. Na annak mi lesz az ellenfele?
    Gondolom a Lavor majd megtáltosodik:) oszt utoléri:)
  • VO101 tvr
    Innentől viszont miről beszélünk? Szimulátor? CEM? Egy kevésbé árkád repülős lövöldözős játék. Kellene normális gépkiosztású frontot választani.
    Az egész egy nagy marketingfogás, hogy előre kifizettessék a türelmetlen vásárlóval a vételárat.
    Másfelől viszont a pirosak is ülhetnek kék gépbe, nem tiltja senki. A balansz pedig a szerver létszámmal kisakkozható lenne.
    Még most is megy sokszor a vita 109 vs Spit ügyben a CloD esetében, pedig ezek azért eléggé kiegyensúlyozott gépek voltak egymáshoz képest.
  • Her Laca
    Most erre mit lehet mondani. Úgy nem fogják kiadni,hogy a kérdéses időpontban a német technika messze jobb volt mint az ellenlábasé.
    Ha azt nézem,hogy a szemben álló légi egységek száma akkortájt mekkora eltérést mutat,és a közel 3000 orosz gépveszteséget (a németekét most meg nem mondom,de töredéke),szóval balansz nélkül nem fogják megcsinálni.
    Meg ugye játéknak szánják ahogy annó régebben olvastam ,ha pedig játék akkor nem lehet az egyik oldalnak "kedvezni" . Ha meg mégis megcsinálják korrektül ,akkor hamar alább hagyna a lelkesedés a tavarisok oldaláról.
    Veres AI-k ellen harcászkodna a nép?
  • VO101 tvr
    A Pumaszálláson már felmerült, hogy "Félkészen kiadták a Yak-1-est, ami egész jó gép, felveszi a versenyt a Messzerrel." Tehát a 109-es egyik legjobb, legfürgébb, fordulékonyabb kiforrott szériája (F4) pariban van egy korai Jak-kal. Ja. Esélytelen a korrekt modellezés.
  • Her Laca
    Messzában nincs csoda. Nem azt a gépet kell nézni. Repülj spittel és hozz ki belőle naximumot,vagy hurkánnyal. Mondanám ha meglenne a cuccom ,hogy tesztelj ellenem,mit is számít a megfelelő gépészkedés a Clod ban.
    A kérdés az az ,hogy pl a Bos ban a jakabot is automatizálják e a könnyebb kezelhetőség kedvéért,vagy valóban történelmileg hűen csinálják meg ,avagy mindkettő opció létezni fog és bizonyos szervereken lehet majd korrektül repkedni. És akkor ott van még milyen is lesz a végleges repmodell.
    De kár ezen rugóznunk,van még kb egy jó év mire ezt kiadják ,akármi is lehet belőle. Még az is előfordulhat,hogy ki sem adják . Oroszokból bármit kinézek. Vagy amire kész lesz és ki is adják előjönnek a problemák amik megoldására még rámegy egy bő fél év:)
    Hál istennek én már nem várom annyira,hogy ne tudnék türelmes lenni.Pedig Tom fel is ajánlotta,hogy próbáljam ki de szerintem nincs értelme foglalkozni vele jelenleg.
  • sakkay
    DE. Csak én nem látok eddig több lehetőséget a motor babrálásában a két progi között, és éltem a gyanúperrel, hogy csak én nem, tudok róla. A prop. állásszöget én mindig manuálisan szeretem állítani.
    Mármint egyenlőre nem lehet állítani a BOS-ban ezek többségét, de a beállításokban már lehet őket konfigolni, tehát benne vannak(lesznek)..szóval ezért kérdem. Pl ahoz hogy a CLOD-ban felszálljak, nem kellett több dolog, mint -csap nyitás, pumpálás, trim állítás, hűtők állítása, fékszárny,p. állásszög gyújtás..kb. Na ezek eddig a control alapján a BOS-ba is vannak. Pumbálás kivételével .
  • Her Laca
    Te nem Clodozol? Már hogy felteszel ilyen alap kérdéseket. Most komolyan.
    Így hogyan tudod mondjuk összehasonlítani a két dolgot ,már ha ez a célod?
  • Her Laca
    De pl a Clod ban hiába az automatika mondjuk a PP ben az E4 nél ,azzal együtt is meg tudod baxni a mocit zuhanásban nagy sebességnél,ha nem figyelsz.
    De a legoptimálisabb értékek eléréséhez bizony még a messzánál is figyelni kell a PP re a hűtőkre. A keverék az automatikus volt hála a jó kis birodalmi motornak:)
  • Her Laca
    Melyik messzánál?
    A BF nagy előnye ugye a nagyfokú automatizálás volt ,nem kellett repülés közben babrálni a dolgokkal.
    Pl ha már a Bos van terítéken ,akkor az orosz vasaknál pediglen kellett bűvészkedni rendesen ,és ez elég sokáig így is maradt náluk.
  • sakkay
    Ja a kérdés komoly. Mer így olvasva olyan mintha kötekednék. Csak, hogy lássam mi a clod CEM szintje most. Remélem jól írom a gépészkedésre , hogy CEM-na ennyire vagyok képbe, írom ezt azért is nehogy valaki azt higgye okoskodom.
  • sakkay
    A Messzer tekintetében a CLODBAN az alap dolgokon kívül-mindenféle hűtő-miket lehet még állítani? Stopper nullázáson kívül.
  • Her Laca
    Én pozitív vagyok testvírem ,nekem nem azzal van a bajom,hogy le vagy felszerelhető valami,hanem,hogy egy retek üveget pénzért kelljen megvenni.
    Nekem a Rof üzleti megoldása nem tetszett soha sem ,(ez magánügyem,ahogy az is,hogy ha ez is olyan lesz akkor baxok megvenni) én azt szeressem,hogy megveszek egy programot (kerül amibe kerül) de utána ne kelljen vásárolgatnom ha akarok valamit használni.
    De majd meg látjuk mi sül ki ebből,kismillió dolog van ami változhat , én is remélem,hogy egy korhű és valóban szimulátoros program készül.
    ha csak Il2 es nehézségű lesz akkor annak is meg lesz a közönsége ,de az nem én leszek:) Ez ilyen egyszerű.
  • Her Laca
    De a videón nem mozog.ott stabil a revi.Tudom azt nem te csináltad de ezek szerint kikapcsolható.
  • sakkay
    Nem én azt már a Rofban is szerettem(test mozgás szimulálása az erőhatásokra) így ha mondjuk csinálsz egy erős manőver, némileg megmozdul a nézet is. Azért használtam mert ez tényleg ilyen volt.
    A másik az valami mozi effekt, ha gyorsan mozgatod a fejedet elhomályosulnak a tárgyak a mozgás közben. Na azt nyomtam ki, mert nagyon jól néz ki kívülről, de zavaró ha harcolsz.
  • Her Laca
    Ha mozog a fej akkor problémás, vagy most mmire gondolsz, hogy kikapcsoltad ?
  • sakkay
    Le is vettem én is. Viszont azért így is fasza ez a sebesség dolog.
  • sakkay
    Ezt fogd fel pozitívan Laca. Nagyon sok dolog (ok értem én amúgy mire gondolsz) mobilan ki és betehető-ha ilyen tényleg volt-és ezt képes leszimulálni. Az már egy más kérdés, hogy pénzért,a másik dolog meg, hogy vajon mely pilóta kedvéért alakították át az épp akzuális standard gépet..persze volt ilyen. Én mellesleg akkor raktam be amikor földi célokra mentem.
  • Her Laca
    Na ez az az opcionalítás ami 'nálam ' követi a biztit.
    Vagy megvehetem az egészet vagy rajtuk szárad felőlem .
    Ez a világ vicce ,hogy páncélüveg opcionális, a Rof is emiatt 'is ' van bannolva nálam.
  • Her Laca
    Szvsz neked fogalmad sincs miről beszélünk ,beszélek, ergo meg se próbálom elmagyarázni:)
    Javasolom kicsit nézz utána, aztán majd véleményezd mit gondolok komolyan.
  • Amaymon
    "Ami tény,hogy a Bos az grafikailag ,de legalábbis a grafikai motor szintjén egy elavultabb cucc mint a Clod."

Heh? Ezt nem gondolod komolyan :) Ha másban nem is de pont abban jobb...
  • Amaymon
    A sebesség érzet effektje visszaüt a fejmozgásnál, mert akkor is jelen van a motion blur, ami drasztikusan nehezíti a spotolást.
  • Amaymon
    "Tesztelésért fizetni?:)"

Többen úgy tudom a bonus gépek miatt vettek early accest.
  • sakkay
    Most megnéztem jelenleg cirka 90-95 ember multiban. Persze 6-7 részben elosztva.
  • hrundibaksi
  • sakkay
    Ja lehet. Mindenesetre nagyon sokan repülik már most legalábbis a videó mennyiség alapján.
  • sakkay
    Másik szög..
  • feca1229
    Én úgy tudom, hogy az alap az 8 gép
    LaGG-3 (series 29)
    Bf 109 F-4
    Yak-1
    Bf 109 G-2
    IL-2 AM-38 (1942 year's model, single-seat)
    Ju 87 D-3
    He 111 H-6
    Pe-2 series 87
    Legalábbis mikor megvettem télen 50 usd-ért akkor ezekről volt szó, akik pedig 100 usd-ért
    La-5
    Fw 190 A-3 azoknak meg majd ez két gép is benne lesz. Plusz még egyébb ilyen faszságok, hogy a nevük arany szinnel jelenik meg, az enyém ezüst szinű, és adtak, vagy majd adnak hozzá pár kieget mint pl: stukához a nagy bomba 37mm ágyú, páncél kieg. meg egy csomó minden más nem tudom mennyire lesz fizetős a a kieg dolgok legalábbis nekem ezek vannak hozzá.
  • sakkay
    Talán így..
  • sakkay
  • sakkay
    Az már egész jól megy, meg a harc is-cápával-de mi végre ha repül a rakéta mint az állat a fák között.
  • sakkay
    Aszt hiszem, hogy az alap 4 gépet tartalmaz pl. a me-109 f4, a többit meg pénzért. Például már most opcionális, a páncél üveg' használata prémiumnál. Nem tudom nem-e lesz az ilyen is pénzes.. Jó csak korlátozza a kilátást némileg.
  • Papa01 #72897
    :)) Nekem a puszta levegőben maradás is kihívás.
  • sakkay
    Halálra idegesít , hogy a rakéta átjön az erdőn. A merev szárnyú kollégákat ez vajmi kevésbé zavarja, de én a modern szimekben csak helit repülök..na ott nagyon nem mindegy.
  • Papa01 #72895
    Biztos vagyok benne (Pl, Zéti kolléga szeretne egy kis DCS repülést összeszervezni. :) ), bár ezt én nem tervezem megvenni, max. 1-2 év múlva.. :)
  • Gundark 1 1
    Az üzleti modellről nem árultak el semmit? Arra gondolok, hogy pl a Messer F meg mondjuk a LaGG ingyé van (mint a Rofban) a többi meg fizetős? Vagy hagyományosabb? :)