91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#72973 Óóóó bazeee... majdnem leestem a székről :D :D "na nem mintha a Jakab 1 az egy X wing lett volna" Hatalmas!!!! :D -
#72972 Na most "szerinted" vagy valóban az volt?:) Csak megnézted a gépkiosztást bakker:)Mert nem mind 1 ,hogy Jakab vagy Lagg ,a Lagg3 az maga a métely,az valami retek egy szerszám volt ,na nem mintha a Jakab 1 az egy X wing lett volna:) -
sakkay #72971 Szerintem Jak meg il. -
#72970 Mik voltak az orosz gépek?
Jak 1 és Lagg 3 ?Vagy csak a Lagg? -
sakkay #72969 Kép1
2.
3. -
sakkay #72968 Közben multiztam 2 órát. A pozitívum az az, hogy a full reál na jó ez erős és nem is ez a neve-szerón vannak kb 50%-ban a srácok. Itt nincsen külső nézet sem semmi jel stb..a gond az , hogy még így is nagy parasztok , de hát közel vannak a repterek és megy a hent. Szóval legalább a fele komolyan gondolja a szimulátor dolgot. Ha egy per-egybe keveredtem orosz géppel azt le tudtam nyomni erőből, szóval tényleg jobb a messzer, bár az elemelkedés nem nagyon ment-még egyszer mondom nagyon nem volt tiszta indulás szóval nem tudom biztosan. Esetleg akinek megvan tesztelhetünk egyet valamikor. -
sakkay #72967 Ok megy. -
#72966 csinálj már egy fényképet a kabinról is ha érhetnélek:)
-
sakkay #72965 OK. -
#72964 Na jó ,én csak nem értettem mi alapján mondtad amit.Mert pl azok a fa szerű képződmények amit mutattam szerintem az ultragáz kategóriát képviselik,és az épületek sem domborítanak valami nagyot:)
De Úgyse ez a lényeges,hanem,hogy majd milyenek lesznek a gépek.
Ki az a hülye aki nulla méteren vitézkedik messerrel meg fókával.5-6 ezren meg tökmindegy.A reptéri kóbor ebet sem érdeklik ezek a dolgok,ha minden más jó lesz.
No hagylak örömködni ,nem baxtatlak tovább. Én a látványtól biza nem estem hasra ,és ez teljesen szubjektív részemről,én egy új szimnél kicsit mást várnék már ebben az időben. Már ha szim lesz egyáltalán ,teszem hozzá. -
sakkay #72963 Bakker Laca , hogy te milyen vagy! Ha egyszer Sztálingrád, tél, meg hó! De annak nagyon jó! Hát persze , hogy sivár-mi legyen ott cseresznyefa virággal? És igen nagyon szépen megfogja. Mondom volt, hogy amint leértem a betonra lehúzta a sérült farokrészt. -
#72962 No de ez mitől szebb?
Még mindig nem értem mire mondtad azt amit:) Szerintem nem szép,egyhangú ,sivár bár egy havas táj milyen legyen teszem hozzá,de ,hogy ebből miként jött le az ,hogy a talaj szebb mint a másikban :)
És a hó megfogja a gépet,azaz fejt ki ellenállást ,vagy csak meglátszik a nyom? -
sakkay #72961 Betonon más, itt is jó látszik.. -
sakkay #72960 Na most. -
#72959 Nem győzött meg:) -
sakkay #72958 Teljes. -
sakkay #72957 Igen hasonló. -
sakkay #72956 Itt direkt elemeltem a kereket, mutatván, hogy a nyoma a hóban-és az hogy a kerék félig beenne van-tényleg hatással van arra, hogy megjelenik e a keréknyom vagy sem. -
Solt #72955 Ez olyan mint a micro domborzat (vagy mi a szösz) a RoF-ban, csak itt hó borítja! :) -
sakkay #72954 Na így. -
sakkay #72953 -
#72952 Megnyomom a billentyűzeten a Prt Scr gombot:) majd kitaszkolok oszt lementem paintba:))) -
Solt #72951 Ha lenne normális élsimítás és LOD, akkor valóban szebb lenne... :) A RoF-ban tű élesre be lehet lőni mindent, és a városok (igaz kisebbek) sem a segged alatt váltanak textúrát. :)
De, ha már DX9, halott ötlet szerintem időt ölni bele manapság... nem is értem miért arra fejlesztenek. Pontosabban értem, csak egyet nem értek vele. :) -
sakkay #72950 Laca te mivel csinálsz képet..ez a szar FRAPS csak bmp tud, kis felbontásban..mindjárt felrakok párat azért. -
#72949 Mit szülnének. A jak 1 az űberfasza gép lesz és kész:)
Emlékszem Il2 ben hej de retek egy szerkezet volt az,kerülte mindenki mint a pestises beteget. -
#72948 De nem a látvány csak amiért ezt mondom,mert azért igazságtalan sem akarnék lenni a Rof al ,,hiszen az se csúnya azért. -
#72947 Ízlések és pofonok mesterem:) Én meg a Rof ot ki nem állhatom:)
Szvsz a Clod sokkal szebb. -
sakkay #72946 Ez teljesen igaz, nagyon érdeklődve várom mit szülnek meg a problémára. -
Solt #72945 Most biztos kapok majd a fejemre, de nekem például jobban bejön a RoF grafikája. Tény, hogy a CloD van amiben jóval szebb, de az élsimítás, meg az orrunk előtt változó 2D/3D engem lehangolt...
Mondhatnám úgyis, hogy a RoF a DX9 miatt korlátoltabb, viszont jóval igényesebb az összkép. Kevesebb, de szerintem mégis több. -
Solt #72944 No igen, ebben sajnos vagyon igazság bőven... -
#72943 -
#72942 Ha megnézed az utolsó képeken azokat a nemtudom minek nevezzem képződményeket (talán fák) hát az rettenet:) -
VO101 tvr #72941 A CloD mint program nézőpontom szerint teljesen indifferens a témában. De nem is szándékoztam mellette beszélni vagy védeni. Megjegyzem, a CloD-ot is csak akkor vettem meg, mikor rendbeszedték és már működött.
Pusztán a gépkiosztás tekintetében utaltam rá vissza, hiszen a Csatorna hadszínterét dolgozták fel benne 1940-ből. Szerencsésen nyúltak a témához.
A 109 és a Spit egyaránt korának élenjáró technikája volt igényes kivitelezésben. Ez viszont nem mondható el a Jak-1-ről. Teljesen hibás gondolat egy annyira asszimetrikus hadszínteret feldolgozni, mint a keleti front 1942.
És ebből a szempontból mindegy, hogy 45% vagy bármennyi. -
#72940 Mesterem. DX9 es a játék motorja. Ahogy a Rof é is.
Mit akarsz ettől? Ahogy mondtad a tények makacs dolgok:)
A grafika már nem fog sokat fejlődni,az szerintem ilyen marad és kész.
De még mindig nem látom azt amit mondtál,hogy a talaj a táj az szebb mint a Clod é:) Kérek képet,mert lehet ahogy nálad van az valóban szebb.:)
Győzz meg és istenuccse nem fogok tamáskodni. -
sakkay #72939 Na vagyok. Először is havas a táj. Na most ugye itt a legnehezebb érzékeltetni a dolgokat, de van egy valami mikro bucka képző(gondolom rájöttél nem a hivatalos elnevezés) ami miatt még a gépből is látni néha a havon (mármint álló helyzetben), hogy van mélyedés stb. Na most persze nem mindenhol. Nagyon kíváncsi leszek pont ezért ha erre rájön a növényzet. Mondjuk nem csodálkoznék azon , hogy ez az amiért + egy pontot szavaztak ano a téli Sztálingrádnak a készítők..arra célzok, hogy lehet sokkal durvább lesz a gépigény ha lesznek bokrok füvek, fák, csak az idő meg telik, az átlag pc erősödik. Semmire nem alapozom ezt, csak egy ötlet. -
#72938 No ,csak ,hogy a tényeknél maradjak (és ok a 45% ) de itt mi az amire céloztál? Mármint a talajkinézete.
Direkt csak olyankor mentettem képet amikor nem a repülőből néz ki az arc,hanem külső nézetből ahol áll a táj és nincs zavaró körülmény.
És nem célom lehúzni előre leszögezném,csak kíváncsii vagyok ti mit láttok ebbe bele.!!!!!
-
sakkay #72937 Ok megpróbálom, majd jövök.. -
#72936 Most megérkezett a javítás a Clodhoz is ,imént böngésztem át mikben is változott a dolog,na majd kívi leszek a tapasztalatokra,hogy pl a pk-n kívül valóban ugyan úgy sérülnek a gépek a 20 astól. -
#72935 Jut eszembe. Az a baj,hogy van két oldal akik máshonnan nézik a dolgot.
Vannak akik offline is szeretnek játszani ,hadjáratokat meg ilyeneket végig vinni,na azok teljesen más szemszögből értékelnek egy ilyen progit,és vannak akik csak és kizárólag az online harcászkodást nézik,és biza nekik a történelmi hűség igenis fontos,hogy a lehető legprecízebben legyen megcsinálva minden.
A Clodot is azért hegesztgetik több kevesebb sikerrel ,hogy ez az érték minél jobb legyen. Micsoda vérre menő viták vannak apró eltéréseken is:) -
#72934 Szerintem félreérted TVR-t:)
Ő SZIMULÁTORT akar,nem hasonlót,nem majdnem azt :)
Ő is úgy van vele,hogy majd kiderül,de szvsz már ő is túl van a hurrá optimizmuson:)
Amúgy te mit nézel? Mit jelent nálad a talaj jobb? Mert én vesszek meg de nem látom azt a húbassza meg grafikai csodát akárhogy is nézek ki a fejemből:)
Csinálj már egy két képet ha kérhetnélek mert tényleg kíváncsi vagyok:)