IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacám, abban a pillanatban egyetértek veled, ha majd minden másnál meg lehet válogatni, hogy mire menjen a pénzünk! 😊

www.smart-bus.hu

Hiába tartom sokkal többre mondjuk a Gyurta Danit, ha az õ úszása nem hoz annyi bevételt, mint xy válogatott játékos bénázása, akkor õ nem fog annyit keresni... sajnos...

Ez a kapitalizmus... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mondj egy jó edzõt ! Mármint itthonit.
Én nem tudok egyet sem.

Jelzem a Mezeivel kezdõdtek a bajok anno,hogy deglene meg😊Pro licence😊))
Na az az évszázad ötlete volt a féregtõl.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Kapjon annyit amennyit ad neki valaki. Csak ne én legyek aki szponzorálja.
Hót leszarom mennyit keres egy ilyen bohóc.
Foci kell? Építsen stadiont a csapat tulajdonosa.
Edzõ kell,vegyen föl,Játékos kell. vásároljon.
Ezek befektetések. Ha ügyes ,majd jön a haszon.
Ha hülye ,akkor bebukta. Ez ennyire egyszerû.
De ne ,ismétlem ne a mi pénzünkbõl .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ne ragozzuk mesterem, nem akarlak én idegelni sem téged, sem a többieket! 😄 Szegény muter már így is csuklik... 😄

Egyébként amelyik klub ilyen edzõt alkalmaz, az meg is érdemli a sorsát... 😊)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na akkor ,hogy érthetõ legyek.
Nem érdekük az ott dolgozó azaz az MLSZ ben és a klubokban tevékenykedõ tizedrangú,alkalmatlan arcoknak,hogy változzon valami is,mert ha jobb foci lenne,akkor kiderülne,hogy segghülyék az egészhez,és akkor nincs meg nekik a jó kis megnemérdemelt korpa.
Mint mondottam ott a sógor. Mi a lófaxt tud tanítani a 16-17 éves kölköknek,hisz maga sem tud focizni,legalábbis magas színvonalon nem.
Volt párszor magyar bajnok. ÉS? Saját bevallása szerint annó braziliában edzõtáboroztak oszt a tizenéves ifik szétszopatták õket.

Engem nem zavar egyébként a stadionépítés - a felcsútira majdnem rá is látok - mert azt a pénzt akár el is lophatták volna, de felõlem még a Stadler stadionját is megtarthatták volna, de addig ne kapjanak már millás fizetést a profik, amíg nem tudnak felmutatni valami értékelhetõt, miközben olimpikonokra alig jut valami sok esetben. Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy a sportra nagyságrendekkel több jut, mint ezelõtt bármikor.
Her Laca
Nekem kedvenc válogatott focistám a Varga.
Az se futni,se passzolni ,se labdát kezelni nem tud ,úgy általában a labdarúgáshoz valamit is kapcsolódó dolgokhoz is segg hülye ,oszt VÁLOGATOTT. A többirõl nem is beszélve. És ezek a legjobbjaink.
ma néztem a Brazil -Délkorea meccset egy kicsit.
A ferdeszemûek úgy elpicsáznának minket (pedig nem régóta kergetik a labdát) ,hogy lehet ez a 8 még szépnek is tûnne.

😄

Nem Lacám, ez a helyzet! Adottak az alapok, a lehetõségek, csak a klubokon múlik, hogy tudnak-e élni azzal a helyzettel, amit az ország vezetése és az MLSZ hozott össze nekik.

5-10 év múlva kiderül lépünk-e elõrébb... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
"Egy biztos, ilyen lehetõsége még nem volt a focinknak..."

<#conf><#nemtudom><#pias>
Most te álmodozol vagy mi,vagy csak szimplán berúgtál.

Mert ezek évrõl évre szarabbak,az ennél nincs lejjebb tõl mindig sikerül azért leásniuk még.
EZ MAGYARORSZÁG testvírem ,nem Hollandia!!!

Persze, hogy pénzmosoda is... de egyébként mi nem az? Mindenhol megy a lenyúlás... ahol szar van, ott legyek is vannak.

www.smart-bus.hu

Ha nem lenne fenntartható, akkor szerintem nem csinálnák... 😊 A TV-s pénzekbõl és a TAO pénzekbõl rengeteg kiegészítõ bevételük van, ráadásul jövõre úgy lesznek elosztva a TV-s pénzek, hogy többet kap az a csapat, ahol sok magyar fiatal játszik...

Az út eleje irdatlan nehéz... most adottak a lehetõségek, ha élnek vele a klubok, akkor 5-10 év múlva lehet elõrelépés, elõbb biztos nem. Azt mindenképpen tudni kell, hogy a jelenlegi garnitúrával jelentõs eredményt elérni csoda számba menne...

Hollandia ezt a rendszert követi évtizedek óta... gyakorlatilag a három top ligába nevelnek játékosokat. A klub focijuk nem világszínvonalú, viszont a válogatottjuk az utolsó VB-n ezüst érmes lett... 😊

Az elképzelés jó amit csinálnak, hogy mire jutunk vele, az majd kiderül! 😊 Egy biztos, ilyen lehetõsége még nem volt a focinknak...

www.smart-bus.hu

A kutyát nem érdekelné, ha mellette legalább a kötelezõt hoznák, amibe egy tisztességes vereség is beleférne, de legalább tegyék oda magukat a fizetésükhöz mérten.
LeonSilver
Gyerekek. Próbálta itt valaki a Hueyt vagy a minyót?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Tudod e mekkora pénzmosoda van a magyar fociban? Kb az egész lényege ez semmi más,és nem én mondom ezt,hanem akik benne vannak és nekik is tele a tökük az egésszel .
Na jó ennyi posztot ez az egész nem ér😊 inkább repüljünk .

A tulajdonostól kérdezd, van nekik olyan is! 😊)

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Qrva sok TV-t adtak el 😄 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem tudom, hogy hosszú távon fenntartható-e nálunk az ilyen összegen nevelt focistapalántával való üzletelés? Mégis csak egyik zsebbõl megy a másikba a pénz, meg egy-két eladás nem biztos, hogy fenntartja a sulit, külföldre meg nem viszik õket tömegével.
Her Laca
És honnan volt a Vidinek erre pénze?

LeonSilver
Egyébként én szeretem nézni a focit. Mondom a focit és nem azt az izét, amit ezek elõadnak. 😄

LeonSilver
Asszem ma hallottam én is, hogy Andorra lesz a kövi ellenfél a jövõ héten. Asszem.
Na mondom magamban, ha megverik õket, akkor qrva nagy arcuk lesz, a sport sajtó meg piedesztálra emeli õket, ez tuti 😄

Olcsón "állítják elõ" õket, és ha a töredékét el tudják adni külföldre, akkor dõl a lé.

Kovács 510000 euróért igazolt a Haladástól a Videotonba! Na most a nevelési költsége volt vagy 5-15 millió...

www.smart-bus.hu

Reptéren nyilatkozta valamelyik, hogy kedden azért megtesznek mindent a gyõzelemért. Az ellenfél Andorra lesz. A remény hal meg utoljára!
Her Laca

Her Laca
Nulla?
Mert még Dzsuzsi sem tud focizni ,pedig jó sok pénzt kap (jelzem pont nem érdekel mennyit keres)
Hofi mondta annó jól.
Tud úszni?
Nem
És ha megfizetem?
És ennyi.

Fradi-Újpest és a Fradi-MTK egy más kategória, nem csak fociról szól és az ingyen cirkuszt meg szereti a nép.
Nem azt mondom, hogy ne támogassák a focit, de ár-érték arányban most elég a mélyponton van ez a sportág.

Ilyen színvonal mellett mekkora lesz a kereslet irántuk? Vissza lehet nézni az utóbbi 15 év fiatalon felfedezett focistákból, hogy hányan vitték valamire közülük ?
Her Laca
Menj el egy Amerikai foci meccsre oszt meglepõdsz😊 mennyien nézik kis hazánkban. Vagy menj el egy OB1 es póló meccsre. Vagy nézz rá egy jó kis kosár mérkõzésre.
Hidd el járnak az emberek máshová.
Persze ha jó lenne a focink akkor annak én is örülnék,de mivel ez egy szar,akik mûvelik még szarabbak ,így már nem érdekel. És nem akarok áldozni rájuk sok más polgártárssal egyetemben. Stadion helyett építsenek bármi mást ami közhasznú. Nem kell sokat töprengeni ,van elég lemaradásunk minden tekintetben,pont nem a foci a legfontosabb.

Mesterem, az a cikk a nyáron készült, a Fradi - Ute meg most volt pár hete! 😄 Szoktam én neked hazudni? 😄 Higgy nekem nyugodtam... 😉

Ott van a #68475-ben, hogy kiket érdekel! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem . Konkrétan írja .Nem átlagot ír erre a meccsre.
De mindegy is. Nézd az egész bajnokságot.
Ez lófax nézõszámot tekintve. Tehát a kérdésem továbbra is fent áll.
Kit érdekel ez a szerencsétlenkedés? A pár elvakult emberen kívül persze,de azok miatt had ne nekem kelljen már a bukszába nyúlnom😊

LeonSilver
Ha ilyen sport lószar újság lennék, akkor ezt írnám én is. De még ha 60000 ember nézte is, abból 45000 azt várta, hogy lesz e balhé és nem a meccsre volt kíváncsi :p

Az a "poén", hogy még ilyen szar állapotában is sokan követik... ahogy egy ici-pici siker van, azonnal "futball-láz" alakul ki! Valószínûleg ezért próbálnak életet lehelni bele...

6 milliós nézettség a közmédián

www.smart-bus.hu

Amit te linkeltél azok átlagok, amit meg én, az egy meccs... 😊

www.smart-bus.hu

Képben vagyok, elég sokat dolgozom focistákkal! 😊) Mondjuk én a komplett fiatalságtól hidegrázást kapok, de valószínûleg a mi idõnkben is így voltak az idõsebbek velünk, oszt mégis viszonylag értelmes emberkék lettünk! 😄

www.smart-bus.hu

Ja Laca...-sajnos-azzal kár vitatkozni, hogy a magyar embert messze a foci foglalkoztatja leginkább. Ez van. Én értem a legkevésbé. Az más kérdés, hogy olyan szar a magyar foci , hogy már alig nézik. De attól még nem néznek többen mondjuk atlétikát.

Her Laca
Na most melyik nem mond igazat? Amit én linkeltem,vagy amit te?

Her Laca
Tudod mit!
Összejövünk és elviszlek pár "akadémiára"
Komolyan.
Nézd meg magad kikre megy el a pénz.
Én amikor megláttam a sógor 16-17 éves srácait elsírtam magam😊
Mondjuk mindegyik megismerhetõ a hajviseletrõl😊
De nyápic egy társaság azt meg kell hagyni.
Én még gyerekfejjel amikor lejártunk a Chinoinba focizni,és utána elmentünk inni egy málnát a gödörbe ,egy asztalnál ültem a Törõvel😊 Mondjuk szomjas sose volt,de ,hogy nem volt férfias ,azt nem lehetett rá mondani. Meg még focizni is tudott😊

De, mert ezek a tények! 😊) 22094 nézõ volt egészen pontosan, és 1.6 millióan kapcsoltak oda, és 600000 elvetemült nézte végig! 😊))

A családodat meg nyugodtan kiviheted, mert semmi konfliktus nem fogja érni... megy a média szokásos hisztéria keltése! 😊 14-15 éves korom óta járok meccsre, és még egy alkalommal sem kerültem bajba úgy, hogy nem akartam... 😊)

www.smart-bus.hu

Na igen. Talán valami elkezdõdött, de sajnos nagyon lassan. Meg ki tudja mi lesz a gyerekekkel, ha bekerülnek a nagy fos centrifugába..

Her Laca
És azt tegyük hozzá,hogy az Újpest -Fradi -ra megy a két csapat degenerált "kemény " magja mert balhé az kell (foci az nem érdekli õket) na ha azokat levonjuk máris nem olyan sokan kíváncsiak rájuk.

Kétféle ember van, aki szereti a focit, és aki utálja! 😊 A mai focistákat én is utálom... amikor meglátom némelyiknek a haját, valami elvetemült módon meg tudnám tépni! 😊) Az én idõmben még férfias sport volt... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Még egy kiragadás

"A legkevesebb nézõ (62) az Eger-Kaposvár, míg a legtöbb (16000) a Ferencváros-Újpest mérkõzésen volt."

Na most mennyien is néznek végig élõben egy Real- Barca meccset?

Her Laca
Kiragadnám!!
"Három klub még az ezer fõt sem tudta elérni. Az MTK 993, a Siófok 977, míg az Eger átlagosan 326 nézõt tudott kicsábítani stadionjába."

Azt a qrva mennyien kíváncsiak ezekre!
Solt mesterem.
Látom te szereted a Magyar focit,de asszem kisebbségben vagy ezzel kis hazánkban😊
Ebbõl jól nem fogsz kijönni😊)

LeonSilver
Ezt ugye Te sem hiszed el fater 😊
nem beszélve arról, hogy engem édesapám simán ki mert vinni meccsre. Ma egy jóérzésû szülõ nem tesz ilyent! És bizony ez szomorú..

Her Laca
20 ezren? Ne viccelj már😊 Abból 5 ezer volt a rendõr,de lehet több😊A másfél millát meg egyszerûen nem hiszem el😊
Véletlenül odakapcsoltak amikor nyomogatták a távirányítót😊1 másodpercre😊

Engem meg nem érdekelnek a falábúak,oszt ennyi😊

Na itt van a bajnoki nézõszám😊 Mondom én ,hogy sok volt a rendõr😊)))

Én magam elég sokat sportolok, hetente különbözõ dolgokban kb.10-15 órát...és szinte kivétel nélkül utálom a focistákat...de egyetértek veled ebben.

Nyitott kapu mesterem... jövõre indul az uszodaprogram is! 😊

Toljanak minél több pénzt a sportba, utánpótlás nevelésbe, tornatermekbe, uszodákba, sportcsarnokokba, stb! Ezeknek legalább van értelme!

www.smart-bus.hu

A Fradi - Újpest rangadót húszezren nézték élõben, és másfél millióan néztek bele az M1-n... 😊 Na ennyire nem érdekli a kutyát sem! 😊

A lóvénkat mindenképpen ellopják, így legalább olyan dolgokra költik egy részét, ami engem is érint. Régen volt ilyen! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja az uszoda. Én nem csak ilyen nagyberuházásra gondolok.
Minden kerületnek ,városnak ,legyen egy vagy több,ha meg már vannak akkor azokat fel kéne újítani. Ott a BVSC uszoda. Borzalom ahogy az enyészeté lett,pedig több generáció tanult meg ott úszni,pl én is a fiam , a lányom,,kb a családból mindenki. Most le van pukkanva.
Na erre költsenek ,ne stadionra,mert az nem érdekli az embereket.

Én 1986.06.02. óta nem nézek focimeccset.
Az idõsebbek tudják, hogy miért...

Huszon... éves koromban Megye I-ben kézilabdáztam.
A focisták Megye III-ban voltak.
Vajon kiknek volt bográcsos minden hétvégén egyesületi pénzen?
Vajon kiknek a levetett, szakadt mezeit kaptuk, hogy edzésen valamennyire egyformák legyünk?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról