IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az út eleje irdatlan nehéz... most adottak a lehetõségek, ha élnek vele a klubok, akkor 5-10 év múlva lehet elõrelépés, elõbb biztos nem. Azt mindenképpen tudni kell, hogy a jelenlegi garnitúrával jelentõs eredményt elérni csoda számba menne...
Hollandia ezt a rendszert követi évtizedek óta... gyakorlatilag a három top ligába nevelnek játékosokat. A klub focijuk nem világszínvonalú, viszont a válogatottjuk az utolsó VB-n ezüst érmes lett... 😊
Az elképzelés jó amit csinálnak, hogy mire jutunk vele, az majd kiderül! 😊 Egy biztos, ilyen lehetõsége még nem volt a focinknak...
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Na jó ennyi posztot ez az egész nem ér😊 inkább repüljünk .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na mondom magamban, ha megverik õket, akkor qrva nagy arcuk lesz, a sport sajtó meg piedesztálra emeli õket, ez tuti 😄
Kovács 510000 euróért igazolt a Haladástól a Videotonba! Na most a nevelési költsége volt vagy 5-15 millió...
www.smart-bus.hu
Mert még Dzsuzsi sem tud focizni ,pedig jó sok pénzt kap (jelzem pont nem érdekel mennyit keres)
Hofi mondta annó jól.
Tud úszni?
Nem
És ha megfizetem?
És ennyi.
Ilyen színvonal mellett mekkora lesz a kereslet irántuk? Vissza lehet nézni az utóbbi 15 év fiatalon felfedezett focistákból, hogy hányan vitték valamire közülük ?
Hidd el járnak az emberek máshová.
Persze ha jó lenne a focink akkor annak én is örülnék,de mivel ez egy szar,akik mûvelik még szarabbak ,így már nem érdekel. És nem akarok áldozni rájuk sok más polgártárssal egyetemben. Stadion helyett építsenek bármi mást ami közhasznú. Nem kell sokat töprengeni ,van elég lemaradásunk minden tekintetben,pont nem a foci a legfontosabb.
Ott van a #68475-ben, hogy kiket érdekel! 😊
www.smart-bus.hu
De mindegy is. Nézd az egész bajnokságot.
Ez lófax nézõszámot tekintve. Tehát a kérdésem továbbra is fent áll.
Kit érdekel ez a szerencsétlenkedés? A pár elvakult emberen kívül persze,de azok miatt had ne nekem kelljen már a bukszába nyúlnom😊
6 milliós nézettség a közmédián
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Összejövünk és elviszlek pár "akadémiára"
Komolyan.
Nézd meg magad kikre megy el a pénz.
Én amikor megláttam a sógor 16-17 éves srácait elsírtam magam😊
Mondjuk mindegyik megismerhetõ a hajviseletrõl😊
De nyápic egy társaság azt meg kell hagyni.
Én még gyerekfejjel amikor lejártunk a Chinoinba focizni,és utána elmentünk inni egy málnát a gödörbe ,egy asztalnál ültem a Törõvel😊 Mondjuk szomjas sose volt,de ,hogy nem volt férfias ,azt nem lehetett rá mondani. Meg még focizni is tudott😊
A családodat meg nyugodtan kiviheted, mert semmi konfliktus nem fogja érni... megy a média szokásos hisztéria keltése! 😊 14-15 éves korom óta járok meccsre, és még egy alkalommal sem kerültem bajba úgy, hogy nem akartam... 😊)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"A legkevesebb nézõ (62) az Eger-Kaposvár, míg a legtöbb (16000) a Ferencváros-Újpest mérkõzésen volt."
Na most mennyien is néznek végig élõben egy Real- Barca meccset?
"Három klub még az ezer fõt sem tudta elérni. Az MTK 993, a Siófok 977, míg az Eger átlagosan 326 nézõt tudott kicsábítani stadionjába."
Azt a qrva mennyien kíváncsiak ezekre!
Solt mesterem.
Látom te szereted a Magyar focit,de asszem kisebbségben vagy ezzel kis hazánkban😊
Ebbõl jól nem fogsz kijönni😊)
nem beszélve arról, hogy engem édesapám simán ki mert vinni meccsre. Ma egy jóérzésû szülõ nem tesz ilyent! És bizony ez szomorú..
Véletlenül odakapcsoltak amikor nyomogatták a távirányítót😊1 másodpercre😊
Engem meg nem érdekelnek a falábúak,oszt ennyi😊
Na itt van a bajnoki nézõszám😊 Mondom én ,hogy sok volt a rendõr😊)))
Toljanak minél több pénzt a sportba, utánpótlás nevelésbe, tornatermekbe, uszodákba, sportcsarnokokba, stb! Ezeknek legalább van értelme!
www.smart-bus.hu
A lóvénkat mindenképpen ellopják, így legalább olyan dolgokra költik egy részét, ami engem is érint. Régen volt ilyen! 😊
www.smart-bus.hu
Minden kerületnek ,városnak ,legyen egy vagy több,ha meg már vannak akkor azokat fel kéne újítani. Ott a BVSC uszoda. Borzalom ahogy az enyészeté lett,pedig több generáció tanult meg ott úszni,pl én is a fiam , a lányom,,kb a családból mindenki. Most le van pukkanva.
Na erre költsenek ,ne stadionra,mert az nem érdekli az embereket.
Az idõsebbek tudják, hogy miért...
Huszon... éves koromban Megye I-ben kézilabdáztam.
A focisták Megye III-ban voltak.
Vajon kiknek volt bográcsos minden hétvégén egyesületi pénzen?
Vajon kiknek a levetett, szakadt mezeit kaptuk, hogy edzésen valamennyire egyformák legyünk?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az embereket hidegen hagyja ez ,pár ezer ember miatt meg had ne kelljen erre költeni. Ha valakinek a szíve csücske hát költsön rá ahogyan én is teszem a saját szórakozásom tárgyában. Evvel az erõvel támogassák a szimes "sportot"😊)) Eszem megáll.
Láttad a tegnapi borzalmat? Az a fiatal gyerek(a nevét sem tudom) aki befejelte az ön gólt ,na az is akadémián tanult.
Ezekre én nem adok pénzt😊
Tegyenek le valamit az asztalra, aztán majd utána lehet profi fociról beszélni meg stadiont építeni.
1986 (Mehico) óta van magyarázat és nincs foci. Akkor, 1986-ban a tészta volt a hibás, talán van még itt valaki, aki emlékszik rá.
Ezeknek LÓFASZT!!! nem fizetést! Menjenek dolgozni, meló után ha van kedv meg ERÕNLÉT akkor lehet focizni.
Több évtizedes lemaradásunk van fociban is... mára csúcsosodott ki az, hogy az elmúlt évtizedekben mekkora szabadrablás és dilettantizmus uralkodott ezen a területen is. Idõ kell ahhoz, hogy valami látható változás legyen...
www.smart-bus.hu
Ha sportra kell akkor ott vannak a vízi sportok,na építsenek uszodákat pl. Oda minden gyerkõc elmehet ,és el is megy mert úszni meg kell tanúlni. Focizni nem muszáj. Ha akar akkor tanuljon meg magától vagy ha van olyan hülye aki erre Magyarországon pénzt áldoz jelenleg akkor annak a pénzén.
Én még gyerekfejjel láttam az uccsó VB re kijutottakat,azóta hány generáció nõtt fel? Pedig én is szeretem a jó focit ,de ha azt akarok nézni bekapcsolom a TV-t oszt lehet válogatnom,nem kell azért magyar meccsekre járnom.
Mi pénzünk? Milliók szeretik a focit, teljesen normális, hogy a magyar fociba a magyar adófizetõk pénze is megy. Ha például színházról esik szó, akkor senki nem jön azzal, hogy a mi pénzünk, pedig oda is mennek a milliárdok, de reggelig lehetne sorolni, hogy hova még...
Ha szeretnénk értelmes magyar focit, arra áldozni kell, ráadásul fõleg oda, aminek egyhamar látszata sem lesz. Inkább erre költsék a pénzemet mintsem holokauszt kárpótlásra, meg soha meg nem valósuló kormányzati negyedre... 😉
www.smart-bus.hu
Jövõ héten valszeg kiadják. Lesz szájtátás .
Ezen ne is vitázzunk ezt biztosan tudom. És a profitból (ami a magyar játékosállományt figyelembe véve a 0 felé tendál,de legyen sokkal több) mi egy petákot sem látunk. Addig amíg a kisgyerekre a szakadt nadrágjában a lukas cipõjében hóna alatt az ezeréves bõrbogyóval rászól a gondnok,(itt nálunk a mûfüves pályán) hogy ide csak megfelelõ felszereléssel lehet bejönni ,na amíg ilyen lehetséges addig itt csak (ezt is sokan leírták már de így igaz) az akadémiákon tehetségtelen, a legtöbbször tehetõs szülõk gyerekeit képzik.
Tudom amit tudok. Ott a két unoka öcsém mindketten fociznak (fater miatt ugye) de imádatom ellenére amit irántuk érzek azt kell mondjam ,ezekbõl a srácokból még megye 1 es szintû játékos sem lesz soha.
www.smart-bus.hu
Mondom ezt úgy ,hogy a sógorom utánpótlás edzõ a vasas akadémián ,ismerem szegény Egervárit is ,meg a Kenyerest meg még pár régebbi focistát .
Mondjuk vicces,hogy a sógor tanítja focizni a kölköket,amikor maga sem volt egy virtuóz😊