IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Ez a kapitalizmus... 😊
www.smart-bus.hu
Én nem tudok egyet sem.
Jelzem a Mezeivel kezdõdtek a bajok anno,hogy deglene meg😊Pro licence😊))
Na az az évszázad ötlete volt a féregtõl.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hót leszarom mennyit keres egy ilyen bohóc.
Foci kell? Építsen stadiont a csapat tulajdonosa.
Edzõ kell,vegyen föl,Játékos kell. vásároljon.
Ezek befektetések. Ha ügyes ,majd jön a haszon.
Ha hülye ,akkor bebukta. Ez ennyire egyszerû.
De ne ,ismétlem ne a mi pénzünkbõl .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként amelyik klub ilyen edzõt alkalmaz, az meg is érdemli a sorsát... 😊)
www.smart-bus.hu
Nem érdekük az ott dolgozó azaz az MLSZ ben és a klubokban tevékenykedõ tizedrangú,alkalmatlan arcoknak,hogy változzon valami is,mert ha jobb foci lenne,akkor kiderülne,hogy segghülyék az egészhez,és akkor nincs meg nekik a jó kis megnemérdemelt korpa.
Mint mondottam ott a sógor. Mi a lófaxt tud tanítani a 16-17 éves kölköknek,hisz maga sem tud focizni,legalábbis magas színvonalon nem.
Volt párszor magyar bajnok. ÉS? Saját bevallása szerint annó braziliában edzõtáboroztak oszt a tizenéves ifik szétszopatták õket.
Az se futni,se passzolni ,se labdát kezelni nem tud ,úgy általában a labdarúgáshoz valamit is kapcsolódó dolgokhoz is segg hülye ,oszt VÁLOGATOTT. A többirõl nem is beszélve. És ezek a legjobbjaink.
ma néztem a Brazil -Délkorea meccset egy kicsit.
A ferdeszemûek úgy elpicsáznának minket (pedig nem régóta kergetik a labdát) ,hogy lehet ez a 8 még szépnek is tûnne.
Nem Lacám, ez a helyzet! Adottak az alapok, a lehetõségek, csak a klubokon múlik, hogy tudnak-e élni azzal a helyzettel, amit az ország vezetése és az MLSZ hozott össze nekik.
5-10 év múlva kiderül lépünk-e elõrébb... 😊
www.smart-bus.hu
<#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom><#pias>#pias>
Most te álmodozol vagy mi,vagy csak szimplán berúgtál.
Mert ezek évrõl évre szarabbak,az ennél nincs lejjebb tõl mindig sikerül azért leásniuk még.
EZ MAGYARORSZÁG testvírem ,nem Hollandia!!!
www.smart-bus.hu
Az út eleje irdatlan nehéz... most adottak a lehetõségek, ha élnek vele a klubok, akkor 5-10 év múlva lehet elõrelépés, elõbb biztos nem. Azt mindenképpen tudni kell, hogy a jelenlegi garnitúrával jelentõs eredményt elérni csoda számba menne...
Hollandia ezt a rendszert követi évtizedek óta... gyakorlatilag a három top ligába nevelnek játékosokat. A klub focijuk nem világszínvonalú, viszont a válogatottjuk az utolsó VB-n ezüst érmes lett... 😊
Az elképzelés jó amit csinálnak, hogy mire jutunk vele, az majd kiderül! 😊 Egy biztos, ilyen lehetõsége még nem volt a focinknak...
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Na jó ennyi posztot ez az egész nem ér😊 inkább repüljünk .
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Na mondom magamban, ha megverik õket, akkor qrva nagy arcuk lesz, a sport sajtó meg piedesztálra emeli õket, ez tuti 😄
Kovács 510000 euróért igazolt a Haladástól a Videotonba! Na most a nevelési költsége volt vagy 5-15 millió...
www.smart-bus.hu
Mert még Dzsuzsi sem tud focizni ,pedig jó sok pénzt kap (jelzem pont nem érdekel mennyit keres)
Hofi mondta annó jól.
Tud úszni?
Nem
És ha megfizetem?
És ennyi.
Ilyen színvonal mellett mekkora lesz a kereslet irántuk? Vissza lehet nézni az utóbbi 15 év fiatalon felfedezett focistákból, hogy hányan vitték valamire közülük ?
Hidd el járnak az emberek máshová.
Persze ha jó lenne a focink akkor annak én is örülnék,de mivel ez egy szar,akik mûvelik még szarabbak ,így már nem érdekel. És nem akarok áldozni rájuk sok más polgártárssal egyetemben. Stadion helyett építsenek bármi mást ami közhasznú. Nem kell sokat töprengeni ,van elég lemaradásunk minden tekintetben,pont nem a foci a legfontosabb.
Ott van a #68475-ben, hogy kiket érdekel! 😊
www.smart-bus.hu
De mindegy is. Nézd az egész bajnokságot.
Ez lófax nézõszámot tekintve. Tehát a kérdésem továbbra is fent áll.
Kit érdekel ez a szerencsétlenkedés? A pár elvakult emberen kívül persze,de azok miatt had ne nekem kelljen már a bukszába nyúlnom😊
6 milliós nézettség a közmédián
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Összejövünk és elviszlek pár "akadémiára"
Komolyan.
Nézd meg magad kikre megy el a pénz.
Én amikor megláttam a sógor 16-17 éves srácait elsírtam magam😊
Mondjuk mindegyik megismerhetõ a hajviseletrõl😊
De nyápic egy társaság azt meg kell hagyni.
Én még gyerekfejjel amikor lejártunk a Chinoinba focizni,és utána elmentünk inni egy málnát a gödörbe ,egy asztalnál ültem a Törõvel😊 Mondjuk szomjas sose volt,de ,hogy nem volt férfias ,azt nem lehetett rá mondani. Meg még focizni is tudott😊
A családodat meg nyugodtan kiviheted, mert semmi konfliktus nem fogja érni... megy a média szokásos hisztéria keltése! 😊 14-15 éves korom óta járok meccsre, és még egy alkalommal sem kerültem bajba úgy, hogy nem akartam... 😊)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"A legkevesebb nézõ (62) az Eger-Kaposvár, míg a legtöbb (16000) a Ferencváros-Újpest mérkõzésen volt."
Na most mennyien is néznek végig élõben egy Real- Barca meccset?
"Három klub még az ezer fõt sem tudta elérni. Az MTK 993, a Siófok 977, míg az Eger átlagosan 326 nézõt tudott kicsábítani stadionjába."
Azt a qrva mennyien kíváncsiak ezekre!
Solt mesterem.
Látom te szereted a Magyar focit,de asszem kisebbségben vagy ezzel kis hazánkban😊
Ebbõl jól nem fogsz kijönni😊)
nem beszélve arról, hogy engem édesapám simán ki mert vinni meccsre. Ma egy jóérzésû szülõ nem tesz ilyent! És bizony ez szomorú..
Véletlenül odakapcsoltak amikor nyomogatták a távirányítót😊1 másodpercre😊
Engem meg nem érdekelnek a falábúak,oszt ennyi😊
Na itt van a bajnoki nézõszám😊 Mondom én ,hogy sok volt a rendõr😊)))
Toljanak minél több pénzt a sportba, utánpótlás nevelésbe, tornatermekbe, uszodákba, sportcsarnokokba, stb! Ezeknek legalább van értelme!
www.smart-bus.hu
A lóvénkat mindenképpen ellopják, így legalább olyan dolgokra költik egy részét, ami engem is érint. Régen volt ilyen! 😊
www.smart-bus.hu
Minden kerületnek ,városnak ,legyen egy vagy több,ha meg már vannak akkor azokat fel kéne újítani. Ott a BVSC uszoda. Borzalom ahogy az enyészeté lett,pedig több generáció tanult meg ott úszni,pl én is a fiam , a lányom,,kb a családból mindenki. Most le van pukkanva.
Na erre költsenek ,ne stadionra,mert az nem érdekli az embereket.
Az idõsebbek tudják, hogy miért...
Huszon... éves koromban Megye I-ben kézilabdáztam.
A focisták Megye III-ban voltak.
Vajon kiknek volt bográcsos minden hétvégén egyesületi pénzen?
Vajon kiknek a levetett, szakadt mezeit kaptuk, hogy edzésen valamennyire egyformák legyünk?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról