IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Imádom olvasni ezeket a beszámolókat 😊 És nézni a videóid!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tomék azt találták ki hogy álljon össze egy rahedli vadász szorosan had higgyék azt az angolok, hogy bombázó kötelék. Volt magas fedezet meg minden. Aztán észak keleten összecsaptunk. Szerintem meglepõdtek a kollégák hamar leszorítottuk nullára õket.
Már már zavaró volt a vége felé hogy mindenhol német kötelékek repkedtek legalábbis magasan.
Savi kapott egy tank találatot hazaért mindenki más ép bõrrel megúszta.
A rádiózás benne lesz majd csak halk zenét teszek alá.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez egy olyan 30 gépes kötelék volt meg még felettünk alattunk az apró.
Ettõl el kellene múlnia a laggolásnak.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
http://tinypic.com/
www.smart-bus.hu
Ati kártyával az élsímításról ne is álmodj, nem lehet ráerõszakolni.
5770-es kártya eléggé karcsú a CloD-hoz, a videókártya memóriája is kevés a rendes futtatáshoz.
Ezt a szimet oroszok írták, tehát ne csodálkozz, hogy szarul van optimalizálva. Mikor annó az õs Sturmovik megjelent nem volt olyan PC, amin simán futott volna.
A CloD fejlesztését befejezték, a fejlesztõ gárda már jó ideje széthullott.
A legutolsó hivatalos patch után is egy rakás sz@ar volt az egész. Ezután lelkes programozók (Team Fusion) vették a kezükbe a szimulátort, nekik köszönhetjük a sok-sok javítást-tesztelést, és azt, hogy repülhetõvé tették a játékot, mindezt INGYEN a szabadidejükben végzik.
Az 1946-al is ugyanez a helyzet, azt is külsõsök kalapálják a mai napig.
(A visszapereket nem rakja be a fórum valamiért az elérési úthoz ,képzeld oda.)
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Kinek mi köze hozzá, hogy a megkeresett pénzemet mi a faszra költöm?! Ha úgy tartja úri kedvem, akkor a seggemet törlöm ki vele. Én kerestem meg, én döntöm el, hogy mire költöm.
Elmondtam,elmondtuk mi a helyzet. Na most vagy nem tudsz olvasni (ezt kétlem mert írni tudsz és ezek összefüggenek) vagy valami nagy baj van nálad lévén nem értelmezed a mondandónkat vagy nem akarod.(EZ A TE DOLGOD). Eszemben sincs megsérteni téged! De sajna én így látom.
Uccsó segítség.
Az épületeket lejjebb veszed és voala. Be lehet lõni ,hogy korrekt legyen egy gyengébb gépen is és a látvány is meglegyen ,de én sajna mint fentebb említettem hanyagollak😊 Majd más esetleg.
És ez ,hogy jön ide? Van bármi közöd neked ehhez? Eszem megáll.
"Neked lehet hogy jól megy, hiszen elköltöttél súlyos pénzeket a gépre kizárólag erre a játékra. De én csak akkor újítok gépet, ha nem 1 hanem a legtöbb játék fut rosszul. Ettõl nagyon távol vagyok."
Ezzel a CPU-val és ezzel a VGA-val ne használd Full-on... már csak azért se, mert ilyenkor a Buildings Amount "Unlimitedre" van állítva, ami borzalmasan CPU limitessé teszi a játékot városok felett.
Normal, High beállítást használj, és nem lesz gondod... arra törekedj, hogy meglegyen a fix 60 fps, és akkor nem lesz darabos. Tenger felett nekem ilyen 140-150 körüli fps-t produkál maxon, ha kikapcsolom a vsync-t, tehát a te gépeden tuti be lehet úgy lõni, hogy meglegyen a fix 60.
Az élsimítás egy raklap fos, de ezzel nem is vitáztam! 😊
www.smart-bus.hu
Az optimalizáció pedig az jelenti, hogy úgy programozunk, hogy hatékonyan kihasználjuk a gépek képességeit, minimalizálva a pazarlást, ennek eredménye pedig a kisebb erõforrás, és gépigény szokott lenni. Na most ez az CLOD-ot készítõ csapatnak nem sikerült.
Neked lehet hogy jól megy, hiszen elköltöttél súlyos pénzeket a gépre kizárólag erre a játékra. De én csak akkor újítok gépet, ha nem 1 hanem a legtöbb játék fut rosszul. Ettõl nagyon távol vagyok.
Pl a macleody által írt gépen, minden normálisan összerakott játéknak a totális maximum, vagy nagyon közeli beállításon fut, leszámítva a CLOD-ot 😊
Az én gépemen már kompromisszumokat kell kötni, de normálisan összerakott játékoknál közel sem olyanokat mint a CLOD-nál.
Egyébként felraktam a TF 4-et, belõttem mediumra a grafikát, ssao AA ki, pseudo mód be, és gyönyörûen megakad egy pillanatra mindig amikor egy új épületcsportot tölt be, és így a grafika sem olyan húde, sõt. De ezt gondoltam is, hiszen nem férnek hozzá a forráskódjához a játéknak(ha tudnának ott lenne a mod changelogjában valami játékmotor módosításra utaló dolog is, de csak a tartalmat, és a beállításokat módosítja), így nem tudnak segíteni ezen a borzasztó 3D motoron.
Elhiszem hogy jól lehet futtatni, egy párszázezres PC-n, de ezzel a csápolással, és a hibák elnézésével csak bátorítjátok a fejlesztõket, aminek az lesz az eredménye, hogy a következõ talán nem csak a legerõsebb gépeken fog rendesen futni, hanem az 5 évvel késõbbi csúcsgépekre fogják tervezni a játékot, még kevesebb optimalizációval.
Én is megpróbáltam bemagyarázni magamnak még az OFP-nél, hogy azért olyan bugos gépzabáló borzalom, mert nagy pálya, meg a fizika, de rá kellett jönnöm hogy azért, mert a készítõk egyszerûen nagy ívben tojnak az optimalizációra. És ezért nem dícséret jár...
Addig is maradok az 1946-nál, FSX-nél, és a többinél és várok hogy talán majd lesz egy fejlesztõcsapat, akik szimulátort készítenek, és programozni is tudnak 😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Okosan be lehet állítgatni és akkor szép is meg jó is.
<#taps>#taps><#pias>#pias><#vigyor>#vigyor>
Késõbb ilyen lett a hivatalos javítás után
Aztán volt ilyen is
3.01 el
emmeg most ilyen
Fingom sincs mirõl hadoválsz amúgy ,látom fogalmad sincs semmirõl a játékkal kapcsolatban ,de eddig olyan voltam mint türelmes apa a hülye gyerekével,viszont innentõl pont lexarom mi a nyûgöd,és mivel játszol.
<#csodalk>#csodalk><#ejnye1>#ejnye1><#integet2>#integet2>
www.smart-bus.hu
Ezen kívül olyan dolgokat állítasz, amik egyszerûen nem fedik a valóságot. Microlag kb a játék megjelenésekor volt jelen... az utolsó hivatalos tapasszal már nyoma sem volt...
Vannak hibái ez tény, de, ha vennéd a fáradtságot és feltennéd a TF 4.0-t, akkor esetleg láthatnál elõrelépést, mert a vélekedésed, amely szerint a kódhoz nem férnek hozzá, téves.
Én azok közé tartozom, akik nem lelkesednek a fejlesztõgárdáért, de azért ne essünk át a ló túloldalára!
Amennyiben komolyabban érdekel a játék, az alábbiakat javaslom.
- TF 4.0 telepít.
- Video options menü, Full Screen: Pseudo mód
- Video options menü, Detail level: Medium
- Video options menü, SSAO, Anti-Epilepsy kikapcsol, élsimítás 2, vagy 4X
Ha ezek után azzal jössz, hogy fehér csíkok vannak a látóhatáron, és, hogy szar az élsimítás, akkor azt mondom igazad van. Minden más egyéb vádad unfrankó...
Ha pedig szebb látványt akarsz, akkor tessék a kasszához fáradni.
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Persze lehet nincs microlaggolás egy fél millás csúcskategóriás PC-n, csakhogy én nem akarok 1 játék miatt kidobni egy rakás pénzt az ablakon, csak azért mert a készítõi nem tudnak programozni.
Igen, negatív vagyok látva, hogy az elsõ kiadáshoz képest egy nagy semmit sikerült javítaniuk a játékon, legalább is ami a teljesítményt illeti és ebben az a dühítõ a legjobban, hogy ha az 1946-os HSFX-el maximum grafikára tolom, ragad az fps számláló a 60-hoz, míg CLOD-ban olyan ocsmány grafikára kell állítanom hogy megszûnjön a mikrolaggolás, hogy a legleglegelsõ sturmovik játékot is bõven alulmúlja a látvány.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)