IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nesuten
Valaki nem tudja miért nem látom ,vagyis miért nem tudom megnézni a videó beszúrásokat ?

Más :
http://www.youtube.com/v/SG0Txk8RZi8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Srácok! Csak megkérdezem. Ha már itt jó sokan vagyunk "idõsebbek hullámhosszán".
Mit jelent az, hogy "emberi, megfizethetõ"? Komolyan nem tudom pontosan értelmezni és sokat gondolkoztam már rajta. Mert hogy szó szerint értelmezhetetlen. Nyilván ez most olyan divatos szófordulat, amit régebben másképpen mondtunk volna, ahogy esetleg ma már nem trendi vagy nem vállalható.
Teszem azt eljön hozzám a polgár és 'emberi, megfizethetõ' szolgáltatást kér. Mit adjak neki???
Szóval. Hogyan értelmezendõ?
Nagyon olcsó vagy középkategóriás termék, szolgáltatás? Középkategóriás termék használtan szégyellnivalóan olcsón ("jó áron")? Adott értékû termék legalacsonyabb (pl árgép szerinti) piaci áron? Esetleg annyival olcsóbban, mintha kamionról esett volna le?

Kávé mellé.
Ez valami baromi látványos, fõleg az "onboard" kamerás felszállás! És az a hang! :)

V43 1105
Valaki emberi , megfizethetõ joystickot tud? Arra az orosz csodára is vevõ vagyok, ha dobtok egy linket..! :D Kösszendáré :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Most erre mit mondjak?:))) Pihentek vagytok na:) DE! Szép volt.<#eljen>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Laca mára ezt a hülyeséget találtuk ki: http://www.youtube.com/watch?v=CKHjT5RBlVk&feature=youtu.be
Her Laca
Ugye nagy divatja lett a pipások között a szûrõs pipáknak az utóbbi években,de amint olvasgattam,hát vérre menõ vitákat csinálnak a szûrõs és a szûrõtlen hívek:)
De jelzi,hogy a gyártók palettájában a pipák 90% a szûrõvel ellátható. Régebben kis fémlapok voltak a szûrõk,meg minden félét kitaláltak,de mostanra az elõbb említett 2 fajta szinte egyeduralkodó lett.
Én minden pöffentésre újat teszek beléjük.

Viszont mostmár mindent tudtok a pipázásról,(na jó azért volna még mit mondanom:XD ) így nem bolygatom a kedélyeket tovább:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ez igaz! Mert utána olvastam. Na most utána néztem ám,és pl SAVINELLI kitalálta a balsafa filtert ami (most kb mondom ,de valami ilyesmi) a nikotin és a kondenzátumok kicsivel több mint 90% át megköti,és állítólag a füst ízét sem befolyásolja.
Na meg ott van a németek cucca a Vauen szabadalma az aktív szenes szûrõ ,na arról is olvastam. valami irtózatosan nagy a felülete és az is 90% fölötti szûrést eredményez.
Amúgy meg valamibe meg köll halni ,én nem vagyok egy rettegõ típus:)

A tüdõt kevésbé. Viszont a szájüregi rosszindulatú elváltozások esélyét fokozza.

"abszolúte nem hiányolom a cigarettát."

Ugyanúgy felszívódik a száj belsõ nyálkahártyán a nikotin, mint a tüdõben. Egy fél órán át izzó pipa óriási nikotin dózis, de legalább a tüdõt nem bántja.
Her Laca
Ó:) Nahát oda nem mostanában megyek ki:)
Viszont nagyon tetszik,hogy lehet megmunkálatlan kifúrt tömböket kapni,és gyárthat az ember saját pipát,amilyet a képzelete enged. Lehet egyszer nekiállok :)
Amúgy meglepõdtem. Naponta elszívtam 1 doboz cigit ,lehet volt az több is.Most hétvégén 3 pipa,hétköznap olyan 2 de van ,hogy 3 ,és abszolúte nem hiányolom a cigarettát.
Csak mint mondottam ,képes vagyok beleesni abba a hibába,hogy ha csinálok valamit akkor a végletekig tanulmányozom,és VÉGLETEKBE esem:)))

Ez az egyik legismertebb dán bolt. Ott van kultúrája a szipákolásnak, ami érdekes, hogy magyar termék is van a palettán. Én nem dohányzom már. Régen ezeken csorgattam a nyálam :)
Her Laca
http://www.youtube.com/v/AXfTOeBr6Zo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
Sajna nem volt nálam elég pénz ,volt egy német pipa VAUEN, na azt most 25 pénzért megvehettem volna,máshol egy tízessel minimum drágább.
Már elsõre megfogott ,ezüst gyûrû,kifinomult klasszikus forma ,most meg nem mondom pontosan milyen is volt icipicit szûkülõ ámde nagy fejjel, na azt kézbe fogtam ,és állam leesett.
Van egy hasonló magyar pipám, na az kb 2x nehezebb .
Pedig azt mondják ,hogy igazán nincs különbség a gyártók között,a magyar Szabó pipa is kiváló (és olcsó teszem hozzá) no de azért ha zongorázni tudnám a különbséget akkor én tartanék koncertet a carnegie hall ban.
Mondta is a krapek,hogy a német minõség ellenõrzés az nagyon ott van.
De látszik is. Mind 1 majd a következõ az lesz:)

Szép darabok.
Her Laca
Pontosabban itt van.

Én most ezt vettem az új pipához
Kidobáltam minden olcsóbb dohányt ,nem lehet egy kalap alatt említeni a felsõ kategóriás cuccokkal.

Her Laca

Itten meg az összes

Her Laca

Az elsõ komolyabb pipám,egy holland BIG Ben. Nem tudtam otthagyni ezt a gyöngyszemet.

Her Laca
Kérlek szépen a körúton a blaha és a Rákóczi tér közötti dohányboltokban kapható 1800 híg az ára.

Her Laca
Mikó fiam:) Ez itt Il2, clod, és mint tudjuk bármennyire remek kártyák a radeonok de ide gf köll:)

mijki
Hátha valakit érdekel 140e Ft-os VGA, most 82e Ft-ért iPon-ban.
MSI R7970 Lightning BE 3GB GDDR5 PCIE
Link

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Az....
Her Laca
A bontható volt?

Brühühüüüüüü
Her Laca
Köszönöm. Elmentem a nevét.
Ezért is gyûjtögetem most a pipákat.
Azt olvastam,hogy ha nem is egy fajtát,de csak a hasonló karakterû ízvilágú dohányokat szabad egy pipával pöffenteni.Minden esetre most még olyan kezdõ pipáim vannak ,meg még veszek egy olcsóbbat amit elõbb mutattam de aztán a következõ Az ez lesz!
Ezt kérem karácsonyra:) Meg mindjárt itt a szülinapom,kérek még ezt azt pl egy jó kis pipatáskát:) De ahogy egyre jobban beleásom magam ,rá kell jönnöm,hogy ez is olyan mint minden hobby ,ha ész nélkül csinálja az ember az isten pénzét rá lehet költeni.
Jó hogy beszélgetünk róla asszem elmegyek füstölni egyet:)

Ez zseniális! :-)))

"Hány Lagg-3 bemutató század regisztrált a BoS fórumon?!" :-))) Még jó, hogy nem rendeltem elõ...

Egyébként az a festés, amit az F4-re kiraktak tényleg egy Fókáról van! :-)))

A videót kirakták a BoS honlapra is? :-)))))
Ezt tudom ajánlani. Aki szíjja és annak is aki csak szimatolja. :) Egy baja van ennek tényleg saját pipa kell. (Mondjuk minden pipából csak egy fajtát illik színi.)
http://www.youtube.com/v/SG0Txk8RZi8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Épp most olvastam pc pilot hogy jövõ tavaszig béta teszt lesz úgyis. Szóval nem eszik ezt olyan forrón. Csak tömik a népet folyamatosan marketinggel, hogy ne lanyhuljon az érdeklõdés.

Her Laca
Én nagyon rákattantam erre. Mindig is tetszett ,de most kimondottan élvezem is.
Most pipa álványt készítek,na nem azért mert nem tudnék venni,de a saját az szerintem picit másabb. Ha minden igaz holnap még veszek egy pipát ,aztán leállok egy idõre vele ,így lesz 3 db,és tudom próbálgatni a dohányokat.

Ja hát az árak:) Igen vannak súlyos összegekért ,de én max egy 10 est szánok most a pipára,majd karácsonyra kérek családtól valami exluzívat:))
Most ezt néztem ki magamnak.
Ez az a dohány,én most a fehér tasakosat szipákolom
Valami isteni. Próbáld ki.

..na, az elõzõ elment befejezetlenül.
A keverékdohánynál értem, mire gondolsz. Néha sikerül hozzájutnom egy kis dohánybolt termékéhez. Tõlünk sokkal nyugatabbra van, ezért csak néha. Szóval Herr Mosernek vannak olyan saját dohányai, hogy azt már füst nélkül szagolgatni is élvezet...

Si vis pacem, para bellum.

Jó pár évvel ezelõtt (Jézusom, a múlt században...) a seregben egy fiatal tisztünk pipázott, ott kaptam kedvet hozzá. Aztán mikor pár éve letettem a cigit, ez maradt fixen az esti ráketetés fõszereplõje. Az oldalon jártam már, de nekem ott minden felsõkategóriás. :)))

Si vis pacem, para bellum.

Her Laca
Hála istennek,hogy én nem fizettem elõ. Béta teszternek elég volt a Clod is ,még egyben nem szeretnék részt venni pláne még pénzt is adni érte.
Majd ha kijön megnézzük,azaz majd lelkes kollegák megveszik ,megnézik oszt majd utána ingyé vagy max egynegyed áron megveszem ,mint a ROF ot mostanában ahogy adogatják.

Her Laca
Ja én mostantól vagyok.

Zpogi
Jelen

Sanyo
Kiegészítettem a cikket, hogy egyértelmû legyen.

www.pcpilot.hu

acidrain
Srácok este egy kis ATAG?

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Én is imádom a pipákat,bár most már csak nézem õket, visza nem szoknék soha többet a dohányra :)

Ez is egy érdekes darab:Páger Antalé volt

Sanyo
A Premium Edition jön két hét múlva, a Standard Edition pedig még idén elérhetõ. A végleges kb. nyár elején jelenik meg.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Csak azok, akik fizettek érte.

www.pcpilot.hu

repvez
Sanyó,ezeket a verziókat bárki kipróbálhatja vagy csak azok akik fizettek elötte a különbözö szintekre?Mert sehol nem olvastam erre való emlitést .
Vogel
Kicsit repültem E-3-al. Jól gondolom, hogy sok gépészkedni való van? :) Kicsit il-2 prop pich hangulatú. Szerintem én gépészkedek sokat, de valójában ez lehetetlen lenne. Proppot állítom folyamatosan viszonylagos fix ata mellett. Jól van ez így?

Sanyo
Her Laca
Ja megyünk temetõbe. Ma felmentem a várba reggel,tele vannak az utak idõs emberekkel akik autóba pattantak. Ez évben elõször gondolom, ne akarom részletezni de igencsak figyelni kell:))

Egy haverom azt mondta,
-ma Halloween van.
Mondom -mármint hogy Mindenszentek.
-nem Halloween!
Azóta nem a haverom. Na jó, csak vicceltem! :)
Valójában megöltem...
Elvégre ma halottak napja van nem?

<#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Te is pipázol?Jártál már itt?
Én most a Savinellikbõl néztem ki egyet ,nagyon tetszenek és még elfogadható árban vannak.Állítólag nem is rosszak.

1st -n mintha láttam volna.
Egyébként láttam moziban, sokkal gyengébb mint a Cars 1-2... :(

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

whiteskull
Az eleje ncore bolt akart lenni.:))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.