IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más :
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Mit jelent az, hogy "emberi, megfizethetõ"? Komolyan nem tudom pontosan értelmezni és sokat gondolkoztam már rajta. Mert hogy szó szerint értelmezhetetlen. Nyilván ez most olyan divatos szófordulat, amit régebben másképpen mondtunk volna, ahogy esetleg ma már nem trendi vagy nem vállalható.
Teszem azt eljön hozzám a polgár és 'emberi, megfizethetõ' szolgáltatást kér. Mit adjak neki???
Szóval. Hogyan értelmezendõ?
Nagyon olcsó vagy középkategóriás termék, szolgáltatás? Középkategóriás termék használtan szégyellnivalóan olcsón ("jó áron")? Adott értékû termék legalacsonyabb (pl árgép szerinti) piaci áron? Esetleg annyival olcsóbban, mintha kamionról esett volna le?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De jelzi,hogy a gyártók palettájában a pipák 90% a szûrõvel ellátható. Régebben kis fémlapok voltak a szûrõk,meg minden félét kitaláltak,de mostanra az elõbb említett 2 fajta szinte egyeduralkodó lett.
Én minden pöffentésre újat teszek beléjük.
Viszont mostmár mindent tudtok a pipázásról,(na jó azért volna még mit mondanom:XD ) így nem bolygatom a kedélyeket tovább:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na meg ott van a németek cucca a Vauen szabadalma az aktív szenes szûrõ ,na arról is olvastam. valami irtózatosan nagy a felülete és az is 90% fölötti szûrést eredményez.
Amúgy meg valamibe meg köll halni ,én nem vagyok egy rettegõ típus:)
Ugyanúgy felszívódik a száj belsõ nyálkahártyán a nikotin, mint a tüdõben. Egy fél órán át izzó pipa óriási nikotin dózis, de legalább a tüdõt nem bántja.
Viszont nagyon tetszik,hogy lehet megmunkálatlan kifúrt tömböket kapni,és gyárthat az ember saját pipát,amilyet a képzelete enged. Lehet egyszer nekiállok :)
Amúgy meglepõdtem. Naponta elszívtam 1 doboz cigit ,lehet volt az több is.Most hétvégén 3 pipa,hétköznap olyan 2 de van ,hogy 3 ,és abszolúte nem hiányolom a cigarettát.
Csak mint mondottam ,képes vagyok beleesni abba a hibába,hogy ha csinálok valamit akkor a végletekig tanulmányozom,és VÉGLETEKBE esem:)))
Már elsõre megfogott ,ezüst gyûrû,kifinomult klasszikus forma ,most meg nem mondom pontosan milyen is volt icipicit szûkülõ ámde nagy fejjel, na azt kézbe fogtam ,és állam leesett.
Van egy hasonló magyar pipám, na az kb 2x nehezebb .
Pedig azt mondják ,hogy igazán nincs különbség a gyártók között,a magyar Szabó pipa is kiváló (és olcsó teszem hozzá) no de azért ha zongorázni tudnám a különbséget akkor én tartanék koncertet a carnegie hall ban.
Mondta is a krapek,hogy a német minõség ellenõrzés az nagyon ott van.
De látszik is. Mind 1 majd a következõ az lesz:)
Én most ezt vettem az új pipához
Kidobáltam minden olcsóbb dohányt ,nem lehet egy kalap alatt említeni a felsõ kategóriás cuccokkal.
Itten meg az összes
Az elsõ komolyabb pipám,egy holland BIG Ben. Nem tudtam otthagyni ezt a gyöngyszemet.
MSI R7970 Lightning BE 3GB GDDR5 PCIE
Link
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ezért is gyûjtögetem most a pipákat.
Azt olvastam,hogy ha nem is egy fajtát,de csak a hasonló karakterû ízvilágú dohányokat szabad egy pipával pöffenteni.Minden esetre most még olyan kezdõ pipáim vannak ,meg még veszek egy olcsóbbat amit elõbb mutattam de aztán a következõ Az ez lesz!
Ezt kérem karácsonyra:) Meg mindjárt itt a szülinapom,kérek még ezt azt pl egy jó kis pipatáskát:) De ahogy egyre jobban beleásom magam ,rá kell jönnöm,hogy ez is olyan mint minden hobby ,ha ész nélkül csinálja az ember az isten pénzét rá lehet költeni.
Jó hogy beszélgetünk róla asszem elmegyek füstölni egyet:)
"Hány Lagg-3 bemutató század regisztrált a BoS fórumon?!" :-))) Még jó, hogy nem rendeltem elõ...
Egyébként az a festés, amit az F4-re kiraktak tényleg egy Fókáról van! :-)))
A videót kirakták a BoS honlapra is? :-)))))
Most pipa álványt készítek,na nem azért mert nem tudnék venni,de a saját az szerintem picit másabb. Ha minden igaz holnap még veszek egy pipát ,aztán leállok egy idõre vele ,így lesz 3 db,és tudom próbálgatni a dohányokat.
Ja hát az árak:) Igen vannak súlyos összegekért ,de én max egy 10 est szánok most a pipára,majd karácsonyra kérek családtól valami exluzívat:))
Most ezt néztem ki magamnak.
Ez az a dohány,én most a fehér tasakosat szipákolom
Valami isteni. Próbáld ki.
A keverékdohánynál értem, mire gondolsz. Néha sikerül hozzájutnom egy kis dohánybolt termékéhez. Tõlünk sokkal nyugatabbra van, ezért csak néha. Szóval Herr Mosernek vannak olyan saját dohányai, hogy azt már füst nélkül szagolgatni is élvezet...
Si vis pacem, para bellum.
Si vis pacem, para bellum.
Majd ha kijön megnézzük,azaz majd lelkes kollegák megveszik ,megnézik oszt majd utána ingyé vagy max egynegyed áron megveszem ,mint a ROF ot mostanában ahogy adogatják.
Ez is egy érdekes darab:Páger Antalé volt
www.pcpilot.hu
-ma Halloween van.
Mondom -mármint hogy Mindenszentek.
-nem Halloween!
Azóta nem a haverom. Na jó, csak vicceltem! :)
Valójában megöltem...
Elvégre ma halottak napja van nem?
<#idiota>#idiota>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Én most a Savinellikbõl néztem ki egyet ,nagyon tetszenek és még elfogadható árban vannak.Állítólag nem is rosszak.
Egyébként láttam moziban, sokkal gyengébb mint a Cars 1-2... :(
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.