91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Ja! És azért kérdé, mert feleslegesen nem akar távirávit rendelni...
  • LeonSilver
    A következő a helyzet.
    Egy ismerősöm kapott egy ilyen kütyüt, de távirávi (a Dani unokám hívta így a távirányítót, azóta én is :D ) nincs hozzá.
    A hangszóról szólnak... de nem mindenhol. Gyakorlatilag 2.1-es cuccként üzemel jelenleg.
    Elképzelhető, hogy a távirávival kell valamit "bekapcsolni", "bizergálni" vagy basztatni, hogy 5.1-ben szóljon??
    Mondjuk gépre van kötve most, és szerintem csak az alaplapi szutyok HK van. Majd szerdán megyek, akkor tudom megvizuálni.
  • repvez
    mire vagy vele kapcsolatban kiváncsi?
  • LeonSilver
    Srácok! Van valakinek valami ilyesmi cucca?? Samsung HT-D350
    Ez egy 5.1-es házimozi bizbasz. Esetleg valaki aki ért hozzá?
  • feca1229
    Ki tudja! :-)
    Ami viszont sokkal jobban tetszik a clodban az a lövedékeknek az effektjei amit most használnak azt egy az egyben átvették a Rofból. a clodban lévő messernek a 20 millise ahogy huzza magaután a füstöt az kurva jó és nagyon jó a kis kala is. A Bosban úgyan olyan a Lewis, a Vickers, és a LMG 08/15 Spandau, ha nem látod melyikkel lősz, akkor nem tudod megkülönböztetni őket egymástól. A Bosban ugyan ez annyi különbséggel, hogy az egyik kicsit pirosabb szinű, a nagyobb kaliber leheletnyivel nagyobb méretű pötty, de ugyan az a nyomjelző füst minden fegyver lövés után tehát ugyan az a 20 millis, 37 millis, 23 millis, 7,62 millis mind egyforma?! Ami még jobban tetszik a Clodban az repcsiken a találatok vékony fekte olaj folyás, vagy üzemanyag, vagy bármi más sérülésből származó kifolyás a gépekből sokkal jobban meglett csinálva, a Bosban egy jól irányzott sorozat és máris őmlik minden belőle vagy az üzemanyag, vagy hűtőviz, csak más szinekben. Persze ez a jelnség fennáll abban az esetben is ha egy nem jól irányzott sorozattal találod ell az ellent hanem csak épphogy sikerült eltalálnod, na akkor is dől belőle minden, talán még a Rofban is jobban megvolt ez csinálva, gondolom ezen még javitanak. Amúgy összességében nem rossz, talán még jó is lehet. Végűl is a Clod sem indúlt faszányosan, idővel meg minden kiforrik, vagy kidobják. Minden attól függ, hogy mire van a legynagyobb FIZETŐ kereslet.
  • sakkay
    Ez jó...de majd estére megmondom.
  • artivizsla #73529
  • Lysandus
    Jobb lesz, mint vót'! :-)
  • Lysandus
    Milyen lesz a BoS-ba a Pe-2? Jobb lesz mi vót'!
  • sakkay
    Na igen. Az ilyen viselkedés számomra mindig védhetetlen. Úgyhogy kapják be.. Arról nem beszélve, hogy nem túl okos dolog.
  • feca1229
    Azért nagyon kiváncsi lettem volna, hogy mi jöhetett volna még ki a Clodból, de gondolom nem csak én vagyok így vele. azt hittem a TF-nek meg van a forráskód és akár az alapokba is beletudnak piszkálni, ezek szerint akkor nem adták nekik gondolom. Végül is mindenki pénzből a 777 pedig nyilván nem akart magának konkurenciát. Ha minden igaz ma jön a BOSba a Pe2 -es kiváncsi leszek milyen lesz.
  • repvez
    igen erre gondoltam, mert attól hogy uj motort kapott még a régi modelleket épületeket felhasználhatták volna.
  • Her Laca
    Azaz értem!!! Hogy mért nem a Moszkvai térképet?
    Nem lehet ,hogy most van a sztálingrádi csata valamelyik nagy évfordulója? ha már újra kell csinálni akkor meg összekapcsolják ezzel ,mint ahogy a CLOD is elméletileg a nagy évfordulóra készült volna.
  • Her Laca
    Leírtuk . A 777 nek az a biznisz ha a saját játékmotorjukat eladják .Ezért kukázták a Clod ot. Meggyőzték a döntéshozókat,hogy velük jobban járnak és ennyi.
  • repvez
    ÉS arról mit tudni, hogy miért nem azt folytatták amit a clodhoz akartak? MErt a clodhoz is már szinte félig kész volt a keleti frontos térkép. Moszkva már részletesen ki volt dolgozva és nem ez az egyen fehér terület lett volna .
    Mert nekem valahogy ez a táj nem jön be , hogy minden fehér. Olyan mintha fekete-fehér filmet néznék. attól hogy tél volt gondolom azért volt néhány szin még a házakon és más részeken
  • Her Laca
    Mi több még a CLOD ot is a magukénak akarták ,volt is kis villongás a TF el ez ügyben:) De hál istennek rábaxtak a tripla hetesek.
  • Her Laca
    Ezt tudom,de mintha valakinek (tudjuk kinek) aki vezette a CLOD projektet a kezében van és mintha lett volna valami kósza pletyi,hogy odaadja a TF nek. Persze lehet ,hogy nagyon megütné a bokáját és így mégse:)

• VO101 tvr
    A CloD forráskódjára ráült a 777. Nem szeretné, ha a TF legálisan használhatná. Erre utaltam, hogy mindent megtesznek, hogy a CloD menjen a kukába a BoS (azaz a pénzük) miatt.
  • Her Laca
    És még egy gondolat.
    Ha a ROF felhasználókból indulnának ki ,vagyis ,hogy azok majd megveszik és eltartják őket akkor tévednek egy kicsit. Nincs ,azaz kicsi az átfedés a két korszakot kedvelő játékosok között,legalábbis én nem nagyon találkoztam olyanokkal a CLOD ban akik masszívan ROF oztak volna. De szerintem fordítva is igaz.
    Persze lesznek majd onnan is felhasználók,de semmiképpen sem nagy tömeg.
  • Her Laca
    Na ja:) Ha belegondolok és a Clod ot folytatták volna (ők ,vagy az eredeti brigád,vagy mindketten) már a külső segítséggel (az meg ingyé lett volna lelkesedésből) tökéletesre csinálhatták volna ,és biztos vagyok benne ,lenne jó pár más hadszíntér és repülő is hozzá. Asszem már kész volt ott is a G2 ,meg valami orosz gép is .De így több a della,hogy a saját motorjuk van benne,ennyi a lényeg.A Clod al is az a baj sajna ,ezt már leírtam többször,hogy az alapokat nem tudják elérni,bár volt pletyka ,hogy megkapják valakitől a forrást de ez még nem történt meg,és ennek fényében még nagyszerűbb amit alkottak vele. Persze ott is vannak kritizálni valók (én aztán velük szemben sem fogtam vissza magam) :)
    Mindazonáltal számomra az is egyértelmű,hogy egy pöttyett rosszul mérték fel a felhasználói kört,nem számoltak avval,hogy bezony lesz kritika bőszen,itt nem a lelkes tapsikolók fognak bugyiba pisilni bármit is csinálnak.

Eleve akkor lenne nagy siker egy ilyen szim ha ugyan úgy mint annó az IL2 ben lenne egy raklap térkép ,időszak,gép,és akkor dőlne is a pénz,ahogy Oleg idejében. Félévente ,évente kiadni egy hadszíntért teljes áron ,asszem nem lenne okuk a panaszra.
  • VO101 tvr
    Nem tudom őket sajnálni. Gondolom nem tartottak fegyvert a fejükhöz, mikor átvették a jogokat és belefogtak a BOS készítésébe.
    És ugye szándékosan, üzleti haszon reményében tették, teszik tönkre a CloD-ot...
  • Her Laca
    A finanszírozáshoz. Az a baj,hogy már nincs az a kiadó aki komolyan venne egy orosz informatikai céget ,főleg nem egy rep szimulátort ,így nem is tol bele senki nagy pénzt.
    Ha csak azt veszed,hogy az ígéret az év elejére szólt ,most vannak 45% on,máris ugyanazt produkálják(vagy majdnem) mint amit a Clod os brigád is eljátszott,pedig nekik volt hátterük (persze az meg idő előtt kiadatta velük,mert gondolom a töke tele volt a pénznyeléssel eredmények nélkül) .
    A három 7 meg tele volt önbizalommal,aztán gondolom ők is szembesültek a felmerülő problémákkal amik menet közben előjöttek,ahogy olvasom még a CLOD ból is emelnek át dolgokat (a hibákkal együtt) csak ,hogy rövidítsék a fejlesztést,én nem csodálkoznék azon se ha ebből max jövő évre lesz valami,vagy ha hamarabb kiadják akkor ugyan úgy tele lesz problémával,hibával .

Az meg,hogy próbálják elejét venni a kritikának ,még érthető is, mert a fentiek tükrében ha elkezdenének változtatni ezt azt ,úgy pláne elcsúsznak,és azt se tudjuk vajon milyen szerződést kötöttek az 1C vel,lehet megszorítják a pöcsüket ha nem tartanak határidőket.
  • VO101 tvr
    Mondjuk ahhoz képest, hogy előre kérik finanszírozni a projectet ez a stílus meglehetősen arrogáns és átverős.
    Hétköznapi hasonlatokat már fel sem hozok, mindenkinek egyértelmű, hogy ez így erőből nem működik.
  • Her Laca
    Sakkay mester most olvastam Tom írását,hogy már be is zárták az általad is mutatott totyikot.
    Indokok is fel vannak sorolva.
    No látod többek közt ezért sem veszem a fárdtságot,hogy akár csak egy bötüt is rájuk áldozzak:)
  • 55manfred
    Én még tolom HSFX móddal. Most akarom kipróbálni a DBW -t. De jobbára csak offline repülök...
  • Romeo One
    Páran még nyüstöljük. Nekem UP3 van fent mellé.
  • feca1229
    Szerintem Tu-2 van benn. Van hozzá magyar felirat, mert amúgy érdekesnek filmnek tünik.
  • Willenbrock
    Van egy (nekem)új orosz film,Ballada a bombázóról címmel:Link
    Talán Pe-2 lesz benne,este meg is nézem.
  • Willenbrock
    Ja megnéztem...fura,olyan mint egy japán gép.
  • Willenbrock
    La-5 Bf-109 farokkal?
  • Her Laca
    Nem :)
  • repvez
    Egyébként a magyar messzerekben volt valami amit mi fejlesztettünk ki vagy cseréltünk benne ?Amitől másabb volt mint az eredeti német?Vagy modositás nélkül használtuk őket.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Tudjátok ez mi?

Itt a megfejtés:)
  • Her Laca
    A G6 ban is voltak eltérések. Late,tán GS-AS ez nem biztos így hirtelen.
    De azokban is volt erősebb motor meg MK 108 vagy ilyesmi.
  • Lacusch69
    Szerintem nem mezei G6-ok voltak, mert egyszer Tibor bátyánk írt olyasmit, hogy "Molnár Laci rávágta a vészteljesítményt".
  • GaBika6
    Ki repül il-2 1946-al és annak valamilyen mod-jával?
  • Her Laca
    Az biztos,hogy nem sok póni volt a győzelmi listákon.No meg ugye azok qrva magasan jöttek be ,jóval a bomberek felett ,és a cél a bombázók kiiktatása volt elsődlegesen mint tudjuk . Plusz a számbeli fölény . Szerintem édes mindegy lett volna avagy volt éppen melyik verzióval mennek ,úgy is a rövidebbet húzták volna.
  • PhantomAss
    nem lehet áltaslánosítani az ernyőn lelövés témában, mindekét fél csinálta, amcsik közül sem mindenki volt ilyen
    sőt voltak lovagiasak is, akik ha látták gond van nem támadtak
    szal ez nem genetika vagy nép vagy egyéb ilyesmi amihez közhető

a másik, a Laca által a Pumákról belinkelt rész ami Molnár Lászlóval foglalkozik, mindig csodálkozom hogy ők 44-ben sima g6-tal repültek?
    Nem sok esélyük lehetett a mustangokkal szemben
  • Her Laca
    Offolni?????? Itt?????:) Pláne repülős témában???? Ne vicceljél már:)
    Nem tudom feltűnt e ,hogy itt NINCS OFF téma
    Főleg ,hogy Leon a góré,ő meg cimbi ,plusz akinek nem tetszik az így járt.