IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom Ha nem probléma idõnként inkább a pumaszállásra raknák fel képeket. De elég ritkán járok arra és már megint nem tudtam belépni. Tudnál majd segíteni?
Husimoto
Ebben a könyvben a story nagy része német oldalt mutatja be. És ahhoz képest hogy amerikai író tollából van egyáltalán nem elfogult. Sõt... de nem akarok "spoilerezni", tényleg érdemes elolvasni.

Ahogy korábban is jeleztem a készülõ Levente II gépnek készül a fõtartója. a fõtartó bekötési csomópontja is készülnek!
Ez már csak a hegesztésre vár:

<#eljen>

De jó volna most már, ha a másik oldalról származó könyvet is lefordítanának végre <#szomoru1>

Heinz Knocke és Norbert Hannigon kívül is van még anyag bõven!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

mijki
Akkor futok is a Libri-be. 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Zpogi
OFF

Husimoto
Megvettem megjelenés napján, közepénél tartok. Csodálatos írás. A témája ellenére mélyen emberi, és megérinti szerintem még a legcserzettebb kérges lelkû veteránokat is. Egy kis ajánló:

Megéri elolvasni.

macleody
Jópofa.
Zpogi
Allan A. Michie, a légi hadviselés egyik katonai szakértõje a Skyways címû amerikai szaklapban így foglalta össze a Harmadik Birodalom elleni légibombázások végsõ eredményét: „Ha London, Bristol, Coventry és más bombázott brit városoknak a Luftwaffe által elpusztított területeit egyesítenénk, akkor együttesen is több mint kétezerszer kisebb lenne ez a romba döntött terület nagysága, mint amit a brit és az amerikai bombázók egy-egy német ipari központ ellen ledobtak. A német légierõ legsúlyosabb támadását 1940-ben Coventry városa ellen intézte. Ekkor a német bombázók összesen 200 tonna bombát dobtak le a településre. Ezt az adatot alapul véve Berlin 363-szor, Köln 269-szer, Hamburg 200-szor, Bréma pedig 137-szer több bombát kapott, mint Coventry… és akkor a többi germán várost, ipari területet még csak nem is számoltam hozzá ehhez az eredményhez”

Már vásárolható, a héten megjelent végre :

i robot
Ide lehet menni kirándulni. <#eljen>http://www.bay-tours.co.uk/page9.php

Újra divat a pedálos autó.
Kávé mellé.

1.
FPV (first person view) modellere szereltek egy airsoft fegyver mechanikáját. És így vadászik. Érdekes megoldás CSAK VESZÉLYES!
Her Laca
Szegedtõl nem messze Szerbiában van egy kisöreg,isten tudja mennyi díjat nyert a pálinkáival,na szóval jó barátom szokott arra járni és hoz nekem tõle. Azok a nemes italok beszabehu szó szerint😊

Én most a pipa mellé esténként attól függõen,hogy éppen milyen dohányt pöfékelek iszogatok egy egy pohárka borocskát ,brandit, meg whiskyt. Abból mondjuk csak a bourbont szeressem. A lényeg az,hogy félelmetes ízeket érzek meg ,mondjuk köll türelem a pipázáshoz,egy tömet úgy fél- egy óra pipától függõen.
A reggeli kávémhoz is elpöffentek egyet (még az ebsétáltatás is belefér) ,van egy csokis ,kávés,narancsos keverékem ,igazi orgazmus a kávéval.
Na nem kedvet akarok csinálni evvel a dohányzáshoz😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Tudod mi ebben a poén? Hogy én meg a minõségi pálinkára kattantam rá! Énnn, akin mindenki röhög aki csak ismer, hogy kvázi abszinens vagyok és még a 2%-os gyümi sörtõl is képes vagyok berúgni <#idiota>

Eddig mindig a gyárból szereztem be a jó kis házipáleszeket szájhagyomány útján terjedõ forrásokból, de az egyik kedvenc beszállítómtól elkobozta a NAV a barack páleszt. Kénytelen voltam más forrás után kutatni és végül egy hivatalos pálinkaházban kötöttem ki. Hát az árakat látva egybõl ki is fordúltam. 4-6 ezer félliterje átlagosan. Én 2500-3000 között vettem literjét a haversrácoktól.

De aztán nagy nehezen csak rávettem magam, hogy "a pi***ba hát még is csak egyszer élünk!" alapon vettem egy 50 fokos ágyas kajszibarackot. Ja, 7000 volt félliter <#wow1><#wow3><#wilting> !!!!

De rá kellett jönnöm (ismét), a minõségnek tényleg ára van! Egy világ omlott bennem össze amikor megkóstoltam! Hát szó szerint sokkot kaptam pozitív értelemben! Ha ez a pálinka, akkor én mit ittam idáig??? El is fogyott alig egy hónap alatt a franc essen bele <#szomoru1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

<#taps><#eljen> megígérem, hogy ha majd összefutunk respeketálni fogom <#worship>

Nesuten
nagyon szép !!!!
de az anyagi részét már viszi a Railworks !!!más ötletem meg nincs

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

V43 1105
Ez picit magyarosabb,

<#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
Ó😊 Te fõszereplõ vagy Savikám. A csatorna átúszásotok az majdnem külön fejezet lesz😊
Még rekordok könyvébe is bekerülsz majd😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Mi ez? Drónok harca? :-)
acidrain
Kíváncsivá tettél. 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Jó lesz ez 😊 Higgyé az öregnek😊

Her Laca
1 BIG BEN, 3 Savinelli, 2 Szabó pipa.
Már kinéztem a következõket is.
Most szereztem tölgy deszkát ,egy szép pipatartót akarok kreálni.
Teljesen belepistultam a dologba😊

Nesuten
Akkor itt a videó ,12 perces

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Her Laca

Her Laca
Gyarapodtunk.

Nesuten
Sziasztok ,készülök egy videóval ,amiben a CloD a fõszereplõ és e mellé persze magyarázok ,vagyis magamat elemzem és a játékot ,na meg a többiek viselkedését .
Egyenlõre Teszt jellegû .
Remélem megnézitek és leírjátok a véleményeiteket ,köszönöm .
Nemsokára beszúrom a hivatkozás címét

Üdv
Nesu

Tehát szerencsétlen a hadszíntér választás 😊
Her Laca
Esténként irkálok egy kis novella szerûséget az MKHL csapatról😊
Na semmi komoly ,inkább viccesnek ,ironikusnak szánom.
Majd ha kész lesz közzéteszem.

A sztálingrádi csata kissé behatárolja a dolgot... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Phew nagyon hangulatos eddig, a téli táj választása viszont nagyon rossz döntés szerintem.
Her Laca
Majd teszek be képet a DOBOZ!!! ról ami 1.9D haszongépjármû,és szó szerint ütött kopott ,na te meg ha azt meglátod akkor jobb ha leparkolsz septibe😊
Ilyen rizsrakétákat fogyasztok vele étkezésre😊
Jelzem nem is igen szoktak szép autókkal tolakodni ha avval hatolok😊

Nesuten

Nesuten
na amíg repültök |

Gratulálok, de kérlek, hogy ha ilyet látsz, légyszíves ne ess pánikba, csak lassíts, ha kell húzódj le és hagyd hogy nyugodtan elmenjen melletted <#papakacsint>

[/img]

Nagyon faja magyarázat a vízbefecskendezõ rendszerek (MW 50, ADI) mûködésérõl:

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

tényleg vihetõ 30ért 😊

Grat.😊 Azért ezután majd még jobban körülnézek, ha át akarok menni az úttesten.😉

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
<#eljen> csak jelezd kérlek merre kóricálsz az elkövetkezõ években😊<#awink><#ravasz1>

Helyes. Így a jóval egyszerûbb, mint régen könyvekbõl..

whiteskull
Gratulálok! 😊))

Már tudom, hogy miért kerítik körbe a fákat errefelé habszivaccsal. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Ez most egy örömhír, vagy egy figyelemfelhívás akar lenni elõvigyázatosságból, a többiek számára ? <#wave>
mijki
Nincs vagy<#nevetes1>, az utolsó két hétben végig csinálgattam a teszteket. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

<#alien>Vagy?

Gratula. Gondolom otthon nyomtad a tesztet a gépen mint az állat.

mijki
OFF:

Ma sikeresen letettem az elméleti KRESZ vizsgát(75-bõl 70 pont), így pár napon belül volán mögé ülhetek. 😊

Ilyen boldog vagyok most<#idiota>:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ON:

inkább beteg <#idiota>

Willenbrock
Birka hogy csengetett 😊