IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez már csak a hegesztésre vár:
De jó volna most már, ha a másik oldalról származó könyvet is lefordítanának végre <#szomoru1>#szomoru1>
Heinz Knocke és Norbert Hannigon kívül is van még anyag bõven!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Megéri elolvasni.

Én most a pipa mellé esténként attól függõen,hogy éppen milyen dohányt pöfékelek iszogatok egy egy pohárka borocskát ,brandit, meg whiskyt. Abból mondjuk csak a bourbont szeressem. A lényeg az,hogy félelmetes ízeket érzek meg ,mondjuk köll türelem a pipázáshoz,egy tömet úgy fél- egy óra pipától függõen.
A reggeli kávémhoz is elpöffentek egyet (még az ebsétáltatás is belefér) ,van egy csokis ,kávés,narancsos keverékem ,igazi orgazmus a kávéval.
Na nem kedvet akarok csinálni evvel a dohányzáshoz😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Eddig mindig a gyárból szereztem be a jó kis házipáleszeket szájhagyomány útján terjedõ forrásokból, de az egyik kedvenc beszállítómtól elkobozta a NAV a barack páleszt. Kénytelen voltam más forrás után kutatni és végül egy hivatalos pálinkaházban kötöttem ki. Hát az árakat látva egybõl ki is fordúltam. 4-6 ezer félliterje átlagosan. Én 2500-3000 között vettem literjét a haversrácoktól.
De aztán nagy nehezen csak rávettem magam, hogy "a pi***ba hát még is csak egyszer élünk!" alapon vettem egy 50 fokos ágyas kajszibarackot. Ja, 7000 volt félliter <#wow1>#wow1><#wow3>#wow3><#wilting>#wilting> !!!!
De rá kellett jönnöm (ismét), a minõségnek tényleg ára van! Egy világ omlott bennem össze amikor megkóstoltam! Hát szó szerint sokkot kaptam pozitív értelemben! Ha ez a pálinka, akkor én mit ittam idáig??? El is fogyott alig egy hónap alatt a franc essen bele <#szomoru1>#szomoru1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
de az anyagi részét már viszi a Railworks !!!más ötletem meg nincs
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
<#hehe>#hehe>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Még rekordok könyvébe is bekerülsz majd😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Már kinéztem a következõket is.
Most szereztem tölgy deszkát ,egy szép pipatartót akarok kreálni.
Teljesen belepistultam a dologba😊
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Egyenlõre Teszt jellegû .
Remélem megnézitek és leírjátok a véleményeiteket ,köszönöm .
Nemsokára beszúrom a hivatkozás címét
Üdv
Nesu
Na semmi komoly ,inkább viccesnek ,ironikusnak szánom.
Majd ha kész lesz közzéteszem.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ilyen rizsrakétákat fogyasztok vele étkezésre😊
Jelzem nem is igen szoktak szép autókkal tolakodni ha avval hatolok😊
[/img]
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Már tudom, hogy miért kerítik körbe a fákat errefelé habszivaccsal. 😊))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ma sikeresen letettem az elméleti KRESZ vizsgát(75-bõl 70 pont), így pár napon belül volán mögé ülhetek. 😊
Ilyen boldog vagyok most<#idiota>#idiota>:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ON: