91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #73615
    Sehogy, az egy külön mod.

HTM

Képek

Infó
  • 55manfred
    Egy Tiger33-t már belekalapáltam. De ez a High Textura kiegészítés érdekelne. Dobnál egy linket? HSFX -t próbáltam de csak magában. Nem tudom hogyan lehet összeházasítani a DBW -vel. Köszi.
  • PhantomAss
    nem a kötetlenségre szavazok, csak én soknak érzem már a szabályozást (üzemanyag, átfolyás, hogy csak kettőt említsek, vagy az aerodinamika, f csatorna meg mittudomén, már az sem mindegy milyen pozícióban ül a pilóta)
    persze meg lehet magyarázni hogy ez miért jó, de szerintem az autósport csúcsa ne erről szóljon, vagy akkor legyen egy költségszabály és abból hozzanak ki amit lehet megkötések nélkül
    de persze ezen lehet vitatkozni meg kell is, de én nem szeretem ezt a túlszabályozott f1-et
  • VO101 tvr
    Nem feltétlenül csak hobbiból van szabályok közé szorítva a kategória.
    Egyfelől a kötöttségek nélküli fejlesztés anyagi vonzatai annyira "elszállnak" hogy elfogynak idővel a gyártók és a nevezők. Részben ezt láthattuk a gyorsasági motoros vb kétüteműinél.
    Másfelől lásd rallye vb B-csoport 1985-86... Nem kell magyarázni a kötetlen technikai szabályokat, hová vezettek. Egy bizonyos halálozási rátán belül kell maradni a "modern" világunk sportjaiban a fenntarthatóság érdekében.
  • PhantomAss
    nem vagyok f2 fan, nem is nagyon érdekel, de szerintem rossz irányba megy ez az egész
    technikai szabályok közé van szorítva minden egy olyan versenyben ahol pont az lenne a lényeg hogy a maximumot kihozzák a gépből.
    Értem én hogy keretek közé kell szorítani, de lassan az is le lesz szabályozva hogy a pilóta hányszor vehet levegőt percenként.
    A f1 legyen a csúcs, ne a hybrid hajtás meg a gumik határozzák már meg a versenyt...legyen egy olyan ága is akkor amikbe ez van, de a csúcson meg legyen egy igazi , tiszta f1 fíling, ami nincs ennyire leszabályozva!
    persze ez csak az én véleményem..
  • zmok
    Az utolsó AUTÓVERSENY a hetvenes években volt, úgy hívták: Targa Florio...
    Ott még nem "laboratóriumi" körülmények között ment a móka!
    Mára csak egy hasonló verseny maradt, a Man-szigeti TT , na az a MOTOROZÁS!!!
  • artivizsla #73609
    Tiger33 sound mod fent van ?
    DBW modra a "High Textura" kiegészítés fent van?
    HSFX 7.01 nem érdekel ?

Ha nem, akkor hajrá, mert nagyot dobnak az összhatáson.
  • sakkay
    Mindenki..
  • Her Laca
    Oszt ki vitázik kivel?:) Mert ha csak a lelkes userek egymással akkor a mindegy kategória.
  • 55manfred
    Sziasztok ! Most telepítettem il-2 1946 -ra egy jó nagy mod csomagot. Tartalmazza az UP3, DBW, DBW 1916 -t is. Csak a hangok lehetnének jobbak is. Meg nem tudom hogy lehet I vh -s gépeket beletenni. Valaki ?
  • sakkay
    Mennek az infó vita szerencsére..
  • Nohab
    Wot topikból:

• Lacusch69
    Bakker, miért nem lottózom...???

http://www.f1vilag.hu/hirek/hivatalos-tavozik-ferrari-csapatfonoke-stefano-domenicali
  • Amaymon
    Egyetlen technikai sport, amit anno követtem, de már régóta nem nézem :(
  • Lacusch69
    Inkább építenének egy rendes F1-es autót, mert ez a mostani (meg úgy az utóbbi 6-8évben) rettenetesen szánalmas. (Plusz Domenicallit rúgják már ki végre! Csak magyarázkodni tud...)
  • repvez
    Pedig kéne ha élethü szimulációt akarsz
  • Her Laca
    A gázkart is felesleges dolognak tartja:) De ez a WT amivel éppen ismerkedett ,gondolom fingja se volt mi minek kell oda amúgy.
  • Amaymon
    Nekem egy ilyen kellene csak ez nem fordul a tetejére :)
  • repvez
    A kialakitás nem rossz,csak nem a legfinomabb a mozgás lekövetése, a bot mozgását csak nagyvonalakban reagálja le, meg minek a pedál ha nem használja :)
  • Indi69
    qva régen volt a cukor utcában egy játék terem, ott volt szerencsém:) nagyon király
  • 77pxdumbo
    Azonnal kérek egyet a szülinapomra
  • Glo
    A szimulátorozás jövője :)

(Ha volt már akkor bocs)

• sakkay
  • Her Laca
    Ugyan már:) Nem tudsz te olyat propagálni, hogy becsukjam a szemem:) Majd 100% nál meglássuk megvesszük e:)
  • Amaymon
    Hahaha van humorérzéke az fórum/médiafigyelő "ügynöküknek" :D
  • sakkay
    Ha igaz, a nyomi gyerek biztos lefosta a bokáját.
  • sakkay
    Lassan be kell jelentkeznem a 777-nél, hogy kérjek fizetést, mert amit én itt önként bevállalok veletek, az komoly munka. Arról nem beszélve , hogy reggel 5-ig ittam, most meg már fönt vagyok..csak nem tudom miért.
  • artivizsla #73588
    Kávé mellé.

[URL=http://www.wwiiaircraftperformance.org/fw190/fw190d9test.html]"Dora".[/URL]

Messzer lelet.
  • LeonSilver
    :D
  • Her Laca
  • Willenbrock
    A 2 hét után most a 45% lesz az új szállóige :)
  • Her Laca
    Tvr nek igazsága vagyon:) Mindamellett szerintem is marketing duma a 45% .
    Ennél jóval előrébb kell járniuk már csak ha azt nézem mikorra lett beigérve. Van még három gép amit nem adták még ki? Az lehet a maradék 55? meg az apró:)
  • Her Laca
    Most ez hogy jön ide? Nem estem neki,nem kritizáltam egyszerűen megemlítettem hogy nekem ezek az említett dolgok nem tűnnek valósnak :) Engem a régi ilre emlékeztet,45 ide vagy oda.
  • sakkay
    Tudod a reményhal a legnagyobb túlélő hal faj. Az hal meg utoljára.
  • VO101 tvr
    Neked már 100% hiszen kifizetted
  • sakkay
    Na igen az utolsó szavakban van a lényeg...45%!!!
    És ez itt a lényeg. Ha majd 100% lesz lehet igazán nekiesni.
  • VO101 tvr
    Akkor ahogy én látom ezt a 45%-ot...
    Te megvetted a BoS-t ugyanolyan állapotban, ahogy a többség a Clod-ot megvette. Nem lényegi kérdés, hogy marketing okokból, most azt mondják rá, hogy 45 vagy bármennyi. Egyfelől a bevétel jelentős részét már így behúzták nagyjából kötelezettségek nélkül (lásd topic lezárás) Másfelől nem köti őket a "100%" határideje. És nem utolsósorban bármikor, bármire jó kifogás lesz, hogy 45%.
  • sakkay
    45% Laca..mondj egy olyat ami ennyit tudott az elmúlt 2 évben 100%-on..
  • LeonSilver
  • Her Laca
    Ez most találtam:)