IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erre gyártotta isten a cabriot
Her Laca
Jesszus Pepi!<#wow1>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nekem nem köll ajudi😊 Bömbi még csak csak,de módjával. 2.5 ért szép 5 ösöket lehet kapni,de mint lentebb írtam ha kicsi problem van is az gáz.
Merga az ami még szóba jöhetne,de végül is minek?
Gyerekek nagyok,fiam elment (van isten,tele a hûtõ) ,lányom nem jár velünk.
A mini pont elég is lenne ezért szemet is vetettem rá.
Vagy a másik véglet ,egy nagy batár valami. Nem kéne teherautó, nyaraláshoz ideális, ha dugó van lemegyek a szántóra és haladok😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

atyauristen http://www.f1-live.hu/auto/igy-gyorsul-az-1150-loeros-vw-golf-figyeld-a-kilometer-orat/
Her Laca
Bélám X6 osa. Kiégett a 10+millás autó bal helyzetjelzõje.
Bélám jó székely emberhez méltóan gondolta kicseréli.
Fél nap küszködés után mondom neki,tán olvassunk utána. És lõn!
Sárvédõ le,lámpatest ki majd szétbont valahogy ,izzó csere.
Nagybetûkkel melléírva. Otthon nem kéne erõltetni😊
Szerviz be ,izzó kicserél,Bélám zsebbe nyúl (nem akartam elhinni) 50 valamennyi. Mondom neki,te Béla. Mi a faxnak neked egy ilyen ha spúr vagy és húzod a szád.
Mert az asszonynak tetszik felelte leszegett fejjel😊 Jelzem õ egy szakadt 2 es golffal kóricál,neje meg evvel a tepsivel😊)

szomszédom 7 éves meganeja 1.5 diesel. reggel 30 perc szívás után már be is indul. az én 15 éves autóm az elsõ fordításra, igazi pöc-röf
a ferka is eladhatatlan tehát...............😊 legalábbis én még nem akartam venni
Nem akarom bántani az alfa tulajokat és fanokat, de az autójuk nagyon szép és igazi olasz dizájn, de tényleg eladhatatlanok. Biztos nem véletlen.

Viszont a mai bmw-krõl is sok a panasz. És különösen a felsõbb kategóriásokat szidják mint a bokrot. És nem feltétlenül az elektronika a fõbb probléma ami egy kicsit ciki szerintem.

Két bömös tulaj ismerõsöm is van. Mindketten bevallják, hogy bizony szervíz igényesek a kocsiaik.

Laca, az Accord, Mazda6, Avensis szinte tök ugyanaz. Mellé fogni nem nagyon lehet ha jó álapotút fogsz ki. A tesztekben is csak dicsérik õket. De egy hasonló kategóriás audi és bmw mellett puritánabb belsõ terük van. Márha valakinek ez fontos. De megkockáztatom, hogy megbízhatóbbak. Legalább is Mazda vs Audi viszonylatban kicsit tapasztalatból is beszélek.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
<#eljen>
De télen ? Igaz mire elkészül jön a jó idõ😊

Her Laca
Jó az olajkályha ,de csak a régi szívó. Nyugdíjas kiscitroenemben van 360 ezer és jár a moci. Fiat Dobló,420 ezer ,igaz most hengerfejes lett😊 De eddig korrekt volt😊Turbós nem kéne .

ha már itt tartunk, a motorom eladó harley davidson. van még rajta munka😊 http://www.hasznaltauto.hu/motor/harley_davidson/harley_davidson_sportster-7378953
bezin for ever. szar szériák minden gyártónál vannak, mondjuk nem véletlen😊
Her Laca
Egyik modern dízel sem szereti. Szomszéd most vett 48 ezer km el egy 308 as kombit 1.6 D. Ment vele ezret (csak a kerületben )és a részecske szûrõ eldugult.
Mondták neki az árat ,neje meg majdnem agyoncsapta😊hogy mi a reteknek kellett ez nekik😊 Most hekkelik neki kibaxxák belõle,de innen nuku rendes vizsga. Ja tegnap kilukadt valami csõ ami turbóhoz megy vagy mi😊 Persze megpiszkáltatta egy kis chip tuninggal elõtte😊 Mondjuk rendõr a lelkem😊) De jó srác,csak önfejû.Hiába papoltam neki,hogy nem kell neki daíjzel erre.
És 7-7.5 et eszik neki😊

Her Laca
Szia😊 Nos urban legend vagy sem de az említett 2 haverom nem így fogja fel😊 Fél év alatt többet voltak szervizben mint az úton,bár tény ,hogy így a fentartási költségeik igen alacsonyan tarthatók voltak,lévén álltak😊
De én elhiszem amit mondasz,lehet nekik nem volt szerencséjük.
A francia vasakra is köpködnek a népek,osztán soha bajom nem volt velük.

üdv. urban legend 😊 a diselek nem szeretik a várost, ennyi. az összes elektronika német benne, nem rosszabb mint bármi
LeonSilver
😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Van ilyen😊 De bömbibõl is van olyan ami elmegy😊 Jó kis régi M3 asok😊
Nekem egyszer volt 4 hónapig egy ford sierra cosworth rs ghia,(nem mostanában 25 lehettem) na az volt olyan,hogy nem volt ellenfél.
Speer difi,ültetett,körbeszoknya,jelzem minden gyári volt rajta.
Haverrom esküvõjén a ligetben a násznép nem a ifjú párt nézte hanem a kocsit😊 Hú de régen volt😊 Élessaroknál derékszögbe vettem a kanyart 100 nál😊Na jó lehet annyi nem volt😊))
100 on 20 lityi.

LeonSilver
Igen! Iszonyt pénzeket bele lehet tenni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Én meg széjjel röhögtem az agyamat.
2*2 sávos út. Szépen mendegéltünk olyan 100-120 körül. Izomagyú BMW-vel, hogy õ majd elmegy mellettünk.
Háát... nem ment. 😄 Annyira kellett röhögnöm, alig bírtam magammal.

whiteskull
Mondjuk én inkább a teljesítmény helyett a korra helyezem a hangsúlyt. Lehet, hogy még itt a fórumon olvastam egyszer, hogy az igazi autó arról ismerszik meg,hogy gázbowden mûködteti, és a lámpái üvegbõl vannak. 😊))
Igen, a teljesítmény hajhászás a durva pénz. Az öcskös a 145-ösbe egy 3.2-es V6-os motort pajszerolt be, nitróval. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Her Laca
Életem legemlékezetesebb autós élménye is egy Lancia Deltához köthetõ,pedig ültem már mindenféle szörnyben ,de az több folt mint félelmetes.
Úgyhogy nem kell bemutatni😊 Az is egy versenyautó volt ,azt képzeld el,hogy 2 km er után ki akartam szállni😊

LeonSilver
A võm is ilyen olasz autó ***** 😊 Van egy Lacia Dedrája is, de az csak hobby autó. Szénné van tuningolva, de nagyon! Komolyan. Iszonyt mennyiségû paci van benne (nem akarom leírni, mert el sem hinnétek). Még az AC pumpát is ki kellett cserélni... nem bírta benyával 😄

whiteskull
No meg így nem az asszony a legszeszélyesebb a háztartásban. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Her Laca
Ez is igaz😊

whiteskull
Hát valamivel foglalkoznunk kell öreg napjainkban is. 😊)) Alfaamore 😊

Her Laca
Nos Alfa az egy csoda. Komolyan mondom. Egyfelõl qrva szép,másfelõl csoda ha éppen megy😊 Nem egy cimbimnek van és újonnan lettek véve,de a napot is elátkozták amikor megakadt rajtuk a tekintetük😊 És eladhatatlan.Csak megszállottak veszik leginkább.

Her Laca
Nem rossz így elsõre ,de ki tudja. Nekem a 9 éves peugeotba most van 90 ezer. És tuti annyi. Ki lehet fogni,meg kell nézni,oszt ha jó megvenni és hajrá😊
Én is most gondolkodom a váltáson,de még csapongok. Mini,Navarra,Accord,Mazda6,újabb 308 as . Van itt minden😊 Nagyon hajlok egy Pickup felé😊

alfa amore 😊 mondanám, hogy inkább mint egy opel, de kinek a pap.......... azt viszont hozzá fûzném, hogy egy opel szerelõvel végig nézetném az utolsó csavarig. 120000 km hát hogyne
LeonSilver
A võmnek ( az egyiknek ) egy Alfa Romeo 166 2.4 JTD-je van. Nagyon finom cucc 😊

szia. nekem 156-os alfám van, 1,6 ts. az 10 liter városban télen normál tempóval. szerintem az opel se kevesebb, szerintem.
Ez a fogyasztáskérdés tök jó. Mindig felmerül, de a magam részérõl rájöttem, hogy semmi értelme. A korábbi japán 1.3-as 75le-õs kisautómmal majdnem ugyanazt a fogyasztást hozza a mostani kombi 2.0-es 200le-õs. Na jó a régi nyilván "korszerûtlenebb" konstrukció. Durván 1 literrel kér többet a nagyobb ugyanazon az útvonalon, hasonló tempóban... Nem a motor 'nagyságából' fakad a nagyobb fogyasztás, hanem ami teljesítményt ki akar venni belõle a bal láb.

Ezt nézegettem, csak a korához képest sokalltam, bár az állapota szerint meg talán megérné...
Her Laca
Szvsz elég az az 1.6 is gondolom nem versenyezni kell, de baráti társaságomban van 2 darab is ,oszt nem élveznek osztatlan sikert. Szerintem fapad ,bár nem tudom milyen felszereltséggel nézed. No meg melyiket? Már van abból is A meg B is . A szomszédnak is van egy az újabb és õ meg szereti. De olyan 8-9 lityis a fogyasztásuk ahogy mondja.

Nézegetek egyet, de csak 1,6-os. Elég neki, vagy kell az 1,8-as, ill. a fogyasztására lennék kíváncsi?
Her Laca
Mi kéne?

Van valakinek Zafira A-ja?
Her Laca
Nagyon nehéz a BZ. 500 nál lófaxt se csinál a messza.Ha meg lassabban jön be az ember akkor utána húzza a spitet a ficak és jóóóól meglövi .

Her Laca

Zpogi

Her Laca

Her Laca
Áttérés
Egy amerikai zsidó üzletember elküldte fiát Izraelbe egy évre, hogy kicsit magáévá tegye a kultúrát. Amikor a fia hazatért azt mondta:
- Apa, nagyon jól éreztem magam Izraelben. Ja, egyébként meg keresztény lettem.
- Ó, ne! - mondta az apa. - Mit tettem?! - eztán elment legjobb barátjához és elmesélte problémáját.
- Ike, - mondta - elküldtem a fiamat Izraelbe, erre õ meg keresztény lett. Mit tegyek?
- Érdekes, amit mondasz - felelt Ike, - én is elküldtem a fiamat Izraelbe és õ is keresztényként jött haza. Talán kérdezzük meg a rabbit.
Elmondták hát a problémájukat a rabbinak.
- Érdekes, amit mondtok - én is elküldtem a fiamat Izraelbe, és õ is keresztény lett. Vajon mi történik a fiainkkal?
Ezután imádkoztak Istenhez a fiaikért, és kérték, mutassa meg nekik, mit tegyenek. Amint befejezték az imát, egy zengõ hang szólalt meg odafentrõl:
- Érdekes, amit mondtok - mondta a hang - Én is elküldtem a fiamat Izraelbe ...

Her Laca
Van pl egy Laci rabbi is,de mint mondtam gyenge utánzat.
Ez a fajta jelenség nem kapcsolható össze semmiféle vallással,pusztán egy görbe tükör az emberek felé.Kár bárbit belekeverni ezen kívül.😊

Hogy témánál maradjunk :

"...1941 egyik estéjén Shlomo, a falu bolondja világrengetõ hírekkel tér haza: a nácik a szomszédos települések összes zsidó lakóját ismeretlen helyre deportálják. Az õ falujuk a következõ a listán. Az öregek tanácsa a rabbi vezetésével még aznap este összeül, hogy megvitassák, hogyan menthetnék meg a közösséget. Végtelen veszekedések után a legjobb ötlet csak hajnalban pattan ki Shlomo fejébõl: szervezzék meg saját ál-deportálásukat. Eljátsszák az áldozatokat, a vonatszerelõket, a náci tiszteket és katonákat. A fellelkesült lakosok náci egyenruhákat szabnak, vásárolnak egy leselejtezett rozsdás mozdonyt, svájci rokonukat hazahívják, hogy németül tanuljanak tõle, hamis iratokat gyártanak és kocsiról kocsira összetákolják a vonatot. És egy szép napon - akár Noé bárkája - elindul a vonat a falu összes lakójával. Közben zajlik az élet: a fiatalok életük elsõ szerelmét élik, a gyerekek önfeledten játszanak, miközben a vonat pöfög tovább. Zavaros idõkben hihetetlen kalandokat él át az ember. Vajon egy egész falu képes-e végigvinni egy ilyen utazást?..."

<#eljen>
Kérdezi a kis Salamon a rabbit,
-te rabbi, mi az a dilemma?
gondolkozik a rabbi, hogyan is tudná összefoglalni röviden
és erre azt mondja,
-disznóhús ingyen...

Zpogi
Nem sok található...

Zpogi
Ha elárulod hol van, belinkelem szívesen.