IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Merga az ami még szóba jöhetne,de végül is minek?
Gyerekek nagyok,fiam elment (van isten,tele a hûtõ) ,lányom nem jár velünk.
A mini pont elég is lenne ezért szemet is vetettem rá.
Vagy a másik véglet ,egy nagy batár valami. Nem kéne teherautó, nyaraláshoz ideális, ha dugó van lemegyek a szántóra és haladok😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bélám jó székely emberhez méltóan gondolta kicseréli.
Fél nap küszködés után mondom neki,tán olvassunk utána. És lõn!
Sárvédõ le,lámpatest ki majd szétbont valahogy ,izzó csere.
Nagybetûkkel melléírva. Otthon nem kéne erõltetni😊
Szerviz be ,izzó kicserél,Bélám zsebbe nyúl (nem akartam elhinni) 50 valamennyi. Mondom neki,te Béla. Mi a faxnak neked egy ilyen ha spúr vagy és húzod a szád.
Mert az asszonynak tetszik felelte leszegett fejjel😊 Jelzem õ egy szakadt 2 es golffal kóricál,neje meg evvel a tepsivel😊)
Viszont a mai bmw-krõl is sok a panasz. És különösen a felsõbb kategóriásokat szidják mint a bokrot. És nem feltétlenül az elektronika a fõbb probléma ami egy kicsit ciki szerintem.
Két bömös tulaj ismerõsöm is van. Mindketten bevallják, hogy bizony szervíz igényesek a kocsiaik.
Laca, az Accord, Mazda6, Avensis szinte tök ugyanaz. Mellé fogni nem nagyon lehet ha jó álapotút fogsz ki. A tesztekben is csak dicsérik õket. De egy hasonló kategóriás audi és bmw mellett puritánabb belsõ terük van. Márha valakinek ez fontos. De megkockáztatom, hogy megbízhatóbbak. Legalább is Mazda vs Audi viszonylatban kicsit tapasztalatból is beszélek.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
De télen ? Igaz mire elkészül jön a jó idõ😊
Mondták neki az árat ,neje meg majdnem agyoncsapta😊hogy mi a reteknek kellett ez nekik😊 Most hekkelik neki kibaxxák belõle,de innen nuku rendes vizsga. Ja tegnap kilukadt valami csõ ami turbóhoz megy vagy mi😊 Persze megpiszkáltatta egy kis chip tuninggal elõtte😊 Mondjuk rendõr a lelkem😊) De jó srác,csak önfejû.Hiába papoltam neki,hogy nem kell neki daíjzel erre.
És 7-7.5 et eszik neki😊
De én elhiszem amit mondasz,lehet nekik nem volt szerencséjük.
A francia vasakra is köpködnek a népek,osztán soha bajom nem volt velük.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nekem egyszer volt 4 hónapig egy ford sierra cosworth rs ghia,(nem mostanában 25 lehettem) na az volt olyan,hogy nem volt ellenfél.
Speer difi,ültetett,körbeszoknya,jelzem minden gyári volt rajta.
Haverrom esküvõjén a ligetben a násznép nem a ifjú párt nézte hanem a kocsit😊 Hú de régen volt😊 Élessaroknál derékszögbe vettem a kanyart 100 nál😊Na jó lehet annyi nem volt😊))
100 on 20 lityi.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
2*2 sávos út. Szépen mendegéltünk olyan 100-120 körül. Izomagyú BMW-vel, hogy õ majd elmegy mellettünk.
Háát... nem ment. 😄 Annyira kellett röhögnöm, alig bírtam magammal.
Igen, a teljesítmény hajhászás a durva pénz. Az öcskös a 145-ösbe egy 3.2-es V6-os motort pajszerolt be, nitróval. 😊))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Úgyhogy nem kell bemutatni😊 Az is egy versenyautó volt ,azt képzeld el,hogy 2 km er után ki akartam szállni😊
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Én is most gondolkodom a váltáson,de még csapongok. Mini,Navarra,Accord,Mazda6,újabb 308 as . Van itt minden😊 Nagyon hajlok egy Pickup felé😊

Egy amerikai zsidó üzletember elküldte fiát Izraelbe egy évre, hogy kicsit magáévá tegye a kultúrát. Amikor a fia hazatért azt mondta:
- Apa, nagyon jól éreztem magam Izraelben. Ja, egyébként meg keresztény lettem.
- Ó, ne! - mondta az apa. - Mit tettem?! - eztán elment legjobb barátjához és elmesélte problémáját.
- Ike, - mondta - elküldtem a fiamat Izraelbe, erre õ meg keresztény lett. Mit tegyek?
- Érdekes, amit mondasz - felelt Ike, - én is elküldtem a fiamat Izraelbe és õ is keresztényként jött haza. Talán kérdezzük meg a rabbit.
Elmondták hát a problémájukat a rabbinak.
- Érdekes, amit mondtok - én is elküldtem a fiamat Izraelbe, és õ is keresztény lett. Vajon mi történik a fiainkkal?
Ezután imádkoztak Istenhez a fiaikért, és kérték, mutassa meg nekik, mit tegyenek. Amint befejezték az imát, egy zengõ hang szólalt meg odafentrõl:
- Érdekes, amit mondtok - mondta a hang - Én is elküldtem a fiamat Izraelbe ...
Ez a fajta jelenség nem kapcsolható össze semmiféle vallással,pusztán egy görbe tükör az emberek felé.Kár bárbit belekeverni ezen kívül.😊
"...1941 egyik estéjén Shlomo, a falu bolondja világrengetõ hírekkel tér haza: a nácik a szomszédos települések összes zsidó lakóját ismeretlen helyre deportálják. Az õ falujuk a következõ a listán. Az öregek tanácsa a rabbi vezetésével még aznap este összeül, hogy megvitassák, hogyan menthetnék meg a közösséget. Végtelen veszekedések után a legjobb ötlet csak hajnalban pattan ki Shlomo fejébõl: szervezzék meg saját ál-deportálásukat. Eljátsszák az áldozatokat, a vonatszerelõket, a náci tiszteket és katonákat. A fellelkesült lakosok náci egyenruhákat szabnak, vásárolnak egy leselejtezett rozsdás mozdonyt, svájci rokonukat hazahívják, hogy németül tanuljanak tõle, hamis iratokat gyártanak és kocsiról kocsira összetákolják a vonatot. És egy szép napon - akár Noé bárkája - elindul a vonat a falu összes lakójával. Közben zajlik az élet: a fiatalok életük elsõ szerelmét élik, a gyerekek önfeledten játszanak, miközben a vonat pöfög tovább. Zavaros idõkben hihetetlen kalandokat él át az ember. Vajon egy egész falu képes-e végigvinni egy ilyen utazást?..."
-te rabbi, mi az a dilemma?
gondolkozik a rabbi, hogyan is tudná összefoglalni röviden
és erre azt mondja,
-disznóhús ingyen...