91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #74135 -
#74134 Holnap felhívlak:) -
#74133 Nézem:) -
Solt #74132 Írtam privátot tegnap mesterem, kukkants mán reá... ;) -
sakkay #74131 Ja ja. -
Majd meglátjuk ahogy a vak is mondotta:)
Addig is használd egészséggel:) -
sakkay #74129 Működik a automata prop p. állító órája. -
sakkay #74128 Ja igen..én is előbb olvastam. -
#74127 Mondjuk az árakkal nagy zsiványok, mivel a premium korábban is annyi volt 5% nélkül.
Jó lenne ha lenne valami demo ott mindenki kipróbálhatná és akkor eldönti hogy megveszi-e vagy sem. Sajnos már nem sok játékhoz van demo. Pl a DCS ebből korrekt hogy ingyenessé tették a 25T-t, nemrég meg a mustangot fegyverek nélkül. -
#74126 Már él a standard és prémium vásárlás... -
sakkay #74125
Na tényleg jobb lett a DM. Már nem hullanak atomjaira a messzerek ha kicsit jobban megkapják. Ha viszont valami közelről kapja, fröcsög minden. Jó lesz ez.. -
#74124 Asszem nem:)
Még ha tényleg jó lenne,( kétségeim vannak) akkor se,nem szimpik :)
-
sakkay #74123 Ha jó lesz úgyis megveszed. Ha meg nem, akkor meg úgy sem. A + dolgokat meg nem kell megvenni. A ROF-ban elenyésző + vettem, mégis elvoltam mint befőtt! -
#74122 Én nem fogom így fel:)
Látom már ez nem az én játékom lesz ahogy a rof se láttam:) Csak azt én marhaság megvettem:) -
sakkay #74121 Hát egyrészt más, másrészt minden gép egy új kieg. Fogd fel így. -
#74120 Ebben nem értünk egyet.diablót megvettem oszt azóta folyamatos a szupport. Persze ha új kiegészítő jön azért fizetek.De amit megvettem egyszer ott nincs több költség. -
sakkay #74119 Ma jön javítás, meglátjuk. -
hyperionmester #74118 -
hyperionmester #74117 azért ez más jobb sérülésmodell.Vagy csak annak látszik?
[IMG]http://s16.postimg.org/55ku6b7bp/la5.jpg [/IMG] -
Lysandus #74116 Az FN-t meg arról lehet megismerni, hogy a feltöltő beömlőjét odarakták a két gépágyú közé, középre. Tehát ennek nem szabadna FN-nek lennie, de nem lehet sima La-5 se, tehát csak La-5F lehet... -
sakkay #74115 Már minden így működik Laca. De tényleg. Ez van. Ismered a mondást..megszoksz vagy... -
#74114 Ahhoz hogy jól csináld ismerned kell az ellen gépeit,ergo ki lehet hagyni de jó az ha megvan. Amúgy én ha másért nem is de az üzletpolitikájuk miatt fogom hanyagolni, rühellem ezt:) -
sakkay #74113 Hm, igazából megveszi az alapot aztán majd megveszi később a gépet. Ha van esze megvár egy akciót-mint pl a dcs-ben is. Amúgy meg így is jobban kijön,mintha prémiumot venne-már úgy értem , hogy akkor ha csak az egyik gép kell neki. -
#74112 Szerinted aki pénzt ad érte majd fóka és Lavór nélküli változatot akár? :)
Giga oc az necces mostanság ahogy olvastam de reméljük szerencséd lesz vele.
-
sakkay #74111 81 volt a kártya. Giga és végül is oc.
Úgy értem, hogy limitálni fogják majd-gondolom mint a ROF-ban a számukat a multinál. Mivel alig alig repültek abban az időben még. De ugye mondjuk 43 nyarán már ok, éppen ezért vagy kurszk(nem lenne jó ötlet) vagy kuban. Az elő vásárlásról meg csak annyit, hogy most gyakorlatilag csak a prémiumot lehet megvenni. Nyártól meg a-megint csak gondolom-a rendes áron, ami valahol tizenegynéhány ezer forint lesz. Nagyjából mint egy normál játék. -
#74110 Milyen kiegészítő? Ha a napon lehet használni akkor oda csinálták.Nem értem én ezt.
Mennyi volt a 770? -
#74109 Elővásárolni most is lehet vagy nem? Mi fog változni nyárig? -
sakkay #74108 Szerintem ez elsősorban nem is a sztálingrád map-nak szól, hanem inkább az első kiegnek.
Megjött a gtx 770..nem bántam meg. -
#74107 Lavór akart lenni -
#74106 Gondoltad hogy egy retek sima kavart tesznek be?:)Még örülj hogy nem FM lesz:)
A fóka az csak 2 ágyús:)
Mondjuk ha ez f es akkor minden orosz ezzel megy majd, kérdés még, hogy a kezelése mennyire lesz hiteles. Kérdés még az,hogy az F mit keres ott? Mondjuk fóka sem volt arra sűrűn akkortájt:) -
sakkay #74105 Passzolom..nem írnak egyenlőre semmilyen verzió számot, csak a fw-190-hez...A3. -
sakkay #74104 Hivatalosan, mostantól lép át az "alfa" kategóriából "béta" kategóriába a BOS!
A STEAM-on lesz kiadva, elő vásárlás-ami mostanában divatos a steamon-már nyár közepe, vége felé, a teljes kiadás pedig szeptember körül. Plusz ma patch, + funkciók a messzerhez..ha jól értem a prop p. állítható, már nem csak automatikus. -
Lysandus #74103 Ez inkább a La-5F, nem? A sima La-5-ön nem volt orrsegédszárny... -
sakkay #74102 -
sakkay #74101 Ez nagyon komoly. -
#74100 Hoppá:) -
#74099 -
#74098 az nem gyenge hogy még légcsavar lapátszög állítás is van
(az az új crimson skies viszont abszolút nem tetszik, semmi köze a régi cs-hez) -
#74097 -