91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Sanyo oldalán volt valamelyik hírben...
  • PhantomAss
    ezt hol olvastad? mármint a me109-ről
  • Solt
    DCS, na igen... Azt én is nagyon várom, bár nem sok jót sejtet, hogy nem igazán értik, miért nem úgy repül a 109-s ahogy kéne. Meglepne, ha időben megjelenne. :)
  • 77pxdumbo
    EZ:) vigasztaljon Laca
  • sakkay
    A 13 éves fiam, most mutatta meg , hogyan kell menőn menni..majdnem beszartam a röhögéstől. Mondtam neki, ne csinálja mert kihívják a rohammentőt..
  • PhantomAss
    teljesen egyetértek...

a BOS offtopichoz () meg annyit, hogy engem abszolut nem éddekel hogy dx9 vagy 11, ha a repmodell és a damage modell megüti az elvárást.
    Remélem hogy jó lesz, de én továbbra is inkább a DCS ww2-t várom
  • Solt
    :D
  • L Viper #74208
    "Evolúciós zsákutca"
    Tetszik a kifejezés. Alkalmazni fogom, mint Árpi a centrifuga dobot az Ojjektumhoz
  • Solt
    Én annak örülök, hogy a többségről ez lepereg, nincs már olyan hatással az emberekre ez a liberális szenny áradat mint pár éve... Ezek az utolsó kétségbeesett próbálkozások. Én csak ezért nem idegesítem magam ezen... :) Mondjuk amikor kifütyülték azt a két kislányt csak azért, mert oroszok, azt az evolúciós zsákutcát meg éljenezték, akkor azért nem sok választott el attól, hogy a tv-hez vágjam a távirányítót! :))
  • Solt
    Nem ettől olyan az ArmA amilyen, hanem a hozzáértés és az elhivatottság hiánya miatt. Ettől még a grafikai motor esetleges elavulása nem jelenti egy engine végét. Ha a BoS sikeres lesz, akkor hamar jönni fog a váltás, ebben biztos vagyok.

@sakkay: Gyakorlatilag már DX11-s, de pár dolog van még az előző részből... Jobban fut, és szebb is ltt... :)
  • L Viper #74205
    Fú bazz :)
    Bár kb erre lehetett számítani. Európa beteg, nagyon beteg.
    Sejtettem, hogy nagyon elől fog végezni, már meg sem lep.
    A liberális Nyugat saját fertőjébe fog beledögleni, mint anno az elkorcsosult Római Birodalom. Csak most az iszlám bevándorlók sokasodó gyermekei raknak pontot erre az egészre. Szépen ellepik egész európát, ahol a karrier fontosabb, mint a gyermekáldás.
    Nevetséges, hogy az oroszokat fütyülik ki.
  • sakkay
    Átálltak dx9-ről? És milyen lett? Vagy ez most van folyamatban?
  • repvez
    Látszik is az eredményen , ugyan olyan szar a fizika mint az OFP-s idők ota.Szinte semmi nem változott a játékon a grafikán és a térkép méreten kivül,de a grafikai korlátok és a fizika hiánya még mindig ugyan ugy megvan mint az elején.Nem látom rajta a 14 év fejlesztés-t sem AI sem fizika sem játékmenet terén sem.
  • Solt
    De lehet, lásd ArmA, ott is folyamatosan állnak át DX9-ről DX11-re úgy, hogy maga a fizikai motor gyakorlatilag ugyanaz.

Annak, hogy kukázták a CLoD motorját, nyilván vannak okai... Nem ismerik, így gyakorlatilag megjósolhatatlan, hogy mi lesz a végeredmény, és mikorra. Ezzel szemben ott van a sajátjuk, amit kiválóan ismernek, tudják a határait, ergo lehet vele tervezni. A CloD nem véletlenül lett olyan annyi év után, amilyen... Ennyi csúszás, és kiadásakor ilyen gyenge végtermék nem csak a lustaság eredménye, nyilván rengeteg olyan gubanc van a motorban, ami nem várt anomália hegyeket szül...

Ha eredményt akarnak felmutatni, akkor logikus, hogy azzal dolgoznak, amit ismernek, és nem azzal amivel mások már éveket szívtak.
  • Amaymon
    "Aztán mentünk egy kört a Góbéval..."

Hű azzal mennyit mentem én is csak lezuhant a haverom és meghótt...:(
  • LeonSilver
    Ezt kb. 43 - 44 évvel ezelőtt kaptam a keresztanyám fiától, aki akkor már repült Nyíregyházán.
    Indultam én is az akkor MHSZ-hez, csak a suli miatt elmaradt.
    Így, negyven egynéhány év után talán használatba lesz véve :)

• sakkay
    Na igen..de abban legalább volt élvezet.
  • sakkay
    Ja igen.Láttam a képeket.
  • LeonSilver
    Én igen :) Most a majálison. Kivittem (a repklub elnökének kérésére) a gépemet, hogy a népek szimezhessenek.
    Aztán mentünk egy kört a Góbéval és még a botot is megkaptam!
  • LeonSilver
    Természetes!!! Ha...
  • repvez
    Az még a jobbik eset, az egyik koléga egy dekorativ hölgynél volt igy vizsgálaton és hát beindult a folyamat.Mondta a doki neki hogy vagy lelohassza a kedvét vagy segit rajta ő, erre aztmondta hogy hát ha megtenné ... és a dokicsaj a vonalzóval rávágott a végére , utánna már nem volt kedve virgonckodni :)

Leon majd kérünt beszámolot a tanfolyam menetéről is.
  • sakkay
    Szépek a lányok. És még csak szakálluk sincsen.
  • sakkay
    Ne tudd meg utoljára mekkora táncot kellet lejtenem egy szál faszba egy öreg doki előtt...azt nézte , hogy minden ok-e a gerincemmel. Gyanús volt neki a 3d röntgenkép. Hajolgattam pörgettem a felsőtestem, közben meg égtem mint a reichstag. Mögöttem az öreg, meg egy 70 éves asszisztens. Később amikor visszagondoltam röhögtem mint az állat, de ott nem nagyon.
  • Sidewinder
    Bakker. A hányás kerülget.
    És ez nyert...
    Viszont az orosz versenyzők gyönyörűek:

• sakkay
    Hú, drukkolok. Reporvosim az van,de soha nem ültem elöl. Ha lenne pénzem, én is mennék egyből repülni.
  • LeonSilver
    Én szívesen kipróbálnám ezt is, de egyelőre nem tervezem a megvásárlását.
    Egyszerűen most nincs rá zsetonom. Ha a reporvosin átmegyek, akkor elkezdem hamarosan a vitorlázó tanfolyást és az biza nem két forint. De inkább arra költöm most, mint szoftverre ;)
  • LeonSilver
    Ez valóban nem rossz.
  • sakkay
    Sajnos a dx9-re nem tudok semmit mondani. Nem értek a programozáshoz, de mindenesetre nagyon fura.
  • repvez
    Ahogy a többiek is leirták, az, hogy a BOS DX9es motorja lehet, hogy kiadás után egy évvel már nem lehet mit foltozni rajta,mert megszünik a támogatása és átveszi a helyét a DX11-12. amiről köztudott, hogy egyszerübben átmodositható a DX12-re mert azért sok a hasonlóság és jelentős gyorsulást hozhat.Arról nem is beszélve hogy rengeteg olyan efekt és eljárás van a DX11 ben amit a DX9-el nem lehet megoldani.
    És lehet, hogy FM terén jót alkotnak,de a látványvilág megragad egy ponton és azon nem lehet javitani majd a későbiekbe sem.TEhát a hosszutávú terv megint megbukik,mert vagy grafmotort cserélnek a folytatáshoz vagy kockáztatják, hogy ilyen kinézettel adják ki 5 év múlva is a folytatást.

A CLOD lehet, hogy nem ment zökkenömentesen,de azért mert olyan dolgok voltak a rendszerbe beépitve , lehet hogy kihasználatlanul amit a későbiekben minimális ráforditással vagy egyszerüen csak a PC alkatrészek gyorsulása miatt eltüntek volna.
    A CLOD-nál már készült a Moszkvai terület és gépek amiből a BOSba nem került át láthatóan semmi.
    Arról nem is beszélve, hogy itt is sikerült egy olyan témát kiválasztani a főjátékhoz ami egyhangúvá teszi az egészet. MErt a téli táj eléggé monoton számomra. olyan mintha tejbe repülne az ember és néha nem tudni, melyik a fent és a lent a felhők és a havas táj közül.
  • sakkay
    Ja Leon neked ment.
  • sakkay
    N akkor így.
  • sakkay
    Szerintem meg már most szépek a gépek. Direkt olyat raktam be ahol nincsen nagy fény csilli-villi..
  • sakkay
    Meggyőződésem nekem is. Van még esély egy nagy fordulatra-sőt több irány is-de az idő sürget. A másik, és pont erre válasz a tömegek (egy) részéről, a szélsőjobb előre törése. A sok bal liberális meg nem érti honnan ez a nagy lendület...halkan jegyzem meg a szélsőjobb is elég nagy szart tudna keverni hosszútávon az öreg Európába. Na mindegy, bugyogni fog itt a fos hamarosan az biztos.
  • sakkay
    Nem kellett volna fizetni, hiszen a kiadóé a tulajdon jog. De visszatérek az alap tézishez,:jóval nagyobb a bukta egy saját, de szar motorral kiadott(és nem nagy bevételt hozó) szimulátorral, mint egy nem saját , de sikeres szimulátorral.
  • PhantomAss
    egyetértek, undorító. Ez tényleg már a vég, egész Európa a másságot isteníti. Egy transzvesztitát éltetnek mert felvállalja magát.
    Jövőre meg egy buzi fog nyerni, nem is , két buzi akik nyilvánosan smárolnak. Éljen.
    Ha nagyon gyorsan nem lesz valami változás a fejekben akkor szomorú világ jön.
  • LeonSilver
    Sakkay! Az nem üzlet (senkinek sem az!!) ha más motorját használják! Azért fizetni kell, míg a sajátért nem.
    Most nem azért a két forintért, de aCloD motorja és a BoS motorja között azért ég és föld a különbség! Nézd meg a RoF-ot. Nem rossz, de a közelében nincs a CloD-nak. Ha a büdös uborka nem erőlteti a kiadást annak idején, akkor egész más lenne a leányzó fekvése.
  • sakkay
    Szakállas nő'...hát baszki'itt a vég. Ha nem lendülünk vissza, Európának tényleg annyi. Ennek a liberális világnézetnek keserű lesz az ébredés amikor x év múlva a bevándorló tömegek átveszik a politikai hatalmat, aztán bevezetik a saríát.
    A szakállas nő csak figyel majd amikor rádobnak vagy 10 tonna követ.
  • sakkay
    Meséld már el Laca , hogy miéért? Ezt eddig senkinek nem sikerült elmagyarázni, hogy...miért is? Tehát ok, hozták az ő motorjukat..ami szerintetek szar. Tök mindegy mennyit adnak most el, mert kiadáskor úgyis kiderül , hogy egy fostalicska.(ti álláspontotok)Így mehetnek ők is a levesbe. Ellenben itt van a hiper szuper clod motor ami csak egy karnyújtásnyira volt a győzelemtől.. Ők ezt látták...de annyira gyűlölték a clodot, hogy inkább kibasztak saját magukkal.
    Na ne már..inkább akkor tényleg méreggel permeteznek az utas szállítók.
  • LeonSilver
    Ja, láttam ezt a retket. Mármint a képét. Semmi nem vinne rá, hogy olyan fost nézzek vagy hallgassak, mint ez a euró lófasz.
    A faszbúkon már istenítik, hogy micsoda kibaszott jó hangja van, meg milyen fasza, hogy felvállalja magát. Hát szerintem meg undorító. És ennek semmi köze a mássághoz. Nekem semmi bajom a leszbikkel vagy a buherekkel, amíg nem magamutogató módon művelik ezt a sportot.
    Vagy amíg nem akarják megdumálni, hogy az mekkora fasza dolog és a kurva csapból nem az ilyen szutykok folynak, mint ez a faszi.
  • Her Laca
    Ezt nézd meg Leon! Még jó ,hogy nem nézek TV-t,mert lehet lerugtam vólna a falról.