91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    A grafikát azért én nem mondanám ilyen egyértelműre. A felhők pl sokkal jobbak a bos-ban, a gépek szubjektív, a talaj a bosban jobb, a fák a clodban-igaz nem léteznek ugye). Az igazi összehasonlítás akkor lehet, ha lesz majd nyári táj a bosban..
  • Her Laca
    Tévedsz.Egyedül én vagyok igazán ellene.
  • sakkay
    Inkább azt vedd észre, hogy sokkal finomabb már most a lövedékek okozta sérülés(mint akár 2 hete), az ütközéseknél meg már most messze elhagyja a CLOD-ot.
  • GaBika6
    Sztem nagyon szép és bele fognak tenni mindent. A CLOD-nál már most szebb, legalábbis nekem jobban tetszik. A DCS motorja el lett baxva rendesen és fikázódtunk érte nem keveset, de nem lett érdemi változás. Ettől még szeretjük! Sztem nem azt kell erőltetni, hogy mi lehetett volna a CLOD, hanem mi lett és el kell fogadni, tovább kell tudni lépni. Nem szabad bántani a kis "újszülöttet"... Inkább segíteni, hogy olyan legyen amivel eltöltünk nem kevés időt! ROF-ban fizika is tetszett és az sem volt csúnya. CLOD is szép, de sajnos kivégezték. Itt a fórumon egyébként nagyon azt érezni, hogy csak a CLOD!!! Sajnos ez van, pénz beszél...

Kis kedvcsináló...

• sakkay
    Simán lehet javítani az ilyesmit én ettől nem félek. Inkább az érdekel mennyire mennek bele a motor működésében. A repülési modell már most nagyon jó szerintem azzal nem lesz gond.
  • Her Laca
    Pusztuljak meg, és most nem is vagyok kritizáló kedvemben de a clodban nekem korrektebbnek tünetek a gépek mozgásai. Ez olyan darabos.Látom a Lavor az hozza a megszokott orosz formát,és ahogy kiveszem messzire is egyenesen lő:)
  • GaBika6
  • Her Laca
    Ha a seggedben van akkor valóban másodlagos,no de ha te vagy a hatjában akkor nem baj ha szép valami:) persze ki hol szokott elhejezkedni :)))))
  • Amaymon
    Szerintem is másodlagos a fényezés, úgysem fogunk az ellenfélből látni egy kis sziluettnél többet. Ha közelebb is kerül az pár sec lesz minek arra erőforrást pazarolni. Nem szeretném ha olyan lenne mint a DCs, hogy randa, cserébe ha lőnek belaggol mindenkinek a teljes játék. Amiket a videókon látok számomra bőven megüti a mércét, az avionikáról viszont semmit nem olvastam láttam még.
  • sakkay
  • sakkay
  • sakkay
    Nem tudom mi az a "többet már nem akarunk belerakni" Csak finomítjuk. Például amit írtál a fényezés terén az tuti finomítás. A dinamikus fény vetés' azt már nem tudom. Főleg , hogy még nem láttam szimnél..habár a rof 20 különböző fényforrást tudott kezelni, úgyhogy akkor ez is finomítás kérdése.
  • Her Laca
    Most ami tény az tény,mit kell szerénykedni.Azért ismerem nagyjából a szimes erőviszonyokat és bátran kijelenthetem,hogy a topp 40 ban benne vannak a magyarok,ki előrébb ki hátrébb. Nincs ezen mit ragozni.Pl Tom szerintem a legjobban repül,úgy mint dogban mint amúgy,de te is és a dongósok úgy mind ott vannak elől.Magamat nem veszem ide lévén most pihenek.
  • artivizsla #74282
    "Az idős kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: "Sok pénzről van szó!"
    Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni.
    - 165.000 dollárt - felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra.
    Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz, és megkérdezte:
    - Asszonyom, meglepett mekkora összegű készpénzzel rendelkezik... Megtudhatnám, honnan van a pénz?
    - Fogadésokból - felelte az asszony.
    - Miféle fogadásokból? - kérdezte az elnök.
    - Hát, például fogadok Önnel 25.000 dollárba, hogy az Ön heréi szögletesek. - felelte az idős hölgy.
    - Hahaha - nevetett az elnök. - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
    - Tartja esetleg a fogadást? - kérdezte kihívóan a hölgy.
    - Persze! Fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
    - Mivel jelentős összegről van szó - mondta az idős hölgy - lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
    - Természetesen - felelte az elégedett elnök.
    Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, jelentős időt töltött a tükör előtt, ellenőrizve golyóit, forgatva jobbra - balra, újra meg újra. Gondosan ellenőrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem győződött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
    Másnap reggel pontosan 10 órakor az idős kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást:
    - 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
    Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadragját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idős hölgy egész közelről rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia?
    - Nos, rendben - felete az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
    Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba.
    - Mi a fene van az ügyvédjével?- kérdezte az elnök.
    - Semmi - felelte a hölgy. - Kivéve azt, ahogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek. "
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!
  • LeonSilver
    Jöhetne már :) Igaz az ebayen lehet venni, na de a garancia ugye....
  • Zpogi
    SZERÉNYSÉG elvtársak...szerénység :) Köszönöm az elismerő szavakat Laca, teljesen zavarba hozol, de nem vagyok én annyira penge :)
  • repvez
    Egész jól néz ki a tüz, viszont ami még lehetne jobb, hogy a géptörzsön viszont csak statikus fénye van nem látszik, hogy ugyan ugy változna a fény intenzitása a törzsön ahogy a lángok "táncolnak".
    ÉS a kabin uveg is furcsa még nekem a többi videon is, nagyon tiszta és szinte alig csillan be vagy fnytorése lenne és semmi nem tudrőződik vissza rajta.
    A multkori LA5 os képen is a kerék gumija jobban csillogott mint a futószár kromozott munkahengere vagy a fényszóró foncsora.

Ezen remélem még csiszolnak valamit, hogy anyag alapu legyen a test tulajdonsága és ne csak a texturán látszodjon, hogy eltérő szine van,de a fényes felületek egységesek. még a vásznas részek is ugyan olyanok mint a fémes részek.

Sanyo oldalán azt irta, hogy már béta fázisban van,tehát uj dolgok nem kerülnek bele csak már a finomitások , ha ez igaz akkor lesz mit fejleszteni az addonokra.
  • Her Laca
    Ja arról:)
  • LeonSilver
    "Na lassan utána nézek annak a joy nak mostanában kéne megjelennie."

Azért kérdeztem, hogy a rinocérosz joyról van szó?
  • Her Laca
    Leonom ezt most nem vágom:) mit,hohy
  • LeonSilver
    A rinocérosz?
  • sakkay
  • sakkay
    Igen gyakorlatilag, ez a dogfight-ot, és az alap hibákat javítja és szűri. 4 reptér van de mindenki csak a legközelebbire rakatja magát. Ha olyan perverziód van, hogy biztos akarsz lenni, megteheted, hogy a messzebbi reptérre rakod magad. A két közeli reptér kb 5 percre van egymástól az orosz német legtávolabbi (egymástól) pedig kb 15-20 perc. Leginkább a bombázók miatt, meg aki nem bírja , hogy basztatva kell felszállni.
  • Her Laca
    Most valamit nem értek. Mekkora térképen is megy a béta fight? Nem egy nagy térkép van mint a Clodban? Vagy csak közel egymáshoz leraktak 2 repteret és osszátok egymást.
  • sakkay
    Az arányt tovább rontja, hogy a reptér felett hemzsegnek a jó szándékúak, és ráadásul valaki csak ezen lovagol. Sokszor ha sérült vagyok, elmegyek inkább északra, aztán lerakom egy nyugodt helyen, vagy befagyott folyón.
  • sakkay
    A BOS-ban most-legalábbis nálam-egyenlőre még nincs is minden apróság benne, és ha azok is belekerülnek megint csak az oroszoknak lesz szarabb,de még ha nagyon hardcore játékosok vannak fent, és vagy jóval többen, akkor is összességében jobban jövök ki kb31 arányba. És ebben benne van némi móka is lent. Na általában akkor van az"1". Mert akiért lemegyek, az általában le is megy, csak közben az én arcomat is letépi valaki. Lévén, hogy a JAK azért jó fordulógépész.
    Ha viszont tényleg nagy az aránytalanság, vagy sok a jó pilóta az orosz oldalon..bizony hamar fűbe(hóba) harapok. És ekkor azon veszem észre magamat, hogy alig alig dogolok és kb. 90% bnz megy. Egyszerűen másként halál. Persze ez azért jön ki olyan erősen mert sok gép, kis helyen(is elfér).
  • Her Laca
    Mit találtam:)

Na lassan utána nézek annak a joy nak mostanában kéne megjelennie.
  • Her Laca
    Na jól rémlett ,van itt ez a felvételem amikor magasról jött a srác,vért izzadtam vele ,jól próbálta megtartani az energiáját,az elején még szembe is mentem vele párszor mert más esélyt nem láttam (pedig rühellek ilyet csinálni),meg aztán el is vesztettem ,de csak meglett a végére és ugrott.
    Az első összecsapás.
  • Her Laca
    Ez alap:) Mindenki ellenség amíg nem azonosítom.
  • Lacusch69
    Amikor 6-8k-n cserkésztem az ellenfelet, a nekem szintbeli (ne adj isten magasabban levő) kontaktokat mindig "banditaként" kezeltem.
    Nem is kaptak el olyankor...
  • Her Laca
    Mindennek és mindenkinek megvan az ellenszere,csak kevesen töprengenek el rajta.Persze akik igen azokkal meggyűlik a baja az embernek ,ott már mondhatni sokszor nüansznyi dolgokon múlik a dolog kimenetele. Meg néha szerencse is kell.
    Volt CLOD ban ,hogy hiába mentünk 6K-n egyszer csak a nyakunkba esett egy raklap spit,persze ha túlélte az ember az első inzultust akkor ki lehetett dolgozni egy kis előnyt ,de ez kétséges azért. De az Il2 ben is nemegyszer előfordult ,hogy a veresek felmásztak a sztratoszférába és igencsak ráijesztettek az emberre.
    Én igazság szerint abban hiszek,hogy lehetőleg pontosan felmérje az ember a légteret és ő vegye észre hamarabb az ellent,ott van idő még kitalálni a taktikát,akár kitérni is és újragondolni,hogy előnyös helyzetbe kerüljünk.
  • Lacusch69
    Minket is "legyáváztak" az egykori, szépemlékű BgAF szerveren, mert az A8-asokkal fentről csapkodtunk.
    Amikor meg Zeróval hülyére szopattuk a Spit-huszárokat, akkor azért nyavalyogtak...
  • Her Laca
    Meg nem is mindenkinek fekszik. Magam elég jó elboldogulok (egyszer Tommal beszélgettünk erről,hogy azért valóban fontos mert ha olyan helyzetbe keveredik az ember ugye akkor jól jön ) de én nem preferálom. Kinek mi. Pl Pogi az él hal a kutyaharcért:) Jól is nyomja .
  • PhantomAss
    hát igen, vannak akiknek csak a dog számít :)
    pl. olvastam hogy Hartmann sem szeretett dogolni mégis ő volt a legsikeresebb. Felmérte a helyzetet, odalopakodott , közvetlen közelről tüzelt amikor biztos volt a találat, aztán el onnan.
    Persze ezt egyszerűbb leírni mint megcsinálni.
    SZóval ja, a dog az jó dolog de nem mindig segít, főleg nem full reál beállításokkal.

• Her Laca
    Nemegyszer legyáváztak atagon amiatt,hogy még picit sem álltam neki forgolódni,volt,hogy akár percekre is otthagytam az ellenfelet és nem adtam fel az előnyös pozíciómat bár nagy volt a kísértés. Voltam én ott minden csak fehér ember nem, volt olyan srác aki nagyon kikelt magából amiért én így harcolok,ahogy ki tudtam bogarászni a mondandóját valami olyasmi volt a lényege,hogy ő borzasztó jó dogfighter én meg retek gyáva kutya vagyok ha nem állok ki vele mert ő most meg fogja mutatni.
    Írtam neki,hogy ok én elhiszem készséggel,de sajna ő a jelen állás szerint halott nekem meg egyel több győzelmem van. Nem akarta megérteni.
  • PhantomAss
    a dog az inkább csak a végső megoldás. Megnézném őket egy full reál szerveren mondjuk il2-ben hogy mire mennek a nagy dogolással. Én régen nagyon sokat dogoltam il2-ben, egész jól nyomtam szerénytelenség nélkül mondom, de engem is sokan megfogtak.
    Nem vitatom hogy jól nyomják, biztosan kemény ellenfelek, de mindenkit le lehet nyomni. Bemész 8e méteren lecsapsz és visszamész...jó kis bnz :) Mindenkit le lehet lőni csak ki kell ismerni a saját gépedet maximálisan, és az ellenfél gépét is, amire szerencsére egy szimben lehetőség van.
    Ahogy Laca is mondja ha olyan taktikád van hogy nem állsz le vele harcolni akkor a hajára kenheti a dog tudását.
    Meg azért a war thundert ne hasonlítsuk össze a jobb szimekkel, ez kb olyan mintha a cod-ot hasonlítanánk az arma-hoz.
    Persze ha DCS/Il2 vonalon is jók az más tészta, akkor illik rájuk figyelni.
  • Her Laca
    A dog az egy külön műfaj.
    Régen rengeteget gyakoroltunk 1vs1 et mi is. Ott az ütemérzék az nagyon fontos.Ismertem srácokat akik semmi mást nem csináltak, azok szinte megfoghatatlanok voltak ebben a műfajban.
    Mindamellett szerintem is nagyon fontos, hogy tűrhetően csinálja ezt az ember,de a lévén a légi harc összetett dolog nem csak ezen múlik a sikeresség.
    Általában azért elmondható,hogy a jó játékosok ezt is jól csinálják,hogy,példákat is hozzak Pl Pogi vagy Tom , Savi, Nate is remek ebben , vagy Maggi de még sorolhatnám a neveket.
    De mint te is mondtad egy nagy térképen egy War szituban ez nem minden.No meg baxhatja az ember a tudományát ha az ellen nem áll le vele kutyaharcolni.
    Amúgy szerintem a játékosokat legalábbis akiket ismerek nem foglalkoztatják a nevek, előtagok, mindenkinek szent meggyőződése,hogy ő a jobb :)
    Max elismerjük az ellenfelet.De csak módjával:)))
  • Amaymon
    :D