IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ahham. Éss utána, már itthon volt az évszázezred barma is!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bor Sándor hadnagy. Fegyveres volt a szentem. Ha jól emlékszem valami olyan titulusa volt, hogy az ezredparannnok fegyverzet technikai helyettese. Vagy valami hasonló.

Az oroszoknál a lõtéren összeszedett egy éles RPG gránátot és hazahozta.
A mûhelykocsiban befogta egy satuba. Behívta az egyik zászlóalj fegyveresét. Elkezdi neki mutatni, magyarázni (amit nagyjából mindenki tudott), hogy az RPG gyújtója egy piezoelektromos gyújtó, amit ÍGY nem szabad ütögetni.... erre nekiállt ütögetni :D
Hát persze, hogy eldurrant, és magával vitte Sándorunk egyik, csillagszép szemét és néhány ujját...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

és ez? mindent tud! http://youtu.be/xui-BDw9ObA a legszebb amikor meg kapom, hogy magyarkodom:(
<#eljen>
nálam jobban elmondja
Én augusztusban vonultam, mikor már visszajöttetek a gyakorlatról. Egy sebesültetek volt állítólag, aki benzinnel akarta a tüzet tuningolni, oszt lett belõle egy gyors epilálás az arcon.
A véleményem az , hogy volt Buda 152 évig török nagyváros..egyesek soha nem gondolták azt, hogy lesz még magyar fõváros. Aztán az lett. Lesz még Erdély magyar így vagy úgy...amennyiben a magyarok nem felejtik el, hogy övék az a föld, és amíg marad ott elég Magyar ember. Ezt mondom a fiamnak is mindig(hogy már kora gyerekkorába beleégjen), pedig annyira ismerhettek, hogy távol áll tõlem minden szélsõség. Elõttem még a cigányokat sem szidhatja, csak úgy alapból. Azt én is remélem , hogy nem kell hozzá háború..az unióról meg csak annyit, hogy nem olyan biztos az a hosszútáv..pedig az lenne a jó, de nem így.

http://youtu.be/luvDxV4UJBM
Her Laca
Nincs itt vita:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

én egy széllel szembe ember vagyok. azt hiszem nem lehet másként, lásd Balassagyarmat.de nem akarok bele menni egy ilyen meddõ vitába. egyébként nem tudom máshol elképzelni az életem mert nekem ez a föld a hazám. és remélem senkit nem bántok most:(
Her Laca
Azt csak nagyon buta ,vagy nagyon aljas emberek teszik.
Bár van belõlük szép számmal az igaz:(

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Én respektálom a véleményed,de azért na.
"és ha ezért meg kell halni, hát úgy legyen" NE legyen!
Mindamellett a fiaink és lányaink remélhetõleg okosabbak lesznek nálunk (legalábbis én próbálom úgy nevelni õket) és mindennemû erõszak nélkül egy sokkal szebb jövõt csinálnak maguknak.
Mondjuk én tök jól elvagyok itt ,ha máshol lennénk lehet ott is lennének problémák számosak.Vagy rosszul látom?

Zpogi
<#eljen><#worship>

ezt már egyszer leírtam de töröltem. remélem,hogy egyszer ez a csodálatos nemzet öntudatra ébred és méltó lesz az õsei hírére. legalábbis a gyermekeimet így nevelem. biztos vagyok benne, hogy szántszándékkal tartják ezt az országot és népet ebben a dágványban, de elfog jönni az idõ amikor a fiaink és lányaik azt mondják ,elég! és ha ezért meg kell halni, hát úgy legyen
LeonSilver
Egyetértünk tezsvírem! Nem is azért tettem be. Csak ma hallottam és tetszik.

Engem csak az dühít amit a múltkor mondtam Lacám! Õk is MAGYAROK! Nem Románok, nem Ukránok, nem hottentották.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Leonom!
Értem én ,mi több jobban is mint gondolnád.
Volt van lesz mindig is egy vágy a Magyarságban ,innen és mindenhonnan ahol létezik a nemzet.
De lássuk be amit be kell látni. Ez már így marad ,legalábbis én nem szeretném megérni,hogy változás legyen sõt azt se szeretném ha a gyerekeim élnék meg. Mert ott csúnya sok sok ember meghalásos háború lenne.
Jelenleg szerintem senkinek nincs oka panaszra ,hál istennek az Unio az ezért ha semmi másért nem is de jó dolog.Persze a vágy él,és valszeg ez mindig is élni fog a magyar emberekben (lehet már már genetikailag be van épülve),és ez nem is generációs kérdés hál istennek.

LeonSilver
Azért EZ sem rossz darab, ha nem is Tunyo

LeonSilver
Tunyó... félisten! Az egyik :)

LeonSilver
Aham :)

Her Laca
http://www.youtube.com/v/EIhkhnI78Bc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

béke poraira:( sok koncerten voltam
Her Laca
Leon!
Ösmered?

Her Laca
Ugye hogy megmondtam amit megmondtam:) Olvastam az eszmecserét a pumáknál,és mint láthatod ez még egy raklap hulladék.Még! Szóval ne akarjál te ezért pénzt adni Rof ide vagy oda,mert közel sem biztos,hogy népünnepély lesz ez ,vagy elkészül egyáltalán jövõ év közepére,ha meg igen akkor jó is lesz .

Közben megkaptam a választ Tomtól..

Mondjuk arra figyelni kellett, hogy közeli lövés esetén az elsõ ne a testbe menjen, mert az olajos volta miatt nehéz bizonyítani, hogy volt figyelmeztetõ lövés, aztán csak a bonyodalom lenne belõle késõbb.
Ez a seregben is általánosan bevett íratlan szabály volt, hogy ha lõni kellett õrségben valakire, akkor azt úgy kellett megtenni, hogy a bíróságon az egy állítással szemben már ne lehessen a másikat szembeállítani, csak az eljárás egyszerûsítése végett természetesen.
<#eplus2>Legalább itt ki van mondva, hogy te fizetsz, és még kész sincsen! De a 94 dollár az sok. Azért érdekelne az alap ára, mert az megvenném ha mondjuk 70 körül lenne.

Her Laca
Akkor vedd meg ,most is repkedhetsz vele,végül is tesztelik nekik az userek és még fizetnek is érte:)) Már a felhasználók:). Tomnak is megvan meg még valakinek az szokott a pumákra irkálni.

Welcome to the 5th week of Early Access in IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad.

And this time it's a really massive welcome because Standard edition owners are joining the early access program today. Welcome, dear Silver Founders! You're free to download the game client from your Profile page right now.

Please, note: the early access schedule is different for the Christmas & New Year's holidays. Thus, the 6th session starts at 20:00 UTC/GMT December 27th and lasts till (hopefully, barring any problems) 20:00 UTC/GMT January 5th. Meanwhile, the 5th session starts today at 20:00 UTC/GMT and ends in 72 hours - at 20:00 UTC/GMT December 23rd.

Szeretem ezt a csapatot.

Persze ebben az évben nem jön ki. Csak én úgy értettem, hogy kijön a standard verziónak is egy ilyen félkész, de már repülhetõ verziója..ez érdekelne.

acidrain
Off:

http://www.youtube.com/v/rpcCAMYF6I8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

On:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

<#alien>

Her Laca
Ja!! Voltam egy pipás arcnál,na ott letérdeltem mint a magyar szürke marha.
Én meg nem számoltam de ott volt annyi pipa amennyit még szakboltban sem látni,félelmetes volt. Na õ bemutatott egy dohányfajtát nekem ez a latakia nevezetû dohány,az íze remek ,csak van egy bibije. Az illata ,nem nem is ez így helytelen ,a szaga az brutális. Nõm szerint konkrétan valami növényevõ állat trágyája ,a szomszéd szerint kínai tornacipõ (használat utáni) szaga van ,más szerint vasúti talpfán égetett autógumi a megfelelõ érzet vele kapcsolatban.Nos ezt lakásban ,társaságban nem illik szipkolni,mert egyrészt olyan lesz a hatása mint amikor Shrekk fingik egyet a tóban,másrészt belsõ térben megmarad az ajer oszt ugye az nem kellemes.
Nos ez egy kimondottan téli idõben ,sétálásra teremtett isten adománya ,persze csakis magányosan,viszont ahogy áthatolok az utcán lágy füstbe burkolózva ,nem tudom nem észrevenni az utcán járó- kelõ szomszédok csodálkozó és megrökönyödõ tekintetét amit felém vetnek:)

Her Laca
Azóta nem cigizem,vagyis minap reggel kértem egy szálat asszonytól,de nem esett jól és el is dobtam. Komolyan rosszul lettem tõle egy kicsit.
Jó ez, legalább lelassulok közben (bár amúgy sem vagyok egy kapkodó idegbeteg) ,viszont jó alkalmat ad a töprengésre ,magvas gondolatok megfogalmazására. :)Tudod az élet értelme meg ilyesmik:) 42 ha jól emlékszem:XD

Her Laca
Nagy az isten állatkertje ,meg az internet is:)))

Ez igen..tudsz élni. Amúgy tetszik ez a pipás dolog, de inkább nem játszom a dohánnyal, sportolok is meg vagy 10 éve leszoktam róla..de hangulatos a fene egye meg.

Pipázó majom? <#taps> Hát ez honnan Laca?

mijki
Jópofa kis videó :)
http://www.youtube.com/v/R1NTJa3Omxg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
http://www.youtube.com/v/rMJq9dTYgGo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
A mai nap igen szépre sikeredett ,az idõ gyönyörû,család munkába,iskolába ,remek dolgom volt -van:)
Reggel azaz délelõtt sétáltam egy nagyot az ebemmel a közeli erdõben ,természetesen a minap felfedezett latakiás dohány kíséretébe.Hazafelé tartva éreztem,hogy megéheztem,így (bár nem vagyok a konzerv ételek híve) vételeztem egy Glóbus Sóletet (ennek viszont rajongója volnék idõtlen idõk óta) no meg a közeli cukrászdában egy bécsi krémest. Hazaérve nekiültem ,természetesen jófajta friss ropogós kenyérrel és igen csak belaktam. Kinézvén az ablakon még mindig hétágra sütött a nap ,gondoltam ez egy jó alkalom,hogy kiüljek és egy jó pipafüst társaságában élvezzem a napot (mint a gyík) és a gondolataimba merüljek. Tett követte eme tervet,készítettem egy enyhe Ír kávét ,meg egy tömet Stanwell Melange-t természetesen egy stanwell pipába.Gondoltam csinálok is egy képet :)
És közben eszembe jutott egy dal .
"Ez az élet Babocsai néni":)

Her Laca
Drága testvírem:) Ne agonizáljál már:) Majd kijön ha kész lesz.
Most lehúznak mindenkit akit csak lehet ,de abban biztos lehetsz,hogy drágább nem lesz csak olcsóbb. Miért adnál ki pénzt egy félig sem kész valamiért? Persze te dolgod:)
Megjegyzem ha az kijön idén akkor én faguriga legyek.Jó ha nyárra max kész lesz.

Bocs az offért'<#vigyor>. Pontosan nem értem, de nem azt jelenti ez, hogy decemberben kijön még az alap verzió is elõvétellel?
Early Access: Before purchase please read the details of the Early Access Program in our dev blog (post #38 and post #39). General or partial refunds are not allowed. Buyers of the Standard Edition of the Pre-Order Program will get early access in December 2013 prior to public release (the exact date will be announced later). Buyers of the Premium Edition will get the early access on November 19th 2013. Upgrade from the Standard to the Premium Edition is not available.
Valaki esetleg értelmezné nekem?

Her Laca
Az szvd optikája kifejezetten jó volt az állatok figyelésére.
Milyen kár,hogy akkortájt nem voltak még mobilok ,micsoda fényképeket tudtam volna készíteni. Kedvencem az ürgére ,vagy pocokra ,vagy mittudomén mire vadászó róka. Nagyon mókás volt ahogy a hóba fejest ugrált.

Her Laca
Én idõm nagy részét az anyatermészet lágy ölén töltöttem,és mivel az esetek többségében más dolgom nem volt így beható ismereteket szereztem a honi élõvilág sajátosságairól,az ízeltlábúaktól a nagyvadakig:)
Nem volt ritka,hogy 2-3 napot egy helyben voltam ,volt idõm tanulmányozni a flórát és faunát:)Egyszer másztam fára csörtetõ vaddisznó csorda elõl:))

Egy éjszakai harcászat során azt kaptuk feladatnak hogy derítsük fel és semmisítsük meg a másik szakaszt.Nekik ugyan ez volt a feladatuk annyi különbséggel hogy neki lesállásból kellett rajunk csapniuk. Kitalálták hogy nekem kel menni elõl én leszek a terepkutató. Meredek hegyi gyalogút jobbra domboldal balra fene nagy mélység az alján patakkal. Hallom a neszeket ahogy pattognak az ágak. Én még úgy nem jöttem korában izgalomban legfeljebb a leányzó karjai közt! Na most megvagytok!! Jeleztem karjelzésekkel ahogy kell kis erejû ellenség 100 méterre! Lefeküdtünk az út szélére mindahányan és néztük a patakmedert ahonnan a zajok jöttek. Egy árnyék,még egy aztán még pár. Ott vannak! világító rakéta fel! Ami a csövön kifért karabélyok egy géppuska össztûz !!! _Zenget az erdõ! Mikor abbahagytuk csodálkoztunk hogy nem szól a másik szakaszból senki...PK hívja õket rádión hogy gyertek elõ mert vége a harcászatnak mi nyertünk.. Hát egy nagy túrót. A másik szakasz a fejünk fölött folt lesállásban a dombtetõn majd meg szakadtak a nevetéstõl. Mi bementünk alájuk és egy szerencsétlen vaddisznó csordára hittük azt hogy a másik szakasz. Késõbb megtaláltuk a patakmeder oldalán a patanyomokat is. Többet se voltam terepkutató :)
LeonSilver
Mert mi olyan idiótákat rakunk abba a retkes parlamentbe, mint amilyenek ott ülnek. Pártállástól függetlenül kötélrevaló az összes!
A Lengyelek nem pazaroltak el semmit, amijük megvolt!!!! Mi??? Kidobtuk a BMP-t, a 29-es. Megvettük a szar francia fos légvédelmi szarokat, stb... Mert valaki mindig jól járt és ez a valaki sohasem az adófizetõ volt.

Hecker007
itt valaki jó pénzt akasztott a cserenél

Csak azt repulik !
Igen, ezt még akkor is mesélték, amikor mi ott voltunk Szombathelyen...

LeonSilver
A kurva fácán még nappal is be tudja fosatni az embert...