IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bor Sándor hadnagy. Fegyveres volt a szentem. Ha jól emlékszem valami olyan titulusa volt, hogy az ezredparannnok fegyverzet technikai helyettese. Vagy valami hasonló.
Az oroszoknál a lõtéren összeszedett egy éles RPG gránátot és hazahozta.
A mûhelykocsiban befogta egy satuba. Behívta az egyik zászlóalj fegyveresét. Elkezdi neki mutatni, magyarázni (amit nagyjából mindenki tudott), hogy az RPG gyújtója egy piezoelektromos gyújtó, amit ÍGY nem szabad ütögetni.... erre nekiállt ütögetni :D
Hát persze, hogy eldurrant, és magával vitte Sándorunk egyik, csillagszép szemét és néhány ujját...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bár van belõlük szép számmal az igaz:(
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"és ha ezért meg kell halni, hát úgy legyen" NE legyen!
Mindamellett a fiaink és lányaink remélhetõleg okosabbak lesznek nálunk (legalábbis én próbálom úgy nevelni õket) és mindennemû erõszak nélkül egy sokkal szebb jövõt csinálnak maguknak.
Mondjuk én tök jól elvagyok itt ,ha máshol lennénk lehet ott is lennének problémák számosak.Vagy rosszul látom?
Engem csak az dühít amit a múltkor mondtam Lacám! Õk is MAGYAROK! Nem Románok, nem Ukránok, nem hottentották.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Értem én ,mi több jobban is mint gondolnád.
Volt van lesz mindig is egy vágy a Magyarságban ,innen és mindenhonnan ahol létezik a nemzet.
De lássuk be amit be kell látni. Ez már így marad ,legalábbis én nem szeretném megérni,hogy változás legyen sõt azt se szeretném ha a gyerekeim élnék meg. Mert ott csúnya sok sok ember meghalásos háború lenne.
Jelenleg szerintem senkinek nincs oka panaszra ,hál istennek az Unio az ezért ha semmi másért nem is de jó dolog.Persze a vágy él,és valszeg ez mindig is élni fog a magyar emberekben (lehet már már genetikailag be van épülve),és ez nem is generációs kérdés hál istennek.
Ösmered?
And this time it's a really massive welcome because Standard edition owners are joining the early access program today. Welcome, dear Silver Founders! You're free to download the game client from your Profile page right now.
Please, note: the early access schedule is different for the Christmas & New Year's holidays. Thus, the 6th session starts at 20:00 UTC/GMT December 27th and lasts till (hopefully, barring any problems) 20:00 UTC/GMT January 5th. Meanwhile, the 5th session starts today at 20:00 UTC/GMT and ends in 72 hours - at 20:00 UTC/GMT December 23rd.
On:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Én meg nem számoltam de ott volt annyi pipa amennyit még szakboltban sem látni,félelmetes volt. Na õ bemutatott egy dohányfajtát nekem ez a latakia nevezetû dohány,az íze remek ,csak van egy bibije. Az illata ,nem nem is ez így helytelen ,a szaga az brutális. Nõm szerint konkrétan valami növényevõ állat trágyája ,a szomszéd szerint kínai tornacipõ (használat utáni) szaga van ,más szerint vasúti talpfán égetett autógumi a megfelelõ érzet vele kapcsolatban.Nos ezt lakásban ,társaságban nem illik szipkolni,mert egyrészt olyan lesz a hatása mint amikor Shrekk fingik egyet a tóban,másrészt belsõ térben megmarad az ajer oszt ugye az nem kellemes.
Nos ez egy kimondottan téli idõben ,sétálásra teremtett isten adománya ,persze csakis magányosan,viszont ahogy áthatolok az utcán lágy füstbe burkolózva ,nem tudom nem észrevenni az utcán járó- kelõ szomszédok csodálkozó és megrökönyödõ tekintetét amit felém vetnek:)
Jó ez, legalább lelassulok közben (bár amúgy sem vagyok egy kapkodó idegbeteg) ,viszont jó alkalmat ad a töprengésre ,magvas gondolatok megfogalmazására. :)Tudod az élet értelme meg ilyesmik:) 42 ha jól emlékszem:XD
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Reggel azaz délelõtt sétáltam egy nagyot az ebemmel a közeli erdõben ,természetesen a minap felfedezett latakiás dohány kíséretébe.Hazafelé tartva éreztem,hogy megéheztem,így (bár nem vagyok a konzerv ételek híve) vételeztem egy Glóbus Sóletet (ennek viszont rajongója volnék idõtlen idõk óta) no meg a közeli cukrászdában egy bécsi krémest. Hazaérve nekiültem ,természetesen jófajta friss ropogós kenyérrel és igen csak belaktam. Kinézvén az ablakon még mindig hétágra sütött a nap ,gondoltam ez egy jó alkalom,hogy kiüljek és egy jó pipafüst társaságában élvezzem a napot (mint a gyík) és a gondolataimba merüljek. Tett követte eme tervet,készítettem egy enyhe Ír kávét ,meg egy tömet Stanwell Melange-t természetesen egy stanwell pipába.Gondoltam csinálok is egy képet :)
És közben eszembe jutott egy dal .
"Ez az élet Babocsai néni":)

Most lehúznak mindenkit akit csak lehet ,de abban biztos lehetsz,hogy drágább nem lesz csak olcsóbb. Miért adnál ki pénzt egy félig sem kész valamiért? Persze te dolgod:)
Megjegyzem ha az kijön idén akkor én faguriga legyek.Jó ha nyárra max kész lesz.
Early Access: Before purchase please read the details of the Early Access Program in our dev blog (post #38 and post #39). General or partial refunds are not allowed. Buyers of the Standard Edition of the Pre-Order Program will get early access in December 2013 prior to public release (the exact date will be announced later). Buyers of the Premium Edition will get the early access on November 19th 2013. Upgrade from the Standard to the Premium Edition is not available.
Valaki esetleg értelmezné nekem?
Milyen kár,hogy akkortájt nem voltak még mobilok ,micsoda fényképeket tudtam volna készíteni. Kedvencem az ürgére ,vagy pocokra ,vagy mittudomén mire vadászó róka. Nagyon mókás volt ahogy a hóba fejest ugrált.
Nem volt ritka,hogy 2-3 napot egy helyben voltam ,volt idõm tanulmányozni a flórát és faunát:)Egyszer másztam fára csörtetõ vaddisznó csorda elõl:))
A Lengyelek nem pazaroltak el semmit, amijük megvolt!!!! Mi??? Kidobtuk a BMP-t, a 29-es. Megvettük a szar francia fos légvédelmi szarokat, stb... Mert valaki mindig jól járt és ez a valaki sohasem az adófizetõ volt.