91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#74455 Tudod te is ,hogy ez nem 50% on áll. Ezt csak mondják. Az FM kb kész ,max finomítgatnak ,ahogy a többin is. Ha már béta állapotba hoznak valamit az nem 50% os ,ezt mindenki tudja. Az már közel a készhez. és úgy tudom ez már béta ,vagy tévedek? -
sakkay #74454 Csak tudod egyre több ilyen van, és gyakran törlik is. Az viszont nem változtat semmit. Amúgy szépül, épül a dolog, csak hát nem jó ha rossz helyen állapítják meg a célt. Most is csak azt mondom meglátjuk. Tudod 50%-ék. -
#74453 Ne keverd a realítást az elfogultsággal:)
Olvass vissza fél évet miket is mondtam akkor:)
-
#74452 Megnéztem.És? Tudod mi ez. Pusztába kiáltott szó.Sehol érdemi válasz csak azokra reagálnak ahol szopkodják őket:) -
sakkay #74451 Nézd meg a linkelt oldal utolsó üzeneteit. Amíg lehet. -
sakkay #74450 Lehet reménykedni, de attól még szerintem maradok objektív. Itt csak azért tűnök elfogultnak, mert muszáj kicsit középre hozni a témát olyan nagy sokszor az elfogultság. De mint mondottam, elég kritikus vagyok. Pl szerintem egy + üzenetet nem írtam még a hiv. fórumra. Viszont jó párat felvetettem már. -
#74449 A 3*7 kimutatja a foga fehérjét,olvasom hogy Tom teljesen korrekt hozzászólását rögvest törölték is. Ami kényelmetlen az nem kell. Én már rég megmondtam,hogy szarfaszúak. -
sakkay #74448 Vannak itt kritikus hangok. -
#74447 A clod ütközés modellje az szar. Ez tény.De a fegyverek sebzése valósághűbb. Ez is tény. Ha a bossban annyira visszaverték akkor te lennél a legjobban felháborodva mert alig esne le elemi:) De kár ezt ragozni.Megmondták kerek perec mire lehet számítani. Ha akarnák lehetne über is de nem akarják.
Elhiszem,hogy foggal körömmel véded meg reménykedsz meg biztatod magad,mert kiadtál érte egy raklap lét, de számodra sajna már tényleg ez marad. Ha már számomra mérvadó arcok is bajt sejteknek,és magam is azt tapasztaltam,hogy ez nem gömböjű akkor sajna mesterem te mondhatsz amit akarsz:) -
sakkay #74446 A sérülések Laca-tudom te a fegyverek általit mondod elsősorban-az talán de már abban sem vagyok biztos..a törésmodell már most jobb mint a CLOD-ban. És ez biztos, én magam teszteltem a levegőben történő sérüléseket. Ugyanazokat a szitukat játszottam le hol az egyikben, hol a másikban. Jóval komolyabb a BOS, mint amire a CLOD képes. Hibák persze mindkettőben vannak, de ha nem elfogultan nézed, ég és föld. -
#74445 Alighanem én vol az aki elkövette a wártündért :P
Egyébként igy belegondolva nem is értem,hogy gondolkodnak a fejhlesztők,mert aki tud a fejlesztésről és megvtte az nagy százalékban il2 és Clod használó volt.Namármost elvárják tőluk hogy teszteljenek és mondjanak véleményt,mikozben nyiltan megmondják,hogy ugysem nektek csináljuk hanem olyan embereknek akik azt sem tudják hogy fejlesztik a játékot,és majd talán valami véletlen folytán ráakadnak és megveszik.
Mert akkora marketing sincs mögötte,hogy nagy tömegekhez érjen el ,hogy mi is készül és mikorra várható amegjelenés mint pár játéknál ahol a capból is az folyik,hogy még mennyit kell aludni,mig megjelenik,vagy hogy éppen kiadtak egy uj képet róla.
-
#74444 Én amit leszűrtem tegnap.
A clod gépei valósághűbbek ahogy repülnek. A sérülések szintén. Összességében ha nem is nézem a kapcsolgatást akkor is valósághűbb.A látvány jó a bossban.A felhők nagyon jók,bár a mostani clodot nem láttam. -
#74443 Wartündért én is itt olvastam valakitől:) De qrva jó. -
sakkay #74442 Na ja. És ha most nagy titokban lenne a dolog-mint a CLOD-anno, akkor meg is érteném. De itt mindenki tudja, sőt látja a dolgokat! Ez így nem fog nekik menni. Egy út van. Szimulátor. Aztán a mélységeken , hogy klikkelhető kabin et cetera, már lehet vitázni, meg nemet mondani, de az, hogy félig szim, meg könnyű szim, az ide kevés. -
Amaymon #74441 Jaja a WT kemény mag nagy része kifejezetten várja a BoS-t, mert általában SB-n valamilyen szimmerek repkednek, mindegy milyen szim "akármi". Csak éppen mindenki azt hitte hogy IL2 akkor az szimulátor lesz folytatva a tradíciót. Sokan nincsenek vele tisztában, hogy hiába várnak :o -
sakkay #74440 Megint csak azt tudom mondani ha ez a valós koncepció akkor hibás. Nem kicsit.
A wártündérből(Laca után szabadon) kurva élet , hogy nem pártolnak át tömegek. Arról nem beszélve, hogy ha csak egy két fokkal lenne jobban szim kategória közeli a BOS, miért is jönnének át? Hiszen ezen kívűl szinte mindenben ugyanazt vagy jobbat-többet-hoz a tündér. Komolyan mondom ez agyrém. 1+1 az kettő akárhonnan nézem. -
#74439 Erre a kapcsolós kérdésre az volt a válaszuk, hogy azért nem csinálják meg,mert akkor nekik mind a 2 verziót le kellene programozni hozzá.
ÉS elég nyiltan fogalmazott azzal kapcsolatban,hogy öket nem érdekli ha a keménymag nem veszi meg mert nem ök a célközönség,ők sokkal nagyobb csportot akarnak bevonni és beválalják,hogy az a párszáz ember elpártol ,de több ezer meg jön majd helyettük (szerintük..) -
#74438 De ez nekünk érv azaz innen mondjuk 20-30 embernek ,plusz az angol fórumra írkáló megint mondjuk 100 főnek ,de ők nem pár száz egyénnek akarnak csinálni játékot,vagyis ők így gondolják,hogy pontosabb legyek.
Ők úgy vannak vele,hogy nem a vér szimes arcok lesznek a legnagyobb vevőkör ,(bár nem értem miért nem lehet be és kikapcsolni a gépek vezérlését stb) így kb xarnak is rájuk. Még az sem érv nekik,hogy jelenleg csak elborult szimes arcok vették meg 100 dodóért a félig kész játékot ,és persze ,hogy ők a hangosak,meg a tesztpályán a full dominál. Különben mennyien is lehetnek? Szerintem nincs ezer ember ,jó ha 500 világszinten. De lehet sokat mondok.
A 3*7 úgy gondolja,hogy egyrészt az oroszok sokan megveszik,másrészt majd a wártündérből jönnek majd srácok,ha nem is átcsábulnak de párhuzamosan mindkettővel fognak játszani.
Valahol olvastam ,hogy az 1C milyen elvárásokat támaszt feléjük eladás tekintetében ,szerintem irreális a dolog mert igen nagy szám volt.
Úgy hogy nyugodj meg ,vergődhet itt akárki ,de ez nem lesz a szimek gyöngye.
Annó az Il2 az megelőzte a korát ,és sok éven át még a mai napig is sikeres,ilyet szimben sose látott senki,kb olyan mint annó volt a Hilfe Life. Hogy a mai korban is letudjon tenni valami hasonlót egy cég ahhoz sokkal több kell mint amit a 3*7 akar.
És azt sem értem mi ez a szimektől való elfordulás,hisz a ROF azért komoly progi,de gyanítom közel sem akkora siker mint sokan gondoljátok ,így meg sem próbálnak még egy hasonlót sem.
-
sakkay #74437 Megtaláltam valami hasonló fórumot.
Amúgy a patch kijött, de azt írta a srác , hogy majd a dev diaryt csak mai írja meg mert fáradt vagy mi..mondjuk jobb mintha fordítva lett volna. -
Amaymon #74436 Tegnap miért nem volt dev diary? Azt mindig elolvasom vagy megnézem, ha van mit. -
Amaymon #74435 Indexen ment egy amatőr csillagászatról szóló fórum, nem tudom megy-e még? A topik lakók nagyon kenték a dolgokat, addig elment a fanatizmusuk, hogy pl. gyűrű galaxisokat fényképeztek saját buherálású CCD-vel stb :) Ott biztos tudnak segíteni hitelesen. -
sakkay #74434 köszi. -
#74433 Igen Hettinek van távcsöve, Ő is csillagászkodik. Beszélj vele, általában fent van TS-en. -
#74432 a repmodellt kipróbálni jó az..persze nem az új EDGE motor, de viszonyításnak jó -
#74431 jahogy az? azt hittem,hogy az külö9n jön majd az EDGE motorral együtt és csak a ww2es gépek lesznek benne,mert amit a Sanyo oldalán láttam eddig még nagyon nem ott tart hogy demozni lehessen vele -
sakkay #74430 Letöltöd az alap 1.8 dcs patchet(már lehet meg is van, csak nem figyelted), és az tartalmazza a p51 nem felfegyverzett változatát. -
#74429 már tölthető a demo? hol ? mekkora helyet foglal és milyedn gép kell neki? -
#74428 Sztem tévedsz,mert ami nálad van az az én VGA-m nál kb 2x gyorsabb. :)
ÉS még a mai napig is ezzel játszogatok DCS-t és a Clodot. HD4850 1gb -
#74427 igen, és én pont ezért bízom bennük. Azért Oleg neve nagyon jól cseng szimulátoros körökben, és most is hasonlóan nagyot akarnak dobni.
Meglátjuk...mindenesetre a demója ingyen kipróbálható, és szerintem nagyon jó, legalábbis a repmodell. A grafika annyira nem érdekel. -
sakkay #74426 Egyben megragadnám a lehetőséget egy kis off-ra:
van itt valaki aki képbe van, a nem túl profi, de már használható csillagászati távcsövekkel kapcsolatban? Gondoltam kirántom a kis kocka fiamat a számítógép elöl, mert ez a téma nagyon érdekli. -
sakkay #74425 Látom "már megint itt van a szerelem"-hogy klasszikust idézzek. -
#74424 Írtam egy újabb verset, OFF téma, nem repülős, de gondoltam így is megosztom hátha tetszik valakinek. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mint a Nap az égen,
Úgy ragyogsz te nékem,
Örömöt és szeretett adsz,
S remélem tőlem is sokat kapsz.
Érintésed, mint a tavaszi szellő,
Lágy, selymes, bizsergető,
Kacajod elűzi a felleget,
S mosolyod elolvasztja szívemet.
Csókod tüzes, s édes, mint a méz,
Minden darabjáért, ezerrel fizetnék.
Miközben írom e sorokat,
Szívem ver nagyokat,
Keresem a rímeket,
S a költői képeket.
De van egy szó, mely csak kimondva oly jó,
Így itt az idő, nem húzom tovább,
Szeretlek, csak téged szeretlek csupán,
S ha megkérdem, hogy érzel,
Te is így felelsz tán?
(2014.05.17)
-
sakkay #74423 Csak éppen félre értelmezi a problémát. -
sakkay #74422 Ő itt olvasta a tegnapi megjegyzésemet az orosz gépekre(sg, puma forum), vagy csak épp most talált rá ő is? -
sakkay #74421 Ezt mondom mindig fő érvnek. Ha ezt innen látjuk, nem létezik , hogy ők ezt ott nem fogják fel és nem ugyanezt látják. Főleg, hogy a fórum és a saját multi tesztjük is azt mutatja, hogy a hard szimulátort akarja az emberek többsége..már pedig ők a vásárlók ugyebár ergo a pénz. De ezt ezerszer írtam már. -
#74420 Ja és a wártündér az elfut egy spektrumon is hellyel közzel:) Még az én jelenlegi CSÚCS VGA-mat sem izzasztja meg ,pedig az mán tényleg a VGA-k legalja:)) -
#74419 Na most egyetértünk:)
Ki az az elborult aki 8 -10 gépért meg egy hófödte mezőért kifizet 22 ropit ,amikor ott van neki teljesen ingyé egy szekérderék gép térképpel . na most ha valamivel jobb FM el vagy DM el is rendelkezik de alapvetően pont ugyanazt kell csinálni benne ,azaz kb semmit akkor én nem látom be,hogy ezért pénzt adna bárki is:) -
Lysandus #74418 Szerintem is. -
#74417 No valami még eszembe jutott olvasgatván a fórum hozzászólásokat,és Loft válaszait.
Nincs is avval semmi baj,hogy ők olyat csinálnak amit kigondoltak (Loft írt valami olyasmit,hogy most az ő idejük jött el , ők a górék stb az van amit ők akarnak) viszont akkor ha ez nem egy full szim lesz ,hogy van képük elkérni érte egy 100 dodót? Persze minden annyit ér amennyit adnak érte,és mint lássuk (Sakkay mester is ott van a szeren azért ) akadnak azért akik kiperkálják érte a lét:))) -
Amaymon #74416 Ha ez így van ahogy idézgetitek, a BoS bukni fog. A WT-sek jó része nem azért érdeklődik az IL2 iránt, hogy egy másfajta árkád gémbe kerüljenek ami a jellege miatt 2 hónap alatt megunható. Loft nagyon benézi ha ez a véleménye. Teljesen félre értelmezi a helyzetet, és rossz oldalról fogja meg.