IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem fogják..egészségedre!

Her Laca
Tudod mikor van gáz? Ha kitalálják,hogy ez így jó!Vannak rá jelek! Na akkor van a nagy gáz!
megyek vedelni egy kis Ír égetett szeszt ,némi füvet hozzá szippantok,az legalább meglátszik rajtam, meg még értelme is van.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#vigyor>

Her Laca
Lófaxt. Ez vicc nem indok. Az FM már kb kész kéne legyen hiszen már reptetik a népet vele ,max finomítani kéne.
De ezt újra kell csinálni ,de ez csak az én véleményem 😊)) Lehet nincs igazam,bár az ritka😊
Mint tudjuk😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem nagyon. De gondolom ez esetben érthetõ mire gondoltam.

Ja hát tényleg az..de tényleg csak 30%. Ez azért komoly indok.

Her Laca
Amúgy meg nem ,mert pár perce kapcsoltam be a gépet oszt már megyek is 😊

Látszik, hogy nem horgászol...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Besírtam😊 Ez nagyoooooon komoly. Persze tudom tudom csak 30% 😊

Her Laca

Papa01
😄 😄 Ez mekkora szöveg!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Laca ha nagy hal lennél simán kifognálak ahányszor csak akarnám...csak tudni kell mi a jó csali..<#alien> már jössz is.

Papa01
Úgy lehet, hogy a nem Steam-eshez is meg tudja venni külön! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Azt a qrva😊 Nem kompatibilis? Hát hogy lehet az ?😊
Pedig olyan szorgalmasak ,még mai is küldtek nekem emilt valami város romokban képekkel,ami nagyon nem érdekelt.

Tárgytalan..nem kompatibilis...<#ticking>

Megjegyzés: Rise of Flight: Channel Battles Edition DLCs are NOT compatible with the non-Steam version of Rise of Flight.

😊)

www.smart-bus.hu

Itt többen megfordulnak!
Srácok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyors segítség kellene! Ha megveszem a steamon acsatornát a ROF-hoz-de nem steamos a rof-om az probléma????????????

Ebbõl egész jó hazamenés-segítõt lehetne építeni a fáradt hajnalokra 😊

Az igen, szép munka.

Nem jött ki a futó.

A haver pár évvel idõsebb, mint Laca, ergo elõbb jutott arra a következtetésre, hogy nem nagyon hiányzik már neki az urbanizáció és annak ártalmai. Az erdõben meglenne mindene, meg ha be tudna fogni egy mosómedvét, egyszerre két problémája is megoldódna. 😊

Egyébként annyira komolyan nyomja, hogy amikor este 10 után hazamegy, még egy órát szokott lövöldözni az udvaron levezetésképpen.

Egy versenyen - erdei 3D vadász - egy csapatban voltunk egy fazonnal, aki egy 60#-os íjjal nyomta és halál komolyan mesélte, hogy ez neki felkészülés a "jövõre", mind biztonsági, mind megélhetési szempontból. A szeme nem rebbent, mikor ezt elõadta. Mondjuk oda se mennék be éjjel, az biztos.
Nem mondtad neki, hogy arról a vonatról már lekésett cirka 70 évet <#idiota> Kedves veres testvéreink akciósan szerveztek annó társas utazásokat, wellness hétvégeket, pár évre. Sokaknak haláli jó buli volt. Vissza se jöttek...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nesut3n
Kellemes ünnepeket mindenkinek !!!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Régi rendszerben ezt sokkal könnyebben és olcsóbban el lehetett intézni...

Nekem van egy kollégám, együtt íjászkodunk. Õ is ugyan ezt vallja, neki Szibéria a szíve -csücske, úgy van vele, hogy legszívesebben felkerekedne, oszt vissza se jönne onnan.
Aranyosak, bár ahogy elnézem a kutyus egyszer fél szemmel fogja végezni, ha nem figyel.

Her Laca

Her Laca
Ezeket az embereket nem gyõzöm csodálni.
És tudod mit? Õk csinálják jól.
Egyre többször gondolok arra,,hogy nem kell nekem az urbanizáció.
Van itt egy barátom,õ forgalom irányító volt a reptéren,most lett nyugdíjas,és pont ezt mondja õ is. Nem bírja már a városi létet.

ez is szuper
Azért kemény, ahogy ezeket a nagy madarakat tartják kézen órákon keresztül, még ha van is támasztékuk. Ha nem lenne a sas csüdje gondosan bepólyázva, igencsak bajban lett volna a rókával szemben. Határeset...

Az valóban szuper felvétel, bár az az erdei héja.

Her Laca
Van az amikor az erdõben tolja a madár. Az félelmetes.
Különben a galambok is tudnak azért ,nem is kicsit.

<#eljen>
Azért topon kellett ott lenni a camaraman-ek is. Bár a "biciklist levadászta" cím azért egy kicsit hatásvadász, és megtévesztõ.
Ez sem rossz

Her Laca

No ez éppen nem jutott eszembe, de nálunk tényleg ez a nyerõ...
Csak figyelj, hogy mindig idõben fordítsd a széljakit 😊

Her Laca
Akkor belépek az éppen kormányzó pártba😊)) No problem😊

Ez bizony így van.Nekem a csúcs a vándorsólyom. No azzal már tényleg lehetne jókat vadászni, csak ugye ugyanaz a dolog rá is igaz. Valahol királyi udvar tagnak kell lenned ahhoz, hogy foglalkozhass vele...

Bár nem teljesen igaz, mert a vércsék és az ölyvek is a vágómadarak rendjébe tartoznak...

Her Laca
Jól mondod. Pl a Kerecsensólyom az fokozottan védett, ha jól tudom (nemrég olvastam) sem vadászni,sem tartani,semmit sem lehet csinálni vele.
Jelzem nagyon helyesen!

Az már eléggé õsi módszer, erre való a sapka. A kirgizeknél és mongoloknál inkább a sas félék dominálnak, mert kinn a pusztán nem igen akad sólyomnak való kis méretû zsákmány. Alapból a sólyomfélék levegõbõl vadásznak. Igen nagy a sebességük ezért a földrõl zsákmányolás komoly veszélyt jelent számukra. Ezért is tartoznak a vágómadár félékhez. A sas alkatúak ejtenek talajon zsákmányt.

A tojásokat és fészkeket védik a vadõrök, többek közt az amatõr madarászok miatt, a nagyon védett madarakat állítólag nem is igen engedik vadászatra, hogy megakadályozzák a fészekrablásokat. Most itt nem rád gondolok természetesen.😊
Nálunk egy vörös vércse költözött a rag alá. Nem gyõzök papírt tenni a járdára alá, mert ez bizony nincs legyengülve. Reggelente megy el, amikor a kutyát kiengedjük.
Egyszer olvastam valami orosz vagy kirgiz regényt, ami egy öreg solymászról meg egy sólyomról szól. Gondolom most már nem így van<#alien>, de ott az öreg be varrta a sólyom szemét, miután befogta-kurva sokáig így volt, aztán utána amikor kiszedte a varrást kezdett el vele foglalkozni...érdekes volt. tök jól le volt írva hogyan látja aés fogja fel a madár a dolgokat. A vége az volt, hogy túl nagy vadnak ment neki aztán hõsi halált halt<#vigyor>.

Akkor hajrá! Remélem sikerrel jársz. Ha igen akkor egyszer elmegyek Veled röptetésre, mert én is igen kedvelem az effajta idõtöltést. Már csak lovagolnod kell megtanulni, hogy igazán autentikus legyen a mûsor. Azért mégsem járja, hogy a ragadozók királya után gyalog botladozzon az ember😊

Her Laca
Ó már utána néztem. Kell vadász vizsga ( azt megoldom) akkor természetvédelmi vizsga ,a helyi vadásztársasággal is kell egyeztetnem ,de az nem problem.
Egyszóval természetesen teljesen hivatalosan szeretném.
Persze nem lesz egy sétagalopp ,azért nem kevés munkát kell belefeccölni ,de most ez érdekel és ha valamit a fejembe veszek ,azt mindig a legmagasabb intenzitással csinálom 😊

Hát Mo.-on alapból minden fajta ragadozómadár védett és nem kis eszmei értéke van, fõleg egy sólyomnak. Persze megoldható, (azért csak vannak solymászok) de nem kevés utánajárást és papírmunkát igényel, már ha hivatalosan szeretnéd a dolgot. Márpedig, ha terepre szeretnél vele menni akkor hivatalosnak kell lennie. Otthon kalitkába tartva, meg értelmét veszti a dolog, tulajdonképpen meg is ölted vele lényegét.

Her Laca
Sólymot. ne gonoszkodj😊
Papagáj az van faternak 😊
Képzeld. Van neki egy gyönyörû szép hím kanárija ,na az egész nap kint repked a lakásban és inzultálja a nagy papagájokat. Azok meg félnek tõle😊
Kis mocsok peckesen jön meg a fejökre száll ,ütögeti a búbjukat,pedig a tojó papagáj már lecsippentette az egyik lábújáról egy kis darabot.