IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megyek vedelni egy kis Ír égetett szeszt ,némi füvet hozzá szippantok,az legalább meglátszik rajtam, meg még értelme is van.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De ezt újra kell csinálni ,de ez csak az én véleményem 😊)) Lehet nincs igazam,bár az ritka😊
Mint tudjuk😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Pedig olyan szorgalmasak ,még mai is küldtek nekem emilt valami város romokban képekkel,ami nagyon nem érdekelt.
😊)
www.smart-bus.hu
Srácok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyors segítség kellene! Ha megveszem a steamon acsatornát a ROF-hoz-de nem steamos a rof-om az probléma????????????
Egyébként annyira komolyan nyomja, hogy amikor este 10 után hazamegy, még egy órát szokott lövöldözni az udvaron levezetésképpen.
Egy versenyen - erdei 3D vadász - egy csapatban voltunk egy fazonnal, aki egy 60#-os íjjal nyomta és halál komolyan mesélte, hogy ez neki felkészülés a "jövõre", mind biztonsági, mind megélhetési szempontból. A szeme nem rebbent, mikor ezt elõadta. Mondjuk oda se mennék be éjjel, az biztos.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
És tudod mit? Õk csinálják jól.
Egyre többször gondolok arra,,hogy nem kell nekem az urbanizáció.
Van itt egy barátom,õ forgalom irányító volt a reptéren,most lett nyugdíjas,és pont ezt mondja õ is. Nem bírja már a városi létet.
Azért kemény, ahogy ezeket a nagy madarakat tartják kézen órákon keresztül, még ha van is támasztékuk. Ha nem lenne a sas csüdje gondosan bepólyázva, igencsak bajban lett volna a rókával szemben. Határeset...
Különben a galambok is tudnak azért ,nem is kicsit.
Azért topon kellett ott lenni a camaraman-ek is. Bár a "biciklist levadászta" cím azért egy kicsit hatásvadász, és megtévesztõ.
Ez sem rossz
Csak figyelj, hogy mindig idõben fordítsd a széljakit 😊
Jelzem nagyon helyesen!
Egyszóval természetesen teljesen hivatalosan szeretném.
Persze nem lesz egy sétagalopp ,azért nem kevés munkát kell belefeccölni ,de most ez érdekel és ha valamit a fejembe veszek ,azt mindig a legmagasabb intenzitással csinálom 😊
Papagáj az van faternak 😊
Képzeld. Van neki egy gyönyörû szép hím kanárija ,na az egész nap kint repked a lakásban és inzultálja a nagy papagájokat. Azok meg félnek tõle😊
Kis mocsok peckesen jön meg a fejökre száll ,ütögeti a búbjukat,pedig a tojó papagáj már lecsippentette az egyik lábújáról egy kis darabot.