91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Gondolom a lövészekre gondoltak. Laca, már a jelenlegi állapotában sem lehetne... Talán csak nem te is afféle búvárkapitalistakém vagy elvtárs? Terjeszted itt a pánikot!
    Amúgy el lehet vezetgetni mindent szimet, kérdés van e értelme? Pl nem lehet nagyon felszállni.
  • Her Laca
    Mondjuk ezt cáfolnám,mert azért voltak pilóták pl Chuck Yeager is akik kipróbálhatták az ellenfél gépeit szép számmal,és ő azt mondta,hogy szerinte a háború legjobb dugattyús gépe a fóka volt. Nem hiszem,hogy udvariaskodott volna. De német részről is voltak szép számmal akik elismerően szóltak az ellenfél gépeiről.
    Különben is kb egyforma volt mindegyik ,a kor technikai csúcsát képezték akkoriban ezek a madarak,persze az nem mindegy mely nemzet technikai csúcsát ugye:)
  • Her Laca
    Elhűlve olvasom,hogy majd ezt is lehet egérrel meg billel is vezetgetni ,mert kell ,hogy széles réteg örüljön neki.

Kérdem én

Szim vagy nem szim ez itt a kérdés.
  • sakkay
    Na igen, ez alap. Ha ugye szimulátort használsz. Meg különben is..kinek volt jobb gépe Laca?
    Hát aki megnyerte a háborút!
  • sakkay
  • Her Laca
    Ez ugyan olyan mikor az angol srácok hőbörögtek atagon,hogy a messernek automatikus a PP állítása,meg még sok egyéb,és nekik nem és ezért ők hátrányban vannak.Akkor is mondtam nekik,hogy szidják a zseniális angelus tervezőket ,mit tehetünk mi arról,hogy nekik nem jutott eszükbe úgy megcsinálni mint a germán mérnököknek.
  • Her Laca
    De ki a faxt érdekel az orosz gép stabilitása? Tehetek én arról,hogy nem tudtak egy épkézláb gépet összerakni? Én a messzáról beszélek,az orosz csodavasak stabilitása az legyen a veresek gondja.
    Vagy! Ahogy Tom megemlítette egyszerűen elcsalják a dolgokat. Az se jobb.
  • sakkay
    És egy kis légi harc' belülről!
  • sakkay
    Kukantsad meg 7-8 körül a felszállásnál!
  • sakkay
    Ne feledd, nekik volt van lehetőségük az eredeti orosz gépeket tanulmányozni. A stabilitás meg viszonylagos, láthatod a videón! PL. amikor összetöri, valamelyikben a leszálláskor.
  • sakkay
  • Her Laca
    És nézzük meg hogy is repül egy messzer,ha végignézi az ember láthatja,hogy nem illeg billeg ,ahova teszi az oda megy és ott is marad.
  • Her Laca
    Sakkay mester. Ezt most mutatták ,ugyan nem ebből a célból,de nézd meg hogy repül egy 2.VH-s gép.Mondhatnám stabil mint egy telefonfülke.
  • Solt
    Akkor én értettem félre, bocsi...
  • Amaymon
    Nem negatív jelzőnek szánom, nekem is megvan a RoF.
  • Solt
    No, azért ezt a "RoF-s" jelzőt ne használjuk már negatív környezetben... a rendelkezésre álló adatok alapján, és a kor adottságai miatt a RoF egy teljesen korrekt szimulátor. Ráadásul bugok és gépigény terén messze veri a többit...
  • Amaymon
    "Különben ez szerintem inkább dogfight játék lesz minden erre utal."

Azt mondod, hogy RoF-os "flying circus"-t csinálnak, de II. vh-s gépekkel? Na a tényleg vicc kategória lenne IL2 név alatt.
  • Her Laca
    Az kell. A kevésbé gyakorlott vagy kezdő játékosoknak,hogy megszeressék és sikerélményùk legyen. Egy Hard ficaknak lássuk be Tök mindegy hogy Il2 vagy clod vagy boss mert kB egy óra gyakorlás után bármelyikben halomra lő mindenkit,ők nem is repkednek kampányokat.
  • sakkay
    Hát pl. ezért is fura, hogy annyira erőltetik a single missiont. Nem is értem. Mert ha full szim, abba még elmegy, de ha csak a dogfight abba hova menne ez el?
  • Her Laca
    Majd ha kiadják készre megnézem.
    Én nem akarok tesztelgetni,most is csak miattad szántam rá időt,annyira mondtad,hogy milyen jó gondoltam csak van benne valami.De a többit már leírtam.
    Különben ez szerintem inkább dogfight játék lesz minden erre utal.
  • sakkay
    Ja hát elég egy dög. Nézd meg a képeket.
  • sakkay
    Nem semmi , hogy beülhetett. Nekem mondjuk nincsen haditechnika és fegyver fétisem, de ez a szandálos kép nagyon durva.
  • Her Laca
    Volt egy időszak amikor én is berzenkedtem a sérülések miatt ugye nem is rejtettem véka alá a véleményem.De az új patc el javítottak rajta.Mindamellett atagon bőven 3 fölött volt az átlagom,ritkán ment 2 alá,azért csak lekalapáltam a gépeket valahogy,még ha nem is estek szét azonnal is.
    Jelzem a 110 estel én sem tudok Lőni:)
  • sakkay
    Azért majd ha még egyszer teszteled, néz meg benne több dolgot is. Mivel nagyjából tudom mi a fő gondod vele, szólok mikor érdemes ránézned..remélem eljut odáig , hogy szólok.
  • Her Laca
    Jól elbeszélgetünk mi itt:) de én a minapi próba után akkor is csak azt mondhatom hogy ez egy xar:) Engem senki nem győz meg mondhat amit akar,a lényeg, hogy én mit tapasztalok:)
  • Her Laca
    Amit néztem az egy pár napos videó volt,ergo elég friss.:)))
  • sakkay
    Akár 1 hónapja is egy pe-2 egy jó kitartott rácsapással le lehetett küldeni. Tegnap a multinál-ok küzdött a gyerek-három messzer, legalább 7 látható találatot ért el, mire lezuhant a srác-és a szárnya sem szakadt le!
  • sakkay
    A Lavor még nagyon alapon van. PL multiban még nem is lehet repülni. Azon meg tudod érdemes elgondolkodni ha az etalon-nem irónia-sérülésmodellnek vesszük a Clodot(már ami a fegyver általit illeti) nem fura, hogy egy me110-el többször törzstalálatot érek el egy hurikánon, és az vidáman repked, miközben a szárnyra rak egy nagy és két kis lyukat? Éppen tegnap nézegettem ezt. Óriás villanások sokszor-gondoltam a109-el béna vagyok mert a szárnyon van a 20-as, nem biztos , hogy az is megvolt. Quikben még régebben beállítottam szépen, hogy hová hordjon de ott is fura volt, hogy sokszor 2 másodpercig csak nyelte az ellen és ahhoz képest egész jól nézett ki. Na de a me-110 mindent egy tengelyről indít' és abszolút nincsen meg a hatás.
    Elismerem, hogy a BOS talán sok, de a CLOD sérülés okozás terén meg kevés. Legalábbis ami vizuálisan látszik. Azt meg ugye vedd figyelembe, hogy mint a tűzerő de főleg a fegyverek elhelyezése jóval hatásosabbá teszi a sérülés okozás a BOS idejében.
  • Her Laca
    Tegnap néztem egy videót egy lavorral vitézkedett valaki.Lőtt rácsapásból egy masszát közben billegett mint kecskeszar a deszkán sprézett rendesen,kB ha véletlen egy lövedék találta el a bf et,na de annak mit adj isten máris leesett a Szárnya:) A Lavor meg úgy emelkedett mintha rakéta hajtotta volna.
  • Her Laca
    Nem a kinézet nekem a bajom.Az rendben van mint mondottam.Még az is, hogy sokak szerint élvezetes vele repkednek,mint mondtad neked bejön. Nekem az FM, DM, ami nem tetszik és ettől fogva lehet ez akármilyen csili, Vili. Plusz az,hogy egyszerű mint a faék a gépek kezelése.Most a kérdés,hogy szim vagy nem szim.Ha nem feccölnek bele időt a kutatásba és nem a valóság legjobb megközelítése a cél akkor ez Pl engem nagyon hidegen hagy legyen akármilyen szép is,főleg ha az árakat is mellé veszem.De kinek mi,ha neked tetszik akkor az a lényeg.De ettől ez még szimes körökben nem lesz etalon.Pl ott van Tom aki azért megszállott és neki ingyé van,de ő sem repes érte és nem is használja,akkor nincs miről beszélni:)
  • Zpogi
    Az, hogy nem érdekli őket megveszi-e a szimes kemény mag vagy sem, csak azért lehetséges, mert a kemény mag java-része már kifizette a bejelentésénél...a többit meg tényleg leszarják.
    Most mikor már az fm szinte kész kezdenek rádöbbenni az ámbörök, hogy át lettek baszarintva. Még ha Loft nem is mondta soha, hogy szimulátort készítenek sokan már a név miatt is bizalmat adtak nekik, ezért lett volna korrekt, ha mondjuk Rise of Flight II vagy RoF: Battle of Stalingrad lenne a címe és nem IL2.
  • Willenbrock
    Ja,hát akkor részemről kapják be.Rohadjanak meg,ha emiatt kukázták a clod motorját,márcsak azért is,mert engem az ún galba project igencsak érdekelt volna.Az a koreai háborús szim lett volna,és a clod/storm of war engine-re tervezték.
  • artivizsla #74463
    Kávé mellé.
  • sakkay
    Azért van remény. Egy pe-2 lőttem szét éppen és valami leszakadt róla-ez majdnem összetört-ráadásul ahogyan lángra lobbant az egyik motorja, egy pillanatig olyan volt mintha én is meggyulladtam volna. Marha jól nézett ki a fülkében a fény.
  • sakkay
  • VDomino
    Ok,ha neked bejön,akkor sok sikert hozzá.:)(komolyan,nem cinikusan értve)
  • Amaymon
    /double irony on

De legalább szerver lesz alatta és nem agyonlagolt 500-600 nw ping-el kell játszani, mint a barkácsolt szerón. :D

• sakkay
    Ja , és természetesen beismerném ha nem így gondolnám. Nem vagyok én internet huszár, hogy itt játsszam a keményet.
    Természetesen ha reálisan nézem komoly esély van arra, hogy nem azt kapom amiért fizettem. De még ez sem biztos.
  • sakkay
    Hm..nagyon komolyan elgondolkoztam és hiszed vagy nem:nem.
    A helyzet az, hogy ennyit egyvégtében szimulátorral csak a régi il-2vel repültem. Mi azért nem is ismerjük egymást régről(gondolok itt a régi ilesekre), mert sokáig nem volt netem. De rengeteget repültem. És ezzel is. Valahogy igen jó vele repülni.
  • VDomino
    Én csak annyit kérdeznék,ha holnap visszakérhetnéd a 100 dododat a 777-től,és azok vissszaadnák,megtennéd?
    Szerintem meg,de tudom,hogy ezt nem itt fogod beismerni,én se tenném a helyedben.