IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én várom a BoS-t, de ez a FM vicc kategória ebben az állapotban.
Reménykedni persze lehet, hogy kijavítják, de ilyen téren én már nagyon pesszimista vagyok 😞
mostmar kicsit unom a E messereket a CLOD ban.
csak en szeretek skineket csinalni, meg kivulrol nezegetni, ha mar ilyen szepen sok polygonbol felepitettek a gepeket. 😊
Most olvasom pumákoknál (én onnan informálódok )
Ez is remek 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
a gond hogy mindkett kepen maxra van teve a csuszka.
Van a gépeknél ahol állítgatod a skint egy csúszka( most meg nem mondom mi a neve) azt tudod mozgatni,oszt vagy szép új ,vagy olyan ütött kopott lesz ,hogy rá sem ismersz😊
nemtom mennyire latszik: a regebbi
az uj
Hol küldtelek én el bárhová is?
Egyrészt nem stílusom,másrészt sem!
Én ezt írtam neked,célozva arra ,hogy ha ez neked tetszik akkor abban a remek játékban már most is megtalálod ezeket a jobbnál jobb és valósághû mozgásokat!
Idézném
" Lévén karácsony van ezért kívánok neked boldog békés ünnepet és jó sok lelõtt gépet a War Thunderben. Az is remek játék ,nagyon valósághû ,meg ilyenek. Na."
Errõl többet nem szeretnék szólni,nem is akarlak megbántani!
2.
Neked eddig csak két érved volt a felvetett témával kapcsolatban.
1.Hit!
2.Remény!
Bocs de lévén nem vagyok hívõ ember így ezekkel nem tudok mit kezdeni.
3.
Az nem is kérdés,és nem is tagadom,hogy fújjolok a 777 re
,mert egy jobb sorsra érdemes játékot elkaszáltak,és helyette a saját (régebbi,fejletlenebb motorral megáldott) fejlesztésüket erõltetik.
De ettõl még elismerném,el fogom ismerni ha jót csinálnak.
Eddig nem látom. Ha meg ilyen alapvetõ hibákra rámutat valaki az miért is baj?
Jelzem az volt annó,hogy a Rof FM je micsoda remek ,kicsit kalapálnak rajta oszt hurrá. Ha ez a hurrá akkor ez valóban azoknak lesz valló mint a fentebb említett játék közönsége.
Na innentõl asszem hanyagoljuk a témát ,te várjad én is várom de ha nem baj nem egy (idézném Leont) hello kitty szemüvegen át nézve.
Az éjjel nekem is le kellett futnom a kocsmában helyreállítani a fegyelmet ..
Te kezdted, a személyeskedést, hogy húzzak vissza a céllövöldébe 😊
"De! Nyugodtan pisild le a bokádat ha a BOS ról van szó nincs nekem ezzel semmi problémám. Na béke így reggel."
Le is fogom mind a kettõt, várom minden info morzsáját. És nem akarok eretnek lenni IL2 fórumba, mert várom az IL2-t. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Lévén nem játszom ,nem tesztelem ,nem ismerem behatóan így saját tapasztalatom nincs,így hagyatkozom azokra akik ezt teszik.
És nem az én sas szememnek köszönhetõk ugye ezen hibák kiszúrása.
(ha akarnám ,és érdekelne,akkor perceken belül nekiállnék tesztelni,de azt szerintem senki nem kívánná )
No de!
Amit most ide összehordtál na az a maszlag!Sõt terelsz!
Ezt írtad elõször.
"Kicsit tuningolnak rajta k*va jó lesz a fizika. Ez nagyon ígéretesnek néz ki. Rángat, na és? Nincs minden mozzanat elõre scriptelve. A videón olyan, mintha egy szuper ultrakönnyû gép lenne. Én ettõl a kis szösszenettõl még inkább várom 😄"
Jó nincs minden scriptelve.
DE!Ez a mondatod hogyaszongya "A videón olyan, mintha egy szuper ultrakönnyû gép lenne." <#falbav>#falbav>
Erre írtam ezt!
"Repülõ eszköz nem tud így viselkedni a levegõben ,még ha ultrakönnyû lenne is" Ergó. Szar a fizika! Egy csomó dolgot nem vesz figyelembe .
Cáfold meg!
Utána!! beírod ezt az emelkedett mondatot!
"Fura fórum, minden ami IL-2 az sz*r. Illetve ami nem atag az árkád... 😊"
Na arra írtam neked a te általad idézettet! verstehen ?
Nos mi a nem korrekt ezen?
Erre te jössz a hitvitákkal ,meg most ezzel a szösszenettel aminek megint semmi köze az egészhez.
Végezetül.
Elhiszem,hogy a szavaiddal élve "nem most jöttél le a falvédõrõl"
Tegnap?😊
De tudod mit ? Ezzel most mit kezdjek?
Szvsz qrvára nem érdekel.
Elkezdesz itt személyeskedni ,meg arra célozni,hogy nekem micsoda fõ elfoglaltságom ezzel a a retekkel foglalkozni.
De! Nyugodtan pisild le a bokádat ha a BOS ról van szó nincs nekem ezzel semmi problémám. Na béke így reggel.
Senki ,én sem szarozok,csak észrevételeztem olyan dolgot ami lehetetlen,rossz "
Populáris maszlag. Hol írtam én oly' dolgot kedves Laca, hogy ez biza így rendjén van. Én annyit írta ígéretes, mert végre nem egy többségében fossá szkriptelt fizikát kapunk. Kérlek idézd tõlem pontosan-e szavakat, amikor az mondom írom, hogy ez REÁLIS.
Arra azért kíváncsi lennék hogy akadtál bele a a játék _legsúlyosabb_ problémájába, aminek topikokat szenteltek, netán a BoS fórumot is olvasod? Vagy valaki a szádba gyömöszölte az infót, hogy na kérem szépen itt van szopasd meg ezzel. Még ha úgy tûnik is, én nem most jöttem le a falvédõrõl, hogy ilyen kicsinyes tréfának, csõbe húzásoknak bedõljek, amellett lehet a felületesen BoS-al foglalkozó lappangó topiktársakat kárörvendõen félre vezeted, "nézd a hülyét hahaha' . De amit ismételgetsz papagáj módon és mutogatsz, az nem csak egy Laca féle trükkösen sasszemmel kiszúrt, csak úgy a semmibõl felbukkant hibácska, hanem az alfa, vagyis a jelen verzió komoly problémája, amit voltak olyan kedvesek teszterek és fel is vetettek a fórumon elég velõsen, annak témákat szentelve. Ha korrekt lennék, akkor most forrásmegjelöléssel igazolnám.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
bekapcsolom a toshiba bt(hogy tudjam rákapcsolni a wii kamerát a fretrachez)
Ez a gond mióta van?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
2./ A 11 bgn-t állítsd n-re, majd a csatornát ( ami 6-9) között van, vedd 11-re. vagy többre. Vírusírtót kapcsold ki a játék idejére.