91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Qrva nehézkes.A német gépek nagyon sokáig élvezték a nagyfokú automatizálás előnyeit minden fronton.
    Még a CLOD ban sem 100 as a gépek kezelése különben.
    Ha az orosz vasakat úgy kéne vezetni mint a valóságban akkor igencsak megnehezítenék az azzal repkedő srácok dolgát.
  • Her Laca
    Mondom én ,hogy meg fog ez rekedni a dogfight résznél. Nagy csatákat 100 humán géppel plusz több száz földi és légi AI egységgel nem tudom ,hogy fognak tudni megcsinálni.
    Márpedig ez lenne a lényeg szerintem.
  • Amaymon
    Na ezt nem tudtam. CloD-ból indultam ki. Fogalmam sincs milyen a ruszki gépek kezelési menedzsmentje.
  • Her Laca
    Hogy nem kell gépészkedni.
    A la5 ön vagy 5-6 dolgot kellett kapcsolgatni egy szimpla gxorsításhoz.
  • Amaymon
    Mit?
  • Her Laca
    Oszt ezt honnan veszed?
  • Amaymon
    "...akkor meg a 777 elkezdte erőltetni a saját motorját, meg a saját koncepcióját, hogy ez ide nem kő,meg túl bonyolult kezelni..."

Ha bele gondolok egyébként valahol a 777-nek igaza van, mert tényleg nem kell eszement sok dolgot kezelni. Gyakorlatban csak a víz, olaj hőfok menedzselése történik gépfüggően különböző módokon. Harc közben meg a boost és flaps(már ahol lehet) és ennyi. Ettől függetlenül pofára esnek így, ha ez már 50%.
  • sakkay
    BOSWAR teszt
  • sakkay
    Ja azon vagyok..habár a Timbuktui angolom némileg nehezíti a dolgomat. Még jó, hogy rájöttem vannak fordító programok. Mondjuk nem sokkal jobb a vége.
  • Her Laca
    No akkor hajrá:) Adjál nekik, ne engedd,hogy elkényelmesedjenek:)
  • sakkay
    Mert még nincs kész és én szimulátort szeretnék. Nem szeretném azt, hogy meggyőzzék magukat, hogy a többségnek jó lesz. Amíg van arra remény , hogy nem lefutott dolog, küzdök. Alapvetően mindennel így vagyok. Mindig küzdök,főleg értelmetlen dolgok miatt amik csak nekem fontosak, úgyhogy csak a szokásos.
  • Her Laca
    Már a frontális támadásra értem,mert én aszondom szarni rájuk:)
  • Her Laca
    De ha neked bejön és tetszik mwg minden nap játszól is, mit foglalkozol azokkal (azaz velünk) akiknek nem tetszik. Ezt mondjuk nem értem.:)
  • sakkay
    Nem kell temetni. Ha felmész a fórumra, a HC. szimulátort követelők vannak többen..szerintem jóval. Most kellene amúgy a fórumon átmenni frontális támadásba, már pl. az oldalakat sem lövik le olyan hamar!
    Szarok rá ha késik..főleg, hogy minden nap játszom vele!
  • sakkay
    Láttam már linkelni régebben a BOS, CLOD topikjában Mert olyan is van kérem.
  • Her Laca
    Ezt Tom linkelte Pumákokra
  • Sidewinder
    Pedig egész reménykeltőnek tűnt az utóbbi időben a BoS, a készültségi fokához képest. Az UBI jól kibaszott a csapattal annak idején,hogy erőltették az IL-2:CoD kiadását olyan bughalmazként. Aztán amikor helyre lett kalapálva( tény,hogy a 777 is besegített) akkor meg a 777 elkezdte erőltetni a saját motorját, meg a saját koncepcióját, hogy ez ide nem kő,meg túl bonyolult kezelni. Könyörgöm ez egy szimulátor akart lenni, ha bonyolult eszközt szimulál, akkor legyen csak bonyolult,mert akkor valósághű, akkor kaphat vissza valamit abból a vásárló,hogy milyen is lehetett egy ilyen vassal repülni, harcolni. Aki meg nem akar vele úgy játszani, az kapcsolhassa ki a neki nem tetsző dolgokat,ahogy annak idején az IL-2-ben is sok minden kikapcsolható volt. Viszont ne legyenek már komplett beállítási lehetőségek teljesen automatizálva oldalfüggetlenül, amelyek valójában nem voltak automatikusak. Akinek túl nehéz, az állíthassa őket automatára, de ne alapból csak automata legyen valami, ha a valóságban nem volt az.
    Kíváncsi leszek mi sül ki ebből a BoS-ból, remélem,hogy nem lesz nagyon FoS...
    Úgy tűnik, hogy az Eagle Dynamics és Ilja közös fejlesztése lesz a jövőben az egyetlen második világháborús repülőszimulátornak nevezhető dolog. Plusz a TF csapat által továbbfejlesztett CoD.
    Az egérrel való vezetésről még eszembe jutott, hogy a Kamovot (Ka-50)is lehet,de csak game modban, abszolút valótlan rep.modell mellett,ha jól emlékszem,tehát ez még rosszat önmagában nem jelent az egérrel vezethetőség.A BoS-ban látható időnként fura repmodellel, és "a legyen minden óttómata,hogy csak a lövöldözésre kelljen figyelni" típusú hozzáállással összeadva viszont már rosszat jelent,szerintem.
  • Her Laca
    Mi több! Most jutott eszembe. Még az is lehet ,hogy olyan üzleti megállapodásuk van,hogy a fejlesztés finanszírozásában a 3*7 is részt vesz,azaz közösen viselik a terheket. Persze ezt nem tudhatjuk csak eszembe jutott. Itt az IL2 név a nagyon nagy dolog amúgy is az ugye nyilvánvaló.
    Na most lehet ezért is mennek konokul az elképzelésük után a 3*7 esek mert nem csak a profit múlik a sikerességen hanem a belefeccölt pénzt is szeretnék viszontlátni.
  • Her Laca
    Na most olyat mondok :) ami tőlem nem megszokott.

Én azt remélem (bár rohadjon meg a 3*7 ) .hogy az 1C ráveszi majd őket az igazi szimes vonal erőltetésére.
    Szerintem azokra nem lehet igazán számítani hosszú távon akik csak ímmel-ámmal játszogatnak .
    Mondom olvastam valahol,hogy milyen elvárások vannak eladás tekintetében és biza kerekedett a szemem. Szerintem irreális .
  • VDomino
    Most olvasom ezt a lock-olható dolgot,ez tényleg gáz.
    Bár az is igaz,hogy real life is a zöldfülűek kapták a lerúgott,lefosott gépeket először,de nem hiszem,hogy itt erre gondoltak a fejlesztők.
  • Her Laca
    Itt Snapper aki azért ügyi is elmondja ,hogy benézte a dolgot,különben akárkivel megesik ez ,nem lehet mindig a toppon lenni.
    A 6 . hozzászólásban.
  • VDomino
    Az IL2-őt is lehetett billről vezetni,szóval ez nem jelent semmit,más kérdés,hogy milyen hatékonysággal.
    Illetve azt is jelentheti,hogy mivel felmérve a hárdkór réteg vásárlóerejét a prealfa cuccal(zéró),rájöttek,hogy nyitni kell a casual gémerek irányába is,vagy bukó lesz az egész anyagilag,bár szerintem ezek után mindenhogy padlóra ülnek két szék között.
  • Her Laca
    Nem mindenki az, azért nem kell túlzásokba esni.
    Sokan még a messzert is szarozták ,mert lelövöldözték őket,sőt bármi mást is csak éppen magukban nem keresték a hibát.
    Én ezt már régen is leírtam,hogy ott pont olyan volt mint a való életben.vannak a valóban sokezer órát mindenféle szimekbe repkedő arcok és vannak a kevésbé tapasztalt vagy éppen a játékkal most ismerkedők,nem nehéz egyenlőség jelet vonni a való élettel, ahol azért a tapasztalat igen sokat számított.
  • Amaymon
    Na de ATAG-on kizárólag vér HC-k játszanak, akkor miért rínak a spit motorja miatt? Annak (MKI-II) még WT-ben is bedöglik a karburátora, ha sok negatívat kap.
  • Her Laca
    Na azért ezt én sem veszem teljesen komolyra ám. Mint itt írták egy szint fölött azért egérrel nem lehet labdába rúgni ,még a wartündérben sem .
    Bár ismertem Il2 ben egy srácot az egerezett sokáig.
  • Solt
    No, hogy legyen egy kis objektivitás is... az, hogy egérrel lehet irányítani, még önmagában semmi rosszat nem jelent, autószimulátoroknál is bevett fogás, lásd LFS, Assetto Corsa. :))
  • Amaymon
    "Most olvasom (igaz Tomtól) hogy az egyjátékos módban a felszereléseket majd ki kel lockolni??? Kész vagyok de komolyan."

Az még nem lenne akkor a probléma. Inkább, mint dodóért megvenni, mint rof-ban. De az egerészés muhahahaa....ez röhej :D

Lelki szemeimmel már egy olyan hosszú távú projektet képzeltem, mint az 1946, erre felébredek és a bilibe mártogatjátok a kezem :o
  • Her Laca
    Van olyan is. Csak az E4 től autómata. Bár tök mindegy mert a BF ek anélkül is korszerűbbek voltak . A másik gondjuk ,hogy fullad a spit meg a hurkány negatívba a karbi miatt. A messzer meg nem.
    És? Rolls-Royce ék a faxnak em találták ki az injektort. Tehetünk mi arról,hogy a germánok meg igen és a gépeikbe ilyenek a motorok?

De nem ezeken múlik a dolog.
  • Amaymon
    "Ez ugyan olyan mikor az angol srácok hőbörögtek atagon,hogy a messernek automatikus a PP állítása"

Mér nem raknak be inkább olyan Emil-t a csatornára amin nincs auto PP? Akkor a szövetségesnek se kellene hőbörögni.
  • Her Laca
  • Solt
    Ennyi negatív energiával már az is csoda lenne, ha megjelenne a BoS! :D
  • Her Laca
    1.54 körül az aknavetőnél:)
  • L Viper #74503
    No igen, itt a kulcsszó: széles rétegek. Innen már életbe is lép a nem szimulátor kategória. Legalábbis nálam.
    Ha valamit szimulálunk, akkor szimuláljuk, ahhoz meg kell a bot, meg a gázkar :)
    Ezt a sokat szidott Microsoft oldotta meg jól az FS2004 / FSX vonalon. "Merugye" ott vannak az alap gépek a mezei felhasználóknak, egyszerűbb repmodellel (de ott is kötelező azért a bot), meg vannak a komolyabban leszimulált masinák (fizetős és free kategóriában is van alternatíva) a HC pilcsiknek, ahol mindent klikkelni kell, meg küzdeni kell az izzasztó repmodellel is. Nem volt rossz húzás ez az irányvonal, hogy ilyen szinten lehet moddolni egy szimulátort, mint az FS-t.
  • Her Laca
    Most olvasom (igaz Tomtól) hogy az egyjátékos módban a felszereléseket majd ki kel lockolni??? Kész vagyok de komolyan.

Belegondoltam .
    Valóságban!
    Német zöldfülű pilot (de akár legyen orosz is) kikerül a frontra.
    Na kap egy gépet ,de mivel tapasztalatlan és amúgy is fosik olyat ami kissé szarabb mint a többieké,nem olyan erős a motorja,mondjuk csak géppuskát szerelnek bele,póttankot se kap (mi a faxnak az spóróljon az isten barma :) Természetesen ha már ő a jani akkor lesz minden mint a karácsonyfa alatt ,bár akkor már egy szem géppityuval is lelőné az ellent :)
    Komolyan eszem megáll.
  • Her Laca
    Azt írta ,hogy nem lehet kizárni a széles rétegeket ,mert ,hogy nem mindenkinek van hotas ,meg TR és valami olyasmit,hogy elérhetővé kell tenni egérrel is az irányítást,épp ezért nem is (amúgy sem szereti a sok birizgát személy szerint) favorizálják a kapcsolgatást ,tologatást ,meg ilyen úri huncutságokat. Gondolom ez csak opció ,de akkor is,aki egy szimbe belefog az csak vesz egy joyt magának ha mást nem is.
  • Her Laca
    Nézd meg a messzeres videóban 3.55 től ,elhúzza visszateszi és az mint a szög odaáll .
  • L Viper #74499
    Olvasom egy ideje A BOS- témáját, nem is akarnék nagyon beleszólni, de ez komoly?
    Egérrel? Nincs több kérdésem
    Arra a piacra már vannak klasszis ingyenes játékok. (Pl. War thunder.)
  • sakkay
    Tényleg megnézi..kicsit a kamerának is úgy látom.
  • Her Laca
    Nem nem a lövészekre,hanem a gép vezetésére. Ez teljesen egyértelmű nem tévedek.
  • repvez
    Ezek a BOS dev videok még akár jót is jelenthetnének, ha tényleg real szimet akarnának csinálni, de mostmár tudjuk, hogy nem az lesz és igy ez csak felesleges költség ami a játék árán meg fog látszódni.
    Mert ha a dogfightra lesz kihegyezve a cucc akkor saját szájizukre kiegyenlitik az erőviszonyokat , hogy minden oldalról legyen esély nyerni. Gondolom majd lesz team death match meg ilyenek .

ÉS mint régebben irtam a V szárnybeállitás miatt stabilak ezek a gépek és kell nekik egy kis idő mire reagálnak, nem egy extra 300as mint a Bessenyei gépe.Jól látszik az F4U-nál mikor elengedi a botot és 2 kézzel megnézi az óráját kötelékbe 1 :27nél.