IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kell a bluesoleil vagy mi...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Pill utána nézek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jelzem a homogénebb országoknak könnyebb dolguk is van visszaszorítani a káros következményeit.
Aztán a sok gyökér liberális egyszer csak azt veszi észre, hogy a saria törvénykezés miatt éppen kövezik halálra a belvárosában.
Az nagyon megmaradt bennem amikor elmesélte,hogy kisgyerekként milyen hatások érték és ezek hogyan motíválták. A falu ahol azaz ami mellett éltek (konkrétan nomád körülmények között) ,na szóval a helység plébánosa kitalálta,hogy a cigány gyerekek hetente elmehettek egy egy ottani családhoz egy napra. Ha jól rémlik még vallási dolog sem játszott közre ,mert zsidó családoktól a keresztényekig mindenhova mentek.És mivel látta,hogy lehet asztalnál enni,tiszta ruhákban járni,rendezett körülmények között élni ez õt inspirálta.
Persze sokakat nem ,na de a nevelés a példamutatás itt kell hogy kezdõdjön. Engem nagyon megfogott a kisöreg az tény.
"És ez zömmel a mindenkori politika hibája!"
Mán megint :)<#eljen>#eljen>
Volt ez az öreg cigány emberrõl egy mûsor ,most meg nem mondom a nevét asszem õ volt az édesapja annak a szóvivõnek aki öngyilkos lett.
Na az nagyon tanulságos és érdekes volt.
A germánok qrva sokat köszönhetnek a törököknek., ámedikában pedig a feketék egész jól beilleszkedtek. Sok-sok afroamcsi komoly sikereket ért / ér el a sportban, politikában és mindenhol máshol. Persze ott is vannak szar alakok ahogy mindenhol. A különbség az, hogy a mi négereink ZÖME meg sem próbál beilleszkedni. És ez zömmel a mindenkori politika hibája!
Pár alapszabályt betartok. Nem beszélek velük. Nem vásárolok tõlük. Nem adok el nekik semmit. Nem dolgozom nekik.Nem dolgoztatok velük többnyire. Bár volt rá példa és kellemesen csalódtam azt meg kell mondjam.
Mindaddig ez így is lesz amíg a kölcsönös tisztelet és megértés nem alakul ki a roma társadalomban és nem fogadják el azon elveket ahogy a többség él.
Jelezném õk még egymást sem fogadják el teljes mértékben.
Jól mondod. Ha van egy erõs és kemény ,ámde igazságos hozzáállás velük szemben is,és nem lehet takarózniuk a származásukkal akkor elõbb utóbb helyreáll a rend .Ez jószerivel politikai kérdés .
Persze szerteágazó a dolog nem is kicsit .
Mindamellett Amaymon nem tett szerintem semmi olyat amiért meg kéne köveznie magát ,elmondta a véleményét , max egy kicsit szerintem félreértelmezte pl az én mondandómat.Olyan dolgokat látott bele amikrõl szó sem volt .
Elõfordul az ilyesmi.
www.smart-bus.hu
Mert az is lehet,hogy valamelyik frissítés cseszte szét ,sõt nagyjából tuti ,hisz eddig jó volt .Nézd meg miket csinált és onnantól amikor még jó volt töröld le az új frissítéseket.
Besenyõ Pista bá :)
Úgy értem a progiban ki lehet választani elvileg a forrás eszközt és lehet hogy itt állítódott el valami.
Ha úgy érzed, hogy a jövõben tagja szeretnél lenni ezzel a reggel a kis csipet csapatnak, akkor szerintem kezd egy globális mea culpával, és sürgõsen vegyél vissza. Ez az "ajtóstól jövünk a házba mentalitás" itt nem divat, és mivel már vén faszok vagyunk, a tolerancia küszöbünk is alacsony az idegenekkel szemben.
Nyilvános fórum, bárkinek az építõjellegû véleményét szívesen olvassuk szinte bármilyen témában, de ehhez szükségeltetik az alap fokú íratlan szabályok betartása. Köszönjük!
www.smart-bus.hu
Csak ,hogy lezárjam ezt az értelmetlennek tûnõ diskurzust és te is megértsd az ok okozati összefüggést,mielõtt még valóban egymás torkának esnénk itt mindannyian.
Mi felhasználók vagyunk ugye. Mind a szimek fõleg a repszimek szerelmesei.
Nos ha valaki csinál egy játékot ,vagy készülõ félben van ,persze ,hogy rá ránézünk ,megvitatjuk egymás közt a dolgokat.
DE! Lévén sokan belefáradtunk már a csodavárásba,és itt nagyon sokan nem egy két szimmel kerültek közelebbi ismeretségbe a (mondhatom nyugodtan) , bõ egy évtized alatt ,így véleményünk is van ,persze néha mi is mondunk marhaságokat ez nem vitás.
De.
Itten van ez a készülõ játék.
Ahhoz,hogy a fórumlyukon elmondhassuk a véleményünket ,meg kéne venni a félig sem kész tákolmányt sok sok korpáért,jó sokat kéne repkedni vele (persze amikor engedik) ,és akkor lenne alapja annak ,hogy véleményezzünk.
Viszont. Mi nem akarunk pénzt adni egy ,lehet sose el nem készülõ valamiért ,nem akarunk pénzt adni ,hogy tesztelhessünk. Érthetõ!
Így balgaság azt várni tõlünk,hogy a fórumlyukra irkáljunk.
Csinálják meg jól és ha kész lesz majd eldöntjük ,hogy megvesszük e vagy sem.Ez ilyen egyszerû. Amit meg közbe látunk ,hallunk arról elmondjuk ,hogy szerintünk jó e vagy egy rakás szar.
Te védheted itt a dolgot ,de a te véleményed is csak egy a sok közül ,és kb annyit is ér mint mondjuk az enyém.
Max annyi a különbség,hogy nekem igazam van.(mint mindig)
Jut eszembe? Miért nem veszed meg és tégy érte ,hogy jobb legyen. Te is megtehetnéd.Mondhatnál okosokat ott. Vagy biztathatnád õket,hogy hiszel bennük,meg reméled qrva jó lesz:)
Különben elárulom,hogy a sok fórumbeírás ott a "mérvadóktól"kb annyit sem ér mintha itt irkálnánk.
Na akkor legyen ez a végszó.
www.smart-bus.hu
Akik mérvadóak számunkra vélemény ügyileg azok biztos nem onnan kerülnek ki:) Sorry ha ez nem esik jól,de sajna ez van.
viszont a Lockheed Martin megvette és kipofozta, Prepar3d néven fut most, na az még érdekes lehet...
Evvel vagyunk így egy páran. Nem is tudom, hogy ha a feladat adott, akkor miért nem ezt csinálják a programkészítõk ? Na jó, tudom, many, many, many...
Az említett századok tagjai... hát nem mostanában, de repkedtem velük, és nem estem hanyatt a produkciójuktól...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
legalabb tudnank rolad valamit, lasd Lacat, ot ismerjuk, sokan repultek is vele, raadasul feltolt a repuleseirol videokat, tehat nem csak ugy a levegobe osztja a velemenyet,
de te csak ugy a semmibol nyomod a suket dumat, ez igy elegge nyomi trollkodasnak tunik.