IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
BUÉK mindenkinek! Ha jó árban tud valaki TR-t az engem is érdekelne.

whiteskull
Köszi! 😊

Egyébként nekem is ugyanez jutott elõször eszembe róla. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
BUÉK mindenkinek! 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Alakul...<#idiota>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Rontsam akartam mondani.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Én már elég öreg vagyok ahhoz,hogy a bort ne mondtam el kólával 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Boldog uj evet mindenkinek
V43 1105
Pezsgõ, vbk játszik ? 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Na jó, én nem vagyok egy nagy autó fan, de azért gratula a gyûjteményért.
A Saabomat is ledévúzta már egy pöcs... (autóbontós!)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Momentán páleszt whiskyvel.

Her Laca
Buék srácok!hukk😊

whiteskull
Ez tagadhatatlan, de ennyi erõvel egy Cessna is nézhet hirtelen úgy ki , mint egy Me-109. 😊))

V43 1105
Mit iszuuunk?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Most mondd, hogy rosszul látok : 😊)

PhantomAss
BÚÉK srácok!
boldogabb 2014-et!
(hajrá BoS <#pias>)

GOOBY, pls

áááááááá😄 az egyik legszebb alfa + a 75 + a gtv6 + a 155 + a gt + a 166 úúúúúú... még, hogy skoda 😊)
A KDY-os fehér Alfa nem úgy néz ki hirtelen szembõl a képen, mint egy Skoda 120L ? ( Ez most jó nagy eretnekség volt, gondolom, de nem annak szántam. )😊)
<#vigyor>

Ja az igaz. Habár rajtam kívül-nálunk én léptem el-ez van, csak az elmúlt fél évben 3 némber hagyta el a férjét akik minden szabályt betartottak(étsd:nem kúrtak félre, eltartották a családot törõdtek a nõvel)..persze ez lehet kevés, de az arány akkor is durva. Persze minket sem kell félteni, csak mostanában úgy látom a csajok is teljesen elhülyültek. Egy férfi néha elbotlik az igaz, de azért nem dobálja csak úgy szíre-szóra el a nõjét.<#wilting> Olyan dolgokat hallok itt lent néha, hogy csak lesek..

Boldog Új Esztendõt mindenkinek!😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

BUÉK

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Nem tudom, azért én meghallgatnám az asszonykát is...

BÚÉK mindenkinek!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

LeonSilver
Boldog Új Évet bajtársak!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Repülésben is gazdag boldog új évet mindenkinek.

Boldog új évet! És egyben örömmel jelentem megoldódott a free track vs. net problémám.

Hecker007
Boldog Új Évet Mindenkinek!

Boldog Új Évet kivánok az Uraknak!

Kívánok Mindenkinek eredményekben gazdag, Boldog Új Évet!

Hecker007
Rendszergazda ként futtass egy TotalCommandert vagy hasonlót és úgy elvileg engednie kéne.

köszi. most már csak azt kéne tudnom miért nem engedi ez a hülye win7 a felül írást.
Hecker007
Laca ment 2 PÜ is, nekem már megártott a pia pedig még alig ittam 😄

Ment a PÜ !
hello. ha valaki játszik még a 46 4.12-vel és átírta a confinit, elküldené nekem? már nem emlékszem mit írtunk át. buék😊
whiteskull
Köszi! 😊)

Nagyon szépek azok is, de ha már álmodni lehet akkor egy Iso Grifo, vagy egy Miura. 😊))

Grat, nagyon szép az a piros Alfa.😊 Nekem ha olasz autó, akkor a De Tomaso-k tetszenek nagyon.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

whiteskull
A 156-os is tetszett mindig. Csak nekem még túl új. 😊))

whiteskull
Köszi! 😊

hali. az a sprint nagyon rendben van😊 mondjuk juli is szép. gratula
whiteskull
Fõleg mivel mindkét alfám már elhagyta a 30 évet. 😊)

Her Laca
Jó kis hobby😊

whiteskull
És ezzel még csak a felét sem mondtad el. 😊))

Her Laca
Látom te is Alfa megszállott vagy😊

whiteskull
Erre nincs is mit mondani. Fõleg mivel hasonlót már átéltem egyszer.
Bár hozzáteszem így utólag visszagondolva, végül is így lett jó.

Hát én azért néha a nagy lelkesedésben sikeresen túllövök a célon. 😊))

Her Laca
Anyagilag nagyon sokba van a gyerek.😞
Most már komolyan kezdem unni ,hogy isten pénze nem elég neki,úgy hogy behúztam a kéziféket egy pöttyet.
Tudod ,most van a ruházkodás,smink ,buli, mifaxom idõszak.
Minap megjegyzi amikor nemet mondtam,hogy akkor én miért veszek pl pipát.
Majdnem hozzávágtam valamit ,úgy csitított az asszony,habzott a szám rendesen.

Egy ilyen rajz után mennyibe "fájt" neked a leányzó bulija ? Gondolom, hogy nem csak a BKV jegy árával húzott le ? 😊
Her Laca
Kérlek szépen,csak minõségit!És mértékkel persze.
Múltkor is éreztem egy társaságban,hogy pont elég és hiába töltögettek ,otthagytam. Nem hiányzik nekem a másnaposság.
Már a páleszt sem iszom meg ,vagyis nem mindenfélét.
Mint ahogy Szepy is mondta,ha egyszer iszol tényleg finomat akkor rádöbbensz,hogy eddig mit ittál? kérdésre.

Her Laca
Minap kúráltam a barátom megittunk egy üveg ír whiskyt,asszonya kirugta.
Csak úgy.
Ember nem iszik,nem csavarog ,szereti a családját,mondhatnám példás életet él,ugyan most kicsit nehezebben megy neki (hûtõgép szerelõ) de azért nem az éhhaláltól kell félniük. Koma 43 éves, ezer éve együtt vannak,erre a neje karácsonykor mondta neki,hogy pakoljon.
Nem gyõztem vigasztalni szegényt.Csak pityergett itt nálam .
Én nem tudok kiigazodni az embereken komolyan mondom.
Meg vannak bolondulva a némberek.
Na de majd jön egy semmirekellõ ,kocsmába járó ,mindent lexaró krapek ,oszt az majd jó lesz.

whiteskull
Hehe! 😊 Jó szomszéd aranyat ér. 😊))

Mondjuk a jó whiskey-tõl még másnapos sem leszel. 😊))