91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Bőven hozni fogja, max nem a mi pénzünkből... :)
  • Her Laca
    Észrevetted? Szegény Sakkay már nem is mer komolyabb hangvételben nyilatkozni róla:))
    És mindez a mi aknamunkánknak :XD és a jó kis negatív hullámainknak köszönhető!
  • VO101 tvr
    Támogatom
  • Her Laca
    Dobjuk össze a lét valami nemzetközi hírű hackernek aki szépen feltör mindent:)
    Jogilag nem tudnak fellépni ellenük jelenleg sem ezt a kört már megpróbálták lefutni,de lesántultak közben:)
  • Her Laca
    Bakker ezt végignéztem oszt elszédültem.
    Ez a repmodell még a Lagg 3 nál is szánalom,ez ez ez egy szar.
    Ráadásul ráemel az F4 re
    Ez egy eső vh-s szim már amilyen ez a körbe karikába .
    Ez a videjóóóó
  • LeonSilver
    Én attól "félek", hogy a 3*7 jogilag fog valahogy fellépni a TF moddolgatása ellen.
    Tudod Laca, ha nincs konkurencia, akkor a szart is el lehet adni
  • VDomino
    Így van,tényleg akkor kezdődött a mélyrepülés,hogy stílszerű legyek.:(
  • Her Laca
    Na jó nem vagyok egy jós,de van egy komolyabb fogadásom,hogy a BOS nem fogja hozni az elvárásoknak megfelelő bevételt.
    Mehetnek vissza a 3*7 esek varrógépeket modellezni,hál istennek,mert én aszondom ami nem megy azt kár erőltetni. :)
  • sakkay
    Mindenesetre igazán kíváncsi vagyok mi lesz. A forráskódot meg remélem egyszer megkapják. Mondjuk az azt jelentené, hogy bejött anyagilag a BOS.
  • Her Laca
    Azt megölték a modok sajna. Amekkora áldás kb ugyanakkora átok is :(
  • VDomino
    Az a röhej,hogy én még a mai napig játszanék az Il-2 -vel,ha olyan lenne,mint régebben,legalább 1000 fő,normális szerverek,online war-ok stb.
  • Her Laca
    Azt is gyanítom,hogy az eddigi lelkes emberek a ROF ból jöttek. Hiába nekik a 3*7 az isten.
  • Her Laca
    Azért ezen kis közvélemény kutatás eredménye nem hinném,hogy előre tudná vetíteni egy még el nem készült játék sorsát.

Egy ami érdekes. A ROF al nagyon kevesen foglalkoztak.
  • VO101 tvr
    Engem meg nem zavarna, ha a DB motorhoz hozzácsapnának még olyan 200 Le-t cserébe.
  • Amaymon
    Az arányok szerint kukázhatják a játékot, mert még csak halovány igyekezet sincs arra hogy a célközönségnek megfeleljen. :)

Engem nem zavarna egy könnyebb kezelésű LA5-öt, amin itt ment a huzavona, ha vinnének bele valami kis szim szerűséget. BoS nem IL2 folytatás lesz csak a nevében.
  • Her Laca
    Dobó azaz dollárt:)
  • Her Laca
    Ha azon múlna már most utaznék 100 dobó:)
  • VO101 tvr
    De annál nagyobb lesz a bukta, ha sikerül életben tartani a CloD-ot. Lesz itt nagy harc 777 vs TF.
    Én már fizetnék is a TF-nek, ha megszereznék a forráskódot :-)
  • VO101 tvr
    Gondolom az, hogy a fele brigád CloD-ozik.
  • Her Laca
    Mi az érdekes ezen?
  • sakkay
    Érdekes arányok!
  • VO101 tvr
    nem csak giccsesek, de bénák is ebben a műfajban.
  • Fürtös
    Volt szerencsém 1 hónapot melózni egy pakisztáni taxi garázsban:D
    Érdekes népek, rendesek voltam nagyon velem de kicsit érdekesek
  • Fürtös
    Indiaiak,arrafelé a népek kicsit furák,szeretikk a gicssset meg a feltűnő dolgokat...
    Wagah border India Pakistan
  • feca1229
    Na valami ilyesmire gondolok! :-)
  • feca1229
    Nem tudom miért de nakem valahogy a Monty Python jut róla az eszembe, mintha egy filmvígjáték lenne!

• LeonSilver
    Ez az ugrálás baszki... :D Ezek valami negroid népek lehetnek.
  • Her Laca
    Haditechnika totyikba linkelték,bár már láttam előbb is.
    Mindenesetre felettébb érdekes a koreográfia.
  • Her Laca
    Itten van
  • Her Laca
    Nem gondolod,hogy megadják ezt az "előnyt"? Még hogy szárnyba 4 ágyú?:))
    Majd a lavór na az majd tud olyat ,hogy a szemed ketté áll ,igazi X wing lesz a jövőből:))))
  • Her Laca

Ez tuti egy A3 as.
  • feca1229
    habár ahogy olvasom a forum beírásokat mások is úgy gondolják, hogy az alappból járna hozzá!
  • feca1229
    A mostani frissitésben azt írják,hogy az A3-as fókahoz nem adják alapból a szárny kűlső részén lévő 20mm ff/m gépágyukat?! Az nem alap felszerelése volt, mint kis kaliber, vagy a 20mmBOS Dev. 65 mg151-es?
    vagy én értettem valamit félre?
  • Her Laca
    Aham:)))) Kibújt a szeg a zsákból.
  • Feró Flex
    Modell kiállítás.
  • Amaymon
    "A wings of preyes huszárok meg azért nem mert se nem szép se nem könnyü. "

wings of prey huszárok legalább 50% valamilyen más szimet is játszik és alternatívaként várja(ta) a BoS-t, mint komoly IL2 utód.
  • sakkay
    Na ja..
  • VO101 tvr
    Neverending story
  • sakkay
    Alakul ez még mint a púpos gyerek a prés alatt. Majd mondom ha szar a vége.
  • Fürtös
    Mondjuk ahogy 2:45 nél felhuzza az is "érdekes". Bukó lesz ez gyerök!
    Ki fogja ezt megvenni? A HC szimulátorosok nem mert az FM gagyi."az ,hogy rusnya más kérdés" A wings of preyes huszárok meg azért nem mert se nem szép se nem könnyü.