91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #74615 Bőven hozni fogja, max nem a mi pénzünkből... :) -
#74614 Észrevetted? Szegény Sakkay már nem is mer komolyabb hangvételben nyilatkozni róla:))
És mindez a mi aknamunkánknak :XD és a jó kis negatív hullámainknak köszönhető! -
VO101 tvr #74613 Támogatom -
#74612 Dobjuk össze a lét valami nemzetközi hírű hackernek aki szépen feltör mindent:)
Jogilag nem tudnak fellépni ellenük jelenleg sem ezt a kört már megpróbálták lefutni,de lesántultak közben:) -
#74611 Bakker ezt végignéztem oszt elszédültem.
Ez a repmodell még a Lagg 3 nál is szánalom,ez ez ez egy szar.
Ráadásul ráemel az F4 re
Ez egy eső vh-s szim már amilyen ez a körbe karikába .
Ez a videjóóóó -
#74610 Én attól "félek", hogy a 3*7 jogilag fog valahogy fellépni a TF moddolgatása ellen.
Tudod Laca, ha nincs konkurencia, akkor a szart is el lehet adni -
VDomino #74609 Így van,tényleg akkor kezdődött a mélyrepülés,hogy stílszerű legyek.:( -
#74608 Na jó nem vagyok egy jós,de van egy komolyabb fogadásom,hogy a BOS nem fogja hozni az elvárásoknak megfelelő bevételt.
Mehetnek vissza a 3*7 esek varrógépeket modellezni,hál istennek,mert én aszondom ami nem megy azt kár erőltetni. :) -
sakkay #74607 Mindenesetre igazán kíváncsi vagyok mi lesz. A forráskódot meg remélem egyszer megkapják. Mondjuk az azt jelentené, hogy bejött anyagilag a BOS. -
#74606 Azt megölték a modok sajna. Amekkora áldás kb ugyanakkora átok is :( -
VDomino #74605 Az a röhej,hogy én még a mai napig játszanék az Il-2 -vel,ha olyan lenne,mint régebben,legalább 1000 fő,normális szerverek,online war-ok stb.
-
#74604 Azt is gyanítom,hogy az eddigi lelkes emberek a ROF ból jöttek. Hiába nekik a 3*7 az isten. -
#74603 Azért ezen kis közvélemény kutatás eredménye nem hinném,hogy előre tudná vetíteni egy még el nem készült játék sorsát.
Egy ami érdekes. A ROF al nagyon kevesen foglalkoztak.
-
VO101 tvr #74602 Engem meg nem zavarna, ha a DB motorhoz hozzácsapnának még olyan 200 Le-t cserébe. -
Amaymon #74601 Az arányok szerint kukázhatják a játékot, mert még csak halovány igyekezet sincs arra hogy a célközönségnek megfeleljen. :)
Engem nem zavarna egy könnyebb kezelésű LA5-öt, amin itt ment a huzavona, ha vinnének bele valami kis szim szerűséget. BoS nem IL2 folytatás lesz csak a nevében. -
#74600 Dobó azaz dollárt:) -
#74599 Ha azon múlna már most utaznék 100 dobó:) -
VO101 tvr #74598 De annál nagyobb lesz a bukta, ha sikerül életben tartani a CloD-ot. Lesz itt nagy harc 777 vs TF.
Én már fizetnék is a TF-nek, ha megszereznék a forráskódot :-) -
VO101 tvr #74597 Gondolom az, hogy a fele brigád CloD-ozik. -
#74596 Mi az érdekes ezen?
-
sakkay #74595 Érdekes arányok! -
VO101 tvr #74594 nem csak giccsesek, de bénák is ebben a műfajban. -
Fürtös #74593 Volt szerencsém 1 hónapot melózni egy pakisztáni taxi garázsban:D
Érdekes népek, rendesek voltam nagyon velem de kicsit érdekesek -
Fürtös #74592 Indiaiak,arrafelé a népek kicsit furák,szeretikk a gicssset meg a feltűnő dolgokat...
Wagah border India Pakistan -
feca1229 #74591 Na valami ilyesmire gondolok! :-) -
feca1229 #74590 Nem tudom miért de nakem valahogy a Monty Python jut róla az eszembe, mintha egy filmvígjáték lenne!
-
#74589 Ez az ugrálás baszki... :D Ezek valami negroid népek lehetnek. -
#74588 Haditechnika totyikba linkelték,bár már láttam előbb is.
Mindenesetre felettébb érdekes a koreográfia.
-
#74587 Itten van -
#74586 Nem gondolod,hogy megadják ezt az "előnyt"? Még hogy szárnyba 4 ágyú?:))
Majd a lavór na az majd tud olyat ,hogy a szemed ketté áll ,igazi X wing lesz a jövőből:)))) -
Ez tuti egy A3 as. -
feca1229 #74584 habár ahogy olvasom a forum beírásokat mások is úgy gondolják, hogy az alappból járna hozzá! -
feca1229 #74583 A mostani frissitésben azt írják,hogy az A3-as fókahoz nem adják alapból a szárny kűlső részén lévő 20mm ff/m gépágyukat?! Az nem alap felszerelése volt, mint kis kaliber, vagy a 20mmBOS Dev. 65 mg151-es?
vagy én értettem valamit félre? -
#74582 Aham:)))) Kibújt a szeg a zsákból. -
Feró Flex #74581 Modell kiállítás. -
Amaymon #74580 "A wings of preyes huszárok meg azért nem mert se nem szép se nem könnyü. "
wings of prey huszárok legalább 50% valamilyen más szimet is játszik és alternatívaként várja(ta) a BoS-t, mint komoly IL2 utód. -
sakkay #74579 Na ja.. -
VO101 tvr #74578 Neverending story -
sakkay #74577 Alakul ez még mint a púpos gyerek a prés alatt. Majd mondom ha szar a vége. -
Fürtös #74576 Mondjuk ahogy 2:45 nél felhuzza az is "érdekes". Bukó lesz ez gyerök!
Ki fogja ezt megvenni? A HC szimulátorosok nem mert az FM gagyi."az ,hogy rusnya más kérdés" A wings of preyes huszárok meg azért nem mert se nem szép se nem könnyü.