IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most hagyom abba ezt a repkedéses izét oszt mi van már?😊
Na jó akkor legyártok párat,az uccsó amit eddig használtam az már hajaz az eredetire,csak strapabíróbb.
Viszont én adapterrõl használom,olyan 220 ba dugó usb adapter,mint a telefontöltõ,és vettem hozzá egy usb hosszabbítót ,mert amik vannak usb kábelek azok max 1 méteresek oszt az sokszor kevés.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondtam én,hogy a kábel az igazi.
Majd körülnézek,ha nem lenne összedobok egyet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Laca, elfekvõben nincs egy USB-s IR cliped? Jó ez az elemes, csak ahogy gyengül az elem, úgy halványodik a fénye...
GOOBY, pls
Miért kellett azt az Audi motort ennyire megbecsteleníteni???? <#conf>#conf><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Ez olyan, mintha egy verseny ló szívét egy disznó testébe transzplantálnák!!! <#duma>#duma>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Gondolom, hogy lányok is voltak köztük szép számmal és a "magas labdákat" lecsaptad rendesen...<#violent>#violent>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
OK !
És ez ?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Most készülök ebbel sétálni,és épp töltöm a lapost ,mert kell az útravaló.😊
Mondjuk csóró kutya kivan, nehezen viselte a tegnapi napot.

Hiába ezek a mai fiatalok.<#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2>
Egyébként nekem is ugyanez jutott elõször eszembe róla. 😊))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h