IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az országos mûemlékesekkel hál istennek úgy is van egy jó kis kapcsolatom.😊 Van egy két lekötelezettem közöttük😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Õróla .
Van nekem is jó pár képem róla valahol,annó körbefotóztam.
Az az igazság ,hogy sok éve már bele vagyok szerelmesedve,na meg a faluba is.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
GOOBY, pls
Próbálok valakit keríteni az ismerõseim között, aki valamit tudhat. Egy kis idõt kérek 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én azért használok adaptert mert nem tudom😊 Csak gondoltam ha valami gixer van ne menjen gajra a gépem,de régen én is oda dugdostam.
Már rég nem az IL2 rõl,vagy a CLOD BOB ról szól ez a fórum.
Na most tegye mindenki szívére a kezét,de egy kezemen megszámolom ,hogy az ide írók közül hány szokott akár heti rendszerességgel is megjelenni a szervereken😊
Most meguntam mint mondottam,aztán lehet ha lesz értelme vagy kedvet kapok akkor majd nekiállok ,de az nem olyan biztos már.
Ha köll majd veszek másika cuccot,de ez csak itt porosodik.
Viszont Leonom!
Van a közeletekben egy helység Vasszécseny.
Van ott egy régi magtár ,vagy vízimalom,de asszem magtár az.
Hol lehetne megtudakolni,hogy kié mié az ?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most hagyom abba ezt a repkedéses izét oszt mi van már?😊
Na jó akkor legyártok párat,az uccsó amit eddig használtam az már hajaz az eredetire,csak strapabíróbb.
Viszont én adapterrõl használom,olyan 220 ba dugó usb adapter,mint a telefontöltõ,és vettem hozzá egy usb hosszabbítót ,mert amik vannak usb kábelek azok max 1 méteresek oszt az sokszor kevés.
Mondtam én,hogy a kábel az igazi.
Majd körülnézek,ha nem lenne összedobok egyet.
Laca, elfekvõben nincs egy USB-s IR cliped? Jó ez az elemes, csak ahogy gyengül az elem, úgy halványodik a fénye...
GOOBY, pls
Miért kellett azt az Audi motort ennyire megbecsteleníteni???? <#conf>#conf><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Ez olyan, mintha egy verseny ló szívét egy disznó testébe transzplantálnák!!! <#duma>#duma>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Gondolom, hogy lányok is voltak köztük szép számmal és a "magas labdákat" lecsaptad rendesen...<#violent>#violent>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
OK !
És ez ?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Most készülök ebbel sétálni,és épp töltöm a lapost ,mert kell az útravaló.😊
Mondjuk csóró kutya kivan, nehezen viselte a tegnapi napot.