IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, nem kis munka, amíg ezt helyrepofozza valaki. De az biztos, hogy gyönyörû dolgot lehetne belõle csinálni.
Her Laca
Köszi amúgy, akkor ezen a vonalon elindulok.
Az országos mûemlékesekkel hál istennek úgy is van egy jó kis kapcsolatom.😊 Van egy két lekötelezettem közöttük😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ja ja😊
Õróla .
Van nekem is jó pár képem róla valahol,annó körbefotóztam.
Az az igazság ,hogy sok éve már bele vagyok szerelmesedve,na meg a faluba is.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
Eladtam mert rengeteget kellett már költeni rá. Aki megvette teljesen rendberakta, kb. 2 millát költött rá :-)

GOOBY, pls

Köszönöm! <#worship>
LeonSilver
Teljesen igazad van Laca, és õszintén örülök,hogy maradsz!

Próbálok valakit keríteni az ismerõseim között, aki valamit tudhat. Egy kis idõt kérek 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Mindet be lehet,csak mint mondottam 1 méter kb a kábel(amit kapok vékony formátumban) és az néha rövid.De majd nézek neked hosszabbat.
Én azért használok adaptert mert nem tudom😊 Csak gondoltam ha valami gixer van ne menjen gajra a gépem,de régen én is oda dugdostam.

Her Laca
Nem gondolod,hogy magatokra hagylak benneteket.
Már rég nem az IL2 rõl,vagy a CLOD BOB ról szól ez a fórum.
Na most tegye mindenki szívére a kezét,de egy kezemen megszámolom ,hogy az ide írók közül hány szokott akár heti rendszerességgel is megjelenni a szervereken😊
Most meguntam mint mondottam,aztán lehet ha lesz értelme vagy kedvet kapok akkor majd nekiállok ,de az nem olyan biztos már.
Ha köll majd veszek másika cuccot,de ez csak itt porosodik.

Viszont Leonom!
Van a közeletekben egy helység Vasszécseny.
Van ott egy régi magtár ,vagy vízimalom,de asszem magtár az.
Hol lehetne megtudakolni,hogy kié mié az ?

Olyan nincs, amit egyszerûen be lehet dugni a számítógép USB kimenetébe?
Nem abbahagyod, csak szünetelteted <#kacsint>

LeonSilver
De azért a fórumon maracccc ugye Laca?? Nem "udvarolok" de szegényebb lenne Nélküled a totyik!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Lassítsunk😊
Most hagyom abba ezt a repkedéses izét oszt mi van már?😊

Na jó akkor legyártok párat,az uccsó amit eddig használtam az már hajaz az eredetire,csak strapabíróbb.
Viszont én adapterrõl használom,olyan 220 ba dugó usb adapter,mint a telefontöltõ,és vettem hozzá egy usb hosszabbítót ,mert amik vannak usb kábelek azok max 1 méteresek oszt az sokszor kevés.

Ha már csinálsz, csinálj nekem is egyet <#smile> a gyári verzió gumi 'O' gyûrûs rögzítései egy lehellettõl kifordulnak a helyükrõl.

Zpogi
Ha már lecsúsztam a TrackIR-edrõl, akkor én is kérhetnék egyet? Aztán valahol összefutunk és rendezem.

Her Laca
Valami van.
Mondtam én,hogy a kábel az igazi.
Majd körülnézek,ha nem lenne összedobok egyet.

Boldog Új Esztendõt mindenkinek!

Laca, elfekvõben nincs egy USB-s IR cliped? Jó ez az elemes, csak ahogy gyengül az elem, úgy halványodik a fénye...
BÚÉK <#smile>

mi lett vele?
ebbõl a skdából van 1 db, az audi meg....nem is mondom😊
PhantomAss
na szóval egy 70-es Fiat 850 Sport Coupe-m volt régen, így nézett ki, csak coca-cola piros volt

GOOBY, pls

PhantomAss

de mûködnie kellene csak én vagyok béna 😄

GOOBY, pls

Ez a reinkarnáció ! Amúgy meg maradt német így is ! 😊
a kép beszúrás nem mûködik? vagy képfeltöltés
Sír a lelkem!!! <#rinya>

Miért kellett azt az Audi motort ennyire megbecsteleníteni???? <#conf><#boxer><#violent>

Ez olyan, mintha egy verseny ló szívét egy disznó testébe transzplantálnák!!! <#duma>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

"...bárhol megálltam két perc alatt körbeállták..."

Gondolom, hogy lányok is voltak köztük szép számmal és a "magas labdákat" lecsaptad rendesen...<#violent>
ez?
PhantomAss
franc tudja hogyan kell itt képet linkelni...

GOOBY, pls

PhantomAss
[/url][/img]

GOOBY, pls

PhantomAss
nekem ilyen autóm volt régebben:

bárhol megálltam két perc alatt körbeállták

GOOBY, pls

És a '90-es Renault Kangoo ?
az a moszkvics 408 kupé nagyon szép
Zpogi
Zpogi

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

OK !

És ez ?

Valami Wartyula.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

És ez milyen prototípus :

olasz tervezés Giugiaro. nagy kár érte
hello😊 a gugliba írjátok, skoda 720. beszarás.
Her Laca
Fater is egy 120 assal tolja,kalapban a közlekedésben részt vevõk nagy nagy bánatára.

Akkor a Skodásoknak is egy kis engesztelésnek valót :

Her Laca
Akkor lehet folytatni a szürcsit😊
Most készülök ebbel sétálni,és épp töltöm a lapost ,mert kell az útravaló.😊
Mondjuk csóró kutya kivan, nehezen viselte a tegnapi napot.

Itt vagyunk frissen, fiatalosan !

Milyen jó reggelt papa!<#alien> Éppen most értem föl! (de tényleg)Jó buli volt...mivel vendéglátó ipari egység fölött lakok! Ja és még egyszer! BOLDOG ÚJ ÉVET!

Her Laca
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt ovisok! Na mi van ? Hol a kávé mellé valóm?
Hiába ezek a mai fiatalok.<#ravasz1><#eplus2>