91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Az az ATAG szerver üzemeltetéséhez való hozzájárulás! :-)
  • Her Laca
    De arra. Elviekben nem is kell másra,de ha a lentebb írt dolgot néznénk,hogy kéne lé megvásárolni a forráskódot avagy megszerezni akkor ezzel ez bátran kivédhető gondolom:)
  • Her Laca
    Jobb szélén az adományok táblázat:)
  • Lysandus
    Az nem az ATAG szerver üzemeltetésére van?
  • Amaymon
    A donate gomb mire való?
  • Lysandus
    A végén nézd meg a Megjegyzés 2-őt! :

[URL=http://www.pumaszallas.hu/letoltesek/il-2-cliffs-of-dover/programok/347-team-fusion-patch-4-3-readme.html]"A Team Fusion nem kér és nem is fogad el semmilyen pénzbeli támogatást."[/URL]

Gondolom ez azért van, mert csak így nem piszkálhatja őket az 1Cé vagy a 3*7, vagy az ubbi.
  • LeonSilver
    Pontosan! Nem is értettem mit keres itt ez a link válaszként.
    Amaymon májsztró eléggé félreolvasott...
  • Her Laca
    Leonom nem azt vonta kétségbe ,hogy az autós játékokban ne lennének HC arcok,hanem azt mondotta,hogy sokkal többen játszanak velük ,ergo nagyobb bevételek vannak mint egy rep szimben.
  • Her Laca
    Most is lehet támogatni őket . A LEHET en van a hangsúly. Nem kérnek.
  • Amaymon
    Ha ez nem HC akkor mi? :)

• Lysandus
    Abban a pillanatban, hogy a TF pénzt fogad el, ki lehet őket nyírni jogilag. Szóval ezzel óvatosan! :-)))

Másrészt én a helyükben - tekintettel a kényes jogi helyzetre - akkor sem ismerném el, hogy megvan a forráskód, ha tényleg meglenne...
  • Her Laca
    Na akkor egy kis áttekintést engedjetek meg.
    Olvasgatván a BOS fórumokat én alig találkozom ős Il2 es nevekkel .
    Akik feltűnnek azok bizony kritikát fogalmaznak meg (törlik is a hozzászólásokat) .
    MI a faxtól lenne ez akkor akkora siker?
    A ROF ot szeretők miatt? Ott az a kis felmérés,kb fedheti is a valóságot.
    Kevesen vannak. A II.VH -s szimekkel játszók 50 % IL2 vagy CLOD al foglalkozik.
    A ROF al 12% és ha hozzátesszük ,hogy aki mindkettővel az sincs 30% .

Ha annyira ütős lenne miért nem tömegek veszik meg most? Köztük én is?
    Van 10 ember akik megvették ?
    Ha qrva jó lenne már mindenki gépén ott lenne 50% ide vagy oda.
    És az se lenne ám eget rengető szám teszem hozzá. Hazánkban nem fogyna el 1000 darab szerintem.

• artivizsla #74643
    Kávé mellé.

1.
  • LeonSilver
    Én meg vennék. Ha nem így lenne, akkor mondjuk kormányt gyártana egy cég vagy kettő, joyt meg tizenkettő.
    Nyugodtan vegyél csak rá mérget, hogy autós szarokkal többen játszanak.
  • Amaymon
    "Autós fosbojlerrel még a csecsemők is játszanak, röpcsissel meg azért nem annyira."

Na erre nem vennék mérget, még lehet fanatikusabbak is(HC szinten), mint a földön leledző pár ezer fős AF kemény mag. Főképp azért, mert többen vannak.
  • Solt
    A tendencia összehasonlítható. Az autós játékokban is beindult egy középre húzás, és meg is van az anyagi eredménye. De ott az ArmA... minél inkább távolodnak az alapoktól, annál sikeresebb... ráadásul valamelyik retardált fasz fejlesztő, még hangoztatja is, hogy "jaj hát ez csak egy játék, nem kell ezt olyan komolyan venni".

Le is töröltem a francba... :D
  • Solt
    Egy az, hogy akkor nincs összehasonlítás, a másik pedig az, hogy így ők határozzák meg az árat, míg, ha van egy ingyenes kiváló minőségű konkurencia, akkor az lehúzza az árakat.
  • sakkay
    Azt hiszem bosszút is állok ezért most az oroszokon, pedig a lenti írást is vagy 3 percig javítottam!
  • sakkay
    De merne, csak épp nem ért rá mert sokkal komolyabb dolga volt. Pl. ivott,és nem vizet!
    A videóra reflektálva:nemtom'hogy f vagy g2. de f-nél sokan nem adják rá a max teljesítményt-nem merik vagy nem tudom(1-2 percig ok.), g2 meg hivatalosan is-egyenlőre nem hozza csak a 80 % kb.-gondolom amíg nem jön ki a la5-hogy ne legyen sírás. Egy biztos semmilyen lagg nem emelkedik le-pedig én csak f4-et repülök.
  • LeonSilver
    Solt! Egy autós szart botorság összehasonlítani egy röpcsis szarral. Ezt Te is pontosan tudod.
    Autós fosbojlerrel még a csecsemők is játszanak, röpcsissel meg azért nem annyira.
  • feca1229
    Én is így látom ahogy te mondod! Majd hülye lesz kiadni a kezéből a konkurnciának a forráskódot, mármint a CLOdét, hiszen ha nincs konkurencia nincs összehasonlitás alap sem! Nekem meg van mind a két játék, így nyomon követem a forum oldalát mind a kettőnek, és azt kell, hogy mondjam most a jelenlegi állapotban inkább több az olyan vélemény, hogy a sok minden jobban teszik sok embernek ami a CLODban van, mint inkább forditva! Sokan hasonlitják össze a CLODdal, hogy nekik ez tetszik meg az meg mitom' meg miegymás! Nyilván nehéz lenne a BOSra hivatkozni ami még kész sincs, hogy bezzeg a BOsban ez így van meg úgy, ezért módszeresen elnyomják és elhalgatatják az ellen véleményeketmert azért az Ő forumokon ne fikázzák a BOST, de azért Ők sem hugyozhatnak a széllel szemben sokáig, itt tényleg mindent a piac fog eldönteni, WOTos dolog az már levan foglalva, ott már nem igazán tud mit nyújtani, hiszen gépek tömkelege van ráadásul inygyér', nagyrésze, a CLODot meg ugye nem vitték tovább, mert az ugye nem az ő bulijuk, kitudja lehet, hogy láttak benne olyan problémákat amit mi nem, egy biztos a sajátjukat eröltetni az nyilván valóan biztosabb!
    Habár azért még bizok benne, hogy hátha egy jó kis szim sül ki a BOSból, mert azért még sok van benne, függetelenűl, hogy azt mondják, hogy ez meg majdnem 100%, hiszen minden játék fejlődik, minden játékba új dolgok kerülnek bele ha ujabb adatok állnak a rendelkezésre és van idő azok finomitásokra, mert ugye a Team Fusion is állitgatja a gépek paramétereit ha az eddig ismert adatok új bizonytást nyernek!
  • Solt
    Ennyi... nem még adják a lovat alájuk...
  • Solt
    Nem, ennek semmi köze ahhoz, hogy mennyire biztosak magukban. Ingyen konkurenciát nincs az az idióta aki generál magának, pont.

Persze, ha lelkileg jobb nektek, hogy azért nem adják ki, mert félnek tőle, akkor legyen így! :D

Az anyagi sikerükben biztos vagyok, pont azért, mert jól látható, hogy nem vállalják túl magukat.
  • Amaymon
    Jah, konkurenciát manapság bekebelezik. Vagy fuzionálják egy "anya cégbe" vagy felvásárolják és leépítik.
  • VO101 tvr
    De mivel azt boncolgatod, hogy te sem adnád ki a helyükben a forráskódot, ez azt jelenti, hogy mégsem vagy biztos a sikerükben.
  • VO101 tvr
    Te vagy biztos az üzleti sikerükben. Ők pedig nem. Ezért ülnek a forráskódon. Mert ha valami biztos, akkor az nem függ más tényezőktől.
  • Solt
    Úgy, hogy a döntésük akkor érthető meg, ha beleképzeled magad a helyükbe.

Ez egy ésszerű és teljesen logikus üzleti döntés! Nincs az az idióta cégvezető, aki a saját üzletének ingyenesen elérhető konkurenciát állít, és ez független attól, hogy az a termék milyen minőséget képvisel.

• VO101 tvr
    Hogy én mit csináltam volna, hogy jön a 777 üzleti magabiztosságához?
  • Solt
    Ez nem alázat kérdése Laca, hanem bevétel kérdése. Olyan játékot kell egységnyi idő alatt az asztalra tenni, ami eladható, és elkezdi visszatermelni az árát. Olyan kiadások mellett, mint amik jelenleg vannak 1-1 játék körül, nem lehet éveket ülni a babérokon.

Épp ezért nem akarják kapásból túl nagy fába vágni a fejszéjüket. Kell egy működő alap, fel kell mérni az igényeket, látni kell, hogy mégis mennyi az annyi, aztán meglátjuk merre tovább. :)
  • Solt
    Nem, de az autós játékokban ugyanez a történet zajlik, és eredményesen. :) Sőt az ArmA széria is a populáris irányba nyit, és egyre népszerűbb. Más kérdés, hogy a régi rajongók vért hánynak! :D
  • Solt
    Te kiadtad volna? :)
  • Her Laca
    Egy ilyen projekt csakis hosszú távon lehet haszonnal kecsegtető,ők meg eleve ennek az egynek a sikerességétől teszik függővé a továbbiakat .
    Itt nincs meg a kellő alázat az ami az előző csapatban megvolt ,bár az igaz ,hogy elszöszmötöltek mindenen,meg néha elqrták a dolgokat de nagyon ,viszont azt nem lehet rájuk fogni,hogy nem elhivatottságból csinálták.
    Már ha csak a neveket nézzük is.
  • LeonSilver
    Aztán miért vagy ebben annyira biztos drága cimborám?? ;)
    Csak nem veszel néhány tízezer darab példányt?? :)
  • LeonSilver
  • VO101 tvr
    Ők nem ilyen biztosak magukban, hiszen ráültek a forráskódra.
  • Solt
    Sikeres lesz anyagilag nekik, ebben biztos vagyok. :)
  • Her Laca
    Hogy érthető legyek:)
    A nemzetközi jogra általában xarnak az orosz cégek,na most ha egy orosz cég hőbörög valamiért akkor ugyanez a jog kb ugyan úgy viselkedik velük szemben.
    Na meg a TF az nem jogi személy,ha meg igen akkor is angolok,amerikaiak:)) ,és a jelenlegi modolás az teljesen korrekt az nem ütközik semmiféle akadályba.
  • LeonSilver
    Hát... pénzért sok mindent el lehet kalapálni Laca.
    Szerintem tuti, hogy "most is" azon törik a fejüket, hogy mit lehetne csinálni. Ne legyen igazam!!!!! de előbb-utóbb kitalálnak valamit.
  • VO101 tvr
    Esélyes, hogy a bevételük egy komoly százalékát már eddig beszedték. Talán a felét is akár. Aki akarta, már kipengette. A DLC-ben lesz még nekik komolyabb pénz, ha sikerül felszínen tartani az érdeklődést és lesz elegendő aktív felhasználó.
  • Her Laca
    Nem fogja. Én valahol olvastam mik az elvárások,valami eszement szám volt ,majd előkeresem ,hogy hol találtam. Annyit szerintem az Il2 sem hozott 10 év alatt.Na jó most túlzok,de tényleg horror volt.