91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Érdekes..a következő már nem..
  • sakkay
    Most néztem egy videót, a messzeré pont olyan..
  • sakkay
    Hm.. nem tudom. Mondjuk megnézném színesben és kicsit sötétben hogyan nézett ki. Lehet a fekete fehér nem adja vissza.
  • sakkay
    Na ja. Arra is kíváncsi leszek. Mondjuk ha tényleg van potenciál a motorban, sanszos , hogy eszméletlen jól fog kinézni a táj. És igen a clod egyik nagy erőssége a rengeteg földi egység. Az is igaz viszont, hogyha egy kisebb területen voltak lerakva, nagyon komoly fps csökkenés volt, mát csak a környéken is.
  • repvez
    Nekem most már a kipufogóból kicsapó lángnyelvek kezdenek zavaróak lenni. Az elején még azt gondoltam, hogy milyen jó hogy ezt is beletették, hogy gyujtsi sorrendben látszik, de minél több videot látok annál jobban nem jön be,mert szinte minden oldalról és nagy távolságokról is látni, miközben meg valós videóknál eddig fel sem tünt sehol sem . Persze tudom, hogy némelyik motornál jelentős volt,de azok azért is kaptak lángrejtőt,de amelyik nem az gondolom azért mert ritkán látszódott. ÉS gondolom nem minden motorteljesitménynél jelentkeztek.
    Tudom, hogy ez csak egy látványelem,de valahogy nekem nem jön be ebben a formában legalább is.
  • Her Laca
    Ja és nem fed mindent fehér hó:) Mi lesz itt ha kitavaszodik?:)
  • Her Laca
    Én összességében gondolkodom. A CLOD az tuti tud 120 gépet és egy rahedli földi egységet (tényleg rengeteget)egy jóval nagyobb térképen.
  • sakkay
    Nem.
    A egység számokat én amúgy nem elsősorban a repülőgépekre értettem(szerintem a 100 az majdnem tuti), már béta alatt is van néha szeró 64 db géppel, hanem a földi egységek számában.
  • Her Laca
    0.50 nél azért érdekes:) Jó tudom ez februári:)) De van még pár dolog amire felkaptam a fejem:)
  • Her Laca
    Pediglen ha nem dogfightra vágyik a paraszt és már megtapasztalta milyen is az amikor 100 humán van egyszerre a levegőben egy baszom térképen ,akkor biza nem fognak repesni az örömtől ha ennél kevesebb gép lesz egy egy csatában. Emlékszem az IL2 ben már mekkora szó volt hogy ha 50 gép egyszerre a levegőben volt( jelezném az sokszor ,azaz majd mindig be is krepált) és micsoda nagy dolog volt a CLOD ban az irdatlan gép,és még ott is keresgetni kellett az ellent.
    Mondjuk az is igaz ,hogy a BOS térképe jóval kisebb.
    Most kaptam egy privátot egy sráctól ,azt írta,hogy szerinte a bos ban fizetős lesz a lőszer mellékelt is egy linket de én abból semmi ilyesmit nem vettem ki,te olvastál a fórumon valami hasonlót?
  • sakkay
    Na látod ez az amit én is nagyon kétkedve fogadok. Jó nem is láttam soha, hogy azt írták volna, hogy több egységet kezel majd mint a CLOD, de akkor is kíváncsi leszek mi a vége.
  • Her Laca
    Látod ! Na a turkálást az el is felejtheted vele kapcsolatban.
    Ha fejlesztik azt csak a 3*7 csinálhatja,sose fogják kiadni a kezükből ebben biztos vagyok.
    És minden szarért (szerintem még a Fóka külső ágyúiért is) fizetni kell majd.Meg majd egy jobban kinéző bokorért is:)

Amúgy szvsz nem fogja tudni azt a mennyiséget kezelni mint a CLOD.
    De majd kiderül mint mondtam x% múlva:))Mert itt most a % a lényeg mint tudjuk:))
  • GaBika6
    Hát igen, de összességében jobb nem lesz a CLOD-nál, csak valamiben jobb, valamiben hiányosabb. Ezt mondjuk értette sztem minden szimes csak mindenki a saját elképzelését akarta benne látni. És majd ha kiadás után pofozgatják, pofozgathatják a moderek, talán kielégítenek vele mindenkit. Ettől még a CLOD marad a jól megérdemelt helyén. Persze előre tervezni nehéz, de az irány akkor jó lesz ha lehet benne turkálni rendesen. Én még mindig a beígért nagy földi egységekre vagyok kíváncsi...
  • Her Laca
    Hol látsz itt ideges embert?:))
    Majd kiderül,majd kiderül, a megfelelő % elérése után. Hogy az mikor lesz még nem tudni de a % az biztos:)
  • Her Laca
    Kurfurst szakért .Mondjuk az jó hír mert kevés ember tud annyit a messzerekről a földön mint ő.
    Itten van a honlapja. Mondhatjuk ő az isten ebben a témában.
  • sakkay
  • GaBika6

• sakkay
    Mostanában nem repültem, de még biztos. Mindenesetre valami nagy messzer tudós CLOD-os, beállt a bOS-ba teszternek. Toméktól tudom, úgyhogy van remény.
  • Her Laca
    Messza még mindig kóvályog?:))
  • sakkay
    Na ez a nem mindegy.
    Hivatalosan tegnaptól 51%. Feltettem a hiv. fórumon, hogyan lesz ebből 100% őszre, de igazából nem is érdekel mivel én már most használom.(amúgy hivatalos válasz nem jött, csak felhasználói pro és kontra) Máskülönben, azt veszem észre, hogy úgy lesz 100%, hogy az ígért +lehetőségeket mint dinamikus kampány meg ilyesmi, egyszerűen nem rakják bele, aztán valamikor a hivatalos kiadás után érkezik egy nagy javítással.
  • Her Laca
    Ha a Mester használta volna :)
    Galland apó botjáért ( meg van még egy két pilóta) még elgondolkoznék,de csak szigorúan erekje ként vitrinben.
  • Amaymon
    Laca az új saitek botodra nem applikálsz rá egy ilyet? Kezedbe szivárogna az ősök ereje :)
  • artivizsla #74793
    Eladó botkormány.
  • MiG man #74792
    Köszönöm, megpróbálom. Hátha...
  • Lacusch69
    Régen ilyenkor a conf.ini-ben a "locale:hu" sort "locale:en"-re kellett változtatni.
    Talán most is működik.
    (Mivel nincs fent a gépemen, nem tudom megnézni. Talán a "locale" után más írásjel van, nem kettőspont)
  • MiG man #74790
    .
  • MiG man #74789
    Sziasztok!
    Kérhetek kis segítséget? IL-2 1946-ot telepítettem, egészen 4.12.2-ig. Sorban felraktam hozzá a SAS modokat (5.30, engine 2.7 AI flyable, stb.) de nem tudok karriert kezdeni, mert kezdésénél csak egy sípszó hallatszik.
  • LeonSilver
    Kössz Laca!! Igen, valóban csípem :) Egész jól !!
  • sakkay
    Ez nagyon jó.
  • Her Laca
    nagyyon jó
  • sakkay
    Nem erőszak Laca.(megvan az ufo)
    Csak ha muszáj. Akkor is mértékkel, és nagy szeretettel.
  • Her Laca
    Te nem vagy mérvadó ,te az erőszakbizniszben vagy érdekelt:)
  • sakkay
    Megvan a távcső. Őőő..nem értek hozzá, úgyhogy idő lesz beállítani azt már most látom. Meg összerakni is. Úristen nincs ufó-fej smile..a kedvencem.
  • sakkay
    Őket nagyon sajnálom, és nem is értem mi is történhetett.
  • sakkay
    Ja ja...faszom.
    Azért ez nekem sok.
  • Her Laca
    Szóval LEONOM lett volna és Manoya. A többi stimmel.
  • Her Laca
    Laonom! Csak neked. Nemrég fedeztem fel magamnak Mayona( Hódosi Enikő)
    Tudom szereted Cseh Tamást.
  • bucsher
    Bizony vannak komoly fotósok, meg vannak a photoshop-huszárok. És ott is az utóbbival könnyebb sok megosztást elérni, ezért ritkaság értékes fényképbe botlani.
  • Her Laca
    Mi történt? Van róla valami bővebben,vagy még vizsgálódnak?Bár gyanítom a szokásos ,pilótahiba fog kiderűlni:(
    RIP.
  • Zpogi
    A Kisapostagnál lezuhant ApolloFox típusú gépen, életét veszítette Komócsi Zoltán, a Komo Sky Team alapítója. Egyébként ennek a team-nek tagja volt Nádas Tamás is.

Nyugodjanak Békében!

http://iho.hu/hir/kisapostag-mindket-ferfi-tapasztalt-pilota-volt-140529