91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #74855 Amúgy Laca..te megnézted a talán a nap folyamán 2. linkelt videót?!-ahol-1.motorindítás
2.füst
3.lángok
4.nappal.
És ez mind messzernél. Amúgy egyetértek, csak azért néha azt érzem, nem olvasod el amit írok, vagy linkelek videót. -
sakkay #74854 Ez igen. -
#74853 No ma felavattam a kemencét egy Csülökkel pékné módra,meg volt némi szárnyas is (kacsa).Ettünk ,ittunk(sokat:))) ) és most mit kaptam estére ?
És ez jutott eszembe róla rögvest.
ALMASZÓSZT. Emlékszik erre valaki?
-
#74852 Pont mostanában gondolkodom rajta,hogy csak csinálnék egy egyszerű fülkét én is,legalábbis nekiállok,aztán meglátom mi lesz belőle.Mig-15,vagy Bf 109-között vacillálok.Mig-15 felszállás:
-
#74851 Ja és a wartündérben 110 el lelőttem minap 5 enemit ,volt P47 meg P51 is köztük és nem hótam meg ,de helyén kezelve a dolgokat mégse mondom,hogy az mecsoda remek szim:))) Mindezt egérrel meg billel:))) Na ez az igazi istenkáromlás:) -
#74850 Nem nem létező dologról beszélünk. A kipufogókból csak éjszaka látod így a dolgot . Pont! Ja meg amikor beindítod. Még egy pont.
Nézd ha a szart sokáig pofozzuk- püföljük előbb utóbb fos lesz a végeredmény,ezt ragozhatjuk reggeltől estig de így van.
Ez egy látvány efekt amit úgy gondoltak jó lesz a sok szerencsétlennek ,de a valósághoz nem sok (semmi) köze van,kb oly annyi mint a repmodeljüknek.
UF. (Ami szerintem szánalmas jelenleg) Még egy UFF. -
sakkay #74849 Köszönöm. -
#74848 Én ugy tudom, ha a repülöre érted a leszállást akkor csak a landing, ha az utas a repülőből akkor lehet get off.Az lényegében kiszállást jelent, tehát minden jármüből get off ,de a repülő landing. -
artivizsla #74847 -
artivizsla #74846 Van itt leleményesség bőven :
-
sakkay #74845 A get off az angolban a repülős leszállásra is érvényes? Mármint az értelme. -
sakkay #74844 -
artivizsla #74843 No para :
-
sakkay #74842 Miért, nem ezt mondtam? Létező a dolog de nyilvánvaló, hogy ritka. A BOS-ban meg ugye mindig így indul. Majd lehet ha valaki aki ezt olvassa elmondja az okát. -
#74841 KB ezt gondoltam amikor hallottam a hírt. Sajna az ilyen balesetek majd mindegyike a pilcsi hibája.
Van az az örök érvényű pilóta mondás,hogy vannak az öreg pilóták meg vannak a bátor pilóták,de öreg és bátor pilcsik nem nagyon.
Mindenesetre sajnálom őket. -
#74840 Én az általad mutatott vidókon repülés közben eggyen se láttam,csak indításnál és a próbapadon kipufogó nélkül. Ne legyél már ennyire elfogult. Ha valami nem jó azt ragozhatjuk reggelig akkor sem lesz jó.
-
artivizsla #74839 "...Carl Lundström letöltötte büntetését - négy hónapot -, majd személyi csődöt jelentett, így nem kellett kifizetnie a 46 millió koronás bírság rá eső részét. Jelenleg Svájcban él..."
Azért milyen lesz majd nálunk is, ha bevezetik a személyi csődöt, a bankok mehetnek majd a sunyiba, nem kell az adósok zömének a lehetetlent választani, értem ez alatt az öngyilkosságig vezető út bejárását.
Nyilván, ha valaki kölcsönt vesz fel, azt fizesse vissza, evvel nincs is semmi baj, de a devizahitelek azért ennél többről szóltak és ha egy cég jelenthet csődöt, majd új név alatt mehet tovább minden, ill. a tulajdonosok élhetnek tovább, mint marci a hevesen, akkor azért igazságtalan, hogy egy magánszemélyt pedig a végletekig agyonhajszolnak, ha nem tud fizetni. -
artivizsla #74838 Melyiket vetted ? -
artivizsla #74837 Kávé mellé. -
#74836 Az volt sajnos. Olyan lehetetlen szögben, csutka gázon detonált be, hogy mindenki azt mondja, tuti átejtették, aztán próbálták kikanalazni, de nem jött össze. :(
Egyébként nemhogy a Nádasi Tomi csapatában volt, hanem ő avatta fel az emlékművét is. -
sakkay #74835 Ja belőttem a skywatchert. Nagyon brutál. Most már csak tiszta ég kellene. -
sakkay #74834 Laca..találhatnak olyan videót az összes gépről ahol pont ilyen. Mint ahogyan én is mutattam ilyet a messzerről is. De ahogyan elnézem, ez sokkal ritkább effekt(valós gépeknél), mint az ennél jóval kevésbé látható lángok. Nem értek hozzá-lehet a hideg, üzemanyag esetleg a használat-előtte már volt indítva-mit tudom én. Mindenesetre ez legyen a legnagyobb gond. Ha mindent megcsináltak majd akkor emiatt baxtatom őket. -
#74833 Én nem baxtatlak:) No meg ami tény az tény a láng így marhaság, engem nem kell győzködnöd, írj a fórumokra és kérd,hogy mutassanak tényeket ami alátámasztja miért is ilyen náluk.Gyanítom nem tudnak:) -
sakkay #74832 Mivel soha nem írnak listát, hogy mit is hozott az új patch-csak a legfontosabb dolgokat írják ki-ezért néha meglepődök. Pl mostantól már megmarad a robbanásoknak becsapódásoknak a nyoma, és tök jól néz ki. Továbbá sokat finomítottak a törés modellen és szerintem a sérülés modellen is. -
sakkay #74831 Nézd Laca valamikor látszik, valamikor nem. Biztos megvan az oka. Pl nem tudom a hideg mit okoz. Amúgy meg nem tudom mennyire nézted a videókat.-persze tudom, hogy engem akarsz csak basztatni, de akkor is. Fel is mentem az amcsi szeróra, aztán lelőttem 6 oroszt. Egyszer kellet csak kényszer leszállnom. -
#74830 0.50 nél érdekes ,hogy a dekli hova is nyílik. -
#74829 Én itt se látok sokat:) Már mint lángot.
-
#74828 kipufogó nélkül az 1.4es puntomnak is látszik a láng :D -
#74827 ÁRRRRRRRRRRRRRKKKKKKKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDDDDDDDDDDDDDDDDDD:) -
#74826 vannak olyan helyzetek amikor látszódik, inditásnál , hidegen, amikor más motor járatra kapcsol,de nem állandó jelleggel
Mindegy majd kiderül mi lesz a végén. -
#74825 No akkor elmondhatjuk,hogy gyorsan kiderítettük,hogy a 3*7 az elqrta.Nem kicsit .Nagyon. hogy klasszikust idézzek:) -
sakkay #74824 -
sakkay #74823 Igen. -
#74822 Ráadásul a pónin is tisztán látszik,hogy csak az indításnál van láng . -
sakkay #74821
5. perc. -
#74820 Ne hasonlítgassunk már mindenféle repmotorokat egy DB mocihoz .
Nézd már meg mekkora is egy DB és hasonlítsd össze bármelyik angol,vagy amcsi mocihoz ,és nézd meg a teljesítményüket is.
Merciék régen is tudtak motort gyártani . -
#74819 Tessék! Ez elég színes:)
-
sakkay #74818 -
#74817 Max este meg indításnál láthatta az ember. Orosz vasakról még elképzelem,hogy az elégtelen gyújtás állítás miatt égett a benya még a kipufogóban is ,no de egy Német technikában ugyan már:)) -
sakkay #74816 Gyanítom tényleg az aktuális fényviszony számít. Mint ahogyan az öngyújtó lángja sem látszik a napon.