IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétfõn félórát vezethettem forgalomban. Elég izgalmas volt, amikor kiszálltam a kocsiból remegett a kezem. 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem szarozok csak a szikár tényeket írom le.
Ha megcáfolod elfogadom😊
De nehéz dolgod lesz😊))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mindent lefujjogsz, mondhatnám úgy is, hogy így elsõ olvasatra mintha a sz@ar is keserû lenne.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mert ,hogy nem szép az biztos😊

Összejöhetnénk néha egy kis gyakorlásra, ha éppen Atagon már minden csíter spitet lelõttünk.
www.smart-bus.hu
Pici pénzt kel gyûjteni oszt mehet a hirig😊
Tudni kell és belátni,hogy a CLOD ban vitézkedõ srácok (krapekok inkább,szvsz 30 az átlag életkor) fanatikusak valahol.
Baszom sok órát beleraktak,gyakoroltak,és online majd minden nap fent vannak.
De tisztán látszik a statból is amikor ránéz az ember.
Mindkét oldalon ugyanazon arcoknak van rengeteg gyõzelme mindig.
Persze vannak a bomber killerek ,de sokan nem is lõnek bomberekre már .Mondjuk célozni megtanulni jó az ,vagyis gyakorlásnak megfelelõ.
De nem nagy szám.
na szóval ,hogy ezek ellen valaki eredményes legyen ,kb ugyan olyan megszállottnak kell lenni ,vagy nagyon ügyesnek,vagy nagyon tapasztaltnak,mint a Pogi által is említett nagytiszteletû Dongósok😊))
Mondjuk õk ügyesek is ,meg tapasztaltak is ,meg minden😊
WT-vel elég sokat repkedtem volt sok gyõzelem, de az ott megszerzet "tudás" egy szimben tényleg nem sokat ér.
Szóval kár toborozni😊 ha kedve van valakinek ,úgy is nekiáll ,oszt vagy feladja vagy nem.
Akiket felhozol példának,évtizedes Il2 es gyakorlattal rendelkeznek.
Ha most Vogel is nekiáll Clod ozni (pedig kihagyott nem keveset) õ is qrva jó lesz ,mer régen is az volt.
De ha most összeszámolod azokat akik valóban jók akkor igen kis számot kapsz. Már aki most repked vele.
És most jön az,hogy aik keveset vagy alig repkednek vele ,vagy régen az Il2 vel online ,na õk nem olyan eredményesek.
De ez nem baj,hisz ha sok órát belefeccölnek majd lesznek.
Ott van Dumbo haverunk.
Sok sok év után már elég jó tud lenni,de még van hová fejlõdnie.És õ azért sokat repked vele.
ha innen a fórumról valaki beesik az Atagra és alig repül mondjuk mint Solt (remélem mesterem nem haragszol ,hogy példának hozlak fel) na még õt is lemészárolják. Pedig õ azért többet tud errõl mint akik WT -z nek.
Vagy van az a srác akivel minap vitáztunk Amaymon ,na assszem õ is szokott Atagra menni de én még nem láttam,hogy potyogtak volna tõle az ellenfelek. Persze idõvel lehet õ lesz a király!
De mint beszéltük ,ehhez kicsit õrültnek kell lenni,nem elég hétvégenként egy két bevetésre elmenni.
Már azoknak akik most ismerkednek evvel a mûfajjal.
Jobb példát nem találtál? A topp 10 bõl válogatsz?😊)) Szvsz én is te is ellennénk nélküle ,de jó az ha van😊
Ezt max még egyszer megcsinálja és el is megy a kedve az egésztõl😊
AWT ben nem kell navigálni,nem kell mûszereket nézni,nem kell kinézni a szemüket,és nincs rendes fizika meg rep modell.
Mit akarsz szegényekkel?
Ha valakinek kedve van hozzá az úgy is elkezdi a gyakorlást szvsz.
Szerintem nem kell oda 50 ezres VGA sem, egy 560-as már bõven elég, Tomnak is az van.
Lemészárolják õket egytõl egyig percek alatt. És ezt qrva sokáig folytatják.
Te is tudod,hogy az ATAG az egyetlen olyan szerver amin mindig sokan vannak,és a fele játékos perfekt is. A másik fele az a zsákmány.
Mindkét oldalon.
Ezt te se gondolod komolyan?
Eleve TR vagy Free track nélkül esélyük sincs.
És minimum egy 50 rugós VGA. Avval már jóóóó nagy kompromisszum.
Mi is szívesen látnánk benneteket, és nem biztos, hogy csalódás lenne számotokra. 😊
A Cliffs of Doverhez már elég jutányos áron hozzá lehet jutni (10€ a Steamen) és, ha van egy joystick, aminek a botja tekerhetõ is - az oldalkormány miatt - akkor akár már eredményesek is lehettek ebben a játékban is. Nem kellenek ide szuper hardverek, megy ez azok nélkül is - némi kompromisszummal. 😉