IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Mijki kiszabadult az utakra!

Hétfõn félórát vezethettem forgalomban. Elég izgalmas volt, amikor kiszálltam a kocsiból remegett a kezem. 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szerintem már rég elvitték õket a helyi színesfém gyûjtõk...
Lezsírozott Spitek.
LeonSilver
Hát bajtársam, talán majd lesz ... Normandia. Mert jelenleg csak az uncsi, régi map van. Még Vegas sincs kész, pedig azt azóta heggesztik és ígérgetik, mióta az A-10C kijött. És az sem most volt...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Azt jól tudom,hogy a DCS-ban Egy normandia térkép van a 2.Világháborús gépekhez? Bõvíteni fogják?

Her Laca
De mire érted?
Nem szarozok csak a szikár tényeket írom le.
Ha megcáfolod elfogadom😊
De nehéz dolgod lesz😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nem:-)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Laca nem vagy egy "picit" negatív mostanában?
Mindent lefujjogsz, mondhatnám úgy is, hogy így elsõ olvasatra mintha a sz@ar is keserû lenne.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver
Még nem szép 😊 de remélhetõleg az lesz. A szaros musztáng is egész jó lett!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hecker007
DCS-hez a készülõ FW-190, lehet hogy nem a legszebb, majd az EDGE-el az lesz, de legalább klikkelhetõ lesz a kabin, meg minden szart megcsinálnak bele.

Her Laca
Már nem a gép maga ,hanem ahogy kinéz😊

Her Laca
Mi ez ?
Mert ,hogy nem szép az biztos😊

LeonSilver

Nekem egyenlõre nincsen meg, késõn kapcsoltam a leárazáshoz. De utána nézek mi a helyzet aztán lehet megveszem. Mondjuk ha ez is így pang online akkor nem biztos.

Hecker007
Minyóm nincs én a kamovval küzdök, de egy ilyen közös helis szenvedésbe én is szívesen becsatlakozom 😄

A nagy bajom az összes szimmel, hogy mire alakulnak a serverek, fáradt vagyok..sok esetben pl. ROF meg az a baj , hogy sok a gép(típus), és kevés az ember. Mondjuk 30-50 ember és az is 2 hoston. Ott meg az a gond , hogy általában ami gépet repülök, nincsen közöttük. Faxomat az összes hard szimbe komolyan..hogy miért nem játsszák tömegek mint az összes szart! Jó tudom a választ.

Nohát én is titkos helikopter fan vagyok. Huey- val röpködök ált, de mostani akcióban megvettem a minyót is. Hát nem egyszerû jószág az biztos. Az 59-ek szerverén repülhetõ szokott lenni. Igaz nem sokra megy vele a paraszt, de ott is van aki repüli, így legalább nem kell mindig egyedül unatkozni.
Összejöhetnénk néha egy kis gyakorlásra, ha éppen Atagon már minden csíter spitet lelõttünk.

Dehogy haragszom, ez a száraz tény! 😊 IL2 nálam kimaradt, pontosabban csak az utolsó éveiben használtam, azt is csak offline... CloD, RoF online tapasztalatom szintén nincs... komolyabban én csak a Kamovval ismerkedtem. 😊

www.smart-bus.hu

<#wink> ÁÁÁ most majdnem nosztalgikus hangulatba kerültem.. Azért amikor azért álltunk sorba hogy legyen szabad slot a lobbyn milyen a mostanihoz képest. Csak VO101,1/3vszd,V.4,102.VO (huhh jól írtam?) volt egymás alatt.. még meg is szóltuk a másikat ha nem a saját századoddal mentél egy kört. <#vigyor5>
Nekem még mond! <#worship>
Amiket kipróbáltam abban menj el A pontba vedd fel ivánékat és vidd el B be.. vagy tûztámogatás rakétablokkokkal stb. De van hogy az adott pályán csak az csinálsz amit akarsz. Ahol vannak jó esetben max 10 fõ azok általában jelszavasak... Keresek egy üres szervert és addig röpködök rajta míg meg nem unom ami hamar bekövetkezik mindig.
Ja közben megtaláltam a fórumát.

Her Laca
Most találtam Pumákéknál.
Pici pénzt kel gyûjteni oszt mehet a hirig😊

Na jó(bocs az offért srácok)de mégis milyen küldik vannak? Meg hányan vannak fent általában?

Igen lehet. Én is szoktam idõnként a minyóval bohóckodni de csak online. Csak mivel egyedül birkózom vele unalmas! kép
Meg szépek és okosak és gazdagok de a legfontosabb hogy SZERÉNYEK akár csak jómagam. A viccet félretéve. Soha nem tartoztam a jó játékosok közé. Átlagosan dogolok és pocsékul lövök.(kivéve anno 110-es Bk.37 el az orrában) De amikor nagyon jó ment a játék az mindig CSAPATMUNKA volt!Bõven 200 küldi felett volt az egy virtuális élettel teljesített küldik száma C.A.D.-on ha még mond ez valakinek valamit elõtte Bellumban vagy a VEF-en se kellett szégyenkezni. A lényeg a jó társaság és a CSAPATMUNKA. Nema z volt az elsõdleges hogy ki hány gépet lõ hanem hogy el legyen végezvea feladat. Maggi anno "parancsba" kapta hogy 4 gépnél nem lõhet többet egy felszállásból mert rontja a többiek sikerélményét. 😊
Srácok a dcs-ben ha megveszem az uh-1-et vagy a minyót' akkor azt multiban lehet repülni? Mármint ahol van ember, meg neki való küldi..

Her Laca
Errõl van szó.
Tudni kell és belátni,hogy a CLOD ban vitézkedõ srácok (krapekok inkább,szvsz 30 az átlag életkor) fanatikusak valahol.
Baszom sok órát beleraktak,gyakoroltak,és online majd minden nap fent vannak.
De tisztán látszik a statból is amikor ránéz az ember.
Mindkét oldalon ugyanazon arcoknak van rengeteg gyõzelme mindig.
Persze vannak a bomber killerek ,de sokan nem is lõnek bomberekre már .Mondjuk célozni megtanulni jó az ,vagyis gyakorlásnak megfelelõ.
De nem nagy szám.
na szóval ,hogy ezek ellen valaki eredményes legyen ,kb ugyan olyan megszállottnak kell lenni ,vagy nagyon ügyesnek,vagy nagyon tapasztaltnak,mint a Pogi által is említett nagytiszteletû Dongósok😊))
Mondjuk õk ügyesek is ,meg tapasztaltak is ,meg minden😊

Hecker007
Nekem sincs sok idõm repkedni, ha beesek atag-ra (most fel se tudok lépni...) Elrepülök oda ahol angelust lehet találni és ha nincs szerencsém már le is pottyantam <#idiota> kis szerencsével ki tudom manõverezni az ellent, de arra hogy mögé kerüljek és lelõjem csak akkor van esélyem ha hozzám hasonlóan kezdõ, tapasztalatlan pilóta ül a gépben. Eddig atagon csak a bombázókból tudtam leszedni párat. Most meg hogy messza fegyverzete vissza lett véve esélyem nem lenne a spitek ellen.

WT-vel elég sokat repkedtem volt sok gyõzelem, de az ott megszerzet "tudás" egy szimben tényleg nem sokat ér.

Her Laca
Persze aki már jó mint Tom,vagy Tomcsi ,vagy had ne soroljam õket ,na nekik mindegy ,hogy egy hónapot kihagynak,max kell 2 perc ,hogy újra belerázódjanak.
Szóval kár toborozni😊 ha kedve van valakinek ,úgy is nekiáll ,oszt vagy feladja vagy nem.

Her Laca
Na figyu😊
Akiket felhozol példának,évtizedes Il2 es gyakorlattal rendelkeznek.
Ha most Vogel is nekiáll Clod ozni (pedig kihagyott nem keveset) õ is qrva jó lesz ,mer régen is az volt.
De ha most összeszámolod azokat akik valóban jók akkor igen kis számot kapsz. Már aki most repked vele.
És most jön az,hogy aik keveset vagy alig repkednek vele ,vagy régen az Il2 vel online ,na õk nem olyan eredményesek.
De ez nem baj,hisz ha sok órát belefeccölnek majd lesznek.
Ott van Dumbo haverunk.
Sok sok év után már elég jó tud lenni,de még van hová fejlõdnie.És õ azért sokat repked vele.
ha innen a fórumról valaki beesik az Atagra és alig repül mondjuk mint Solt (remélem mesterem nem haragszol ,hogy példának hozlak fel) na még õt is lemészárolják. Pedig õ azért többet tud errõl mint akik WT -z nek.
Vagy van az a srác akivel minap vitáztunk Amaymon ,na assszem õ is szokott Atagra menni de én még nem láttam,hogy potyogtak volna tõle az ellenfelek. Persze idõvel lehet õ lesz a király!
De mint beszéltük ,ehhez kicsit õrültnek kell lenni,nem elég hétvégenként egy két bevetésre elmenni.
Már azoknak akik most ismerkednek evvel a mûfajjal.

Zpogi
Tehetek én róla,hogy az összes magyar ilyen jó 😊

Jak 9 hátpáncél Vas megyébõl.
Her Laca
Szóval Hetti ,és Safi?😊))
Jobb példát nem találtál? A topp 10 bõl válogatsz?😊)) Szvsz én is te is ellennénk nélküle ,de jó az ha van😊

Her Laca
Szerencsétlen "kezdõ " játékos örül ,hogy felszáll ,próbálja megtalálni a helyes irányt ,azt se tudja hol van ,örömködik,hogy a levegõben tartja a vasat és éppen nem pörgeti túl,vagy nem forralja ,oszt egyszer csak a semmibõl rommá lövik.
Ezt max még egyszer megcsinálja és el is megy a kedve az egésztõl😊
AWT ben nem kell navigálni,nem kell mûszereket nézni,nem kell kinézni a szemüket,és nincs rendes fizika meg rep modell.
Mit akarsz szegényekkel?
Ha valakinek kedve van hozzá az úgy is elkezdi a gyakorlást szvsz.

Zpogi
Jó jó, de valahol el kell kezdeni 😊

Zpogi
Miért? Hetti is meg Safi is TR és FrreTrack nélkül repül, úgy is lehetsz eredményes õk rá az élõ példák. 😊

Szerintem nem kell oda 50 ezres VGA sem, egy 560-as már bõven elég, Tomnak is az van.

Her Laca
Testvírem.
Lemészárolják õket egytõl egyig percek alatt. És ezt qrva sokáig folytatják.
Te is tudod,hogy az ATAG az egyetlen olyan szerver amin mindig sokan vannak,és a fele játékos perfekt is. A másik fele az a zsákmány.
Mindkét oldalon.

Zpogi
Az biztos 😄

Her Laca
"Nem kellenek ide szuper hardverek, megy ez azok nélkül is - némi kompromisszummal. 😉"

Ezt te se gondolod komolyan?
Eleve TR vagy Free track nélkül esélyük sincs.
És minimum egy 50 rugós VGA. Avval már jóóóó nagy kompromisszum.

Õket. :-)
De legalább megbosszuljuk... :-D
Zpogi
😊 Nem dogfight-ra gondoltam egybõl, hanem közös repkedésre az ATAG-on mondjuk. Ott akár meg is tudjuk védeni õket, ha egyáltalán szükséges és ts-en sokat tudnánk segíteni is.

Her Laca
Mindmeghalnak😊 3 percen belül.

Zpogi
Szóval csak 10 Euro a Steamen. Úgy látszik túl bonyolult a fórum motornak az Euro szimbólumának megjelenítése.

Zpogi
Helló Dragunov!

Mi is szívesen látnánk benneteket, és nem biztos, hogy csalódás lenne számotokra. 😊
A Cliffs of Doverhez már elég jutányos áron hozzá lehet jutni (10€ a Steamen) és, ha van egy joystick, aminek a botja tekerhetõ is - az oldalkormány miatt - akkor akár már eredményesek is lehettek ebben a játékban is. Nem kellenek ide szuper hardverek, megy ez azok nélkül is - némi kompromisszummal. 😉

wie hoch kommt das Stück ? Szép magyarosan...
Így kompletten? Jöhet!
Her Laca
Ez az

miez miez miez?? Nekem is köllllll akár mi az.