IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Szerintem ceruzával😊 Gimibe jár ,de ahogy nézem fogalma sincs még mit is akar az életben csinálni. Csapong még. Majd kialakul😊Egyszer ügyvéd,majd máskor fotós, aztán manager akar lenni. Minap elment egy nyílt napra valami magán felsõoktatási intézménybe oszt boldogan jött haza,hogy õ biza oda akar majd menni mert a kapcsolatok meg mitököm fontosak ,és csak egy milla / fél év. Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól van kislányom ,mondtam😊) Hát hogyne.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A magyarországi páholy vezetõje, mit vársz tõle?
Willenbrock
Volt egyszer egy vadnyugat,most meg van egy vadkelet 😊

Willenbrock
Ez jó,szénnel rajzolta,vagy valami krétával? Mûvészeti irányban tanul tovább?

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Igen, olvastam! "senkit sem hagyunk az út szélén"... ahham!
A leánynak meg maximális tisztelet!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Her Laca
C.1938

Her Laca
Break for tea..Alfred Hitchcock serves tea to Grace Kelly.

Her Laca
Police checking the length of skirts in Berlin 1920's

Her Laca
Jól látja mesterem😊 Mindkét dolgot.<#eljen>

LeonSilver
Szerintem meg fasza és nem kell rajta semmit sem dolgozni.
A haj nem véletlenül stilizált. Szerintem.
Viszont Lacám! Ha ilyent rajzolt a lányod, akkor valamit kérni akar megint 😊 Légy résen!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nagyon jó, de a felsõ részen még egy kicsit dolgozni kéne. Szerintem.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Her Laca
Lányom megint rajzolt. Szerintem egész ügyi,bár én nem értek hozzá.

IL2 4.13 patch-rõl semmi hír ?
Igen nézegettem én is erre jutottam. Egész jó. Remélem tavaszig normalizálódnak az árak. Az 580 meg úgysem megy 40-45 alá addig sem.

No várj csak... egy GTX760 még jó is lehet. Árban belefér abba amit mondtál, 2GB ram, és a TESZTEK alapján egy picit még gyorsabb is mint az 580.

www.smart-bus.hu

Faxa..

Akkor ne erõltesd, nincs értelme... egy GTX 780-ra lenne értelme váltanod, de az meg használtan is 110 körül van...

www.smart-bus.hu

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Amúgy most ahogyan nézem 45-nél nem olcsóbb sehol sem ami nekem van.

Nem is a teljesítménnyel van a gond, hanem mivel modolt tw játszom-vagy szimulátorozom annak mondjuk elég-szóval a Rome 2-nek néha kevés a 1.5 giga ram ami rajta van. Másnál nem érzem se pont a modos Rómánál..ott elõfordul hogy több kéne.

Az eladott kártya ára+max 30.

Soha nem mondtam, hogy szar... 😊 Egyszerûen nem éri meg váltani most... majd az év végén az új szériák valamelyikére... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
No? Mi történt veled tesó?😊) Csak nem egy szar az NV😊

Neeeeem! 😄 290X széria kimarad... 😊) Szeressem nagyon a 780-t! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Én most nem vennék másikat. Hidd el tapasztalatból mondom.A 680 szinte semmivel nem volt jobb a szimekben,a 780 nál max annyi az elõny , hogy 100 fölötti fps volt,de érzetre meg szarabb. És most nagyon drágák a VGA-k . Bár nyárra lehet mérséklõdik az áruk.
Én használnám még azt az 580 at ,ára már szinte nincs is,mennyi lehet 30? Inkább megtartanám a helyedben .

Her Laca
Láttam,tapogatózol radeon ügyben😊)) De megnyugtatlak , egy új VGA val sem leszel elõrébb a kedvenc játékaidban. :XD

Mennyit szánsz rá? 😊

www.smart-bus.hu

Tavasszal el akarom adni a videó karit (gtx 580) mert nyárig van garancia rajta, és aki megveszi hivatalosan is nyugodt lehet. Amúgy nagyon faxa, nincsen vele semmi gond I5-el szinte mindet maxon visz.. Mit ajánlotok, ami ár érték arányban legjobban megéri,esetleg valakinek van is és el akarná adni a közeljövõben..

Kávé mellé.

1.

2.

3.
Peti elõbb linkelt egy progit 15000!!dollárért tied is lehet a cucc-persze ha kijön. Mondjuk ez lehet valami poén, de nem tûnt annak.

Jah így van, elsõ szériás kütyük bugosak és kiforratlanok, aztán a 2.0 editiont elrontják valami totál oda nem illõ hülyeséggel. Sok különféle területen igaz. Dehát a kapitalizmus egészséges versenyt szül ez megmondták az okosok 😛 Csak kicsit abszurddá válik az egész rendszer farkától a fejéig, ha felpörög.
Her Laca
Várjá!!!! És akkor van ez a Kickstarter vagy mi és még finanszírozza is meg a marharépa nekik. Most ez az új módi bakker😊 Meg mint a BOS nál ,fizess most aztán tesztelheted ,és majd kapsz megkülönböztetõ plecsnit vagy mit és majd látják te milyen jani vagy.

Hát az biztos, hogy a progikat félkészen, a dolgokat meg 2 év élettartammal dobják ki mostanság.

Her Laca
Vagyis kicsit kibõvítem.
Én azt arra értem,hogy hiába a csili vili hardver ,meg búvár szemüveg ,ha amivel használnád egy rakás szar. Mert azok 😊 ezen kár is lenne vitát nyitni ,mint Virág elvtárs is megjegyezte anno.

Mielõtt túlságosan elmenne a dolog értelmetlen irányba én csak bedobtam a témát kinek mi a véleménye. Nagyon nem érdemes rajta rugózni.
Her Laca
Félre érted ám😊 Irányodban nincs hangulat😊
TV-t én se nézek.

Her Laca
Látom tesó te igencsak kevered a szezont a faxommal. Aszt hiszed ,hogy én a technikai fejlõdés ellen vagyok? Szerintem összetennéd imára a kis kezeidet ha azt a sok kütyüt neked adtam volna amit felhalmoztam .
Különben meg ha jobban belegondolok ,igenis lassan fölöslegesnek is érzem ezen dolgokat ,és meg is indoklom.
Annó ha kiadtak egy játékot akkor az ki volt adva ,és meg is volt csinálva. Én nem emlékszem a régmúltból nagyon olyanra,hogy várta az ember a javításokat. Voltak jó ,ötletes ,szórakoztató játékok és kész. Volt egy hardvered és évekig el voltál vele ,nem is foglalkoztatott a dolog különösebben.
Most meg veszi az ember a csúcs VGA-kat és problémás a játék,hiába a sok százezres hardver alatta. Pl CLOD csíkok radeonon,meg egyéb anomáliák.
Vagy veszel egy raklap pénzért egy joyt ,oszt szedheted szét mert rövidek a kábelek benne. Régen a mikrofos csinált egy FFB-s joyt és érdekes azok még most is mûködnek bõven 10 év múlva hibátlanul.De sorolhatnám napestig ám ,asszem mindenki tudja mirõl is beszélek.
Vagy ott van a jó öreg IL2 õ. Népszerû volt ,tömegeket vonzott ,szerettük,van aki még most is szeresse. Nem jöttek havonta a javítások hozzá ,olyan volt amilyen de mindenki imádta. Emlékszem arra amikor feltörték ,és el kezdték moddolgatni. Akkor mondta valaki ,hogy na itt a vége a játéknak. És be is igazolódott sajna.
Mondjuk ezt most minek is írtam?<#fejvakaras>
Na egy szónak is 100 a vége ,nekem ebbõl úgy elegem lett😊
Nem is veszek többet drága hardvereket ,amire nekem szükségem van azt a mobilom is tudja😊

<#idiota>

Ja ja fuck minden, csak ez a dolog kurvára nem passzol ebbe a sorba. Én alapvetõen annyira szarok a mai világra, hogy konkrétan nem eszek gyógyszert,utálom ezt a himnõs szart ami körülvesz.. Ha akarnék nézhetnék tv amúgy, mert a közös szobában van egy de nem nagyon teszem mert abból is csak bugyog ki a fos.. Pl. a híreket meg a politikai vitákat ott nézem aztán kész. Szóval még csak nyomokban sem lehet összemosni a mai csili-vili szarral. Mindezt csak azért írom ami Leon hozzászólásával együtt mint hangulat lejött irányomba. De tényleg én sem akarlak meggyõzni semmirõl, meglátjuk mi lesz aztán kész.
Uff.

LeonSilver
Errõl van szó faterkám! <#eljen>

Vehetsz egy oldtimer gépet is akkor ennyi erõvel 😊
Her Laca
Különben is Lacusch aláírása ami mérvadó és szent igaz. Csinálhatnak ezek bármit.

""Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR.
I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!"
-Ismeretlen török srác a Youtube-ról"

Her Laca
Drágáim😊 Ne akarjatok már engem gyõzködni ,mint mondtam ha valaki úgy érzi jó ez neki az használja. Nem fogom elzárni magam a külvilágtól ,lexarom,hogy micsoda 3D -s élmény. Mondjatok akár földhözragadtnak akkor se😊 Eleget röhögtek már rajtam a TR agancsai miatt ,ezt már nem vállalom be.

Her Laca
Már megbocsáss de a mobil telót nem jó példa evvel összehasonlítani. Telefon és kész . Ez egy merõben más dolog. De engem aztán hótra hidegen hagy ki mit gondol😊 ezen én nem fogok rugózni ,egy azonban biztos. Én nem fogom a fejemre rakni😊 Ennyit biztosan tudok,ha másnak örömet fog okozni,hát akkor hajrá. És nem hinném ,hogy maradi volnék jelezném😊

repvez
"búvárszemüvegben nem fogok soha sem játszani. "
DE fülhallgatót hordanál?
ÉS itt egy darab led világit az LCD helyett ,igy talán kiméletesebb a szamre és ennyél talán nem kell dioptriát sem állitani mert a retinára dolgozik rá a sok tükör.
Azért ez más, mint egy 3d tv, a lényeg azon van hogy akkora látószöget terveznek, ami már nem zavaró a szemnek. Közel sem lesz 180° az elsõ generáció. De bõven elég lesz hogy úgy érezze az ember, hogy átéli a helyszínt. A holografikus dologban igazad van, mert nincs mélység élesség. Nem kell fókuszálni, ami természetellenes. Az elérhetetlen technológia manapság.

"John Carmak? Az ki? Õskövület a játékiparban."

Felejtsük el azt hogy ki a játékiparban, és hogy ott mit csinált. Átlagemberként nézve viszont zseniális géniusz, trademark. Ez önmagában kevés lenne, de megtámogatta "kevés" pénzzel valamelyik befektetési alap ez a kettõ elég jó kombó. 😊