91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#75575 Ingyé van ,házhoz hozzák egy hétvégére (apropó! ha hozza te is hivatalos leszel mert gondolom kíváncsi vagy te is) hülye lennék nem kihasználni.
De ettől még nem fogok venni magamnak,eleve azt mondja ,hogy ez olyan 100 ropi ha nem több. -
Solt #75574 Mondtam én, hogy lesz a fejeden búvárszemüveg! :D -
#75573 Na urak!
Lányom "új" barátja mit csinál??? Rift hez fejleszt azaz optimalizál. Most volt itt és aszongya van 6 darabjuk a legújabb fejlesztői cuccból ami már FHD felett nyomja,és ha megveszem a VGA-t elhoz egyet ,hogy kipróbáljam. Mondja,hogy most az a legnagyobb problem evvel,hogy nagy erőforrás kell VGA fronton neki ,éppen azon dolgoznak ,hogy egy 780 szintű kártya elég legyen neki.
Mondjuk ettől még nem akarnék magamnak ,de milyenek a véletlenek:)) -
#75572 Jómagam gyakran teszek meg 70+-os túrákat menetfelszerelésben, 50-eseket sportosabban. Szerintem sokat tud segíteni az indián tudás :)
Mohás oldal, egyedülálló fa korona sűrűsödés, hangyaboly lejtésszöge a déli oldalon, évgyűrű sűrűsödés, kéreg vastagság, hótető olvadása és még sorolhatnám.
Egyébként hogy lehet eltévedni nyáron az országban? A telet aláírom :) -
vukcano #75571 itt a konf ini-s mókolás
http://www.youtube.com/watch?v=jmeABYIU10U
DE! a 4.12-es patch már támogatja a full hd-t,conf ini-t ekkor már nem kell átirni.
Még annyi van hogy ha modokat akarsz telepíteni az il2-re akkor egy nagyon rögös út elején állsz,a sima patch-ekkel/hsfx-el/up3-al még nincs is gond,mert csak feltelepíted és kész,viszonylag egyszerűek.
De az ilyen 'kézműves' mod-ok gyakran nem elég stabilak,összeakadnak,stb...
Arról nem is beszélve hogy van pl. egy mod, megnézed a youtube vidit,hú de király meg minden ,feltelepíted 1 délután alatt 100. próbálkozásra, aztán pár effekt olyan gagyin néz ki hogy 2 percet nem játszol vele többet.
itt a hivatalos patch-ek listája:
http://www.mission4today.com/index.php?name=Knowledge_Base&op=show&kid=584
a MegaPatches nevezetű az csak összecsomagolva a 4.07m, 4.08m, 4.09m, 4.10m ,4.10.1m patch egybe,így nem kell külön külön telepítgetni őket,1 giga kb
Sok sikert!! -
artivizsla #75570 -
artivizsla #75569 A DBW mod-hoz van egy "High Textura" kiegészítő, amitől elég látványos képet kaphatsz. Régebben elég sok képet tettünk fel ide összehasonlítás képen.
-
#75568 Én nem vettem magamra semmit sem. No problem.
Mégegyszer köszönöm!
Megnézem akkor a HSFX-et.
Tudom hogy ősi játék már az IL-2 és nem is várok CLOD szerű grafikát, de ha lehet rajta javítani kiegészítőkkel akkor megtenném.
Még egy kérdésem lenne.
16:9 -es arányú 1920x1080-as felbontásban szeretném játszani de 1400x1050-nél magasabb felbontásban egyszerűen kilép a win asztalra és bezárja a programot. Ugyan ez van ha conf.ini-ben állítom át. Akkor el se indul.
Van valami megoldás erre? -
artivizsla #75567 Az IL2 nem egy új játék, viszont a megjelenésekor egy új "időszámítás" kezdődött a katonai rep. szimulátorok tekintetében. A kinézetet ehhez mérten kellene véleményezni, de szerintem a mod-okkal még élvezhet a mai napig is, sok mindenben pedig még ma sem űberelik az új progik.
-
vukcano #75566 itt a hd-s video az, előző hozzászólásból lemaradt!
http://youtu.be/MchBhw93Bv4
telepítés leírás meg itt:
http://www.sas1946.com/main/index.php?board=191.0 -
vukcano #75565 nem komolyan írtam,hanem viccnek!
azért tettem utána azokat a vigyorgó fejeket,úgylátszik csak nekem volt vicces...
na, a lényeg az hogy ultrapack vs hsfx különbség az annyi hogy kinek mi tetszik. A kettő állítólag nem kompatibilis egymással.
Én a hsfx-et ajánlom. Ultlrapackba nagyon furcsa a sérülés modell, ketté lehet vágni a gépeket, mintha lézerrel lőnél.Online is HSFX-el mennek az emberek.
Az hogy szép-e a játék vagy sem az egyéni kérdés.Nekem még a IL2 demója is elég szép.
De ettől többet nem várj:
http://youtu.be/MchBhw93Bv4
ez hd-s .Missionok is vannak benne , meg a jetek is ami neked kell.
innen töltsd le:
http://www.sas1946.com/main/index.php?board=191.0
ha meg még több mission kell akkor irány a mission4today
hát ennyi
-
#75564 Lehet hogy rosszul tettem fel a kérdést.
Még egyszer.
Nem ismerem az Il-2-t. Csak azért vettem meg pár napja, mert azt mondták, hogy lehet benne repülni 50-es évekbeli jet-ekkel (MiG-15,17,19, F-86 stb...)
Mint kiderült rengeteg kisebb mod, patch van hozzá. El sem tudok igazodni közöttük, hogy mit mire kell rakni, mi mivel kompatibilis. Káosz ez az egész. A Jet Era 1.33-as modot sikerült felrakni a 4.12.2m-es patches Il-2 1946-ra. Itt van is a fent említett típusokból.
Viszont a grafika valami rettentő (régi). Viszont rengeteg csillivilli IL-2 1946-os képet látok pl. MiG-15-ös modokkal.
Ebben szeretnék valami segítséget kapni, hogy tiszta legyen minden, és ki tudjam választani a megfelelő 50-es évek jet modját.
Pumaszállás weboldalon olvastam, hogy van két nagy mod (HSFX, Ultrapack), de azt nem tudom, hogy mi a különbség a kettő között, melyiket lenne érdemesebb felrakni a jet-ekhez.
Köszönöm a segítséget!
Jelenleg ilyen a Jet Era 1.33-al.
MIG-17PM -
#75563 Írta!!!! Idézném:)
"Elõször szeretném tisztázni, hogy gyakorlatilag nem ismerem az Il-2-t és a ClOD-ot. Így elnézést ha olyat kérdeznék aminek egyértelmûnek kellene lennie."
Tehát? Amúgy kösz a segítséget a nevében is ,de azt hozzá tenném,hogy itt mindenféle megjegyzés nélkül szoktak segíteni a népek.
Remélem nem baj ha ezt szóvá tettem:) -
vukcano #75562 ja meg kampányok is vannak,
mission:1 db küldetés,lehet benne több feladat is
campaign: küldetések sorozata
a kampány lehet dinamikus vagy statikus.Dinamikus:olyan erősségű missionok jönnek,amilyen ügyes vagy.
Statikus:előre scripteltek,gyak. mindíg ugyanaz történik -
vukcano #75561 HFSX...
Még ennyit se tudsz?
amúgy kérdésedre a válasz a MISSION4TODAY.COM
itt nem modokat találsz elsősorban-persze vannak azok is-, hanem missionokat, amit offline repülhetsz.
Millió féle van, lehet értékelni őket,és sorrendbe állítani,így lehet a legjobbak közül mazsolázni.
A 'korea' keresőszóra ezeket dobta fel:
itt
lejátszásukhoz elég az alap dvd(il2 sturmovik:1946), a legfrissebbre patchelve. Vannak olyanok is amik modokat igényelnek, de azokat külön részlegbe lehet letölteni.
Tehát regelsz-->download-->itt 3 részleg van:
1.Downloads Browser: patches missionok
2.Skin Downloads: skinek
3.MODS Downloads Browser: modos missionok
jó böngészést
-
#75560 OLVASSÁTOK!!! -
#75559 -
#75558 -
Sajna másfél hónapja letöröltem a gépről:) Ami xar az xar alapon ,egy ideig még jókat szórakoztam vele de elmúlt:)EGÉRREL!! Az nagyon beteg. -
#75556 Sziasztok!
Először szeretném tisztázni, hogy gyakorlatilag nem ismerem az Il-2-t és a ClOD-ot. Így elnézést ha olyat kérdeznék aminek egyértelműnek kellene lennie. A különféle modokat sem ismerem. Azt sem tudom mi a különbség az ultrapack és a HSDX mod között...
Már régóta keresek valami koreai hadszinteres szimulátort. Az Il-2 1946-hoz való Jet Era 1.33 mod az egyetlen amit találtam, illetve ez is csak az 50-es évek gépeit próbálja felölelni. Ez működik is nálam a horror install után. Ez a mod a sima 1946 v4.12.2m és SASmod 5.30-al megy.
Tudnátok valami infót mondani a pár hsz-el lentebb említett Air War Over Korea 1-2-3 -ról? Il-2 höz van vagy a ClOD-hoz? Vagy ha tudna valaki javaslattal élni 50-es jet era-s szimulátorral kapcsolatban?
Repül itt valaki 50-es érás jet-ekkel? -
Solt #75555 Akkor úgy fogalmazok, hogy olyan dolgot ne vegyetek innen, amivel garanciális gond lehet. Rengeteg jó cucc van ott, amikor vásároltam náluk, teljesen normálisak voltak, elengedték az áfát úgy mint a Logitech shopban... Viszont a garanciális ügyintézésük vérlázító. -
VO101 tvr #75554 Jó dolog lenne ez a koreai színtér.
Bár én a gépekből és fegyverzetből adódó korlátait látom.
1. Nincs radar, csak vizuális felderítés.
2. Nagy lőtávolságok.
3. A gépek sebességéből adódóan rendkívül gyorsak a megközelítések.
Szóval itt lenne a leglényegesebb a kontaktok távoli észlelhetősége. A RoF ilyen szempontból még "kényelmes". Kisebb-nagyobb elbámészkodást még tolerál a légiharcászata. A II. vh már inkább csak a kisebbet tolerálja.
A monitorok és VGA-k viszont nem igazán barátai - sőt inkább komoly korlátai - a több km-es vizuális célfelderítésnek. -
#75553 ismerem azt a részt, Zircen lakom alapból
sokat bringáztunk /túráztunk régebben arra
Porva, Borzavár, Porva-Csesznek, a Cuha völgye, Bakonybél (apropó ott van egy planetárium is) a Kőris-hegy, stb
szép tájak.. -
#75552 ITT VAN az összes kiegészítő,úgy nézem az il-2-re vannak. -
#75551 Pedig látok itt egy nagyon ígéretes kiegészítőt,ismeri ezt valaki? Link -
Lacusch69 #75550 Nem kell a mű felháborodás! Régóta tudjuk, hogy titokban, álnéven, rookie beállításokkal warthunderezel... -
#75549 Skandallum! Most látom,hogy az én ezer éve sajátomnak tekintett tazmán ördögömet ami a gépem oldalát díszíti elorozták!!!
És erre bukkantam!
Azért mindennek van határa :) -
#75548 Jaja:) Csak amikor egy szekérderék jugó katona zakatol el pár száz méterre tőled (és neked semmi keresnivalód éppen arra,pláne nem teljes harci díszben) akkor ez a nyugodtság igen gyorsan el tud tűnni:)) -
sakkay #75547 Tényleg ezt kell tenni..mert aztán hamar jön a pánik meg a hülyeség. -
#75546 Amúgy én pont egy batárnagy összefüggő erdőben tévelyegtem ami ráadásul tele volt hóval nyakig,és hiába ismertem a terepet valamelyest akkor is teljesen összezavart. Tényleg volt olyan ,hogy azt se tudtam hol vagyok.
Baxhattam én a térképet. Olyankor le kell ülni és nagyon nyugodtan átgondolni az egészet ,az előzményeket és megoldódik a problema:) -
sakkay #75545 Ja így van. De ha az ember a saját örömére akar eltévedni:), akkor nem visz ilyesmiket. Amúgy tényleg, ami közkézen forog és nem igazi high tech, azt nem szívesen vinném magammal. De ahogyan írod még az sem tuti,vagy legalábbis az ár /érték arány. Mondjuk csak egy tuti van ugye mint tudjuk..(koponya jel:) faszom nyomi sg) -
#75544 A telefonra gondoltam. Nekem (most is megvan mert hazahoztam) a 39/49M volt van,bár már nem műkszik. Berozsdált vagy mi:)))
Én az elektromos kütyükben nem bízok ,azok mindig akkor adják be a kulcsot amikor kellenének.Bár biztos remek cuccok ,de pl sógorom másfél millás Breitling je már 3x adta be a kulcsot:) pedig az nagy túlélő óra állítólag:) Na jó automata de akkor is :)Persze van ahol kellenek a precíz pontos helymeghatározások ,oda meg köll a technika. -
sakkay #75543 Na ezt a mohos oldal dumát hagyjuk:) Ha valaki ilyenekre alapoz hamar más országba találja magát!
:) -
sakkay #75542 Te Laca..mert szerinted nekem mennyivel több cuccom van:)..térkép, tájoló-az egyfajta iránytű..a mobil meg nálam van, mint mindenkinél, gondoltam használom, de nem lehetett. ezért nem használok elektromos kütyüket.
Bár persze láttam már olyat ami mindent tud, de az nem elég autentikus. Pl. nem lehet vele eltévedni. Csak ha komoly összefüggő erdő van. Na akkor igen. -
#75541 Az mit takar? -
#75540 :) -
#75539 Azon rötyögök,hogy micsoda felszerelésekkel vágsz neki egy kis kiruccanásnak. Nekem ,nekünk iránytű meg egy térkép volt oszt nuku.Mondjuk akkortájt a mobilt nem is ismerték még:))
Egyszer beszélgettem valakivel a tájékozódásról ,oszt nagy okosan benyögte,hogy az indián regényekből szerzett ismeretei szerint meg kell nézni a fák mohás oldalát:)) Mondom ok ,de mit csinálsz akkor ha körbe olyan?:))) Mondjuk égtájat azért elég könnyű beazonosítani . -
sakkay #75538 Különben is a fehér diszkrimináció szerintem.
Miért nem szivárvány, abban minden van:) -
#75537 :D Milyen kedves vagy ma este! :D :D -
sakkay #75536 Oh:) akkor kapják be!
:)