IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A leánynak meg maximális tisztelet!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A haj nem véletlenül stilizált. Szerintem.
Viszont Lacám! Ha ilyent rajzolt a lányod, akkor valamit kérni akar megint 😊 Légy résen!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Én használnám még azt az 580 at ,ára már szinte nincs is,mennyi lehet 30? Inkább megtartanám a helyedben .
www.smart-bus.hu
Én azt arra értem,hogy hiába a csili vili hardver ,meg búvár szemüveg ,ha amivel használnád egy rakás szar. Mert azok 😊 ezen kár is lenne vitát nyitni ,mint Virág elvtárs is megjegyezte anno.
TV-t én se nézek.
Különben meg ha jobban belegondolok ,igenis lassan fölöslegesnek is érzem ezen dolgokat ,és meg is indoklom.
Annó ha kiadtak egy játékot akkor az ki volt adva ,és meg is volt csinálva. Én nem emlékszem a régmúltból nagyon olyanra,hogy várta az ember a javításokat. Voltak jó ,ötletes ,szórakoztató játékok és kész. Volt egy hardvered és évekig el voltál vele ,nem is foglalkoztatott a dolog különösebben.
Most meg veszi az ember a csúcs VGA-kat és problémás a játék,hiába a sok százezres hardver alatta. Pl CLOD csíkok radeonon,meg egyéb anomáliák.
Vagy veszel egy raklap pénzért egy joyt ,oszt szedheted szét mert rövidek a kábelek benne. Régen a mikrofos csinált egy FFB-s joyt és érdekes azok még most is mûködnek bõven 10 év múlva hibátlanul.De sorolhatnám napestig ám ,asszem mindenki tudja mirõl is beszélek.
Vagy ott van a jó öreg IL2 õ. Népszerû volt ,tömegeket vonzott ,szerettük,van aki még most is szeresse. Nem jöttek havonta a javítások hozzá ,olyan volt amilyen de mindenki imádta. Emlékszem arra amikor feltörték ,és el kezdték moddolgatni. Akkor mondta valaki ,hogy na itt a vége a játéknak. És be is igazolódott sajna.
Mondjuk ezt most minek is írtam?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Na egy szónak is 100 a vége ,nekem ebbõl úgy elegem lett😊
Nem is veszek többet drága hardvereket ,amire nekem szükségem van azt a mobilom is tudja😊
Uff.
""Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR.
I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!"
-Ismeretlen török srác a Youtube-ról"
DE fülhallgatót hordanál?
ÉS itt egy darab led világit az LCD helyett ,igy talán kiméletesebb a szamre és ennyél talán nem kell dioptriát sem állitani mert a retinára dolgozik rá a sok tükör.
"John Carmak? Az ki? Õskövület a játékiparban."
Felejtsük el azt hogy ki a játékiparban, és hogy ott mit csinált. Átlagemberként nézve viszont zseniális géniusz, trademark. Ez önmagában kevés lenne, de megtámogatta "kevés" pénzzel valamelyik befektetési alap ez a kettõ elég jó kombó. 😊