91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Régen sokat pipáztam, de azért most óvatos vagyok..mégis csak füst. Akkor meg cigiztem meg szivaroztam is, de pipázni szerettem a legjobban. Aztán amikor leraktam a cigit 10 éve kb., pipázni sem mertem többet.
  • Her Laca
    Itt vannak az én videóim.De van rengeteg hasonló a neten.
  • Her Laca
    6 ezresért nagyon jó szabó pipák vannak.
    A lényeg nem az áron van ,egy olcsóbb gyökér pipa is tökéletesen megfelel a célnak,magamnak is van jó pár ezekből.
    Felsorolok pár dolgot.
    1. a pipás ember legfontosabb tulajdonsága a türelem:) komolyan!
    2. Meg kell ismerni az adott eszközt,a pipák sem egyformák ,mindegyik kicsit máshogy működik,és a különböző dohányok sem ugyanúgy égnek ,ezért vannak tömési technikák például.
    3.Lassan türelmesen kell pöfékelni,sose szabad túlszívni ,de ez egy tanulási folyamat amit le lehet rövidíteni egy kis utána olvasással.
    Itt sok kérdésre választ kap az érdeklődő.
  • Borisz80
    Nagyon jó a Nap vakító effektje. Ilyen kellene minden harciszimulátorba!

Érdekes mód, nem éppen a szívem csücske a légcsavaros korszakot, de élvezettel néztem eme videók eseményeit.
    Van még ilyen videó a repüléseitekről?
  • sakkay
    Gondolom 6000 ft-ért ne is várjon sokat az ember. Meg aztán utánanézve nem is ajánlanak ultra pipát azoknak, akik nem profik..mert ugye hamar el lehet baxni.
  • Her Laca
  • vukcano
    én tudom a választ:
    newview
    joytokey
  • Her Laca
    Hogyne lehetne. Vagy van valami külső progi ha jól emléksem (régen volt) vagy az X 52 nél pl meglehetett csinálni hogy a hatswitch hez egérfunkciót rendeltem. Pontosabbat nem tudok ,mert már nem emlékszem (szenilitás) de tuti ,hogy lehet.
  • Her Laca
    Gyökér pipa az Bruyere növény gyökeréből készül. Hogy miért? Mert nincs az az anyag a természetben ami jobban viselné a magas hőmérsékletet . Ergo ha gyökér pipa akkor ebből van,természetesen lehet akár körtefából is faragni ,de az sajna nem lesz hosszú életű.
  • Willenbrock
    Az Il-2-ben be lehet azt állítani,hogy a POV kapcsolóval úgy lehessen körbenézni a fülkében,mint az egérrel? Tehát,hogy ne legyenek fix látószögek,hanem arra forduljon a nézet,amerre mozgatom a kapcsolót.
    Esetleg nem tud valaki eladó track ir-t?
  • sakkay
    Új effekt.
  • sakkay
  • sakkay
  • sakkay
    Tudod , hogy utálok töltögetni. Gyökér pipa-körtéből talán?-6000ft volt de ötért odaadta mert vettem mindent. Volt párom nem találta a régi pipám, így mindent kellett vennem.
  • Her Laca
    Ja és a Falcon pipák!! Na ezeknek lehet a fejét cserélni,költség hatékony pipák,nem is rosszak,de én inkább a hagyományokat követem.Falconok
  • Her Laca
    Akartam mondani még,hogy a tajték pipák nagyon jók még ,csak kényesek ,viszont nem veszik át a használt dohány ízét és így több féle ízesítésűt is lehet velük szipákolni büntetlenül:)ilyenek,meg vannak a tajték betétesek is.
  • Her Laca
    Én meg ilyen dohányt meg ilyet dohányból. Nagyon jó!!
  • artivizsla #75638
  • Her Laca
    Muti!!! Vagy írd le milyet:) ha nem akarsz fényképet feltölteni:)
  • sakkay
    Ja vettem pipát..gyökeret.
  • Her Laca
    Ja már néztem. Mintha egy warthog lenne az a hotas. Ez a jövő ,legalábbis a csapásmérő gépek szerintem előbb utóbb mind drónok lesznek.Mondjuk én nem csinálnám ezt a melót semmi pénzért sem.De arra sem kell már sokat várni,hogy feléledjen a skynet.
  • Szepy2884
    Gyilkoló szobapilóták
  • sakkay
    Meglátjuk mit dobnak ki. Ők is tudják mi a helyzet. A fórumon állandó téma.
  • Her Laca
    Dumbo! Te árulsz a PH-n egy 680DCII est ami mellé még hozzácsapsz egy 290 es radeont is?:)
  • Her Laca
    És egy klasszikus ha mondhatom:) Szállóige lett:))
  • Her Laca
    No a közelgő visszatérésem miatt egy kis nosztalgia:)
  • Her Laca
    No miki gyakorolj,mert még van kb 2-3 heted mire elkészülök. Jövő héten lesz joy meg TR,aztán már csak egy VGA kell ,de az megvan pillanatok alatt.Kicsit gyakorlok ,hogy beolajozzam a berozsdált végtagjaimat oszt mehet a jöhet:)
  • Her Laca
    Nem rontották el. Azaz! (bár hidd el hogy én aztán visítanék mint egy tengeri malac) Szóval volt bőven olyan is amikor nem tették be a külsőket,viszont az is tény ,hogy az A3 már úgy lett csinálva,hogy mehetett bele . Na szóval gondolom majd plusz pénzért megveheti akinek gusztusa van rá.
  • LeonSilver
    Ja! Lacám. Majd segítened kell instrukciókkal átkábelezésileg, ha sikerül megvennem.
  • LeonSilver
    Oké Laca! Megpróbálom felvenni a kapcsolatot a manyussal.
  • mijki
    Az A-3 fegyverzetét elrontották. Hiányzik két MG/FF a külső szárnyból.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Focke-Wulf 190 A-3 Specifications

Engine: BMW 801 C-1 (1,600 hp), C-2, D-2 (1,700 hp) 14 cylinder radial engines
    Fixed Armament: 2 x MG FF 20 mm cannon in outer wings (55 rounds each), 2 x MG 151/20E 20 mm cannon in wing roots (250 rounds each), 2 x MG 17 7.92 mm machine-guns in upper fuselage (1,000 rounds each)
    Weight: empty 2,899.8 kg (6,393 lbs), maximum 3,978 kg (8,770 lbs)
    Wingspan: 10.49 m (34 ft, 5 inches)
    Length: 8.78 m (28 ft, 10 inches)
    Height: 3.92 m (12 ft, 11 inches)
    Speeds: maximum with BMW 801 C, 590 km/h (366.6 mph), maximum at 6400.8 m (21,000 ft) with BMW 801 D, 672.7 km/h (418 mph)
    Ceiling: with BMW 801 D 10,599.4 m (34,775 ft)
    Range: with BMW 801 C, 1,030 km (640 miles), with BMW 801 D 799.8 km (497 miles)
    Radio: FuG 7, FuG 25a could be installed
  • Her Laca
    Mind 1 . Majd ha jövőre kiadják megtudjuk a tutit:)))
  • Papa01 #75623
    Lehet a videó rögzítés miatt....
  • sakkay
    Nekem is feltűnt. Nem tudom, ilyen nincsen a bosba. Sőt, igazából ez az a szim, amiben nincsen mikrolag. Gondolom ezért ilyen rövid, meg ott is van a dev a sarokban. De én sem értem..
  • sakkay
    Nagyon köszi! Lehet élni fogok vele.
  • Her Laca
    Mi ez a röcögés? az elején ahogy felülről mutatja a gépet valami rettenetes szakadozott a mozgás.
  • sakkay
    Ok bár most sietek, este leszek.
  • Her Laca
    Mielőtt megnézem:))))) Jajajajajjjjj:)
    És akkor most megtekintem oszt utána szemétkedek.
    Amúgy olvass bele a rof fórumba ,sokszor nem akarom leírni ,de neked is szól.
  • sakkay
  • Her Laca
    Leonom. Dummy eladja a G940 ét ,én rácsaptam mint kukori a műmenyétre,ergo amiről beszéltünk azt nyugodtan támadd meg. Nekem nem válaszolt a srác ,lehet kevesellte a korpát amit ajánlottam érte.