IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne rosszalkodjatok. Legyetek jók, ha tudtok. A többi nem számít 😀
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Péntek reggel elmés szóváltást hallok a házunk elõtt, a kukásautó éppen a szemetet viszi...
Rekedt, alkoholista hang: Köcccsöööögggg kukkkááásoook!
Válasz: Aaannnyááád!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Meg úgy õszintén,engem kibaxottul nem is érdekel mikor szenvedik ki magukból😊 Te tán várod? Mert akkor beszéljünk róla :XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egy szibériai munkatáborban tanult meg oroszúl. Ott átélt egysmást és látott is egyebet. Voltak akik megérdemelték hogy oda kerültek és voltak akik nem, ugyanis a köztörvényes bûnözõ össze volt zárva rendszer ellenes értelmiségivel.
A lényeg, hogy a riport alatt kijelentette, hogy amikor elég jól megtanúlt oroszúl és eredetiben olvashatta a nagy orosz klasszikusokat, szerelemes lett az orosz irodalomba és kultúrába. A riporter kissé sután rögtön rákérdezett hogy lehet ez, hiszen annyi borzalmat élt át és erõszakkal hurcolták el és börtönözték be.
A válasz a következõ volt: "De engem a szovjetek börtönöztek be és nem az oroszok..."
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Na kérem odanavigálták magukat a húsos fazékhoz ,oszt már nem kell a sok szerencsétlen akik valóban készek voltak meghalni . Még kezet is fogtak a góréval. Bár vannak ahogy olvasom jó néhányan akik ezzel nem elégednek meg ,és csak a Janukovics lemondását fogadják el mégpedig azonnal,na majd õket szépen lemészárolják ,immár az ellenzék teljes egyetértésével,mert már most lefogadom,hogy azok hirtelen terroristák lesznek,meg bûnözõk.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én még anno tanultam fõiskolán, marxizmus-leninizmus tárgyat, ahol ugyanígy emagyarázták az ellenkezõjét, ugyanilyen jópofa poénokkal. Agymosás ez is keményen. Azért ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a legnagyobb emberirtásokat a hit és isten nevében követték el a történelemben. Az egyik legnagyobb kizsákmányoló az egyház volt mindig is, csak szebb mázzal kenik be a tortájukat. Szerintem meg hagyni kéne az embereket békében élni, és ezt csak "politikusok" és papok nélkül tudom elképzelni.

Pont így gondolom a dolgokat magam is. Nagyon tetszett az egyenlõségrõl alkotott véleménye!
Ezért jutottam már rég el oda, hogy egyik médiának sem hiszek el semmit... maximum feltételezésnek fogadok el minden infót.
www.smart-bus.hu
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
Ukrajna helyzetét nem látom fényesen. Bármi is lesz,ez a megosztottsága fent fog maradni,elég megnézni egy nemzetiségi térképet,vagy éppen az elnökválasztások térképeit.
kettõs állampolgárság+börtön
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoilerbe tettem a videót, mert vannak benne (számomra) brutális képek...
Igaz, hogy én elfogult vagyok a saját fajtámmal szemben, de ilyenkor azért úgy érzem, hogy joggal érzek büszkeséget is. Anno a TV székháznál elég csúnyán elfajultak már a dolgok, de mi mégsem ütöttük utcakõvel a fekvõ rendõr fejét, pedig lett volna rá alkalom. Sõt, az égõ vízágyúból még "mi" szedtük ki a rendõrt, és kísértük vissza a kollégáihoz... a tûzoltóknak meg segítettünk oltani a székházat...
Tudom, hogy itt már durvább a helyzet, de azért szörnyû látni, hogy milyen hamar eltávozik az emberségnek még a szikrája is mindenkibõl.
www.smart-bus.hu
Egy fegyveres összecsapásnál féltucat tüntetõ próbál meg harcszerû körülmények között eljutni az egyenruhások állása felé. Mégis mit gondoljak, Viszockij-versekbõl akarnak kikérdezni?
És ismétlem, nem vizsgáljuk, kinek van igaza. És nem gondoljuk, hogy ez így jó.
Egyszerû ok-okzati viszony.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Fegyvernek minõsül minden olyan tárgy, amely élet kioltására alkalmas – szögezte le az államtitkár. Mint mondta, a bírói gyakorlatban már kialakult, mi számít fegyveres, és fegyverrel felfegyverkezve való támadásnak. Általában azt nevezzük felfegyverkezésnek, amikor a rendeltetésszerûen élet kioltására nem alkalmas eszközt, például egy kapát vesz magához valaki, de mégis alkalmas az élet kioltására. A fegyver egyértelmûen lõfegyver, vagy más fegyver – magyarázta. "
A fegyvertelen ember az civil. Fegyvertelenre lõni olyan, mint fekvõ, magatehetetlen emberbe belerúgni.
Mi a fegyver? Hát.. ez egy elég tág fogalom lehet és nagyban függ a körülményektõl. Egy darab fa nem fegyver. És ha agyonbaszlak vele? Érted!
Csak addig van fenntartása az embernek amíg el nem kezd puffogni,fütyûlni körülötte az áldás. Higgyé nekem.
Van benne valami, a 100 éves háború sem 36500 háborús napot jelentett, hanem ugyanannak a konfliktusnak az sok éván át nyúló csatáit.
A "választott kormány feladata.." jól hangzik, de a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogyha kimegy 3 nyugger táblával a kezében bármi ellen tüntetni, akkor a kormány hazaküldi a rendfentartókat, és azonnali hatállyal lemond. Minden más esetben konfliktust kockáztat.
Egy lõszer árával egyenlõ.Pár száz forint kb. Na ennyit ér az ott meghaltak élete.
A lényege,hogy az embernél nincs olcsóbban elõállítható harceszköz.
Jószerivel semmi nem kell hozzá,kell egy férfi ,egy nõ aztán dõl a sok ágyútöltelék. Morbid a megállapítás ,de szent igaz.Az egyén mint olyan nem is érdekes,nincs jelentõsége,vaj hány embernek hiányzunk majd (most átlagemberekrõl beszélek) ha meghalunk? A közvetlen családtagokon túl nem soknak,még talán a távoli rokonság sem ejt könnyeket az emberért.
Magunkat persze fontosnak ítéljük,de lássuk be hiányunk észrevehetetlen lenne.
A mai Ukrajna nem egy idegen hatalom által katonailag megszállt ország. Egészen biztosan nem tombol akkora diktatúra mint itthon az ötvenes években. És nincs akkora általános szegénység sem.
Egyvalamit azért nem árt tudnunk,de gondolom ezzel itt mindenki tisztában van. Nincs jelentõsége hányan halnak meg ,akik a szálakat irányítják pont lexarják. Az emberi életnél nincs olcsóbb úgy globálisan.(ez megérne egy jó kis írást amúgy ,már gondolkoztam rajta.)
Én reménykedem ,hogy elérnek valamit,de ismerve az ottani mentalitást szerintem vajmi keveset fog változni a vezetõik hozzáállása ,bárhogy is végzõdjön a dolog.
Nem tudom, kinek van igaza, mert kevés az ismeretem hozzá. Lehet, hogy a helyi gyurcsánykormány ellen megy a hirig, és teljesen oké a dolog. Az is lehet, hogy az arab tavaszt importálták Ukrajnába, és a nyugati pénzen felheccelt csõcselék akarja letenni a nem nyugatbarát elnököt. Bár szvsz sokkal valószínûbb, hogy a kettõ szépen összekeveredik, és az egyiket kihasználva dolgoznak alá a gumitalpúak a másik vonalon.
De ha nem is akarunk ítéletet mondani, attól még mi az, hogy civil? Aki egy kiló kenyérrel hazafelé igyekszik a családjához, az biztos. De aki hetek óta kint van a barikádokon, és molotovval ritkítja a túloldalt, az mitõl lenne ártatlan civil? Az egyenruhások is halnak szép számmal, nyilván nem azért, mert halálra röhögték magukat a virágot lóbáló tüntetõk láttán. Ha kint vagyok az utcán puskával a kezemben, a célt biztos nem ruházat, hanem tevékenység alapján választanám. És egy pajzszsal-kõvel-molotovval közeledõ figurát parancstól függetlenül igyekeznék mihamarabb célkereszt/célgömb elé kapni.
Egy felfegyverzett, mégha civil ruhás támadó lelövése azért nem egy kategória a vöröskeresztes ápolólány lelövésével, mert az tényleg gáz.
Szóval anélkül, hogy bármelyik fél pártját fognánk, aki odamegy "harcolni", az számíthat rá, hogy õ is célpont lesz. Akár jogosan megy ki, akár nem.
(A régi magyar közmondás szerint, aki k*nak áll, ne csodálkozzon, ha megb*k...)
Ui: Az indexes képgaléria szövege: Európában emberemlékezet óta nem volt ekkora erõszak. ...a legutolsó óta! Ha felsorolnánk a legutolsó 50 évet, ráférne egy képernyõoldalra?