91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#75735 Motorburkolatot le tudod lőni? Pl:) Én nem tudom te mit néztél ,de majd előkeresek pár képet ,ott a spit olyan mint egy tésztaszűrő. -
#75734 "a levegõben."
Még hol kéne?:)) Vízben?:) -
sakkay #75733 Az fm a nagy kérdés a végére...a találatokat meg hagyjuk, rohadt sokat néztem, éppen reggel a CLOD-ba, egyszerűen több mint a fele nem jelenik meg. Erről ennyit. Egyszerűen porzik' a találat, megállít megnéz nincs ott semmi. Ok az fm jobb..most még... a levegőben. -
#75732 Jó FM nélkül az egész semmit sem ér. A találatok megjelenítését én nem látom valami egetrengetőnek,szvsz szerintem a CLOD van olyan jó,esetenként jobb is. Ott azért el lehet bíbelődni az enemi szétszerelésével:) Van olyan képem (én csináltam) ahol a spit igencsak hiányos:))) -
sakkay #75731 -
sakkay #75730 Ja ja..az úgy nehéz is ha vagy soha, vagy 3 havonta egyszer repültök vele.
Nézd én sem tudom mi lesz a vége. De pár dologban -ami ugyanúgy fontos egy szimben-már jobb mint a CLOD(Pl sérülés modell, találatok megjelenítése, földi mozgás stb..). Ez valahogy soha nincsen kiemelve. -
#75729 Nálam is divat:))
De rosszul látod. Mindenki örülne ha egy jó szim kerekedne belőle ,én is!!! Csak vannak elvárások,és azt nem látja senki,hogy teljesülnének is. -
#75728 Sumi! -
sakkay #75727 Ja ja..de ott divat is. Nem is tudom elképzelni mit okozna ha-gondoljál csak bele-mégis csak egy igazi szimulátorként jelenne meg a BOS. -
#75726 Kapja ott is az ívet szegény 60% os játék:) -
#75725 jaja:) -
sakkay #75724 Hi hi...puma fórum? -
#75723 Látom nem csak velem kell megbirkóznod a BOS kapcsán:)) Komolyan tiszteletet ébresztesz:)) -
sakkay #75722 Ja igen,100.
Ts..Meg sem fordult a fejemben , hogy nem küldték el azonnal legalább négyen, ezért nem is kapkodtam... -
#75721 Ok már küldték páran:) Mindent tudok:) -
#75720 Minap feltettem egy kérdést a TS új elérhetősége miatt. Hálás lennék ha privátban valaki megadná:) Bár ha űber titkos akkor persze nem köll:) -
#75719 Figyu. Holnap (ha minden igaz) megjön a cucc. Ha minden rendben vele és Te komolyan gondolod a vásárlást (x-52pro+pedál =40k+posta), akkor én a hét végén vagy a jövő hét elején összecsomizom és feladom Neked. Augusztusban meg majd kicsengeted. -
#75718 100ezres akart lenni. -
#75717 Hiszek én mint a templomban:) de ezen azért ne nyissunk vitát:) Nekem volt 680 lightning annál a 770 kB 7-8% Al jobb. Ha megrántja az ember kB egyforma. Most Tvr nél van:) Mellesleg a 780 gaming az pont 1000 ezresbe van nekem, na jó még vagy plusz 1-2 ezer.Szóval minek vegyek olyat ami már volt? :)) És a 780 az azért bitangabb és nem a sebességre gondolok.Az egy teljes értékű modernebb cucc. -
sakkay #75716 A 770 oc, simán veri a 680-at,egy jobb sima kb olyan, mint e 680 lightning. És ha utána nézel tényleg jóval jobb az ár érték aránya mint a 780-nak. Persze tudom , hogy van lehetőséged nagyon jó árban venni kártyákat,de 100-nál többet nagyon nem ér meg semmilyen 780-an. -
#75715 Tud valaki Il-2 koreai Mig-15-höz skineket? Csak a missiontoday-en találtam párat. -
#75714 Mert az ugyan az mint a 680. Ha már veszek akkor egy teljes értékű kártyát veszek.Persze az is jó,de lévén szeressem ha az fps az egekben van a 780 pedig produkálja a stabil 60 at minden körülmény között. Szóval ezért:) -
sakkay #75713 Laca felesleges kör lenne a radeon..nem is értem miért keversz a téma körül évente, félévente. Amúgy miért is nem veszel egy 770 oc?Mert ár érték arányba az a legjobb, és tényleg nem drága(persze minden pc szar az)? -
bucsher #75712 vége! -
#75711 Magyar -Horvát!!! KEZDŐDIK!!:) -
#75710 -
Solt #75709 Az én párom a munkája miatt általában külföldön vásárol, ahol éppen minden akciós, és csupán csak 10 ajróba kerül! :D Laca látta, hogy mi van nálunk... óvatos becslés szerint 110-120 pár cipő, plusz kb 10 négyzetméteres gardrób, aminek a 75 %-a az övé! :D
Az a poén, hogy állandóan azzal jön, hogy mennyi mindent eladott ami nem kellett ( ez a része mondjuk korrekt, tényleg jól üzletel ), de valahogy a készlet nem fogy... :)))
Előre félek, hogy a jelenleg 10 éves lízingelt lányommal ezek párban mit fognak művelni pár év múlva... :)) -
artivizsla #75708 750 W ? Nem szóltál te vissza az asszonynak a közelmúltban valami csúnyát ? Ekkora motorral betonkeverők is elmennek, nem egy botmixer. Azért kezdjél egy kicsit aggódni, az nem árthat meg ! :) -
#75707 -
#75706 Nem:)
Most levelezek az Iponnal,hátha lesz Lightning. Van asus DCII es 140 ért meg van az MSI gaming OC 130 ért. Megvárom a választ aztán meglátom :) -
#75705 Lacám! Nehogy átállj z ellenséghez! -
Volfram42 #75704 Lehet nm akar csontozni azt egybe darál nem tudom, de nem fogja leégetni egyhamar az biztos. :)
Szőrös: Hát látod hova süllyedtem. :) -
#75703 "Vett botmixert nemrég"
Ejnye Volfram , hát már "ilyen" kell az asszonynak !?
bocs de nem tudtam kihagyni -
#75702 Az igen 750 Watt az nem gyerekjáték már. Majd megnézem mekkora a Makita keverőm,de szerintem olyan 850 es:) És azért az körbeteker egy diszpisvödröt tele anyaggal ha nem figyelek:) Mit akar azzal a nejed?:))) -
Volfram42 #75701 Az enyém videókártyát meg processzort kért, megkapta az enyémet én meg frissítettem kicsit a gépparkot. :)
Szerencsére nem az a tipikus költekező nő, bár mondjuk ő gasztoblogos vagy mi és ilyen kajacsináló fene tudja milyen dologból van tele minden. El sem tudom képzelni a feléről se, hogy mire van, de ez nem zavar, mert jókat eszek.
Vett botmixert nemrég. Nem néztem az árát. Csak utólag, mert amikor megjött akkor láttam, hogy 750 Watt. Elkerekedett a szemem ezzel már simán csemperagasztót is keverek ha nem figyel. Nem tudom, mit akar vele darálni, de le fogja az tuti, visszabeszélek azt eltüntet engem is. :) -
#75700 Nemrég valamit kerestem a hálószobában az ágy alatt. 3 pár azaz HÁROM pár vadi új lábbelit találtam (minap mondom vedd fel az egyiket ,de aszongya nem tetszik) ,és mikor megkérdeztem ez mi,akkor a válasz. Á akciós,meg már régi ,meg ilyesmik.:) -
#75699 Kinek van Radeonja 290 mondjuk. Még mindig semmi javulás a CLOD nál?
Meg akarom rendelni a VGA-t de nincs 780 ból lighning csak a gaming OC amim volt.
Ezért gondolkodom a 290 en mert abból meg van.
De lehet nem kéne nekem ezt erőltetni ,mármint a ratyiont. -
artivizsla #75698 Kapott itt közületek már valaki korrekt választ a nejétől arra vonatkozóan, hogy mibe is kerül egy melltartó, vagy egy új táska, vagy egy új ruha, ne adj Isten egy új cipő? Hány nulla van ilyenkor a végösszegből levonva ? -
Volfram42 #75697 Nagyon szépen köszönöm, kedves tőled. A képeket örömmel fogadom. Már is jobb a napom. :) -
#75696 Válaszoltam ;)
Nem, nem fogom eladni addig, amíg Te igényt tartasz rá.