IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Én pl. azt hogy ennyi bugot én még játékban nem láttam mint ami ebben a fostengerben van<#nezze>#nezze>
ÁÁÁÁÁ, de utálom! 😄
www.smart-bus.hu
DayZ az arma2 modjának indult, mára stand alone verzióvá nõtte ki magát amit a szárnyai alá vett a bohemia. Baromi összetett túlélõs játék, egy baj van vele, hogy teljesen céltalan, nulla történettel. Kirak a játék egy szál fa**ban a semmi közepére és gyûjtögethetsz, amíg nincs fegyvered addig 1db zombitól is félned kell mert szétkap, ha már van fegyvered akkor meg a playerektõl kell félni mert sose tudhatod ki a barát és ki az ellenség.
Egy baja van, hogy aki ezt a stílust nem kedveli az nem fogja élvezni a játékot és hamar megunja. Aki meg szeretné az sok esetben a tonnányi bug miatt unja meg.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Akkor ez megoldódott.
"...A kommandó fegyvereseirõl videofelvételeket készítettek újságírók, és felvették a rendõrségi rádiófrekvencián elhangzott beszélgetéseiket is. A belügyi csapatok parancsnoksága 80 darab angol gyártmányú mesterlövész-fegyvert szerzett be az osztagnak - közölte Moszkalj, aki arra kérte az ukrán fõügyészt, hogy indítson nyomozást az ügyben...."
Ne rosszalkodjatok. Legyetek jók, ha tudtok. A többi nem számít 😀
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Péntek reggel elmés szóváltást hallok a házunk elõtt, a kukásautó éppen a szemetet viszi...
Rekedt, alkoholista hang: Köcccsöööögggg kukkkááásoook!
Válasz: Aaannnyááád!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Meg úgy õszintén,engem kibaxottul nem is érdekel mikor szenvedik ki magukból😊 Te tán várod? Mert akkor beszéljünk róla :XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egy szibériai munkatáborban tanult meg oroszúl. Ott átélt egysmást és látott is egyebet. Voltak akik megérdemelték hogy oda kerültek és voltak akik nem, ugyanis a köztörvényes bûnözõ össze volt zárva rendszer ellenes értelmiségivel.
A lényeg, hogy a riport alatt kijelentette, hogy amikor elég jól megtanúlt oroszúl és eredetiben olvashatta a nagy orosz klasszikusokat, szerelemes lett az orosz irodalomba és kultúrába. A riporter kissé sután rögtön rákérdezett hogy lehet ez, hiszen annyi borzalmat élt át és erõszakkal hurcolták el és börtönözték be.
A válasz a következõ volt: "De engem a szovjetek börtönöztek be és nem az oroszok..."
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Na kérem odanavigálták magukat a húsos fazékhoz ,oszt már nem kell a sok szerencsétlen akik valóban készek voltak meghalni . Még kezet is fogtak a góréval. Bár vannak ahogy olvasom jó néhányan akik ezzel nem elégednek meg ,és csak a Janukovics lemondását fogadják el mégpedig azonnal,na majd õket szépen lemészárolják ,immár az ellenzék teljes egyetértésével,mert már most lefogadom,hogy azok hirtelen terroristák lesznek,meg bûnözõk.
Én még anno tanultam fõiskolán, marxizmus-leninizmus tárgyat, ahol ugyanígy emagyarázták az ellenkezõjét, ugyanilyen jópofa poénokkal. Agymosás ez is keményen. Azért ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a legnagyobb emberirtásokat a hit és isten nevében követték el a történelemben. Az egyik legnagyobb kizsákmányoló az egyház volt mindig is, csak szebb mázzal kenik be a tortájukat. Szerintem meg hagyni kéne az embereket békében élni, és ezt csak "politikusok" és papok nélkül tudom elképzelni.

Pont így gondolom a dolgokat magam is. Nagyon tetszett az egyenlõségrõl alkotott véleménye!
Ezért jutottam már rég el oda, hogy egyik médiának sem hiszek el semmit... maximum feltételezésnek fogadok el minden infót.
www.smart-bus.hu
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
Ukrajna helyzetét nem látom fényesen. Bármi is lesz,ez a megosztottsága fent fog maradni,elég megnézni egy nemzetiségi térképet,vagy éppen az elnökválasztások térképeit.
kettõs állampolgárság+börtön
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoilerbe tettem a videót, mert vannak benne (számomra) brutális képek...
Igaz, hogy én elfogult vagyok a saját fajtámmal szemben, de ilyenkor azért úgy érzem, hogy joggal érzek büszkeséget is. Anno a TV székháznál elég csúnyán elfajultak már a dolgok, de mi mégsem ütöttük utcakõvel a fekvõ rendõr fejét, pedig lett volna rá alkalom. Sõt, az égõ vízágyúból még "mi" szedtük ki a rendõrt, és kísértük vissza a kollégáihoz... a tûzoltóknak meg segítettünk oltani a székházat...
Tudom, hogy itt már durvább a helyzet, de azért szörnyû látni, hogy milyen hamar eltávozik az emberségnek még a szikrája is mindenkibõl.
www.smart-bus.hu
Egy fegyveres összecsapásnál féltucat tüntetõ próbál meg harcszerû körülmények között eljutni az egyenruhások állása felé. Mégis mit gondoljak, Viszockij-versekbõl akarnak kikérdezni?
És ismétlem, nem vizsgáljuk, kinek van igaza. És nem gondoljuk, hogy ez így jó.
Egyszerû ok-okzati viszony.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Fegyvernek minõsül minden olyan tárgy, amely élet kioltására alkalmas – szögezte le az államtitkár. Mint mondta, a bírói gyakorlatban már kialakult, mi számít fegyveres, és fegyverrel felfegyverkezve való támadásnak. Általában azt nevezzük felfegyverkezésnek, amikor a rendeltetésszerûen élet kioltására nem alkalmas eszközt, például egy kapát vesz magához valaki, de mégis alkalmas az élet kioltására. A fegyver egyértelmûen lõfegyver, vagy más fegyver – magyarázta. "
A fegyvertelen ember az civil. Fegyvertelenre lõni olyan, mint fekvõ, magatehetetlen emberbe belerúgni.
Mi a fegyver? Hát.. ez egy elég tág fogalom lehet és nagyban függ a körülményektõl. Egy darab fa nem fegyver. És ha agyonbaszlak vele? Érted!
Csak addig van fenntartása az embernek amíg el nem kezd puffogni,fütyûlni körülötte az áldás. Higgyé nekem.
Van benne valami, a 100 éves háború sem 36500 háborús napot jelentett, hanem ugyanannak a konfliktusnak az sok éván át nyúló csatáit.