91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Papukám! Ma raktam újra a szaros windózt másfél év után. Alig van még rajta valami :)
    Nem ebszélve arról, hogy vettem egy fasza fejhallgatót (Ttesports), van egy qrva jó hangkártyám (X-Fi) ésssss.... ha bekapcsolom a mikrofont, akkor zúg az egész a picsába. Pedig azért vettem ezt a szart, hogy ez biztos fasza. Hát nem az.
    Mielőtt... igen, ki van kapcsolva a mic boost.

• Papa01 #75774
    Fel tudsz jönni Ts-re? :)
  • LeonSilver
    Nem értek én ehhez az izéhez :)

Papa, léccives csinálj valamit :)
    Hogy ne csak a bötűk színe legyik más hanem az izéjé is, tudod :D
    És itten egy flash kép volt, azt be lehet valahogy megint biggyeszteni?
  • Papa01 #75772
    body {
    color:#53664A; -----> Ha színt akarsz háttérnek.

VAGY:

background-image:url(http://riseofflight.hu/SG/map.jpg); ------> Ha képet.
    background-repeat:repeat-y;
    background-attachment:fixed;
    background-position:center top;
    }

A kódot a CSS részbe kell betenni. :)

ITT tudsz hexa színkódot előállítani. :) Pl ez egy kellemes kék: #3482B0 (szerintem... :) ).
  • Her Laca
    Leonom! Nem tudsz evvel a retek új kinézettel valamit csinálni ,mittudom én fesd be feketére vagy akármi ,de a szemem kifolyik ettől a vakító fehérségtől. Jobb lett vóna ha hozzá se nyúlnak.
  • Her Laca
    Itt le is van írva
  • Her Laca
  • Her Laca
    lehet ilyet is csinálni belőle
  • Her Laca
    Itt le van írva

A 3 . képnél tudod állítani a forc erősségét ,meg ,hogy a motor centerbe tartsa e és milyen erővel.
  • Papa01 #75766
    Majd írd meg h tetszik! :)
  • LeonSilver
    Egyelőre ki van kapcsolva az FFB... mert hiába állítgatom, vagy van és akkor full vagy nincs és akkor jó.
    De majd próbálom állítgatni vagy valami.
  • Her Laca
    Leonom:) Gondoltak az öregedő szobapilótákra,nem tornaedzés ez bakker , éppen elég apró kicsi mozdulatokat végezni a köszvényes végtagjainkkal:)Amúgy ha megszokod precízen lehet vele repkedni,a pedált is jól be lehet állítani,hogy finoman mozgassa az oldalkormányt. Próbáld ki a Clod al. Ha majd itt lesz az enyém is akkor elküldöm neked a beállításokat amiket használok ,az elég jó ,még érezni mindent de nem tépi szét a karod.
  • Papa01 #75763
    Mondjuk én jobb szeretem a rövid úton járó joyokat! :) Wow, irigyellek a joy miatt, az ffb miatt jobb a a Minyó? :)

OFF: Légyszi, a RoF-ot is próbáld ki!! :)
  • LeonSilver
    Huhuuuuuu :)

Lacám, közben megtaláltam.
    Kössz Papa.

Na szóval. DCS.
    Kikapcsoltam ezt az izét, hogy középre húzza a joyt és a DCS-ben kikapcsoltam az FFB-t... oylan finoman lehet a minyóval menni, hogy az valami fantasztikus :D

Viszont azért a lógi nem hazudtolta meg önmagát.
    1) szerintem qrva kicsit az amennyire a joyt ki lehet téríteni
    2) a saitek pedál kb. 300* jobb... a lógi pedált is talán fele annyira lehet kitéríteni, mint a saiteket.

De azért fasza :)
  • artivizsla #75761
    Kinézve az emeleti ablakból, balra nézve 2 róka, jobbra nézve szintén 2 róka.

• Papa01 #75760
    Ne kíméld majd! :)
  • Her Laca
    Meg biza:) Én kedden megyek az enyémért,már lebeszéltük Dummy val. Az jó kis joy,aszongya alig használta,na de majd én bejáratom! Fog szakadni a derót benne az szent:)
  • artivizsla #75758
    Pár hete vettük észre, hogy a rókák járnak mellénk a tarlóra az aratás után. Itt szoktak bohóckodni, hol kapirgálnak, hol meg ugrálnak mint a bakkecskék, jó pofák. Fél órája őz volt ugyanott. A kép nem túl jó, mert a távcső elé tettem a mobilt, de azért látszik valami. A távolság nincs 100 méter.

• Papa01 #75757
    Naa, neki is meglett a joy??? :) Gratula Leon! :)
  • Her Laca
    Skacok. G 940 nél hol is lehet beállítani az erőt ,meg hogy mennyire rázzon? Leon kérdezi tőlem de most ,hogy nincs joy bedugva meg se tudom nézni a programjában.
  • sakkay
    Nem, ez a játékból van, csak a csávó élvezte a hangulatot..kérdezte is valaki, hogy fasza..de miért nem ugrott ki?
    Sima game play vid.
  • Her Laca
    Mé nem ugranak ki? Vagy ez animáció amit végig kell nézni amíg becsapódsz ha lelőnek ? Tényleg nem tudom hova tenni.
  • artivizsla #75753
    Egy fél délutánomba telt nekem is, mire idetaláltam, igaz egy jót szunyókáltam is közben kaja után.
  • sakkay
  • sakkay
    Mi a faxom ez! Alig találtam ide! A fülek meg nem működnek. Pedig mondtam, hogy mooüükodjéé!
  • Her Laca
    Lehet akkor nem az ATAG szerveren repkednek hanem valami war félét. De nyugodtan menj ,max ha oda nem tudsz bemenni velük (na itt van az,hogy Tom csak olyanokkal hajlandó ilyesmikre menni akiket már ismer) akkor is beszélgethetsz ,vagy hallgatod őket ,osztán ha vége van akkor Savasék úgy is mennek ATAG ra és hamar megismernek.
    Ha nagyon harcolnak ,meg kötelékeznek akkor azért ne nagyon beszélj bele a mondandójukba,de majd meglátod:)
  • croatianus
    Bár az ATAG-honlapon a kijátszik-listában nem látom őket.
  • croatianus
    Remek. Épp most készültem hozzá egy kis jóéjt-repüléshez, ezek szerint érdemes volt halogatnom.
  • Her Laca
    Jelzem most ránéztem TS re és Koboldék vagy 5-6 an repkednek. Tom,TB,Savi,tán még Pogi is meg Kobold. Menj be hozzájuk nyugodtan,rendes társaság,na meg ügyesek is . Mondhatnám igen ügyesek:)
  • croatianus
    Meg lesz. Tévét úgyse nézek:).
  • Her Laca
    Tecsöveden van kb 100 CLOD os videóm,jobbak rosszabbak,szemezgess belőlük,némelyik elég tanulságos. HerrLaca néven futnak.
  • croatianus
    Hálás köszönetem!
  • croatianus
    Hát meg is nézem őket MÉG párszor.
  • Her Laca
    Mindjárt küldök neked privátot.
    Lejjebb görgetsz van alul savitól meg tőlem videó ,na ott láthatsz taktikát:)))
  • croatianus
    Hát igen, néztem én, hogy zoom-olva kissé mocsarasabbak a partok, meg időnként megjelennek valami fehér vonalak, de az csak innen a fórumról derült ki számomra, hogy az AMD-specifikus, Ezek szerint talán a nagy négyszögletes tó is.
    Nos, a TS lenne a komoly fegyvertény, bár már anélkül is eltájékozódom lassan, hogy hol találok magamnak egy kis bajt:). Azért így elég lutri, hogy mikor mekkora túlerőbe szaladok bele. Az angolom sajnos nem túl erős az ATAG TS-hez, próbáltam, úgyhogy mindenképp jól jönne egy kis kommunikálás az édes anyanyelven. Na és persze szívesen összeszednék egy kis taktikai bölcselmet (a gépészkedés már alakulgat, csak szokni kell).
  • Her Laca
    Szia:)
    Nincs semmi szabály arra,hogy az éppen aktívan repkedő srácokkal együtt vitézkedhess:) Szerintem tárt karokkal fogad mindenki,Kobold az tudja is kik azok akik most aktívak. Magam csak kb 2 hét múlva leszek repképes. Ts en (koboldot kérdezd ez ügyben) beszédbe is elegyedhetsz a kollegákkal.
    AMD VGA az nem azért nem népszerű mert AMD,hanem sajnos anomáliák vannak a CLOD nál pl velük. Amúgy sokaknak van itt olyan kártyájuk,ha nem zavar az a pár földnyelv,csík stb akkor nincs azzal se baj:)
    További jó fórumozást !
  • croatianus
    Isten áldja a drága Pilóta Vitéz Urakat!

Immáron bő egy hete próbálgatom szárnyaimat az ATAG szerveren, ahol is kérdésemre, miszerint mimódon vehetném fel a kapcsolatot e méltán dicső társasággal (amit a ATAG-fórumon történt szívmelengető fogadtatás keretében is tanácsoltak), Kobold Repülős Tiszt Úr ide irányított!

Maga a CloD nem új számomra teljesen, mivel a lemez már évek óta megvan, viszont csak nemrégiben szereztem be végre olyan videókártyát, amivel elfogadhatóan muzsikál (persze AMD-t, az itt nem népszerű, ahogy látom). A régi Il2-őt vagy egy évtizeden keresztül nyüstöltem, de csak a mesterséges elleneket aprítottam, mivel akkor meg internetem nem volt. Online repkedéshez eddig csak (szégyen-nem szégyen) a War Thunder nevű dologgal volt "szerencsém". Azt vitte a régi kártyám is (szintén AMD), ami azért nem utolsó szempont, megaztán ott összejött egy-pár, jobbára ex-Il2-ős, TS-ezni, akikkel együtt szidhattuk a fejlesztőket. Őket sajnálom is otthagyni, de hát az egy vergődés.

Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy van e rá mód, hogy alkalomadtán az itteni képzett Urak mellé szegődjek egy kis "csatornatisztításra", és ha igen, milyen feltételeknek kellene megfelelnem? Netán érvényben van-e a valami olyasféle rigorózus szabályzat, mint amilyet a Pumaszálláson találhatni?
  • Papa01 #75738
    Még tesztelés alatt van a cucc... :) Gondolom ezért tűnt el egy kis időre.. :)
  • Her Laca
    A Rof nál van szerkesztés lehetőség is az új kinézetnél. Itt nincs ilyen? Rágyüttem,most már itt is van:)
  • LeonSilver
    Egyre szarabb ez az új ezsgé motor vagy mi...