91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    33..még teszt van, de volt 60 is. Meg talán 75 egyszer.
  • sakkay
  • Her Laca
    Mondjuk engem meglepett amit a múltkor olvastam,hogy 30 fősek a szeverek.Mit mondanak lesz 100+ os?
  • sakkay
  • Her Laca
  • Papa01 #75851
    Elvagytok.. :D
  • sakkay
  • Her Laca
  • sakkay
  • Her Laca
    Németek nagyon vigyáztak a gépeikre. Nem egy korabeli fotón látszik,hogy bizony le van takarva a gépek deklije. De mind1 is ,én szerintem túlspilázták ,ha neked tetszik akkor részemről ok:) Ahogy kinéz a dolog annyira nem fenyeget a veszély,hogy repkedni fogok vele:) Így felőlem lehet akár rommá karcolva is:)
  • sakkay
    Na most ugye nem kell mondanom, ha valami a fronton van és otthon naponta kefélve,hogy mi a különbség!
  • sakkay
    Mondom, csak bizonyos szögben látszik. És a szimben az orosz gépeknél sokszor koszos is,de komolyan.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Én nem azzt mondom,hogy nincs ,de ami sok az sok:) Erre írtam,hogy néha a kevesebb több. Az,hogy a Jak -é karcos egy dolog,az oroszok sosem tudtak normális üveget csinálni,elég megnézned a modernebb gépeiket ,pár év alatt besárgul,bemattul.
  • sakkay
    Amúgy csak akkor látod, ha úgy esik a fény..de még az f-16 nál is..a valóságban szintén.
  • Her Laca
    :))) Na most te egy orosz retek deklijét hasonlítod egy német gépéhez?
  • Papa01 #75840
    :) A DCS-ben ( Lock-on-ban) a kezdetektől kezdve ott van.. gondolom azért van itt is. :)
  • sakkay
    Hm..az karc..ha megnézed a jak52 repülést, na pont ilyen igazából is...
  • Her Laca
    Remek:) Aztán majd lehet matekozni mi az enemi :)
  • Papa01 #75837
    Szerintem karc.
  • Her Laca
    Te az üveg az most poros vagy karcos? Értem én ,hogy tele vannak jó szándékkal ,de néha a kevesebb több,jó hogy nem már telibaxxák sárral.
  • LeonSilver
    Te srácok. Valaki ték on helizik?
  • sakkay
  • sakkay
  • Papa01 #75832
    Igen, néztem én is, mindenféle áron vannak. :)
  • PhantomAss
    szívesen
    itt van egyébként az ebay-es csóka, de horror áron árulja, kb. 40e ft postával, nem tudom ki veszi meg ennyiért:
    ms sidewinder joy
    évek óta hirdeti...
  • Papa01 #75830
    Koszi szépen az információt, akkor inkább hagyom. :-)
  • PhantomAss
    nekem olyanom (is) van, de nem használom, mert már sajnos pontatlan középállásban, és helikopterhez nem jó.
    ROF még elmegy vele, de ott is inkább az x52-t használom.
    ebay-en lehet kapni , amúltkor láttam újat is (legalábbis annak mondták, vmi raktárkészletről maradt), de kb. 20e ft volt, annyit nem ér sztem.
    (kétféle változata van, piros és zöld ledes, a piros a jobb mert újabb kicsivel de semmi különös)
    win7 alatt működik frankón
  • GaBika6

• Papa01 #75827
    Jaja, most olvasgatok ez ügyben.. :)
  • LeonSilver
    Nem tudom Papa, de szerintem nem lehet rosszabb, mint az első. De nézz körül a Zinterneten, tuti van róla inó
  • Papa01 #75825
    Igen, most akartam linkelni.. :)) Az nem tudod, jó joy?
  • LeonSilver
    A Mikroszoft Sidewinder FFB pro 2 az már USB-s cucc
  • Papa01 #75823
    Jaja... Amiatt is kérdem, mert elég sok RoF-os van aki használja (a hivatalos oldalon szoktam olvasni.), Gondoltam, h venni kéne 1-et, nekem a RoF miatt kéne az FFB. :) Na jó, meg a Black Shark miatt! :)
    De kérdés, h hogyan oldják meg a W7-es problémát.
  • LeonSilver
    Nem. Gémportos és a w7 már nem támogasssssa a qrva gémportot. Szerváltam annak idején hozzá egy gémport-usb átalakítót, de nem a legfaszább. Szoftver sincs hozzá, szóval... rohadt mikoroszoft. Pedig akinek van vagy volt, az tudja, hogy tényleg rohadt jó cucc! Papa, 2014 van és a mai napig tökéletesen működik!!! ÉS 2000 előtt lett véve, szóval minimum 14 éves cucc, de van az már 16 is.
  • Papa01 #75821
    Az a joy W7 alatt nem működik?
  • LeonSilver
    Ja, olvastam.

Egyébként volt nekem régen FFB-s joyom és azt a lógi nem tudta és nem is tudja überelni. Se más.
    A mikoroszoft csinált régen egy nagyon fasza cuccot. Sidewinder FFB pro (nekem még a legelső volt, 1998 körül vettem).
    Na az volt az igazi, nagybetűs FASZA FFB-s joy!
  • repvez
    Off,de a DCS mostani javitása tartalmaz a G940es trimjéhez javitást
  • Papa01 #75818
  • LeonSilver
    Lacám! Szar ez úgy ahogy van. A hülye lógi nem tud joyt gyártani. Pedig ha tudnának még jó is lehetne :)