91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #75856 33..még teszt van, de volt 60 is. Meg talán 75 egyszer.
-
sakkay #75855 -
#75854 Mondjuk engem meglepett amit a múltkor olvastam,hogy 30 fősek a szeverek.Mit mondanak lesz 100+ os? -
sakkay #75853 -
#75852 -
#75851 Elvagytok.. :D -
sakkay #75850 -
#75849 -
sakkay #75848 -
#75847 Németek nagyon vigyáztak a gépeikre. Nem egy korabeli fotón látszik,hogy bizony le van takarva a gépek deklije. De mind1 is ,én szerintem túlspilázták ,ha neked tetszik akkor részemről ok:) Ahogy kinéz a dolog annyira nem fenyeget a veszély,hogy repkedni fogok vele:) Így felőlem lehet akár rommá karcolva is:) -
sakkay #75846 Na most ugye nem kell mondanom, ha valami a fronton van és otthon naponta kefélve,hogy mi a különbség! -
sakkay #75845 Mondom, csak bizonyos szögben látszik. És a szimben az orosz gépeknél sokszor koszos is,de komolyan. -
#75844 -
#75843 Én nem azzt mondom,hogy nincs ,de ami sok az sok:) Erre írtam,hogy néha a kevesebb több. Az,hogy a Jak -é karcos egy dolog,az oroszok sosem tudtak normális üveget csinálni,elég megnézned a modernebb gépeiket ,pár év alatt besárgul,bemattul. -
sakkay #75842 Amúgy csak akkor látod, ha úgy esik a fény..de még az f-16 nál is..a valóságban szintén. -
#75841 :))) Na most te egy orosz retek deklijét hasonlítod egy német gépéhez?
-
#75840 :) A DCS-ben ( Lock-on-ban) a kezdetektől kezdve ott van.. gondolom azért van itt is. :) -
sakkay #75839 Hm..az karc..ha megnézed a jak52 repülést, na pont ilyen igazából is... -
#75838 Remek:) Aztán majd lehet matekozni mi az enemi :) -
#75837 Szerintem karc. -
#75836 Te az üveg az most poros vagy karcos? Értem én ,hogy tele vannak jó szándékkal ,de néha a kevesebb több,jó hogy nem már telibaxxák sárral. -
#75835 Te srácok. Valaki ték on helizik? -
sakkay #75834 -
sakkay #75833 -
#75832 Igen, néztem én is, mindenféle áron vannak. :) -
#75831 szívesen
itt van egyébként az ebay-es csóka, de horror áron árulja, kb. 40e ft postával, nem tudom ki veszi meg ennyiért:
ms sidewinder joy
évek óta hirdeti... -
#75830 Koszi szépen az információt, akkor inkább hagyom. :-) -
#75829 nekem olyanom (is) van, de nem használom, mert már sajnos pontatlan középállásban, és helikopterhez nem jó.
ROF még elmegy vele, de ott is inkább az x52-t használom.
ebay-en lehet kapni , amúltkor láttam újat is (legalábbis annak mondták, vmi raktárkészletről maradt), de kb. 20e ft volt, annyit nem ér sztem.
(kétféle változata van, piros és zöld ledes, a piros a jobb mert újabb kicsivel de semmi különös)
win7 alatt működik frankón -
-
#75827 Jaja, most olvasgatok ez ügyben.. :) -
#75826 Nem tudom Papa, de szerintem nem lehet rosszabb, mint az első. De nézz körül a Zinterneten, tuti van róla inó -
#75825 Igen, most akartam linkelni.. :)) Az nem tudod, jó joy? -
#75824 A Mikroszoft Sidewinder FFB pro 2 az már USB-s cucc -
#75823 Jaja... Amiatt is kérdem, mert elég sok RoF-os van aki használja (a hivatalos oldalon szoktam olvasni.), Gondoltam, h venni kéne 1-et, nekem a RoF miatt kéne az FFB. :) Na jó, meg a Black Shark miatt! :)
De kérdés, h hogyan oldják meg a W7-es problémát. -
#75822 Nem. Gémportos és a w7 már nem támogasssssa a qrva gémportot. Szerváltam annak idején hozzá egy gémport-usb átalakítót, de nem a legfaszább. Szoftver sincs hozzá, szóval... rohadt mikoroszoft. Pedig akinek van vagy volt, az tudja, hogy tényleg rohadt jó cucc! Papa, 2014 van és a mai napig tökéletesen működik!!! ÉS 2000 előtt lett véve, szóval minimum 14 éves cucc, de van az már 16 is. -
#75821 Az a joy W7 alatt nem működik? -
#75820 Ja, olvastam.
Egyébként volt nekem régen FFB-s joyom és azt a lógi nem tudta és nem is tudja überelni. Se más.
A mikoroszoft csinált régen egy nagyon fasza cuccot. Sidewinder FFB pro (nekem még a legelső volt, 1998 körül vettem).
Na az volt az igazi, nagybetűs FASZA FFB-s joy! -
#75819 Off,de a DCS mostani javitása tartalmaz a G940es trimjéhez javitást -
#75818 -
#75817 Lacám! Szar ez úgy ahogy van. A hülye lógi nem tud joyt gyártani. Pedig ha tudnának még jó is lehetne :)