91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#75896 Ja. Zsidóztam egy kicsit. -
sakkay #75895 Mármint 90000 magyar pénz? Annyiért marha jó! -
#75894 Ha ennyiért tudnál akkor ééén is kééérek egyet :) -
sakkay #75893 Ja. Ennyiből egy afrikai falu elvan egy hétig.. -
#75892 Mi a sok? Egy ilyet 90 be?:))) -
sakkay #75891 Szabálykönyv szerint túl sok. -
#75890 Kb mindenben 3-4 szeres ahogy én levontam a következtetéseket. És ami érdekes még akkor is igaz ez az arány amikor a németek támadtak,mert ugye védekezésben azért nagyobb veszteséget lehet okozni a támadó félnek. -
#75889 Mit találtam:) Ez tetszik:) -
sakkay #75888 Az tuti..pont erre utaltam. Ha csak az elméleti számokat is nézem és a nyugati!!!!!frontot nem számolom-is jóval több nagyobb az orosz veszteség mint a német. -
#75887 Én sose vontam kétségbe az Orosz pilcsik tehetségét ,a nagy számok tőrvénye alapján ott is voltak kiváló harcosok.
Sőt az orosz mérnökök sem voltak ostobák. És a német pilóták sem mind Hartmanok. Ott is akadt jobb ,rosszabb.
De ,hogy több orosz pilóta halt meg ,és gép zuhant le mint német az hótziher. -
sakkay #75886 Persze. De azt a tényt! sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy sok orosz gép-papíron-nagyon jól teljesített. És ha valaki egy jól összerakott gépet kapott, és jó volt ő maga is, hát pár németnek ugyanúgy lecsavarta a fejét, mint fordítva. Egy két orosz gép tényleg nagyon jó volt. -
#75885 Pokryshkin sem véletlenül ragaszkodott a kígyóhoz:) Lavor ide vagy oda:))) -
sakkay #75884 Tény. A Jakovlev könyvén azért nem egyszer hangosan kurva anyáztam, amikor megy a csúsztatás, aztán közbevet olyat hogy egy gyárban 70% fölé ment a selejt-persze az igazgatónak gatya- meg lefestették rossz festékkel az új verziót aztán megette a a gépeket a szar! Hatalmas. De persze halomra lőtték a messzereket. Ez azért is volt fura mert ha megnézi a legyártott orosz gépeket(ugye a veszteségek sosem voltak bevallva), majd a legyártott összes németet, maaaarha fura arány jön ki. Hülye szovjetek, bárki aki egy kicsit utána számolt, egyből látta , hogy itt valami nem stimmel. -
#75883 Azé mecsoda kontraszt van a német és az Orosz repgép készítés között:) -
#75882 -
sakkay #75881 Nehéz velük a gépészkedés az tény. Az is tény, hogy alapvetően szarabbak. Persze jó kezekben, jó lesznek. Mindenesetre nincsen balansz. Hacsak a motor kihasználást nem nézem a G2-ben. Kíváncsi vagyok ha javítanak a messzeren, milyen lesz a harc szempontjából. -
#75880 Úgy látszik a 3*7 nekik sem a szívük csücske:))
Amúgy mit akarsz te az orosz gépekkel? Nem mindegy milyenek,a lényeg ,hogy tárgyszerűen a La 5 ig bezárólag mind szarabb kell ,hogy legyen mint a német vasak. Ha ez nem így van akkor már nem is reális:) -
sakkay #75879 Nem,én nem ez mondtam Tomékról,hanem: "hangulatra már előre borítékolható az objektivitás".
Tudom, hogy őnekik van a témában a legnagyobb tudásuk. DE a BOS-hoz úgy állnak amikor pl van egy pohár ami félig üres, avagy félig teli-náluk mindig félig üres ha a BOS-ról van szó. Pl.j"a ja ez talán jobb mint a CLOD-ban,de nekem nem tetszik mert túl matt" Amúgy pont most kértem őket nézzenek rá újra mi a helyzet meglátásuk szerin-az orosz gépekkel. -
#75878 Nono! Én bízom pl Tom értékelésében,messze ő a legtapasztaltabb ebben a témakörben,ő nem csak érzésre (mint pl én) mond dolgokat ,nála ott van némi nemű ismeretanyag is a tarsolyban. Ha jó akkor nem fogja azt mondani ,hogy de nem:))
Pl te mindig aszontad,hogy mecsoda remek a Bos ,mert ilyen jól sose érezted magad egy szimben sem,(ez eddig ok) én kipróbáltam és lőn a BF FM je egy fos ,amit most már te is elismersz,meg úgy kb az egész világ. Akkor te objektív vagy?:) -
sakkay #75877 Ja olvastam..hangulatra már előre borítékolható az objektivitás! -
#75876 Majd én azt megmondom:)) Ez nem hit kérdése:))))De lehet addigra Tomék is kipróbálják.
-
sakkay #75875 Ja lehet..csak én úgy utálom az ilyen pepecselés mint az állat. De most kipróbálom. -
sakkay #75874 Nem hiszem, hogy bármi köze lenne a régi ilhez..alapvetően jónak tűnik, csak nagyon más mint a messza. -
#75873 Felveszed ,de ne fraps al ,hanem MSI AB val,majd megvágod Movie makerrel ,aztán a kész cuccot Any video converterrel betömöríted és voala. Nem ördöngösség bakker. -
#75872 Jövő héten meglesz minden komponensem,elkérem Tom tól és megtekintem ezt a fókát.
Különben persze ,hogy modernebbnek tűnik,az a kabin kialakítás új irányt mutatott a repülésben.
Amúgy a Fókázás egy külön műfaj,aki dogfightolni szeret az nem igazán kedveli,bár az aladár 3 al azért elméletileg lehet jól forgolódni is,csak attól félek ,hogy a régi IL2 es hagyományokat követve lemásolták az ottani repmodelt ami valljuk meg úgy szar ahogy van.Valamelyik modban kiigazították annó oszt a csatorna mapon szegény veresek csak pislogtak,mert tömegmészárlást lehetett csinálni vele,mint ahogy a valóságban is. -
sakkay #75871 Már Lacának is ígérte BOS videókat, de bármikor amikor próbálkoztam mindig megszakítottam olyan időt írt ki. Egy nem egész mint 1 perces videó 350-400 perc lett volna míg feltölt..fraps. Mondjuk ugye wifi, és a feltöltésem na az nagyon gagyi. De majd nézegetek a fórumon, mert most úgyis teli lesz 190-el. -
artivizsla #75870 Tudsz olyan videót készíteni majd, ahol a motor és a fegyverek hangja hallatszik, ill. repülés közben a kabin belső és a műszerek mozgása hogy is néz ki ? Kösz. -
sakkay #75869 Eléggé késznek tűnik. Én magam, nem nagyon rajongok érte,nem is nagyon repültem. Ami viszont feltűnt , hogy valahogy későbbinek' tűnik a kabin mint a messzeré..mint ahogyan valóban az is, de arra gondolok, hogy valahogy modernebbnek hat. A műszerek visszajelzése nagyon tetszett pl. a fékszárnyak helyzetének v.jelzése. Be volt nyomva a farok kerék', így nem értettem mi a fax van. Aztán amikor rájöttem már jó volt a felszállás. A leszállásnál sokkal bátrabban lehet oda tenni, érzi is ezt az ember meg azt is , hogy a gép nagyobb(mint a messza). Viszont az utolsó métereken nagyon hajlamos berádlizni,(gyakorlatilag ha nem teszel ellene mindig) így azt vettem észre, hogy a pedál mellé még a fékeket is kell használni, úgy a legegyszerűbb. Persze sokat még nem teszteltem kb 6 le fel szállás. Az fm-et most nézem. -
artivizsla #75868 IL2 DBW mod FW 190 kabin belső :
-
artivizsla #75867 A videón fakóbbnak tűnik a kinézet a fényképen ütősebb, de a plexi "koszolása" nem vészes az jól néz ki szerintem. Ez már akkor egy rendesen repülhető modell, vagy van ami még nem működik rajta ? -
sakkay #75866 Na? Szerintem nagyon vadállat! -
artivizsla #75865 Jó lesz majd a DCS-s Dóra is, de ott meg a körítés hiányzik, a Clod-ban meg hogy lesz-e valamikor az egyenlőre még kérdéses, de legalább is nagyon korai felvetés még. -
sakkay #75864 -
sakkay #75863 -
#75862 Azért annyira nem volt nehéz fölűlmúlni a régi Il2 és fókát, lévén nincs is más:) Persze szép szó se róla. -
artivizsla #75861 Fóka esetében eddig ez a legjobb kinézet a szimek közül, úgy hogy részemről respekt. -
sakkay #75860 -
sakkay #75859 Szerintem az a cél. -
#75858 -
#75857 100+ az lesz e? Az alatt xart sem ér:)