IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Orgován Winnetou úgyan úgy elmondhatná a saját Õszödi beszédét, mint a másik vadszamár. A Feltó gyerek. Azt csodálom, hogy nap mint nap nem okádja saját magát szemközt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tisztára mint a magyar narancs esete😊 Én ezen bexarok de komolyan.
Most majd megmutatjuk a világnak és hazánk felemelkedik.
Erre már én is azt mondom,hogy siralmas.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na viszont ott az a kikötõ,az megg köll az oroszoknak. Ha másra nem is gondolok,csak arra,hogy ezek
"államcsínynek tekintik az ellenzéki hatalomátvételt
- nem utalják át Kijevnek a beszedett adókat
- nem fogadják el az ukrán parlament döntéseit
- nem szolgáltatják ki Kijevnek a lázadók elleni harcokban részt vett rendfenntartókat
- fegyveres önvédelmi egységeket hoznak létre, a helyi rendfenntartó erõket saját irányításuk alá vonják
- felkérik Vlagyimir Putyint, hogy vezényeljen orosz csapatokat a térségbe"
ilyeneket mondanak, erre az ukránok csapatokat küldenének,no de ott vannak az oroszok ,mert ott vannak és mit tudják õk nem e õket akarják bántani ergo nem hagyják .
Szerintem sanszos,hogy az oroszok lakta vidék csatlakozni akar . Ha meg õk akarják,hát Putyin nem mondhat nemet. Nem õ akarta,de jó szívû ugye.
Tényleg most kéne szólni,hogy jó lenne kárpátalja,állítólag még Antaléknak annó fel is ajánlották,de nem tudom mi igaz ebbõl.
Si vis pacem, para bellum.
Ha az ellenség lõtávolban van, akkor Te is!
Csak kicsi adalék a pár nappal ezelõtti csevejünkhöz.
Erre mondták régen,hogy kerekerdõ közepén😊
Madárcsicsergés is volt dögivel-
Ilyen környezetben múlattam az idõt😊
Ezt útálta mindenki,mondjuk jó magas volt és bõven átláttunk a jugókhoz,persze õk is .Nem szerettünk ott tartózkodni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Már állítólag orosz személyiket is osztanak,meg küldtek oda egy kevés élõ ,és technikai erõt is. Hijnye.
Nehezményezte,hogy délben szigorúan elmegyek ebédelni,majd pipára gyújtok,utána pedig az volt a gondja,hogy 3 kor pakoltam és mentem haza.
Mondtam neki ,hogy egyrészt ehhez neki semmi köze,a meló idõre legyen kész amiben megállapodtunk,másrészt ha kíváncsi kifejtem aprólékosan,hogy mit miért teszek ,de csak szigorúan emberbaráti szeretetbõl. Ja azt is nehezményezte,hogy hétvégén mi az ,hogy nem dolgozom!
Az jó volt,mert jött hátulról a dumával,hogy kéne hétvégén dolgozni. Mondom neki ,semmi baj mi tartja vissza ,hogy bejöjjön és valamit tevékenykedjen. Erre õ. Hát nem magára gondolt ,hanem rám ,mert õ megy sógorokhoz a hétvégén síelni. Mondom neki ,komám ezt buktad mert
1. Nem dolgozom a hétvégén
2. Nincs az az isten ,hogy én a hétvégén dolgozzam
3.Nekem is van programom
4.Menj az anyádba
Nem lettünk barátok
(én sem szeretem. De tudomásul kell venni hogy elmúlt az az idõ amikor kitanultál egy szakmát és nyugdíjig lébecoltál egy gyárban. Ez egy teljesen más rendszer, ha nem haladsz a korral akkor menthetelenül lemaradsz. Életfogytig tanulás és a többi bullshit...)
@Bucsher:
igen bulváros, de nem tudok mást mondani. Kiment a szünteben, leült, és infarktust kapott. Az ismerõsöm elmondása szerint volt aki elájult munka közben és bedõlt a szerelõsorra a gépek közé. Fél éve 10 óráznak, most már hétvégén is, és nem tudják kipihenni magukat.
GOOBY, pls
Ecce homo.
Meg hát 44+25 év sulykolása nem múlik el nyomtalan.
Különben meg szarok én az egészre az a biztos. Én nagyjából azt várom azaz nem várom ,hogy egyre szarabb lesz a helyzetünk ,szerintem nyár végére úgy kb tisztán látszik majd hova jut ,merre tart az ország szekere, és ha beigazolódni látszik a félelmem én lelépek .
Felteszek egy kérdést. Te mondjuk fel akarod építeni a házad,és keresel rá embereket. Ha van egy cég aki neked fele annyiért megcsinálja mint a többi és még jól is (ez azért fontos) te akarsz többet fizetni? Ugye ,hogy nem.
Ha senki sem menne elvégezni azt a melót annyiért akkor kénytelenek lennének többet ajánlani. Ha hozzám 7 ezerért elszegõdik valaki egy napra én se adok neki merõ szívjóságból 10 et. Nincs érdekvédelem ebben az országban ,és ez egy nagy bûne minden eddigi kormánynak ,mert ellehetetlenítették.
Ezt meg csak úgy.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."