IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
No testvéreim. Ráakadtam arra a helyre ahol qrva sok napot eltöltöttem annó (hogy rohadna meg aki kitalálta) állítólag máig elzárt terület. Mondjuk a határ kb ha volt 4-500 méterre. Természetkedvelõknek ajánlom,mert élõ ember nem nagyon mozgolódott arra felé😊 Jó néha akadtak,csak .....
Madárcsicsergés is volt dögivel-

Ilyen környezetben múlattam az idõt😊

Ezt útálta mindenki,mondjuk jó magas volt és bõven átláttunk a jugókhoz,persze õk is .Nem szerettünk ott tartózkodni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#eljen>

Si vis pacem, para bellum.

Her Laca
<#eljen>köszke

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
"Mintegy fél évtizedes kutatómunka eredményeként született meg a szombathelyi katonai repülõtér történetét összefoglaló monográfia, amelyben a fiatal szerzõ az egyik legjelentõsebb magyarországi pilótakiképzõ központ történetének a feldolgozására vállalkozik. Az eddig szinte ismeretlen hazai és külföldi levéltári forrásokra támaszkodó könyv számos új adalékkal gazdagítja a magyar katonai repülés történetét. A mû az 1915-tõl 1945-ig tartó eseményeken tûi kitér még a "Boszorkány" bombázószázad harctéri tevékenységére és a repülõtér parancsnokainak élettörténetére is. A sok új, vagy kevéssé ismert fényképet és ábrát tartalmazó könyvet a szombathelyen hõsi halált halt pilótákról szóló részletes táblázat gazdagítja. A munka így tehát nem csak a város helytörténete, hanem a magyar katonai repülés egésze iránt fogékony olvasóközönség érdeklõdésére is számot tarthat."

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Csak Nektek, csak most! Sok-sok szeretettel 😊

Révész Tamás: Repülõtér az Alpokalján

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Olvasgatok ,osztán látom,hogy az Oroszok kisit mogorvák a Krim miatt.
Már állítólag orosz személyiket is osztanak,meg küldtek oda egy kevés élõ ,és technikai erõt is. Hijnye.

Her Laca
Nekem nemrég volt egy vitám egy "nagy" vállalkozóval.
Nehezményezte,hogy délben szigorúan elmegyek ebédelni,majd pipára gyújtok,utána pedig az volt a gondja,hogy 3 kor pakoltam és mentem haza.
Mondtam neki ,hogy egyrészt ehhez neki semmi köze,a meló idõre legyen kész amiben megállapodtunk,másrészt ha kíváncsi kifejtem aprólékosan,hogy mit miért teszek ,de csak szigorúan emberbaráti szeretetbõl. Ja azt is nehezményezte,hogy hétvégén mi az ,hogy nem dolgozom!
Az jó volt,mert jött hátulról a dumával,hogy kéne hétvégén dolgozni. Mondom neki ,semmi baj mi tartja vissza ,hogy bejöjjön és valamit tevékenykedjen. Erre õ. Hát nem magára gondolt ,hanem rám ,mert õ megy sógorokhoz a hétvégén síelni. Mondom neki ,komám ezt buktad mert
1. Nem dolgozom a hétvégén
2. Nincs az az isten ,hogy én a hétvégén dolgozzam
3.Nekem is van programom
4.Menj az anyádba
Nem lettünk barátok

PhantomAss
nem, nem igazságos, de ez a kapitalizmus
(én sem szeretem. De tudomásul kell venni hogy elmúlt az az idõ amikor kitanultál egy szakmát és nyugdíjig lébecoltál egy gyárban. Ez egy teljesen más rendszer, ha nem haladsz a korral akkor menthetelenül lemaradsz. Életfogytig tanulás és a többi bullshit...)

@Bucsher:
igen bulváros, de nem tudok mást mondani. Kiment a szünteben, leült, és infarktust kapott. Az ismerõsöm elmondása szerint volt aki elájult munka közben és bedõlt a szerelõsorra a gépek közé. Fél éve 10 óráznak, most már hétvégén is, és nem tudják kipihenni magukat.

GOOBY, pls

Zpogi
A Pumaszálláson leltem:

WWII Air Combat Color Footage

<#alien>

i robot
Amúgy a Graf az járt Kis hazánk légterében. http://www.urbanlegends.hu/2011/12/zeppelin_budapest/

Willenbrock
Ja tényleg,oda is van írva...

i robot
The airship, Los Angeles

Willenbrock
Jó képek,mekkora autóforgalom volt ott már 1926-ban is.A léghajó vajon melyik lehet? A Graf Zeppelinre hasonlít,de az 1928-ban épült.

Her Laca
Szar szag az van a levegõben sajna,fõleg akkor érzem amikor a parlament közelébe árok.

Márpedig van olyan ember, aki balra szavaz. Sõt, ha a világ legerkölcsösebb embereibõl csinálnál egy pártot, és a világ legjobb programját hoznád, annak is lenne ellenzéke.
Ecce homo.
Meg hát 44+25 év sulykolása nem múlik el nyomtalan.

Si vis pacem, para bellum.

Willenbrock
Ha még ennél is lejjebb süllyed az ország,még itt is lehet majd polgárháború hamarosan.Vagy éhséglázadás,forradalom,nem is tudom minek mondjam.De egyre inkább úgy érzem,hogy valami van a levegõben.

ja ezt a szarházit is provokálták. mert õk meg tehetik MEGTEHETIK
Her Laca
Tudod most izé van az a kampány !😊Gyõzködjük itt egymást,bár szerintem inkább csak a nézeteinket ismertetjük.
Különben meg szarok én az egészre az a biztos. Én nagyjából azt várom azaz nem várom ,hogy egyre szarabb lesz a helyzetünk ,szerintem nyár végére úgy kb tisztán látszik majd hova jut ,merre tart az ország szekere, és ha beigazolódni látszik a félelmem én lelépek .

Willenbrock
Sajnos sok az ilyen köztük,de néha érthetõ lehet,ha sietnie kell a munkája miatt,vagy direkt provoklálják.A Wittner valamit válaszolt,mások sokszor ennyit sem tesznek.Köteles válaszolni,de nem mindenhol,nem mindenkinek.

mindig is ilyen volt a fidesz megnyilvánulása. lásd a Debreceni fõ patkányt. Õ arra válaszol amire akar, független a kérdéstõl. rohadjon meg
Így van mennyivel egyszerûbb-DK-kitiltani a hír tv-ét a nyilatkozunk neki kategóriából..és mindezt a demokratikus név alatt..beszarás.

Na Laca erre te is tudod a választ..kibasznának minket meg nagyjából annyi is lenne. Olvasom már két napja hozzászólás nélkül a fórumot. Meglep, hogy túl Orbánék minden faszságán, van még olyan magyar ember ebben az országban, aki a baloldalra szavaz. Mivel kívánatos eme fórum baráti hangulata<#vigyor>, ezt nem is minõsíteném<#alien>.A Vona amúgy nem lenne rossz politikus. De most pont elég nagy szarban vannak éppen a saját szélsõségeseik miatt. A helyzet az, hogy per pillanat(szerintem)sajnos egyenlõre a szavazás tekintetében nincsen alternatíva. Vonáéknak még le kell vakarni magukról a szart-lehet soha nem fog sikerülni-az összefogásról meg inkább had ne mondjak semmit..nem akarok vérig sérteni senkit!

Willenbrock
Törvényben kéne szakmánként minimális és maximális béreket megszabni,amit az inflációhoz igazíthatnának,vagy valami hasonlót.A munkaadót pedig szigorúbban ellenõrizni,hogy ne tudják kijátszani.

Her Laca
Nem ez a lényeg!!! Faxt se érdekel a népszavazás! A lényeg,hogy ha van egy képviselõ aki az én a te alkalmazottad és egy újságíró odamegy hozzá feltesz egy egyszerû kérdést akkor kutya kötelessége normálisan válaszolni. Mert EZ is a dolga! Mert ,hogy én ,te értesüljünk mit miért tesz! Nem szarba venni az embereket ,legalább a látszatot megtartanák.

Willenbrock
Én egy itthoni telefongyárban dolgoztam,ott is heti szinten vittek el mentõk embereket a mûszakból,voltak akik nem jöttek ki élve a gyárból.Természetesen nem menedzserek,vagy irodisták voltak.Nem olyan ritka dolog sajnos.

Her Laca
Nem ,ez nincs jól,de senki sem kényszerít senkit,hogy annyi pénzért dolgozzon. Van választása! És ez a lényeg. Ha belemegy (tudom,tudom,a szükség nagy úr és nem minden a büszkeség ) szóval,ha elvállal egy melót x ért akkor ennyi.
Felteszek egy kérdést. Te mondjuk fel akarod építeni a házad,és keresel rá embereket. Ha van egy cég aki neked fele annyiért megcsinálja mint a többi és még jól is (ez azért fontos) te akarsz többet fizetni? Ugye ,hogy nem.
Ha senki sem menne elvégezni azt a melót annyiért akkor kénytelenek lennének többet ajánlani. Ha hozzám 7 ezerért elszegõdik valaki egy napra én se adok neki merõ szívjóságból 10 et. Nincs érdekvédelem ebben az országban ,és ez egy nagy bûne minden eddigi kormánynak ,mert ellehetetlenítették.

Willenbrock
De ilyen nagy stratégiai beruházásokról eddig sem volt népszavazás.Sem a metróról,sem autópályákról,sem a Bõsi erõmûrõl.Valójában a szomszéd Mari néni mit tudhat az ország energiaigényérõl,meg a megoldás technikai lehetõségeirõl? Biztos vagyok benne,hogy egy baloldali kormány sem tartott volna errõl népszavazást.

"ketten meghaltak a hajtás miatt" ez bulváros lett, ilyen nincs, vagy ha van, az bûnügy.

Willenbrock
Ha abból indulunk ki,hogy a munkaadó megteheti,hogy 70 nettót ad,a munkavállaló meg maga felel a helyzetéért,mivel nem képezte magát tovább,és elvállalta a szar melót.Akkor tulajdonképpen jól van ez így nem? Õk a kapitalizmus járulékos veszteségei,ahogy látom ez sokak számára egy igazságos rendszer.Nem tanultak,nem tudtak semmivel kitûnni,hát vessenek magukra.

LeonSilver
Órákig tunám nézni az ilyen képeket!!! <#eljen>

Her Laca
The airship, Los Angeles, flies over Washington Boulevard. Detroit, 1926.

Ezt meg csak úgy.

Her Laca
Na ne csináld!!! HD ba? Azta mindenit 😊

Her Laca
Ahogy érzed testvérem😊<#eljen> Én remélem,hogy egyszer valóban egy normális ország lesz ez ,vagyis pontosítok! Egyszer felelõsségteljes emberek fogják vezetni . De gyanítom azt én már nem érem meg.

végül is, ja. valszeg különben nekik van igazuk. de qrvára nem veszi be a gyomrom, hogy nekem a jelenem, a fiamnak meg a jövõjét rabolják és teszik tönkre, mindenféle értelemben.
acidrain
Mög is néztem! Ráadásul teljes képernyõn, HD-ban! 😊 <#crazya>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Nem nem! A távol maradók nagy részének hótra mindegy melyik bagázs rabol éppen ,így inkább elmennek mulatni egyet. Van a két-három elvakult tábor,oszt megoldják õk egymás között. Persze ez egyéni szimpátia kérdése,hogy pl neked Vitya nem tetszik,másnak meg mondjuk Mesterháziék nem szimpik,ugyan úgy ahogy Vona sem mindenki kedvence. Így nézõpont kérdése ,hogy kinek a malmára van hajtva az a víz.

igen. lehet igazad van,de..... õk még nem voltak. az összes többi rohadt faszszopó köztörvényes patkány már bizonyította, hogy kötelet érdemel, lett légyen balos avagy jobbos. tõlem kapnak esélyt. ha nem lesz igazam szemen köphetem magam, de legalább meg próbáltam. a távol maradók sajnos akaratlanul is ov-ra voksolnak, szerintem. bocsánat
Her Laca
Akkor maradok itthon😊 Szerintem sem jobbak azok sem emezeknél. Hátha még a kincseskamrához kulcsot is kapnának. Ajaj. Node a jónépet lelkesítse a tudat,hogy lesz egy pár milliárdossal több az országnak ,és õk ebben hathatósan segítettek nekik. Akár a sajátjuknak is érezhetik ,de csak messzirõl ,azért mindent nekik sem lehet😊

Nézzétek ma este 20.20-kor az M1-et. Jó kis filmet vetítenek a "Vizsga" c. film "folytatását" "A berni követ" c. filmet.
Her Laca
Mittudom én.
Hajlok arra ,hogy mégiscsak elballagok ,és jóóóóól Vonáékra voksolok,legalább lenne aki megszorongatja õket.
Ha meg véletlenül nyernének,már mint a Jobbik akkor van két ámde elég érdekes út elõttünk. Vagy beváltják az ígéreteiket (nekem bõven elég lenne ha az elmúlt 20 év szarháziait kényszermunkára vinnék) , no meg csak a programjuk tizedét ha megcsinálnák és (szerintem azért elég demagóg ,populista dolgok is vannak ott de üsse kavics) elindulnánk egy jobb világ felé. Na erre van a legkisebb esély😊 Vagy kibaxnának minket az eu ból gyorsított ütemben ,oszt lenne itt olyan baj rövidtávon,hogy az emberek mennének igazságot osztani.

Te a Jobbikra szavaznál ugye? ( legutóbb én is rájuk szavaztam ) Csak azért kérdem, mert személyes tapasztalatom van pár jobbikos képviselõvel... tudnék mesélni, nagy csalódás volt. 😞

Az a baj, hogy az ember minél tovább ragozza a kérdést, annál inkább rájön, hogy csak a szar és a fos között lehet választani.

www.smart-bus.hu

laca. vazze meg néztem azt a két videót, hát a vérnyomásom mámegin 200+. most komolyan, van aki erre a tetves bandára x-et tesz?<#violent> költõi kérdés😊
mijki
Ukrajna - OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De jó hogy sikerült az "ukrán tavasz"...

A nyelvtörvény az oroszoknak sem tetszik, bár eddig a medve kivár.(from HTKA)
Szevasztopol katonai beavatkozásra kéri Oroszországot

"Kozben az oroszok elkezdték szállítani a haditechnikai eszkozoket Novorosszijszk kikotoje felé . (vasárnapi képek)"

"Ezek a katonai konvojok katonákkal az utakon az orosz FT-flotta bázisaira mennek, (korábban már írtam, hogy megerosítik védelmuket) tehát loszerraktárak, repuloterek védelmére(nemcsak Szevasztopolban vannak bázisok)

Igen mindenképpen lépnie kell Moszkvának. Nincsenek egyszeru helyzetben.....Nem mutathatnak se gyengeséget(Putyin lenne a kov. célpont, már jelezték neki) nem is hagyhatja cserben az orosz lakosokat se, mert elfordulnának tole...

Már csak azért sem egyszerû a helyzetük, mert most fordult a kocka és az oroszok kezdik azt, amit az ukrán nackók csináltak, azzal a különbséggel, hogy az oroszok úgy tûnik gyakorlottabbak és csürhe helyett rögtön zászlóaljat szerveznek veteránokból:

Most hálálja meg magát annak a sok kozák önkéntesnek a tapasztalata, akik a Dnyesztermentétõl Oszétiáig harcoltak az elmúlt évtizedekben."

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Elbeszélünk egymás mellet szerintem... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Vagy!!!! Dolgoztam egy csajszinál ,a férje színházi rendezõ õ is színházi ember ,mármint a csaj. Mondja ,hogy akár mikor kedvem ,kedvünk van hívjam ott lesz a pénztárnál a tisztelet jegy. Mondom ismerõs házaspárnak,hogy gyertek meghívlak benneteket is,(az asszonykának mindig az a baja,hogy nem mennek sehova) .Erre mi a válasz? Hát nem is tudom,most este (semmi dolguk!!) akkor ki kell öltözni. Azóta nem beszélnek velem,mert mondtam,hogy akkor felõlem be is savanyodhatnak a továbbiakban.
Én már meg sem akarom érteni az embertársaimat,és lehet a politikusoknak van igazuk,ha jól belegondolok.

Her Laca
De ,hogy milyenek is az emberek!
Ugye én egy lakóparkban élek egy kis társasházban. Van közös kertünk. No elültettem tavasszal egy raklap paradicsomot ,meg eleve van szaletlin csinálva,kemencével stb..Szomszéd házból,többen is kérdezték minek ez ,meg a sok nyûg,meg munka vele. Erre fel szokott menni a pumpám,mert nem kérdeztem a véleményüket ergo hagyjanak békén. Bezzeg amikor beérett a rahedli pari akkor ,hú ez milyen jó meg biztos más az íze,meg na igen nem kell venni ,meg a kemence (,mert sokat sütünk benne és nem a villany megy bár nem ezért jelezném) az jó mert finom a cucc ami készül.
És megsértõdik amikor mondom,hogy ha nem a VV19 et bambulná a tv elõtt neki is lehetne. Az embereknek igényük sincs sokszor semmi jóra.

LeonSilver
Persze, hogy nem baj! Azért az nonszensz, hogy LEKAPCSOLT fûtõtestekkel IS 20-30e Ft-ot kell fizetni a buzi távhõnek,mert elavult és szar a rendszere. Nulla szigetelés, stb.. Igez vannak felszerelve költségmegosztók, de komoylan mondom semmi hasznuk. Sõt!!!
De! Örülnék már ha én is látnám a rizsacsokkentés elõnyit,mert egyelõre ez a számláinkon nem nagyon akar mutatkozni. Sem a közös költségen,amit ugye be kell csengetni a lakásszövetkezetnek.

Her Laca
De ha eszükbe jutna baxogatni,hát fogom a pereputtyot oszt intek egy pát .
Hál istennek a két kezemmel megalapozhatok bárhol a világon egy korrekt életet,eddig nem kellett,remélem ezután se kell kifele kacsintgatnom,de ha nem hagynak választást én zokszó nélkül itt hagyom ezt az országot.