IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Madárcsicsergés is volt dögivel-
Ilyen környezetben múlattam az idõt😊
Ezt útálta mindenki,mondjuk jó magas volt és bõven átláttunk a jugókhoz,persze õk is .Nem szerettünk ott tartózkodni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Si vis pacem, para bellum.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Már állítólag orosz személyiket is osztanak,meg küldtek oda egy kevés élõ ,és technikai erõt is. Hijnye.
Nehezményezte,hogy délben szigorúan elmegyek ebédelni,majd pipára gyújtok,utána pedig az volt a gondja,hogy 3 kor pakoltam és mentem haza.
Mondtam neki ,hogy egyrészt ehhez neki semmi köze,a meló idõre legyen kész amiben megállapodtunk,másrészt ha kíváncsi kifejtem aprólékosan,hogy mit miért teszek ,de csak szigorúan emberbaráti szeretetbõl. Ja azt is nehezményezte,hogy hétvégén mi az ,hogy nem dolgozom!
Az jó volt,mert jött hátulról a dumával,hogy kéne hétvégén dolgozni. Mondom neki ,semmi baj mi tartja vissza ,hogy bejöjjön és valamit tevékenykedjen. Erre õ. Hát nem magára gondolt ,hanem rám ,mert õ megy sógorokhoz a hétvégén síelni. Mondom neki ,komám ezt buktad mert
1. Nem dolgozom a hétvégén
2. Nincs az az isten ,hogy én a hétvégén dolgozzam
3.Nekem is van programom
4.Menj az anyádba
Nem lettünk barátok
(én sem szeretem. De tudomásul kell venni hogy elmúlt az az idõ amikor kitanultál egy szakmát és nyugdíjig lébecoltál egy gyárban. Ez egy teljesen más rendszer, ha nem haladsz a korral akkor menthetelenül lemaradsz. Életfogytig tanulás és a többi bullshit...)
@Bucsher:
igen bulváros, de nem tudok mást mondani. Kiment a szünteben, leült, és infarktust kapott. Az ismerõsöm elmondása szerint volt aki elájult munka közben és bedõlt a szerelõsorra a gépek közé. Fél éve 10 óráznak, most már hétvégén is, és nem tudják kipihenni magukat.
GOOBY, pls
Ecce homo.
Meg hát 44+25 év sulykolása nem múlik el nyomtalan.
Si vis pacem, para bellum.
Különben meg szarok én az egészre az a biztos. Én nagyjából azt várom azaz nem várom ,hogy egyre szarabb lesz a helyzetünk ,szerintem nyár végére úgy kb tisztán látszik majd hova jut ,merre tart az ország szekere, és ha beigazolódni látszik a félelmem én lelépek .
Felteszek egy kérdést. Te mondjuk fel akarod építeni a házad,és keresel rá embereket. Ha van egy cég aki neked fele annyiért megcsinálja mint a többi és még jól is (ez azért fontos) te akarsz többet fizetni? Ugye ,hogy nem.
Ha senki sem menne elvégezni azt a melót annyiért akkor kénytelenek lennének többet ajánlani. Ha hozzám 7 ezerért elszegõdik valaki egy napra én se adok neki merõ szívjóságból 10 et. Nincs érdekvédelem ebben az országban ,és ez egy nagy bûne minden eddigi kormánynak ,mert ellehetetlenítették.
Ezt meg csak úgy.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Hajlok arra ,hogy mégiscsak elballagok ,és jóóóóól Vonáékra voksolok,legalább lenne aki megszorongatja õket.
Ha meg véletlenül nyernének,már mint a Jobbik akkor van két ámde elég érdekes út elõttünk. Vagy beváltják az ígéreteiket (nekem bõven elég lenne ha az elmúlt 20 év szarháziait kényszermunkára vinnék) , no meg csak a programjuk tizedét ha megcsinálnák és (szerintem azért elég demagóg ,populista dolgok is vannak ott de üsse kavics) elindulnánk egy jobb világ felé. Na erre van a legkisebb esély😊 Vagy kibaxnának minket az eu ból gyorsított ütemben ,oszt lenne itt olyan baj rövidtávon,hogy az emberek mennének igazságot osztani.
Az a baj, hogy az ember minél tovább ragozza a kérdést, annál inkább rájön, hogy csak a szar és a fos között lehet választani.
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De jó hogy sikerült az "ukrán tavasz"...
A nyelvtörvény az oroszoknak sem tetszik, bár eddig a medve kivár.(from HTKA)
Szevasztopol katonai beavatkozásra kéri Oroszországot
"Kozben az oroszok elkezdték szállítani a haditechnikai eszkozoket Novorosszijszk kikotoje felé . (vasárnapi képek)"
"Ezek a katonai konvojok katonákkal az utakon az orosz FT-flotta bázisaira mennek, (korábban már írtam, hogy megerosítik védelmuket) tehát loszerraktárak, repuloterek védelmére(nemcsak Szevasztopolban vannak bázisok)
Igen mindenképpen lépnie kell Moszkvának. Nincsenek egyszeru helyzetben.....Nem mutathatnak se gyengeséget(Putyin lenne a kov. célpont, már jelezték neki) nem is hagyhatja cserben az orosz lakosokat se, mert elfordulnának tole...
Már csak azért sem egyszerû a helyzetük, mert most fordult a kocka és az oroszok kezdik azt, amit az ukrán nackók csináltak, azzal a különbséggel, hogy az oroszok úgy tûnik gyakorlottabbak és csürhe helyett rögtön zászlóaljat szerveznek veteránokból:
Most hálálja meg magát annak a sok kozák önkéntesnek a tapasztalata, akik a Dnyesztermentétõl Oszétiáig harcoltak az elmúlt évtizedekben."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Én már meg sem akarom érteni az embertársaimat,és lehet a politikusoknak van igazuk,ha jól belegondolok.
Ugye én egy lakóparkban élek egy kis társasházban. Van közös kertünk. No elültettem tavasszal egy raklap paradicsomot ,meg eleve van szaletlin csinálva,kemencével stb..Szomszéd házból,többen is kérdezték minek ez ,meg a sok nyûg,meg munka vele. Erre fel szokott menni a pumpám,mert nem kérdeztem a véleményüket ergo hagyjanak békén. Bezzeg amikor beérett a rahedli pari akkor ,hú ez milyen jó meg biztos más az íze,meg na igen nem kell venni ,meg a kemence (,mert sokat sütünk benne és nem a villany megy bár nem ezért jelezném) az jó mert finom a cucc ami készül.
És megsértõdik amikor mondom,hogy ha nem a VV19 et bambulná a tv elõtt neki is lehetne. Az embereknek igényük sincs sokszor semmi jóra.
De! Örülnék már ha én is látnám a rizsacsokkentés elõnyit,mert egyelõre ez a számláinkon nem nagyon akar mutatkozni. Sem a közös költségen,amit ugye be kell csengetni a lakásszövetkezetnek.
Hál istennek a két kezemmel megalapozhatok bárhol a világon egy korrekt életet,eddig nem kellett,remélem ezután se kell kifele kacsintgatnom,de ha nem hagynak választást én zokszó nélkül itt hagyom ezt az országot.