IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves Topiklakók egy troll/alreg/hackerrel van dolgotok.. :-)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azért ha összehasonlítjuk ATV és HTV mûsorait, az utóbbiban ált. jóval erõsebben és agresszívebben fogalmaznak. Persze õk nem gyûlölködnek csak az isteni (mármint ovi) igazságot hirdetik ki a birkáknak.
A repülés meglehetõsen összetett dolog, ergó némi intelligenciát feltételez. Hogy kerülsz ide?
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Vas és acél országa, ha még emlékszel rá.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
Mellesleg, dicsértem valaha az MSZP-t?
Vagy aki nem kedveli viktort, az csak ellenség lehet?
www.smart-bus.hu
Ez észrevehetõ... 😉
www.smart-bus.hu
A betelefonálós mûsorokat többnyire hanyagolom, mert agymosott emberek telefonálnak be mindkét csatornán. És még internetem is van.
www.smart-bus.hu
Az öszödi beszéd meg sajnos megint aktuális, ugyanis most derülnek ki a részletek... (fecó is benne volt a kiszivárogtatásban)
Nem szeretnélek megbántani, tisztelem a véleményed, de valahogy olyan érzésem van, hogy nem nagyon vagy képben.
www.smart-bus.hu
Az, hogy most orsós bõrharisnya van terítéken nálam, csak azért van, mert most õ a fõnök. Ha majd torgyi lesz a góré, akkor õt fogom szapulni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
90% gyûlölködés, köpködés már hetek óta.
Újra elõvették az öszödi beszédet. Könyörgöm, 8 évvel ezelõtt volt.
Kit érdekel már?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azoknál kártékonyabb lény nincs a földön az hétszentség.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Van vaj a fején bõven, de ez konkrétan nem az õ sara...
www.smart-bus.hu
Pont ezért hoztam saját példát.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A mi családunkban mindkét csapat megtalálható. Néhány éve már megtanulta a zöm, hogy családi eseményen nem beszélünk politikáról. Volt már ebbõl elég veszekedés, ordibálás korábban. Érdekes módon, ez nem volt jellemzõ az MDF alatt, de még Horn alatt sem. Miután Orbán hatalomra került, majd jött a következõ választási kampány, na azóta van ez így nálunk.
Írták itt többen, hogy rosszabbul élnek a jobboldali kormányok alatt. Én lassan 30 éve ugyanott dolgozom és élek, tehát az almát össze tudom hasonlítani az almával és mindig az jön ki, hogy a baloldali kormányok alatt szopás van, a jobboldali kormány alatt meg könnyebb valahogy az életem. Azért kíváncsi lennék arra, hogy ha 2010-ben mondjuk fletó harmadjára is kormányt alakíthatott volna, azok akik annyira ekézik a Viktort, most hogy is állnának a helyzet értékelésével, mert szerintem meg igen csak le lenne görbülve a száj széle és akkor még finoman fogalmaztam.
Meg van ez már tervezve, mi meg csak nézgelõdünk itt bambán.
Már hónapok óta tüntetnek Kijevben, és senkit sem érdekelt. Érdekes módon mi hirtelen fölkészülünk a menekültáradatra, még azelõtt, hogy a tüntetõkre lõttek volna. Vikorunk hazajön Moszkvából és megvilágosodik, felállítják a menekültügyi bizottságot, és rá egy bõ hétre elkezdenek a mesterlövészek lövöldözni. Ez tuti véletlen.
Orgován Winnetou úgyan úgy elmondhatná a saját Õszödi beszédét, mint a másik vadszamár. A Feltó gyerek. Azt csodálom, hogy nap mint nap nem okádja saját magát szemközt.
Tisztára mint a magyar narancs esete😊 Én ezen bexarok de komolyan.
Most majd megmutatjuk a világnak és hazánk felemelkedik.
Erre már én is azt mondom,hogy siralmas.
Na viszont ott az a kikötõ,az megg köll az oroszoknak. Ha másra nem is gondolok,csak arra,hogy ezek
"államcsínynek tekintik az ellenzéki hatalomátvételt
- nem utalják át Kijevnek a beszedett adókat
- nem fogadják el az ukrán parlament döntéseit
- nem szolgáltatják ki Kijevnek a lázadók elleni harcokban részt vett rendfenntartókat
- fegyveres önvédelmi egységeket hoznak létre, a helyi rendfenntartó erõket saját irányításuk alá vonják
- felkérik Vlagyimir Putyint, hogy vezényeljen orosz csapatokat a térségbe"
ilyeneket mondanak, erre az ukránok csapatokat küldenének,no de ott vannak az oroszok ,mert ott vannak és mit tudják õk nem e õket akarják bántani ergo nem hagyják .
Szerintem sanszos,hogy az oroszok lakta vidék csatlakozni akar . Ha meg õk akarják,hát Putyin nem mondhat nemet. Nem õ akarta,de jó szívû ugye.
Tényleg most kéne szólni,hogy jó lenne kárpátalja,állítólag még Antaléknak annó fel is ajánlották,de nem tudom mi igaz ebbõl.
Si vis pacem, para bellum.
Ha az ellenség lõtávolban van, akkor Te is!
Csak kicsi adalék a pár nappal ezelõtti csevejünkhöz.