IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#worship>

Én szimplán böllérnek hívnám... :D

www.smart-bus.hu

kovács úr<#nevetes1>
repvez
Csak óvatosan az ilyen nevekkel, félreértésre adhat okot. :)
A szomszédban mi is egyszer hallottuk, hogy a Karcsit elküldik melegebb éghajlatra és minden egyéb kacifántos szitokszóval megspékelve ,Na gondoltam balhé van a szomszédban, mire kiderült, hogy a kutyát hivták Karcsinak.
<#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Édesapám talált egyszer egy nagyon-nagyon kicsit tacskó szerû kutyát.
Hazavitte, nevelgettem. Elképesztõen okos állat volt!!! Utálta a madarakat, még a fára is fel-fel mászott !

Én adtam neki nevet. Elõször mondom legyen Sztalin.. de mondom elviszik a fater a seriffek, ha a kertben nekiáll ordibálni, hogy Sztalin-Sztalin... Így hát Churchill lett a böcsületes neve, a beceneve pedig Csöri :)

Édesapám sokszor hazavitte, fürödni meg ilyenek. Soha nem volt tantva szobatisztaságra, de soha az életben nem piszkított a lakásba!! Volt, hogy édesapám késõbb ébredt, a Csöri az ajtóban várta, annyira kellett neki pisilni, hogy remegett szegény de tartotta magát! A gyerekek imádták a Csöri pedig imádott Velük játszani :)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Mondom:) Csak még holnap megkérdem Bélám a szomszédot,hogy mit szólna hozzá:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Én Bélára szavazok! (tudod, Béláim az úrban..)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát akkora azért nincs.
Kutya az a négylábú állat ami nagyobb egy macskánál és ugat.<#nezze>

Her Laca
Vagy NaCsá.Valamelyik filmben hívtak így egy majmot.
Ötletelünk. Kis vakarék itt fekszik a lábamnál,egy tapodtat nem mozdúlna mellõlem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ez is volt opció. Még nincs eldöntve. Addig csak kutya.

Pedig olyan Samu képe van :)

Her Laca
Jesszus Mária:(

Her Laca
Vagy Herrlaca:)

Her Laca
Asszem Béla lesz a neve. Vagy Kovács Úr.

GaBika6
A KURVA ANYJÁT annak, aki kitette...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Her Laca
Képzeljétek. Megyek haza erre majdnem elütök egy kiskutyát. Kiszállok odajön,se nyakörv se semmi. Hazavittem megfürdettem tele csimbókkal a kis árva, meg sebbel. Elvittem állatorvosunkhoz,hogy a chippet olvassa ki de bakker kivágták belõle. Sebet elláttuk ,hétfõn fiszem vissza,(korrekt volt egy fillért sem fogadott el) ,nos úgy látszik Süti kutyám mellé nyertem még egyet. Nincs szívem menhelyre vinni. Okos kis jószág:)

Her Laca
Ha lefordítaná valaki az jó lenne.
Én azt bogarásztam ki pl ,hogy az E4N nek visszavettek ,de lehet tévedek.
Addig nem mondok semmit mert aztán én leszek a gonosz troll:)

Her Laca
Majd ha kész lesz.Engem addig nem érdekel egyetlen Orosz cég munkálya sem,és akkor is csak akkor ,ha minimum 20 an azt mondják,hogy perfekt. Addig lehet itt videókat nyomni ,emlékszem a Clod videói is milyen jók voltak.

macleody
Jaja, pont ott.
GaBika6
Nagyon nagy reményeim vannak e játékkal kapcsolatban... Nagyon remélem nem lesz ez is egy átbaszás!
A videok alapján nagyon ott lesz...

http://www.youtube.com/v/-MOGrHimjmM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

repvez
Csak hogy legyen mit kitárgyalni :
http://www.youtube.com/v/V_4la9qud58&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Nagyon érdekes dolgok vannak ebben a readme-ben, Laca!
Hecker007
Ez a rész hol volt?
Csak átfutottam a szöveget, az maradt meg fõként hogy az E1 sebessége egy kicsit csökken az E4 pedig nõ.
Illetve a 100 oktános Spit is kap egy kis sebességemelést.
Ha tévednék javítsatok ki, nem perfekt az angolom <#buck>

Her Laca
Jól bogarásztam ki,hogy pl a E4N nek a motorjának csökkentették a teljesítményét?
Csak szimplán kérdezem?

Zpogi

Zpogi

Ezt is köszi. Mindig lehet itt tanulni valamit.

köszi :)

LeonSilver
http://www.youtube.com/v/zuJLKagit0Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Az elõzõt a 72400-asra írtam...
Üdvözlet!
A dandár a legkisebb összfegyvernemi magasabbegység. Nagyság szerint utána jön a hadosztály, hadtest, hadsereg, hadseregcsoport, ami az oroszoknál front névre hallgatott.
A kulcs az, hogy összfegyvernemi.
Az ezred homogén, vagyis például gépesített lövész, vagy utász, vagy tüzér, vagy harckocsizó, stb. A saját fajtájának megfelelõ zászlóaljakból és kiszolgálóegységekbõl áll.
Egy dandárban pedig jellemzõen van legalább két lövészzászlóalj, egy harckocsi zászlóalj, egy tüzérosztály, egy mûszaki zászlóalj, valami légvédelem, plusz a kiszolgáló alakulatok.
Régebben nálunk ezredekbõl álló hadosztályok voltak, majd átálltak dandár-hadtest szervezetre.

Elment egy konstruktõr.
Megadom az asszony emailcímét, majd ezt neki is írd meg légyszi, hogy a közösség szempontjából mennyire hasznos ez a tevékenység, hát ha kevésbé akarja szétrúgni a seggem a sok netezés miatt. ?))
PhantomAss
hajaj, minden héten olvasom <#eljen>
érdekes dolgokat tudsz felkutatni...

GOOBY, pls

Hát ennyi a magyar foci...
Én simán kibasznám mindet, kicsi 5-6 éves fiucskákkal kezdeném az egészet elõrõl, és aki gólt az csak egy nyalókát kap vagy kinder tojást!
Szaros milliomos mind!

LeonSilver
Ezek akkor is kikapnának legalább kettõ nullra, ha csak maguk lennének a pályán.

LeonSilver
Nekem már csak a kesztyûm van meg. meg a mezem :) 13-as

Éppen nem video, de azért magvas gondolatok vannak benne, tulajdonképpen nincs is semmi baj!Pintér nyilatkozata

Her Laca
De gyors volt az a krapek ,az nagyon elõttem van,pedig nem voltam soha egy Dózsa fan. Fazék,Törõ ,Fekete. Ezeket a neveket mindenki tudta még az is akit sose engedtek labda közelébe a grundon.

Igen... :( Nyugodjon békében...

www.smart-bus.hu

Her Laca

Végre !Igen.

Her Laca
Az nagy szám:) Majd nézd meg a következõt:))

A stadionoknak nincs köze a válogatotthoz... :) Egyébként meg 14000 nézõ volt kíváncsi erre a fosra, és mindezt a csúfos lebõgés után. :) A foci a legnépszerûbb nálunk, és ezen az sem változtat, ha egy kalap szar... :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Az se rossz:) Van itthon minden hozzá,labda,kesztyû ,ütõ,és persze eredeti satyekok is:) Mind a tengerentúlról:) Régebben sokat szórakoztunk vele.

LeonSilver
Én a bézbólt preferálom faterkám :) Kicsit játszottam is.

Her Laca
Várom a szokásos válogatott meccs utáni videót,ha majd valaki rátalál tegye már be.