91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#76182 Az elsőt láttam már, de a második.... basszus! A pasi mindent visz! Qrva nagy arc! -
#76181 Üdv Urak! Offolok egy kicsit :D
A komolyzene kedvelőinek sok szeretettel:
Csekkoljátok a dobost:
-
sakkay #76180 Fasza. -
#76179 nézzétek meg -
#76178 Mi nem egyszerű? A mai világban egy lézer szkennerrel pár perc alatt feltérképezik az egész kabint ,ráadásul úgy ,hogy pont oda teszik ahol a pilóta szeme lenne. Bakker egy nyűves építkezésen is komolyabb szerkentyűkkel dolgoznak már,akkor ezen mi nem egyszerű? -
sakkay #76177 Nem ilyen egyszerű, ezen megy a hirig napok óta.. -
#76176 A fóka kabin még mindig szar.Vastag az üveg ,a revi az egekben ,ez úgy szar ahogy van. Csinálják meg rendesen.Menjenek el valamelyik múzeumjukba oszt nézzék meg mérjék át és ennyi.Van nekik elég zsákmányolt cuccuk. Faxt szórakoznak ezen ennyit. -
#76175 -
Lacusch69 #76174 Hát, a 26-os Tóth-Csillag Rebeka jobban tetszik, de azért Attila bátyánkra szavaztam... -
#76173 Id Kositzky Attila:
KEDVES BARÁTAIM! Összeszedtem bátorságomat, és a Veszprém megyei "Napló" újság selfie pályázatra beneveztem a mellékelt képemmel, amely 78. számmal Kositzky Attila névvel megjelent. A képet egy MiG-21biszAP gép kabinjából készítettem, kísérőm Pető "Pinyó" István volt. A háttérben a pápai 1. sz. légtér Ny-Dny-i része látható a Bakonnyal, a Kőris hegyi polgári radar antennával és kilátóval, valamint Bakonybél ÉK-i csücske és a csúcsra felvezető út.Kérlek benneteket, ha a kép megnyerte a tetszéseteket, szavazzatok. Segítségeteket előre megköszönöm Attila.
Itt a link: http://veol.hu/hirek/naplo-selfie-palyazat-2014-szavazas-1637032
Alul lehet szavazni, a 78. számúra kell :)
-
sakkay #76172 Pont ezen agyaltam már reggel is. Tök mindegy , hogy eredeti a kép, az optika úgy torzít', ahogy a kép készítője akarja. Azt meg , hogy mit látsz igazából háááát... -
#76171 Mondjuk ezekkel a fényképekkel meg az a baj, hogy minél több mindent akarnak láttatni rajtuk, ezért kis fókusztávolságot állítanak be az objektíven ami szintén torzít. A felső képen a kabinkeret teteje is elég szürreálisnak tűnik.
Mint ezen a képen is:
-
sakkay #76170 Igaz... -
#76169 ezt a képet én is néztem és az alsó müszerfal lap is sokkal jobban kitakarva van mint az eredetin,de ezt ahogy olvastam a forumon is feltünk már pár embernek -
#76168 Van még ott gond...
Ez az összevetés arról az oldalról van amit Sakkay linkelt.
-
sakkay #76167 Igen kivéve a revi.. -
sakkay #76166 -
sakkay #76164 Be tudtatok lépni a BOS fórumjára amit linkeltem? Mert ott van pár múzeumi kép ahogy látja a srác belülről, a méretek pont ugyanazok. Teljesen. -
#76163 Az igazihoz képest mintha szét lenne lapítva az egész fülke. -
artivizsla #76162 A Revi még egy kicsit magasan van, de már alakul. -
sakkay #76161 Nem baj Laca belejössz. Legalább megvan a motiváció, meg a kihívás -
#76160 Kérlek :) Repkedtem. És szinte semmit se találtam el:)) Mondjuk ráfogom arra ,hogy nem jó helyen volt a joy és kényelmetlen volt ,de tiszta helyzetekben úgy körbelőttem az ellent mint hülyegyerek a hurkapálcát a vursliban:) Na de 1-2 nap oszt csak visszatérek mint Svarci:)
-
sakkay #76159 Na úgy néz ki, a nézetet eltalálták..szerintem. -
#76158 -
sakkay #76157 Egyszerűen olyan kevés az a 33 fő, hogy hiába vagyok bent multiban 4 győzelem után leszálltam, és vagy 5 perce nem enged felszállni mert fullon van a szeró. -
sakkay #76156 Az. Látod ki csinálta a szimen belül, a név mindig ott van a bal sarokban..így nem lehet cselezni! -
#76155 Ez nagyon szép kép. Ingame? -
sakkay #76154 -
sakkay #76153 -
sakkay #76152 -
#76151 De megvan! kösz. -
#76150 Mi másban:)))? -
sakkay #76149 -
sakkay #76148 ühü.. -
croatianus #76147 ...gunsight -
croatianus #76146 Leaning to ... mittommi -
sakkay #76145 Mármint? Clodban? -
#76144 Mi annak a nézetnek a neve ahol ráközelít a célkeresztre? -
#76143 Rakom össze éppen a vasat. Elkérem majd Tom tól ezt az izét Bost és majd mondom a véleményt sakkay mester.
De nehogy kardodba dőljél utána:) -
sakkay #76142 Ez a régi verzió..