IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Logikus amit mondasz. Nem is igazan latom at egyelore az ero viszonyokat, de szerintem, ha a Facebook lett az ur a haznal akkor valoszinuleg a szimulatorok, jatekok hatterbe fognak szorulni egyelore, a Sony meg a sajat konzoljaban gondolkodik, a Steam meg, hat a fene tudja mit akar. Az Oculus Rift meg mar eleg elore haladott allapotban volt, egyre tobb szimulator jelentette be a tamogatasat.
Meg en abban remenyekedtem, hogy kb. egy TIR 5 os araert hozza lehet majd jutni a vegleges verziohoz.

Szerintem az Avegant Glyph ígéretesebb...
Her Laca
Kénytelenek voltak lépni,hisz beszállt a Sony,és a Steam is a buliba ha jól tudom. Addig amíg egyedül voltak teljesen rendben volt minden,de azért ha két informatikai mogul is rámozdul a témára akkor nem kell sok képzelõ erõ ,hogy ki húzná üzletileg ,meg fejlesztésileg a rövidebbet. Szerintem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Szerintem anyagi gondjaik eddig se voltak, de kaptak egy visszautasithatalan ajanlatot: 2 milliard dollart, plusz meg amik nem igazan kerultek nyilvanosagra.
Viszont mas kerdes, hogy Pl. John Carmack ezek utan, vajon ott marad a cegnel mint technikai igazgato?
Allitolag nincs valami nagy velemennyel a Facebookrol, accountja sincs.
Sokan az o csatlakozasa utan kezdtek hinni abban, hogy ebbol valami jo es megfizetheto dolog is kisulhet a gamerek, szimulatorosok szamara.

PhantomAss
legalább anyagi gondjaik nem lesznek
majd meglátjuk mi sül ki belõle...

GOOBY, pls

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nabasszus. A zukkerfiúék megveszik az Oculus VR-t ...

http://hvg.hu/tudomany/20140326_facebook_oculus_vr_felvasarlas

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Rendesen értett a gépekhez,meg a navigációhóz is,a teljesítménye vitathatatlan. Wiki infók
Ami azt illeti elég fiúsan néz ki,még Charles Lindberghez is hasonlít nõ létére,és nem csak a haja miatt.

Her Laca
A vikin elég részletesen ott vannak az eredményei. Nem hinném,hogy nagyon tudatlan lett volna .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

öööööööööö........... olvasmányom szerint ezért vitt navigátort, ha jól emlékszem azt írták, hogy valaki közel álló ragaszkodott hozzá. bár teljesen mindegy, bátor volt.
LeonSilver
Na az biztos nem igaz. Qrva sokat repült, rekordot is állított fel. Az utolsó útján meg még navigátora is volt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

üdv. régen olvastam valahol, hogy a hölgy azt sem tudta mit csinál( nem ismerte a mûszereket stb ) amolyan celeb féle volt a mai fogalmak szerint. ez vajon igaz lehet?
Her Laca
Amelia Earhart

1940

Her Laca
Én ott azt olvastam,hogy valamit csinálnak vele. Ott van amit linkeltem ,ott azt írták ,hogy javítják. Lehet többet tudsz akkor ,én csak onnan informálódtam.
Aztán lehet valóban így marad (igazán most nem érdekel nagyon) de én majdnem ,hogy biztos vagyok benne,hogy bele fognak nyúlni.
Majd figyeld meg:)

Dehogy! A jelenlegi. Az újravariálásról meg még megy a vita.
Her Laca
Mármint?:) Az,hogy újravariálják?

Nekem tetszik! <#vigyor2>
Her Laca
Csak a pontosság kedvéért ez a búvár egy hölgy.

Her Laca
http://www.youtube.com/v/WK2LpUoqX6A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca

Her Laca
No most olvasom,hogy a legeslegújabb kutatások szerint mégsem ez a hiteles:) Nem megmondtam?
Mert mint mindig:)

és Én sem ... szeretem az ilyen videokat, ha van még akkor jöhetnek.

4 éves feltöltés, de még nem láttam. Hátha más sem...
http://www.youtube.com/v/X9QIEreNWw0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
Laca! Ugye még mindig úgy van, hogy jössz Szombathelyre a majálisos repcsis õrületre?! :)

Zpogi
Persze! Addig mardosta a lelkiismeret, amíg ráment a szívére... <#nevetes1>
most miért, hát van ilyen nem?
Nagyon kemény... <#nevetes1>

www.smart-bus.hu

Igen, nekem is ez jutott eszembe. <#nevetes1>

Hát olyat sajnos szigorúan csak nõi személyek részére forgalamaznak, de az ember bizony megfizeti az árát. <#vigyor5>

LeonSilver
Illetve kettõt :D

Her Laca
Nézd :) Ha egy ilyen asszonyos összeállítást tudnál nekem prezentálni,természetesen az asszonyos ár mellett....<#zavart1>

De az asszonyosban még egy MFD Cguar Pack is szerepel, mint tartozék.

Hát Tõled elfogadom a véleményezést is. (Tudom, úgy sem lehet komolyan venni)<#eplus2>
Az asszonyos vagy az asszony nélküli verziót akarod hallani? <#rolleyes>
45 vs 98

Her Laca
Ó én értelek:) Meg nem is azért kérdeztem az árát ,hogy véleményezzelek:))

Hát igazságod vagyon, de mivel nem iszok nem dohányzok, meg már az asszonyt is hanyagolom, 4-5 évente megengedek magamnak egy ilyet. Mert megérdemlem <#nevetes1> (Közben csak videokártyát,processzort memóriát meg ilyeneket szoktam cserélni) Mert azt is...

Her Laca
Jelzem annó Gida lazán kicserélte a potikat az X52 ben ,és valami nevetséges áruk volt.

Her Laca
Mennyibe fájt?
Igazság szerint csak az ára ami elrettent,minap Soltnál voltam és pont azt beszélgettük,hogy a fene se akar kiadni már fél millákat csak ezekért a szarokért. Mondhatnám sajnálnám rá a pénzt. ha olyan 50 körül lenne még csak csak meggondolnám.
Én a G940 et is ocon vettem ,90 et azért se adtam volna.

A warthognak a vitathatatlan elõnye, hogy a gázkarja is hal-szenzoros,(méghozzá 14 bites) nem pedig potis, mint a Rhino-nak.Az sajna egy idõ múlva elkezd izegni mozogni. Ennek mondjuk a helikoptert nyüstölõk veszik hasznát igazán, merev szárnyúaknál nem igazán nyújt az árával arányosan többet. Mondjuk DCS P-51 szintén meghálálja. De ahogy mondták a Rhinot is át lehet alakítani, akkor pedig egyértelmûen jobb választásnak tûnik. Ha két héttel hamarabb olvasok róla, biztos megvártam volna. De már megjött pont a warthog. Majd csak elszenvedek vele egy darabig. Helikoptereket egy álom vezetni vele. Mondjuk azokat a fajintos tekerõket hiányolom róla, mert trimmelni ideákis volt az x52-vel. Viszont a potija ugrált már, és nem lehetett vele normálisan helit vezetni.

Hecker007
Majd meglátom melyik válik be jobban, amelyik kevésbé tetszik az megy az apróba :D

Jó lenne ez a cserélhetõ markolat csak kérdés hogy tényleg lesz-e. Thrustmaster is beígérte vagy a Cougarhoz vagy a Warthoghoz már nem emlékszem, de azóta se lett belõlle semmi :(

Her Laca
Minek? Gyûjtöd õket?:)
Amúgy az X52 nek is hall szenzoros már ,gondolom ennek is:)
Inkább az a feneség ha gyártanak majd hozzá mondjuk messza,vagy spit markolatot.!

Hecker007
Jól néz ki a belseje, ha nem szar mûanyagot használnak hozzá akkor elég tartós darab lehet ez is. A gázkart meg késõbb akár át is lehet alakítani HALL szenzorosra. Megvárom mi lesz a véleménye rólla nagyközönségnek aztán lehet beszerzek egyett a Logi mellé.

Megoldottam.

Igazán remek lett a patch.
Van viszont egy hang problémám, valószínûleg nálam lesz a gond, ha elfordítom a fejem alig hallom a motort. Eddig is volt ilyen de most szinte elnémul. Viszont az 5.1 be van állítva. Mi lehet?

Her Laca

Her Laca
Warthogot nem vennék mert 100+ ezret akármilyen is nem ér.+ még egy pedál. A Rhino szvsz van olyan jó és kb 40 ezer,hozzá egy pedál legyen 30 max.
És én saitekben még nem csalódtam. Mondjuk nem rezeg mozog de én még egyszer Lóóóóóógi joyt nem veszek az biztos.

Her Laca
A Rhino is 16 bites itten a leírása

repvez
Hát amennyit én tudok róluk Abban sok opció létezik mindegyik mellett pro ,contra . Sajnos itt is a felhasználó igénye és pénztárcája is fontos tényezõ.
A warthog, full fém kivitelû ezt tartósság szempontjából és a stabil állás miatt jó ,
a warthog nem hagyományos X,Y kivitelü mechanikával rendelkezik , hanem 1 chip felett mozgatott mágnes elmozdulása (amolyan 2d-s hall szenzor) alapján müködik.
Kopás és pontosság szempontjából verhetettlen (16 bites),
nincs a mechanika miatti akadás.
Autentikus kinézet
Contra rész: nagyon drága, bonyolultabb programozás (talán)
Ha elromlik nem tudod a potmétert házilag javitani

Rhinoról sok infom nincs,de árban a warthoghoz képest verhetetlen
Alapból van oldalkormány
Modositható rugókeménység
Több funkció a gázkaron