91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem értem:)
  • sakkay
    Nem is lehet elérni ezt a skint földi halandóknak!
  • Her Laca
    Ha jól tudom ez csak fókán volt.
  • sakkay
  • sakkay

Itt is a szárnytőtől jobbra ill. balra jön a füst, igaz keskenyebb.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.09. 12:24:00
  • LeonSilver
    Hát.... Dorikával sem egyszerű az élet :) A Musztánggal sem eccerű felszállni. Dórival sem :)
  • LeonSilver
    Így van! Először azt hitem, hogy csak egy gépre lehet beváltani, de nem... Még annó amikor TIR5-öt vettem, akkor adtak ahhoz egy kupont, amit még nem váltottam be. Eddig :)
  • Hecker007
    Ez a hivatalos oldal Korábban említette am, hogy van egy 60%-os kuponja, azzal megérte a 2 gépet behúzni.
  • PhantomAss
    honnan vetted ennyiért?
  • sakkay
    Csináltam egy kis zuhanás tesztet. A Jak-1, 720km/h fölött kezd el szétesni,de 740-nél már mindenképpen...a messzer880-900 körül..de néha még többnél.
  • Papa01 #76412
    Sok jó leszállást ezekkel a szépségekkel! :)
  • LeonSilver
    Óóóóóóó igennnn :D

• Her Laca
    Mielőtt munkába mennék gyorsan leírom ami a tegnapi repüléssel kapcsolatban eszembe ötlött. Sakkay val 1v1 eztünk a BOS ban, én többnyire orosz vasakkal mentem kíváncsi voltam mit tudnak. Verdikt. Energia harcra teljesen alkalmatlanok,már ha ugyanarról a szintről indulnak és a BF pilótája tudja is mit kell csinálni. A Lagg az fosabb a jakab az még elmegy. De nem is ez a lényeg. Ami eszembe jutott és majd meg is mutatom videóban,hogy a gépek olyan hirtelen manőverekre képesek ami egyszerűen lehetetlen. Már tegnap este volt egy fura érzésem ,de ez reggelre kristályosodott ki bennem . Arról nem is beszélve,hogy nagyon imbolyognak . Olyan súlytalannak érzem a gépeket ,legalábbis az ellenfél gépét ,mert amikor támadom akár 6 órából akkor csinál olyan manővereket ,hogy kerekedik a szemem. :)) Olyan mintha első VH-s vasak lennének .
  • Willenbrock
    Alternatív befejezés :D
  • Willenbrock
    Nekem is tetszik,igazán szép gép,a Mig-15 is. Csak azt sajnálom egy kicsit,hogy nem a klasszikus műszerfallal csinálták meg,hanem az F változat késői műszerfalával,de ez apróság. Ha meglesz a Mig-15 is,mekkora dogfightokat lehet majd ezekkel művelni :D Kell még egy jó koreai térkép és akkor jó lesz az.
  • PhantomAss
    hát igen, nekem ez drága
    majd a leárazáskor...nomeg megpróbálom Sanyo játékát hátha nyerek :D
    apropó, ha valaki x55 rhinot venne:
    x55
    beci43 linkelte a dcs fórumba, gondolom azért itt is érdekel pár embert
  • sakkay
    Várlak, van ts is...il2
  • artivizsla #76405
    ~9600 Ft jelenleg a Fóka.
  • Her Laca
    Vettem :)
  • sakkay
    22.15-re leszek Laca.
  • sakkay
    Köszi
  • Leon77
    Ts3 3.0.13.1, a Freetrack ezzel nem fagy. ;)
  • sakkay
  • Her Laca
  • sakkay
    Persze, csak visza kell raknom a régi v. ts.
  • sakkay
    Bassza meg! Ilyen még nem volt! Elmarad a pénteki BOS javítás!
    "Gents, it's been decided to postpone today's update. It will be ready next week (maybe in the very beginning, not sure yet). I'm really sorry I made you wait for the dev blog update. It was about those great things that you'd love to finally see in the game, like, improved engine modelling, tweeked aerodynamics for a couple of planes and, of course, fixing the Bf 190 rudder issue. Some GUI elements were to be updated as well.

And it looks like there was too much of ... everything. It just didn't want to work as a single piece. Sorry, folks."
  • Her Laca
    No harcászkodunk egyet? Már ha nem használja más Tom BOS át:)) Közkincs :)))Leviszem a kutyákat oszt felmegyek TS re.
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.08. 20:29:06
  • sakkay
    Na ki akartam próbálni-megint-a face track noirt, mert a ts fagy, ha bekapcsolom a freetrack progit(csak valami nagyon régi verziója nem) de sajnos a program nem látja a wii kamerát. Megnéztem a támogatott kamerák listáját, és valóban nincsen rajta. Esetleg valaki tud valami cselt?
  • Her Laca
    Azon kevés csöves gépek egyike ami tetszik:)
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Van egy kuponom, amit még az TIR-hez kaptam... -60%
  • Her Laca
    Én a Sabre-t venném:) Csak hogy bííííííííííííííííííííírd eldönteni:)
  • Hecker007
    Hagyd a fenébe, meg kell várni a köv akciót, ősszel biztos lesz, aztán mehet mindkettő. Legalábbis én így tervezek bevásárolni :D
  • LeonSilver
    Én még nem tudtam dönteni basszus
    Most az egyik gépre van zsetonom (F-86 vs. Dora) de nem bíííííírom eldönteni, hogy melyik legyen előbb
  • sakkay
    Értem én, és még mindig azt mondom:mivel a messzer nem fordulógép-ha szintben találkozol egy jakkal(természetesen ezt úgy is értem, hogy nincsen energiatöbblet) és elkezdesz fordulózni mert rád erőlteti és hagyod, baj lesz(ezt jeleni kb. a jó pilóta). Márpedig sokakat elvisz a harci, aztán csak csodálkoznak. Persze ha nem hagyod és betartod a szabályokat, a BOS-ban is sokkal jobb a messzer.
  • VO101 tvr
    Összemosod a dolgokat.
    1. Konkrétan a repülőtechnikáról írtam. Azon belül is kimondottan a 42-es szembenálló gépekről (amik a BoS-ban is szerepelnek). Ekkor volt talán a legnagyobb technikai fölényük a német repülőgépeknek (109F4, G2 vs LaGG3, La5, Jak1, Jak7), ami 44-45-re a La-7 és Jak-3 elterjedésével csökkent.
    2. A légigyőzelmek száma részlegesen függ össze a repülőgép technikai előnyével. Szélsőséges példaként ha a képzetlen újonc pilóta elbambul, nem figyeli a légteret bármivel le lehet lőni ami zuhanásból képes utolérni... A légigyőzelmek túlnyomó többsége így született. Lásd Hartmann saját bevallása szerint is így lövöldözte le a szovjeteket. Ez nem a gépen múlik. Nem lovagi torna volt, mint amit mi a gép előtt játszunk 1v1 elnevezéssel.
    "Esélytelen volt az orosz jak 1-ben egy jó orosz pilóta?......NEM! " Nem volt esélytelen a túlélésre. A légigyőzelemre annál inkább. Azt, hogy a Jak1-ben bevetett több ezer pilóta közül néhányan elértek sikereket, (nem 1v1-ben!) nem szabad túlértékelni. Nyilván a final-en besikló 262-est is le lehetett lőni Jak1-el is... Na de érted?
  • sakkay
    Na most olvasom, állítólag javították a ruddelt...nagyon kíváncsi vagyok, este jön.
  • sakkay
    Ok. Akkor mégis hogyan van az, hogy a szövetségesek közül a legtöbb légi győzelme orosz pilótáknak volt? És ehhez nagyon kevés azaz egyedüli' érv, hogy kurva sokan voltak.
    Na én vagyok az aki eleve szeretem a németeket, a német technikát, és a történelmet. Mindig velük vagyok a programokban is. De nem szeretem ezt a nálunk olyan nagy divat-vajon miért nem lőtte agyon magát a szovjet pilóta, ilyen fos orosz repülőben-típusú hozzáállást.
    Jobbak voltak a német gépek? Persze! Esélytelen volt az orosz jak 1-ben egy jó orosz pilóta?......NEM!
    Ha a BOS-ban találkozok egy jakkal, azt szinte mindig lelövöm, de elég egyet hibázni és ha jó a pilóta gatya.
    Ennyi.
  • VO101 tvr
    "Mellesleg jók azok, ha gyakorlott pilóta vezeti, és szintben találkoznak."
    Ez és hasonló kijelentések rendre előkerülnek.
    Ha egy gép sz.r, akkor az akkor is az, bárki vezeti.
    A 42-es 109F4 és G2 nyilvánvalóan nem egy ligában játszik a kortárs szovjet gépekkel. Még ha az oroszok a "balance" és a patriótizmusuk jegyében próbálják is összemosni őket a "hardcore" szimulátorjaikban.
    Kézzelfogható hasonlat napjainkból. Ha egy autó sz.r, nyilvánvaló technikai hátrányban van, akkor azt jó vezetővel sem lehet kompenzálni. Lásd F1 Alonso, Raikkonen a Ferrariban vagy Grosjean a Lotusban. De ha betennénk őket egy Marussiába még látványosabb lenne a dolog.
  • PhantomAss

én arra várok hogy leárazzák és már megyek is multizni :D