IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézzük például a TrackIR-t. 200€ ami nekünk vagy a zömünknek ez nagy pénz. Egy germán, akinek 3000€ a havi apanázsa, hát leszarja.
Ezek a cégek nem jótékonysági intézmények. És az elején tuti, hogy nem két forint lesz egy ilyen.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Harmadrészt közvetlenül a retinára vetíti a képet, tehát a két szem mindegyike más-más képet kaphat, ami szerintem jobb a 3D-nek, meg gy szimulátornak is. Amcsi kutatók vizsgálták a kontaktok észlelésének folyamatát a koreai háború légicsatáiban. Azt vették észre, hogy az hogy milyen messzirõl szúrják ki a pilóták az ellenséget, nagyban függ attól, hogyan fókuszálnak. Ha közelre fókuszálnak akkor a kontaktokat késõbb vették észre, akkor amikor már nagyon közel voltak. Ahhoz, hogy hamar, nagy távolságból ki lehessen szúrni az enemyt úgy kell nézelõdni, hogy távolra fókuszál az ember.
Talán ezt az Avegant Glyph jobban képes szimulálni. De ez egyelõre csak tipp.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Eszembe jutott , hogy régen mindig azzal szórakoztam ha vonaton ültem az állomáson (és mellettem állt egy teher)az indulásakor azt képzeltem direkt, hogy az én szerelvényem megy. Amikor meg elment az utolsó vagon is, ugrott egyet az agyam.
Szerintem a Steam érdekes lesz mit fog kiokoskodni,de én nem temetném az Ocolust sem így ,hogy a facebook megvette. Belepumpálnak jó pár millát oszt lehet pár hónap múlva már kezdõdnek is az eladások. Minden az anyegin múlik mint tudjuk😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Meg en abban remenyekedtem, hogy kb. egy TIR 5 os araert hozza lehet majd jutni a vegleges verziohoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Viszont mas kerdes, hogy Pl. John Carmack ezek utan, vajon ott marad a cegnel mint technikai igazgato?
Allitolag nincs valami nagy velemennyel a Facebookrol, accountja sincs.
Sokan az o csatlakozasa utan kezdtek hinni abban, hogy ebbol valami jo es megfizetheto dolog is kisulhet a gamerek, szimulatorosok szamara.

www.smart-bus.hu
http://hvg.hu/tudomany/20140326_facebook_oculus_vr_felvasarlas
Ami azt illeti elég fiúsan néz ki,még Charles Lindberghez is hasonlít nõ létére,és nem csak a haja miatt.
1940

Aztán lehet valóban így marad (igazán most nem érdekel nagyon) de én majdnem ,hogy biztos vagyok benne,hogy bele fognak nyúlni.
Majd figyeld meg😊

Mert mint mindig😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.smart-bus.hu
Az asszonyos vagy az asszony nélküli verziót akarod hallani? <#rolleyes>#rolleyes>
45 vs 98