91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #76462 Reszeld meg a ledet, az iszonyat sokat számít. -
sakkay #76461 Na nekem is ilyen van és elvileg tudnék segíteni, gyakorlatilag viszont nem, mivel bementem egy elektromos' boltba, aztán mondtam az öreg szakinak mi kell , az meg kiszámolta a dolgokat, aztán adta az ellenállást, meg ami kellet. -
#76460 Na igen , mondtam, hogy nem értek az elektronikához, és én 1 ledre számolva irta az értékeket be ezért lett ennyi igy már tényleg 30, akkor holnap muszály lesz vennem valamit, meg egy kicsit nagyobb szögben szóratni a fényét,m ert eddig elég karcsú. -
#76459 Párhuzamos kapcsolás más néven áramosztó, az áram oszlik a feszültség azonos mindegyiken, sorosnál fordítva, nem véletlen mondtam a 30 Ohmos ellenállást :) A freetrackes oldalon amit linkeltél ott is 27 Ohmos értéket dobott ki, mikor beírtam az IR led adatait. -
#76458 Ezt a videót kerestem a z előző enginet használja:
-
#76457 Egy gyors OFF: Itt azért pörgősebb a topic.
Elkészitettem az Track IR-her a ledes clipet 3 IR leddel 2xAAA elemmel párhuzamosan kötve a pozitiv ágba 3x 130 ohmos ellenállásal.
Páran ajánlották, hogy 30 ohm kell ,de eddig amit találtam a neten adatlapot IR ledekre mind 0,8-1,9 V-ig irta a nyitófeszültséget és igy a 20mA-ra számolva 120 körüli ellenállást dobott a kalkulátor.
Nem is ezzel van a gondom ,mert müködik és világit is ,de azt nem értem ha párhuzamosan van kötve akkor hogy lehet ,hogy mind a 3 különbözö erősséggel, az alsó a legesősebben és felfelé gyengül, a felsőnél már rezeg a léc , hogy lássa a kamera. Az előző változatnál ellenállás nélkül kapcsoltam,de ott is hasonló volt a helyzet azzal a különbséggel, hogy forróak voltak a ledek.
A tanulmányaimba arra emlékszem, hogy a párhuzamosan kötött izzók egyenlő áramot kapnak és igy egyenlő erővel is is égnek . vagy nem igy van?
-
sakkay #76456 És a kamovnál sem jó az ffb? Lehet akkor nálad van a hiba. Annyira élvezetes, hogy bár a kamovot utálom(ez van, csak azért vettem meg mert legalább lehet vele harcolni-legalábbis azt hittem, mert akkor még nem esett le a fa kérdés), mégis repkedtem vele elég sokat, és kurva jól lehetett érezni, meg a szélre ráfeküdni, trimmet belőve...
Ja, közben elolvastam amit írtál..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.10. 14:11:31 -
#76455 Jelenleg két modul nincs meg nekem. A P-51 és a különálló F-15. De ezeket azt hiszem kii is hagyom.
Az F-15 engem nem vonz, se a musztáng -
#76454 Természetes, hogy meg van :)
Nekem azzal van bajom, hogy van ahol faszán működik (Ka-50, Su-25T), van ahol részlegesen (például a Dora) és van, ahol abszolút nem csinál semmit (A-10C).
Hogy magamat idézzem: "lófasz és esti fény" ez így :) -
sakkay #76453 Szép..sőt mi több, gyönyörű! Aztán fizika van-é? Mert gyanítom az nem nagyon van. Csodák nincsenek....még. -
#76452 Ebben a motorban minden van amit a nextgen játékoknak tudnia kéne, nem csak szimhez lenne jó, de mondjuk egy Falloutot vagy STALKER-t is szívesen megnéznék alatta. -
sakkay #76451 A Kamové kurva jó Leon! Az megvan neked? Az az egyik legjobb ffb amit életemben próbáltam. -
#76450 Óóóóó mamám :)
Ezzel a motorral aztán már lehetne valamit kezdeni! -
Valahol van egy letölthető helikopteres demoja is neki, amugy minden van ebben a motorban amit egy szimulátornak illik tartalmazni -
#76448 Úúúúúúú! Még valami zavar DCSileg. Még jobban, mint a fák.
Az, hogy nem bírják már megcsinálni normálisan azt a kibebaszott FFB-t. Na én ettől kapok agyfaszt! -
#76447 Az AH-1-ről? Szerintem nincs még, talán elcsúsztak kicsit az F-86 miatt.
Az az új motorról? Arról meg ha lenne, az sem lenne igaz ... À la EDe :D -
sakkay #76446 Tényleg..van már megjelenési időpont? Mert elvileg q3-ra ígérték még tavasszal, de szerintem az nem lesz..vagy? -
sakkay #76445 Szerintem ez megvan nekem teszt demóban.. -
sakkay #76444 Az AH-1-et azonnal megveszem...lehet még akkor is ha nem lesznek fák! -
#76443 Úúúúú de fasza kis motor linux alá....
-
#76442 Hát.... ugyan nem vagyok jós és egy percet sem röppentem ezzel a csodával (legalább lenne valami szaros demo vagy valami mint annak idején a FoF-ból..... lehet ha kipróbálhatnám még pénzt is adnék érte, majd..) de van énnekem egy olyasmi érzésem, hogy ebből bizony sok minden lesz, faszányos szimullllátor az viszont nem.
Őszintén Sakkay! Szerinted az egy komoly cég, ahol egyik fejlesztő ezt mondja a másik meg azt? Szerinted lehet úgy normális munkát végezni? Már ha feltételezzük egyáltalán, hogy a 3*7 képes a normális munkára... Ez, amit csinálnak nem új keletű, sajnos. A RoF-ban is eljátszották már.
Ezen meg amit bírok parázni a DCS-n, már elnézést kérek (tényleg!) csak nevetni tudok :)
Nincs korhű táj? Hát, hogy őszinte legyek nagy ívben leszarom :)
A feladat adott, BÁRKI fejleszthet nem csak gépet, mapot is. És itt a válasz a koncepció nélküli gép-megjelentetésekre is. Régen ez valóban EDe sara volt. Most viszont a külsősök olyan gépet fejlesztenek amilyent akarnak. EDe beleszól de csak "minőségbiztosítási" célból.
Ha valakinek úgy tartaná úri kedve, akár egy 747-est is fejleszthetne, kiadhatna ha egyébként EDe szűrőjén átmenne.
És akkor most nézd meg a Belsimteket. Apám!!!! Rájuk már azt lehet mondani, hogy hozzák a szokásos minőséget és ott tartunk, hogy a belsimtek név egyenlő a fasza cuccal!! Kiadták ugye az UH1-et, a minyót és most a Sabre-t és mind a három mestermunka!
És ha minden igaz, akkor jön majd az AH-1 valamelyik változata. Én meg most, látatlanba azt mondom, hogy tuti megveszem.
Egy szó mint száz, leszarom a koncepciónélküliséget :)
Két dolgot nehezményezek én igazán.
Az egyik az áthatolható érdő :)
A másik pedig az alkatrészek okozta sérülések hiánya.
RoF-ban qqqqqqqrva jól meg van csinálva, ez vitathatatlan.
Ja. És aki teheti próbálja ki az új vasakat a DCS-ben!
A Dora is és a Sabre is elképesztően fasza! -
sakkay #76441 Attól ez még így van, mondtam már sokszor, én nem védem őket, hanem próbálom objektívan figyelni az eseményeket..óriás káosz lehet az összeüléseken! Úgy látom ez orosz sajátosság. A DCS(bár most jön ugye az általam is oly nagyon várt edge) évek óta koncepció és bármi féle fajta logikát nélkülözve dobálja ki a gépeit. Mindezt úgy , hogy se korhű terep, sem odavaló mappok nincsenek hozzá, évek óta! Na mármost a BOS-nál nem egyszer volt, hogy az egymást követő koncepcióval kapcsolatos megnyilvánulások ütötték egymást, a különböző fejlesztők részéről. Volt, hogy amikor az egyik szembesítve lett ezzel, csak annyit mondott, hogy ő nem így tudja.
De múltkor volt a legjobb-a kommunikációért felelős személy, kijelenti egy kérdésre , hogy nem lesz (gyalogság), majd 1 hónap múlva az egyik fejlesztő bejelenti , hogy lesz. Kérdezik megint a felelőst, erre azt mondja , hogy ő nem tud róla! -
Lacusch69 #76440 Elég OFF, de érdekes oldal: Wehrmacht járművek motorjai -
VO101 tvr #76439 "egyértelműen nem tudják-még mindig-hova is pozicionálják be magukat"
Jajjjj....
Tehát eladták a terméket és még nem is tudják mi legyen belőle..... Derék. Szép üzleti modell. Szeretnél tőlem így szolgáltatást vásárolni? Kifizeted amennyit mondok, aztán majd kitalálom, hogy hova is pozicionáljam. -
sakkay #76438 Van keverék szabályozás is.. -
sakkay #76437 Két gondom van a leírtakkal. Az egyik, hogy egyszer nem repültél a BOS-al, és akármennyi videót nézel, nagyon sok minden nem jön át. (kérdezd Lacát egy jobb pillanatában). A másik, hogy csak amióta én benne vagyok, rengeteget javítottak, és egyértelműen nem tudják-még mindig-hova is pozicionálják be magukat. A motor képességeiről meg annyit, van ez a városi legenda, hogy nem tudja kezelni a 2 vh. gépek fizikáját... Ez nettó baromság, mert ugyan van még egy két (nagy) probléma, de leginkább a németeknél van az fm anomália, ami folyamatos javítás alatt van. A földön való mozgás jobb mint a CLOD-ban, mint ahogyan a sérülés, és az anyagok mozgása szétesésük után, és még sok más. Pl egyszerű példa, ha lelövöd egy darabját valaminek és nekimész, sérülést okoz. Múltkor egy gép lezuhant, és szinte snowboardozott a szárny a hóban-mert a robbanás után is létezett! Nem tisztem védeni, ezt sokszor leírom és a hivatalos honlapon szinte mindig csak a hibákról írok. Természetesen meg van az esély, hogy nem lesz hardcore, de ezt most a jelen pillanatban még egyáltalán nem lehet kijelenteni.
És a végére:nem lehet ugyan a motor indítással összefüggő "apróságokat" kezelni(legalábbis nem sokat) de lehet az összes hűtő, fékszárnyak, lámpák, prop. állásszög, trim és elevátor állító, és ha jól tudom orosz gépeknél a keverék állítást is kezelni(ez ellenőrzöm). A kérdésem:felszállás után,mit is használsz többet, a CLOD-ban?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.10. 09:00:30 -
#76436 úgy tudom a dcs ww2-höz hamarosan jön még pár gép: me109k, spitIX, thunderbolt
szerintem ez lesz a következő normális ww2 szim
bár ez is nagyon drága lesz, legalább realisztikus -
artivizsla #76435 -
Sidewinder #76434 Igazad van, ahogy nézem a videókat és olvasom a tapasztalatokat, tényleg nagy probléma van a hozzáállással. Kibulizták,hogy az ő (egyébként nagyobb sebességű gépek repülésének,viselkedésének normális modellezésére alkalmatlan) motorjuk vigye tovább az IL-2 sorozatot. Sajnos. Plusz előjöttek azzal a baromsággal, hogy nem kell teljesen kiszolgálni a gépet, nehogy már szegény pilóta túlzottan leterhelt legyen, inkább koncentráljunk a lövöldözésre. Könyörgöm, aki lőni akar menni a gépekkel,annak ott a fehérorosz WoW és az orosz War Thunder. Az IL-2 ha folytatva lett volna a megkezdett irány, akkor egy "hardcore" szimulátor lett volna,persze hangolható, hogy ha valaki nem bírja, akkor könnyebben is tudja kezelni. A felrobbantósdiról annyit azért megjegyeznék,hogy mintha a németek lettek volna azok akik felrobbantottak visszavonuláskor pár magyarországi dunai hidat :) Szóval ez jellemezte mindkét oldalt.
Putyini propaganda gépezet keze. Hát ez az,amivel abszolút nem értek egyet. A DCS-ből a Kamov Ka-50 első része van meg eredetiben,mert csak azt viszi úgy ahogy a gépem. Ha azt országimázsnak szánták, akkor nem igazán jött be. A géppel nappal jól el lehet boldogulni, de éjszaka halott. Kipróbáltam, kiváló képességűre rakott AI ellen éjszaka. Az AI AH-64D Longbow Apache- al volt. Úgy szedett le, hogy azt sem láttam,hogy hol van,és ezt eljátszottam 7-szer. Az sem véletlen, hogy a kampány módban, amikor volt egy éjszakai feladat, akkor Szu-34-esek világítóbombák használatával világították meg a célpontokat. Addig volt idő cselekedni a kísérőmmel, amíg a világítóbombák nem aludtak ki, mert utána leoltották a TV-t,és vakon voltunk... A sisakra szerelhető ONV csak arra volt jó, hogy korlátozottan lásd a környezeted. Semmi egyébre. A Ka-50-esből tudtommal 15 darab készült. Nem volt köztük 2 teljesen egyforma képességű,a neten legalább 3 féle különböző műszerezettséggel lehet látni a típust. Amit lemodelleztek a DCS-ben, az egy közepesen fejlett verzió volt. Ez a példány Az utolsó, az N/SH változat már teljesen alkalmas volt éjszakai feladatok végrehajtására is, sokkal fejlettebb volt, a DCS-ben repülhető gépnél.Besugárzásjelzőt azért nem kapott a gép a DCS-ben, mert egyszerűen letiltották a programba integrálását. Mert a Kamov is egy katonák számára készült hivatalos szimulátor, civileknek szánt verziója amiből ki kellett venniük a titkosszolgálat által "kényes"-nek számító dolgokat. A besugárzásjelzőt ezért nem tették bele,hogy miért nem raktak bele,legalább egy olyat mint ami a Mi-24V-ben van, azt nem tudom.Az ED, hiába orosz cég, de megnyerte az usa nemzeti gárda A-10 szimulátorának fejlesztésére kiírt pályázatot. Megcsinálták, majd utána a titkosnak számító berendezések kiszedésével kiadták a civileknek, az lett a DCS:A-10C.Emlékeim szerint ott az amerikaiak, egy rádiórendszert szedettek ki a civileknek szánt verzióból, mivel az titkos besorolásúnak számít.
Ilja Muromec. Korábban láttam az előzetesét, tetszik! Arra elfogadom,hogy "országimázs", de van is mire büszkének lenniük! A világ első 4 motoros nehézbombázója volt, igaz, hogy egy pusztító fegyver, de ettől még kiváló mérnöki munka, azt sem figyelmen kívül hagyva, hogy utasszállító gép is volt. Zárszóként annyit, hogy figyelve a videókat, olvasva a véleményeket, a BoS nekem nem tetszik. Sokkal több lett volna ebben a programban, ha a CoD- os motorral viszik tovább, akár úgy is, hogy besegítenek nekik a RoF fejlesztői is. Szépen egymás után jöttek volna ki az új hadszínterek. Ez meg most így 2 különálló, teljesen más program. Már ezért is kár. A többit pedig leírták helyettem akik tesztelték. Az a véleményem, hogy a látottak alapján,hogy a RoF-os motor még mindig nem képes ezeknek a nagyobb sebességű gépeknek a viselkedését normálisan szimulálni. Ráadásul drága is. Jelezném, semmi bajom a RoF- al, mert ha lenne, akkor nem vettem volna meg eredetiben, és nem játszottam volna vele korábban. A BoS viszont eddig csak drága, de gagyi ezt lehet látni az eddigiek alapján.
A negatív hangok után jöjjön némi pozitív is: a második világháborús vonalon egyértelműen 2 csapat munkáját érdemes figyelni: a TF egyre szebbé és jobbá varázsolja a CoD-ot (ráadásul úgy,hogy nem kapnak érte pénzt...) az ED féle Dora pedig a másik amit kiemelnék. Eredeti üzemeltetési utasítások alapján kell kezelni, stb, stb. Látszik, hogy a maximális realizmusra mentek, ami milliószor szimpatikusabb hozzáállás mint amit a BoS esetében lehet tapasztalni. Ha csinálnak hozzá még pár másik típust, második világháborús hadszíntereket, akkor szerintem piacvezető program lehet belőle. A BoS készítői pedig inkább foglalkozzanak az első VH-s gépekkel, mert az jól megy nekik,csinálják meg jól az Ilja Muromecet. A második VH-t pedig bízzák inkább az ED-re és a TF-re. -
sakkay #76433 Na ja. Nem is esik szét 720-nál -
#76432 Érdemes innét megnézni a gyártást:) Hát nem szegg meg enyv a főszereplő az ziher:) -
#76431 -
#76430 RICSI!!!:)
Ez is Magyar
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.09. 21:35:02 -
sakkay #76429 BOS fórumról! Messzerek. -
#76428 Nem baj majd 30 ért két hónap múlva árulják amikor megunták és jóóóóóóóóóóóól megvesszük:) -
szederle #76427 már el is fogyott az összes -
Lysandus #76426 Köszi! Ez az ár nem is tűnik annyira vészesnek... -
#76425 Tegnap próbálgattuk a gépeket , orosz masinával esélyem se volt Sakkay ellen ,ezt a részt azért tettem be mert itt már a hatjában vagyok és jól látszik a szerintem kérdéses viselkedése a gépeknek. Szerintem ez nem reális .
-
Fürtös #76424 Dórához és Mustanghoz: opcióknál a take off assistot meg az auto ruddert kapcsoljátok ki.
Nekem 3 hétbe telt rájönni miért nem tudok felszállni,hiába mindent ugy csináltam mint a lerásokban :D
Flaps take off ra, trim nulla és Innen már egyszerű: gurulsz egyenesen 10 métert majd hasrahúzod a botot ,hogy zárja a farokkereket, RPM lassan 2500 ra, közben folyamatosan picit jobbra lépni és jobbra csűrni. 170 kmh nál bot középre (picit jobbra tart továbbra is) és magától elemel.
Itt gyönyörűen látszik,figyeljétek a controller kijelzőt bal alul:
Takeoff -
sakkay #76423 Bár ez game play-kép, ilyen skin, hivatalosan nincsen.