IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy jó lesz ez...csak ne engedjenek a szokásos unbalance!!!ordibálásnak. Kurva jó a messzer. Viszont az orosz gépekbõl sokkal jobb a kilátás. Kivéve az IL, az tényleg olyan mint egy tank. A LAGGal nagyon érdekes a leszállás. Persze sok minden nem mûkszik, de legalább van rá magyarázat. Nagyon remélem, hogy minden meg lesz csinálva a gépészkedésnél is..a fórumon van rá igény.
Én megvártam volna a helyedben amíg kiadják,de ugyi mindenki azt csinál amit akar. Tesztelésért fizetni?:)
Az a szomorú ,hogy a kiadás után vagy már a kiadás napján olcsóbb lesz ,erre mérget is mernék venni.
Most nagy divat ez az elõre vedd meg aztán meg majd lesz valami.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Az il 2 ha nem használsz nagy kalibert nagyon jól bírja..füstöl lyukas, de repül. Nagy kalibernél eszméletlen jó a becsapódás, meg a leröpülõ kis darabok. Mikor eltaláltam a szárnyat egy ideig még rajta volt majd leszakadt róla pár másodperc múlva. Az irányítás nagy sebességnél viszonylag könnyû-de nagyon hiányzik a trim-kis sebességnél azért figyelni kell. De más mint a CLOD..nem is tudnám elkapni pontosan miben. Zuhanásnál elég hamar ki lehet végezni a motort nagy sebességnél.
Sok dolog nem mûködik még. Illetve megnéztem mire van bill. kiosztás(hogy mire lehet számítani):pro pich,motor , olaj keverék, olaj és víz hûtõ,(+valami a motorral kapcsolatban az nem tudom mi)fékszárnyak,,trim. Így elsõre. Szóval szerintem nem lesz ez rossz. A klikkelhetõ kabin hiányzik, de ha minden meglesz, szarok rá. Én csak a messzert néztem egyenlõre, azzal a fel és leszállás nem volt nehéz, jól van megcsinálva a szél is. Mivel én nem értek nagyon a CEM részhez, mi hiányzik szerintetek? Ja 45%!!
A listával lehet egyetérteni és lehet nem egyetérteni. Viszonylag szubjektív, hogy ki - kit tekint fasza pilótának.
Csupáncsak azért bátorkodtam megosztani ezt az infót, mert ha Amelia Earhart akkora faszláma lett volna, hogy nem ösmeri a mûszereket, akkor valószínûleg nem került volna a listára.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
D9
Az FC3 például 49.99$ helyett 14.99$
Hátha érdekel valakit.
Kérd el Tomtól egy körre ,õ úgyse repül vele sokat ,és akkor te magad véleményezheted,megéri vagy sem neked. Ne görcsölj rajta :)
Tegnap papírra kellett vetnem egy kis verset, hála a bús kedvemnek.
Lelkem vára romokban,
Csend honol a csarnokban.
Hol régen zene szólt,
Most a falon tucatnyi vérfolt.
Füst száll a fellegekbe,
Jelzi a véget a végtelennek.
Vesztét a dicsõ múltnak,
S a harangok is elhalkulnak.
Gyáva ember árnyban él,
Ki a fénytõl is fél,
S kilépni a világosságba,
És rátalálni a boldogságra.
Ez lett a veszte a Birodalomnak,
Hol mára csak a romok tornyosulnak a fellegek felé,
Egy apró lyukat vágva fénynek a föld felé.
Eme fény sejtet, vajmi reményt,
Apró-cseprõ képzeteket,
Hogy a fény honolja ismét,
Majdan a szívemet.
(2014.03.27.)
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
de javítsatok ki ha roszzul tudom
John Carmack pedig azt mondta, hogy továbbra is gõzerõvel fejleszt, a pozíciója stabil.
A fb meg az új google...csinálnak sok népszerûtlen dolgot, de majd meglátjuk. Megvettek már egy csomó kisebb céget, terjeszkednek ezerrel.
GOOBY, pls

A véletlenül éppen nála lévõ, 7 féle macska szõr miatt jegyeztem meg, hogy már 76 éves.
hacsak nem ma van a piocasok napja.
@Leon: Maga a kütyü biztos olcsó ( max 200 ajró ) lesz... Majd a hozzá kapcsolódó szoftverekbõl akarnak kaszálni.
www.smart-bus.hu
Nõ a gáz ára, 10 %-os közalkalmazotti elbocsátás, megszorítások tömegét fogják bevezetni. Biztos érdemes volt neki az egész, d hát õk tudják...
Ez is érdekes cikk.
Igen, talán épp az FB miatt lesz olcsó(bb) mint a többi. A DCS meg már bevette az ocut a támogatási listába.
Nézzük például a TrackIR-t. 200€ ami nekünk vagy a zömünknek ez nagy pénz. Egy germán, akinek 3000€ a havi apanázsa, hát leszarja.
Ezek a cégek nem jótékonysági intézmények. És az elején tuti, hogy nem két forint lesz egy ilyen.
Harmadrészt közvetlenül a retinára vetíti a képet, tehát a két szem mindegyike más-más képet kaphat, ami szerintem jobb a 3D-nek, meg gy szimulátornak is. Amcsi kutatók vizsgálták a kontaktok észlelésének folyamatát a koreai háború légicsatáiban. Azt vették észre, hogy az hogy milyen messzirõl szúrják ki a pilóták az ellenséget, nagyban függ attól, hogyan fókuszálnak. Ha közelre fókuszálnak akkor a kontaktokat késõbb vették észre, akkor amikor már nagyon közel voltak. Ahhoz, hogy hamar, nagy távolságból ki lehessen szúrni az enemyt úgy kell nézelõdni, hogy távolra fókuszál az ember.
Talán ezt az Avegant Glyph jobban képes szimulálni. De ez egyelõre csak tipp.
Eszembe jutott , hogy régen mindig azzal szórakoztam ha vonaton ültem az állomáson (és mellettem állt egy teher)az indulásakor azt képzeltem direkt, hogy az én szerelvényem megy. Amikor meg elment az utolsó vagon is, ugrott egyet az agyam.
Szerintem a Steam érdekes lesz mit fog kiokoskodni,de én nem temetném az Ocolust sem így ,hogy a facebook megvette. Belepumpálnak jó pár millát oszt lehet pár hónap múlva már kezdõdnek is az eladások. Minden az anyegin múlik mint tudjuk:)